Κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο

Αυτό το κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο είναι αφράτο και πλούσιο σε γεύση. Το γλάσο πορτοκαλιού είναι δροσιστικό και απογειώνει τη γεύση του!

Κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο

Ξεκινώντας αυτή την ανάρτηση για κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο, θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη Έλενα από τις Συνταγές της καρδιάς. Χωρίς την πολύτιμη συμβολή της δε θα ήταν δυνατή η υλοποίηση αυτής της συνταγής.

Αυτό με τη σειρά του θα ήταν μάλλον δυσάρεστο. Αν δεν είχα φτιάξει αυτό το κέικ, δε θα είχε γίνει ένα από τα αγαπημένα μας. Θα αγνοούσαμε πλήρως την υπέροχη γεύση ενός κέικ πορτοκαλιού με παπαρουνόσπορο, κρέμα γάλακτος και γλάσο πορτοκαλιού.

Θυμάστε το Ho ho ho chef;

Ένα μαγειρικό παιχνίδι που είχε ενθουσιάσει όλους όσους συμμετείχαμε, τα Χριστούγεννα του 2011; Σε αυτό λοιπόν, είχα τη χαρά να είμαι η τυχερή blogger της Έλενας.

Μερικές μέρες αφότου ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, διοργανώθηκε μια συνάντηση των food bloggers για να γνωριστούμε ή να τα ξαναπούμε. Να απολαύσουμε χειροποίητα εδέσματα και να κόψουμε την πίτα μας.

Επίσης, όσοι είχαμε πάρει μέρος στο παιχνίδι, προσφέραμε ένα συμβολικό δώρο στην τυχερή μας blogger. Η Έλενα δεν είχε καταφέρει να παρευρεθεί, φρόντισε ωστόσο να στείλει το δωράκι μου και να μη μείνω παραπονούμενη!

Κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο

Ο παπαρουνόσπορος αφορμή για κέικ!

Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, το άνοιξα ανυπόμονα: μια χαρούμενη μπισκοτιέρα (είχε ήδη γίνει εμφανής η αδυναμία μου στα μπισκότα), ένα γλυκό σημείωμα και ένα σακουλάκι με παπαρουνόσπορο.
Δεν το πίστευα. Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να είναι τόσο ευγενικός και δοτικός απέναντι σε κάποιον που γνωρίζει για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (τότε μισό χρόνο); Και μάλιστα μέσω των κειμένων και των σχολίων του και όχι προσωπικά.

Έτσι είναι η Έλενα όμως! Θυμήθηκε το σχόλιο που είχα αφήσει σε μια δική της ανάρτηση, ένα σιροπιαστό κέικ λεμόνι με παπαρουνόσπορο. Έγραφα συγκεκριμένα ότι δεν μπορώ να βρω στην περιοχή μου αυτό το υλικό. Και απλά μου το έστειλε, κάνοντας με τόσο μα τόσο χαρούμενη!

Με τη σειρά τους έγιναν πολύ χαρούμενοι όλοι όσοι δοκίμασαν αυτό το κέικ. Είναι αφράτο και πλούσιο σε γεύση. Το γλάσο πορτοκαλιού είναι δροσιστικό και απογειώνει τη γεύση του κέικ.

Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, θα πω λοιπόν ότι ενός καλού μύρια έπονται!

Κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο

Κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο

Eτοιμασία: 30 minutes
Μαγείρεμα: 1 hour 10 minutes
Αναμονή: 15 minutes
Συνολικά: 1 hour 55 minutes
Γεύμα: πρωινό, σνακ
Λέξη-κλειδί: κέικ πορτοκάλι
Μερίδες: 1 στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση
Αυτό το κέικ πορτοκάλι με παπαρουνόσπορο είναι αφράτο και πλούσιο σε γεύση. Το γλάσο πορτοκαλιού είναι δροσιστικό και απογειώνει τη γεύση του!

Υλικά

Για το κέικ:

  • 225 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • λίγο αλάτι
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 3 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • 1 πορτοκάλι το ξύσμα
  • 1 κ.σ. παπαρουνόσπορος

Για το γλάσο:

  • 180 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1/2 πορτοκάλι το χυμό

Εκτέλεση
 

Για το κέικ:

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 175 βαθμούς με αντιστάσεις.
  • Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση και διάμετρο 22 εκ.
  • Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
  • Με το μίξερ στη χαμηλότερη ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος. Σταδιακά αυξάνουμε την ταχύτητα και σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ μόλις δούμε ότι σχηματίζονται κορυφές στην επιφάνεια της κρέμας.
  • Σε δεύτερο μπολ, χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά μαζί με το ξύσμα και τον παπαρουνόσπορο. Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα ενσωματώνουμε το μίγμα των αυγών στη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  • Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ και σιγά-σιγά ρίχνουμε στο μπολ το μίγμα του αλευριού. Ανακατεύουμε απαλά με μια ελαστική σπάτουλα ή μαρίζ και αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα.
  • Ψήνουμε το κέικ για 1 ώρα και 10' ή μέχρι να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο κέντρο του.
  • Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει για 10-15' προτού το ξεφορμάρουμε σε πιατέλα.

Για το γλάσο:

  • Βάζουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε ζωηρά με το σύρμα, μέχρι να προκύψει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Με αυτό περιχύνουμε την επιφάνεια του κέικ.

Σημειώσεις

Η αρχική ιδέα εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




30 ΣΧΟΛΙΑ

Νυχτερινή Κουζίνα 20 Ιανουαρίου 2014 - 01:45

Αγαπητή Ερμιόνη,
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έπειτα από πειραματισμούς, καταλήγω πως ο φούρνος μου είναι πολύ δυνατός.
Όταν το έφτιαξα δεύτερη φορά (ε, ναι, δεν τα παρατάμε με την πρώτη!), δεν προθέρμανα καθόλου το φούρνο, έψησα στους 170 βαθμούς Κελσίου, και στα σαράντα ακριβώς λεπτά ήταν έτοιμο, φουσκωμένο ομοιόμορφα και με ωραίο χρώμα, και η λάμα του μαχαιριού έβγαινε καθαρή.
Το γευστικό αποτέλεσμα ήταν ένα υπέροχα αφράτο κέικ και πολύ αρωματικό. Τα συγχαρητήριά μου λοιπόν για τη συνταγή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 16 Ιανουαρίου 2014 - 23:13

@Νυχτερινή κουζίνα
Κρίμα που το κέικ δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Δεν είναι και τόσο εύκολο να προσδιορίσει κανείς τι έφταιξε.
Ο κάθε φούρνος είναι διαφορετικός και για το λόγο αυτό έχουμε πάντα υπόψη μας ότι οι θερμοκρασίες και οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Ελέγχουμε αν το κέικ είναι ψημένο με μια οδοντογλυφίδα, εάν βγαίνει χωρίς ψίχουλα μπορούμε να το βγάλουμε από το φούρνο.
Προσωπικά θεωρώ τα 25-35′ πολύ λίγο χρόνο για να ψηθεί ένα κέικ. Το δικό μου αντίστοιχα είχε μόλις ξεκινήσει να φουσκώνει.
Η φόρμα που χρησιμοποιήσατε μπορεί να είναι μεγαλύτερη από αυτή που αναφέρεται στη συνταγή, οπότε σε αυτή την περίπτωση η ζύμη γίνεται πιο λεπτή και καίγεται πιο εύκολα.
Εάν τοποθετήσατε το κέικ σχετικά ψηλά μέσα στο φούρνο είναι λογικό να κάηκε η επιφάνεια του.
Επίσης ακόμα και αν το ψήσατε στους 175 βαθμούς όπως αναφέρεται και στη συνταγή, αν ο φούρνος σας είναι πιο δυνατός σίγουρα θα χρειαζόταν λιγότερο χρόνο.
Όπως είπα και στην αρχή, δεν είναι εύκολο να προσδιορίσει κανείς τι ακριβώς πήγε στραβά.
Δοκιμάστε πάντως την επόμενη φορά να το ψήσετε στο κατώτερο 1/3 του φούρνου, χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 170 βαθμούς και αν δείτε ότι σας αρπάζει γρήγορα η επιφάνεια σκεπάστε την με αλουμινόχαρτο.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
Καλό βράδυ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νυχτερινή Κουζίνα 15 Ιανουαρίου 2014 - 21:31

Έχοντας δοκιμάσει σ’ ένα φιλικό μου σπίτι σε ταξίδι στο εξωτερικό το συγκεκριμένο κέικ (με τη διαφορά πως ήταν λεμονιού), έψαχνα μανιωδώς να βρω τη συνταγή. Έτσι, μόλις την ανακάλυψα εδώ, έσπευσα να την δοκιμάσω.
Δυστυχώς, παρόλο που η συνταγή εκτελέστηκε κατά γράμμα και το κέικ στο φούρνο είχε φουσκώσει ομοιόμορφα και είχε πάρει όμορφο χρώμα όταν το έλεγξα στα 20 λεπτά, στα 50 λεπτά που το κοίταξα ξανά, είχε καεί. (Το έψησα στους 175 βαθμούς).
Περιττό να σας πω ότι έσκασα… Κρίμα ο ενθουσιασμός μου και τα υλικά κι η προσπάθεια.
Διάβασα προσεκτικά τη συνταγή και είδα πως ενώ γράφετε 1 ώρα και 10 λεπτά, στα λινκ που παραθέσατε, αναφέρεται 25 με 35 λεπτά.
Μήπως είναι τυπογραφικό λάθος λοιπόν;
Εσείς τι λέτε πως έφταιξε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 6 Ιουνίου 2013 - 23:25

Η τεχνολογία και τα κέικ, μας φέρνουν πιο κοντά! ;-)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στέλλας Κουζινομπερδέματα 3 Ιουνίου 2013 - 09:30

Αφράτο και μυρωδάτο το κέικ σου Ερμιόνη μου!
Φιλάκια στις κούκλες σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 1 Ιουνίου 2013 - 16:13

Και το κέηκ πορτοκάλι και το κέηκ λεμόνι με παπαρουνόσπορο είναι τέλεια! Ζωγράφισες πάλι Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 1 Ιουνίου 2013 - 10:47

Eξαιρετικό κεκάκι Ερμιόνη μου.
Η κρέμα γάλακτος το κάνειπολύ αφράτο.
Ωραία ιδέα.
Και το πορτοκάλι του δίνει άρωμα. Ο παπαρουνόσπορος μ αρέσει και θα έβαζα και πάνω στο γλάσσο.
Μπράβο, γεια στα χέρια σου

Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 1 Ιουνίου 2013 - 08:34

Βρε Ερμιόνη μου, το κέικ είναι τέλειο αλλά εγώ θα σταθώ στο γλάσο! Πραγματικά, εντυπωσιακό έτσι όπως “λούζει” το κέικ! Μου βγήκανε τα μάτια… χαχαχα!
υ.γ. Το παιχνίδι θα πρέπει να ήταν πολύ διασκεδαστικό!
Πολλά φιλάκιααααα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 1 Ιουνίου 2013 - 06:16

Υπέροχο το κεικ σου Ερμιόνη μου!!!
Καλή σου μέρα και καλό μήνα.
Φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 31 Μαΐου 2013 - 23:24

Ερμιόνη μου γλυκιά, τι υπέροχο κέικ!
Το πορτοκάλι είναι λατρεμένο μου και ο παπαρουνόσπορος είναι ένα ιδιαίτερο υλικό που χαρίζει ξεχωριστή γεύση όπου προστεθεί, καλοφάγωτο σου εύχομαι και πάντα τέτοια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 31 Μαΐου 2013 - 20:06

Καταπληκτικό το κέικ, νοστιμότατο και λατρεύω τον παπαρουνόσπορο. Όσο για την κρέμα γάλακτος το απογειώνει!!!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
princess 31 Μαΐου 2013 - 17:13

Μ’ αρέσει πολύ ο παπαρουνόσπορος στα κέικ και αυτό φαίνεται τέλειο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria B. 31 Μαΐου 2013 - 16:47

* κοντά ήθελα να πω ! αλλά ο δαίμων του πληκτρολογίου το …έφαγε !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria B. 31 Μαΐου 2013 - 16:46

Αχ Ερμιόνη μου !!! αχ και πάλι αχ !!! τι μου έκανες καλέ με αυτή σου την παρουσίαση ??? μ’εστειλες τελείως!!! απ’ολες τις πλευρές το πόστ είναι άψογο!!!! όσο δε για το κείμενό σου υπέροχο!! ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια για το μπλοκ μας αλλά και για το Λενάκι μας που πράγματι είναι υπέροχη !!! όπως λέει και πιο πάνω η Αγγελική Ν. η τεχνολογία μπορεί να φέρει τελικά τους ανθρώπους !!!!

πολλά πολλά φιλάκια και θερμές ευχες για καλό σ/κ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 31 Μαΐου 2013 - 11:43

Καλημέρα Ερμιόνη μου!!Θά συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σχετικά μέ τήν γλυκειά μας Ελενα!!Τό κείκ σου τό θαύμασα,τό ζήλεψα καί φαίνεται αφράτο καί τόσο λαχταριστό!!!Παπαρουνόσπορο,δέν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει,αλλά σέ χώρες τής Ευρώπης πού είχα επισκεφτεί,τόν βάζουν σέ ψωμιά αλλά καί σέ μπριός!!Εσκισες πάλι από παρουσίαση αλλά καί καταπληκτική φωτογράφηση!!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fan 31 Μαΐου 2013 - 10:03

Πόσο μου αρέσει ο παπαρουνόσπορος! Εγώ θα έβαζα και λίγο από πάνω, γιατί μου αρέσει και να τον βλέπω! Επίσης αναρωτιέμαι, όπως και για τόοοοσα άλλα, ποιος σκέφτηκε πρώτος να τον χρησιμοποιήσει στη ζαχαροπλαστική!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 31 Μαΐου 2013 - 01:07

Πολυ αφράτο και πετυχημένο το κεικ σου,παπρουνόσπορο δεν έχω δοκιμάσει σε κεικ, και αυτο το γλασο φαίνεται τοσο ωραία δεμένο και ..πω πω δεν ξερω τι αλλο να πω,αν και αργα θα ηθελα λιγο τωρα απο αυτο το κεικ ,πολλα φιλια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 30 Μαΐου 2013 - 21:17

Παπαρουνόσπορο δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μήπως να το ψάξω!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 30 Μαΐου 2013 - 20:59

Πολύ όμορφο το κέικ Ερμιόνη, ειδικά με παπαρουνόσπορο. Με χτυπημένη κρέμα γάλακτος εδώ και καιρό θέλω να το δοκιμάσω. Ωραία η φώτο με το κομμάτι που μας έβαλες, βλέπουμε πως είναι το κέικ και από μέσα.
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 30 Μαΐου 2013 - 18:39

Α, αυτό πρέπει να το δοκιμάσω! Κέικ φτιαγμένο με κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ (αυτό είναι περίπου απ’ ό,τι κατάλαβα) είχα δει και στο blog της αγαπητής greenmixer που σχολίασε κιόλας μόλις πριν από μένα! :)
Το γλάσο και ο παπαρουνόσπορος θα το κάνουν ακόμα πιο δελεαστικό!
Για τα δικά μου γούστα, θα το έφτιαχνα με λεμόνι αντί για πορτοκάλι.

Καλό απόγευμα, φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 30 Μαΐου 2013 - 17:00

Ωραίο αφράτο κέικ κρέμας γάλακτος με bonus παπαρουνόσπορου και πορτοκαλάκι για φουλ άρωμα (εγώ θα ήθελα λίγο ακόμα παπαρουνόσπορο).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 30 Μαΐου 2013 - 15:55

Ερμιόνη μου το κεκάκι σου είναι καταπληκτικό.Είμαι σίγουρη πως δε θα μπορούσα να αρκεστώ με τίποτε σε ένα κομμάτι και μόνο!!!Οι συνδυασμοί των υλικών του είναι απο τους αγαπημένους μου!
Πολύ όμορφη η κίνηση της Έλενας,μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο και πράγματι είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος,ευαίσθητος, πάντα με καλή διάθεση και χιούμορ!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 30 Μαΐου 2013 - 15:03

Ετσι που βλέπω το λιωμενο γλάσο μου τρέχουν τα σάλια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 30 Μαΐου 2013 - 14:01

Ερμιόνη, Ερμιόνη, μας τρελλαίνεις!!!!! Οι φωτό σου είναι συγκλονιστικές σε κάθε ανάρτηση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate'sCakeBox 30 Μαΐου 2013 - 13:22

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου για το κέικ σου!μπράβο και στην Έλενα που έδωσε τα φώτα της..είναι πρωτότυπο και κατάλληλο για την εποχή!Για την παρουσίαση τι να πω!!Απλά άπαιχτη!!φιλάκια πολλά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 30 Μαΐου 2013 - 12:53

Αφράτο και λαχταριστό! Η κρέμα γάλακτος του απογειώνει! Κακά τα ψέματα! Ο παπαρουνόσπορος κάνει το κέικ να κλείνει τσαχπίνικα το μάτι…
Τέλειο!
Μας είχαν πρήξει ότι η τεχνολογία αποξενώνει τους ανθρώπους! Τελικά η σωστή χρήση της τους φέρνει πιο κοντά!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 30 Μαΐου 2013 - 12:19

Πρώτον; Εχω κατακοκκινίσει με τόσα καλά λόγια που άκουσα.
Ερμιονάκι μου είσαι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και χάρηκα απίστευτα που καταφέραμε να βρεθούμε έστω και αργότερα από εκείνη την μέρα της συνάντησης, που ακόμα κλαίω που δεν είχα μπορέσει να έλθω.
Δεύτερον: Χαίρομαι τόσο πολύ που σου αρέσανε τα δωράκια
Τρίτον: Νομίζω ότι μετά από όλα αυτά δικαιούμαι τουλάχιστον διπλό κομμάτι από το υπέροχο κέϊκ σου, που σου έγινε απίστευτα αφράτο όπως βλέπω και λαχταριστό!!
Φιλιά πολλά πολλά, συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις με τις υπέροχες δημιουργίες σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 30 Μαΐου 2013 - 11:55

Κλασσική και σταθερή αξία αυτό το κέικ. Εγώ θα τριπλασιάσω (με το συμπάθειο) την δόση του παπαρουνόσπορου αφού μου αρέσει να το βλέπω σαν πουά το κείκ!!

Πάντως τα κέικ πορτοκαλιού Ερμιόνη μου είναι τα απόλυτα αγαπημένα μου και η κρέμα γάλακτος δίνει εκπληκτική ηφή στη ζύμη!!

Ωραία δώρα και χρήσιμα έλαβες λοιπόν!!! Πάντα τέτοια!

Σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 30 Μαΐου 2013 - 11:44

Πάρα πολύ ωραία, μυρωδάτο και απολαυστικό το κέικ σου Ερμιόνη μου!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 30 Μαΐου 2013 - 10:49

Καλημερα Ερμιονακι!
Ωραιο αφρατο το κεκακι σου και με την κρεμα γαλακτος ξερω οτι γινεται τελειο!
Φιλακια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα