Enchiladas με λαχανικά και φέτα

Enchiladas με λαχανικά, πλούσια κόκκινη σάλτσα και φέτα. Ένα πιάτο θρεπτικό και λαχταριστό, δελεαστικό ακόμα και για τα μικρούλια!

Enchiladas με λαχανικά και φέτα

Η εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά και αισίως βρίσκομαι στον 7ο μήνα.

Έχω την εντύπωση ότι κάθε μέρα που περνά, θυμίζω όλο και περισσότερο μία μικρή -αλλά ελπίζω χαριτωμένη- φάλαινα! Η κοιλιά μου είναι τεράστια σε σχέση με το πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα, που έχουν παραμείνει σχεδόν στα ίδια επίπεδα με πριν.

Έχω αποκτήσει το χαρακτηριστικό περπάτημα της πάπιας. Επιπρόσθετα, ενώ όλος ο κόσμος γύρω μου μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς φθινοπώρου, φορώντας μπλούζες με μακρύ μανίκι, ελαφριά μπουφάν και κλειστά παπούτσια, εγώ κυκλοφορώ με μπλουζάκια με τιράντες και καλοκαιρινά πέδιλα.

Όταν βρίσκομαι στη δουλειά, ρυθμίζω την καρέκλα στη χαμηλότερη θέση προκειμένου να χωρά η κοιλιά μου κάτω από το γραφείο. Ύστερα από λίγο νιώθω να με «τσιμπά» η μέση μου, οπότε την ανασηκώνω λίγο. Το ανεβοκατέβασμα της καρέκλας συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και νιώθω ότι δεν υπάρχει καμία θέση που να με βολεύει.

Τα συμπτώματα εναλλάσσονται μήνα με το μήνα.

Ταχυκαρδία, δύσπνοια, κράμπες στις γάμπες, πονάκια στην κοιλιά και πολλή (ενίοτε υπερβολικά πολλή) κούραση δεν με εγκαταλείπουν ποτέ. Κι όμως θα μου λείψει τόσο πολύ να είμαι έγκυος, όσο και αν ανυπομονώ να δω και να κρατήσω στην αγκαλιά μου το μικρότερο κοριτσάκι μας. Το συναίσθημα είναι τόσο όμορφο που πραγματικά αξίζει την οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να το συνοδεύει.

Επιπρόσθετα, θα μου λείψει να έχω τη δυνατότητα να αποδίδω χαμογελαστά τυχόν νευράκια μου στις ορμόνες της εγκυμοσύνης. Να προσέχω τη διατροφή μου και να απαρνούμαι με χαρά φαγητά τα οποία λατρεύω, αλλά που επί της ουσίας δεν προσφέρουν κάτι ωφέλιμο σε μένα ή το μωράκι.

Να αναζητώ προτάσεις για θρεπτικά και ελαφριά γεύματα που θα αρέσουν σε όλη την οικογένεια.

Όπως αυτές τις enchiladas με λαχανικά και φέτα.

Τι έχουμε εδώ;

Παραγεμισμένες με λαχανικά και φέτα τορτίγιας (τις οποίες ευχαριστηθήκαμε μέχρι την τελευταία μπουκιά). Κόκκινα φασόλια, κρεμμύδια, πιπεριές και κολοκυθάκια. Γιαμ!
Πλούσια και σπιρτόζικη κόκκινη σάτσα. Που μπαίνει τόσο στο μίγμα των λαχανικών, όσο και στην επιφάνεια.
Τσένταρ που λιώνει υπέροχα, αλλά και φέτα. Έτσι για την ελληνική πινελιά!

Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τις enchiladas με λαχανικά ένα πιάτο λαχταριστό. Και πολύ δελεαστικό ακόμα και για τα μικρούλια.

Enchiladas με λαχανικά και φέτα

Enchiladas με λαχανικά και φέτα

Eτοιμασία: 15 minutes
Μαγείρεμα: 1 hour 30 minutes
Συνολικά: 1 hour 45 minutes
Γεύμα: κυρίως πιάτο
Κουζίνα: μεξικάνικη
Λέξη-κλειδί: enchiladas με λαχανικά
Μερίδες: 10
Enchiladas με λαχανικά, πλούσια κόκκινη σάλτσα και φέτα. Ένα πιάτο θρεπτικό και λαχταριστό, δελεαστικό ακόμα και για τα μικρούλια!

Υλικά

  • 480 γρ. κόκκινα φασόλια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένα
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 2 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
  • 200 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • αλάτι, πιπέρι

Για τη σάλτσα:

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 3/4 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 κ.γ. ζάχαρη
  • 500 γρ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
  • αλάτι, πιπέρι

Και ακόμα:

  • 10 τορτίγιας μεσαίου μεγέθους
  • 150 γρ. τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση
 

  • Ετοιμάζουμε πρώτα τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 5′. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 30” ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και νοστιμίζουμε με αλάτι.
  • Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε τη σάλτσα για 20-30′, μέχρι να δέσει.
  • Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε και τη γέμιση. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τις πιπεριές σε μέτρια θερμοκρασία, για 5′.
  • Προσθέτουμε το κολοκυθάκι και το σοτάρουμε και αυτό για 3′. Ρίχνουμε 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε τα λαχανικά να μαγειρευτούν για 15′, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά και να μείνουν με ελάχιστα υγρά.
  • Στο μεταξύ, τοποθετούμε σε μπολ τα φασόλια και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι. Αδειάζουμε τα φασόλια στην κατσαρόλα, αλατοπιπερώνουμε, μαγειρεύουμε για 2' ακόμα και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Ρίχνουμε στο μίγμα των λαχανικών 1/2 φλιτζάνι σάλτσα, τη φέτα και το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
  • Γεμίζουμε τις τορτίγιας και τις τοποθετούμε στο ταψί. Τις περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και πασπαλίζουμε το τριμμένο τυρί.
  • Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το φαγητό για 40′. Κατόπιν αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10′ ακόμα.
  • Σερβίρουμε τις enchiladas πασπαλισμένες με λίγη φέτα και μαϊντανό.

Σημειώσεις

Η αρχική ιδέα εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




31 ΣΧΟΛΙΑ

Στέλλας Κουζινομπερδέματα 15 Οκτωβρίου 2012 - 10:01

Με το καλό Ερμιόνη μου.
Τα ‘εντσιλάδας’ σου τέλεια.
Μας αρέσουν πολύ!!
Φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 14 Οκτωβρίου 2012 - 23:01

Και εχω μια αδυναμια στα ξενοφερτα φαγητα ειδικα αυτα τα μεξικανο-ισπανικα!!!!
Σε ζηλευω αν και προσφατα βγηκα απο αυτη την κατασταση, υπομονη και οχι πολυ πικαντικα φαγητα μη γεννησεις πριν την ωρα σου, ( ελπιζω να καουνμε και κανα guest post πριν γεννησεις) αν θελεις φυσικα…
Φιλια !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Angelique 13 Οκτωβρίου 2012 - 18:50

Αχ τι μας κάνεις πάλι βρε Ερμιόνη!! Όλο σε πειρασμό μας βάζεις!!
2 μήνες έμειναν λοιπόν!! Αντε με το καλό να’ρθει το νέο μέλος.
Ωραίο αυτό να αποδίδεις τα νεύρα στις ορμόνες!! Θα το εφαρμόσω και εγώ όταν έρθει εκείνη η στιγμή,χα,χα.
Φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 12 Οκτωβρίου 2012 - 23:42

Μου αρέσει που πρόσθεσες και φέτα! Βέβαια..θα το ήθελα και με μια μαργαρίτα δίπλα..αλλά δεν θέλω να σε προκαλέσω..! (δεν μπορείς κιόλας!)
Μπράβο που πάνε όλα καλά, λίγο έμεινε! Το καλύτερο είναι η δικαιολογία για τα νεύρα των ορμονών! Το λέμε σαν αστείο βέβαια αλλά είναι πραγματικότητα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 12 Οκτωβρίου 2012 - 19:01

Ερμιόνη μου τέλειες δείχνουν οι enchiladas σου!Οι φωτογραφίες σου είναι φανταστικές αλλά και πολύ ζωντανές!!!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 12 Οκτωβρίου 2012 - 19:01

Ερμιόνη, παιρνά ο καιρός. Σε λίγο θα έχεις και το δεύτερο κουκλί στην αγκαλιά σου!! Ταλαιπωρούμαστε λίγο, όσο πατά η γάτα, εμείς οι μανάδες, αλλά μετά έχουμε τα μωρά μας στην αγκαλιά. Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία;;
Απίθανες οι εντσιλάδας!! Με λίγο τσίλι, όχι πολύ.
Καλό σου βράδυ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 12 Οκτωβρίου 2012 - 15:42

Δελεαστική, νοστιμότατη και αρωματική πρόταση με όλα τα καλά! Λατρεύω και τα κόκκινα φασόλια που τα κάνω σαλάτα, λίγο πικάντικη. Μου αρέσουν πολύ τα πικάντικα με τα αρώματά τους και τα τυριά τους!
Μπράβο, Ερμιόνη μου, θαυμάσια ιδέα!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
keywoman 12 Οκτωβρίου 2012 - 12:15

Aκόμα μια υπέροχη συνταγή χωρίς κρέας,θα την δοκιμάσω σίγουρα!Για τις φωτογραφίες τα σχόλια είναι περιττά!Με κάλυψαν οι προλαλήσασες!Απλά πανέμορφες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 12 Οκτωβρίου 2012 - 08:46

Αντε, εσύ είσαι έγκυος και έχεις την δικαιολογία να τρως ότι σου καπνίσει ότι ώρα σου καπνίσει.. Εμείς οι πτωχές, βλουλημικές, πλην τίμιες μπλόγκερ τι να κάνουμε για να καταβροχθήσουμε τις εντσιλάδας σου??

Μου αρέσει πολύ η χορτοφαγική σου πρόταση σήμερα και το chedar που έχεις προσθέσει!!! Σούπερ διεθνές φαγάκι!! Είσαι καλή σε αυτά κορίτσι !!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία 12 Οκτωβρίου 2012 - 00:37

Η τελευταία φωτογραφία με αποτελείωσε… τρέχω στο ψυγείο να βρω κάτι να τσιμπήσω νυχτιάτικα!!!
Ξέρεις ποια θα φταίει για τα έξτρα κιλάκια της εγκυμοσύνης που παραμένουν και κάνουμε αμάν να φύγουν?!?!? Ω, ναι καλά κατάλαβες, Ερμιόνη μου!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 11 Οκτωβρίου 2012 - 21:37

Τελευται ολο πεφτω πανω σε μεξικανικες κουζινες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 11 Οκτωβρίου 2012 - 21:33

Τί υπέροχη συνταγή είναι αυτή Ερμιόνη μου!!! Κι εγώ τσίλι θέλω!!! Όσο για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης… υπομονή …αξίζει λίγη ταλαιπωρία το μπεμπάκι.
Να είσαι καλά!
Πολλά φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 11 Οκτωβρίου 2012 - 19:57

Φαν της μεξικάνικης κουζίνας δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρότασή σου! Παρακαλώ και μια μαργαρίτα αυθεντική!!! ΥΓ. Μου αρέσει τόσο πολύ αντιμετωπίζεις τόσο θετικά την εγκυμοσύνη. Συνήθως ακούω μουρμούρες!!! φιλάκια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Catherine 11 Οκτωβρίου 2012 - 18:57

Dear Hermoine, these enchiladas look delicious! Beautiful photos. Blessings dear. Catherine xo

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
eleni 11 Οκτωβρίου 2012 - 18:12

Θα έτρωγα ευχαρίστως 5-6. Τέλειες και πολύ ζωντανές οι φωτο σου Ερμιόνη μου!!! Με το καλό και πάλι!!!
Πολλά φιλια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
eleni 11 Οκτωβρίου 2012 - 18:11

Θα έτρωγα ευχαρίστως 5-6. Τέλειες και πολύ ζωντανές οι φωτο σου Ερμιόνη μου!!! Με το καλό και πάλι!!!
Πολλά φιλια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 11 Οκτωβρίου 2012 - 17:40

Υπέροχο vegetarian φαγάκι Ερμιόνη μου έχω κάνει κ εγώ εντσιλάδας αλλά με κοτόπουλο, θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και αυτη την συνταγή, φαίνονται τέλεια!
Με το καλό να έρθει το νέο σας μωράκι, καταλαβαίνω ακριβώς αυτο που αναφέρεις, ταλαιπωρούμαστε στην εγκυμοσύνη αλλά είναι και μια απο τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής μας..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 11 Οκτωβρίου 2012 - 14:50

Αυτά τα χορτοφαγικά φαγητά πολύ μου αρέσουν! Ένα τέτοιο πιάτο προσωπικά θεωρώ πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα με κρέας και θα το έτρωγα με τα χίλια είτε ήμουν σε ενδιαφέρουσα είτε όχι! :)
Καλή συνέχεια και κουράγιο με τις ενοχλήσεις και τα πονάκια. Με το καλό να κρατήσεις σύντομα στα χέρια σου ένα γερό και όμορφο μωράκι! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
painter 11 Οκτωβρίου 2012 - 14:05

Πωπω, σου έρχεται να ορμήξεις στην οθόνη… Πολύ λαχταριστές!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 11 Οκτωβρίου 2012 - 12:47

Ερμιόνη μου εξαιρετικό το πιάτο σου, Λαχταριστό και ελκυστικο!!!
Όπως καταλαβαίνεις ο ενθουσιασμός μου ήταν μεγάλος διότι τρέφω μια αδυναμία στα καυτερά κι ιδιαίτερα στο τσίλι.
Μπράβο Ερμιόνη μου και με το καλό να κρατήσεις και το νέο μέλος της οικογενείας σου στην αγκαλιά σου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 11 Οκτωβρίου 2012 - 13:32

Εφθασες κιόλας στον 7ο μήνα Ερμιονάκι μου???
Αντε, τον έφαγες τον γάϊδαρο, αν και η αλήθεια είναι ότι η ουρά είναι η πιο … δυσκολοχώνευτη;-)
Ολα καλά να πάνε μέχρι τέλους εύχομαι!

Οι enchladas σου δείχνουν ονειρεμένες και είναι τόσο υπέροχα παρουσιασμένες!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 11 Οκτωβρίου 2012 - 13:19

Καλημέρα Ερμιόνη μου!όλα καλά σού εύχομαι στήν εγκυμοσύνη σου φίλη μου!Πότε έφτασες στόν 7ο?Η συνταγή τών enchiladas θά αρέση σίγουρα στήν μικρή μου κόρη!Πολύ ωραία συνταγή!Χωρίς τσίλι όμως!Φιλάκια πολλά,καλό μεσημέρι!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fan 11 Οκτωβρίου 2012 - 12:52

Τέλειο δείχνει! Λαχανικά για εμένα, καυτερά για τον καλό μου, ικανοποιημένοι και οι δυο. Εκδοχή με τσίλι βεβαίως!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 11 Οκτωβρίου 2012 - 12:34

Δεν ξέρω τι να σου πω καλή μου Ερμιόνη. Μένω άφωνη, για το γεγονός ότι μπορείς και τρως τέτοια φαγάκια κατά την εγκυμοσύνη σου. Να είχα την τύχη σου (όταν ήμουν έγκυος δηλαδή…)!!!

Ελπίζω να κοντεύει ο καιρός που θα σταματήσεις από την δουλειά, μιας και η καρέκλα πόσο να αντέξει το ανεβοκατέβασμα ακόμη :-))))

Εξαιρετικές οι οι enchiladas και θα τις έχω κατά νου…για κάποιο βραδάκι!
Χαιρετισμούς πολλούς και όλα να πάνε καλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Conna 11 Οκτωβρίου 2012 - 12:12

Πω πω .. μου τρέχουν τα σάλια … θέλω … θέλω enchiladas !!!

Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 11 Οκτωβρίου 2012 - 12:07

Αμαλία μου, σε ευχαριστώ πολύ! Καλά είναι να υπάρχουν και αυτά για να μην ξεχνιόμαστε!

Πέπη, βάλε μπόλικο τσίλι τότε και καλή σου όρεξη!

Καλή μου Φωτεινή, πάντα έχεις ένα γλυκό λόγο να πεις και να με κάνεις να χαμογελάσω! Ευχαριστώ πολύ-πολύ!

Kamikaze, είναι όντως πολύ ικανοποιητική η γεύση τους!

Τάνια μου, καλά να είμαστε και να τρέχουμε! Όλα δεν προλαβαίνουμε να τα κάνουμε, αλλά βάζουμε τις προτεραιότητές μας και το παλεύουμε!
Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ βοήθεια από τον Κωστή, ο οποίος εκτός του ότι ασχολείται με τη μικρή και βοηθά πάρα πολύ στις δουλειές του σπιτιού, είναι και εξαιρετικός sous-chef!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 11 Οκτωβρίου 2012 - 11:56

Και εγώ θα προτιμήσω λίγο τσίλι στα εντσιλάδας. Γρήγορο σχετικά πιάτο και αρκετά υγιεινό και φανταστικες φωτογραφίες για μια ακόμη φορά (πότε προλαβαίνεις και τα κάνεις όλα?). Κράτα γερά, θα περάσουν οι μέρες….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kamikaze 11 Οκτωβρίου 2012 - 11:34

Άχ τι μας κάνεις τώρα!Τρελή γεύση πραγματικά,απερίγραπτα νόστιμα.
Μπράβο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 11 Οκτωβρίου 2012 - 11:07

Ερμιόνη μου πόσο δελεαστικές είναι πάντα οι φωτογραφίες σου!Πόσο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες οι προτάσεις σου,αλλά κυρίως πόσο καταπληκτικά παρασκευασμένες και σωστά παρουσιασμένες!!!Κάθε φορά παρατηρώ μία ήσυχη παρουσίαση που όμως βγάζει μια διακριτική πολυτέλεια!!Συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά για την απίθανη παρασκευή των enchiladas,των οποίων οι φωτογραφίες και μόνο καταδεικνύουν την άριστη γεύση τους και το ακαταπόνητο μεράκι σου.Φιλιά πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 11 Οκτωβρίου 2012 - 09:35

Με τσίλι, με τσίλι!!!!
Άπαιχτες οι εντσιλάδες σου!!!!
Χορταστικές οι φωτογραφίες σου!!!
Καλημέεεεραααααα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 11 Οκτωβρίου 2012 - 09:23

Είναι τόσο, μα τόσο λαχταριστές οι enchiladas σου Ερμιονάκι! Καλή συνέχεια εύχομαι και όσο το δυνατόν λιγότερα… συμπτώματα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα