Παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή

Παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή, που απαιτεί 4 μόνο υλικά και έχει πλούσια, εθιστική γεύση!

Παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή

Με την παγωτομηχανή μου έχω άριστη σχέση.

Θεωρώ πραγματικά ότι είναι μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.
Η παρασκευή παγωτού με την κλασική μέθοδο των χτυπημάτων με το μίξερ δεν αποτελεί για μένα επιλογή. Μου φαίνεται αρκετά χρονοβόρα, ενώ περιέχει μία δόση ταλαιπωρίας που δεν μπορώ να υποστώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Με την παγωτομηχανή, τα πράγματα είναι τόσο απλά και εύκολα!
Από την προηγούμενη ημέρα παγώνουμε το δοχείο στην κατάψυξη, την επόμενη ημέρα ετοιμάζουμε το μίγμα της προτίμησης μας, το αδειάζουμε στη μηχανή, το ξεχνάμε για 20-30′ και έτοιμο.
Μπορούμε να το καταναλώσουμε αμέσως μόλις σταματήσουμε τη λειτουργία της μηχανής ή -αν είμαστε αρκετά υπομονετικοί- να το αδειάσουμε σε κατάλληλο σκεύος και να το τοποθετήσουμε στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση.

Ω ναι… την αγαπώ την παγωτομηχανή μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτή.
Για αυτό και είχα ενδοιασμούς σχετικά με το συγκεκριμένο παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή. Κατά κάποιο τρόπο ένιωθα ότι την προδίδω.

Παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή

4 υλικά, nutella και παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.

Τέσσερα υλικά που ανακατεύονται μία και μοναδική φορά με το μίξερ και κατόπιν μπαίνουν στην κατάψυξη για πάγωμα. Δεν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Όταν διάβασα την αρχική συνταγή αισθάνθηκα υποχρεωμένη να τη δοκιμάσω, για το καλό των απανταχού εθισμένων στο παγωτό, τη nutella και τις εύκολες συνταγές.

Κάπως έτσι καθησύχασα τη βεβαρημένη μου συνείδηση και με ανυπομονησία προχώρησα στην ετοιμασία του παγωτού. Και μάλιστα δυο φορές… την πρώτη φορά ακολούθησα σχεδόν κατά γράμμα τις αρχικές δοσολογίες και ενώ το παγωτό είχε φανταστική υφή, η γεύση του μπορούσε να βελτιωθεί.
Για τα δικά μου γούστα, αφενός η ποσότητα της κρέμας γάλακτος έπρεπε να μειωθεί, αφετέρου εκείνη του κακάο έπρεπε να αυξηθεί προκειμένου να εξισορροπήσει τη γλύκα από το ζαχαρούχο γάλα και τη nutella.

Τη δεύτερη φορά (μετά από 2 ημέρες -και αυτό το γράφω σφυρίζοντας αδιάφορα) η γεύση του ήταν πολύ πιο πλούσια και αρκετά ουδέτερη -ούτε πολύ γλυκιά, ούτε πολύ πικρή- ενώ η υπέροχη βελούδινη υφή που με ενθουσίασε την πρώτη φορά που το έφτιαξα, συνέχιζε να υπάρχει.

Εξακολουθώ να νιώθω άσχημα για την αγαπημένη μου παγωτομηχανή, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι πρόκειται για ένα φανταστικό παγωτό. Ετοιμάζεται πανεύκολα με 4 μόνο υλικά, μπορεί να καταναλωθεί μετά από 5-6 ώρες και είναι πολύ γεμάτο τόσο σε γεύση όσο και σε υφή.

Συγνώμη καλή μου παγωτομηχανή αλλά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι δεν θα το ξανακάνω!

Παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή

Παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή

Eτοιμασία: 15 minutes
Αναμονή: 6 hours
Συνολικά: 15 minutes
Μερίδες: 1 κιλό
Ένα εύκολο παγωτό nutella, με 4 μόλις υλικά, που ετοιμάζεται χωρίς παγωτομηχανή και έχει πλούσια, εθιστική γεύση!

Υλικά

  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα (1 συσκευασία )
  • 80 γρ. κακάο
  • 120 γρ. nutella

Εκτέλεση
 

  • Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές και να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι.
  • Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε διαδοχικά το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τη nutella. Μόλις το μίγμα μας μοιάζει με σφιχτή μους, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
  • Αδειάζουμε το παγωτό σε αεροστεγές σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον.

Σημειώσεις

Η αρχική ιδέα εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




60 ΣΧΟΛΙΑ

zoe vranikou 9 Ιουνίου 2015 - 10:31

Aγαπητή Ερμιόνη…
“επεσα” πάνω στη συνταγή σου και σιγουρα θα τη δοκιμάσω. Εχω ομως μια ερώτηση.Το ζαχαρουχο γαλα δινει πολύ γλυκια γευση. Μπορώ να μειώσω τη ποσοτητα του για να ερθει “στα μέτρα ” μου? Πρεπει να αντικαταστήσω το “χαμενο” ζαχαρουχο με κάτι άλλο?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
constant 1 Ιουνίου 2015 - 17:58

ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΝΟΥΤΕΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΟΨΕ :( ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 1 Ιουνίου 2015 - 23:34

Καλησπέρα!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :)
Σε ποια φάση ακριβώς έκοψε το μίγμα; Μήπως χτυπήθηκε στο μίξερ παραπάνω από όσο έπρεπε;
Επίσης, τώρα που κάνει λίγο παραπάνω ζέστη, βοηθά να χρησιμοποιούμε καλά παγωμένη κρέμα γάλακτος και ιδανικά να έχουμε παγώσει στο ψυγείο το μπολ μέσα στο οποίο αναμιγνύουμε με το μίξερ τα υλικά μας.
Εάν θέλεις, δώσε μου λίγες περισσότερες πληροφορίες, ούτως ώστε να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς έγινε και να βοηθήσω περισσότερο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσούλα 7 Ιουλίου 2014 - 15:44

Μιαμ μιαμ!! Επίσης καταπληκτικό! Το έφτιαξα το σ/κ που μας πέρασε και ξετρελάθηκαν όλοι!!! Κ η υφή του είναι τέλεια! Ευχαριστούμε και πάλι για την συνταγή!! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sueshi 15 Μαΐου 2014 - 11:08

Γεια χαρά!
θα μπορούσα να το πετύχω με μίξερ χειρός το παγωτό;
ευχαριστώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 3 Οκτωβρίου 2013 - 19:22

Εύη μου,
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το παγωτάκι!
Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο και άκρως ικανοποιητικό!
Μ’ αρέσει που κι εσύ τρως παγωτό χειμώνα-καλοκαίρι!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 3 Οκτωβρίου 2013 - 10:23

Καλημερα Ερμιονη μου!!
Τι να σου πω? Οτι εφτιαξα χθες το βραδυ το παγωτο κ σημερα το εφαγα για πρωινο?? Ολη τη νυχτα στον υπνο μου το εβλεπα!! Ποια ψυχρουλα κ ποια συννεφια??!!..Τιποτα δε θα με αποθαρρυνε απο το να το φτιαξω κ πολυ περισσοτερο να το δοκιμασω πρωινιατικα!! Υπεροχοοοο!! Βελουδινο, αφρατο, απαλο!! Σαν επαγγελματικο!! Που να εβλεπες τι τεραστιο χαμογελο επιτυχιας ειχα!..Κ το οφειλω σε εσενα! Το βραδυ στανταρ δε θα υπαρχει ουτε κουταλιτσα!
Λογικο να ανησυχεις κ να εχεις ενδοιασμους για τη μικρουλα σου Ερμιονη μου! Ομως απο τη στιγμη που κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις με τοση αγαπη για εκεινη, μετα ολα θα παρουν το δρομο τους απο μονα τους!:-)
Σε ευχαριστω πολυ πολυ κ παλι για την υπεροχη συνταγη!!
Να εχεις μια πολυ γλυκια ημερα..σαν το παγωτακι σου!!:-)
σε φιλω
Ευη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 7 Ιουλίου 2013 - 18:53

Σαν πολλές θερμίδες δεν έχει; Δεν βλέπω καθόλου γάλα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fancy toBuy 24 Ιουνίου 2013 - 00:50

http://fancybytheflame.blogspot.gr/2013/06/no2-nutella.html

μόλις σε έκανα relink! ευχαριστώ ;)
kiss…fancy~

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 23 Ιουνίου 2013 - 15:22

@Fancy to buy
Βεβαίως και μπορείς να κάνεις relink, εφόσον αναφέρεται η πηγή!
Ευχαριστώ πολύ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fancy toBuy 23 Ιουνίου 2013 - 12:27

έμαθα απο την Δήμητρα για το παγωτό σου χωρίς παγωτομηχανή! τέλεια! :)
μπορώ να κάνω relink?
kiss…fancy~

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 27 Μαΐου 2013 - 11:13

Ετσι μπράβο σε μεγαλοοοοοο μπολ σερβιρονται τετοια λαχταριστα παγωτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 27 Μαΐου 2013 - 09:21

Χτες έφτιαξα το παγωτό σου!
Κι εγώ αγαπώ την παγωτομηχανή μου, αλλά αυτό το παγωτό ήταν super!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 26 Μαΐου 2013 - 21:51

Eμένα αυτό το παγωτό με βολεύει Ερμιονη μου
Δεν θέλει παγωτομηχανή κι είναι και σοκολατένιο.
Δεν θέλω κάτι άλλο.

Πάντως μην στεναχωριέσαι για την παγωτομηχανή. Δεν θα σου κρατήσει μούτρα..:)

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 26 Μαΐου 2013 - 17:45

Γεια σου Φωτεινή!
Πράγματι το κακάο είναι αρκετό, θεωρώ όμως ότι είναι τόσο όσο πρέπει για να εξισορροπήσει την πολύ γλυκιά γεύση από τη νουτέλα.
Αν θέλεις, δοκίμασε να βάλεις 60 γραμμ. κακάο αντί για 80. Επίσης, έχε στα υπόψη σου ότι 1-2 ημέρες μετά την παρασκευή του το παγωτό είναι πιο “δεμένο” και το κακάο λιγότερο αισθητό ως γεύση.
Ελπίζω να βοήθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Gina 26 Μαΐου 2013 - 17:09

Kαλησπέρα! Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Πέρασα προχτές για πρώτη φορά από το σπιτάκισου, διάβασα την συνταγή και έφυγα1 Σήμερα το πρωί ανοίγοντας την τροφοθήκη είδα ένα ζαχαρούχο και αποφάσησα να το φτιάξω και το πολύ – πού να το πετάξω σκέφτηκα. ΚΑΛΆ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ!!!!! Έτσι επέστρεψα και από σήμερα αναγνώστρια! Καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 26 Μαΐου 2013 - 07:30

Αααααααααα, μόλις είδα ότι δεν θέλει παγωτομηχανή… Ακόμα πιο πειρασμικό…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 26 Μαΐου 2013 - 07:28

Χρησιμοποίησα πολύ την παγωτομηχανή όσο είχα μικρά τα παιδιά μου. Τώρα δεν θέλω να φτιάχνω παγωτό στο σπίτι για ευνόητους λόγους. Όπως βλέπω όμως το δικό σου μου έρχεται να πάω να βάλω τη λεκανίτσα της στην κατάψυξη…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 26 Μαΐου 2013 - 00:49

Επεσε συρμα στην bloggoγειτονια και ηρθα να το δω για να το φτιαξω! Ευχαριστουμε τρελά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 25 Μαΐου 2013 - 21:47

ειμαι η φωτεινή, πρώτη φορά σου αφήνω σχόλιο. το παγωτο τελειο, ομως εχει καλυψει τελειως το κακαο τη γευση της nutella. ειναι ενα καταπληκτικο σοκολατενιο παγωτο. πρεπει να μειωσουμε πολυ το κακαο για να “φανεί” η nutella?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
princess 25 Μαΐου 2013 - 17:26

Ερμιονάκι μου τη συνταγή είναι αυτή!!!!!!!!!! Μπαίνει στη λίστα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Νουτέλα έχω, θα πάω να πάρω και ζαχαρούχο και θα το κάνω οπωσδήποτε!
Έχω κι εγώ παγωτομηχανή αλλά όταν κανείς βιάζεται ή έχει μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι, ε δεν προλαβαίνει να βάλει την παγωτομηχανή στο ψυγείο και να περιμένει 24 ώρες μέχρι να παγώσει.
Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή την υπέροχη και εύκολη συνταγή! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 25 Μαΐου 2013 - 10:37

Ερμιονη μου,το εφτιαξα και χθες το βραδυ το τσακισαμε με τον καλο μου!!!Εχει οντως εξαιρετικη υφη,ειναι πανευκολο και η ιδανικη λυση για μενα που δεν εχω παγωτομηχανη.Αρα μπαινει στα προσεχως και το παγωτο τσιζκεικ φραουλας(υποθετω οτι θα εχει παρομοια υφη).
Καλο σαββατοκυριακο!!!
Μαργαριτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofi Koukoubagia 25 Μαΐου 2013 - 10:44

Ερμιόνη, καλημέρα και καλώς σε βρήκα. Είχα δει να αναφέρεται το blog σου εδώ κι εκεί από τις μπλογκοφιλενάδες μου, αλλά, δεν ξέρω γιατί, δεν έτυχε να περάσω. Σήμερα που σε “ανακάλυψα” τα έχω βάλει με τον εαυτό μου που μου είχες ξεφύγει τόσο καιρό.
Γράφεις καταπληκτικά, οι συνταγές σου είναι εύκολες και κατανοητές και οι φωτογραφίες σου με ενθουσίασαν! Τι να πω! Δεν έχω λόγια! Σήμερα κιόλας θα δοκιμάσω το παγωτό νουτέλλα!

(Α, και για να ξέρεις ποια σου μιλάει, είμαι η Αθηνά, έχω το blog Craftaholic, και το blog Σοφή Κουκουβάγια, τα οποία βέβαια είναι κλειστά αυτή τη στιγμή γιατί διαβάζω για πτυχίο :)
Θα τα λέμε σίγουρα! Πάω σούπερ μάρκετ να αγοράσω κρέμα γάλακτος ;)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 25 Μαΐου 2013 - 09:35

Τι ωραία! Επιτέλους παγωτό χωρίς παγωτομηχανή (την οποία αρνούμαι να πάρω γιατί αν το κάνω, δεν θα κουμπώνουν τα ρούχα μου μετά από λίγες βδομάδες…)! Το παγωτάκι μπαίνει στα προσεχώς εννοείται!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate'sCakeBox 25 Μαΐου 2013 - 00:33

Υπέροχο και το παγωτό Ερμιόνη μου και μπαίνει σε λίστα,αλλά και τι ice-cream presentation που μας έκανες αριστουργηματικό!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 24 Μαΐου 2013 - 22:41

Είμαι κι εγώ φανατική της παγωτομηχανής, την χρησιμοποιώ πολύ συχνά…επίσης είναι η αγαπημένη συσκευή του άντρα μου και φυσικά της κόρης μου…
Το παγωτό σου είναι καταπληκτικό και μόνο όταν κάποιος δοκιμάσει σπιτικό παγωτό μπορεί να καταλάβει την ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση του!
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στα παγωτα σου, είναι η χαρά του καλοκαιριού και τα παιδάκια μας αλλά κι εμείς αξίζουμε το καλύτερο!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζουζού 24 Μαΐου 2013 - 21:56

Γεια σου Ερμιόνη, παγωτομηχανή δεν έχω, αλλά το παγωτάκι σου θα το κάνω αυτό είναι σίγουρο!Υπέροχη και πανεύκολη συνταγή!!!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 24 Μαΐου 2013 - 15:53

Παρότι έχω μηχανή, τέτοιες έυκολες συνταγές τις φυλάω πάνω πάνω στην λίστα μου, ιδίως όταν περιέχουν και νουτέλα.Έγραψες και πάλι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 24 Μαΐου 2013 - 15:21

Εγώ ξέρεις..τέτοια συνταγή για παγωτό χωρίς κόπο δεν την αφήνω! Και μίλησα και με τη Δήμητρα που την έφτιαξε και μου είπε τα καλύτερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Villy 24 Μαΐου 2013 - 12:10

Φαίνεται ΤΟΣΟ λαχταριστό Ερμιόνη! Θα το δοκιμάσω κιόλας μέσα στο ΣΚ! Ευχαριστούμε που σκέφτηκες και εμάς που δεν έχουμε μηχανή! Καλό ΣΚ να έχεις!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 24 Μαΐου 2013 - 11:32

Καλημέρα Ερμιόνη μου!!Από ότι βλέπω ,έγινε χαμός από τήν σούπερ-συνταγή σου!!Εστειλα το λίνκ στην κόρη μου καί θά τό φτιάξη αύριο!!Εχω παγωτομηχανη αλλά βαριέμαι τήν όλη διαδικασία!!Θά τό φτιάξω σίγουρα!!Λατρεύω nutella!!!Ζωγράφισες πάλι μέ τίς καταπληκτικές φωτογραφίες σου!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 24 Μαΐου 2013 - 10:33

Δημητρούλα, ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης και το feedback. Απ’ ότι κατάλαβα, αυτή η ποσότητα κακάο μπορεί να είναι αρκετή για κάποιους, οπότε θα το σημειώσω στη συνταγή.

Καίτη, ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Χαίρομαι που σας άρεσαν τα μπισκότα!
Νομίζω ότι μπορείς να διπλασιάσεις τη δόση του παγωτού χωρίς πρόβλημα. Ως προς την ποσότητα του κακάο, θα πρότεινα να ξεκινήσεις με 120 γραμμ. και σταδιακά δοκιμάζοντας και ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις σου να το αυξήσεις.
Ελπίζω να βοήθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΙΤΗ 24 Μαΐου 2013 - 09:20

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙΤΗ.ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ.ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΥΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΩ ΤΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ?ΕΧΩ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΥΠΕΡΟΧΕΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 24 Μαΐου 2013 - 09:39

Εγώ παγωτομηχανή δεν έχω οπότε πολύ καλά έκανες και έβαλες αυτό το παγωτό:)
Τόσο εύκολο και λαχταριστό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 24 Μαΐου 2013 - 07:48

Ήρθααααα να ενημερώσω πως το έφτιαξα!!!! Πανεύκολο, γρήγορο, φοβερή υφή σαν μους, με έντονη σοκολατένια γεύση!!! Ικανοποίησε και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο του σπιτιού μας…τον μπαμπά μας που πήρε το τάπερ ολόκληρο μπροστά του και το έτρωγε μέχρι που του το πήρα με το ζόρι:)
Ερμιόνη πραγματικά σ’ευχαριστώ πολύ για όλες αυτές τις απλές, γευστικές και πρωτότυπες συνταγές σου που έχουν κάνει τη ζωή μου ευκολότερη και γευστικότερη!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχτίδα 24 Μαΐου 2013 - 07:41

Ομορφη συνταγή για τα εγγόνια μου που αγαπούν τη σοκολάτα.Κάνω κάτι παρεμφερές μόνο που βάζω σε όλα ΠΑΝΤΑ φυτική κρέμα γάλακτος.Δεν έχω παγωτομηχανή και όλο λέω να πάρω, το αναβάλω ίσως γιατί δεν αγαπώ το παγωτό(!!!).Τη συνταγή σου αυτή θα την δοκιμάσω σήμερα κι όλας που έχω τα 2 αγοράκια και μου ζητούν συνέχεια παγωτό.Ευχαριστούμε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κορδονέτο 23 Μαΐου 2013 - 21:08

Καταπληκτική συνταγή με την αγαπημένη μας νουτέλα! Καλό βράδυ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate 23 Μαΐου 2013 - 20:52

Αγαπάμε nutella! Σε κάθε μορφή!
Και εγώ χωρίς παγωτομηχανή, οπότε μας έχεις λύσει σε πολλές τα χέρια!
Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nemecis 23 Μαΐου 2013 - 20:48

Ερμιόνη έχω θυμώσει κ σκέφτομαι πολύ σοβαρα να σταματήσω να σε παρακαλουθω.μα είναι δυνατόν?θες μα μας καταστρέψεις?πως να σε αγνοήσω? Εννοείται ότι θα το φτιάξω κ ελπιζω να μη το “κουταλιασουμε” κ εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 23 Μαΐου 2013 - 18:12

Ερμιόνη μου πως είναι δυνατόν να μη τιμήσουμε αυτό το παγωτάκι, επειδή παγωτομηχανή δεν αγόρασα ακόμη νομίζω πως για μας είναι η ιδανική συνταγή!!!Θα το φτιάξω σύντομα!!!Τέλειο!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 23 Μαΐου 2013 - 17:58

Ερμιόνη μου έχω παγωτομηχανή αλλά η ποσότητα του παγωτού που φτιάχνει είναι πάρα πολύ μικρή για να ικανοποιήσει τους δυο μου γίγαντες οπότε το παγωτό σου το εκτιμώ ιδιαιτέρως και θα το τιμήσω!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 23 Μαΐου 2013 - 17:32

Τέλειο κ πολύ λαχταριστό για όλο τον κόσμο που δεν έχει παγωτομηχανή αλλά εγώ την παγωτο μηχανή μου δεν την αλλάζω με τίποτα!
Φιλάκια Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 23 Μαΐου 2013 - 16:45

Ευτυχώς για μας, έστω και για μια φορά πρόδωσες την αγαπημένη σου παγωτομηχανή (ελπίζω να ζήτησες συγνώμη) και έφτιαξες αυτή την υπέροχη συνταγή. Άλλωστε είναι με νουτέλα, πως θα μπορούσες να το αποφύγεις!
Αγοράζω νουτέλα και τη φτιάχνω!

Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 23 Μαΐου 2013 - 16:17

Α, αυτό θα το λατρέψουν κάτι “ψυχές” που ζουν μέσα στο ίδιο σπίτι με μένα.
Ίσως τελικά να τους κάνω την χάρη, το ΣΚ που μας έρχεται, Ερμιόνη μου.
Φιλιά πολλά και γλυκά σαν το παγωτάκι σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 23 Μαΐου 2013 - 14:40

Τρεχουν τα σαλια κ πως να τα συγκρατησω!!?? Απιστευτο φαινεται!
Λυπαμαι για την ‘απατημενη’ παγωτομηχανη…αλλα αν ειχε στομα θα σε παροτρυνε κ η ιδια να το φτιαξεις! Τελειο φαινεται! Κ σ’ευχαριστω ιδιαιτερα, διοτι ουτε κ εγω εχω παγωτομηχανη.
Φιλια πολλα!
Ευη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ifi 23 Μαΐου 2013 - 15:25

Το έφτιαξα το παγωτακι σου και τωρα παγώνει στην κατάψυξη. Όντως εχει φανταστική υφή και ειναι πανεύκολο. Ευχαριστω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Clueless 23 Μαΐου 2013 - 15:20

Seriously???? Toso efkolo? H telia dikaiologia (oxi pws xriazete) gia na agorasw nutela.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 23 Μαΐου 2013 - 14:48

Έτσι μπράβο, γιατί εμείς δηλαδή που δεν έχουμε παγωτομηχανή πώς θα τη βγάλουμε το καλοκαίρι, μου λες;;;
Ή μάλλον μας είπες: με παγωτό νουτέλλα! Άριστα δέκα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 23 Μαΐου 2013 - 14:00

Τι να σχολιάσω??
You know me ;-)
Φιλιάαααααα!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 23 Μαΐου 2013 - 13:24

Α ρε Ερμιόνη τι μας κάνεις…Και κάνω και δίαιτα…Παγωτό διαίτης παρακαλώ να είναι η επόμενη συνταγή!!! πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 23 Μαΐου 2013 - 12:35

Τι μου κάνεις! Θα με στοιχειώσει…(τι φωτογραφίες!)

(Θα επαναλαμβάνω συστηματικά: δεν τρώμε παγωτά τον χειμώνα!
Λες να το πάρω απόφαση?)

Φιλιάαααα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 23 Μαΐου 2013 - 12:22

Φαίνεται υπέροχο!!!
Λατρεύω Nutella.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 23 Μαΐου 2013 - 12:08

Ερμιόνη μου!!!Άσε την παγωτομηχανή να υποφέρει και κύτταξε τη χαρά που έδωσες σε όλους αυτούς που είναι δίχως αυτή!Γιατί η συγκεκριμένη συνταγή του παγωτού,δεν μπορεί να αφήσει κανένα μα κανένα ασυγκίνητο!!!Με τα μάτια κλειστά σχεδόν πραγματοποιείται,με ελάχιστα αλλά εκλεκτά υλικά και το κυριότερο έχει γεύση θεϊκή!!!΄Παραμέρισε τις τύψεις λοιπόν…
Φιλάκια πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 23 Μαΐου 2013 - 12:03

Σκανδαλωδώς τέλειο!

Φιλιά σας πολλά!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 23 Μαΐου 2013 - 11:25

Εκ μέρους της παγωτομηχανής σου, σε συγχωρώ Ερμιόνη!!! Το έγκλημά σου είναι βαρύ αλλά αν μας φτιάξεις 100 κιλά θα διαγράψουμε τις αμαρτίες σου!!!
Ξέρεις ότι είμαι παγωτομανής, δεν έχω μηχανή, οπότε η συνταγή σου θα εκτελεστεί άμεσα!!!!
Θα επανέλθω με εντυπώσεις!!!
Αλήθεια, πόση ποσότητα βγάζει; Μισό κιλό ή ένα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 23 Μαΐου 2013 - 10:32

Αμάν βρε Ερμιόνη….ΑΜΑΝ!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

παίρνω το παγωτό μου και φεύγω!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 23 Μαΐου 2013 - 09:58

EΠειδη κι εγω δεν έχω παγωτό μηχανή η συνταγή ειναι φανταστική !!!
Ευχαριστουμε!!!
Φιλακια !!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
talibanoula 23 Μαΐου 2013 - 09:51

καλα, τελειο?????? ουτε εγω εχω παγωτομηχανη και δεν διατιθεμαι να παρω κιολας (δεν αντεχω αλλο στριμωγμα στα ντουλαπια, ελεος!) επομενως ειναι σουπερ η συνταγη! αν αναλογιστεις και τα λιγα υλικα και τον ελαχιστο κοπο, αμεσως γινεται ντουπερ η συνταγη! ευχαριστουμε πολύ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 23 Μαΐου 2013 - 09:36

Γιούπιιιι! Χαίρομαι ιδιαιτέρως με αυτή τη σούπερ-συνταγή διότι την Κυριακή έχουμε ένα μίνι παιδικό παρτυ στο σπίτι και σκόπευα να ετοιμάσω παγωτό-γιαούρτι στα μικρά. Αυτό και θα κάνω αλλά θα ετοιμάσω και το σημερινό σου παγωτάκι για να έχουμε ποικιλία!!! Merci Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 23 Μαΐου 2013 - 09:27

Καλά έκανες και ανέβασες τη συνταγή και για μας που δεν έχουμε παγωτομηχανή και ζηλεύουμε αυτούς που έχουν ;)
Τέλειο το παγωτό, είναι από αυτά που γίνονται σαν παρφέ βλέπω, άρα μένει μαλακό χωρίς χτύπημα!
Πως το φτιάχνουμε τώρα που έχουμε ξεμείνει και από μίξερ μου λες? Εντάξει, θα κάνω λίγη υπομονή.. :)
Καλημέρα Ερμιόνη, φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα