Κοτόπουλο με ρόδι και μια επική πτώση

Το κοτόπουλο με ρόδι είναι ένα γευστικό πιάτο που ετοιμάζουμε με ελάχιστο κόπο!

Κοτόπουλο με ρόδι

Την προηγούμενη Πέμπτη είχα μία από τις εντυπωσιακότερες πτώσεις της ζωής μου, αν όχι την πιο εντυπωσιακή.

Είχα μόλις σχολάσει.
Βγήκα από το κτίριο της δουλειάς και ξεκίνησα να περπατώ προς το αυτοκίνητο, όπου με περίμενε ο Κωστής 2 στενά πιο κάτω. Κρατούσα μια τσάντα από το Διάφανο, μιας που είναι πολύ κοντά στο γραφείο και είχα πεταχτεί το μεσημέρι για να αγοράσω καινούρια ζυγαριά κουζίνας.

Περπατούσα στο πεζοδρόμιο. Δεν υπήρχε κάποιο σκαλί ή εξόγκωμα. Δεν ζαλίστηκα, ούτε περπατούσα πολύ βιαστικά.
Και ξαφνικά υποψιάζομαι ότι με κάποιο μυστηριώδες τρόπο πέφτω και μάλιστα πολύ άγαρμπα. “Όχι, δεν είναι δυνατόν να πέφτω”, σκεφτόμουν και προσπαθούσα να ισορροπήσω. Και να διασώσω παράλληλα την καινούρια μου ζυγαριά.

Προσγειώθηκα αφού έκανα δύο μεγάλα ιπτάμενα βήματα. Το δεξί γόνατο βρήκε στο πεζοδρόμιο, ο αριστερός ώμος σε κολονάκι και τελευταία χτυπήθηκε η μύτη μου. 

Σηκώθηκα σχεδόν αντανακλαστικά. Μία κοπελίτσα, ένα ζευγάρι και δύο πιτσιρίκια έσπευσαν για βοήθεια.
Η μύτη με πονούσε πολύ. “Λες να τρέχει αίμα;” σκέφτηκα και την ακούμπησα έντρομη με το χέρι μου. Όλα καλά. Κοίταξα το γόνατο μου. Είχε δεχτεί το μεγαλύτερο μέρος της πτώσης. Το παντελόνι μου είχε σκιστεί και έτρεχε αίμα. “Καλό είναι αυτό. Λογικά δεν έχω σπάσει κάτι”.

Τα πιτσιρίκια στο μεταξύ μάζεψαν τη ζυγαριά, η κοπελίτσα με κοίταζε ανήσυχη και ρωτούσε αν είμαι καλά, ενώ 2 ευγενέστατες κυρίες βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους και με ρώτησαν αν θέλω να με πάνε σε κάποιο νοσοκομείο για να με εξετάσουν.

Κοτόπουλο με ρόδι

Υπάρχει ακόμα ευγένεια στον κόσμο τελικά;

Ναι υπάρχει. Αυτό τουλάχιστον μου έδειξε η εμπειρία μου. Ότι δεν έχει χαθεί το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και ότι ακόμα ευτυχώς η ουσία της φύσης μας παραμένει αναλλοίωτη.

Δεν ήταν εύκολο να πείσω όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους ότι ήμουν καλά. Με συγκίνησαν τόσο πολύ. Τελικά τους διαβεβαίωσα ότι παρά την τόσο εντυπωσιακή πτώση, ήμουν σε θέση να περπατήσω και ότι για καλή μου τύχη απέκτησα μόνο μώλωπες και γρατζουνιές. 

Για την ιστορία, η καινούρια ζυγαριά δουλεύει περίφημα!
Δεν κατάφερα ωστόσο να τη χρησιμοποιήσω όσο θα ήθελα το σαββατοκύριακο, καθώς οι κινήσεις μου ήταν περιορισμένες.

Δεν κατάφερα τελικά να (ξανα)μαγειρέψω το κοτόπουλο με ρόδι, όπως είχα πει σε προηγούμενη ανάρτηση. Παρόλο που δεν είμαι ικανοποιημένη από τις φωτογραφίες, αυτό το κοτόπουλο με ρόδι είναι τόσο εύκολο και γευστικό που δεν γινόταν να μην το μοιραστώ μαζί σας.

Κοτόπουλο με ρόδι

Κοτόπουλο με ρόδι

Eτοιμασία: 20 minutes
Μαγείρεμα: 1 hour 15 minutes
Συνολικά: 1 hour 35 minutes
Γεύμα: κυρίως πιάτο
Λέξη-κλειδί: κοτόπουλο με ρόδι
Μερίδες: 6
Ένα γευστικό πιάτο που ετοιμάζουμε εύκολα, με ελάχιστο κόπο!

Υλικά

  • 6 φιλέτα κοτόπουλο
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Για τη σάλτσα ροδιού:

  • 2 ρόδια το χυμό
  • 2 λεμόνια το χυμό
  • 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
  • 2 κ.σ. σόγια σος
  • 5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση
 

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις.
  • Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο πυρέξ και τακτοποιούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Τα αλατοπιπερώνουμε από τη μία μεριά σύμφωνα με τη γεύση μας, τα γυρίζουμε από την άλλη μεριά και αλατοπιπερώνουμε και πάλι.
  • Βάζουμε το κοτόπουλο στο φούρνο και το ψήνουμε για 30′ περίπου, μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.
  • Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα ροδιού. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
  • Βγάζουμε το κοτόπουλο από το φούρνο και το περιχύνουμε με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Το ξαναβάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 40-45' ακόμα, μέχρι να μείνει με λίγα υγρά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος φροντίζουμε να το περιχύνουμε συχνά με τη σάλτσα, ούτως ώστε να γίνει μαλακό και ζουμερό.
  • Συνοδεύουμε το κοτόπουλο ιδανικά με αρωματικό ρύζι μπάσματι, πασπαλισμένο με σπόρους ροδιού.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




33 ΣΧΟΛΙΑ

Είμαι Παιδί 22 Δεκεμβρίου 2013 - 23:58

Ερμιόνη διάβασα την περιπέτεια σου. Ευτυχώς που δεν χτύπησες περισσότερο και μπράβο στους ανθρώπους που σε βοήθησαν.
Το κοτόπουλο με το ρόδι δείχνει πολύ ιδιαίτερο και αν και θα ήθελα να το δοκιμάσω, (μου αρέσει να πειραματίζομαι με τις γεύσεις) φοβάμαι ότι θα έχω αντιδράσεις από τους μικρούς της οικογένειας…:))
Καλές Γιορτές να έχεις!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη {The Foodie Corner} 22 Δεκεμβρίου 2013 - 19:25

Ερμιόνη μου ελπίζω να είσαι καλά τώρα! Κάποτε είχα πέσει στο δρόμο άσχημα (λιποθύμησα κ έπεσα face down) με αποτέλεσμα τρία ράμματα στο κούτελο! Θυμάμαι όμως έναν υπάλληλο του δήμου που με μάζεψε στην κυριολεξία και μια κοπέλα που έμεινε μαζί μου μέχρι να έρθει ένας φίλος να με πάει νοσοκομείο. Ευχτυχώς γιατί είχα πάθει τρελό σοκ! Πόσο θα ήθελα να τους έβρισκα να τους ευχαριστούσα τώρα. Anyway, χαίρομαι που έβαλες το κοτοπουλάκι! Η σάλτσα ακούγεται υπέροχη και σκέφτομαι να προσαρμόσω τη συνταγή για το slow cooker! Θα σου πω νεότερα όταν τη δοκιμάσω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 21 Δεκεμβρίου 2013 - 17:12

Πωπώ.. τι έπαθες από το πουθενά; Φαντάζομαι και τον Κωστή που σε περίμενε όταν σε είδε..περαστικά κορίτσι!
Ωραία πρόταση το ρόδι με το κοτόπουλο! Μάλλον θα μ’αρέσει!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 20 Δεκεμβρίου 2013 - 23:28

Περαστικα σου,τρομερο πεσιμο ευτυχως δεν επαθες κατι πιο σοβαρο,τυχη μεγαλη,το πιατο σου είναι πολυ ομορφο και νοστιμο προφανως,πολλα φιλακια και ευχομαι αλλο κακο μην παθεις

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 20 Δεκεμβρίου 2013 - 23:17

Άουτς! Είσαι τόσο παραστατική στα λεγόμενα σου που πόνεσα και εγώ!Περαστικά και πρόσεχε!όσο για το φαγητό σου πολύ μου αρέσει η ιδέα του ροδιού! Του δίνει κάτι γιορταστικό. Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 20 Δεκεμβρίου 2013 - 21:28

Σιδερενια Ερμιονη μου και να προσεχεις! Φυσικα και υπαρχει ακομα ευγενεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 20 Δεκεμβρίου 2013 - 12:52

Βρε Ερμιόνη μου, περαστικά! Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκες πιο σοβαρά! Όχι τίποτα άλλο αλλά χρονιάρες μέρες δεν είναι ό,τι καλύτερο να τη βγάζεις στο κρεβάτι του πόνου…
Τη ζυγαριά είμαι σίγουρη ότι θα την αξιοποιήσεις εν καιρώ, οπότε μην στενοχωριέσαι καθόλου. Το κοτοπουλάκι πρέπει να είναι νοστιμότατο. Προσωπικά λατρεύω το ρόδι και θα τιμούσα ευχαρίστως το συγκεκριμένο πιάτο!
Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 20 Δεκεμβρίου 2013 - 11:18

Αχ Ερμιόνη μου …είσαι καλά τώρα;;; Είχα κι εγώ το ίδιο συμβάν πριν 3 εβδομάδες κι εγώ έπεσα στο μέσα στο υπνοδωμάτιο επειδή γλίστρησα στο παρκέ…εντελώς χαζό αλλά ακόμη πονάω γιατί χτύπησα σε διάφορα σημεία αν και όχι σοβαρά!!!!! Πωπωωω πολύ με εκνευρίζει όταν μου συμβαίνει!!!!!
Το κοτόπουλο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Πρέπει να έγινε λουκούμι κι όσο για τις φωτό εμένα μου φαίνονται εξίσουν υπέροχες με τις υπόλοιπες!!!
Περαστικούλια και φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenArt 20 Δεκεμβρίου 2013 - 00:31

Βρε Ερμιόνη μου…..πώς το έπαθες αυτό ???…Τελικά δεν θέλει και πολύ να συμβεί το κακό. Μάλλον κακό μάτι θα ήταν…χα χα χα. Δεν πειράζει όμως αφού δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Περαστικά σου και να προσέχεις. Καλές γιορτές με την όμορφη οικογένειά σου. Σε φιλώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 19 Δεκεμβρίου 2013 - 21:20

Πώ πώ!!Περαστικά σου Ερμιόνη μου!!!Τέλος καλό,όλα καλά!!!Όσο για το κοτοπουλάκι με την σάλτσα ροδιού,πολύ νόστιμο καί πολύ όμορφη ιδέα γιά τό γιορτινό τραπέζι!!!Οι φωτογραφίες σου,όπως πάντα,εξαιρετικές!!!Καλό βράδυ!!!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 19 Δεκεμβρίου 2013 - 20:57

Ως ειδική στις δημόσιες πτώσεις, σε καταλαβαίνω! Περαστικά βρε Ερμιόνη μου…. Το κοτοπουλακι φαίνεται τελειο, και οι φωτογραφίες είναι πολύ ωραίες, μην αγχώνεσαι καθόλου! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
amelie 19 Δεκεμβρίου 2013 - 20:55

Βρε Ερμιόνη μου τι αναπάντεχο ήταν αυτό στα καλά καθούμενα! Πώς μπορεί να τχει το κακό από τη μια στιγμή στην άλλη κυριολεκτικά! Ευτυχώς που δεν ήταν τελικά πολύ σοβαρές οι συνέπειες. Περαστικά σου! Το φαγητό αυτό δείχνει εξαιρετικό και πολύ…χριστουγεννιάτικο λόγω χρώματος!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 19 Δεκεμβρίου 2013 - 19:57

Μμμμ το κοτοπουλάκι σου ειναι μουρλια με τελειο χρώμα!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 19 Δεκεμβρίου 2013 - 19:47

Σίγουρα πέρασες μεγάλο σοκ Ερμιόνη μου, αλλά ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό!!!!!
Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ανθρωπιά αλλά δεν την συναντάμε συχνά!!!!
Οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές και το κοτόπουλο γευστικότατο και πολύ γιορτινό!!!!!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 19 Δεκεμβρίου 2013 - 19:40

Αχ βρε κορίτσι… τέλος καλό, όλα καλά, έστω και με λίγους μώλωπες όπως γράφεις.

Πέσιμο, ευτυχώς δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα, αλλά από “αστραγάλους” που όλο γυρίζουν ε, δεν είναι και λίγες οι φορές, λόγω συνεχούς βιαστικού περπατήματος.

Ωραίο χρώμα το κοτοπουλάκι και μια χαρά προσωπικά τις βλέπω τις φωτογραφίες σου!

Χαιρετισμούς πολλούς και περαστικά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 19 Δεκεμβρίου 2013 - 16:19

Εμένα μου αρέσει αυτό το μπορντοροδοκόκκινο που πήρε το κοτόπουλο!
Θα το δοκιμάσω Ερμιόνη μου!
Ελπίζω να είσαι καλά τώρα, φόβος μου το πέσιμο!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Έλενα 19 Δεκεμβρίου 2013 - 15:17

Όμορφη συνταγή
Φιλάκια …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 19 Δεκεμβρίου 2013 - 13:46

Ευτυχώς που δεν έσπασες τίποτα όπως λες κι εσύ. Περαστικά Ερμιόνη μου
Εγώ το καλοκαίρι έφαγα μια ”σαβούρδα” κάτω από το σπίτι μου που ακόμα την θυμάμαι. Δεν κατάλαβα πως, δεν σκόνταψα πουθενά και καταλάβαινα πως έπεφτα άγαρμπα. Ηρθε από απέναντι ο ψηλικατζής να δει αν είμαι καλά..

Πολύ ιδιαίτερο το φαγάκι σου σήμερα. Καλά έκανες και το έβαλες. Η σάλτσα ροδιού εξαιρετική. Και οι φωτο μια χαρά είναι. :)

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 19 Δεκεμβρίου 2013 - 12:30

Ερμιόνη ήταν άσχημο το γλίστρημα, αλλά σημασία έχει που τώρα είσαι καλά! Το ευχάριστο που βγαίνει από αυτό, είναι το να διαπιστώνεις πως συνεχίζουν να υπάρχουν πρόθυμοι και καλοπροαίρετοι άνθρωποι.
Όσο για το φαγητό θα σε μαλώσω βρε! Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες και το κοτόπουλο είναι κι ευκολότατο εκτός από αρωματικό και νόστιμο (και μ’ αυτά που έχει πως να μην είναι?)
Την καλημέρα μου και πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna G. 19 Δεκεμβρίου 2013 - 12:14

Περαστικά Ερμιονίτσα!!! Είδες ώρες ώρες οι άνθρωποι μας ξαφνιάζουν ευχάριστα… Μια χαρά είναι οι φωτογραφίες καλέ, τι γκρινιάζεις;;; Τέλειες είναι!!! Πάλι περαστικά και φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 19 Δεκεμβρίου 2013 - 12:11

Έχοντας ένα σκυλί 35 κιλών που μπορεί να σύρει και άντρα 100 κιλών άνετα,πάντα φοβάμαι τις πτώσεις!Γιατί όμως πάντα πέφτω όταν είμαι χωρίς την Μάγια μου;;;;
Το αποδίδω πάντα στα λάθος παπούτσια…αν και τις περισσότερες φορές η αφηρημάδα μου είναι η αιτία.

Μια φορά θυμάμαι είχα πέσει και κρατούσα στην φωτογραφική μου μηχανή στα χέρια.Το πρώτο που σκέφτηκα είναι να μην πάθει κάτι η μηχανή….δεν είναι τελείως χαζό που σκεφτόμαστε τα υλικά αγαθά περισσότερο από την υγεία μας????
Και το κάνουμε ενστικτωδώς…το μυαλό αυτόματα βάζει σε προτεραιότητα τα αντικείμενα.Τώρα που το σκέφτομαι φρικάρω…χαχα!!!

Ευτυχώς που δεν έπαθες κανένα κακό!

Φιλάκια!

Ο αντρούλης σου τι είπε;Εμένα όταν πέφτω ή όταν χτυπάω αλλά δεν έχω πάθει κάτι σοβαρό μου λέει:”Εντάξει είσαι,δεν έχεις τίποτα…πώς κάνεις έτσι;;;”
Τα νεύρα μου…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 19 Δεκεμβρίου 2013 - 11:41

Εξαιρετικό πιάτο και το αγαπημένο ρόδι χαρίζει τις πορφυρές πινελιές του απλόχερα!

Ευτυχώς δεν ήταν σοβαρότερο, βρε Ερμιόνη μου;
Και μόνο που διάβασα την περιγραφή σοκαρίστηκα…

Φιλιά πολλά-πολλά!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 19 Δεκεμβρίου 2013 - 11:37

Ωχ Ερμιονάκι μου, τι πέσιμο κι αυτό!!!!
Ευτυχώς που δεν έπαθες κάτι σοβαρό!
Η χειρότερη πτώση μου που θυμάμαι, ήταν όταν ήμουν έγκυος στον μεγάλο μου τον γιο.
Δεν ξέρω πως κατάφερα να γλιστρήσω σε ίσιο δρόμο και να σκάσω με την κοιλιά στο πεζοδρόμιο.
Και ήμουν στον μήνα μου να φανταστείς.
Τρελάθηκα!!
Μέχρι να σιγουρευτώ ότι το παιδί ήταν καλά, δεν μπορούσα να συνέλθω.

Η γιορτινή σου πρόταση δείχνει πεντανόστιμη και οι φωτογραφίες σου είναι μια χαρά. Στο κάτω κάτω δεν θα φάμε τις φωτογραφίες, το κοτοπουλάκι θα φάμε, αυτό έχει σημασία να είναι νόστιμο!!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 19 Δεκεμβρίου 2013 - 11:28

Περαστικα σου Ερμιονη μου κι αλλο κακο να μην σε βρει… Κι εγω επεσα πριν εναν μηνα περιπου, ευτυχως δεν … σκοτωθηκα πολυ, αλλα δεν απορω καθολου που σκονταψα, αν λαβεις υπ΄οψιν το πως ειναι τα πεζοδρομια στην γειτονια μου και το γεγονος οτι ολα ειναι κατειλημμενα απο παρκαρισμενα αυτοκινητα ….
Εμενα παλι δεν μου αρεσει σχεδον καμμια απο τις φωτογραφιες που βγαζω, γιατι ποτε δεν εχω στην διαθεση μου τον χρονο να τις στησω οπως θελω. Οι δικες σου παντως ειναι ωραιοτατες και αναδυκνυουν το νοστιμο φαγακι που μας προτεινεις…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Craftland gr 19 Δεκεμβρίου 2013 - 11:06

Ερμιονη μου τι πεσιμο ηταν αυτο;;Παλι καλα που δεν χτυπησες πιο σοβαρα!!Περαστικα σου!!Το θετικο της υποθεσης ειναι οτι εσωσες την ζυγαρια!!χαχα Επισης πολυ θα ηθελα να δω την φωτο του κοτοπουλου που δεν εισαι ικανοποιημενη..θα βρισκεις καποια ατελεια που δεν θα υπαρχει καν!!!φιλακιααααααα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria Naka 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:58

Με τετοια πτωση ησουν πολυ τυχερη που απεκτησες μονο μωλωπες! Περαστικα να’ναι!
Το κοτοπουλο με το ροδι φαινεται πολυ δελεαστικο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nasia 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:46

περαστικά Ερμιόνη!Ευτυχώς μοκρό το κακό!να σου πω και κάτι να χαρεις λίγο: χτες εφτιαξα τη βασιλόπιτά σου με λευκή σοκολάτα και φρούτα! για επικάλυψη έβαλα πάλι λευκή σοκολάτα! Ήταν τέλεια ,μόνο το βράδυ εξαφάνισαν τη μισή!Μας φίλεψαν 2 λευκές σοκολάτες και δεν ηξερα τι να τις κάνω ,γιατί εγω δεν τις είχα αγορασει ποτε!
Πολλά φιλιά και Καλές Γιορτές να έχετε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:35

Νοστιμότατο και γιορτινό!!
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου!
Περαστικά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:27

Προχτές είχα ραντεβού με την Σοφία των Sofan και εκεί που με περίμενε ένας κύριος έπεσε πάνω στην τζαμαρία γνωστού ζαχαροπλαστείο. Κανένας δεν βγήκε από το ζαχαροπλαστείο. Έτρεξε η Σοφία να δει αν χρειάζεται κάτι ο άνθρωπος, ο οποίος ένιωσε τόσο υποχρεωμένος που απλά τον ρώτησε η Σοφία αν χρειάζεται κάτι και την ευχαρίστησε δυο τρεις φορές. Άρα ανθρωπιά υπάρχει ακόμα κάπου εκεί μέσα χαμένη και προσπαθεί να βγει. Το φαγητό σου πολύ ωραίο, μην στεναχωριέσαι για τις φωτογραφίες, κοίτα κι εμένα χι χι χι. Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:18

περαστικα ερμιόνη μου!!! ευτυχώς δεν έπαθες τιποτα πιο σοβαρό!! λες να σε μάτιαξε κανένα άλλο πουλάκι που πήρες νέα ζυγαρια;;!!!ασε τις κουζίνες και ξεκουράσου!! Το κοτοπουλάκι φαίνεται σούπερ μ αρέσει που εχεις το ρόδι και μοιάζει εξωτικό. ποτέ δεν έχω φάει το ρόδι σε φαγητό. Καλημέρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dora Petridou 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:13

Περαστικά σου Ερμιόνη μου και γρήγορα να γίνεις καλά, ευτυχώς που δεν έσπασες τίποτα…. την ζυγαριά εννοώ ΄-))
Όσο για το κοτοπουλάκι με την σάλτσα ροδιού ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:03

Ερμιόνη, ελπίζω να είσα καλά τώρα! Πραγματικά, εντυπωσιακή η πτώση! Κάπως έτσι, είχα πέσει και εγώ πέρσι τον χειμώνα, μια πολύ βροχερή ημέρα, στο μπαλκόνι του σπιτιού και κατέληξα με ένα καλό χτύπημα στο γόνατο! Ευτυχώς δεν υπήρξαν παρενέργειες.
Αλλά τι παράπονο έχεις από τις φωτογραφίες; Μια χαρά είναι! Όπως και το ρόδινο κοτοπουλάκι, με την σάλτσα ροδιού, που φαίνεται εξαιρετικό! Πραγματικά, ωραιότατη γιορτινή πρόταση, που έδεσε πολύ ωραία με το συνοδευτικό ρυζάκι! Απολαυστικό!
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 19 Δεκεμβρίου 2013 - 09:46

Πω, πω….
Κοίτα τι μπορείς να πάθεις από ένα πέσιμο!!! Αν είναι δυνατόν!!!
Εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα τώρα που γράφεις γι΄αυτή την…επική πτώση, και πραγματικά να είναι η τελευταία.

Οκ, σε όλους μας έχει τύχει να μην είμαστε ευχαριστημένοι από τις φωτογραφίες κάποιες φορές. Όμως καταλαβαίνω τι λες για τη νοστιμιά του φαγητού. Διαβάζω τα υλικά και μπορώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Είναι ένα κι ένα. Και έδωσαν και τόσο ωραίο καραμελωμένο χρώμα στο κρέας. Σίγουρη επιτυχία το ρόδι. Και ενσωματωμένο στο ρύζι, θα δίνει δροσιά. Μου αρέσει πολύ αν με ρωτάς!!! Θα το απολάμβανα σίγουρα!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα