Ψωμάκια πίτσας

Αυτά τα ψωμάκια πίτσας χρησιμοποιούν την αγαπημένη μου συνταγή για ζύμη πίτσας. Είναι εύκολα και πεντανόστιμα, ιδανικά για το πάρτι αλλά και το σχολικό κολατσιό!

Ψωμάκια πίτσας

Όχι άλλο κάρβουνο.

Θυμάστε τη σπαρακτική κραυγή του Νίκου Κούρκουλου στην ταινία Ορατότης μηδέν; Νομίζω πως ναι. Προσπαθήστε τώρα να φανταστείτε εμένα να φωνάζω απεγνωσμένα: Όχι άλλες ιώσεις.

Χτες το πρωί η Ιφιγένεια ξύπνησε με πολύ καλή διάθεση. Αλλά και 38 πυρετό. Έτσι δεν καταφέραμε να παραβρεθούμε στο πάρτι γενεθλίων της ξαδερφούλας μας. Ανυπομονούσε να ντυθεί Χιονάτη, όπως και την Τσικνοπέμπτη. 

Pizza stuffed bread rolls

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες με κάνουν να σκέφτομαι ότι αυτό το υπέροχο κοριτσάκι δεν έχει πάρει απολύτως τίποτα από μένα. Εγώ ήμουν ένα γνήσιο αγοροκόριτσο ενώ εκείνη είναι γεμάτη θεατρικότητα και νάζι. Είναι τόσο χαριτωμένη και αέρινη. Η γλυκιά μικρή μας πριγκίπισσα.

Που πάλι ταλαιπωρείται. Το ξέρω ότι είναι απλά μια ίωση και ότι θα περάσει αφού κάνει τον κύκλο της. Αλλά δεν γίνεται να μην αγχώνομαι. Είμαι μαμά και είναι και αυτό μέρος του ρόλου μου.

Προετοιμασίες για το πάρτι της Ιφιγένειας

Σήμερα δεν πήγε στο σχολείο και ελπίζω να είναι απολύτως υγιής μέχρι το Σάββατο που είναι το πάρτι για τα δικά της γενέθλια. Από χτες ξεκινήσαμε να στολίζουμε το σπίτι. Θέλω να ανυπομονεί και να καταλάβει ότι όλες οι ετοιμασίες γίνονται για εκείνη. 

Ο στολισμός μας θα είναι πιο διακριτικός αυτή τη φορά (κάτι το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι τώρα που η μαμά έχει επιστρέψει στη δουλειά δεν έχει το χρόνο να φτιάξει όλα όσα θα ήθελε), αλλά αρκετά κομψός και εύστοχος ελπίζω.

Ο μπουφές μας θα αποτελείται από φαγητά που αρέσουν πρωτίστως στην Ιφιγένεια και τους μικρούς μας καλεσμένους. Πιάτα εύκολα και ευπαρουσίαστα που ευελπιστώ ότι θα τραβήξουν την προσοχή τους και θα τους αποσπάσουν για λίγο από το παιχνίδι τους. Θα σας πω την επόμενη Τρίτη αν ο στόχος επετεύχθη. 

Ψωμάκια πίτσας

Εδώ σας έχω τη συνταγή από τις μπουρμπουλήθρες, τα ψωμάκια πίτσας που είχα ετοιμάσει για τη γιορτή της Ιφιγένειας με θέμα την Άριελ (από πριγκίπισσα σε πριγκίπισσα πάμε).
Είναι πραγματικά πάρα πολύ εύκολα και η γεύση τους αρέσει πολύ.

Η συγκεκριμένη ζύμη είναι από τις πιο εύκολες που έχω χρησιμοποιήσει και πλέον έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη μου. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι έχει μηδέν χρόνο αναμονής. Για το λόγο αυτό την προτιμώ κάθε φορά που μας έρχεται η ξαφνική επιθυμία για πίτσα.

Η γέμιση είναι ιδιαίτερα απλή. Χρησιμοποιήστε την ως αφετηρία και προσαρμόστε τη στα δικά σας γούστα.

Αυτή τη φορά λέω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στη διακόσμηση τούρτας με ζαχαρόπαστα. Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα το επιχειρήσω, θα το εκτιμούσα αν είχατε καμία καλή συμβουλή να μου δώσετε.

Θα τα ξαναπούμε την Πέμπτη με μια γλυκιά πρόταση! 

Ψωμάκια πίτσας

Ψωμάκια πίτσας

Eτοιμασία: 30 minutes
Μαγείρεμα: 40 minutes
Γεύμα: σνακ
Λέξη-κλειδί: ψωμάκια πίτσας
Μερίδες: 14
Αυτά τα ψωμάκια πίτσας χρησιμοποιούν την αγαπημένη μου συνταγή για ζύμη πίτσας. Είναι εύκολα και πεντανόστιμα, ιδανικά για το πάρτι αλλά και το σχολικό κολατσιό!

Υλικά

Για τη ζύμη:

  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 60 γρ. βούτυρο μαλακωμένο σε κυβάκια
  • 300 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες

Για τη γέμιση και την επικάλυψη:

  • 70 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
  • 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
  • λίγη τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το αλάτι και το βούτυρο και τα δουλεύουμε με το εργαλείο που λέγεται γάντζος.
  • Σιγά-σιγά προσθέτουμε το γάλα.
  • Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ όταν η ζύμη πάρει τη μορφή μπάλας και ξεκολλά εύκολα από τα τοιχώματα του κάδου.
  • Σε μπολ ανακατεύουμε τη γραβιέρα με το ζαμπόν και την πιπεριά.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αέρα και κάτω αντίσταση και λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 27 εκ.
  • Παίρνουμε κομμάτια από τη ζύμη και τα ανοίγουμε σε δίσκους με διάμετρο 8 εκ. περίπου.
  • Βάζουμε 1 κ.γ. γέμιση στο κέντρο κάθε δίσκου και ανασηκώνουμε τη ζύμη γύρω-γύρω, ούτως ώστε να κλείσουμε μέσα της τη γέμιση.
  • Δίνουμε σε κάθε ψωμάκι σφαιρικό σχήμα και το τοποθετούμε στο ταψί με την ένωση προς τα κάτω.
  • Αλείφουμε με λάδι την επιφάνεια, πασπαλίζουμε τα ψωμάκια με τη ρίγανη και κατόπιν με την παρμεζάνα.
  • Τα ψήνουμε στο κατώτερο 1/3 του φούρνου για 40′, μέχρι να ροδίσουν όμορφα.

Σημειώσεις

Εάν δούμε ότι στο πλάσιμο η ζύμη κολλά ελαφρά στα χέρια μας, μπορούμε να πασπαλίσουμε τα ψωμάκια με λίγο αλεύρι για να διευκολυνθούμε.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




41 ΣΧΟΛΙΑ

Άννα 2 Απριλίου 2014 - 17:11

Τα έφτιαξα χθες το βράδυ, ήταν πεντανόστιμα, προσέθεσα σάλτσα αλλά με μέτρο και δε την άλειψα, αλλά την ανακάτεψα με τα υλικά πριν τα βάλω στους δίσκους μου! ΤΕΛΕΙΟ! Περίσσεψαν και μερικά και είχα κολατσιό στη δουλειά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 1 Απριλίου 2014 - 22:06

@Γεωργία, Πολυτίμη, Έφη, Άννα
Μπορείτε να βάλετε σάλτσα μέσα, σίγουρα τα ψωμάκια γίνονται ακόμα πιο νόστιμα έτσι. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια φροντίζουμε να κλείσουμε πολύ καλά τη ζύμη μας για να μην υπάρχουν “διαρροές”.
Ως μερίδα εννοείται ένα ψωμάκι. Είναι μεγαλούτσικα, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, κάθε ψωμάκι έχει 7 εκ. περίπου διάμετρο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άννα 1 Απριλίου 2014 - 12:53

Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου αν γίνεται να βάλουμε σάλτσα μέσα, έστω κέτσαπ που δεν είναι λαδερή! Κι επίσης όταν λες 14 μερίδες, εννοείς 14 πιτσάκια;ή ως μερίδα δηλώνεται 2-3 κομμάτια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 27 Φεβρουαρίου 2014 - 09:12

Περαστικά στη γλυκούλα και υπομονή στους γονείς! Πρώτη χρονιά στο σχολείο δεν είναι; Όλο ιώσεις!
Τα ψωμάκια είναι πολύ λαχταριστά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 26 Φεβρουαρίου 2014 - 22:41

Κούκλα η Ιφιγένεια με την στολή της Χιονάτης! Όλο σκέρτσο και νάζι!! Περαστικά της! Μέχρι τα γενέθλια, θα είναι μια χαρά!
Τα ψωμάκια με γέμιση πίτσας, είναι αφράτα, λαχταριστά και εύκολα! Από αυτά που τα πιτσιρίκια θα εξαφανίσουν με μεγάλη ευκολία!!
Καλό βράδυ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 26 Φεβρουαρίου 2014 - 10:06

ΠΟλυ χαριτωμένη!
Ευκολη συνταγη φαινεται, και θα πρεπει να ειαν ικαι τελεια για τσιμπολόγιμα εκτος σπιτιου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fan 25 Φεβρουαρίου 2014 - 23:36

Περαστικά στη μικρούλα! Αν το νάζι ξεχειλίζει από τη φωτογραφία… φαντάζομαι τις τσαχπινιές ολημερίς! Από ζαχαρόπαστα δεν σκαμπάζω κοριτσάκι μου αλλά είμαι σίγουρη ότι από την πρώτη σου φορά θα βγει κάτι πολύ καλό! Όσο για τα πιτσάκια, δείχνουν τόσο τραγανά! Καλές ετοιμασίες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 25 Φεβρουαρίου 2014 - 22:19

Φοβερά αυτά τα ψωμάκια, πανεύκολα και με γεύσεις που όλοι αγαπούν! Κι εγώ θα ήθελα να βάλω λίγη ντομάτα (κέτσαπ ή πελτέ) στη γέμιση, ελπίζω να μην έβγαινε πολύ νερουλή. Και για κέρασμα σε φίλους – συνάδελφους ό,τι πρέπει!
Να χαίρεσαι τη μικρή σου πριγκίπισσα, να ζει πάντα όμορφα και βασιλικά με πολλή αγάπη γύρω της!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 25 Φεβρουαρίου 2014 - 20:09

Τα ψωμάκια σου με κέρδισαν και θα τα δοκιμάσω! Μα τι καταπληκτικές που είναι οι φωτογραφίες σου!
Πολλά εύγε, Ερμιόνη μου!
Φιλάκια πολλά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dora Petridou 25 Φεβρουαρίου 2014 - 12:22

Ωραία ιδέα για παιδικό πάρτυ , θα τα ετοιμάσω για την γιορτή του παιδικού σταθμού που πάνε οι μικρές μου και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθούν!!
Φιλάκια πολλά και περαστικά σας!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 25 Φεβρουαρίου 2014 - 10:10

Πόσα πάρτυ χάσαμε, πόσες ιώσεις περάσαμε ούτε που θυμάμαι, τόσες πολλές ήταν! Μεγαλώνοντας αρρωσταίνουν λιγότερο (ευτυχώς) και έτσι δεν χάνουν διασκέδαση! Πολύ όμορφα τα πιτσάκια/ψωμάκια σου Ερμιόνη μου! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Selcouth 25 Φεβρουαρίου 2014 - 09:38

“Από πριγκίπισσα σε πριγκίπισσα πάμε” λέει! Χα,χα,χα,χα! Κοριτσάκι είναι -και τί κοριτσάκι!- θέλει τα όμορφά του και τα ναζιάρικά του! Κουκλίτσα Ερμιόνη μου, να τη χαίρεστε! Και φυσικά… περαστικά και γρήγορα, για να μπορέσει να χαρεί τα γενέθλιά της!
Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις πάλι το θαύμα σου! Φαίνεται ήδη από τα ψωμάκια-πίτσες που έφτιαξες!
Πρέπει να ανασκουμπωθώ κάποια στιγμή… Δεν γίνεται να ξεροσταλιάζω άλλο, χαζεύοντας τέτοιες νοστιμιές!
Πολλές όμορφες και χαρούμενες καλημέρες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχτίδα 25 Φεβρουαρίου 2014 - 09:33

Το κοριτσάκι σας είναι..ολόγλυκο η όψη του λες και βγήκε από παραμύθι..μιλάει η..ζωγράφος τώρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 25 Φεβρουαρίου 2014 - 08:41

Καλημέρα Ερμιονίτσα μου… δεν θα σου πω μην αγχώνεσαι γιατί κι εμείς το ίδιο κάνουμε αγχωνόμαστε όλη η οικογένεια παρέα όταν αρρωσταίνουν οι μικρές!!!! Περαστικούλια στην πανέμορφη Χιονάτη σου!!!!
Όσο για τα ψωμοπιτσάκια …έτρωγα δύο τώρα κι ας είναι πρωί… στο κάτω κάτω περί ορέξεως ουδείς λόγος!!! Υπέροχα σου έγιναν!!!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 25 Φεβρουαρίου 2014 - 05:24

Η μικρή Ιφιγένεια-Χιονάτη είναι πολύ χαριτωμένη Ερμιόνη μου, να σας ζήσει! Εύχομαι να είναι τελείως καλά μέχρι τα γενέθλιά της! Τα γεμιστά ψωμάκια δείχνουν πολύ όμορφα, είμαι σίγουρη ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία!Φιλάκια και καλές ετοιμασίες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 25 Φεβρουαρίου 2014 - 01:28

Τι κουκλίτσα είναι αυτή;;;; περαστικά της εύχομαι!!!!
Τα ψωμάκια είναι σκέτη λιχουδιά!!!! Δε γίνεται να μην τα λατρέψεις!!!!
Όνειρα γλυκά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna G. 25 Φεβρουαρίου 2014 - 00:40

Τι ωραία ψωμάκια είναι αυτά καλέ! Μπορώ να έρθω στο πάρτυ σας να φάω μερικά; Θα είμαι φρόνιμο παιδάκι! χαχα Πολλά περαστικά στη μικρή σου πριγκιπέσσα, εύχομαι να είναι καλά το Σάββατο και να περάσετε υπέροχα! Φιλάκια!

http://www.foodaki.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 25 Φεβρουαρίου 2014 - 00:26

Να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου και περαστικά!Όσο για τα πιτσάκια είναι όνειρο! Μου αρέσουν πολύ έτσιόπως τα έφτιαξες! Υπέροχη ιδέα Ερμιόνη μου,για το πάρτυ που εύχομαι να περάσετε υπέροχα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 25 Φεβρουαρίου 2014 - 00:06

Υπέροχη η μικρη σου πριγκίπισα να τη χαιρεσαι,ολο σκερτσο και ναζι,αλλα και τα ψωμακια σου σκετος πειρασμος,μπραβο Ερμιονάκι μου,καλη εβδομαδα,φιλακια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco 24 Φεβρουαρίου 2014 - 23:19

Πολύχρονη !!! Να περάσετε υπέροχα στο πάρτυ. Εμείς κλείσαμε απο πάρτυ, είμαστε σε αυστηρή διατροφή και κρατάω αυτή την υπέροχη συνταγη για τα δικά μου γενέθλια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 24 Φεβρουαρίου 2014 - 22:30

Περαστικά αστα κι εμείς τα ίδια περνάμε!!!
Μια χαρά θα είναι για το Σάββατο!!
Τα ψωμάκια λαχταριστά !!!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 24 Φεβρουαρίου 2014 - 22:01

τα ψωμάκια τελεια και η Χιονάτη μια κουκλα!!! πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Έλενα 24 Φεβρουαρίου 2014 - 21:49

Όμορφη συνταγή
Φιλάκια …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kouzinista 24 Φεβρουαρίου 2014 - 21:42

Ένας φίλος μου υποστηρίζει ότι πίτσα και άσχημη δεν γίνεται, εννοώντας με άλλα λόγια ότι η πίτσα σε οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε συνδυασμό υλικών είναι απλώς ακαταμάχητη. Εγώ αν και είμαι πιο απαιτητική και ιδιότροπη στο θέμα πίτσα, ομολογώ πως της έχω μεγάλη αδυναμία και δύσκολα θα μπορούσα να αντισταθώ σε αυτά τα αφράτα πιτσοψωμάκια που μοιάζουν πεντανόστιμα!

Περαστικούλια και στην κόρη σου! Μη στεναχωριέσαι, τα παιδάκια αναρρώνουν στο πι και φι. Το πάρτυ θα στεφθεί από σίγουρη επιτυχία και η μικρή Xιονάτη σου θα το χαρεί με την καρδιά της!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 24 Φεβρουαρίου 2014 - 21:34

Καλέ τι όμορφη Χιονάτη που είναι αυτή και ναζιάρα με το μηλαράκι της!
Περαστικά στο αγγελάκι σου Ερμιόνη μου, τα ρολά σου είναι υπέροχα! Πολύ μου αρέσι η ιδέα του να κλείνεις την ζύμη σαν πουγκί! Τέλεια!
Φιλιά πολλά, να περάσετε τέλεια στα γενέθλια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 24 Φεβρουαρίου 2014 - 21:26

Νομίζω δεν υπάρχει ωραιότερη φωτογραφία από αυτή της Ιφιγένειας. Δεν υπάρχει !!
Φοβερή έκφραση, γλύκα …δεν έχω λόγια. Να την χαίρεστε Ερμιόνη μου & περαστικά της. Μια χαρά θα είναι μέχρι το Σάββατο.

Ωραία τα ψωμάκια σου. Ιδανικά για κάθε στιγμή.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 24 Φεβρουαρίου 2014 - 21:00

Υπέροχα πιτσοψωμάκια!!!
Περαστικά στη μικρή σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 24 Φεβρουαρίου 2014 - 17:14

Εύχομαι περαστικά στήν κούκλα Ιφιγένεια,Ερμιόνη μου!!Καίπόσο όμορφη είναι μέ τήν στολή τής Χιονάτης!!Τά πιτσάκια σου,πολύ νόστιμα,καί εύκολη συνταγή!!Θά τήν δοκιμάσω!Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 24 Φεβρουαρίου 2014 - 15:45

Μιλάμε για το “απόλυτο μπρίο” η μικρή Χιονάτη!!

Όσο για αφράτα ζεστά ψωμάκια, εμάς με ότι γέμιση και να μας τα σερβίρατε καλή μου Ερμιόνη, σίγουρα θα τα καταναλώναμε :- ))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 24 Φεβρουαρίου 2014 - 15:06

Δεν υπάρχει αυτό το νάζι, φτου φτου μην τη ματιάσουμε! Μια χαρά θα είναι, και θα περιμένουμε να δούμε τι θαύματα θα κάνεις πάλι!
Αχ τα ψωμάκια φαίνονται τόσο λαχταριστά, πρέπει να τα δοκιμάσω σίγουρα!
Καλή εβδομάδα και καλές ετοιμασίες Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 24 Φεβρουαρίου 2014 - 15:03

Περαστικά Ερμιονάκι μου, μια χαρά θα είναι η κουκλίτσα το Σάββατο και θα απολαύσει το υπέροχο πάρτυ που σίγουρα θα της έχει ετοιμάσει η μανούλα!!
Τα ψωμάκια πιτσάκια πρέπει να γίνονται απίστευτα νόστιμα!
Πολλά φιλάκια, καλή βδομάδα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πολυτίμη παπαροϊδάμη 24 Φεβρουαρίου 2014 - 14:21

Πολύ ωραία ιδέα!εύκολα υλικά για την ζύμη και η γέμιση νοστιμότατη!!Θα το κάνω το βράδυ κιόλας!!Μας άνοιξες την όρεξη…τα σκέφτομαι την ώρα που θα τα δαγκώνω και θα τρέχει το τυρί!!Μπορούμε να βάλουμε και λίγο σάλτσα μέσα για πιο ζουμερά..σωστά;Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 24 Φεβρουαρίου 2014 - 12:50

Ψωμάκια ζεστά και με γεύση πίτσας; Δεν αντιστέκομαι!

Όμορφες οι φωτογραφίες και τα χρώματα τους ζωηρά!

Καλημέρα Ερμιόνη μου,
φιλιά στα κορίτσια!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 24 Φεβρουαρίου 2014 - 12:26

Πολύ ωραία και αυτή η ιδέα με τα πιτσάκια – ψωμάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 24 Φεβρουαρίου 2014 - 12:07

καταρχην η μικρη ειναι ιδια εσυ!! σουπερ οι μπουρμπουληθρες και σιγουρα το παρτυ θα ειναι σουπερ ντουπερ γτ κανεις μαγικα! περαστικουλια και υπομονη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lenia 24 Φεβρουαρίου 2014 - 11:25

Περαστικούλια!Τα ψωμάκια και η φωτογράφιση είναι super!
Φιλάκια,Ερμιονάκι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 24 Φεβρουαρίου 2014 - 11:21

Περαστικά εύχομαι Ερμιόνη στην μικρή σου που τόσο σου μοιάζει!
Τέλεια τα πιτσάκια και θα τα φτιάξω αύριο, όχι για παιδικό party αλλά για συγκέτρωση μπαμπάδων λόγω ποδοσφαίρου! Το ίδιο δεν είναι; χι χι χι

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:15

Τι όμορφο που είναι το κοριτσάκι σου με την στολή και το…απαραίτητο αξεσουάρ (βλ.μήλο!). Περαστικά της εύχομαι!Ή εποχή δυστυχώς έχει ως σήμα-κατατεθέν τις ιώσεις, όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε, υπομονή. Τα ψωμάκια δείχνουν υπέροχα και ιδανικά για παιδικό πάρτυ, θα τα τιμήσω στην επόμενη αντίστοιχη συνάθροιση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:11

Φανταστικά φαίνονται!!!!!Αν έβαζα και μία σταλιά σάλτσα για πίτσα μέσα λες να “την έκανε” κατά το ψήσιμο;;;Δεν θα μπορούσα και να τα κλείσω….

Η Χιονάτη κούκλα!!!!Και του χρόνου!!!!Πόσο σου μοιάζει!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 24 Φεβρουαρίου 2014 - 10:03

Αχ Ερμιονάκι και η κόρη μου στην ηλικία της Ιφιγένειας, Χιονάτη είχε ντυθεί:) Συγκινήθηκα τώρα.
Θα γίνει καλά το κοριτσάκι σου και θα περάσετε τέλεια το Σάββατο!!! Θα είναι τέλειο το πάρτι σας. Ανυπομονώ να μας το δείξεις εδώ.
Τα πιτσάκια είναι λαχταριστά τα άτιμα και σίγουρα θα τα δοκιμάσω!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 24 Φεβρουαρίου 2014 - 09:43

Ωραία πιτσάκια – ψωμάκια και ωραία χρώματα στη φωτογραφισή σου Ερμιόνη! Ζεστά, πρέπει να είναι απλά άπαιχτα!
Καλά, η Χιονάτη με το μηλο απλά δεν παίζεται!!!! Είναι τόσο ναζιάρα και όμορφη! Πιστεύω και ελπίζω ότι όλα καλά θα πάνε μέχρι το Σάββατο. Αλλωστε είναι πολλές οι μέρες! Εχεις μια βδομάδα καιρό για να ετοιμαστείς και έχει μια εβδομάδα καιρό για να γίνει καλά από την ίωση!

Να χαρείτε το πάρτι σας!!!
Φιλια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα