Cheesecake brownies

Αυτά τα cheesecake brownies συνδυάζουν δύο αγαπημένα γλυκά, καθώς η βάση τους είναι ένα ωραίο συμπαγές brownie και η επιφάνειά τους κρέμα τύπου cheesecake.

cheesecake brownies

Κάθε φορά που απολαμβάνω ένα καλοφτιαγμένο brownie, δεν μπορώ να μη σκέφτομαι πόσο απίστευτα εθιστικό είναι αυτό το απλό αλλά τόσο ιδιαίτερο γλυκό. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα brownies ίδια και δεν με προκαλούν εξίσου για δεύτερο ή και τρίτο (αν είναι κομμένα σε μικρά κομματάκια) κομμάτι.

Παρόλο που όλα φτιάχνονται με λίγα και πολύ βασικά υλικά -βούτυρο, ζάχαρη, σοκολάτα, αυγά και αλεύρι- (αυτά τα brownies βέβαια φτιάχνονται με μόλις 3 υλικά) ταξινομούνται σε 3 διακριτές κατηγορίες:

  • Τα fudgy brownies που έχουν πιο συμπαγή υφή, καθώς περιέχουν πολύ μικρή ποσότητα αλευριού και κανέναν παράγοντα διόγκωσης.
  • Τα cake like brownies που μοιάζουν περισσότερο με μικρά κέικ. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται λιγότερο βούτυρο και περισσότερο αλεύρι, καθώς επίσης και μια μικρή ποσότητα μπέικιν πάουντερ, ούτως ώστε να γίνουν πιο μαλακά και ανάλαφρα.
  • Tα chewy brownies που είναι κάτι ανάμεσα στα δύο παραπάνω.
cheesecake brownies

Επομένως, αν θέλουμε τα brownies μας να μοιάζουν περισσότερο με κέικ, επιλέγουμε μία συνταγή με αρκετά αυγά. Για πιο μαστιχωτά brownies, προτιμάμε μία συνταγή με λιγότερα αυγά και διάφορους τύπους σοκολάτας, ενώ για ένα πιο συμπαγές αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε γενναίες ποσότητες από βούτυρο και σοκολάτα, αλλά πολύ λίγο αλεύρι.

Προσωπικά λατρεύω τα fudgy brownies και αμέσως μετά τα chewy. Προτιμώ το brownie να έχει συμπαγή υφή και να είναι πολύ, μα πάρα πολύ σοκολατένιο. Το θεωρώ ιδανικό συνοδευτικό του απογευματινού μου καφέ, αλλά και μια εύκολη και γρήγορη ιδέα για το σχολικό κέρασμα.

Τα cheesecake brownies που σας προτείνω, συνδυάζουν κατά κάποιο τρόπο δύο αγαπημένα γλυκά.

Η βάση τους είναι ένα ωραίο συμπαγές brownie
Η επιφάνειά τους καλύπτεται από μια κρέμα τύπου cheesecake

Θεωρώ απίθανο το συνδυασμό βελούδινης σοκολάτας + ξινούτσικης κρέμας και η μία στρώση συμπληρώνει και αναδεικνύει την άλλη. Η αρχική ιδέα είναι του David Lebovitz τον οποίο θεωρώ εξαιρετικό στις γλυκές παρασκευές, μιας που κάθε συνταγή του που έχω επιχειρήσει να φτιάξω, μας έχει ενθουσιάσει.

Για πείτε λοιπόν, ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο brownie;  

cheesecake brownies

Cheesecake brownies

Eτοιμασία: 45 minutes
Μαγείρεμα: 40 minutes
Συνολικά: 1 hour 25 minutes
Γεύμα: επιδόρπιο
Λέξη-κλειδί: cheesecake brownies
Μερίδες: 12
Αυτά τα cheesecake brownies συνδυάζουν δύο αγαπημένα γλυκά, καθώς η βάση τους είναι ένα ωραίο συμπαγές brownies και η επιφάνειά τους καλύπτεται από μια ενδιαφέρουσα κρέμα τύπου cheesecake.

Υλικά

Για το brownie

  • 130 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη
  • 180 γρ. ζάχαρη
  • 3 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 κ.σ. κακάο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 βανιλίνη
  • 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος

Για τη στρώση cheesecake

  • 300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 110 γρ. ζάχαρη
  • τους κρόκους από 2 αυγά μεσαίου μεγέθους

Εκτέλεση
 

  • Σε μια κατσαρόλα μικρού μεγέθους ζεσταίνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ενωθούν τα υλικά.
  • Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει λίγο.
  • Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, μέχρι να σχηματιστεί μία αρκετά σταθερή κρέμα. Προσθέτουμε το μίγμα της σοκολάτας και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγη ώρα ακόμα.
  • Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε διαδοχικά το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι, τη βανίλια και τις σταγόνες σοκολάτας.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και βουτυρώνουμε ένα πυρέξ με διαστάσεις 20×30 εκ. περίπου. Το στρώνουμε με λαδόκολλα, βουτυρώνουμε ξανά και πασπαλίζουμε τον πάτο του με κακάο.
  • Αδειάζουμε το μίγμα στο πυρέξ και ισιώνουμε την επιφάνειά του με την ανάποδη ενός κουταλιού.
  • Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το τυρί κρέμα, τους κρόκους και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε την κρέμα στην επιφάνεια του brownie. Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ή σπάτουλα ενώνουμε απαλά τα 2 μίγματα, δημιουργώντας κυματισμούς.
  • Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 175 βαθμούς. Ψήνουμε το γλυκό για 40′ περίπου ή μέχρι να δούμε ότι το κέντρο του έχει μόλις σταθεροποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι αν βυθίσουμε μία οδοντογλυφίδα, πρέπει να βγαίνει με μερικά θρύμματα, ενώ αν τη βυθίσουμε κάπου ανάμεσα στο κέντρο και την περιφέρεια, πρέπει να βγαίνει στεγνή. Το αφήνουμε να κρυώσει προτού το σερβίρουμε.

Σημειώσεις

  • Επειδή το συγκεκριμένο brownie περιέχει τυρί κρέμα, είναι προτιμότερο να το διατηρήσουμε σε αεροστεγές σκεύος στο ψυγείο μας και να το καταναλώσουμε εντός 4 ημερών.
  • Η αρχική ιδέα του David Lebovitz εδώ.
 
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




48 ΣΧΟΛΙΑ

AgapameAnDolmas 2 Οκτωβρίου 2013 - 13:29

ερμιόνη μου, σου “εκλεψα” τη συνταγή! πριν λίγο το εβγαλα απ το φούρνο και περιμένω να κρυώσει για να δοκιμάσω!!! (μια γωνίτσα όμως την χλαπάκιασα γτ δεν μπορώ να περιμένω! υπέροχη γεύση)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 27 Οκτωβρίου 2012 - 10:03

Καλημέρα αγαπητή Ερμιόνη!παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό το μπλόγκ σου που είναι φανταστικό!!Εφτιαξα αρκετές απο τις συνταγές σου,χθές ηταν η γιορτή μου έφτιαξα τα μπράουνις σου είναι η καλύτρη συνταγή για μπράουνις που έκανα ποτέ!Συγχαρήτηρια κάνεις πολύ ωραία δουλεία,σού έυχομε να χεις πάντα υγεία χαρά και ευτύχια στη ζωή σου!Δήμητρα απο Κύπρο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 24 Οκτωβρίου 2012 - 14:53

Γεια σου Μαριλένα!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν τα brownies!
Η αλήθεια είναι ότι επειδή εμείς τα καταναλώσαμε την ημέρα που τα έφτιαξα και την επόμενη δεν τα έβαλα στο ψυγείο, οπότε δεν είχαμε πρόβλημα.
Σίγουρα πάντως άπαξ και μπουν στο ψυγείο, χρειάζεται μετά να μείνουν 20-30′ σε θερμοκρασία δωματίου ούτως ώστε να μαλακώσουν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 24 Οκτωβρίου 2012 - 12:25

Καλημέρα! Τη συνταγή τη δοκίμασα προχθές και ομολογώ ότι το αποτέλεσμα ήτανε εκπληκτικό! Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι που όσο περίσσεψε (περίπου το μισό) το έβαλα στο ψυγείο και δυστυχώς μου παγωσε πολύ και κοκκάλεψε! Όμως την επόμενη φορά, θα το κάνω όταν θα έχω πολλή παρέα στο σπίτι για να καταναλωθεί άμεσα! Σε ευχριστούμε για τις εκπληκτικές σου ιδέες!
Μαριλένα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna G. 21 Οκτωβρίου 2012 - 14:48

Ερμιόνη μου φαίνεται υπέροχο το γλυκό! Κι εγώ προτιμώ τα πιο μαστιχωτά ή συμπαγή brownies, αυτή η συνταγή τώρα σε ποια κατηγορία ανήκει; Πάντως η ιδέα με το τυρί κρέμα πολύ ωραία και το αποτέλεσμα έχει καταπληκτική εμφάνιση! (είμαι σίγουρη και γεύση!) Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 20 Οκτωβρίου 2012 - 10:52

Υπερ-νοστιμο!

Σε ευχαριστω για το γλυκο σου σχολιο στο ποστ μου :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Jenny 18 Οκτωβρίου 2012 - 14:33

Ερμιόνη μου τέλεια η συνταγή για το δίπατο brownies! Ήθελα να σου πω ότι είσαι πολύ γλυκιά! Χάρηκα πολύ που σε είδα live στο foodblogs! Μακάρι να πάει καλά το burgerάκι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 17 Οκτωβρίου 2012 - 21:07

Ερμιόνη φεύγω αμέσως! Άρχισα δίαιτα και δεν μπορώ να βλέπω πολλή ώρα τις φωτογραφίες σου. Θα τη διακόψω :-)!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
eleni 17 Οκτωβρίου 2012 - 19:37

Καλά μόνο από τις υπέροχες και τόσο ζωντανές φωτό σου, έχω τρελαθεί!!!
Πολλά φιλιά Ερμιόνη μου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 16 Οκτωβρίου 2012 - 19:31

Τα brownies τα πρωτοδοκίμασα όταν σπούδαζα στην Αμερική και τα λάτρεψα! Μου αρέσουν τα πιο αφράτα και όχι τόσο τα πολύ συμπαγή! Είμαι σίγουρη ότι αυτό το brownie που έφτιαξες είναι νοστιμότατο και ότι πρέπει για να σε γεμίσει ενέργεια! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 16 Οκτωβρίου 2012 - 18:48

Ερμιόνη, τί όμορφα brownies!! Τους έχω μια μικρή αδυναμία, ειδικά στα σοκολατένια. Χαίρομαι πολύ που σου φάνηκε χρήσιμο το tip για το πασπάλισμα της φόρμας με κακάο!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dhmhtra 16 Οκτωβρίου 2012 - 18:36

Γλυκός πειρασμός!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Conna 16 Οκτωβρίου 2012 - 13:02

Παίρνω το πιατάκι της τελευταίας φωτογραφίας και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 16 Οκτωβρίου 2012 - 12:50

Καλημέρα Ερμιόνη μου!Γιά έλα από εκεί!!Είσαι η τυχερή!!Πολλά φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 16 Οκτωβρίου 2012 - 12:09

Πω πω, μέσα στα πλούτη το brownie αυτό! :)
Συμφωνώ πως του ταιριάζει η τυρένια κρέμα – επικάλυψη.
Όσο για τις δικές μου προτιμήσεις, ψηφίζω αυτά που θυμίζουν κέικ. Παλιότερα μου άρεσαν τα πλούσια γλυκά περισσότερο, τώρα τα θέλω πιο ελαφριά. Βέβαια αν είχα τώρα μπροστά μου ένα κομμάτι σαν αυτά στις φωτογραφίες σου δεν θα έλεγα όχι με καμία δύναμη! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 16 Οκτωβρίου 2012 - 12:08

Διατριβή στα blownies!
Ωραίες και οι πληροφορίες σου Ερμιόνη μου αλλά ακόμα πιο ωραίο το συγκεκριμένο brownie.
Κολασμένο γλυκό και η επικάλυψη cheesecake το κανει ακόμα πιο κολασμένο.

Το φάγατε όλο? Εμεινε τίποτα?? :)

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 16 Οκτωβρίου 2012 - 12:01

Φανταστικά τα μπράουνι σου Ερμιόνη!
Εγώ να σου πω την αλήθεια, τα τρώω όλα και δεν κάνω διακρίσεις (δεν είμαι τέτοια).
Επειδή ρώτησες όμως, προτιμώ τις πιο μίνιμαλ βερσιόν (overdose σοκολάτας, χωρίς πολλά πρόσθετα)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 16 Οκτωβρίου 2012 - 08:56

Ερμιόνη μου,
καταπληκτικό το γλυκάκι σου και πολύ ενδιαφέρουσα η ανάλυση σου “Περί Brownies”!Την βρήκα κατατοπιστικότατη.Οι φωτογραφίες σου άψογες για ακόμη μια φορά.
Μπράβο Ερμιόνη μου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 15 Οκτωβρίου 2012 - 23:31

Θα το φτιαξω, θα τους πω οτι εχει τυρι (που δεν το τρωνε) και θα το φαω ολο μονη μου! Σατανικο σχεδιο!
Ερμιονη, με εστειλες….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 15 Οκτωβρίου 2012 - 23:03

Αχ κ μένα μου αρέσουν τα fudgy και τα chewy, αυτά που είναι σαν κέικ είναι για συγκεκριμένες συνταγές.
φοβερή η πρόταση σου Ερμιόνη μου, soon to make!
φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenArt 15 Οκτωβρίου 2012 - 23:01

Ερμιόνηηηηηηηηηη…….βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου….κάτι σοκολατένιο με τυρί κρέμα (γιατί και το cheese cake είναι από τα πολύ αγαπημένα μου) και μου θύμισε το γλυκάκι σου μια συνταγή με κέϊκ καρότου κι επικάλυψη με λευκή σοκολάτα και φιλαδέλφεια νομίζω. Μπράβο σου και πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 15 Οκτωβρίου 2012 - 22:49

Συμφωνώ απολύτως με τις απόψεις σου για τα brownies αλλά το κακό είναι ότι εγώ δεν είμαι έγκυος, χαχαχα!
Υπέροχο το γλυκό σου, έφτιαξα και εγώ το ΣΚ με γλάσσο όμως και δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 15 Οκτωβρίου 2012 - 22:27

Ένα μωσαϊκό αξιοθαύμαστο,περίτεχνο και δημοφιλές γέμισε την οθόνη μου,βασάνισε την αυτοκυριαρχία μου,τσάκισε την αυτοπειθαρχία μου,πολέμησε τους δισταγμούς μου για να θριαμβεύσει και να βασιλεύσει με σχεδόν …δικτατορικό τρόπο στις πτυχές της καρδιάς μου!Καμμία αντίσταση δεν τολμώ να προβάλλω,δεν θέλω..είναι όμορφο να υποκύπτεις που και που στους πειρασμούς!Αχ Ερμιόνη μου!!Φιλιά πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στέλλας Κουζινομπερδέματα 15 Οκτωβρίου 2012 - 21:35

Ερμιόνη καλή μου κοπέλα, βλέπω πως έχεις εντρυφήσει πέρα ως πέρα στο θέμα ‘brownies’!!
Συμφωνώ πάντως μαζί σου.
Τα λίγο πιο υγρά στο εσωτερικό είναι και τα καλύτερα.
Φιλάκια πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Villy @ For the love of Feeding 15 Οκτωβρίου 2012 - 21:26

Υπερ-γλυκό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pela 15 Οκτωβρίου 2012 - 21:21

Ενα έχω να πω: τα λόγια είναι περιττάαααααααααααααααα!!! καλέ τι ν τούτο?!!! δεν έχω φτιάξει ποτέ brownies, ευκαιρία να αρχίσω με αυτό!!!!
φιλούρες και καλή βδομάδα φιλενάδα :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 15 Οκτωβρίου 2012 - 20:36

Πλήρης και εμπεριστατωμένη ανάλυση των Μπράουνις!

Ερμιόνη μου, αυτό εδώ, το τελευταίο σου, με την επικάλυψη cheesecake, είναι το πιο ακαταμάχητο!

Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nasia 15 Οκτωβρίου 2012 - 20:05

τέλειο και λαχταριστό φαίνεται!φαντάζομαι και απο γεύση!!!
θα το δοκιμάσω γιατί αρέσει πολύ στο μεγάλο γιο μου…
φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marina 15 Οκτωβρίου 2012 - 20:02

Πρώτη μας συνάντηση με τέτοιο γλυκό;;; Σε συμπάθησα αυτόματα!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 15 Οκτωβρίου 2012 - 17:03

Τι έφτιαξες πάλι;;; Κι εγώ της 1ης κατηγορίας είμαι πάντως..μου αρέσει να δαγκώνω και να ταξιδεύω μουρμουρίζοντας! Το σημερινό σου είναι..απερίγραπτα προκλητικό! Καιρό είχα να δω τόσο λαχταριστή φωτογραφία γλυκού!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 15 Οκτωβρίου 2012 - 16:57

Τι φωτογραφίες είναι αυτές!!!! Τι φωτογενές γλυκό!
Πώς μπορεί να μείνει 4 μέρες στο ψυγείο αν εγώ κυκλοφορώ γύρω στο ψυγείο?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 15 Οκτωβρίου 2012 - 16:54

Και εμένα το σαγόνι με εμποδίζει στο πληκτρολόγιο…
Θα το βλέπω και στον ύπνο μου! Θα πρέπει να ασκηθώ να το ξεχάσω (λάθος έκανα δεν είχε δημοσιεύσει η καλή μου Ερμιόνη τέτοιο μπράουνι…. ΔΕΝ το είδα)
Στείλε μου ένα κομμάτι σε παρακαλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 15 Οκτωβρίου 2012 - 16:53

Ερμιόνη μου …μόλις με σκότωσες!!!! Τέλειααααα είναιααιιιι!!!! Έμεινα άναυδη!!!
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 15 Οκτωβρίου 2012 - 16:24

Τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες! Εμένα απλώς μού έπεσε το σαγόνι!!!Ερμιονάκι διπλό,
καλή επιτυχία στον τελικό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 15 Οκτωβρίου 2012 - 15:13

Ερμιόνη μου καταπληκτικό!Η συνταγή γίνεται απευθείας μια απο τις αγαπημένες μου!!!Όσο για τη φωτογράφιση τι να πω…φανταστική!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kamikaze 15 Οκτωβρίου 2012 - 15:03

Φοβερό ! Τα σέβη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 15 Οκτωβρίου 2012 - 14:50

Αμάν βρε παιδάκι μου μ’αυτές τις φωτογραφίες!!!Μ’έχεις ξεληγώσει…
Τέλειο σου έγινε!!!
Και κοιτάω και τη παγωμένη σου τερίνα αυτή την εβδομάδα….
Τελικά θα τη φτιάξω! Μία φίλη έχει τραπέζι και αφού θα είμαστε πολλά άτομα, είναι ευκαιρία να τη δοκιμάσω!!!
Θα σου πω εντυπώσεις…
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 15 Οκτωβρίου 2012 - 14:40

Ερμιόνη, brownie-πρόκληση είναι αυτό!!
Πρόκληση για τον ουρανίσκο μας!! Πως να αντισταθεί ο καημένος, όταν βλέπει τις φωτογραφίες σου; Υποκύπτει αμαχητί!!!
Καλή εβδομάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 15 Οκτωβρίου 2012 - 14:37

Δεν σου φτάνει που είσαι εσύ έγκυος?
Θέλεις να μας καταστήσεις και εμάς?? Δείξε έλεος, έστω και λίγο!!!

Αχ, Ερμιόνη μου, κι εμένα μου αρέσουν ακριβώς αυτού του τύπου τα brownie που αρέσουν σε εσένα.

Το γλυκό που διάλεξες σήμερα απλά ανυπέρβλητο!!! Ναι, ναι θα πω αυτή τη βαρύγδουπη έκφραση και οι φωτογραφίες σου τέλειες!!!

Εδωσες ρέστα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 15 Οκτωβρίου 2012 - 14:24

Καλά Ερμιονάκι μου δεν το πιστεύω!!
Παρόμοια γλυκάκια έχουμε σήμερα, τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!!!
Είσαι να αλληλοκεραστούμε???
Φιλάκια, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria B. 15 Οκτωβρίου 2012 - 14:10

Ερμιονάκι μου γλυκό τι σου φταίω ?? μια η Ελενα σε εμας μια εσύ με αποτελειώσατε την καυμένη !!!! όνειρο το γλυκάκι σου.

φιλια πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Koueen 15 Οκτωβρίου 2012 - 14:07

Πωωωωω… τρέχουν τα σάλια μου (για άλλη μια φορά). Θα το φτιάξω πάραυτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 15 Οκτωβρίου 2012 - 13:49

Ακόμη κι εγώ που δεν τρώω γλυκά θέλω τώρα κομμάτι!! Οι προτάσεις σου είναι πολύ δελεαστικές.
Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό πολύ θέλω να κερδίσεις.
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Peter M 15 Οκτωβρίου 2012 - 13:15

Fantastika Brownies Ermioni..mh tra tros ola se mia mera!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 15 Οκτωβρίου 2012 - 12:26

Καλημέρα καί καλή εβδομάδα Ερμιόνη μου!Υπέρ-browine,σέ όλο του τό μεγαλείο!Μάς απογείωσες!!Τήν βάζω στήν λίστα μου μέ τά αγαπημένα!!Θά τά φτιάξω στήν εορτή μου!Σέ ευχαριστούμε γιά τήνφανταστκή συνταγή!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 15 Οκτωβρίου 2012 - 12:20

Τι βλέπω και είναι μία δύσκολη ώρα….. Να σου πω που δουλεύω να μου στείλεις ένα κομμάτι????
Τα αγαπημένα μου είναι τα Oreo & Cream Brownies, τα οποία τα βρίσκεις στο http://royal-coconut.blogspot.gr/2012/04/oreo-and-cream-brownies.html ή στο http://new-kitch-on-the-blog.blogspot.de/2011/05/its-sin-oreo-cream-cheese-swirl-bars.html
.Θα ξετρελαθείς!!!!!
Φιλια πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 15 Οκτωβρίου 2012 - 12:12

Καλή μου Ερμιόνη, αν συνεχίσεις με τέτοια σοκολατένια δημιουργήματα κατά το υπόλοιπον την εγκυμοσύνης σου…με βλέπω να “γεννώ” εγώ :-))))

Πω-πω, έπαθα κάτι τέτοια ώρα και τι να μου κάνουν οι φακές με ρύζι, ως σαλάτα!!!!
Εξαιρετική δε, όπως πάντα η φωτογράφισης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 15 Οκτωβρίου 2012 - 11:29

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τα γλυκά σου Ερμιόνη μου φαίνονται απολύτως λαχταριστά, δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους! Καλοφάγωτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα