Που ήμουν αυτή την εβδομάδα

Που ήμουν αυτή την εβδομάδα;

Η σωστή απάντηση είναι ότι βρισκόμουν στο μαιευτήριο!
Όσοι από εσάς σκεφτήκατε ότι:

  • με απήγαγαν εξωγήινοι (και χαρήκατε μάλιστα για αυτό)
  • βρισκόμουν σε κάποιον εξωτικό προορισμό

λυπάμαι αλλά χάσατε!

Αρκετά περιληπτικά, η ιστορία έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα το πρωί πήγαμε με τον Κωστή στο μαιευτήριο για τον προβλεπόμενο εβδομαδιαίο υπέρηχο. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε. Φεύγοντας από το σπίτι, αποχαιρετήσαμε την Ιφιγένεια, πιστεύοντας ότι θα τη δούμε πάλι το απόγευμα. Πήραμε μαζί μας τα ταπεράκια για τη δουλειά, ενώ είχα προγραμματίσει κανονικά την ανάρτηση της Δευτέρας.

Να όμως που η μικρή κυρία δεν συμφωνούσε με όλα αυτά. Μια περιτύλιξη του ομφάλιου λώρου γύρω από το λαιμό της μείωνε αρκετά και ανησυχητικά τους καρδιακούς της παλμούς. Ο γιατρός μας αποφάσισε ότι η καισαρική έπρεπε να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Στις 12.35 το μεσημέρι λοιπόν, ήρθε στον κόσμο το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας.
Οι πρώτες μέρες ήταν αρκετά δύσκολες και αγχωτικές, καθώς η μικρή έπρεπε να βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα. Μας στενοχωρούσε το ότι δεν ήταν μαζί μας στο δωμάτιο και ότι μπορούσαμε να τη βλέπουμε για περιορισμένο χρόνο δύο φορές την ημέρα. Ευτυχώς, όλα εξελίχτηκαν αίσια και την ημέρα που θα έβγαινα από το μαιευτήριο ενημερωθήκαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε και τη μικρούλα μαζί μας. Έτσι, από χτες το μεσημέρι είμαστε και οι τέσσερις στο σπίτι.

Που ήμουν αυτή την εβδομάδα

Και τώρα;

Νιώθω κουρασμένη και αγχωμένη. Αναρωτιέμαι πώς και πότε θα καταφέρουμε να βρούμε τις καινούριες ισορροπίες μας ως οικογένεια, με ένα νεογέννητο και ένα μωρό 21 μηνών.

Είμαι ωστόσο πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που όλα πήγαν καλά. Θα τη βρούμε την άκρη, είναι βέβαιο. Άλλωστε δεν είμαστε το μοναδικό ζευγάρι που βρέθηκε αντιμέτωπο με το γολγοθά της ανατροφής δύο μικρών παιδιών. Αν βέβαια θέλετε να μοιραστείτε κάποια πολύτιμη/πρακτική συμβουλή που αποκτήσατε από προσωπική εμπειρία, θα ήθελα πολύ να την ακούσω!

Δεν έχω συνταγή για σήμερα λοιπόν, οπότε αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παλαιότερες αναρτήσεις.
Ήθελα μόνο να μοιραστώ μαζί σας τα ευχάριστα νέα, να σας πω ότι μαμά και κόρη είμαστε καλά και να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα που είχατε την καλοσύνη να στείλετε.

Τώρα ξέρετε που ήμουν αυτή την εβδομάδα :)
Θα επιστρέψω σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς αναρτήσεων. Μέχρι τότε να είστε καλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

89 ΣΧΟΛΙΑ

Stone 13 Ιανουαρίου 2013 - 01:28

Ειστε κουκλες Ερμιονη μου!!Να σας ζησει κι απο εδω η μικρουλα!(Μα καλά απορω πως ειχα χασει αυτη την αναρτηση…σχολιασα τους κουραμπιεδες σου και χαμπαρι δεν πήρα οτι ειχες γεννησει!!)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kathycallie 12 Ιανουαρίου 2013 - 16:17

Καλή μου Ερμιόνη να φανταστείς από άλλο μπλογκ το έμαθα ότι γέννησες και έτρεξα να δω την ανάρτησή σου!!! Να σας ζήσει το μικρό σας αγγελάκι. Οσο για το πρόγραμμα, όλα γίνονται με αρκετή οργάνωση. Ε, βάζε και κανένα φαγητό στην κατάψυξη για σιγουριά να μην πεινάσετε αργότερα,χιχι!!! Σε φιλώ και σου εύχομαι τα καλύτερα. Callie by anthoemli

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Litsa Ch 9 Ιανουαρίου 2013 - 20:12

Αχ κοριτσάκι μου την ημέρα αυτής σου της ανάρτησης ταξίδευα και έχασα τα νέα σου, αλλά τα μαθαίνω τώρα!!
Τι χαρά! Τι ομορφιά! Τι γλύκα!! Πόσο μικρά είναι αυτά τα ανθρωπάκια αχ αχ αχ!!
Καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος σου… Το πέρασα και δεν θα σου κρυφτώ…, γιατί ήταν πράγματι δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι πέρα από την στάση των γονιών, έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα των παιδιών. Οπότε μην ανησυχείς, μόνοι σας θα βρείτε τις ισορροπίες σας και μάλιστα σχετικά σύντομα!
Χμμμμ εμένα ξέρεις τι με βοήθησε πολύ; Καθώς ο μικρός μεγάλωνε, προσπάθησα να κρατήσω κοινό πρόγραμμα και για τους δύο. Να τρώνε ίδιες ώρες, να κοιμούνται ίδια ώρα μεσημέρι και βράδυ, να κάνουν μπάνιο μαζί. Μόνο έτσι μπορούσα να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι μετά… Τώρα γίνονται όλα αυτόματα.
Αλλά όπως προείπα, στο τέλος εσείς θα ξέρετε καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνετε.
Καλή χρονιά Ερμιονάκι μου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 7 Ιανουαρίου 2013 - 16:43

Καλη Χρονια κουκλα!!!!!
Να σου ζησει το μωρακι!!!!
Ειχα αφησει και σχόλιο παλαιοτερα και δε το βλεπω τεσπα μαλλον κατι θα εγινε…..
Πλεον εχει περάσει ο καιρος και δε χρειαζεσε συμβουλες εχεις συνηθισει την κατασταση εγω πιστευω πλεον οτι και 3ο να εκανα το ιδιο θα μου φαινοταν…μετα τα 2 ολα συνηθίζονται
χαχαχαχ
Φιλια καλο κουραγιο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Christina D 6 Ιανουαρίου 2013 - 17:28

Ερμιόνη μου μόλις το είδα! Κι ακριβώς για αυτό το λόγο μπήκα, δεν θυμόμουν πότε γεννάς! Να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου, γερό και τυχερό! Υπομονή γιατί σίγουρα θα είναι δύσκολες κάποιες στιγμές, θα δεις όμως πόσο γρήγορα θα μεγαλώσουν! Καλή χρονιά, πολλά φιλιά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 5 Ιανουαρίου 2013 - 19:18

Τελευταία και καταϊδρωμένη σας εύχομαι μόνο γλυκά χαμόγελα να στολίζουν τα πρόσωπά σας!
Καλή χρονιά με υγεία ευτυχία και υπέροχες αναρτήσεις!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοφία Λ. 23 Δεκεμβρίου 2012 - 17:18

Τι τελεια φωτογραφια ειναι αυτη!!! Γεματη ευτυχια και ομορφια!! και τι τυχερος που ειναι ο μπαμπας σας με τοσο ομορφα κοριτσια!! Να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι και να χαιρεστε την πανεμορφη οικογενεια σας!! Να περασετε τελεια τις γιορτες…σιγουρα θα ναι πολυ διαφορετικες :)
Φιλια πολλα πολλα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 23 Δεκεμβρίου 2012 - 15:16

Σου έχω αφήσει ήδη σχόλιο εδώ αλλά πέρασα να σου ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα Ερμιόνη μου! Καλές γιορτές να έχετε με το νέο μέλος της όμορφης οικογένειάς σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 23 Δεκεμβρίου 2012 - 07:11

Αχ, βρε Ερμιόνη μου, δεν πολυμπαίνω τελευταία στο blog γιατί τρέχω, αλλά σε είχα πολύ μεγάλη έννοια, αφού όποτε έμπαινα δεν σε έβλεπα. Τι καλά! Ήρθε η μικρούλα και είστε καλά και θα κάνετε Χριστούγεννα στο σπίτι σας! Να είσαι γερή και δυνατή, και να κάτσεις να ξεκουραστείς τώρα και να απολαύσεις τη ζεστασιά της οικογένειάς σου! Καλές γιορτές Ερμιόνη μου, με πολλή πολλή αγάπη!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
SISSY PSARRA 22 Δεκεμβρίου 2012 - 13:53

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ….ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ….
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ,

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nasia 22 Δεκεμβρίου 2012 - 12:32

να σας ζήσει Ερμιόνη μου!!!!είστε κούκλες και οι 3!συνταγή δεν έχω,ξέρω ότι δεν γίνεται να μην κουραστείς όσα και να δοκιμάσεις,όμως θα συνηθίσεις τους νέους ρυθμούς και θα καλυτερεύσουν τα πράγματα χαχαχαχα
καλά Χριστούγεννα!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pela 22 Δεκεμβρίου 2012 - 10:16

καλώς όρισε το νέο μέλος!! να είναι γερό, καλότυχο και ευτχισμένο!!! αχ συγκινήθηκαααααα!
κι εμένα τυλιγμένο ήταν το κουτσούνι μου και στο λαιμό και στο χέρι!
υπομονή και κουράγιο (αν και δεν πιστεύω ότι μασάς εσύ)!!!!
φιλούρες σε όλη την οικογένεια και καλές γιορτές :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 20 Δεκεμβρίου 2012 - 20:50

Ξεχασα να ευχηθω καλα Χριστουγενα, αν και με τετοιο δωρο ειμαι σιγουρη θα ειναι τελεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασίλης - Βενετία 20 Δεκεμβρίου 2012 - 18:04

Ο Αι – Βασίλης ήρθε νωρίς σε εσάς και σας έφερε το καλύτερο δώρο…! Να ζήσει και να ζήσετε… Να περάσετε όμορφα, να έχετε τα πιο τρομερά Χριστούγεννα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 19 Δεκεμβρίου 2012 - 17:52

Να σου ζήσει το καινούριο μωράκι Ερμιόνη μου! Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τη νέα κατάσταση! Προς το παρόν απόλαυσε τις στιγμές! Καλά Χριστούγεννα με ύγεια και αγάπη στην οικογένειά σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
maria 19 Δεκεμβρίου 2012 - 10:10

Έλα ρε κοριτσάκι, με συγκίνησες πάλι…

ευχαριστούμε που μοιράστηκες αυτή τη φώτο μαζί μας, πιο αντιπροσωπευτική νομίζω δε θα μπορούσατε να βγάλετε :)

να δώσεις πολλά φιλιά και στις δύο μικρές κυρίες, Καλές Γιορτές να έχετε με υγεία και ευτυχία!!!

φιλιά πολλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 19 Δεκεμβρίου 2012 - 06:19

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου, να σας ζήσει η καινούρια κουκλίτσα!!Το πιο πολύτιμο Χριστουγεννιάτικο δώρο!Είναι όμορφο να έχεις δυο παιδάκια του ίδιου φύλου, συνήθως έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και απασχολούν το ένα το άλλο.. Να χαίρεσαι κάθε στιγμή μαζί τους, μεγαλώνουν πιο γρήγορα απ’ότι φαντάζεσαι..Άπειρα φιλάκια και ευχές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 18 Δεκεμβρίου 2012 - 16:18

Καλά το κατάλαβα! Να σας ζήσει! Να είναι γερό και καλότυχο! Όσο για τις ανησυχίες σου…Όλες τις είχαμε. Και φυσικά όλα θα πάνε καλά και θα τα καταφέρετε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 18 Δεκεμβρίου 2012 - 15:06

Να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογενείας, να είναι υγιής και καλότυχη και εύχομαι υπομονή σε σένα και στον μπαμπά μέχρι να βρείτε ρυθμό. Καλές γιορτές σας εύχομαι!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΗ 18 Δεκεμβρίου 2012 - 14:20

Ερμιόνη μου,να σου ζήσει η μπεμπούλα σου,να είναι πάντα τυχερή και να απολαμβάνει πάντα στην ζωή της πολύ πολύ αγάπη.Πολύ κουράγιο για τώρα στην αρχή και όλα θα πάνε καλά..φιλάκια..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 18 Δεκεμβρίου 2012 - 11:20

Πόσο όμορφη φωτογραφία!
Σας εύχομαι τα καλύτερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
donkey and the carrot 17 Δεκεμβρίου 2012 - 21:54

Ερμιόνη μου να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Να είναι γερό, τυχερό και ευτυχισμένο!!! Και μη μασάς, τι ένα τί δύο ε;;; Διπλή η χαρά!!! Άντε εγώ που το έχω 4αρων μηνών σχεδόν… σκέφτομαι ήδη το επόμενο μέλος της οικογένειας!!! Είστε γλύκες!!!! Καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι! Και θα είναι!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 17 Δεκεμβρίου 2012 - 18:45

Ερμιονη μου να ζησει, να τη χαιρεστε, να την καμαρωσετε γερη, δυνατη και τυχερη!!! Και τις δυο σου ζουζουνες! Φυσικο ειναι το αγχος, αλλα θα βρειτε σιγα σιγα τους ρυθμους σας με υπομονη και αγαπη!!!
Υπεροχη φωτο συγκινηθηκα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
princess 17 Δεκεμβρίου 2012 - 17:32

Ερμιονάκι μου είστε κούκλες και οι τρεις!!!!!!! Να σου ζήσει η μικρή νεραϊδούλα σου! Όσο για τις ισορροπίες, μην στενοχωριέσαι! Θα γίνει και αυτό με τη σειρά του! Σας φιλώ και τις τρεις!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 17 Δεκεμβρίου 2012 - 13:23

Glykia mou Ermioni na sas zisei!!! Euxomai na einai ygies, kalotyxo kai panta eytyxismeno to mwraki sas.
Viastike na erthei prin tis giortes e?? Thelei na kanei Xristougenna me olous sas.
Kales giortes na exete!! Tha se perimenoume na epistrepseis edw alla oi stigmes me to mwraki sou kai tin oikogeneia sou einai poly simantikes! Eyxaristisou tes sto epakro!!
Filia polla!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman) 17 Δεκεμβρίου 2012 - 13:01

Να σας ζήσει!!!!!!!Βιαζόταν η βιαστικούλα!!!!
Συμβουλή δεν μπορώ να σου δώσω διότι δεν το κατέχω το σπορ…

Άλλωστε βλέπω πως έχεις τον καλύτερο βοηθό!!!

Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marilena_3 17 Δεκεμβρίου 2012 - 12:18

Ερμιόνη μου να σας ζήσει η μικρή και να τη χαίρεστε. Να τη δείτε όπως επιθυμεί κι αυτή κι εσείς! Η πιο καλή συμβουλή που έχω είναι “υπομονή” την οποία ούτε εγώ είχα αλλά καλλιέργησα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή με τρεις μικρούς κάτω των 4 χρονών! “Με συνεχές και σταθερό ανακάτεμα η σαλτσούλα θα δέσει από μόνη της για να σας προσφέρει το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα μέσα στο χρόνο”. Νομίζω τα υλικά σας είναι εξαιρετικής ποιότητας οπότε μην ανησυχείς για τίποτα!
Μαριλένα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 17 Δεκεμβρίου 2012 - 11:56

Να σας ζησει η μικρη!!!
Νομιζω οτι μπορει να βοηθαει πο και που και η ”μεγαλη” στην ανατροφη της μικρης. Ετσι θα ερθουν πιο κοντα και θα σου φυγει το αγχος γενικα ;)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 17 Δεκεμβρίου 2012 - 11:05

Ήμουν σίγουρη ότι η απουσία σου οφειλόταν σε αυτόν τον λόγο :)
Να σας ζήσει η κουκλίτσα Ερμιόνη μου! Να είναι πάντα καλύτυχη και υγιής!
Θα βρείτε τις ισορροπίες σας σίγα – σιγά. Μην ανησυχείς :)

Φιλάκια πολλά xxx

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Jenny 17 Δεκεμβρίου 2012 - 07:44

Ερμιόνη μου να σας ζήσει το μωράκι σας! Πανέμορφη η φωτογραφία σας! Να περάσετε όμοφα Χρστούγεννα! Πολλά φιλιά και πολλές ευχές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
love2love 17 Δεκεμβρίου 2012 - 00:30

καλε φυσικα και θα βρειτε την ηρεμια σας ξανα ε θελει λιγο υπομονη αλλα σε ενα 6 μηνο θα τρεχεις πιο χλαρα να την χαιρεσαι

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη 16 Δεκεμβρίου 2012 - 22:38

πριν ενα χρονο τετοιες μερες γεννηθηκε η δευτερη κορη μου!ειναι δυσκολα αλλα με υπομονη, ηρεμια και αγαπη ολα γινονται!καλα χριστουγεννασε ολη την οικογενεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜαΘε 16 Δεκεμβρίου 2012 - 22:26

Αυτο κι αν ειναι δωρο!!!!Να σας ζησει η μπεμπουλα σας!!!να την χαιρεστε και να ειναι παντα χαρουμενη!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mazi-gr 16 Δεκεμβρίου 2012 - 21:30

Να σας ζήσει η μπεμπούλα!!! Η “μεγάλη”,πλέον αδελφούλα, είναι γεμάτη περιέργεια!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και μαζί ο ένας τον άλλον!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 16 Δεκεμβρίου 2012 - 21:10

Τι όμορφη φωτογραφία!
Καλά το εξερευνητικό ύφος της Ιφιγένειας όλα τα λεφτά!

Να σας ζήσει, να τη χαρείτε και να τη δείτε με τις καλύτερες προοπτικές στη ζωή της!

Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 16 Δεκεμβρίου 2012 - 20:16

Na sas zisei i foto ta leei ola, moni sou tha ta vgaleis pera kalitera,exeis poli ypomoni fenete se oti kaneis kai poli meraki

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Travel Tips 16 Δεκεμβρίου 2012 - 19:49

Να σας ζήσει!!! Καλές γιορτές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 16 Δεκεμβρίου 2012 - 18:37

Να είσαστε καλά και οι τέσσερις, υγιείς, ευτυχισμένοι και μονιασμένοι! Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και να το δείτε ´οπως επιθυμείτε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 16 Δεκεμβρίου 2012 - 18:29

Πω-πω-πω γέμισε η οθόνη μου Κορίτσια!!!!
Να σας ζήσει Ερμιόνη μου και η νέα κόρη.
Γερές, ευτυχισμένες να είναι πάντα οι και οι δύο και εσείς ως γονείς να “ατσαλωθείτε” με πολύ δύναμη και αντοχή για το μεγάλωμά τους.
Όλα θα μπουν σε δρόμο με ψυχραιμία και με “κούραση” είναι η αλήθεια!
Πολλά φιλιά.
Πηνελόπη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 16 Δεκεμβρίου 2012 - 17:07

Να σας ζήσει το μωράκι!!!!Πάντα καλότυχο και υγιές!!!!!!
Χρυσούλα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 16 Δεκεμβρίου 2012 - 16:48

Τι όμορφη φωτογραφία, Ερμιόνη μου! Να σας ζήσει το μωράκι, να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι όλοι στην οικογένεια. Η χαρά και η ευτυχία διώχνει μακριά όλες τις δύσκολες στιγμές.
Πολλά πολλά φιλάκια, καλή μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νατάσα 16 Δεκεμβρίου 2012 - 15:38

Ερμιόνη να σου ζήσει η κορούλα σου!!!!! Να την καμαρώσεις όπως ποθείς!!!!
Συγκινήθηκα πολύ με τη φωτογραφία…. εύχομαι να είσαστε πάντοτε ευτυχισμένοι!!!!!
Φιλιά και καλές γιορτές!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 16 Δεκεμβρίου 2012 - 15:08

Μπράβο!!!!! Τέλεια νέα, Ερμιόνη! Δεν είχα καταλάβει το πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός κι έφτασε η ώρα να γεννήσεις! Να απολαύσετε τις στιγμές!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 16 Δεκεμβρίου 2012 - 15:01

Ερμιόνη μου λίγο ή πολύ, όλοι μας υποψιαστήκαμε τον λόγο της απουσίας σου και νοερά είμασταν κοντά σου!Με τη θετική σκέψη όλων των αγαπημένων σου και τη δική σου δύναμη όλα πήγαν κατ΄ευχήν Θεού!!
Ερμιόνη μου η φωτογραφία μιλάει από μόνη της…αντίκρυσα την ίδια τρυφερότητα που λίγους μήνες πριν στην καλοκαιρινή σου ανάρτηση-θυμάσαι??-μας πληροφορούσες με την γλυκύτητα που σε χαρακτηρίζει-,την αναμονή του μωρού σου!!!
Τώρα με το μωράκι στα χέρια,αισθάνομαι περισσότερο,παρά βλέπω, τα ύψιστα συναισθήματα της μητρότητας να σε κατακλύζουν!!!Την Ιφιγένεια να συμμετέχει-όσο μπορεί να δείξει τουλάχιστον!-το ενδιαφέρον και την αγάπη της στο νέο μέλος που εισέβαλλε στη ζωή σας!
Ερμιόνη μου να σας ζήσει!!!Το μωρό να είναι προπομπός χαράς και ευτυχίας και προόδου για το σπιτικό σας!!Μη φοβάσαι τίποτε!Για όλα φροντίζει η μητέρα φύση που οπλίζει και θωρακίζει την μητέρα να αντέχει..Θα τα καταφέρεις μια χαρά!Ελπίζω σύντομα να σε έχουμε πάλι κοντά μας.Φιλάκια πολλά,πολλά σε όλους σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria 16 Δεκεμβρίου 2012 - 13:54

Αχ να τη χαίρεσαι, να τους χαίρεσαι, να σε χαίρονται!
Όλα καλά και τυχερά για σας κι εύχομαι ακόμα αγάπη και δύναμη σε όλους σας!

Καλά Χριστούγεννα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Koueen 16 Δεκεμβρίου 2012 - 13:10

Να σας ζήσει βρε το καινούριο παιδούλι σου! Και τα δυο σου να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 16 Δεκεμβρίου 2012 - 12:50

Ααααααααααααααααα!!!!
Πόσο χαίρομαι!!
Ημουν σίγουρη ότι είχες γεννήσει γι αυτό είχες εξαφανιστεί, όχι δεν πήγε το μυλό μου σε εξωγήινους, στην μπεμπούλα πήγε!!
Να σας ζήσει Ερμιονάκι μου, να χαιρόσαστε και να καμαρώνετε τις δυο σας κούκλες!
Θα τα καταφέρεις μια χαρά, δεν σε φοβάμαι καθόλου, μα καθόλου εσένα!
Και θα δεις ότι πλέον θα νοιώθεις ότι έχεις μια πολύ πιο ολοκληρωμένη οικογένεια!
Και ναι, έχω να σου δώσω μια συμβουλή σαν πιο … παλιά.
Να λες καθημερινά στον εαυτό σου, ακόμα και όταν νοιώθεις ότι όλες οι ισορροπίες σου έχουν αλλάξει και η κούραση είναι όχι διπλή, αλλά δεκαπλή “Μπορώ να βασιστώ στον εαυτό μου και θα τα καταφέρω”. Βασίσου ελάχιστα στους άλλους και περισσότερο στον εαυτό σου! Δες την κατάσταση αισιόδοξα, γιατί στο κάτω κάτω είναι μια όμορφη κατάσταση, και απόλαυσε όσο μπορείς την όμορφη οικογένειά σου!
Πολλά πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 16 Δεκεμβρίου 2012 - 12:36

Να σου ζήσει! Νομίζω ότι η ευτυχία που σε πλημμυρίζει αυτές τις ώρες είναι το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο! Μην αγχώνεσαι! Όλα καλά θα πάνε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 16 Δεκεμβρίου 2012 - 12:24

Να σας ζήσει το μωράκι σας και καλή δύναμη!Εμάς ο γιος μας ηταν δυο χρονών όταν γεννήθηκε η κόρη μας και καταλαβαίνω απόλυτα την κούραση και το άγχος σου. Μια μικρή συμβουλή: το Φιφίνι ίσως να χρειαστεί λίγες αγκαλίτσες παραπάνω αυτόν τον καιρό!Julie

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 16 Δεκεμβρίου 2012 - 11:39

Ερμιόνη μου γλυκιά να σου ζήσει η κορούλα και να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη εύχομαι!
Συμβουλές δε μπορώ να δώσω γιατί προς το παρόν είμαι ακόμα κόρη κι όχι μαμά, αλλά πιστεύω πως οι λέξεις αγάπη και υπομονή που γράφει η Ξανθή τα λένε όλα!
Φιλιά πολλά, καλή δύναμη και ακόμα καλύτερη συνέχεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 16 Δεκεμβρίου 2012 - 11:36

Να σας ζήσει η κουκλίτσα Ερμιόνη μου! Όλα πήγαν καλά και αυτό έχει σημασία! Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τα πιο όμορφα, αγαπησιάρικα Χριστούγεννα οι τέσσερις σας!
Υπέροχη η φωτογραφία, μας έκανε πιστεύω και όλους εμάς να αισθανθούμε καλύτερα:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
elena 16 Δεκεμβρίου 2012 - 11:34

Ερμιόνη να σας ζήσει η μπεμπούλα σας, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!! Υπέροχη φωτογραφία, η μαμά και οι κορούλες της!!!! Μην αγχώνεσαι, απόλαυσε τις στιγμές και πιστεύω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά!!! Το θέμα είναι ότι θα περάσετε τις καλύτερες γιορτές φέτος, μπορεί να υπάρχει ξενύχτι, αλλά οι δυο μικρούλες σας, θα σας ανταμείβουν, η κάθε μια με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fan 16 Δεκεμβρίου 2012 - 11:32

Ερμιόνη μου είμαι τόσο χαρούμενη!
Σου το γράφω μέσα από την καρδιά μου…
Να είναι γερή και τυχερή η μικρούλα σου!
Φιλάκια σε όλη την, τετραμελή πλέον, οικογένεια και καλή δύναμη αυτές τις πρώτες μέρες!!!
Τα υπόλοιπα τα λέμε με email!

Υ.Γ. Τι φατσούλα γλυκιά είναι αυτή?? Πανέμορφη φωτογραφία, τόσο γλυκιά όσο και οι συνταγές σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 16 Δεκεμβρίου 2012 - 09:47

Πολύ συγκινήθηκα!!!! Καλώς τη δεχτήκατε! Να σας ζήσει Ερμιονάκι! Να είστε όλοι καλά! Και να, που είστε 4μελής οικογένεια τώρα, τι πιο όμορφο! Το πιστεύεις; Τι καλά! Ευτυχισμένο χριστουγεννιάτικο σπίτι!
Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο!
Αχ..πλημμυρίσαμε αγάπη!
Πολλά φιλιά Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 16 Δεκεμβρίου 2012 - 09:25

Να σας ζήσει Ερμιόνη μου!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 16 Δεκεμβρίου 2012 - 03:58

Δόξα το Θεό, όλα καλά Ερμιονάκι μου γλυκό, ήμουν σίγουρη ότι γέννησες φυσικά το κατάλαβα επειδή είδα ότι εξαφανίστηκες! Να σας ζήσει το γλυκούλικο μωρουδάκι σας, φαντάζομαι τον ενθουσιασμό του Φιφινίου!
Καλή λοχεία κοριτσάκι μου, φιλάκια πολλά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 16 Δεκεμβρίου 2012 - 00:19

Αυτό καί άν είναι δώρο Χριστουγέννων Ερμιόνη μου!!Νά σάς ζήση η μικρή κουκλίτσα σας!Υγεία καί πολύ ευτυχία σάς εύχομαι!!Καιρός νά επιστρατεύσης τίς γιαγιάδες!Απόψε κάνω μπέιμπη σίτινγκ στά εγγονάκια μου!Καλές καί χαρούμενες εορτές σού εύχομαι!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 16 Δεκεμβρίου 2012 - 00:02

Νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη ανάρτηση απ’ όλες!
Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για το νεογέννητο μωράκι σου και για το άλλο παιδάκι σου φυσικά!
Σίγουρα η ζωή μας αλλάζει με τον ερχομό ενός μωρού , είναι όμως μια απ’τις πιο σημαντικές στιγμές μας που δίνει ένα διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητα μας!
Εύχομαι και πάλι τα καλύτερα στην οικογένεια σου και πρώτα απ’ όλα υγεία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My blueprint 16 Δεκεμβρίου 2012 - 00:01

Να σου ζήσει. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Maestros 15 Δεκεμβρίου 2012 - 23:47

Συγχαρητήρια !!
Να σας ζήσει,πάντα να έχετε υγεία,αγάπη και πολύ υπομονή !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 15 Δεκεμβρίου 2012 - 23:45

Να σας ζήσει να έχει καλη τύχη και υγεία στη ζωή του,καλό βράδυ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Angelique 15 Δεκεμβρίου 2012 - 23:40

Η καλύτερη συνταγή ever!!!!!!
Να σας ζήσει η μικρούλα!! Να’ναι γερή και τυχερή στη ζωή της.
Θα βρείτε σύντομα τις δικές σας σορροπίες( δεν εχω ακόμη παιδί για να σου δώσω καλύτερη συμβουλή!)
Πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
M M 15 Δεκεμβρίου 2012 - 23:36

Τι ωραια νεα!
Να σας ζησει το μωρακι, να ειναι παντα γερο και τυχερο!
Σιγουρα ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις παιδια γενικα αλλα ειναι ανεπαναληπτη εμπειρια και ευτυχια! Η καρδια σου θα σου δειξει τον δρομο και η αγαπη θα σε θωρακισει με υπομονη και κουραγιο.
Μια μεγαλη αγκαλια και για τις τρεις σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
para-kelsoscooks 15 Δεκεμβρίου 2012 - 23:21

Η καλύτερη συνταγή που ανάρτησες είναι η σημερινή!!! χα χα
Να σας ζήσει η μπέμπα.Η αρχή είναι λίγο δύσκολη γιατί το άγνωστο πάντα μας τρομάζει.
Με τον καιρό όμως, μόνη σου θα βρεις την ….άκρη.
Υγεία για όλους σας και να περάσετε όμορφα τις γιορτινές ημέρες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
crispy 15 Δεκεμβρίου 2012 - 23:06

Ερμιόνη να σας ζήσει!! Υγεία κι ευτυχία!
Φιλιά πολλά κι ευχές για τις πιο όμορφες γιορτές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 15 Δεκεμβρίου 2012 - 23:05

Να σας ζήσει Ερμιόνη μου γλυκιά η νεότερη μπεμπούλα αλλά και η μεγαλύτερη κούκλα!!! Να είστε καλά όλοι και μην ανησυχείς… θα βρείτε την άκρη… είναι σίγουρο. Προς το παρόν …ξεκουραστείτε και απολαύστε τα Χριστούγεννα!!!
Καλές γιορτές και πολλά πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria Fl 15 Δεκεμβρίου 2012 - 22:42

Να σου ζήσει το μωράκι!!!!Να χαίρεσαι κ τις δυο σου κούκλες!!!!Ο Άη-Βασίλης για σένα φέτος ήρθε νωρίς!!!Τι καλά!!!!!το ωραιότερο δώρο του κόσμου! Να περάσετε όμορφα τα πρώτα σας Χριστούγεννα όλοι μαζί! φιλιά από Χίο χ χ χ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσούλα 15 Δεκεμβρίου 2012 - 22:36

Θα δεις που όλα θα πάνε καλά!
Λίγο στην αρχή ίσως ζοριστείτε αλλά θα βρείτε τους ρυθμούς σας!
Να σας ζήσει το μωράκι σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
me (maria) 15 Δεκεμβρίου 2012 - 21:51

Να σας ζήσει!!!
Να απολαύσεις με όλη σου την καρδιά τη μοναδική αυτή συνταγή ευτυχίας!!!
Να χαίρεσαι και τα δυο σου παιδάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate 15 Δεκεμβρίου 2012 - 21:39

Να σας ζήσει!
Να έχετε μόνο χαρά, αγάπη και ευτυχία στη ζωή σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τατιάνα 15 Δεκεμβρίου 2012 - 21:22

Να σας ζήσει!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenArt 15 Δεκεμβρίου 2012 - 21:00

Ερμιόνη μου, χίλιες ευχές για η νεογέννητη μικρούλα σας. Να ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένη και κυρίως τυχερή. Μη στενοχωριέσαι για τίποτα. Εγώ μέσα σε 4 χρόνια είχα 3 μικρά, 4, 2 και νεογέννητο. Στην αρχή είναι όντως ζόρικα. Αλλά μετά στρώνουν όλα…..Να μην αγχώνεσαι για τίποτα. Ούτε για τις δουλειές…ούτε αν έχασε ένα γεύμα….ούτε να το ξυπνάς να τρώει. Τίποτα, μόνο ήρεμα και χαλαρά. ‘Αλλωστε έχεις αρκετή εμπειρία με το Φιφίνι σου….Και μη σε πάρει από κάτω. Εγώ ζορίστηκα γιατί και στα τρία έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη. Όσο και να ζοριστείς σε λίγο καιρό θα τα θυμάσαι και θα γελάς. Καλή δύναμη και χίλιες ευχές….Φιλιά πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 15 Δεκεμβρίου 2012 - 20:54

Να σας ζήσει η μικρή μπουμπού! Ευτυχισμένη, υγιής και καλότυχη! Το Φιφίνι, είναι πλέον η “μεγάλη” της οικογένειας!
Καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
marina p 15 Δεκεμβρίου 2012 - 20:45

Να σας ζήσει και να έιναι γερό και καλότυχο.
Μια συμβουλή απο μια μαμά τριών παιδιών (6-3 ετών και 2 μηνών)ειναι η εξής: Μην ακούς συμβουλές. Το ένστικτο μιας μαμάς είναι αλάνθαστο.Θα βρείς τους τρόπους που βολευουν εσας σαν οικογένεια. Μην ξεχνάς ότι ο καθένας έχει διαφορετικους ρυθμους, διαφορετικό χαρακτήρα και…..διαφορετικά παιδάκια.Να φροντίζεις τον ευτό σου. Να το ευχαριστηθείς και να το χαρείς. Είναι απίστυτη εμπειρία να μεγαλώνεις παιδιά. Φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 15 Δεκεμβρίου 2012 - 20:21

Να σας ζήσει Ερμιόνη μου!! Καλώς τη δεχτήκατε τη δεύτερη κουκλίτσα!! Νομίζω οτι θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα ε?? πολλά φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 15 Δεκεμβρίου 2012 - 20:08

Να σας ζήσει η Δεσποινίδα η βιαστική!!! Να είναι πάντα γερή και τυχερή! Και όλοι μαζί να είστε μια υπέροχη ευτυχισμένη οικογένεια!!!
Κοίτα να ξεκουράζεσαι εσύ μόλις βρίσκεις ευκαιρία και μην ξεπατώνεσαι στις δουλειές του σπιτιού. Τα νινάκια σου σε χρειάζονται ηρεμη και ξεκούραστη.
Σε λίγο καιρό θα στρώσει και η μπουμπού και θα βρείτε τον ρυθμό σας. Μέχρι τότε μην αγχώνεσαι για το μπλογκ και τις επισκέψεις. Εμείς θα σε περιμένουμε!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 15 Δεκεμβρίου 2012 - 20:08

Τι γλυκιά φωτογραφία!!!!
Να σας ζήσει η κορούλα σας, χριστουγεννιάτικο δωράκι… τι πιο όμορφο. :)
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 15 Δεκεμβρίου 2012 - 20:06

Να σας ζήσει , να σας ζήσει! Γερή και πολύχρονη και καλότυχη!
Απολαυστικό και το ύφος που την περιεργάζεται η “μεγάλη” :-)
Να τις χαίρεσαι και τις δύο και να σε χαίρονται κι αυτές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marί 15 Δεκεμβρίου 2012 - 19:58

Να σας ζήσει η δεύτερη τοξοτίνα της οικογένειας!! Είμαι σίγουρη ότι με ηρεμία, επιμονή κι αγάπη θα τα καταφέρετε μια χαρά. Εύχομαι τα καλύτερα, πολλά φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 15 Δεκεμβρίου 2012 - 19:34

Ερμιόνη & Κωστή να σας ζήσει η κούκλα.
Να ειναι γερή και πάντα ευτυχισμένη.
Βιαζόταν η μικρούλα και σας έκανε έκπληξη..αυτή κανονίζει :)

Υπέροχη φωτογραφία!
Να χαρείτε τις μέρες σας όλοι μαζί και όλα θα έρθουν από μόνα τους Ερμιόνη. Θα μπουν όλα σε μια σειρά με ηρεμία, ψυχραιμία, συμπαράσταση & πολύ πολύ αγάπη.
Πολύ χαίρομαι :)

Φιλιά σε όλη την οικογένεια :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ροδανθη 15 Δεκεμβρίου 2012 - 18:36

Eρμιόνη μου να σας ζήσει η κούκλα να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της κι εσείς να την καμαρώνετε.
Φιλιά πολλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Conna 15 Δεκεμβρίου 2012 - 18:31

Να σας ζήσει η μπέμπα !!

Το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους.

Η φωτογραφία με τις τρεις κυρίες εκπληκτική !!

Απόλαυσε το χρόνο με τα ζουζούνια σου γιατι μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύεις.

Να είστε όλοι πάντα καλά και ευτυχισμένοι.

Φιλιά πολλά !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
cinemarion 15 Δεκεμβρίου 2012 - 18:25

Να σας ζήσει!!!Να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!! Να το χαίρεστε κι όλα να είναι καλά!!!:):)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 15 Δεκεμβρίου 2012 - 18:19

Ερμιόνη μου να σας ζήσει!!!!!!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι όλοι μαζί!Αυτή η φωτογραφία πραγματικά με συγκίνησε και γέμισε χαρά!!!Σύντομα θα βρείτε και τις ισσοροπίες σας, μην ανησυχείς, υπομονή!
Φιλιά πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mary Georgali 15 Δεκεμβρίου 2012 - 18:09

Να σας ζήσει! Πάντα γερό και τυχερό το μωράκι σας!
Υπομονή και αγάπη! Μόνο αυτό χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά και κάθε μέρα όλο και καλύτερα!
Να χαίρεσαι τις κούκλες σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία 15 Δεκεμβρίου 2012 - 17:53

Ααααα, τι κούκλες που είστε!!!
Μαμά και κόρες λάμπετε από ευτυχία!!

Ερμιόνη μου να σας ζήσει το μικρότερο μέλος της οικογένειας!
Υγεία και ευτυχία της εύχομαι!

Όσο για τις ισορροπίες, μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά από μόνα τους!

Φιλάκια πολλά! Πολύ χάρηκα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 15 Δεκεμβρίου 2012 - 17:51

Να σας ζήσει!! Όλα θα πάνε καλά με υπομονή κι αγάπη δεν υπάρχουν άλλες συνταγές.
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 15 Δεκεμβρίου 2012 - 17:46

Πόσο πολύ χαίρομαι!!!

Δεν υπάρχουν λόγια γι΄ αυτή τη φωτογραφία, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή.

Ερμιόνη μου να σου ζήσει η κορούλα, να περάσετε και οι τέσσερίς σας τα ποιο τέλεια Χριστούγεννα, να κλειστείτε στο σπίτι, στη φωλιά σας και να απολαμβάνετε την συντροφιά και την ευτυχία σας.

Ναι, είναι δύσκολο να μεγαλώνεις δύο παιδιά. Ναι είναι κουραστικό, πολλές φορές εκνευριστικό, επίπονο, αγχωτικό και ψυχοφθόρο.

… Αλλά Ερμιόνη μου δεν πληρώνεται με τίποτα στον κόσμο. Τα παιδιά είναι ευτυχία, είναι πλούτος.

Είμαι τόσο χαρούμενη που όλα πήγαν καλά και βλέπουμε αυτή την φωτογραφία!!!

Συγχαρητήρια Ερμιόνη, συγχαρητήρια Κωστή και καλώς τα δέχθηκες Ιφιγένεια!!!

Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sotiria Manta 15 Δεκεμβρίου 2012 - 17:35

Να σου ζήσει!το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα