Η βάφτιση της Ισμήνης

Όλες οι λεπτομέρειες από τη βάφτιση της Ισμήνης και το όμορφο πάρτι σε στενό κύκλο που οργανώσαμε, με θέμα το κοριτσάκι σε αερόστατο!

Η βάφτιση της Ισμήνης

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στο μικρό και χαριτωμένο εκκλησάκι της Αγίας Φιλοθέης στη Διώνη Πικερμίου, βαφτίσαμε το δεύτερο κοριτσάκι μας, την Ισμήνη μας, ή όπως επίσης μας αρέσει να την αποκαλούμε, τη Μίνι ή το Μινάκο μας.
Ήταν μια βάπτιση την οποία προετοιμάζαμε εδώ και αρκετό καιρό, διότι έχοντας στο σπίτι μια ακούραστη και γεμάτη ενέργεια, ο χρόνος που έχουμε στη διάθεση μας για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε άλλο είναι πραγματικά πολύ περιορισμένος.

Πώς προέκυψε το κοριτσάκι στο αερόστατο

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή (προτείνω να φτιάξετε καφέ και να επιστρέψετε, μιας που ακολουθεί μακροσκελές κείμενο). Όταν ήμουν έγκυος ακόμα, μου άρεσε πολύ το θέμα γοργονίτσα για τη βάφτισή μας. Σκεφτόμουν επίσης ότι δεν θα προλάβω να κάνω διάφορα πράγματα, όπως είχα κάνει στη βάφτιση της Ιφιγένειας και ότι όλα θα γίνουν κατόπιν παραγγελίας.

Και μετά ήρθε η Ισμήνη και τα άλλαξε όλα. Διότι αυτό το μωράκι δεν παρέπεμπε σε γοργονίτσα. Ούτε σε πριγκίπισσα, νεράιδα, μπαλαρίνα. Ούτε καν σε πασχαλίτσα, μελισσούλα, φραουλίτσα ή cupcake. Για πολύ καιρό η βάπτιση μας δεν είχε θέμα, αφού δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα που να μας αρέσει και να νιώθουμε ότι ταιριάζει στα αλήθεια με τον χαρακτήρα αυτού του γλυκύτατου λιλιπούτειου πλάσματος.

Ώσπου μια μέρα “έπεσα” πάνω σε ένα σκιτσάκι που παρίστανε ένα κοριτσάκι μέσα σε αερόστατο και έγινε το πολυπόθητο “κλικ” μέσα μου. Πήρα χαρτί και μολύβι και ξεκίνησα να ζωγραφίζω το προσκλητήριο. Ο Κωστής το λάτρεψε και το θέμα έκλεισε.

Η βάφτιση της Ισμήνης

Οι χειροτεχνίες

Η αρχή έγινε λοιπόν και η αρχή είναι πάντα σημαντική καθώς είναι το ήμισυ των πάντων. Το προσκλητήριο ήταν λιτό, χαρούμενο και πολύχρωμο και ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε.

Θυμάστε τι είπα παραπάνω; Ότι σκεφτόμουν ότι δεν θα προλάβω να κάνω χειροτεχίες, όπως είχα κάνει αντίστοιχα στη βάφτιση της Ιφιγένειας.

Εντάξει ναι. Μετά το προσκλητήριο ακολούθησαν οι φάκελοι, τα σουπλά και τα χωνάκια για τις μπομπονιέρες. Και άλλα πολλά.

Και μετά brainstorming για τις μπομπονιέρες. Τι βάζουμε μέσα στα χωνάκια (εκτός από κουφέτα φυσικά); Μπουρμπουλήθρες! Τις παρήγγειλα online χωρίς να δώσω σημασία στο ότι δεν αναγράφονταν πουθενά οι διαστάσεις τους. Οι μπουρμπουλήθρες κατέφθασαν κι εγώ έπαθα ένα μικρό πανικό. Ήταν πάρα πολύ μικρές, σαν να λέμε μπουκαλάκια με 3-4 εκ. ύψος.
Τι κάνουμε τώρα; Φτιάχνουμε άλλες μπομπονιέρες; Βελτιώνουμε κάπως αυτές που έχουμε; και αν ναι, πώς;

Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Κοιτούσα το ταβάνι με μάτια ορθάνοιχτα και ήλπιζα ότι από στιγμή σε στιγμή θα σκεφτόμουν κάτι καλό ή έξυπνο ή κάτι τελοσπάντων.
Μια κονκάρδα-μπρελόκ! Να τι άλλο θα βάλουμε στις μπομπονιέρες. Πετάχτηκα από το κρεβάτι, έριξα μια ματιά στα κορίτσια που κοιμόνταν βαθιά, άνοιξα τον υπολογιστή και βρήκα ένα εξειδικευμένο κατάστημα, στο οποίο μπορούσες να μεταφορτώσεις τη δική σου εικόνα.
Τελείωσα τη μακέτα στις 3 τα ξημερώματα και ανακουφισμένη πάτησα το κουμπάκι για τη μεταφόρτωση. Οι κονκάρδες ήταν έτοιμες την επόμενη ημέρα και εγώ ήμουν ικανοποιημένη.

Τα κεράσματα

Τα γλυκά που προσφέραμε στην εκκλησία ήταν cake pops από το μικροσκοπικό και κομψότατο Petits Gâteaux στα Μελίσσια. Όταν το επισκεφτήκαμε με τον Κωστή, εντυπωσιαστήκαμε πρώτα από την ευγένεια και το μεράκι της Μαρίνας -της ιδιοκτήτριας και ψυχής του ζαχαροπλαστείου- και στη συνέχεια από τα υπέροχα γλυκά που δοκιμάσαμε.

Η βάφτιση της Ισμήνης

Και επειδή ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας αρκετά ζεστός (ασχέτως αν την ημέρα της βάφτισης έπεσαν οι πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες, λιγοστές ευτυχώς), φροντίσαμε να ξεδιψάσουμε τους καλεσμένους μας με δροσερή πορτοκαλάδα.

Η διακόσμηση της εκκλησίας

Η διακόσμηση ήταν λιτή, σε παστέλ αποχρώσεις. Το εκκλησάκι άλλωστε ήταν τόσο μικρό που δεν επιδεχόταν στολισμό. Και η θέση του σε έναν όμορφο καταπράσινο λόφο, έκανε κάθε επιπρόσθετο στολισμό να μοιάζει περιττός.

Στην είσοδο της εκκλησίας και στο τραπέζι με τα κεράσματα τοποθετήθηκαν μπαλόνια που απλά αγαπώ να βλέπω σε βαφτίσεις και παιδικά πάρτι.

Τα βαφτιστικά

Η γλυκύτατη και απίστευτα ταλαντούχα Αναστασία επιμελήθηκε τα μαρτυρικά σε στιλ αερόστατου, τα μαξιλάρια-συννεφάκια πάνω στα οποία τοποθετήθηκαν, τη λαμπάδα με τα κεράκια για την κολυμπήθρα, το μπουκάλι για το λάδι, τη θήκη για το σαπούνι και το κουτί της βάπτισης, ένα πανέμορφο και πρακτικό παιχνιδόκουτο.

Ειλικρινά ότι και να πω για την Αναστασία είναι λίγο. Είναι μια υπέροχη και ήρεμη κοπέλα, με πάρα πολύ μεράκι και αγάπη για τα δημιουργήματα της. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά αψεγάδιαστο.

Το ατυχές μπλουμ

Η βάφτιση της Ισμήνης ξεκίνησε δυναμικά, με πολλά χαμόγελα και απίστευτες πόζες. Αλλά από την ώρα της κολυμπήθρας και μετά έκλαψε πάρα μα πάρα πολύ, καθώς μπήκε λάδι στα ματάκια της :(

Η βάφτιση της Ισμήνης

Το πάρτι στο Κόκκινο Λιμανάκι

Μετά το μυστήριο πήγαμε στο εξοχικό, στο Κόκκινο Λιμανάκι, μαζί με τις οικογένειες μας και λίγους καλούς φίλους.
Εκεί, το Ελληνικό παραδοσιακό Catering είχε στήσει έναν μικρό μπουφέ καλωσορίσματος με φρεσκοστυμμένη λεμονάδα και αλμυρά κρουασανάκια και φυσικά τον μεγάλο μπουφέ με τα φαγητά που είχαμε επιλέξει.

Η βάφτιση της Ισμήνης

Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου catering και πραγματικά έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο από την ποιότητα των γεύσεων όσο και από τη διάθεση για εξυπηρέτηση, οπότε το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται.

Στα τραπέζια ήταν τοποθετημένα τα σουπλά, τα δαχτυλίδια πετσέτας και οι κάρτες για ευχές που είχα ετοιμάσει, ενώ στο κέντρο κάθε τραπεζιού υπήρχε μια εντυπωσιακή κατασκευή με μπαλόνια δεμένα με τρόπο που να θυμίζουν αερόστατα.

Κάθε καλεσμένος έγραψε μια γλυκιά ευχή για την Ισμηνούλα και όλες οι κάρτες τοποθετήθηκαν σε ένα όμορφο χειροποίητο κουτί.

Πολλά, πάρα πολλά χάρτινα σημαιάκια κρεμάστηκαν σε όλο το χώρο.

Η βάφτιση της Ισμήνης

Η βάφτιση της Ισμήνης ήταν μια όμορφη ημέρα γεμάτη χαμόγελα, συγκίνηση, κέφι και χορό. Και μπουγέλο!

Η βάφτιση της Ισμήνης

Μια ημέρα που έκλεισε γλυκά και πολύχρωμα, με ένα ανάλαφρο και δροσερό cheesecake που άρεσε πολύ. Τη συνταγή θα σας τη δώσω σε επόμενη ανάρτηση, γιατί κάτι μου λέει ότι όσο καλή διάθεση και αν έχετε, δεν αντέχετε να διαβάσετε άλλο.

Δε σας κρύβω ότι η βάφτιση της Ισμήνης μας είχε αρκετή προετοιμασία και χαίρομαι που πέρασε (όχι ότι δεν μου λείπουν ήδη οι ετοιμασίες που κάναμε). Οι τελευταίοι μήνες, έτσι όπως ήταν γεμάτοι με τηλεφωνήματα και mails για παραγγελίες, τρέξιμο με τους νονούς σε αναζήτηση βαπτιστικού φορέματος, συζητήσεις για ανάθεση αρμοδιοτήτων και πολλές πολλές κατασκευές, έμοιαζαν με διαρκή μάχη ενάντια στο χρόνο.

Σκεφτείτε ότι ακόμα και στις διακοπές, όταν ο Κωστής και τα κορίτσια κοιμόντουσαν το μεσημέρι, καθόμουν στο μπαλκόνι του δωματίου και κολλούσα τα χωνάκια για τις μπομπονιέρες ατενίζοντας τη θάλασσα. Τέλος καλό, όλα καλά όμως και αυτό είναι που μένει και έχει σημασία!

Ευχαριστίες

  • στον Κούκλο που μετέφερε και έστησε τις δυο μεγάλες ομπρέλες στην εκκλησία
  • στην Ελεάνα που με τόση αγάπη επιμελήθηκε τη διακόσμηση των τραπεζιών με τα κεράσματα και τις μπομπονιέρες και που έκανε και άλλα πολλά και την αγαπώ πολύ
  • στην Κατίν που μοίρασε τα κεράσματα και τις μπομπονιέρες
  • στον Αντώνη και την Αθηνά που μετέφεραν τις μπομπονιέρες στην εκκλησία
  • στον Παντελή που έφερε (άθικτα προπαντός) τα γλυκά στην εκκλησία
  • στην Κλειώ και τη Δέσποινα που μοίρασαν τα μαρτυρικά
  • στον Μπίλη που χωρίς δεύτερη σκέψη διέθεσε το σπίτι του, συντόνισε το catering εκείνη την ημέρα και μετέφερε τις πορτοκαλάδες στην εκκλησία
  • στο Μάκη και το Θωμά που έστησαν την ηχητική εγκατάσταση και εκτέλεσαν καθήκοντα dj
  • στις γιαγιάδες που έφτιαξαν από μια νοστιμιά
  • σε όλους που με την αγάπη και το κέφι τους έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστή τη βάφτιση της Ισμήνης μας
Η βάφτιση της Ισμήνης

Να χαίρεσαι το όνομα σου υπέροχο κοριτσάκι μας και από του χρόνου θα γιορτάζουμε παρέα εντάξει;

Η βάφτιση της Ισμήνης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

70 ΣΧΟΛΙΑ

Litsa Ch 14 Οκτωβρίου 2013 - 08:51

Ερμιόνη μου γλυκιά, πίστεψες έστω και για μια στιγμή ότι θα μου ξέφευγε η βάφτισή σας; Απλά προσπαθώ μέρες τώρα να βρω λίγο χρόν,ο ώστε να σε διαάασω και να σε απολαύσω με την ησυχία μου!
Μα τι ομορφιές και πόσο μου άρεσε το θέμα! Λατρεύω τα αερόστατα και μάλιστα χθες έλεγα στον Ανδρέα, πόσο πολύ θέλω να μπω σε ένα και να κάνω μια μεγάάάλη βόλτα. Τι ηρεμία…
Μοιάζουν όλα υπέροχα και περισσότερο απ’ όλα οι μικρές σας που είναι σκέτα στολίδια! Να τις χαίρεστε κι αυτές να χαίρονται τα καταπληκτικά ονόματά τους!
Να σας ζήσουν!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fan 24 Σεπτεμβρίου 2013 - 13:18

Άρχισα τη βόλτα μου στα φιλικά blogs! Πρώτη στάση: Ερμιόνη!
Τι όμορφα που ήταν όλα στα βαφτίσια της μικρής… Κομψά και προσεγμένα στην κάθε λεπτομέρεια, χωρίς υπερβολές αλλά με πολύ γούστο. Μπράβο και σε εσένα μπράβο και στην Αναστασία για τις ωραίες δημιουργίες της!
Να είναι γερή και τυχερή η Ισμήνη! Τι φατσουλίνι είναι αυτό?? Σαν να σου μοιάζει πολύ ή είναι η ιδέα μου??

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 16 Σεπτεμβρίου 2013 - 19:24

Καλησπέρα Ερμιόνη μου, άργησα να σου αφήσω ευχητήριο σχόλιο θέλοντας να αποφύγω παρεξηγήσεις με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας.
Να σας ζήσει η κούκλα (υπέροχη στη τελευταία φώτο). Πανέμορφη η βάφτιση και πολύ προσεγμένες όλες οι λεπτομέρειες. Πολύ μου άρεσαν οι χειροποίητες λεπτομέρειες με το θέμα της βάφτισης και η Ιφιγένεια στο ρόλο της μεγάλης αδερφής. Παρεμπιπτόντως είδα το post για την βάφτισή της, μα τι υπέροχο και γελαστό μωρό που ήταν! Πρώτη φορά βλέπω τόσο χαρούμενο το μωρό που βαφτίζεται!
Να χαίρεσαι τη πανέμορφη οικογένειά σου.
Πολλά πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tania M 12 Σεπτεμβρίου 2013 - 22:52

Να σας ζήσει και καλοφώτιστη να είναι! Φαίνονται όλα υπέροχα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lolipopfamily 12 Σεπτεμβρίου 2013 - 08:56

Δεν είχα καμμιά αμφιβολία για την αισθητική σου και το γούστο σου. Εξάλλου αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν χάνω ανάρτηση σου, όχι τόσο για τις υπέροχες νοστιμιές που μας παρουσιάζεις αλλά για τον τρόπο που τις παρουσιάζεις, για τις υπέροχες φωτογραφίες σου και για τις τρυφερές ιστορίες που τις προλογίζουν. Να σας ζήσει η Ισμήνη σας και να είστε και εσείς γεροί να την καμαρώνετε. Στις φωτό είστε όλοι απίθανοι !!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι Παιδί 11 Σεπτεμβρίου 2013 - 23:09

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη και πάντα γερή και χαρούμενη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 11 Σεπτεμβρίου 2013 - 18:34

Να σας ζησει η Ισμηνη!!!Να ειναι γερη
και ευτυχισμενη!!!Ολα στην βαπτιση ηταν μοναδικα!!!Η Ιφιγενεια ηταν κουκλα!!!
Να τις χαιρεστε!!!
Μαργαριτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kathycallie 11 Σεπτεμβρίου 2013 - 17:02

Να σας ζήσει η μικρούλα σας! Είναι μια κούκλα (όχι ότι η μεγάλη πάει πίσω βέβαια)! Καταφέρνοντας τελικά να διαβάσω όλη την ανάρτηση θα ήθελα να δώσω σε σένα πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχες, φρέσκιες ιδέες αλλά και σε όσους σε βοήθησαν ώστε να έχετε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Να πως τι μου άρεσε πάρα πολύ; Οι κονκάρδες, τα αερόστατα της Αναστασίας, το κουτί με τις ευχές και τα σημαιάκια, το γλυκό (οπτικά). ¨ΟΛΑ μου άρεσαν!
kathy by anthomeli

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 11 Σεπτεμβρίου 2013 - 13:20

Ερμιόνη μου, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και να το βλέπετε πάντα χαμογελαστό κι ευτυχισμένο! Εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο για τη ζωή της!
Η βάπτισή της θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στις σελίδες περιοδικού… Είσαι αξιοθαύμαστη και θαυμάζω την ενέργειά σου! Μπράβο!
Πολλά φιλιά σε όλα τα μέλη της υπέροχης οικογένειάς σας!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
shareyourlikes 11 Σεπτεμβρίου 2013 - 07:57

Να σας ζήσει λοιπόν η μικρή Ισμήνη! Πρωτότυπη ιδέα το αερόστατο!
Μου αρέσει που έχουμε κοινό το ΣΚ της βάφτισης των παιδιών μας, την φανταστική Αναστασία που συνέβαλλε στις ομορφιές των βαπτίσεων μας, τη γοργονίτσα που ποτέ δεν έγινε και το αερόστατο που δεν το είχα στη βάφτιση, αλλά θα το δεις κάποια στιγμή στο blog πώς μας συνδέει! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 11 Σεπτεμβρίου 2013 - 00:29

Να σας ζήσει με το ωραίο ονομα της να είναι γερή και τυχερη στη ζωή της,κουκλες μαμα και κορες πραγματικα,και όλα τοσο όμορφα τα της βαφτισης ,χαλαλι το τρεξιμο και το αγχος ολα εγιναν τελεια πολλα φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 11 Σεπτεμβρίου 2013 - 00:07

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!! Όπως επιθυμείτε να δείτε και τα δύο κοριτσάκια σας!!!!!
Υπέροχη διοργάνωση!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mairi Grasia 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 21:38

Να σας ζησει η κουκλα Ισμηνη , οσο κουκλα ειναι η μικρη τοσο ομορφα τα φτιαξατε ολα, φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 21:00

Ναψσας ζήσει! Να είναι γερή και καλότυχη!
Δεν έχω λόγια οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους!
Μπράβο σου και μπράβο σε όσους βοήθησαν!
Τα φιλιά μου καλή μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 20:03

Ερμιόνη μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη να είναι πάντα γερή και τυχερή!!!Μα τι όμορφα που είναι όλα!!!Το θέμα καταπληκτικό, μπράβο!Να χαίρεστε την οικογένειά σας!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 19:51

Να σας ζησει η νεοφωτιστη,Ισμήνη, Ερμιονη μου!Tι νά πρωτοθαυμάσω!!!Ολα τέλεια φροντισμένα,καί μέ πολύ γούστο,φτιαγμένα!!!Σέ θαύμασα,μαζί μέ τόν άντρα σου,καμάρωσα καί τά δύο κουκλάκια,κοριτσάκια σου!!!!Νά είστε γεροί νά τά καμαρώνετε!!!
Καλή εβδομάδα!!!!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσούλα 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 16:04

Όλα φαίνονται πανέμορφα!!! Να σας ζήσει η μικρούλα σας!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:06

Να σας ζήσει Ερμιόνη μου!!!
Τι παραμυθένια βάφτιση, όλα έγιναν υπέροχα μπράβο.
Πολλα φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
KaPa 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 14:55

Ερμιόνη μου γλυκιά πέρασε ο καιρός και το νινί έγινε ανθρωπάκι κανονικό.Μια κούκλα.Τι υπέροχη βάφτιση της στήσατε.Τι καταπληκτική δδιακόσμηση, το υπέρχος ροζ κόσμος! Συγχαρητήρια για όλα.Να σας ζήσει και να την καμαρώνετε.Κούκλα κι εσύ μαμά, κούκλα και η μεγάλη αδελφή! Τα κορίθτσια της οικογένειας σκίσατε!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lenia 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 13:34

Τι παραμυθένια βάφτιση ήταν αυτή!
Να σας ζήσει το ζουζούνι σας!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:42

Να σας ζήσει η κούκλα σας…
πάντα να πετάει ψηλά και να είναι γερή.

Όλα ήταν πανέμορφα….υπέροχα

Να χαίρεσαι όλη την οικογένειά σου
Μαρίνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 08:15

Να σας ζησει η ΜΙνη σας!
Μα τι ομορφα ονοματα που έχουν τα κορίτσια σου.
Η βαφτιση και το concept τελεια :)

http://beautyfollower.blogspot.gr/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 07:48

Να σας ζήσει κορίτσι μου. Να την χαίρεστε την μικρή σας κουκλίτσα και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε. Εχω ξετρελαθεί με την βαφτιση. Τα έκανές όλα υπέροχα. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Το προσκλητήριο ,τις μπομπονιέρες, τη διακόσμηση ή τα αριστουργήματα της Αναστασίας. Συνήθως το ευχονται στους νονους αλλα σου ταιριάζει. Παντα αξια Ερμιόνη μου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 07:13

Ερμιόνη μου, να σας ευχηθώ και εδώ! Να σας ζήσει η μικρή κουκλίτσα Ισμήνη! Να είναι η ζωή της γεμάτη ομορφιά, αγάπη υγεία και τύχη!
Να είστε καλά με τον Κωστή και να καμαρώνετε δυο αγαπημένες αδελφούλες!
Ερμιόνη, δεν σου κρύβω πως είχα μεγάλη αγωνία να δω όλο το στήσιμο της βάπτισης, το περίμενα εντυπωσιακό και δεν διαψεύστηκα! Φρόντισες για την κάθε παραμικρή λεπτομέρεια! Η πορτοκαλάδες τέλεια ιδέα, το κουτί με τις ευχές φανταστικό, οι κονκάρδες-μπρελόκ ταίριαξαν υπέροχα, το γλυκάκι άψογο!!!!!!!
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα (είστε υπέροχοι και οι 4!!) και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε γλυκοφιλώ, κοριτσάκι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 07:11

Να σας ζησει η μικρη με το υπεροχο ονομα!! Να ειναι παντα ευτυχισμενη και γερη. Ποσο μου αρεσουν τα υποκοριστικα που βγαζετε στις μικρες σας!!!

Ερμιονη η βαπτιση ηταν καθ ολα αψογη. Φροντισμενα και καλογουστα ολα μεχρι την τελευταια λεπτομερεια!! Το θεμα της μου αρεσε πολυ. Ξεφυγε απο τα συνιθισμενα. Μπραβο για ολα.

Και τωρα η απολυτη ξεκουραση!!!!!!! Ολες τα εχουμε περασει και οντως εχει πολυ στρες ολο αυτο.

Σε φιλω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχτίδα 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 06:57

Να την χαίρεστε γλυκιά μου.Μία θαυμάσια βάπτιση με ένα υπέροχο όνομα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 10 Σεπτεμβρίου 2013 - 00:16

Να σας ζήσει Ερμιόνη μου!! Πάντα φωτισμένη και τυχερή..!! όλα υπέροχα και μοναδικά..από την πρώτη ως και την τελευταία λεπτομέρεια!! πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 23:18

Να σας ζησει η πανεμορφη μικρή Ερμιόνη….ουπς Ισμήνη ήθελα να πω:) Ειναι μια γλυκα και ιδια η μαμα της!!!
Ερμιόνη ειναι ολα πραγματικά πανεμορφα! Ξεκινώντας απο το θεμα που ειναι ακρως πρωτοτυπο, τα χρωματα απαλα και ξεκουραστα και ολες οι λεπτομερειες απο τις κονκαρδες, τις πορτοκαλαδες, τα προσκλητήρια, το cheesecake εξαιρετικές, με αποκορύφωμα τις μοναδικες και προσεγμενες δημιουργιες της Αναστασιας μας που ειναι μια αξιολογη και καταπληκτικη γυναικα, μαμα και crafter!!!
Ερμιονη πραγματικα μαγευτηκα με την βαπτιση σας!!! Απο τις πιο ομορφες και “πλούσιες” χωρις να ειναι υπερβολικες!!! Ευγε!!!
Ειστε μια πανεμορφη οικογενεια αλλα και αυτο το Φιφινι νομιζω ειναι σταρ με την τσαχπινια και την ενεργεια της! Μπραβο στη μεγαλη αδελφη που ειμαι σιγουρη ηταν αξιοπρεπεστατη και κυρία!!!
Να ειστε γεροι να πατε για το τριτο:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 20:36

Αν και το συγκεκριμένο θέμα (δηλ. βάπτιση μικρού παιδιού) είναι κάτι που προς το παρόν τουλάχιστον δεν με απασχολεί, για σένα από αυτά που διαβάζω (και από αυτά που έχω διαβάσει στο πρόσφατο παρελθόν) ήταν κάτι πολύ σημαντικό, οπότε χαίρομαι που το έζησες, το απόλαυσες και το μοιράστηκες μαζί μας!
Να χαίρεσαι τις κορούλες σου και να είστε πάντα μια γλυκιά κι αγαπημένη οικογένεια!
Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 20:09

Ερμιόνη μου να σας ζήσει η μικρή Ισμήνη και να τη χαίρεστε!!! Να είναι πάντα γερή και τυχερή και όλη η οικογένεια χαρούμενη κι ευτυχισμένη!
Όλα ήταν υπέροχα, πανέμορφα και ιδιαίτερα προσεγμένα!!!!
Πάντα χαρές να έχετε!!!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 18:59

Ερμιόνη μου, να σας ζλησει η μικρή Ισμήνη! Να είασαι κι εσύ καλά και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!
Όλα ήταν υπέροχα και με πολύ γούστο!
Μπράβο! Όλα τελεια και φροντισμενα στην παραμικρη λεπτομερεια!
Παντα χαρες εύχομαι!
Φιλάκια πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nifi petheras 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 18:48

Να σας ζήσει η Ισμήνη!!Να είναι καλότυχη και να σας κάνει υπερήφανους!!Να τη χαίρεστε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 18:02

Να σας ζήσει και να είναι καλότυχη στη ζωή της.
Ένα έχω να πω ότι είσαι πολύ ταλαντούχα μαμά.
Σε φιλώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenArt 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 18:00

Eρμιόνη μου….να ζήσει το κοριτσάκι σας και να έχει την καλύτερη τύχη στη ζωή του. Για την όλη οργάνωση και παρουσίαση του θέματος “βάφτιση”…τί να πω ???….από σένα κάτι τέτοιο περίμενα. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Τα κοριτσάκια σου πάντως τα χάζεψα…είναι κουκλάκια ζωγραφιστά. Να μου τα φιλήσεις….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 17:54

Κατ’ αρχήν να σας ζήσει και να είναι καλότυχες και οι δύο!

Μα τι όμορφα πράγματα φτιάξατε και παρήγγειλες; Έμεινα με τα μαρτυρικά! Πανέμορφα. ‘Ολα ήταν πανέμορφα! Να είσαστε καλά και να τις χαίρεστε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:41

Μπράβο κοριτσάκι μου, ήμουν σίγουρη ότι θα τα έχεις όλα υπέροχα και καλαίσθητα!!!
Εύχομαι ότι το καλύτερο στην κούκλα νεοφώτιστη, να είναι γερή και καλότυχη, και πάντα ευτυχισμένη στην ζωή της!
Φιλιά πολλά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valia 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:34

Να σας ζήσει !!! Η διακόσμηση της βάφτισης με μια λέξη “ονειρεμένη” !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Claire 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:30

Να σας ζήσει και με το όνομα η νεοφώτιστη!
Όλα φαίνονται καταπληκτικά, καλαίσθητα και πρωτότυπα! Είμαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι σας θα τα εκτίμησαν δεόντως! Εδώ εμείς ξετρελαθήκαμε και μόνο από τις φωτογραφίες!
Με το καλό να ετοιμάσεις με τόσο μεράκι και όρεξη τους γάμους των κοριτσιών σου όταν έρθει η ώρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kathycallie 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:23

Ενθουσιάστηκα με όλα Ερμιόνη μου… το αερόστατο υπέροχη ιδέα… τόσο αεράτη και πρωτότυπη! Η μικρή σου μια κούκλα αλλά κι η μεγάλη αδερφή φοβερή και τέλεια ακόμα στις πρόβες! Τα μαρτυρικά ήταν φοβερά ( η Αναστασία είναι καταπληκτική!). Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Μμμ, και η λαμπάδα με ξετρέλανε και οι κονκάρδες ( που είναι και η αδυναμία μου) τέλειες! να σας ζήσει η μικρή σας και πάντα χαρές στην οικογένειά σας. Τώρα καλή ξεκούραση!!! Κάλη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:20

ολα υπεροχα οπως η τελευταια φωτο της μπουμπους σου-ε,ενταξει της Ισμηνης ηθελα να πω.Να την χαιρεστε και να ειναι παντα καλοτυχη κι ευτυχισμενη!!!!φιλια αγαπημενα και στα δυο σου τα μωρα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tzina Varotsi 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:18

Να ζήσει το Ισμηνάκι,καλότυχο κι ευλογημένο νά’ ναι!…
Υπέροχη βάφτιση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΡΑΤΣΟΥ 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:13

Να σας ζήσει η μπουμπούκα σας να ναι γερή και ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή. Μη τις χαλάτε το υπέροχο όνομα που τις δώσατε κρίμα είναι να της μείνει το Μίνι. Το Σάββατο είχα πάει σε έναν υπέροχο γάμο της δικής μας Ισμήνης , να την δείτε και σεις όμορφη νυφούλα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
effie_ 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 15:09

Να σας ζήσει να την χαίρεστε!!Όλα φαίνονται καταπληκτικά ,και το θέμα πολύ όμορφο και πρωτότυπο! Υγεία και ευτυχία σε όλη την οικογενειά σας!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
talibanoula 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 14:42

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη Ερμιόνη μου! και τι υπέροχο όνομα! και τα δυο σου κοριτσάκια έχουν τέλειο όνομα! για το θεματάκι της βαπτισης να σου πω οτι ειναι ενα απο τα δυο που σκεφτόμουν απο την εγκυμοσύνη ακόμα για τον γιόκα μου! επομένως, αν καταλήξω σε αυτό, ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες! όλα καταπληκτικα είναι! η δε αγαπημένη μου Αναστασία έδωσε ρεσιτάλ πάλι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:21

Να σας ζησει το κοριτσακι σας και εσεις να ειστε καλα να την καμαρωνετε! Υπεροχο το ονομα της! Ολα, μα ολα, φαινονται υπεροχα!!
Φιλακια
Ευη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
loulou 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:59

Να ειναι καλοτυχη και ευτυχισμενη! Να σας ζησει η μικρη Ισμηνη! Μπραβο χρυσοχερα μαμα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:41

Να σας ζήσει!!!!!!!Πραγματικά όλα ήταν ιδιαίτερα καλόγουστα χωρίς υπερβολές!Μπράβο σε σένα και σε όλους όσους βοήθησαν!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:37

Ερμιόνη μου, να σας ζήσει το νεoφώτιστο κοριτσάκι σας! Να χαίρεται το υπέροχο ονοματάκι του! Η βάπτισή σας, απλά πανέμορφη! Όλα προσεγμένα με κάθε λεπτομέρεια. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα άλλωστε. Όσο για τα δημιουργήματα της Αναστασίας, τέλεια! Είναι και η Αναστασία τελειομανής στη δουλειά της, κάτι που λατρεύω στους επαγγελματίες :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:32

Ερμιόνη μου να σας ζήσει! Ότι καλύτερο σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
Από τις φωτογραφίες φαίνεται η υπέροχη αισθητική σου άποψη, το μεράκι σου, η φροντίδα της παραμικρότερης λεπτομέρειας! Όλα γλυκά, φωτεινά και πανέμορφα!
Και σ άλλες χαρές σας!
Πολλά φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:31

Να σας ζήσει Ερμιόνη μου το όνομα, καλοφώτιστη και πάντα ευτυχισμένη η Ισμήνη

Κι εσείς να είσασατε καλά και να καμαρώνετε τα γλυκά σας κοριτσάκια.
Όλα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Απίστευτα όμορφα, γλυκά και τρυφερά όπως αρμόζει σε ένα κοριτσάκι.
Απολύτως του γούστου μου.

Πολύ ωραίες οι ιδέες σου. Εκανες καλή και ΠΟΛΎ δουλειά (δεν είχα αμφιβολία για κάτι άλλο).

Ένα μεγάλο μπράβο σε σένα αλλά και στους αγαπημένους φίλους που σε βοήθησαν και μοιράστηκαν τη χαρά σας.
Πάντα χαρές κι όμορφες εκδηλώσεις εύχομαι.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dora Petridou 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:20

Ερμιόνη μου να σας ζήσει η κουκλίτσα σας ήταν όλα παραμυθένια δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις όλο αυτό το ωραίο σκηνικό (ιδιαίτερο θέμα, καταπληκτικά χρώματα) που δημιουργήσατε για την μικρή Ισμήνη!!
Εύχομαι λοιπόν και στις δυο κορούλες σου να γίνουν τόσο άξιες όσο εσύ και ο Κώστας!!
Φιλάκια Πολλά και καλή ξεκούραση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:13

Να σας ζήσει, να χαίρεστε τη μικρή Ισμήνη με το όμορφο όνομα!
Με υγεία και χαρά να μεγαλώνουν τα αγγελούδια σας!

Πανέμορφα και τέλεια φροντισμένα όλα, Ερμιόνη μου.
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
eleanna Diary 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:11

Να σας ζησει!!! Ηταν ολα υπεροχα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:44

Να την χαίρεστε Ερμιόνη μου!! καλη τυχη να έχει!! καλε τι κουκλες ειναι οι θυγατέρες!! τι μαγουλάκια!! φτου φτου εχεις μια υπέροχη οικογένεια!
Η βαφτιση υπέροχη, ολα φαινονται τέλεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:05

Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Να είναι γερό και χαρούμενο! Η βάφτιση, από την αρχή ως το τέλος μου φάνηκε καταπληκτική, γεια στα χέρια σου Ερμιόνη μου! Ελπίζω τώρα να καταφέρεις να ξεκουραστείς λιγάκι και να ετοιμαστείτε για τη…σχολική χρονιά του άλλου σας κοριτσιού. Πάντα ευτυχισμένοι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:55

Καλότυχη και πάντα γερή και χαμογελαστή η νεοφώτιστη Ερμιόνη μου.

Το “αερόστατό” της να την οδηγήσει ψηλά και με ασφάλεια στα όνειρα της αλλά και στην ζωής της.

Να την χαίρεστε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Georgina Argi 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:51

να σας ζήσει!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:32

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη, να τη χαίρεστε και να τη δείτε όπως επιθυμείτε κι εσείς, αλλά όπως επιθυμεί κι αυτή! Όλα φαίνονται υπέροχα στις φωτογραφίες και φαντάζομαι ακόμα καλύτερα για όσους απόλαυσαν τη βάφτιση.
Υγεία και ευτυχία σε όλη την οικογένεια!
Μαριλένα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:17

Να σας ζήσει!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:06

Να σας ζήσει το Ισμηνάκι! Τι όμορφα που τα φτιάξατε όλα! Ήμουν σίγουρη βέβαια για την αισθητική σου αλλά εδώ “απογειωθήκατε”! Πάντα χαρές να έχετε Ερμιονάκι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mary Georgali 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:53

Να σας ζήσει! Να χαίρεστε τις πανέμορφες κορούλες σας!
Όλα ήταν πολύ όμορφα και προσεγμένα και το αποτέλεσμα δικαίωσε την κούραση και την αφοσίωση της μαμάς!!!
Υγεία και ευτυχία στη ζωή της μικρής σας Ισμήνης εύχομαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:40

Ερμιονακι τα περιεγραψες τοσο μα τοσο ομορφα και γλυκα, που συγκινηθηκα η μανα!
Να σου ζησει, καλοφωτιστη, γερη και τυχερη! Με τοση αγαπη που μεγαλωνουν τα βλασταρια σου, τι εχουν να φοβηθουν;
Παντα χαρες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:39

Να είστε γεροί και άξιοι να χαίρεστε τη νεοφώτιστη Ισμήνη!!Να την δείτε να προκόβει με υγεία,χαρά και τύχη!
Εκλεπτισμένα φροντισμένη βάφτιση,χωρίς όμως υπερβολές.Υπέροχα χρώματα ,απαραίτητα για τη προβολή της χαρούμενης διάθεσης,μικρές λεπτομέρειες που δίνουν νότες ξεχωριστές.
Η Ισμήνη βρίσκω ότι σου μοιάζει πολύ Ερμιόνη!!!Να χαίρεστε την οικογένειά σας,που είναι πολύ όμορφη,γιατί φαίνεται ότι είναι αγαπημένη!
Φιλιά πολλά,πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:38

Να σας ζήσει Ερμιόνη και Κωστή! Όλα φαίνονται τόσο όμορφα και κοριτσίστικα, μες στη γλύκα. Η τελευταία φωτογραφία της Ισμήνης είναι απίθανη, τί όμορφα ματάκια είναι αυτά; Φτου φτου!
Να είσαστε πάντα καλά κι ευτυχισμένοι. Nα την χαίρεστε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Gina 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:35

Να σας ζήσει η Ισμήνη.Να την χαίρεστε! Όλα ήταν υπέροχα1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:30

Να σας ζήσει η Ισμήνη και από εδώ! Ηταν όλα πολύ όμορφα!
Όλοι το ευχαριστηθήκαμε,πολύ παιχνίδι για τα παιδιά, πολύ χορός για τους μεγάλους, πολύ φαγητό!!!!
Πραγματικά είναι από τα ελάχιστα catering που ευχαριστιέσαι να τρως!

Οσο για το γλυκό καταλαβαίνεις ότι περιμένω την συνταγή γιατί ήταν πεντανόστιμο και ο άντρας μου δε το τίμησε δεόντως (2 ή 3 πρέπει να έφαγε)!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:24

Αχ Ερμιόνη μου, τι υπέροχα που τα κάνατε πάλι όλα! Συγχαρητήρια σε σένα πάνω από όλα αλλά και σε όσους βοήθησαν!
Να σας ζήσει η Ισμήνη σας και εσείς να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τις κούκλες σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:24

Να σας ζησει η νεοφωτιστη, Ερμιονη μου!
Κουκλακια και τα δυο τα κοριτσακια σας να τα χαιρεστε και να ειστε γεροι να τα καμαρωνετε!
Τι να πω για την βαφτιση, ολα τελεια και ολα τοσο φροντισμενα στην παραμικρη λεπτομερεια!
Παντα χαρες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:17

Να σας ζήσει η μικρή Ισμήνη! Να γίνει ένας καλός και άξιος άνθρωπος, αγαπητή από όλους! Το όλο στήσιμο της βάφτισης ήταν καταπληκτικό, όπως και το πρωτότυπο θέμα!
Να την χαίρεστε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 9 Σεπτεμβρίου 2013 - 09:03

Να σας ζήσει η κούκλα σας! Όλα ήταν υπέροχα και λίγα λέω :)
Μια πανέμορφη μερα ….
Τα Φιλιά μου Ερμιονη μου και εύχομαι οτι καλύτερο στην Ισμηνη σου και σε όλη την οικογένεια σου :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα