Ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα

Ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα

Κυριακή πρωί.

Η διακριτική μελωδία από το ξυπνητήρι του κινητού μου ακούγεται, που σημαίνει ότι είναι κιόλας 6. Ώρα για τάισμα. Από το διπλανό δωμάτιο ακούω τη μικρή να παραπονιέται, όχι πολύ έντονα ευτυχώς. Την παίρνω αγκαλιά, την αλλάζω, την ταΐζω. Και για την επόμενη μιάμιση ώρα προσπαθώ να την κοιμίσω. Σε γενικές γραμμές δεν δυσκολεύεται να κοιμηθεί ξανά μετά από το πρωινό τάισμα. Όχι αυτή τη φορά όμως.

Μετά από μιάμιση ώρα περπάτημα μέσα στο σπίτι, έχω ξυπνήσει για τα καλά. Αποφασίζω να το εκμεταλλευτώ και να φτιάξω ένα πλούσιο πρωινό για μένα και τον Κωστή. Καιρό έχω να το κάνω άλλωστε. Εκείνος προτιμά τις αλμυρές γεύσεις, ενώ εγώ είμαι πάντα υπέρ του γλυκού. Ας πούμε αναγκαστικά θα φτιάξω και από τα δύο, για να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα

Το αλμυρό είναι εύκολο.

Αυγά! Παίρνω το καρβελάκι που κάθεται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και το κόβω στη μέση. Αφαιρώ λίγη από την ψίχα και δημιουργώ μια μικρή λακκούβα σε κάθε μισό. Εκεί μέσα τρίβω πρώτα λίγη παρμεζάνα και μετά σπάω ένα αυγό. Χαμογελώ που κατάφερα να κρατήσω ολόκληρο τον κρόκο. Πασπαλίζω με αλάτι και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα αυγά μπαίνουν στο φούρνο. Πλένω λίγο μαϊντανό και μερικά ζουμερά ντοματίνια. Έτοιμη και η γαρνιτούρα.

Πάμε στο γλυκό τώρα.

Δεν ξέρω ακόμα τι θέλω να φτιάξω. Σίγουρα κάτι εύκολο, γρήγορο και ελαφρύ. Το foodgawker θα δώσει τη λύση. Κάνω αναζήτηση για “light breakfast” και δεν αργώ να βρω αυτό που ψάχνω. Ψητά ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα. Ελαφριά όπως τα ήθελα, πολύ εύκολα και εξαιρετικά γρήγορα στην ετοιμασία τους. Οι πιθανότητες να απολαύσουμε μαζί ένα ωραίο πρωινό προτού ξυπνήσουν τα ζουζούνια και ξαναμπούμε στη ρουτίνα αμέσως αυξάνονται.

Βγάζω δύο μπολ από το συρτάρι, αυτά είναι όλα κι όλα τα σκεύη που χρειάζομαι. Στο πρώτο ανακατεύω όλα τα στερεά υλικά, στο δεύτερο τα υγρά. Τα ενώνω, γεμίζω τις υποδοχές της φόρμας και έτοιμη.

Ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα

Τελευταίες ετοιμασίες.

Τα αυγά βγαίνουν από το φούρνο, μπαίνουν τα ντόνατς.

Οι μυρωδιές αρχίζουν να μπλέκονται με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Έχω δέκα λεπτά στη διάθεση μου για να στρώσω το τραπέζι. Στύβω μερικά πορτοκάλια και ψήνω καφέ. Πασπαλίζω τον μαϊντανό πάνω στα αυγά και με επιμέλεια τοποθετώ τα ντοματίνια δίπλα από τις ψωμένιες βαρκούλες. Πιάτα, ποτήρια και πιρούνια παίρνουν θέση στο τραπέζι.

Τα ντόνατς με γιαούρτι μοσχοβολούν και σκέφτομαι με τι να τα γαρνίρω. Να φτιάξω κανένα γλάσο; Αλλά από την άλλη γιατί να τα βαρύνω; Βγαίνουν και αυτά από το φούρνο. Πόσο πολύ φούσκωσαν! Τα πασπαλίζω με άχνη ζάχαρη και κανέλα. Νομίζω θα είναι ωραίο ταίρι για τον ελληνικό μας καφέ.

Όλα είναι έτοιμα. Περπατώντας στις μύτες των ποδιών, μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα και ξυπνώ τον Κωστή.

Ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα

Ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα

Eτοιμασία: 15 minutes
Μαγείρεμα: 10 minutes
Συνολικά: 25 minutes
Γεύμα: πρωινό, σνακ
Κουζίνα: ελληνική
Λέξη-κλειδί: ντόνατς με γιαούρτι
Μερίδες: 12
Τα ντόνατς με γιαούρτι και κανέλα έχουν πανεύκολη προετοιμασία και ετοιμάζονται με λίγα βασικά υλικά. Επιπρόσθετα ψήνονται στο φούρνο και αυτό τα κάνει ακόμα πιο ελαφριά!

Υλικά

  • 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • λίγο αλάτι
  • 1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.σ. καλαμποκέλαιο
  • 1/2 πορτοκάλι το χυμό
  • 2 κ.σ. μέλι
  • άχνη ζάχαρη και κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
 

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και λαδώνουμε καλά τη φόρμα με τις ειδικές υποδοχές για ντόνατς.
  • Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, το αλάτι, την κανέλα και τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Σε δεύτερο μπολ βάζουμε το αυγό, το γιαούρτι, το καλαμποκέλαιο, το πορτοκάλι και το μέλι και τα ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
  • Αδειάζουμε το μίγμα των υγρών σε αυτό των στερεών και ενώνουμε τα υλικά με μια ελαστική σπάτουλα (η ζύμη μας θα είναι αρκετά σφιχτή). Μεταφέρουμε τη ζύμη σε κορνέ και γεμίζουμε τις υποδοχές της φόρμας.
  • Ψήνουμε τα ντόνατς για 10' περίπου, τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν για 10' προτού τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.
  • Πασπαλίζουμε την επιφάνεια τους με άχνη ζάχαρη και κανέλα και σερβίρουμε αμέσως.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




45 ΣΧΟΛΙΑ

Δέσποινα Λαχανάρη 13 Ιανουαρίου 2017 - 01:39

Γειά σας! Ερμιόνη, συγχαρητήρια για το blog σας! Kαι η εμφάνιση και το περιεχόμενο είναι εξαιρετικά! (*Θα ήθελα έναν τόνο πιο σκούρα τα γράμματα, αλλά μπορεί να φταίει η οθόνη μου ή η ηλικία!) ☺
Λοιπόν, επειδή τα παιδάκια μου με έχουν ζαλίσει με τα Dunkin Donuts που έχουν φοβερή επιτυχία εδώ στην Αμερική, σήμερα αποφάσισα και έφτιαξα τα δικά σας ντονατάκια με το γλάσο σοκολάτας. Φο-βε-ρά! Μπράβο σας!
Τώρα θα δοκιμάσω και τις άλλες ιδέες για γλυκά και αλμυρά σνακ, για να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα. Θα ενημερώνω! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Art Nouveau 23 Απριλίου 2013 - 17:31

Θα ήθελα να αναδημοσιεύσω αυτή την συνταγή Ερμιόνη μου!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
A BRIT GREEK 11 Απριλίου 2013 - 21:20

MMMM, yummy! This looks amazing!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 10 Απριλίου 2013 - 21:57

Θα μπορουσες να πεις οτι ειναι λάιτ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 10 Απριλίου 2013 - 16:44

Τέλεια τα ντόνατς!!! Εγώ θα έτρωγα και ένα αυγουλάκι πρώτα αν κερνάς, και μετά το ντόνατ για να γλυκαθώ. Πολύ τα ζηλεύω έτσιόπως τα βλέπω, πρέπει να ψάξω να πάρω και εγώ ένα ταψάκι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 10 Απριλίου 2013 - 10:50

Υπέροχα ντονατς …πολύ υγιεινά και πολύ νόστιμα και υπέροχα πρωινά!
Λέω να τα φτιάξω στην ηλεκτρική ντονατιέρα!
Καλή μέρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 10 Απριλίου 2013 - 09:02

Καλημέρα
Υπέροχο πρωινό από μία super μαμά και σύζυγο!
Θα τα κάνω στην θήκη των muffins.
Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mari Beika 9 Απριλίου 2013 - 22:50

Ερμιόνη τέτοια κάνεις τα Σαββατοκύριακα; τι ωραία που είναι!!μ’αρέσουν αυτές οι πρωινές δημιουργίες!!τα ντόνατς πάντως είναι πεντανόστιμα, αλλά και τα αυγά είναι η αδυναμία μου!!
Φιλιά πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 9 Απριλίου 2013 - 20:36

Μια όμορφη ιστορία πρωινού! Έμεινα με χαμόγελο στα χείλη και μια γουργουρίτσα στην κοιλιά! Αφού τα έκανε κι η Δήμητρα τα ντόνατς, θα τα κάνω κι εγώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 9 Απριλίου 2013 - 18:36

Εγώ θα πω..πιο ωραία δεν γίνονται!

Το καλύτερο πρωϊνό Ερμιόνη μου. Αν κι εγώ θα έτρωγα και το αλμυρο και μετά τα ντόνατς :)
Η οδοιπορικό/περιγραφή σου πάντως για το πως έγιναν τα ντοντατς πολύ μου άρεσε.

Πρέπει να πάρω την φόρμα για τα ντονατς..

Ωραίες φωτό, ωραία παρουσίαση :)

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 9 Απριλίου 2013 - 18:08

Πρώτον παρήγγειλα μαζί με μια φίλη τη φόρμα αυτή από Amazon γιατί την είχα απωθημένο και με αυτή τη συνταγή σου με ξαναφούντωσες!
Δεύτερον τα έφτιαξα πριν λίγο κ εξαφανίστηκαν ήδη!!!! Μιλάμε για πανεύκολα και από γεύση θεική!!!!
Δεν υπάρχει η απαλότητα και η αφρατοσύνη τους! Από εμφάνιση χωρίς τη φόρμα καμία σχέση με τα δικά σου. Που θα μου πάει όμως!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dora Petridou 9 Απριλίου 2013 - 15:09

Θέλω και εγώ κάποιον να ξυπνήσει πιο νωρίς από εμένα και να μου φτιάξει πρωινό… αλλά επειδή δεν το βλέπω μάλλον θα τα φτιάξω μόνη μου, φαίνεται πολύ νόστιμη συνταγή!!
Σε ευχαριστούμε Ερμιόνη!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
donkey and the carrot 9 Απριλίου 2013 - 14:58

Φαντάσου και να είχες χρόνο! Τέλεια για άλλη μια φορά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate'sCakeBox 9 Απριλίου 2013 - 14:22

Υπέροχα τα ντόνατς σας…καλλιτεχνικό δημιούργημα.θα δοκιμαστούν άμεσα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 9 Απριλίου 2013 - 13:53

Πόσο όμορφα τα κάνεις όλα! Πραγματικά ελαφριά συνταγή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 9 Απριλίου 2013 - 11:30

Πολύ λαχταριστά τα ντόνατς σου Ερμιόνη μου! Είμαι σίγουρη ότι τα λάτρεψαν! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 9 Απριλίου 2013 - 10:48

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ :)

Έχω καταλάβει ότι σου αρέσει η φωτογράφηση από τις υπέροχες, καλαίσθητες φωτογραφίες που παρουσιάζεις στο blog με τις δημιουργίες σου. Και ο,τιδήποτε καλαίσθητο, το εκτιμώ δεόντως. Για αυτό και με προσέλκυσε το blog σου αρχικά. Και επίσης για την οργανωτικότητα που έχω καταλάβει ότι έχεις. Και φυσικά για τις ιδιαίτερες εισαγωγές που κάνεις στις αναρτήσεις σου και δεν πηγαίνεις απευθείας στις συνταγές ;)
Και φυσικά, για τις ιδιαίτερες συνταγές σου!
Και πιο συγκεκριμένα, για τις ιδιαίτερες σοκολατοσυνταγές σου :)
Για αυτά τα ολίγα :)

Σε ευχαριστώ και για την άμεση απάντηση. Αυτό το σνακ μου άρεσε πολύ και θα το υλοποιήσω άμεσα :)
Είναι λιγάκι παχυντικό αλλά πολύ λιχούδικο.

Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 9 Απριλίου 2013 - 00:34

Θα τα δοκιμάσω για την κορη μου που τρωει μονο οτι χαζα βρει…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 8 Απριλίου 2013 - 23:23

Ερμιόνη μου,υπέροχα σου έγιναν!!! Αφράτα και λαχταριστά!!Καί πολύ εύκολη συνταγή!Θά τά δοκιμάσω γιά τά ζουζούνια μου!!Θά ξετρελαθούν!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
astroneraidoula 8 Απριλίου 2013 - 22:53

Τι φοβερή λιχουδιά! Την Παρασκευή το απόγευμα που δεν θα έχουμε διάβασμα, θα πάρω τα πιτσιρίκια για βοηθούς, (άλλο που δεν θέλουν) και θα τα φτιάξουμε, να μοσχοβολήσει το σπίτι. Είναι ωραία και για κολατσιό στο σχολείο! Ευχαριστούμεεεεεεεεεεε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 8 Απριλίου 2013 - 22:22

Πολύ λαχταριστά τα ντόνατς,και αφράτα και εμφανίσιμα,μα τι άλλο να ζητήσει κανείς?Καλά έκανε και σε ξαγρύπνησε η μικρουλα,καλό βράδυ,φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 8 Απριλίου 2013 - 22:18

Να πεις του Κωστή σου ότι είναι πολύ τυχερός!!!
Τι όμορφα, εύκολα και ανάλαφρα τα ντονατάκια σου Ερμιόνη μου! Αν είχα τη φόρμα θα τα έφτιαχνα αμέσως τώρα. Καταγράφεται και ψάχνω για φορμάκια! Άντε, πάλι σε έξοδα θα μπω, χιχι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχτίδα 8 Απριλίου 2013 - 22:12

Πρέπει να σου πω οτι έχω γραφεί στα μέιλ σου εδώ και πολύ πολύ καιρο και κρατώ κάθε συνταγή που μου έρχεται και μάλιστα τις προωθώ σε δύο φίλες μου.Αυτή με τα ντόνατς θα την δοκιμάσω αύριο κι όλας, τ’ αγαπώ πολύ μα ποτέ δεν δοκίμασα να κάνω γιατί δεν τα πάω καλά με τη μαγιά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 8 Απριλίου 2013 - 19:41

Ερμιόνη μου σούπερ!!!τα βρίσκω καταπληκτικά τα ντόνατς σου!Υπέροχα σου έγιναν, αφράτα-αφράτα!!!!
Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 8 Απριλίου 2013 - 19:02

Το γιαούρτι σίγουρα θα δίνει το κάτι του στη ζύμη, πιο ελαφριά θα γίνεται, πιο δροσερή… σίγουρα από τα υλικά πάντως είναι της αρεσκείας μου!
Έστω και χωρίς τρύπα στη μέση μέχρι να προμηθευτώ κι εγώ τις ωραίες αυτές φόρμες, ευχαρίστως θα δοκίμαζα τα συγκεκριμένα ψητά ντόνατς.
Από τα καλύτερα πρωινά κι εννοείται πως κι εγώ τη γλυκιά εκδοχή προτιμώ!
Φιλιά Ερμιόνη, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 8 Απριλίου 2013 - 19:01

Υπέροχα σου έγιναν, Ερμιόνη μου, αφράτα και λαχταριστά. Μόνο που δεν έχω το ειδικό ταψάκι!
Στείλε μερικά για αύριο!
Φιλάκια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 8 Απριλίου 2013 - 17:08

Πολύ ωραία η light συνταγή σου με το γιαούρτι.Και το κυριότερο από το φούρνο,
πραγματικά light. Πολύ καλές φώτο, μπράβο Ερμιόνη!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 8 Απριλίου 2013 - 16:31

Ερμιόνη μου ,δεν θα μείνω τόσο στα απίθανα ντόνατς που είμαι σίγουρη ότι θα έγιναν καταπληκτικά!Όλοι εξάλλου έχουμε αντιληφθεί τις άριστες μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δεινότητές σου.Θέλω να μείνω στο κινηματογραφικό σενάριο του κυριακάτικου πρωϊνού σου που μ’έκανε να είμαι απρόσκλητος και αθέατος παρατηρητής.Με πραγματική γλαφυρότητα και αφοπλιστική ειλικρίνεια περιγραφής, διέκρινα μία φρεσκάδα στη σκέψη και στην κίνησή σου που με συγκίνησε.Δεν έχω τίποτε άλλο να πω..τα είπες όλα εσύ!
Σε φιλώ πολύ πολύ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 8 Απριλίου 2013 - 16:28

Μας έδωσες δυο συνταγές σήμερα δηλαδή!!! Και εγω δεν πολυκατάλαβα αυτο με τα αυγά!! Παρακαλώ μια επεξήγηση και για μένα:)
Τα υπέροχα αυτά ντόνατς μου θύμσαν τη φορμα που εχω βάλει στο πρόγραμμα να πάρω και όλο το αμελώ!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μου γλυτώσουν πάντως, το ξέρεις!!
Τελικά μάλλον προλάβατε με Κωστή να το απολαύσετε το πρωινάκι σας; Είστε τόσο τυχεροί που εχετε ο ενας τον άλλο! Φτου φτου φτου μην σας ματιάσω. Διαφορετικά γούστα αλλά ιδια αγάπη:)

Τώρα μόλις έβαλα ψυγείο τις μπάρες σου με καρύδα που ξαναφτιάξαμε!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 8 Απριλίου 2013 - 15:41

Εύκολο και νόστιμο πρωινό!!! Με διπλή δόση κανέλας θα τα ήθελα κι εγώ, παρακαλώ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 8 Απριλίου 2013 - 15:14

Πω πω αυτό είναι πρωινό!!!!
Φιλιά και καλή εβδομάδα Ερμιόνη!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 8 Απριλίου 2013 - 13:33

Αυτή η ανάρτησή σου, Ερμιόνη μου, μού φάνηκε από τις καλύτερές σου! Το έκανε το Κυριακάτικο πρωϊνό, η ιδιότητα τςη μανούλας, η γλύκα σου απέναντι στον Κωστή; Δεν ξέρω. Όλα ήταν απολαυστικά, λόγια και έργα!!!
Καλημερούδια σου, πάντα τετοια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 8 Απριλίου 2013 - 13:32

Ο Κωστής πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που σε έχει γυναίκα :)
Το αλμυρό σνακ, δεν είμαι σίγουρη ότι το κατάλαβα. Ουσιαστικά τρώτε μισό καρβέλι ο καθένας; Γεμιστό με παρμεζάνα και αυγό; Δηλαδή το καρβέλι βγαίνει 2 μερίδες;

Φιλάκια Ερμιόνη μου. Αν βρεις χρόνο, μου απαντάς για το καρβελάκι :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 8 Απριλίου 2013 - 13:18

Φαίνονται πράγματι πολύ ελαφριά και ιδιαίτερα λαχταριστά! Ο καλύτερος τρόπος για να σε ξυπνήσουν ένα κυριακάτικο πρωινό! Τυχερέ Κωστή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 8 Απριλίου 2013 - 13:16

To ότι γίνονται στον φούρνο (καθώς ήταν ήδη ζεστός από τ’ αυγουλάκια) είναι μεγάλο “must” τόσο σε ευκολία, όσο και σε light αποτέλεσμα, Ερμιόνη μου.

Μας βλέπω να παραγγέλνουμε ομαδικά (η Αμαλία, η Ξανθή κι’ εγώ φόρμες για ντόνατς)!

Καλή σας εβδομάδα και στα επόμενα λαχταριστά Κυριακάτικα πρωϊνά με ίδια επιτυχία :-))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 8 Απριλίου 2013 - 13:13

Μου αρέσει πολύ που είναι ψητά στο φούρνο και θα δοκιμαστούν σύντομα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 8 Απριλίου 2013 - 13:08

Ερμιονάκι μου επειδή επιμένεις ότι είναι light, θα διπλοσερβιριστώ ;-)
Ομορφα και αφράτα που φαίνονται!
Φιλάκια, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 8 Απριλίου 2013 - 12:56

Θέλω αυτή τη φόρμα τώρα!!
Είσαι φοβερή!!!
Καλή εβδομάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 8 Απριλίου 2013 - 12:31

Μια μαμά σαν κι εσένα θέλω … να με περιμένουν αφράτα ζεστα ντόνατ το πρωί.!
Θα δοκιμάσω να τα φτιάξω …! καλή μου τυχη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 8 Απριλίου 2013 - 12:08

Αυτά τα εύκολα και τα ζυμαρένια θέλουμε!! Είναι σούπερ τέλεια και καλά έκανες που δεν έβαλες γλάσο! Είναι όμορφη και η απλότητα στις γεύσεις….

Παρόλα αυτά εγώ θέλω διπλή δόση κανέλας!!!
Φιλιά και καλή εβδομάδα Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελική Π. 8 Απριλίου 2013 - 12:04

μμμ,τι όμορφο ξεκίνημα Κυριακής! Και τι ωραία συνταγή! Πάω να πάρω γιαούρτι αμέσως! Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 8 Απριλίου 2013 - 12:00

Ένα έχω να πω Ερμιόνη μου: Τυχερέ Κωστή!

Θα τα φτιάξω και ας ξεστρατίζω από τις αποφάσεις μου!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Conna 8 Απριλίου 2013 - 10:47

Πω πω … Ερμιόνη μου θέλω μερικά απο τα αφρατούλια σου … πίνω ελληνικό τώρα και θα ήταν η τέλεια συνοδεία !

Θα τα φτιάξω πάραυτα … ευκαιρία είναι να χρησιμοποιήσω και τη φόρμα !

Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 8 Απριλίου 2013 - 10:42

Καλη εβδομαδα Ερμιονη μου!
Τι λαχταριστα που ειναι αυτα τα νοτνατς, τι δεν θα εδινα να ειχα 2-3 τωρα…
Φιλια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 8 Απριλίου 2013 - 09:43

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αυτή η φόρμα για ντόνατς μου έχει λείψει τελικά, πρέπει να την προμηθευτώ άμεσα. Προς το παρόν όμως, επειδή ζήλεψα αυτά τα ελαφριά και, αναμφισβήτητα, νόστιμα γλυκάκια, θα δοκιμάσω να τα βάλω στη φόρμα των μάφφινς και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα