Δωροθεσία 10 γεύματα στα Friday’s

Για να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη στο blog όλο αυτό τον καιρό, σας προσφέρω μία δωροθεσία 10 γεύματα στα Friday’s.

Ακούσατε, ακούσατε!

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω πως το blue cheese and bacon chicken burger, το πιάτο με το οποίο συμμετείχα στο διαγωνισμό που συνδιοργανώθηκε από τα TGIF και τα Greek food blogs, βρίσκεται στο μενού των εστιατορίων από τις αρχές του μήνα.

Το μπέργκερ θα είναι διαθέσιμο στα εστιατόρια μέχρι τέλος Μάρτη, οπότε αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε ένα ζουμερό μπέργκερ με κοτόπουλο και μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και κρεμώδη blue cheese sauce, επισκεφτείτε ένα από τα εστιατόρια της αλυσίδας.

Δωροθεσία 10 γεύματα στα Friday’s

Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έχω εισπράξει όλους αυτούς τους μήνες λειτουργίας του blog. Αυτή τη φορά σας λέω ευχαριστώ κερνώντας το γεύμα 10 τυχερών αναγνωστριών/αναγνωστών.

Πώς;
10 φίλες ή φίλοι θα κερδίσουν ύστερα από κλήρωση ένα γεύμα στα εστιατόρια Friday’s, αξίας 40 ευρώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση μέχρι τη Δευτέρα 4 Μάρτη, και να μου πείτε ποια είναι η αγαπημένη σας συνταγή από τα tastes.

Καλή επιτυχία!

70 ΣΧΟΛΙΑ

AnaGeo 4 Μαρτίου 2013 - 15:53

Το burger σου είναι τέλειο! Γευστικό, αρωματικό, πλούσιο. Όσο για τις συνταγές σου: δεν είναι μόνο μία η αγαπημένη μου συνταγή από το blog! Αυτή που όμως έχω φτιάξει περισσότερες φορές είναι η ομελέτα με σπανάκι ψημένη σε καρβέλι! Είναι ορεκτικό διαφορετικό και πολύ πολύ νόστιμο! Συνέχισε να ανακαλύπτεις και να μας παρουσιάζεις τέτοιες ωραίες συνταγές. Φιλιά!

ελεάνα 4 Μαρτίου 2013 - 11:45

Ερμιόνη μου θα ήθελα κι εγω με τη σειρα μου να σου εκφρασω τα συγχαρητήρια μου για το βραβείο σου στο διαγωνισμό των tgi fridays και να σου ευχηθώ αυτό να είναι μόνο η αρχή στη μαγειρική διαδρομή που έχεις ξεκινήσει… Αντιλαμβάνομαι ως μαμά κι εγώ τις δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετωπίζεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις προσδοκίες, είμαι σίγουρη όμως ότι με λίγη θέληση με πολλή υπομονή πείσμα και δημιουργικότητα θα τα καταφέρεις!!! Η τελειομανία που σε διακρίνει μπορεί πολλές φορές να σε αγχώνει αλλά να θυμάσαι ότι πάντα ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε…λατρεύω το cheesecake με nutella το οποίο είχα την τύχη να δοκιμάσω απ’τα χεράκια σου στα πρώτα γενέθλια της Ιφιγένειας…

Anonymous 2 Μαρτίου 2013 - 23:15

ερμιονη συγχαρητήρια! εμενα και του γιωργου (του αντρα μου) μας αρεσε πολυ η κασεροπιτα χωρις φύλλο κ η γαλατοπιτα! Όσο για τις τρούφες ( σκουρας κ λευκης σοκολατας) εγιναν αναρπαστο κερασμα στη γιορτη του μπαμπα!

κ παλι να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Ροδοπη + Γιώργος
rp205@windowslive.com

Alessandro C.Dessos 1 Μαρτίου 2013 - 00:42

Το burger ειναι παρα πολυ ωραιο,ακομη και εγω που δεν τρωω blue cheese το λατρεψα!!Οσο για την αγαπημενη συνταγη νομιζω ειναι η παγωμενη τερινα με πραλινα φουντουκιου!!

Αναστασία 28 Φεβρουαρίου 2013 - 23:30

Ερμιονάκι, συγχαρητήρια για το μπέργκερ!! Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!!!!
Όσον αφορά τώρα στην καλύτερη συνταγή… ουφ, τι να πρωτοδιαλέξω?!?
Αν και γνήσια σοκολατομανής, θα ξεχωρίσω την γαλλική κρεμυδόσουπα! χαχα!:)

MaryBelly 28 Φεβρουαρίου 2013 - 22:36

Πώς και πώς περίμενα να μπει το burger σου στο μενού των TGI!Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!Όσο για τις συνταγές σου είναι όλες μία και μία,δε ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!Ας πούμε ότι η αγαπημένη μου είναι το σουφλέ με 4 τυριά και γιαούρτι, γιατί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!!

thetis 28 Φεβρουαρίου 2013 - 22:18

Καλησπέρα και συγχαριτήρια για τις επιτυχίες σου! Μπορώ να πω πως οι πινελιές που δίνεις στις συνταγές είναι υπέροχες! Καθώς είμαι γλυκατζού θα έλεγα ότι η αγαπημένη μου συνταγή είναι το κεικ μπράουνις με φάντζ πραλίνας φουντουκιού! το φτιάχνω συνέχεια σε φίλους και τους παραπέμπω στο μπλογκ σου! Μπράβο και πάλι!

maria 28 Φεβρουαρίου 2013 - 20:10

Μπράβο ρε κοριτσάκι, πάντα επιτυχίες!!!

Εννοείται ότι η επίσκεψη στα Friday’s έχει ήδη προγραμματιστεί ;)

Φιλιά πολλά…

DIMI 28 Φεβρουαρίου 2013 - 19:12

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!!Δέν κατάφερα ακόμη νά πάω στά TGIF!!Πολύ θά ήθελα νά νά δοκιμάσω τήν υπέροχη συνταγή σου!!Εύχομαι αυτήν τήν φορά νά είμαι τυχερή!!Καλό μήνα!!Φιλάκια!!

effie_ 28 Φεβρουαρίου 2013 - 17:26

Για το burger δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και γνώμη αλλα λίαν συντόμος θα μπoρώ αφού θα επισκεφτώ την πρωτεύουσα άρα και τα Fridays!!!Όσο για αγαπημένη συνταγή, η παγωμένη τερίνα με σοκολάτα απο τα γλυκα και απο αλμυρά η Cottage pie με κοτόπουλο !!!!

Martha 28 Φεβρουαρίου 2013 - 15:20

Τα μπισκότα με δύο σοκολάτες και κεράσια, αν πρέπει να διαλέξω (με πολύ δυσκολία) ένα! Καλή επιτυχία στο μπεργκεράκι σου το πεντανόστιμο, που είμαι σίγουρη πως θα ευφράνει πολλά στομάχια!

Κατερίνα 28 Φεβρουαρίου 2013 - 14:38

Υγρό κέικ με σοκολάτα, καρύδα και γκανάς… σρλουπ!!!

Anonymous 28 Φεβρουαρίου 2013 - 14:29

Καλησπέρα Ερμιόνη! Στη γορτή του άντρα μου έφτιαξα την τερίνα σοκολάτας με πραλίνα φουντουκιού και καραμελωμένα φουντούκια. Έκανε θραύση!
Αναστασία

anasb7@yahoo.gr
(Σε ακολουθώ σαν Ana Bourd από το email του yahoo μου)

kathycallie 28 Φεβρουαρίου 2013 - 13:55

Καταρχάς πολλά πολλά συγχαρητήρια! θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Από συνταγές θα πω τα τρουφάκια με όρεο!Καλή επιτυχία σε όλους.
Kathy by anthomeli

Anna Kazaki 28 Φεβρουαρίου 2013 - 13:49

Συγχαρητήρια!!!!!Φαίνεται πολύ ωραίο(σημείωση δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα)
Η αγαπημένη μου συνταγή είναι τα πανεύκολα και πεντανόστιμα μπισκότα με τα 3 υλικά και τις αμέτρητες παραλλαγές.
Μιαμ!Μιαμ! Δε μένει ψίχουλο!!!!

ΝΙΑ 28 Φεβρουαρίου 2013 - 12:54

συγχαρητηρια για το blog συγχαρητηρια για τη διακριση! εφτιαξα το κεικ με το γλασο και τα μπισκοτα με τη λευκη σοκολατα! τελεια φαγωθηκαν σε χρονο dt!
nd22imeros@yahoo.com

Μarion, 28 Φεβρουαρίου 2013 - 12:47

Μπράβο Ερμιόνη μου
Συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι κι άλλες πολλές διακρίσεις στο μέλλον.

Εγώ θα πω για αγαπημένη μου συνταγή το Ελαφρύ κεικ με ξινόγαλα και την σουπερ σος σοκολάτας. Είναι το αγαπημένο μας μέχρι στιγμής και το έχω φτιάξει άπειρες φορές. Τα παιδιά μου το εξαφανίζουν σε 2 μέρες :)

Φιλιά πολλα

Bookmommy 28 Φεβρουαρίου 2013 - 12:03

Καλημέρα Ερμιόνη και τα πολλά πολλά συγχαρητήρια μου για το εξαιρετικό σου blog. Το ακολουθώ πιστά και πολύ συχνά φτιάχνουμε τις συνταγές σου. Τα παιδιά λατρεύουν όλες τις νοστιμιές που μας προτείνεις και πάντα περιμένω να δω ποιά θα είναι η επόμενη συνταγή που θα σκαρφιστείς και θα “διασκευάσεις”. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να ξέρεις ότι έχεις πιστούς φαν! Η αγαπημένη μας συνταγή; Εδώ μας βάζεις δύσκολα… Ας πούμε η εύκολη τυρόπιτα με γιαούρτη και φέτα!

Δομινίκη :)

crispy 28 Φεβρουαρίου 2013 - 09:51

Καλημέρα Ερμιόνη!
Συγχαρητήρια κι εύχομαι να πάει πολύ καλά το burger. Φαίνεται τόσο λαχταριστό! Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσουμε!
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα διάλεγα μια συνταγή από το blog, θα ομολογήσω όμως ότι έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο κοτόπουλο μαριναρισμένο σε ξινόγαλο, το οποίο ήταν γευστική αποκάλυψη. Το λάτρεψα!

ΜΑΡΙΑ 28 Φεβρουαρίου 2013 - 09:12

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΠΑ CHEESEBURGER.ΘΕΙΚΗ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

justFlora 28 Φεβρουαρίου 2013 - 08:26

Πολλά συγχαρητήρια, θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!
Αγαπημένη συνταγή του μπλογκ σου είναι η “Σοκολατίνα με σοκοπάστα”…και πολλαπλά εγκεφαλικά!!!
Καλή δημιουργική συνέχεια :)

mookies 28 Φεβρουαρίου 2013 - 03:38

Μπράβο Ερμιόνη, τα συγχαρητήριά μου για τις επιτυχίες σου. Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω το burger σου.
Φιλιά.

mia maria 28 Φεβρουαρίου 2013 - 01:05

Αχ και το συζήταγα με την κόρη μου, θυμόμουν ότι από αρχές Φεβρουαρίου θα ήταν το δικό σου πιάτο! Μάλλον θα πάμε αύριο μετά τα ψώνια!
Συγχαρητήρια και πάλι Ερμιονάκι!
Οι συνταγές σου είναι όλες υπέροχες, η μια καλύτερη από την άλλη!

Tante Kiki 28 Φεβρουαρίου 2013 - 00:41

Ερμιόνη μου γλυκιά και πάλι συγχαρητήρια!!! Το burger σου θα το δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία!! Η δική μου αγαπημένη συνταγή είναι τα μπισκότα με το ζαχαρούχο γάλα που τα έφτιαξαν κι έγιναν πολύ ωραία!
Φιλιά!

Eri 28 Φεβρουαρίου 2013 - 00:25

Κοριτσάκι μου γλυκό συγχαρητήρια και πάλι, να σου πω ότι εγώ εξαιρούμαι απο την κλήρωση, πάντα επιτυχίες σου εύχομαι και καλή επιτυχία σε όλους!

donkey and the carrot 27 Φεβρουαρίου 2013 - 23:42

Μπράβο σου φίλη μου! Μπράβο μπράβο μπράβο!

sosoka 27 Φεβρουαρίου 2013 - 21:54

Μμμμμ….. λατρεύω το blue cheese, λατρεύω το bacon, λατρεύω το κοτόπουλο, λατρεύω και τα TGI Friday’s!!! Θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Πολλά πολλά συγχαρητήρια και σ’ ευχαριστούμε πολύ!!!
Οι αγαπημένες μου συνταγές σου είναι οι αρωματικοί κεφτέδες με παρμεζάνα και κόκκινη σάλτσα και φυσικά οι πατάτες ντοφινουά! Τις τιμώ πολύ συχνά!

Βαρβάρα Χαλικιά 27 Φεβρουαρίου 2013 - 21:37

μμμμ….φαίνεται πεντανόστιμο!
η δική μου αγαπημένη συνταγή είναι η τάρτα brownie αλλά και μια τελευταία σου τα μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα (σε άπειρες παραλλαγές).
Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Stavroula 27 Φεβρουαρίου 2013 - 20:28

Αρχικά συγχαρητήρια για τις υπέροχες αναρτήσεις σου…. ανυπομονώ να δοκιμάσω και το Blue cheese chicken burger σου…
Από τις συνταγές σου αγαπώ πολύ τις “Enchiladas με λαχανικά και φέτα” και το κοτόπουλο με mozzarella.
Σε ευχαριστούμε για τα ωραία κείμενα σου και τις λαχταριστές φωτογραφίες…

Keep walking!!!

thegreenmixer.com 27 Φεβρουαρίου 2013 - 19:24

Αντε ντε, ηρθε ο καιρος να βαλουν και την συνταγή σου στο μενου. Αν και ειμαι φαν της σοκολάτας και σχεδόν όλων των γλυκών σου, αυτό το burger με εχει στοιχείωσει από τοτε που το ανέβασες (ίσως γιατί λόγω χειμώνα θέλω να τρώω πιο παχυντικά φαγητά).

areti boboti 27 Φεβρουαρίου 2013 - 19:21

Ερμιονη, συγχαρητηρια για την εξαιρετικη σου δουλεια! Τα fast food γενικα δεν τα πολυεπισκεπτομαι αλλα το burger σου στα friday’s της Θεσσαλονικης θα το δοκιμασω σιγουρα!
Η συνταγη που μου εκανε κλικ κια να εγγραφω στο blog σου ηταν τα ατομικα cheesecαke με σοκολατα!Καλη συνεχεια! Φιλια πολλα!!

Froghall 27 Φεβρουαρίου 2013 - 18:11

κερασοπιτα με διαφορα!!! την εκανα και την εφαγα ολη μονη μου…

εγω ηθελα να σου πω εδω και μερες οτι μου αρεσεις γιατι οι συνταγες σου βγαινουν…και εχω δοκιμασει αρκετα μπλογκς – ακομε και μπλογκς που συστηνεις εσυ – και οχι οι συνταγες τους δεν ειναι ακριβης για να βγουν..ή η γευση τους δεν ειναι τοσο καλη οσο και η δικη μου χαχαχα

Pretty Party Ideas 27 Φεβρουαρίου 2013 - 16:57

Ερμιόνη καλήσπερα και από εμένα είμαι νέα στην παρέα και θα ήθελα να σε συγχαρώ για το blog σου!! Η συνταγή που έφτιαξα τώρα τελευταία είναι οι Ατομικές τάρτες με Oreo, τυρί κρέμα και nutella, ότι καλύτερο συντροφία με το καφεδάκι μου, αν δεν είχα και τις μικρές να μου κατασπαράζουν το κομμάτι …

Beauty Follower 27 Φεβρουαρίου 2013 - 16:49

Ωραια! Καλη μας τυχη!
Λοιπον πολλες απο τις συνταγες σου μου αρεσουν… μια που μουρθε ειναι το Τοστ με μπανάνα, σοκολάτα και κανέλα & Πένες με ροκφόρ και ανάλαφρη μπεσαμέλ με γιαούρτι ακόμη η Βελουτέ πατατόσουπα και ψωμί με μπύρα και δεντρολίβανο!

Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 27 Φεβρουαρίου 2013 - 16:48

Ααα, θα πάω να το δοκιμάσω σίγουρα! Να κάνουμε τζίρο στο πιάτο σου..χεχε!
Και τι ωραίο δώρο μας κάνεις!
Να σου πω και για συνταγή: μου άρεσαν πολύ όλα τα mexican που έχεις κάνει, το τάκος, οι τορτίγιας! Αλλά αν είναι να διαλέξω..θα πάω προς τα γλυκά..θα πω η παγωμένη τερίνα!
Φιλιά Ερμιόνη μου και καλή μας τύχη!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! 27 Φεβρουαρίου 2013 - 16:42

Συγχαρητήρια Ερμιόνη, πάντα τέτοια!!!!! Οι αγαπημένες συνταγές είναι πολλές κυρίως από τα γλυκά και τα κουλουράκια!!! Με αυτό όμως που έχουμε τρέλα και το φτιάχνω συνέχεια είναι το cheescake της Ιφιγένειας!!!

Dimitra 27 Φεβρουαρίου 2013 - 16:20

Έσβηνα, έγραφα, έσβηνα, έγραφα! Μα πως να διαλέξει κανείς 1 αγαπημένη???? Τέλος πάντων, επιλέγω την “πιο εύκολη τούρτα γενεθλίων” που έχω ήδη φτιάξει 2 φορές σε γενεθλιοκαταστάσεις που δεν έχω χρόνο για υπερπαραγωγές και πάντα με ξελασπώνει.
Τέλειο το Friday’s giveaway και θα το χαρούμε αφάνταστα!!!! Να είσαι καλά Ερμιονάκι μας καλό!
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το burger σου…που θα μου πάει όμως.

ΕΛΕΝΑ 27 Φεβρουαρίου 2013 - 15:55

Εγώ κερδίσω-δεν κερδίσω, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε το burger σου Ερμιονάκι μου!!
Από τις συνταγές σου θα πω μια από αυτές που έφτιαξα για το Ho ho chef παλιότερα, την αραβική πίτα με τα τυριά!
Φιλιά πολλά και πάντα επιτυχίες εύχομαι να έχεις, γιατί τις αξίζεις!

Χρυσούλα 27 Φεβρουαρίου 2013 - 15:38

Επιτέλους!!!!!!
Είμαι ανάμεσα στα τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού και τα μπισκότα με nutella….
Αλλά θα έλεγα μάλλον τα τυροπιτάκια,γιατί όποτε τα φτιάχνω ξεπουλάνε!!!!

maria 27 Φεβρουαρίου 2013 - 15:37

συγχαρητήρια για την επιτυχία της συνταγής, αν και εμεις ημαστε του γλυκου. Ευτυχως στο μπλογκ σας βρισκω πολλες πρωτοτυπες ιδεες για τα γλυκα που με βοηθανε να εμπλουτιζω το μενου μας. Ευχαριστω για τη δουλεια σας και καλη επιτυχία

Christina Leli 27 Φεβρουαρίου 2013 - 15:33

Παρολο που δεν ειμαι μελος, δραττομαι της ευκαιριας να σου πω οτι εχω λατρεψει το chocolate fudge, τα μπισκοτα με 3 υλικα και ειναι στα προσεχως το ψαρονεφρι με πολεντα!
Και παλι συγχαρητηρια!

The Dark Chef 27 Φεβρουαρίου 2013 - 15:05

Έχω καιρό να βγω για φαγητό, είτε μιλάμε για κάτι τύπου Fridays είτε για πιο κυριλέ εστιατόριο. Δε θα με χάλαγε καθόλου να πήγαινα και να δοκίμαζα το δικό σου πιάτο, θα προσπαθήσω να πείσω την παρέα λοιπόν!
Εγώ δεν έχω μαγειρέψει όσα θα ήθελα από το blog σου αλλά μια που τα έφτιαξα για να τα φάμε όλοι μαζί για τις γιορτές που πέρασαν, θα πω τα cupcakes με νουτέλα και oreo, ακόμα και σκέτη η νουτελο-ζύμη σαν brownie θα ήταν κάτι το εκλπηκτικά νόστιμο & πολύ εύκολο επίσης!

Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου, πάντα με επιτυχίες εύχομαι και πολλά χαμόγελα!

blacknwhite spring 27 Φεβρουαρίου 2013 - 14:45

Ερμιόνη μου καλησπέρα. Δεν έχω σχολιάσει ξανά κάποια δημοσίευσή σου, γι αυτό θεώρησα σκόπιμο να κάνω μια μικρή νύξη για το πρόσωπό μου. Είμαι η κοπέλα του Στέφανου. Γνωρίζω ότι έχεις ακούσει για μένα, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε ακόμα την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά! Θα ήθελα να σου πω ότι παρακολουθώ ανελλιπώς τις συνταγές σου και όσες έχω φτιάξει ομολογώ ότι έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Χαίρομαι πολύ για τη διάκρισή σου στο διαγωνισμό και σου εύχομαι πάντα να διαπρέπεις στη ζωή σου! Αναφορικά με την αγαπημένη μου συνταγή θα έλεγα ότι είναι η τάρτα με κιμά και κρούστα γιαουρτιού!!!

Υ.Γ να χαίρεστε εσύ και Ο Κωστής το μωράκι σας. Θα χαρώ πολύ, η επόμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα, να μας δώσει την ευκαιρία για να σε γνωρίσω και από κοντά!

φιλιά:*

Δέσποινα 27 Φεβρουαρίου 2013 - 14:24

Ερμιόνη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!σου εύχομαι πάντα τέτοια!!
Η αγαπημένη μου συνταγή είναι μμμμμ….ποιά να διαλέξω;;;θα πω Τούρτα brownie με επικάλυψη fudge πραλίνας φουντουκιού !!!

Κωστής 27 Φεβρουαρίου 2013 - 14:11

Καλημέρα Ερμιονάκι μου,
για μένα η επιλογή είναι αρκετά εύκολη θα έλεγα… Θα διαλέξω την γαλατοπιτούλα για τη μπεμπούλα κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.
Θα ήθελα απλά να αδράξω την ευκαιρία και να σου πω ένα τεράστιο μπράβο για όλη την καταπληκτική δουλειά που έχεις κάνει αυτό τον καιρό. Ειλικρινά θεωρώ το blog σου πραγματικά αξιόλογο. Η φωτογράφηση σου πραγματικά ξεχωριστή και πανέμορφη και τα φαγητά σου καθώς και τα γλυκά σου λαχταριστά και πεντανόστιμα. Και όσο αφορά το πεντανόστιμα το τονίζω μιας και μιλάω από προσωπική πείρα!!!
Επίσης να σου πω ακόμη ένα μεγαλύτερο μπράβο και να σου εκφράσω το θαυμασμό μου διότι το αξίζεις αφού μέσα από όλη τη δύσκολη προσπάθεια να μεγαλώνεις και να φροντίζεις δύο αγγελούδια, να προσέχεις και να κάνεις ευτυχισμένο τον άντρα σου, συγχρόνως βρίσκεις χρόνο να εκφράζεσαι και να μεγαλουργείς μέσα από το blog σου!!! Ξέρω πόσο έχεις μοχθήσει και πραγματικά σου αξίζει το καλύτερο!
Να συνεχίσεις πάντα έτσι Ερμιόνη μου και σου εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες
Φιλάκια
Κωστής

My Lovable Baby (by Daeira mommy) 27 Φεβρουαρίου 2013 - 13:05

Ερμιονάκι, μου βάζεις δύσκολα! Πώς να επιλέξω την καλύτερη συνταγή ανάμεσα σε πάρα πολλές λαχταριστές συνταγές; Μου λες;
Επειδή όμως θέλω να συμμετάσχω στον ενδιαφέρων διαγωνισμούλη σου, θα πω τα Ατομικά Cheesecakes Σοκολάτας γιατί λατρεύω τη σοκολάτα και γιατί τα έχω βάλει στο μάτι από καιρό! (By the way, τα τελευταία μπισκοτάκια σου με τα 3 υλικά τα έφτιαξα αλλά μου βγήκαν σαν κουλουράκια. Κάτι έκανα λάθος).

e-mail: daeira.mommy@gmail.com

Φιλάκια και καλή μου τύχη μπας και κερδίσω το 1 από τα 10 γεύματα. Λέμε τώρα…

Neli 27 Φεβρουαρίου 2013 - 12:57

Mπράβο Ερμιόνη μου ,συγχαρητηρια πάντα επιτυχιες έυχομαι,και να μην το δοκιμάσω είμαι σίγουρη ότι θα είναι τέλειο το πιάτο σου ,γιατί μαγειρεύεις πάντα με αγάπη και ψυχή και προπαντός μ αυτη τη γλυκεια αυρα που σε ακολουθεί ,φιλιά πολλα και πάλι συγχαρητηρια.Οσο για την αγαπημενη συνταγή ? Ειναι τόσες πολλές δεν ξερω ποια.

An Bourd 27 Φεβρουαρίου 2013 - 12:55

Συγχαρητήρια!
Ξεκίνησα να διαβάζω το blog σου μετά τη δημοσίευση της συνταγής: “Η μανιταρόπιτα που με έκανε να συμπαθήσω τα μανιτάρια!”. Με εκφράζει 100% γιατί κι εγώ πιο πριν δεν τα συμπαθούσα τα μανιτάρια. Απλά καταπληκτική!

Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 27 Φεβρουαρίου 2013 - 12:53

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!
Πολλά συγχαρητήρια για το burger σου!!!Αν και όπως ξέρεις δεν θα το δοκιμάσω γιατί δεν τρώω κρέας αλλά ο keyman θα το δοκιμάσει σίγουρα!!!

Η αγαπημένη μου συνταγή ΚΑΙ που έχω κάνει είναι η Αρωματική τάρτα με κολοκυθάκια, φέτα και ανθότυρο.

Anastasia B 27 Φεβρουαρίου 2013 - 12:49

Ερμιόνη καλημέρα!
Από τότε που έφτιαξα το Cheesecake brownies οι φίλες μου ξετρελλάθηκαν! Θέλουν να το φτιάχνω συνέχεια!
Καταπληκτικό!

Margarita Niki 27 Φεβρουαρίου 2013 - 12:05

Συγχαρητήρια Ερμιόνη! Σίγουρα θα δοκιμάσουμε το burger σου. Όσον αφορά τώρα στην καλύτερη συνταγή… σίγουρα δεν είναι μια.
Ξεχωρίζω πάντως τις:
Τυροπιτάκια με ζύμη γιαουρτιού για τους μικρούς μας φίλους.
Το υπέρτατο σοκολατένιο νηστίσιμο κέικ.
Η υπέροχη γαλλική κρεμμυδόσουπα (πεθαίνω για αυτή τη σούπα!)

Marί 27 Φεβρουαρίου 2013 - 11:20

Μπράβο Ερμιόνη μου!! η επιτυχία στο πιάτο σου είναι σίγουρη.
Εγώ δεν θέλω να πάρω μέρος στην κλήρωση. Έχω ακόμη μια δωροπεπιταγή των Fridays που πρέπει να την χρησιμοποιήσω μέχρι τέλος Μαρτίου, οπότε θα δοκιμάσω σίγουρα την συνταγή σου.
Φιλιά πολλά.

Eleni 27 Φεβρουαρίου 2013 - 11:00

Συγχαρητήρια Ερμιόνη!! Θα πρέπει να είσαι πολύ περήφανη! Λατρεύω τα Fridays και τώρα αγωνιώ στην επόμενη μου επίσκεψη στην Ελλάδα να δοκιμάσω τη συνταγή σου!! Πάντα τέτοια! Φιλιά

Marina 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:48

Μπράβο Ερμιόνη, πολύ ωραία τα δώρα που δίνεις στους φίλους σου!!! Η αγαπημένη μου συνταγή σου είναι ανάμεσα σε πολλές άλλες και τα “υγρά κεκάκια με κάστανο και σοκολάτα”!
Θα ήθελα, αν βέβαια κερδίσω, να παραχωρήσω το δώρο μου στην αδερφή μου που μένει στην Αθήνα! Γίνεται;;; Αν όχι φοβάμαι πως λόγω απόστασης δε θα μπορέσω να συμμετέχω…Πάντως ευχαριστούμε έτσι και αλλιώς!!!
Καλημέεεεεεεεεερααααααααααααααα!!!!!

Notoula 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:32

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου!
Εγώ θα δοκιμάσω οπωσδήποτε το burger σου.
Ποια συνταγή να πρωτοδιαλέξω δεν ξέρω.
Λοιπόν, η αγαπημένη μου συνταγή είναι τα τρουφάκια της παρηγοριάς.
Ναι αγαπητή μου Ερμιόνη τα τρουφάκια με σοκολάτα γάλακτος και εσπρέσο είναι τα αγαπημένα μου !!!!

Νατάσσα 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:22

Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Θέλω οποσδήποτε να δοκιμάσω το μπέργκερ σου , είναι κ τα Fridays πολύ αγαπημένα.
Δύσκολο βέβαια να διαλέξω μόνο μία συνταγή… Θα πω όμως το κέικ χωρίς βούτυρο και αυγά γιατί με βοήθησε όταν νήστευα!
Και πάλι συγχαρητήρια.

marion 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:15

Αρχικά θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά που κάνεις εδω. Στην Ελλάδα τα αξιόλογα food blogs μετρώνται στα δαχτυλα του ενός χεριού και εσύ σίγουρα κατέχεις μια θέση ανάμεσα τους!Φαίνεται οτι το αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις, τόσο απο τις καθαρές και πανέμορφες φωτογραφίες σου, όσο και από τις συνταγές σου.
Από τις γλυκές σου δημιουργίες μου έιχε κάνει εντύπωση το μιλφέιγ με άρωμα μαστίχας, το οποίο συνδίασα με μία εξτρα στρώση κρέμας ζαχαροπλαστικής για να το φέρω πιο κοντά στα γούστα της οικογένειας, και απο τις αλμυρές σου συνταγές το κοτόπουλο ογκρατέν, ήταν κάτι ανάμεσα σε chicken pot pie και ελληνικό ογκρατεν. Απλά υπέροχο!

chrysa 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:14

Καλημέρα Ερμιόνη. Καταρχήν να χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου και εννοείται συγχαρητήρια για την συνταγή σου. Σε παρακολουθώ αρκετό καιρό αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω κάνει κάποιο σχόλιο για συνταγές σου που έχω δοκιμάσει. Έχω κάνει κάποια chesseckakes και μπισκότα φυσικά στα οποία νομίζω είσαι expert :-). Θα ήθελα να συμμετέχω στον διαγωνισμό αλλά είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν ισχύει για το εδώ εστιατόριο TGIF. Πάντως μια απ΄τις συνταγές που έγιναν οι αγαπημένες μου είναι τα “Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα”. Από την προηγούμενη εβδομάδα που τα ανάρτησες ήδη τα έχω κάνει 2 φορές. Αρεσαν πάρα πολύ στην μικρή μου. Και πάλι συγχαρητήρια και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Ευχαριστώ!

Ειρήνη Ε. 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:12

Ερμιόνη, άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την επιλογή της συνταγής σου. Εννοείται ότι θα την δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία. Σίγουρα θα αγαπηθεί από τους πελάτες των Friday’s.
Επειδή μου αρέσουν και η νουτέλα και τα καρύδια, από τις συνταγές σου, έχω προτίμηση στις μπουκιές με νουτέλα και καρύδια. Μπουκιά και απόλαυση!
Καλή σου ημέρα.

Ελπίδα 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:11

Μπράβο Ερμιονάκι!! Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε..Τώρα από τις συνταγές ..τι να πρωτοδιαλέξω…Θα πω..το τέλειο παγωτό σοκολάτα!! πολλά φιλιά

Penelope 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:04

Τι ωραία και τι καλά!!
Αυτό ήταν και το “κερασάκι στην τούρτα” της διάκρισής σου καλή μου Ερμιόνη.

Προσωπικά έχω πολλά χρόνια να πάω σε μαγαζί της συγκεκριμένης αλυσίδας, ίσως λοιπόν να μου δίνεις μια πολύ καλή ευκαιρία να το ξανασκεφτώ με το πιάτο σου :-))
Καλημέρες πολλές.

Pela 27 Φεβρουαρίου 2013 - 10:03

και πάλι μπράβο για τη νίκη σου Ερμιονάκι μου είμαι σίγουρη ότι το άξιζες!! θα ήθελα πολύ να πάω να δοκιμάσω το burger σου! όσο για την αγαπημένη μου συνταγή? μπισκότα με φυστικοβούτυρο φυσικά!!!! μιαμ!
καλημερούδια και φιλούθκια :)

Matina 27 Φεβρουαρίου 2013 - 09:34

Καλημέρα! Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω το burger σου!
Και για να πάρω μέρος και στο διαγωνισμό, θα πω ότι η αγαπημένη μου συνταγή είναι τα υγρά κεκάκια με κάστανο και σοκολάτα, διότι λατρεύω τα κάστανα και σε συνδυασμό με τη σοκολάτα είναι υπέροχα!
Καλή τύχη σε όλους!

sundayspoon 27 Φεβρουαρίου 2013 - 09:32

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου! Πρέπει να είναι τέλειο και την επόμενη φορά που θα πάω στα TGI θα το δοκιμάσω!
Εμένα να σου πω την αλήθεια μού είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το σοκολατένιο νηστίσιμο κέικ που είχες φτιάξει για τη μανούλα σου! Αν και νηστίσιμο, μου έτρεχαν τα σάλια και μόνο βλέποντας τις φωτό…
Ευχαριστούμε για το ωραίο giveaway!
Φιλάκια!

Ξανθή 27 Φεβρουαρίου 2013 - 08:56

Καλημέρα και συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά!! Είχα κάνει ευχή θυμάσαι!
Παρόλο που δεν είμαι γλυκαντζού στη σελίδα σου έχω βρει τα πιο όμορφα γλυκά, έχω φτιάξει κάποια έχω συστήσει άλλα. Δε μπορώ να ξεχωρίσω μια συνταγή όλες είναι τόσο ωραίες απλές και καλοπαρουσιασμένες.

Χρυσαυγή 27 Φεβρουαρίου 2013 - 08:46

Τι χαρμόσυνο γεγονός!!
Θερμότατα συγχαρητήρια Ερμιόνη μου!

Στη φωτογραφία φαίνεται εκπληκτικό, αλλά και από τα υλικά το καταλαβαίνεις αυτό!

Εύχομαι να ξεπουλήσει!!!!!!

Λοιπόν σε αντίθεση με το αλμυρό και πικάντικο σου Burger, για μένα η αγαπημένη συνταγή του μπλόγκ σου είναι το “Τράιφλ με κρέμα, cookies σοκολάτας και σάλτσα σοκολάτας”. Μία γαβάθα θα ήθελα να φάω από αυτό !!!

Σε φιλώ γλυκά!
Καλη επιτυχία στο burger!!

mia xara 27 Φεβρουαρίου 2013 - 08:16

Καλημέρα Ερμιόνη μου, και πάλι συγχαρητήρια για την επιτυχία της συνταγής!!! Λυπάμαι πολύ που λόγω απόστασης δεν μπορώ να τη δοκιμάσω, είμαι σίγουρη όμως ότι θ’αρέσει πολύ! Πολλά φιλιά!

Koueen 27 Φεβρουαρίου 2013 - 07:11

Το δοκιμάσαμε και μας άρεσε πολύ, μόνο που ο σεφ στο Κεφαλάρι μάλλον βαριόταν εκείνη τη μέρα και ίσα που πασάλειψε το ψωμάκι με λίγη σως. Να τους μαλώσεις.
Θα το δοκιμάσω και στο TGIF Γλυφάδας που ξέρω και εμπιστεύομαι για να έχω καλύτερη άποψη!
Η συνταγή που μου άρεσε πολύ γιατί είναι εύκολη και γρήγορη και έχω μάθει να τη φτιάχνω χωρίς σκονάκι (!) είναι η τυρόπιτα στιγμής με φέτα και γιαούρτι!

Φιλί! :*

Marialena Papadopoulou 27 Φεβρουαρίου 2013 - 01:19

To burger είναι τέλειο!!Το έχω ήδη δοκιμάσει 2 εβδομάδες πριν.Συγχαρητήρια λοιπόν!
Επειδή είμαι γνήσια “γλυκατζού” η αγαπημένη μου συνταγή είναι το Cheesecake με Ferero rocher,oreo και nutella!!Πόσο θεϊκό!!

mm_skg 27 Φεβρουαρίου 2013 - 00:58

Ερμιονακι, δραττομαι της ευκαιριας να σε συγχαρω και παλι για το blog σου! Δυσκολα μας βαζεις να ξεχωρισουμε καποια συνταγη, εγω τουλαχιστον δεν μπορω να αποφασισω!
Το burger σου το εχω στα υπ’οψιν και καθως σιγουρα θα επισκευτω τα Fridays μεσα στον Μαρτιο, θα το δοκιμασω!
Δεν θα ηθελα να συμμετασχω στο giveaway, οποτε μην με συμπεριλαβεις στην κληρωση.
Φιλακια!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα