Τούρτα banoffee για τον Κωστή

Τούρτα banoffee

Πάμε όλοι μαζί το τραγουδάκι;
Να ζήσεις Κωστή και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά!

Χτες ο αγαπημένος μου σύζυγος είχε τα γενέθλια του.
Το αγόρι που ερωτεύτηκα πριν από αρκετά χρόνια μεγάλωσε, ωρίμασε και χρόνο με το χρόνο γίνεται ένας όλο και πιο υπέροχος άντρας. Θα μπορούσα να μιλώ με τις ώρες για εκείνον, ωστόσο δεν θα το κάνω. Ο Κωστής είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και κάτι τέτοιο δεν θα ταίριαζε καθόλου στον χαρακτήρα του.

Τούρτα banoffee

Μια τέτοια ημέρα όμως επιτρέπεται να γίνω λίγο παραπάνω συναισθηματική.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο -αληθινό θησαυρό- στο πλευρό μου.
Ο Κωστής είναι μακράν ο πιο έξυπνος και αστείος άνθρωπος που γνωρίζω, είναι εκνευριστικά ευρηματικός σε σημείο που πολλές φορές τον αποκαλώ Μακ (εκ του ΜακΓκάιβερ), γενναιόδωρος και αισιόδοξος. Αν ήταν τραγούδι, σίγουρα θα ήταν το “Always look at the bright side of life”.

Είναι μεθοδικός, πεισματάρης και οργανωτικός και με κάνει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορεί να λύσει.
Είναι ονειροπόλος και παράλληλα προσγειωμένος, του αρέσει να στοχεύει ψηλά και καταφέρνει να μένει προσηλωμένος στους στόχους του.
Είναι εκδηλωτικός και ενθουσιώδης, με μια παιδική αθωότητα που μοιάζει να μην έχει φύγει ποτέ από μέσα του.

Τούρτα banoffee

Είναι εξαιρετικός σύζυγος και υπέροχος μπαμπάς.
Πιστός και αφοσιωμένος φίλος. Είναι σίγουρα ο καλύτερος φίλος μου και ο άνθρωπος με τον οποίο μπορώ ελεύθερα και άφοβα να είμαι ο εαυτός μου. Τον θαυμάζω και ξέρω ότι κοντά του γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Για την ξεχωριστή του μέρα θέλησα να κάνω μια τούρτα banoffee, όμορφη και ιδιαίτερη, απλή αλλά φινετσάτη, παιχνιδιάρικη και εντυπωσιακή. Είχα δει τη συγκεκριμένη πριν από αρκετό καιρό στο υπέροχο Sprinkle Bakes και ήξερα ότι ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα.

Μπισκοτένια βάση που μοιάζει να έχει βομβαρδιστεί από τρούφα σοκολάτας.
Μια στρώση από μπανάνες (το αγαπημένο φρούτο του Κωστή) και πλούσια κρέμα καραμέλας συνθέτουν το σώμα της τούρτας.
Και για τη διακόσμηση μπανάνες ξανά, βυθισμένες σε ένα σύννεφο από σαντιγί.
Η τελική πινελιά δίνεται από (θα ήθελα πω κορδέλες σοκολάτας αλλά δεν μου βγήκαν) ξύσμα και τρούφα σοκολάτας.

Η τούρτα banoffee είναι χρονοβόρα καθώς έχει αναμονές, αλλά πραγματικά πολύ απλή και εύκολη. Ακόμα και η κρέμα καραμέλας που λίγο με φόβισε στην αρχή, δεν είναι τελικά και τόσο τρομακτική στην παρασκευή της.
Αν αποφασίσετε να τη φτιάξετε, ξεκινήστε τη διαδικασία από την προηγούμενη ημέρα, μιας και χρειάζεται χρόνο για να σταθεροποιηθεί.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν, να τα εκατοστήσεις Κωστή!

Τούρτα banoffee

Τούρτα banoffee

Αναμονή: 8 hours
Γεύμα: επιδόρπιο
Λέξη-κλειδί: τούρτα banoffee
Μερίδες: 1 τούρτα με διάμετρο 20-22 εκ.
Η τούρτα banoffee είναι λίγο χρονοβόρα, ωστόσο τα βήματα είναι απλά. Επιπλέον είναι μια όμορφη και εντυπωσιακή τούρτα, ιδανική για τα γενέθλια των αγαπημένων μας.

Υλικά

Για τη βάση:

  • 500 γρ. μπισκότα digestive θρυμματισμένα
  • 280 γρ. βούτυρο λιωμένο και σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. τρούφα σοκολάτας

Για την κρέμα:

  • 794 γρ. ζαχαρούχο γάλα (2 συσκευασίες)
  • 225 γρ. βούτυρο
  • 265 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 90 γρ. σιρόπι γλυκόζης

Και ακόμα:

  • 4 μεγάλες μπανάνες
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 250 γρ. σαντιγί (χρησιμοποίησα morfat creamy)

Για τη διακόσμηση:

  • κορδέλες, ξύσμα ή τρούφα σοκολάτας.  

Εκτέλεση
 

Για τη βάση:

  • Βάζουμε όλα τα υλικά για τη βάση σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε με μια ελαστική σπάτουλα.
  • Αδειάζουμε το μίγμα σε μια φόρμα-δαχτυλίδι με αποσπώμενο πάτο διαμέτρου 20-22 εκ. και καλύπτουμε ομοιόμορφα τόσο τη βάση όσο και τα τοιχώματα της φόρμας. Τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστούμε.
  • Κόβουμε σε ροδέλες τις 2 μπανάνες και τις ραντίζουμε με 1 κουταλιά λεμόνι (αυτό θα εμποδίσει τις μπανάνες να μαυρίσουν). Τις τοποθετούμε ομοιόμορφα πάνω από την μπισκοτένια βάση και ξαναβάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο.

Για την κρέμα:

  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια αντικολλητική κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν το βούτυρο και η ζάχαρη.
  • Στη συνέχεια αυξάνουμε λίγο τη θερμοκρασία και φέρνουμε το μίγμα σε βρασμό. Εδώ χρειάζεται λίγη προσοχή διότι το μίγμα πιτσιλάει, οπότε καλό είναι να φοράμε ένα γάντι φούρνου στο χέρι με το οποίο ανακατεύουμε. Διατηρούμε το μίγμα σε ήπιο βρασμό για 7-9', ανακατεύοντας συνεχώς και στη συνέχεια το αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει και κατόπιν τη ρίχνουμε πάνω από τις μπανάνες. Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για αρκετές ώρες να σταθεροποιηθεί, ιδανικά για ολόκληρο το βράδυ.

Για τη διακόσμηση:

  • Κόβουμε σε ροδέλες και τις υπόλοιπες 2 μπανάνες και τις ραντίζουμε με 1 κουταλιά λεμόνι. Τοποθετούμε μερικές στο κέντρο της τούρτας και από πάνω απλώνουμε τη χτυπημένη σαντιγί.
  • Βυθίζουμε τις υπόλοιπες μπανάνες μέσα στη σαντιγί εδώ και εκεί. Διακοσμούμε την τούρτα με κορδέλες, ξύσμα ή τρούφα σοκολάτας.  

Σημειώσεις

  • Είναι πολύ σημαντικό, αφού λιώσει το βούτυρο να το αφήσουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Αν το αναμίξουμε με τα μπισκότα και την τρούφα ενώ είναι ακόμα ζεστό, η σοκολάτα θα λιώσει και δεν θα φαίνεται όμορφα.
  • Εξίσου σημαντικό είναι να αφήσουμε να κρυώσει και η κρέμα, διότι εάν την ρίξουμε ενώ είναι ακόμα ζεστή, οι μπανάνες θα μαγειρευτούν.
  • Αντί για morfat creamy, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγί.
  • Εδώ ένα χρήσιμο βιντεάκι που δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε κορδέλες σοκολάτας.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




46 ΣΧΟΛΙΑ

maria 16 Απριλίου 2013 - 18:47

Αχ ρε κοριτσάκι μες τη γλύκα η ανάρτηση σου… Πολύχρονος ο Κωστής σου, να τον χαίρεσαι :)

φιλιά πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 14 Απριλίου 2013 - 14:41

Είχατε γενέθλια και εγώ άργησα τόσο; Χρόνια του πολλά λοιπόν του αγαπημένου σου, να είναι πάντα καλά και να χαίρεται την όμορφη οικογένεια του!
Υπέροχη η τούρτα σου, δεν έχω λόγια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 13 Απριλίου 2013 - 09:19

Να τον χαίρεσαι, να είστε πάντα αγαπημένοι και να τον γλυκαίνεις με τέτοια γλυκά-υπερπαραγωγή!!!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 13 Απριλίου 2013 - 00:08

Ερμιόνη μου χρόνια πολλά στον αγαπημένο σου , να χαιρόσαστε την οικογένεια σας και τα παιδάκια σας να είναι πάντα ευτυχισμένα!
Η τούρτα σου είναι εξαιρετική!
Από γεύση το φαντάζομαι , από εμφάνιση το βλέπω!
Συγχαρητήρια είσαι καταπληκτική και πολύ ταλαντούχα!
Τυχερός ο Κωστής σου !!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 12 Απριλίου 2013 - 21:42

Πολυ ομορφη τουρτα!
Να τον χαιρεσαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 12 Απριλίου 2013 - 17:42

Να τον χαιρεσαι τον Κωστη σου Ερμιονη μου! Να ειναι παντα γερος και να του πεις οτι ειναι πολυ τυχερος που εχει πλαϊ του τετοιο κοριτσι!
Παρα πολυ εξυπνη η διαχειριση των κλασσικων συστατικων του banoffee για το συγκεκριμενο εκπληκτικο τελικο αποτελεσμα! Περιττο να πω οτι και η δικια σου εκτελεση ειναι αψογη!
Πολλα φιλια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 12 Απριλίου 2013 - 12:03

Να ζήσει Κωστή και Χρόνια Πολλά
και πάντα να έχεις τέτοια ωραία γλυκά ;-)))
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι όλοι σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 12 Απριλίου 2013 - 06:29

Σ’ ευχαριστούμε Ερμιόνη που μας βάζεις στη ζωή σου ανοίγοντάς μας την καρδιά σου. Να χαίρεσαι τον Κωστή σου, να είστε πάντα αγαπημένοι και να σωγεράσετε (= να φτάσετε μαζί σε βαθειά γεράματα)!
Φιλιά!
ΥΣ: Το κέρασμα εξαιρετικό όπως πάντα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 12 Απριλίου 2013 - 01:01

Πολλές ευχές Ερμιόνη μου!!! Να τον χαίρεσαι και να είστε πάντα γεροί κι αγαπημένοι! Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και τα παιδάκια σας! Και του χρόνου!!! Υπέροχη η τούρτα, λαχταριστή και πανέμορφη!!!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 11 Απριλίου 2013 - 23:43

Πολλές ευχές και από μένα Ερμιόνη!!
Να χαίρεσαι το σύζυγο και το παιδάκι σας!!!
Καταπληκτική γενέθλια τούρτα!
Καλό βράδυ να έχετε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 11 Απριλίου 2013 - 23:15

1) Χρόνια του πολλάαααα!
2) Όοοοολα τα χαρακτηριστικά του Κωστή που έγραψες, είναι χαρακτηριτικά του κριού, τα οποία έχω κι εγώ, χεχε!
3) Γιατί μας το κάνεις αυτό πουλάκι μου;;; Κάθε φορά που μπαίνω εδώ μέσα κοπιάρω και μια τούρτα…Τι θα γίνει με αυτό το θέμα που θέλω να τις κάνω όλες;;;
Να τον χαιρεσαι :-)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 11 Απριλίου 2013 - 22:54

Να χαίρεσαι τον Κωστή σου,να είσαστε πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι!!!!!
Τι όμορφη τούρτα του έκανες!!!!!
Φιλιά!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 11 Απριλίου 2013 - 22:43

Ερμιόνηηηηη είχε γενέθλια το αγοράκι σου; Η κολώνα του σπιτιού σου;;; Να είναι πάντα έτσι παιδί, ονειροπόλος και με χιούμορ. Να σου παρέχει την ασφάλεια και την φιλία του εκτός φυσικά από την αγάπη του. Είναι μαγικό να βλέπεις τόσο όμορφα ζευγάρια και ταιριαστά. Φτου φτου φτου μην σας ματιάσω!
Καλά, για την τούρτα τώρα τι να πω! Ότι ειναι αριστούργημα!!!! Απορώ πως τη φάγατε τόσο όμορφη!!! Έχω φτιάξει δυο φορές banoffee. Του Jamie Oliver που δεν μας άρεσε και της Ζαμπίας που μας ξετρέλανε. Θα φτιάξω σίγουρα και το δικό σου και περίμενε φωτογραφία!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 11 Απριλίου 2013 - 22:26

Χρόνια πολλά Ερμιόνη μου!!Νά τόν χαίρεσαι τόν Κωστή σου!!Η τούρτα banoffee,είναι η αγαπημένη μου!!Καί η δικιά σου συνταγή είναι πανέμορφη καί λαχταριστή!! Θά τή φτιάξω γιά τήν ημέρα τού Πάσχα!!Πάντα ευτυχισμένοι σάς εύχομαι!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 11 Απριλίου 2013 - 22:04

Μια ξεχωριστή τούρτα για ένα ξεχωριστό άνθρωπο,με συγκίνησε ο τρόπος που εκφράζεσαι γι αυτόν,να είστε για πάντα μαζί και να χαιρόσαστε την οικογένεια σας,χρόνια του πολλά ,φιλιά ,καλό βράδυ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ 11 Απριλίου 2013 - 20:37

να ειναι πολυχρωνος ο κωστης και να περιβαλλεται παντα απο ανθρωπους που τον αγαπουν οπως και οσο εσυ!!!η τουρτα δειχνει δελεαστικη, αλλωστε το μπανοφι ειναι αγαπημενο γλυκο.οταν λες σιροπι γλυκοζης, εννοεις την γλυκοζη που βρισκουμε στο σουπερ μαρκετ ή ειναι κατι πιο εξιδικευμενο; καλο βραδυ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
manousina 11 Απριλίου 2013 - 20:33

Να τον χαίρεσαι!!!!! Υπέροχη η τούρτα σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 11 Απριλίου 2013 - 20:28

Ερμιονάκι μου χρόνια πολλά να τον χαίρεσαι να είναι πάντα γερός, δυνατός και να ζήσετε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι!!!Το γλυκάκι είναι φανταστικό, δεν έχω λόγια!Πολλά μπράβο!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna 11 Απριλίου 2013 - 19:01

Καταπληκτική συνταγή και ακόμη καταπληκτικότερη φωτογράφιση!!! Να χαίρεσαι τον άντρα σου, να’ναι πολύχρονος και να είστε πάντα ευτυχισμένοι. Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 11 Απριλίου 2013 - 17:51

Να χαίρεσαι τον άντρα σου και αυτός να σαι χαίρεται που του ετοίμασες τέτοιο ΓΛΥΚΟ!
Η τούρτα φαίνεται σκέτη αμαρτία …. και η φωτογράφιση επίσης υπέροχη ΑΧ ΑΧ ΑΧ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 11 Απριλίου 2013 - 17:32

Τι ομορφη και βαθια σχεση και τι ομορφη και βαθια αγαπη! Να τον χαιρεσαι! Και να σε χαιρεται και να χαιροσαστε την οικογενεια σας ως τα βαθια σας γεραματα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 11 Απριλίου 2013 - 17:29

Μπράβο βρε συ Ερμιονάκι μου, χαίρομαι τόσο πολύ όταν διαβάζω για τέτοιους ανθρώπους και τέτοιες σχέσεις.
Να ζήσει πάντα ευτυχισμένος ο μπαμπάς σας!
Τι να πω για την τούρτα βρε κορίτσι μου, έργο Τέχνης!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 11 Απριλίου 2013 - 16:16

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο με χιούμορ, αισιόδοξο που εξακολουθείς και θαυμάζεις μετά από τόσα χρόνια. Να τον χαίρεσαι!

Φαντάζομαι και αυτός θα χάρηκε για την υπέροχη τούρτα σου (του) υπέρ του δέοντος. Ούτε παραγγελία να την είχε.
Να χαίρεσαι τον άντρα σου και την οικογένειά σου
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 11 Απριλίου 2013 - 16:12

Χρόνια πολλά, πολύχρονος ο Κωστής σου, γερός κι ευτυχισμένος!
Να το χαίρεσαι, Ερμιόνη μου, και να ζήσετε ευτυχισμένο όλη σας τη ζωή!
Υπέροχη η τουρτίτσα, πολύ επιμελημένη! Πολύ θα ήθελα να τη δοκιμάσω!
Φιλάκια πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
princess 11 Απριλίου 2013 - 16:08

Χρόνια πολλά στον αντρούλη σου! Όσο για την τούρτα, έσκισες για άλλη μια φορά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 11 Απριλίου 2013 - 16:02

Χρόνια του πολλά!
Εντυπωσιακή η τούρτα σου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pela 11 Απριλίου 2013 - 15:54

μπράβο βρε φιλενάδα και για την τούρτα υπερπαραγωγή και για τον τέλειο σύζυγο!! να τον χαίρεσαι και να είστε πάντα αγαπημένοι!! εννοείται ότι το τσάκωσα το κομμάτι μου!
φιλιά πολλά :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 11 Απριλίου 2013 - 15:13

Να τον χαίρεσαι!
Super η τούρτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Angelique 11 Απριλίου 2013 - 15:09

Να τον χαίρεσαι Ερμιόνη μου. Να’στε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!
Τι να πω για αυτό το γλυκό! Είναι από τα αγαπημένα μου!! Πω πω να ‘χα ένα τώρα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nasia 11 Απριλίου 2013 - 15:07

κι εσύ με Κωστή ;
χρόνια του πολλά με υγεία και πάντα αγαπημένοι!!!και τι άλλο θα μπορούσα να ευχηθώ απο το να αποκτήσετε σύντομα ένα ή δυο ή όσα θέλετε αγοράκια χαχαχαχα κάποιος πρέπει να προστατεύει τα κοριτσάκια!
η τούρτα λαχταριστικότατη!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 11 Απριλίου 2013 - 14:59

Χρόνια του πολλά, Ερμιόνη μου, και να’στε πάντα έτσι ταιριαστοί κι ευτυχισμένοι! Το γλυκό που του’φτιαξες εξαιρετικά γιορταστικό και εξαιρετικά…άπαιχτο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Louki@ 11 Απριλίου 2013 - 13:40

Ερμιόνη να είναι πάντα καλά και γεμάτος κέφι όπως τώρα. Να σας χαίρεται και εκείνος γιατί είστε μια γλυκύτατατη οικογένεια! Για το γλυκό τι να πω; Το banoffee είναι από τα αγαπημένα μας! Οι φωτογραφίες σου τέλειες όπως πάντα! ;-)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 11 Απριλίου 2013 - 12:51

Ερμιόνη μου να τον χαίρεσαι τον αγαπημένο σου! Να αγαπιέστε και να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι εύχομαι από καρδιάς!
Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα, ήταν το ότι διαβάζοντας την περιγραφή σου για εκείνον, νόμιζα ότι κάποιος μιλάει για τον δικό μου σκοτεινό αγαπημένο! :)

Η δε τούρτα σου όνειρο και νομίζω πως οπτικά είναι από τα πιο εμφανίσιμα γλυκά που έχεις στο blog!
Φαντάζομαι πως λόγω της φρέσκιας μπανάνας δε θα διατηρείται και για πολύ στο ψυγείο αλλά θα μου πεις, σιγά μη μείνει πάνω από 1 – 2 μέρες! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marialena Papadopoulou 11 Απριλίου 2013 - 12:44

Τι συνταγή κόλαση είναι αυτή?Μου τρέχουν ήδη τα σάλια!!!
Να χαίρεσαι τον σύζηγο :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 11 Απριλίου 2013 - 12:42

Ερμιονάκι μου εγώ αυτή τη φορά δεν θα σταθώ στην τούρτα σου (η οποία είναι ομολογουμένως υπέροχη και εντυπωσιακή) αλλά στην τόσο τρυφερή σου ανάρτηση που με συγκίνησε πολύ!
Σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι πάντα τόσο ευτυχισμένη με το αγόρι σου, να τον αγαπάς και να σ’ αγαπάει, να τον έχεις πάντα γλυκαμένο και να χαίρεστε την όμορφη οικογένειά σας!
Χιλιόχρονος ο Κωστής σου!!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 11 Απριλίου 2013 - 12:26

Χρόνια πολλά, να τον χαίρεσαι, υγεία και αγάπη πάνω απ’ολα. Φοβερό γλυκό του έφτιαξες, τον περιποιήθηκες με φοβερό και εντυπωσιακό γλυκό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 11 Απριλίου 2013 - 12:06

Δεν έχω λόγια….για το υπέροχο γλύκισμα..για τον συναισθηματικό χείμαρρο της αγάπης σου…για τον υπέροχο λόγο σου ..για την ειλικρίνειά σου και τον άφθαστο αυθορμητισμό σου..Τι να πρωτοπεί κάποιος και τι να πρωτοθαυμάσει!
Με συγκίνησες Ερμιόνη μου!Πολύ!!!!Για πολλούς λόγους κυρίως όμως γιατί με χαρά διαπιστώνω, ότι κάποιες ανθρώπινες και ειδικά οι συζυγικές σχέσεις που περνούν τη δική τους κρίση,μπορούν και επιβιώνουν και μεγενθύνονται συν τω χρόνω!
Να τον χαίρεσαι λοιπόν γλυκιά μου Ερμιόνη !!!Να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά μαζί!Και να είσαι πάντα άξια να φτιάχνεις αυτά τα υπέροχα γλυκίσματα για χάρη του!!!΄Φιλιά πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 11 Απριλίου 2013 - 11:47

Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται Ερμιόνη μου!! Δεν θα μπορούσες να του φτιάξεις πιο εντυπωσιακό γλυκό. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του αφού λατρεύει την μανάνα.

Ειναι όντως πολύ εντυπωσιακή !!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 11 Απριλίου 2013 - 11:30

Πολύχρονος και τυχερός Ερμιονακι!!! Να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται!! Η τούρτα υπέροχη ως συνήθως. Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 11 Απριλίου 2013 - 11:08

Να τα 100στήσει ο Κωστής σου Ερμιόνη μου! Να είναι πάντα υγιής!
Και αυτός είναι πολύ τυχερός που έχει εσένα γυναίκα του. Όσο σε έχω e-γνωρίσει, είσαι υπέροχος άνθρωπος. Υπέροχη μανούλα και σύζυγος. Να είστε πάντα καλά, ολόκληρη η φαμίλια σας. Και να είναι η ζωή σας τόσο γλυκιά, όσο και αυτή η λαχταριστή, πανέμορφη, γλυκιά τούρτα :)
Σε φιλώ γλυκά!
Ασπασία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dora Petridou 11 Απριλίου 2013 - 11:08

Καλημέρα Ερμιόνη μου, να τον χαίρεσαι τον άντρας σου και να είσαστε πάντα τόσο αγαπημένοι όπως σήμερα!!
Το γλυκό φαίνεται εξαιρετικό θα το δοκιμάσω σύντομα, αλήθεια πόσα κομμάτια περίπου βγάζει?
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 11 Απριλίου 2013 - 11:03

Νομίζω πως ο Κωστής δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να γλυκαθεί. Τα λόγια σου γεμάτα αγάπη και υπερηφάνια είναι αρκετά.
Να τον χαίρεσαι και να είσαστε πάντα ο ένας κοντά στον άλλο.

Πάντα ιδιαίτερο και πεντανόστιμο το κεράσμά σου.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ροδανθη 11 Απριλίου 2013 - 10:58

Χρόνια πολλά,χρόνια καλά κι ευτυχισμένα.Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου Ερμιόνη μου,υγεία,αγάπη κι ευτυχία!!!
Φιλιά πολλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 11 Απριλίου 2013 - 10:20

Πολύχρονος ο αγαπημένος σου σύντροφος, Ερμιόνη. Να είναι πάντα ευτυχής και υγιής, να καμαρώνει την όμορφη οικογένειά του. Του ετοίμασες την καλύτερη τούρτα! Υπέροχη! Και του χρόνου να είστε καλά.
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 11 Απριλίου 2013 - 10:07

Να τον χαίρεσαι τον Κωστή σου και να είσαστε πάντα υγιείς και αγαπημένοι! Η τούρτα φαίνεται υπέροχη! Με έχουν καλέσει κάπου την Κυριακή και με έβγαλες από τη δύσκολη θέση, αυτήν θα τους ετοιμάσω για πεσκέσι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 11 Απριλίου 2013 - 10:01

Να τον χαίρεσαι και να είστε έτσι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα.
Πολλές πολλές ευχές!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα