Παγωτό μόκα χωρίς παγωτομηχανή

Ένα εύκολο παγωτό μόκα με λίγα υλικά, που ετοιμάζεται εύκολα χωρίς παγωτομηχανή! Τα κομμάτια σοκολάτας είναι προαιρετικά (αλλά απαραίτητα)!

παγωτό μόκα

Oops I did it again, που λέει και το τραγούδι. Εννοώντας φυσικά το παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.

Λοιπόν, αυτός ο στίχος φέρνει στο μυαλό μου μια ιστορία μάλλον αστεία.

Είμαι στη στάση και περιμένω το 608. Αχ αυτό το 608. Ανοίγω μια παρένθεση μόνο και μόνο για να παραπονεθώ σχετικά με τις ατελείωτες ώρες που έχω ξοδέψει περιμένοντας αυτό το λεωφορείο. Ειδικά ως φοιτήτρια το αντιπάθησα πλήρως. Θεωρώ το δρομολόγιο του απόλυτα υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν ήμουν και τόσο συνεπής στις παρακολουθήσεις των μαθημάτων.

Ξεκινούσαμε με τον Κωστή -και με όλη την καλή διάθεση- για την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Παίρναμε το 608 με προορισμό την Ακαδημίας. Εκεί μετεπιβιβαζόμασταν στο -επίσης πολυαγαπημένο- 222. Κατεβαίναμε στην πλησιέστερη προς την Πολυτεχνειούπολη στάση και μετά ακολουθούσαν 20′ έντονου περπατήματος μέχρι τις σχολές μας (Κωστή μη γελάς, για τα δεδομένα μου περπατούσα πολύ γρήγορα).

Για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα, μια διαδρομή περίπου 20′ με το αυτοκίνητο, διαρκούσε στην καλύτερη περίπτωση 1 ώρα και 30′ και συμπεριλάμβανε αναμονές σε στάσεις, ποδαρόδρομο και φυσικά τη γνωστή αίσθηση συνωστισμού μέσα στα λεωφορεία.

Φτάνοντας στη σχολή, μας περίμεναν 7-8 ώρες παρακολούθησης μαθημάτων και εργαστηρίων και μετά ο μακρύς δρόμος της επιστροφής. Την επόμενη ημέρα το πρόγραμμα επαναλαμβανόταν ίδιο και απαράλλαχτο.

Έτσι, δεν ήταν λίγες οι φορές που ενώ ξεκινούσαμε για τη σχολή, ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλο ότι σήμερα θα καταφέρουμε να φτάσουμε, καταλήγαμε στο «Φοιτητικό» στα Εξάρχεια για παγωμένο καφέ και ατελείωτες παρτίδες τάβλι.

παγωτό μόκα

Κλείνει η παρένθεση και συνεχίζω την ιστορία.

Περιμένω το 608 λοιπόν. Δίπλα μου στο παγκάκι κάθονται δύο κοπέλες γύρω στα 16. Διαβάζω το βιβλίο μου μήπως και περάσει κάπως πιο ευχάριστα η ώρα. Παραλίγο να μου πέσει κάτω όταν άκουσα τη μία κοπελα να λέει στην άλλη: «Καλά, άκουσες το καινούριο τραγούδι της Britney;» «Ναι, φοβερό ε;» απαντά με ενθουσιασμό η δεύτερη και αρχίζει να το τραγουδά, προκειμένου να σιγουρευτούν ότι αναφέρονται στο ίδιο κομμάτι: «I love rock n’ roll, so put another dime in the jukebox baby».

Τις κοίταξα με απορία και συμπάθεια. Ήθελα να πω «Βρε κορίτσια, ποια Britney; Η Joan Jett παρέα με τους Blackhearts το τραγουδά». Φαίνονταν όμως τόσο χαρούμενες, που δεν ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα τις προσγειώσει στη σκληρή πραγματικότητα.

Έτσι που λέτε. Η Britney για μένα είναι ταυτισμένη με το Oops I did it again και καθώς έφτιαχνα αυτό το παγωτό μόκα, σκεφτόμουν αυτόν ακριβώς το στίχο. Ουπς… το ξανάκανα! Ακόμα ένα παγωτό που γίνεται εύκολα, γρήγορα, χωρίς παγωτομηχανή.

Ουπς! Παγωτό μόκα χωρίς παγωτομηχανή;

Η βάση του είναι κρέμα γάλακτος μαζί με ζαχαρούχο γάλα, ένα μίγμα που αποδεδειγμένα δίνει νόστιμα και αφράτα παγωτά που δεν χρειάζονται χτύπημα.

Έχετε υπόψη ότι το συγκεκριμένο παγωτό απευθύνεται σε πιο μεγάλα παιδιά, καθώς περιέχει μια σεβαστή ποσότητα καφέ. Τα κομμάτια σοκολάτας μπορείτε φυσικά να τα παραλείψετε, αν ωστόσο σας αρέσει ο συνδυασμός καφές + σοκολάτα μην το κάνετε!

Επίσης, αν είστε μία από τις κοπέλες που πίστευαν ότι το I love rock ‘n roll είναι τραγούδι της Britney, τώρα ξέρετε την αλήθεια :)

παγωτό μόκα

Παγωτό μόκα χωρίς παγωτομηχανή

Eτοιμασία: 20 minutes
Αναμονή: 4 hours
Συνολικά: 4 hours 20 minutes
Γεύμα: επιδόρπιο
Λέξη-κλειδί: παγωτό μόκα
Μερίδες: 1 κιλό
Ένα εύκολο παγωτό μόκα, με λίγα υλικά που ετοιμάζεται χωρίς παγωτομηχανή!

Υλικά

  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 3 κ.σ. στιγμιαίο καφέ σε σκόνη
  • 4 κ.σ. λικέρ καφέ
  • 100 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

Εκτέλεση
 

  • Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν και να φουσκώσει το μίγμα.
  • Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ και ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύουμε απαλά με μια ελαστική σπάτουλα.
  • Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο που κλείνει με καπάκι και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει, τουλάχιστον για 4 ώρες.

Σημειώσεις

Προσαρμογή συνταγής από το περιοδικό Γλυκές Ιστορίες / τεύχος 29 / Μάρτιος 2013.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




40 ΣΧΟΛΙΑ

EVAGGELIA 12 Ιουλίου 2013 - 21:33

Γειά σου Ερμιόνη,
Ακολούθησα κατά γράμμα την συνταγή σου όπως κάνω με όλες σου τις συνταγές και πάντα τις πετυχαίνω. Ασφαλώς χρησιμοποίησα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά.Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ενώ την χτυπούσα στο mixer σε δυνατή ταχύτητα στα 3′ και δεν είχε γίνει ακόμη παχύρρευστη.Για να σε βοηθήσω το υλικό θύμιζε κομμένη μαγιονέζα.
Δεν πειράζει όμως, συμβαίνουν αυτά!
Θα φτιάξω το υπέροχο σοκολατένιο σου παγωτό.
Σ’ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Είσαι πολύ γλυκειά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 12 Ιουλίου 2013 - 14:15

Γεια σου Μαργαρίτα!
Ναι, το συγκεκριμένο παγωτό είναι αρκετά αφράτο, παρόλο που γίνεται χωρίς παγωτομηχανή.
Αυτό οφείλεται στο ζαχαρούχο γάλα, που είναι “μαγικό” υλικό σε τέτοιες περιπτώσεις!
Στο προτείνω ανεπιφύλακτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Margarita Niki 12 Ιουλίου 2013 - 09:00

Ερμιόνη να σε ρωτήσω κάτι;
Επειδή το παγωτό μόκα είναι το αγαπημένο μου και δεν το βρίσκω πουθενά, αν και τεμπελίτσα νοικοκυρά, σκέφτομαι να το φτιάξω.
Δεν έχει κρυσταλλάκια που είναι χωρίς παγωτομηχανή;
Έχει ωραία υφή;
Επίσης, κάτι άλλο. Είχα φτιάξει μια φορά ένα παγωτό, με μόνο υλικό την μπανάνα, που ανέβασα και στο blog μου. Απο γεύση ήταν ωραίο, αλλά ήταν όλο κρυσταλλάκια και επίσης δεν μπορούσα με τίποτα να το σερβίρω σε ωραίες μπάλες γιατί ήταν θεόσκληρο και έσπαγε.
Η συνταγή που δίνεις είναι πιο αφράτη;
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
Μαργαρίτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
cook 10 Ιουλίου 2013 - 08:50

πάει φοβερά με τη σημερινή μας σοκολατόπιτα :)

http://cookthebook.blogspot.gr/2013/07/blog-post_10.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
cook 9 Ιουλίου 2013 - 09:11

το έφτιαξα την Κυριακή,εξαιρετικό!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 8 Ιουλίου 2013 - 10:32

Τέλειο!!!!!!!!Πάρα πολύ ωραίο Ερμιόνη μου!!!
Φιλιά πολλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 8 Ιουλίου 2013 - 08:40

Σ’ αυτό το παγωτό, εκτός από τη γεύση, μου αρέσει ιδιαίτερα και το χρώμα! Και το γεγονός ότι γίνεται χωρίς παγωτομηχανή, φυσικά! Αχ, πάλι θα αναστενάξουν οι ζυγαριές… ;-)
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 7 Ιουλίου 2013 - 15:22

Γεια σου Ευαγγελία!
Για να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς έγινε, θα ήθελα να μου απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις:
– Ακολούθησες τη συνταγή κατά γράμμα ή έκανες κάποια διαφοροποίηση στις ποσότητες ή τα υλικά;
– Η κρέμα γάλακτος που χρησιμοποίησες ήταν με 35% λιπαρά ή χρησιμοποίησες κάποιο light προϊόν;
– Όταν τη χτύπησες στο μίξερ έγινε αρκετά παχύρρευστη;
– Σε ποιο ακριβώς σημείο της συνταγής διαχωρίστηκε το μίγμα σου σε υγρό και κομμάτια;

Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε για να μπορέσω να βοηθήσω.
Περιμένω την απάντηση σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
EVAGGELIA 7 Ιουλίου 2013 - 12:50

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
EVAGGELIA 7 Ιουλίου 2013 - 12:47

Καλησπέρα Ερμιόνη,
σε διαβάζω πολύ καιρό και μου αρέσεις πάρα πολύ.Έχω φτιάξει τις πιό πολλές συνταγές από τα μπισκότα και τα παγωτά και το αποτέλεσμα ήταν πάντα εξαιρετικό.Σήμερα όμως που έφτιαξα το παγωτό μόκα είχα πρόβλημα με την σαντιγύ δηλαδή μου διαχωρίστηκε σε υγρό και σε κομματάκια. Απαγοητεύτηκα αφάνταστα. Μήπως ξέρεις γιατί μου συνέβη αυτό και τι πρέπει να κάνω, να πετάξω όλο το μίγμα. Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
EVAGGELIA 7 Ιουλίου 2013 - 12:40

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 6 Ιουλίου 2013 - 23:14

Μόκα,αφράτη και λαχταριστή,μ αρέσει η γεύση της,μπορεί οταν το κάνω να βάλω μέσα και τριμένα αμύγδαλα νομίζω ότι θα του πηγαίνουν ,καλό βράδυ και πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 5 Ιουλίου 2013 - 17:00

Αγαπημένο όσο κανένα άλλο… φανταστικό σου έγινε αν κι εγώ δεν θα έβαζα κομματάκια σοκολάτας γιατί λατρεύω τον καφέ και θέλω τη μόκα σκέτη!!! Υπέροχες φωτό!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 5 Ιουλίου 2013 - 16:35

Ευτυχώς που το ξανάκανες Ερμιόνη μου! Φανταστική γεύση το παγωτό με τον καφέ. Και τα κομματάκια σοκολάτας φυσικά απαραίτητα. Υπέροχη υφή και χρώμα.
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 5 Ιουλίου 2013 - 15:10

Και όχι μόνον το ξανάκανες, αλλά δεν σε βλέπω και να σταματάς πουθενά, όλο το καλοκαίρι εδώ που τα λέμε.

θα πάρω την συνταγή στο εξοχικό, καθώς ο χρόνος θα είναι πιο χαλαρός και θα κάνω εκεί τις δοκιμές μου. θα το απολαμβάνω και θα σε σκέφτομαι με αγάπη, εκτός και έχεις διάθεση να έρθεις να το απολαύσουμε παρέα;

Καλό ΣΚ και φιλιά σε όλα τα μαγουλάκια. Όσο για τα ΜΜΜ δεν θέλω να τα σκέφτομαι στα φοιτητικά μου χρόνια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 5 Ιουλίου 2013 - 13:34

Αλλη μιά υπέροχη συνταγή παγωτού Ερμιόνη μου!!!Στό λέω εγώ πού έφτιαξα τήν προηγούμενη σου συνταγή παγωτού,καί τούς κατέπληξα όλους!!!Αλλά καί αυτήν θά τήν δοκιμάσω,μού αρέση πολύ η γεύση μόκα!!!Ζωγράφισες πάλι!!!Καταπληκτική η παρουσίασή σου γιά άλλη μιά φορά!!!!Καλό Σ/Κ!!!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
digitalstyle 5 Ιουλίου 2013 - 12:21

Your food photos are amazing. You can share your mouth watering photos with us at foodienewz.com. foodienewz.com is a new food sharing site and we actually try our best to promote your food photos. At foodienewz.com all your food photos will be published without any editorial review so I really hope you come and join us.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 5 Ιουλίου 2013 - 09:38

Μικρη παντα διαλεγα παγωτο μοκα. Αλλα και εγω επαιρνα ενα 608. Λεs να ειναι το ιδιο?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 5 Ιουλίου 2013 - 08:50

Το ουπς πρέπει να το λέω εγώ, που δεν πρέπει να περνώ από δω όταν κάνω δίαιτα! Η γεύση μόκα είναι από τις αγαπημένες μου στα παγωτά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 5 Ιουλίου 2013 - 06:27

Μιαμ!!!Ωραιότατο και πολύ εύκολο το παγωτό σου, Ερμιόνη!! Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 4 Ιουλίου 2013 - 23:45

Βρε βρε βρε τσαχπινιες σημερα. Σε απολαυσα καλε. Τι ωραια που μας τα διηγηθηκες με τα λεοφωρεια και τις βολτες και τα εργαστηρια και τις κοπελιτσες:)
Παλι μας κακομαθανεις Ερμιονη και πανω που τελειωσε το oreo cheesecake παγωτο σου, παμε για τη μοκα??? οχι τιποτα, δεν μπορουν να φανε και τα παιδια και θα το φαω ολο μονη με το συζυγο. Εκεινος ειναι και εγκρατης…εγώ που δεν ειμαι???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
cook 4 Ιουλίου 2013 - 18:00

το θελω το θελωωω!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 4 Ιουλίου 2013 - 16:26

You did it again, αλλά δεν πρόκειται να σε μαλώσουμε, το αντίθετο μάλιστα αφού μας κερνάς παγωτάκι εύκολο, και με πολύ αγαπημένες γεύσεις!
Φιλιά Ερμιονάκι μου, καλό απόγευμα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marcela Gmd 4 Ιουλίου 2013 - 15:22

Delicious!!! nice blog! would you like to follow each other?
Besos, desde España, Marcela♥

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 4 Ιουλίου 2013 - 15:02

Αγαπημένη γεύση σε παγωτάκι!!! Το λατρεύω…
Και τι καλά που γίνεται χωρίς παγωτομηχανή γιατί δεν διαθέτω.
Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Claire 4 Ιουλίου 2013 - 14:34

Ερμιονη μου με συγκίνησε πολύ αυτή η ανάρτηση. Μου θυμισες τι περάσαμε με τον άντρα μου ως φοιτητες, τα λεωφορεία, τον ποδαροδρομο, τις κοπανες για καφέ και επιτραπέζια… Ωραία χρόνια! Το μόνο παράπονο που έχω είναι που δεν τρώει εκείνος το παγωτό μόκα που μου αρέσει τόσο πολύ! Αλλά τον συγχωρώ γιατί θυμήθηκα κάποια απογεύματα που δεν είχε μάθημα, αλλά κατέβαινε στο πανεπιστήμιο για να με πάρει μετά το μάθημα και να με συνοδεύσει στο σπίτι μου, μόνο για να με δει… Πολύ ωραία χρονια…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 4 Ιουλίου 2013 - 14:21

Καλά έκανες και you did it again!!!!
μου αρέσει πολύ η γεύση μόκα!!!
Πάω για υλικά!!!
Φιλάκια !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 4 Ιουλίου 2013 - 11:33

Ελπίζω να μη σε στεναχωρήσω που δεν θα σταθώ στο -ομολογουμένως- εντυπωσιακό παγωτό διότι, ναι ναι, υπάρχει κάτι που δεν τρώω σε γλυκό κι αυτό είναι ο καφές! Ιστορική αλήθεια! Πέραν τούτου όμως, θέλω να δηλώσω δημόσια την αμέριστη συμπαράστασή μου ως ομοιοπαθούσα (όσον αφορά στην περίπτωση του 222) διότι κι εγώ έχω περάσει ατέλειωτες ώρες καθ οδόν προς την Πανεπιστημιούπολη (εδώ υπάρχει μικρή διαφοροποίηση, η οποία όμως δεν αναιρεί την ταλαιπωρία που ζήσαμε αμφότερες!). Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια έκτοτε (εικάζω ότι είμαι μεγαλύτερη από σένα) οι αναμνήσεις είναι …τραυματικές και δεν έχουν σβήσει!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 4 Ιουλίου 2013 - 11:27

Μα καλά, τι πράματα είναι αυτά που γράφεις? Να παραλείψουμε σοκολάτα??? Υπάρχει τέτοια περίπτωση δηλαδή?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 4 Ιουλίου 2013 - 11:20

Οτι εχει καφέ το υπέρ εκτιμώ ! Είχα φτιάξει κι εγω ενα παρόμοιο παγωτο και το Τσάκισα!
Θα δοκιμάσω και το δικο σου και Ειμαι σίγουρη ότι θα χει την ανάλογη τύχη :)
Σε ευχαριστω πάντως για τις συνταγές σου χωρις παγωτομηχανή … :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 4 Ιουλίου 2013 - 10:32

Άψογη και η εκδοχή του παγωτού μόκα μετά από αυτό με τα oreos!
Εγώ θα ήθελα να φτιάξω με αυτό beer float, δηλ. μια μεγάλη μπάλα μέσα σε ένα ποτήρι γεμάτο με μια καλή stout/imperial stout που συνήθως είναι φουλ σε αρώματα καφέ – σοκολάτας!
Η Britney τραγουδάει ροκιές, το “Να μ’ αγαπάς” είναι του Στέλιου Ρόκκου και τη φράση “Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό” την είπε ο Πορτοκάλογλου πρώτος! (πολύ γέλιο! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 4 Ιουλίου 2013 - 10:03

Ερμιόνη, τα έχω βολευτεί πολύ τα παγωτά που δεν χρειάζονται παγωτομηχανή και αυτά φτιάχνω τις περισσότερες φορές. Λιγότερος κόπος, αν και εγώ ξαναχτυπώ το παγωτό δεύτερη ή ακόμα και τρίτη φορά, αν χρειαστεί. Γίνονται πιο αφράτα. Είναι μια πολύ βολική λύση, για ένα σπιτικό παγωτάκι, ακόμα και στο εξοχικό, όπου κάποιες φορές δεν έχουμε όλες τις ανέσεις!!
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
gio kar 4 Ιουλίου 2013 - 09:53

Λατρευω το παγωτο Μοκα!Πολυ ωραια αναρτηση..
Αυτο θα γινεται και μιλκσεικ τελειο!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 4 Ιουλίου 2013 - 09:31

H΄΄ γαβάθα΄΄με την ικανοποιητική για απόλαυση ποσότητα παγωτού,με ξετρέλανε!Τέτοιες μερίδες αρκούν για να νιώσεις τη νοστιμιά και να σε κρατήσουν σε ενέργεια -λόγω της καφεϊνης-για το εικοσιτετράωρο!!!
Υπέροχο παγωτό Ερμιόνη μου!!Λάτρης του καφέ και της χαρακτηριστικής του ιδιότητας να σε κρατά σε εγρήγορση,το παγωτό αυτό γίνεται ένα από τα πολυαγαπημένα!!!Χωρίς παγωτομηχανή…τέλεια!
Φιλάκια πολλά,πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 4 Ιουλίου 2013 - 09:29

Α χα χα! Εγώ έχω πάντα ροκ μουσική στο ράδιο. Πρέπει να δεις τα παιδάκια που μπαίνουν στο μαγαζί και με κοιτάνε περίεργα και μου λένε…δεν περίμενα να ακούτε τέτοια μουσική! Λέω γιατί βρε παιδιά, αφού τα περισσότερα απο αυτά είναι της εποχής μου!!!!
Το παγωτό σου είναι το αγαπημένο μου! Και χωρίς παγωτομηχανή ακόμα καλύτερα:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 4 Ιουλίου 2013 - 09:28

Υπέροχο παγωτό! Μπορώ να το φάω όλο μόνη μου.
Θα σου ξαναθυμίσω να το δοκιμάσεις με τον καφέ που κυκλοφορεί με γεύση καραμέλα!!!!!
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 4 Ιουλίου 2013 - 09:20

Θα το κάνω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Μπράβο βρε Ερμιόνη, μας σκέφτεσαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 4 Ιουλίου 2013 - 09:03

Αυτή η συνταγή είναι για μένα!!!!Λατρεύω το παγωτό μόκα!!!!

Σ’ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 4 Ιουλίου 2013 - 08:59

Ερμιόνη μου πάλι ζωγραφίζεις…….θα δοκιμαστεί σύντομα!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 4 Ιουλίου 2013 - 08:19

Το παγωτό με γεύση καφέ μου αρέσει πάρα πολύ!

Το παγωτό με γεύση καφέ, χωρίς παγωτομηχανή μου αρέσει ακόμα πιο πολύ!!!!!

Ερμιόνη για μια ακόμα φορά μας ξελίγωσες!!! Γουστάρω ατελείωτα!!!

Και πολύ όμορφες φωτογραφίες χωρίς να έχουν υπερβολικό στήσιμο και υπερπροσπάθεια!! Εύγε!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα