“Στην Κουζίνα των γεύσεων”, η παρουσίαση

Έχουν περάσει ήδη δύο ημέρες από την παρουσίαση του βιβλίου μου με τίτλο “Στην Κουζίνα των γεύσεων” και το συναίσθημα παραμένει ιδιαίτερα έντονο. Όπως επίσης έντονη είναι η ανάγκη να ευχαριστήσω πολύ κόσμο, να μοιραστώ και να εξωτερικεύσω.

"Στην Κουζίνα των γεύσεων", η παρουσίαση

Ήταν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.
Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ένιωθα να περιστοιχίζομαι από πολλή αγάπη. Ένιωθα ευγνωμοσύνη. Είναι προνόμιο να έχω την υποστήριξη και την εκτίμηση τόσων πολλών υπέροχων ανθρώπων.

"Στην Κουζίνα των γεύσεων", η παρουσίαση

Οικογένεια, αδερφικοί φίλοι, συνάδελφοι, φίλοι bloggers και αγαπημένοι αναγνώστες. Ήταν όλοι εκεί και με κοιτούσαν κατάματα με ζεστά, πλατιά χαμόγελα.

Φτάνοντας στο Public Συντάγματος, όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση, ένιωθα το άγχος να με κυριεύει. Όσο άνετα νιώθω με τον γραπτό λόγο, τόσο άβολα νιώθω όταν πρέπει να μιλήσω σε κοινό (ακόμα και αν αυτό είναι το πιο φιλικό και χαμογελαστό κοινό του κόσμου). Ευτυχώς λίγο μετά την άφιξή μας μου προσφέρθηκε ένα ποτήρι κρασί, οπότε σε συνδυασμό με τα φιλικά πρόσωπα που αντίκρυζα και τα καλά λόγια που άκουγα άρχισα να χαλαρώνω.

Η παρουσίαση ήταν όμορφη και ανεπιτήδευτη. Ο κόσμος χαμογελαστός (δεν ξέρω πόσες φορές θα το αναφέρω, αλλά στα αλήθεια δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όλα αυτά τα εγκάρδια χαμόγελα) και η ατμόσφαιρα της βραδιάς παρέπεμπε σε μια ωραία, μεγάλη παρέα. Δεν θα μπορούσα να έχω φανταστεί κάτι καλύτερο για την ξεχωριστή βραδιά του βιβλίου.

"Στην Κουζίνα των γεύσεων", η παρουσίαση

Οι εκλεκτές κυρίες που κατά σειρά προλόγισαν το βιβλίο, η Ασπασία, η Θέμιδα και η Αθηνά, με συγκίνησαν με τα όμορφα λόγια που είπαν για μένα και τη δουλειά μου. Η παρουσία τους εκεί ήταν τιμή για μένα, καθώς και οι τρεις είναι εξαιρετικές στους τομείς τους.

Η Γιώτα έδωσε το παρόν μαζί με την κορούλα της και ας είχε γενέθλια ο άντρας του σπιτιού. Η Ξανθή ανέβαλλε για την επόμενη ημέρα τον εορτασμό της επετείου της με τον Θανάση. Η Πηνελόπη μου έκανε δώρο τα πιο φανταστικά χριστουγεννιάτικα σκουλαρίκια!

Χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα τη Ροδόπη και τη Μαριλένα, αναγνώστριες που έχουν στηρίξει εμένα και το blog σχεδόν από την αρχή.

Γνώρισα την πάντα αισιόδοξη και αεικίνητη Σοφία, τη δημιουργική Δέσποινα, τη Δώρα με τις πιο χαρούμενες και πρωτότυπες ιδέες για πάρτι, τα γλυκύτατα κορίτσια του SoFan, τις φανταστικές μαμάδες του MommyWiki.

"Στην Κουζίνα των γεύσεων", η παρουσίαση

Και το πιο υπέροχα τρελό κορίτσι, τη Δήμητρα.

"Στην Κουζίνα των γεύσεων", η παρουσίαση

Η γλυκιά Αναστασία ήρθε μαζί με τη μαμά και την απίθανη κορούλα της. Παρούσα και η αγαπημένη Αμαλία με τη δική της κορούλα!

Ενθουσιάστηκα όταν είδα τη Σοφία, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες μόνο μέρες και είχε την καλοσύνη να παραβρεθεί στην παρουσίαση.

Ξαναείδα φίλες bloggers που εκτιμώ πολύ. Τη Μάριον, τη Μαρία, την Εύα, τη Γωγώ, τη Μαριλίτα, την Κωνσταντίνα, τη Βέρα!
Η Ιφιγένεια υπέγραφε τα βιβλία μαζί μου. Εγώ έγραφα την αφιέρωση και εκείνη ζωγράφιζε τα λουλουδάκια.

Είδα φίλους που είχα καιρό να δω και συγκινήθηκα. Και τους έβαλα να υποσχεθούν ότι δεν θα χάνονται.

Ήταν μια βραδιά που είχε από όλα.

Ενθουσιώδεις αναγνώστες, φίλους, οικογένεια. Πολλά χαμόγελα.

Τον Κωστή και τα κορίτσια μας. Τις μεγάλες μου αγάπες, το στήριγμα και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της μαγειρικής μου.

"Στην Κουζίνα των γεύσεων", η παρουσίαση

Ναι, είμαι πολύ τυχερή.
Και νιώθω ευγνώμων που σας γνωρίζω όλους είτε προσωπικά, είτε μέσα από τα μηνύματα που ανταλλάζουμε.
Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για όλα!

"Στην Κουζίνα των γεύσεων", η παρουσίαση

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

50 ΣΧΟΛΙΑ

ChristinaD 11 Δεκεμβρίου 2014 - 20:52

Ποσο χαιρομαι Ερμιονη μου, εκανες το ονειρο σου πραγματικοτητα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη 27 Οκτωβρίου 2014 - 10:06

Αχ Ερμιόνη, ήθελα τόσο πολύ να έρθω. Οι μετακινήσεις μου έχουν περιοριστεί πολύ όμως τον τελευταίο καιρό… Συγχαρητήρια και πάλι για το υπέροχο βιβλίο σου! Σου εύχομαι πολλά πολλά ακόμα :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
evi@thehealthycook 24 Οκτωβρίου 2014 - 14:07

Συγχαρητήρια!!
Τι κρίμα που το έχασα…. έσκασα…
Θα έρθω στο επόμενο όμως!!!! ;)
Καλοτάξιδο το βιβλιαράκι σου!! Πάντα επιτυχίες!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τάνια 22 Οκτωβρίου 2014 - 12:08

Πολλα συγχαρητήρια Ερμιόνη και εις ανώτερα εύχομαι. Πολύ θα ήθελα να είχα παρευρεθεί στην παρουσίαση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρα. Οτι καλυτερο εύχομαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby 22 Οκτωβρίου 2014 - 12:04

Φίλη μου, θα το γράψω και εδώ ότι, είμαι πολύ ευτυχής που αυτή την τόσο σημαντική για εσένα μέρα βρισκόμουν δίπλα σου. Το γεγονός ότι με εμπιστεύτηκες να προλογίσω το βιβλίο σου με τίμησε και με έκανε πολύ χαρούμενη. Σου αξίζουν τα καλύτερα και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το βιβλίο σου να κάνει πάταγο και να ακολουθήσουν και άλλες εκδόσεις, όπως επίσης και άλλα βιβλία. Είσαι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνεις και σου εύχομαι κάθε επιτυχία!!!
Χαίρομαι πολύ που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν και σε γνώρισα.
Φιλάκια πολλά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 21 Οκτωβρίου 2014 - 08:13

χάρηκα πολυ που τα κατάφερα και ήρθα και πιο πολυ χαίρομαι που σε γνώρισα !!!!
Η παρουσίαση ήταν πολυ ζεστή και περάσαμε ολοι πάρα πολύ όμορφα!
Ηδη στο σπίτι εχουμε φτιάξει αρκετές συνταγες και ειναι πεντανόστιμες!
Σου ευχομαι να είναι καλοτάξιδο και σύντομα το επόμενο βιβλίο!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευη 20 Οκτωβρίου 2014 - 22:26

Συγχαρητηρια Ερμιονη!! Πολυ ομορφα και συγκινητικα οσα περιγραφεις! Και παλι καληηηηη επιτυχια στο βιβλιο σου! Ευχομαι να εισαι παντα τοσο χαρουμενη οσο δειχνεις στις φωτογραφιες και παντα να εχεις αυτο το πλατυ χαμογελο!
Πολλα φιλια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρίνα 20 Οκτωβρίου 2014 - 22:17

Ερμιονάκι μου, συγχαρητήρια…καλή επιτυχία στο πρώτο σου βιβλίο

Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να είσαι πάντα
καλά

φιλιά
Μαρίνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι Παιδί 20 Οκτωβρίου 2014 - 22:13

Ερμιόνη μου καλησπέρα. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι δημιουργική και χαμογελαστή και το βιβλίο σου να είναι καλοτάξιδο. Πανέμορφη παρουσίαση, με γνωστές φυσιογνωμίες ολόγυρα σου που αγαπώ πολύ, ομολογώ ότι ζήλεψα που δεν κατάφερα να έρθω. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί το αξίζεις!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenisCooking 20 Οκτωβρίου 2014 - 19:05

Ερμιόνη μου συγχαρητήρια, εύχομαι τα καλύτερα, καλοτάξιδο το βιβλίο και με πολλές επανεκδόσεις!!!Χαίρομαι που σε βλέπω τόσο χαρούμενη & ευτυχισμένη!Ελπίζω να έρθεις και στη πόλη μου για παρουσίαση, θα χαρώ πολύ!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 19 Οκτωβρίου 2014 - 22:18

Όλα ήταν πολύ όμορφα, τα κορίτσια σου είναι γλύκες!
Χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε!
Συγχαρητήρια και πάλι, είμαι σίγουρη ότι το βιβλίο σου θα έχει μεγάλη επιτυχία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco 19 Οκτωβρίου 2014 - 18:42

Τι όμορφες εικόνες !!! Και πάλι πολλά συνχαρητηρια κοριτσακι, η μικρη σου το χαρηκε περισσότερο ή μου φαίνεται???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πατρίσια 19 Οκτωβρίου 2014 - 15:11

Ερμιόνη μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Την επιτυχία σου πραγματικά την αξίζεις! Ήδη το βιβλίο σου έχει κλείσει θέση στο αεροπλάνο και έρχεται λίαν συντόμως εδώ στη μακρινή Αυστραλία!! φιλιά πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δήμητρα 19 Οκτωβρίου 2014 - 11:58

Ερμιόνη μου την επιτυχία την αξίζεις, δεν είσαι απλά τυχερή! Το βιβλίο σου είναι γεμάτο αγάπη και συνταγούλες που θέλει κανείς οπωσδήποτε να δοκιμάσει!…
Η ξαδέλφη μου με το που το ξεφύλλισε έτρεξε στο public για να πάρει το δικό της, χα χα!
Να είσαι πάντα καλά, εσύ, τα κοριτσάκια σου και όσοι αγαπάς, να έχεις πάντα επιτυχίες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ν 19 Οκτωβρίου 2014 - 11:38

Καλοταξιδο το βιβλιο σου ,ευχομαι να ακολουθησουν κι αλλα γιατι το αξιζεις,πολυ ομορφη η οικογενεια σου ,να τους χαιρεσαι και να σε χαιρονται πολλα φιλια ,καλη Κυριακη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 19 Οκτωβρίου 2014 - 11:10

Ερμιόνη μου, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην νέα σου δραστηριότητα! Να “σκίσει” σε πωλήσεις το βιβλίο σου και να αγαπηθεί από τους αναγνώστες!!! Η Ιφιγένεια στην πρώτη γραμμή, δίπλα στην μαμά, νομίζω ότι και εκείνη θα ακολουθήσει τα δικά σου βήματα!!
Καλή Κυριακή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
me (maria) 18 Οκτωβρίου 2014 - 22:07

Πολλά συγχαρητήρια!!
Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 18 Οκτωβρίου 2014 - 21:14

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου, απ’ ότι βλέπω από τις φωτογραφίες και από τα τόσο ένθερμα σχόλια των παρευρισκόμενων, η παρουσίαση του βιβλίου σημείωσε τρομερή επιτυχία! Όχι πως είχα αμφιβολίες (μην μας ξεχνάς στη Θεσσαλονίκη)!
Στις φώτο φαίνεται ότι πέρασες πραγματικά πολύ όμορφα, χαλάρωσες και το διασκέδασες! Η αγαπημένη μου είναι η τελευταία φώτο, μαμά και κόρη απαστράπτουσες. Και ξανά μπράβο Ερμιόνη μου, εύχομαι στην επιτυχία του βιβλίου σου που θα την ακολουθήσει και ένα δεύτερο!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρούλα 18 Οκτωβρίου 2014 - 21:01

ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ!!!!συγκινήθηκα με τη διαδρομή σου ως εδω!!!είσαι η ζωντανή απόδειξη ότι οποίος αξίζει και δουλεύει σκληρά,με υπευθυνότητα και αγάπη γι’αυτό που κάνει,πάει μπροστά!!!συγχαρητήρια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 18 Οκτωβρίου 2014 - 20:01

Να πω, πως ο χαρακτήρας σου, θα είναι αυτός που θα σε “οδηγεί” πάντα με επιτυχία και στις επόμενες “κατακτήσεις” Ερμιόνη μου.

Χάρηκα που καταφέραμλε να γνωριστούμε επιτέλους!

Καλή επιτυχία και πάλι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 18 Οκτωβρίου 2014 - 19:03

Ερμιόνη μας υπέροχη! Το “μας” διότι σε θεωρούμε όλοι φίλη μας!
Από την πρώτη φορά που σε επισκέφθηκα εδώ μέχρι και τη μέρα που σε γνώρισα από κοντά, μου βγάζεις μια απλότητα και μία γλυκύτητα. Όπως ακριβώς και το blog σου!
Έχεις μια υπέροχη φαμίλια και έναν καταπληκτικό σύντροφο. Σου αξίζει κάθε ευτυχία και επιτυχία γιατί καταφέρνεις να ισορροπείς ανάμεσα σε οικογένεια, εργασία, blogging και προσφάτως και συγγραφή:)
Το βιβλίο σου βρίσκεται σε ειδική θέση στην κουζίνα μου πλέον, αγαπημένο και ξεχωριστό.
Η βραδιά της παρουσίασης ήταν όντως μέσα σε κλίμα παρείστικο και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαμε ένα χαμόγελο στα χείλη. Τα κεράσματά σου τα τσακίσαμε και το κρασάκι που τα συνόδευε μας χαλάρωσε ακόμα περισσότερο:)
Εύχομαι η Κουζίνα των γεύσεων να είναι πολυταξιδεμένη και πολυδιαβασμένη!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Κ 18 Οκτωβρίου 2014 - 14:41

Μπορεί να μην ήμουν στην παρουσίαση του βιβλίου σου, αλλά οι ευχές μου είναι ολοψυχες! Να είναι καλοτάξιδο! Μακάρι να είσαι πάντα έτσι χαμογελαστή και γεματη στη ζωή σου! Καλή επιτυχία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 18 Οκτωβρίου 2014 - 13:52

Ερμιόνη όλα ήταν υπέροχα και τα κέικ νοστιμότατα και εσύ μια χαρά (εγώ στη θέση σου δεν θα είχα πιει ένα ποτηράκι αλλά ένα μπουκάλι οπότε δεν σε παρεξηγώ ;). Είμαι σίγουρη πως το βιβλίο θα πάει περίφημα και μακάρι να είσαι πάντα τόσο δημιουργική και με τη στήριξη των αγαπημένων σου να βγάλεις κι άλλα (με τόσο κόσμο να σου μιλάει ακατάπαυστα ήταν πολύ δύσκολο να σε πλησιάσω -κρίμα, αλλά θα υπάρξει κάποια άλλη ευκαιρία για να γνωριστούμε πιστεύω)
Φιλιά και καλό Σ/Κ προς το παρόν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 18 Οκτωβρίου 2014 - 18:02

Καλά βρε κορίτσι!
Γιατί δεν ήρθες να μου μιλήσεις;;
Αφού ξέρεις πόσο πολύ θέλω να σε γνωρίσω!
Πιστεύω κι εγώ ότι κάποια στιγμή θα συναντηθούμε δεν μπορεί!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Callie 18 Οκτωβρίου 2014 - 11:42

Ερμιόνη μου έμαθα τα καλύτερα για την παρουσίαση! Μου είπαν ότι όλα ήταν ακριβώς όπως εσύ, απλά αλλά συγχρόνως elegant και όμορφα! Ησουν εσύ! Πολύ σημαντικό! Λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα να είμαι αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεψαν. Σύντομα όμως θα έχω κι εγώ το βιβλίο στα χέρια μου! Να είσαι καλά και εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ακόμα βιβλία!!! Κάλη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 17 Οκτωβρίου 2014 - 23:34

Ερμιόνη μου χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά!
Εύχομαι να έχουμε κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για να ξαναβρεθούμε και με περισσότερο χρόνο.
Συγχαρητήρια και πάλι για την δουλειά που κάνεις , είναι αξιοθαύμαστη , καλή επιτυχία να έχεις και φυσικά υγεία και αγάπη στην οικογένεια σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Ξηρουχακη 18 Οκτωβρίου 2014 - 11:46

Συγχαρητήρια καλή μου Ερμιόνη,για την αποδοχή κ επιτυχία του βιβλίου σου!
Δεν είχα αμφιβολία γι’ αυτό.Ήθελα να σου προτείνω να κάνεις κ εδώ στα Χανιά μια παρουσίαση,όπου το γυναικειο φύλο τρελαίνεται για την μαγειρική τέχνη και όλες θα επιθυμούσαν να δουν κάτι πρωτοπόρο κ όμορφο όπως την δεξιότητα σου σ’ αυτή.Θα μπορούσα να σε βοηθήσω σε ο,τι περνάει από το χέρι μου να κάνεις μια όμορφη παρουσίαση.
Πολύ ομορφες οι φωτογραφίες,τα μικρά σου πολύ χαριτωμένα κ ο άντρας σου μια ευγενική κ συμπαθητική παρουσία.Εσύ γλυκύτατη ,όπως πάντα!
Άλλωστε ο ψυχικός κόσμος του ατόμου αντανακλάται στο πρόσωπό του!
Πάντα επιτυχίες καλή μου κ,χαρά κ ευτυχία στην οικογένειά σου.φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimi 17 Οκτωβρίου 2014 - 23:28

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου! Πόσο χαρούμενη φαίνεσαι στις φωτογραφίες!! Μακάρι να μπορούσα να ήμουν κι εγώ εκεί! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία με το βιβλίο!Καλοτάξιδο καί καλές πωλήσεις!Τό κοριτσάκι σου σκέτη γλύκα!!Λάμπει από χαρά καί καμαρώνει τήν ταλαντούχα μανούλα της!!
Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marion 17 Οκτωβρίου 2014 - 22:15

Χάρηκα που ήμουν εκεί στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου
Και πάλι πολλά πολλά μπράβο και εύχομαι να είσαι πάντα χαμογελαστή και να κάνεις όμορφα πράγματα. Και να έχεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και χαίρονται με την χαρά σου :)

Οι μικρές κυρίες σας σκέτες γλύκες, να τις χαίρεστε

Φιλια πολλά : )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελληνικό Χρέος 17 Οκτωβρίου 2014 - 21:52

Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Φαίνεσαι τόσο ευτυχισμένη στις φωτογραφίες! Πολλές πολλές επιτυχίες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 17 Οκτωβρίου 2014 - 21:33

μπραβο ερμιονη!!!! τελεια!!μπραβο που εχεις διπλα σου ατομα π σε αγαπανε και σε στηριζουν!!παντα επιτυχιες σου ευχομκαι καλοταξιδο το βιβλιο!!! υπαρχει περιπτωση να ερθεις προς θεσ/νικη;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 18 Οκτωβρίου 2014 - 18:01

Ευχαριστώ πολύ ντολμαδάκι μου!
Υπάρχει περίπτωση να έρθω στα μέρη σας ναι!
Θα δούμε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Litsa 17 Οκτωβρίου 2014 - 15:46

Συγχαρητήρια Ερμιόμη μου! Μέχρι τελευταία στιγμή κανόνιζα το πώς θα έρθω, αλλά τελικά όλα ανατράπηκαν. Δεν πειράζει, θα τα πούμε σίγουρα κάποια άλλη στιγμή!
Καλοτάξιδο το βιβλίο σου κοριτσάκι μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 17 Οκτωβρίου 2014 - 15:43

Η πολύμηνη απουσία μου με κράτησε αρκετά πίσω στα μαγειρικά δρώμενα και πραγματικά στεναχωριέμαι αφάνταστα Ερμιόνη μου, που δεν έζησα πιο νωρίς όλη την πορεία της νέας σου διαδρομής!!!! Σαν Κρητικάτσι που είσαι δεν έχω καμία αμφιβολία πως το βιβλίο σου θα αποτελέσει ένα σπουδαίο απόκτημα!!!!!!
Ολόψυχα να ευχηθώ κάθε επιτυχία!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαριλένα 17 Οκτωβρίου 2014 - 15:09

Άντε! Σε περιμένουμε και στην Κύπρο για μια παρουσίαση! Αν δεν έχεις προγραμματίσει πες μου να το κανονίσουμε!!!
Εύχομαι πάντα τέτοια και εις ανώτερα!
Εμείς σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τη δημιουργικότητά σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νατάσα 17 Οκτωβρίου 2014 - 16:04

Συγχαρητήρια! Έτσι χαρούμενη κ ευτυχισμενη να εισαι πάντα! Με πολλα βιβλία να ακολουθούν! Σε ευχαριστουμε κ συνέχισε να κανεις τα πάντα με αγάπη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 17 Οκτωβρίου 2014 - 14:53

Αχ Ερμιονάκι μου, πόσο συγκινούμαι!
Και πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί να σε καμαρώσω!!
Πάντα επιτυχίες εύχομαι στην ζωή σου!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίδα 17 Οκτωβρίου 2014 - 12:47

και πάλι συγχαρητηρια Ερμιονη μου!! Ευχομαι αυτο να ειναι το πρωτο απο τα πολα βιβλια που θα γραψεις!! πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 17 Οκτωβρίου 2014 - 12:41

Μπράβο βρε κορίτσι μου!! Ελπίζω να απόλαυσες την βραδιά σου με τόσους αγαπημένους φίλους!!Καλές πωλήσεις και με το καλό και το επόμενο που ελπίζω να μπορώ να είμαι και εγώ! Φιλιά πολλά σε σένα αλλά και στο αγγελούδι σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 17 Οκτωβρίου 2014 - 12:32

Εύχομαι κι από δω καλές πωλήσεις! Αξίζεις κορίτσι μου και την αγάπη όλων και την εκτίμηση και την αναγνώριση! Πολύ όμορφα φαίνονται όλα στην εκδήλωσή σου. Μακάρι να ήμουν εκεί…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Zambia 17 Οκτωβρίου 2014 - 12:25

Πολλά συγχαρητήρια Ερμιόνη για αυτή την τόσο φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή για σένα και τους ανθρώπους γύρω σου!

Εύχομαι καλοτάξιδο το βιβλίο σου, με πολλές επανεκδόσεις, και φυσικά και στα επόμενα με το καλό!

Ζ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 17 Οκτωβρίου 2014 - 12:22

Ερμιόνη μου, ήταν μια πολύ όμορφη παρουσίαση και ελπίζω να πέρασες κι εσύ τόσο καλά όσο και εμείς! Και πάλι καλοτάξιδο να είναι το πρώτο σου βιβλίο! Άντε και στα επόμενα με υγεία! ;-)
Πολλά φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στέλλα 17 Οκτωβρίου 2014 - 11:43

Συγχαρητήρια Ερμιόνη!!
Δεν μπορώ παρα να αισθάνομαι κι εγώ περήφανη για σένα
που με τη γλυκύτητα, την καλοσύνη και τις υπέροχες αναρτήσεις
έχεις κατακτήσει τις καρδιές μας {συνήθως δεν είμαι τόσο γλυκανάλατη αλλά μου βγήκε αυθόρμητα..}!
Καλές και πολλές επανεκδόσεις εύχομαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 17 Οκτωβρίου 2014 - 11:00

Περάσαμε κι εμείς πολύ όμορφα, οπότε σε ευχαριστούμε με τη σειρά μας! Εύχομαι και πάλι να σου πάνε όλα όπως τα ονειρεύεσαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νανά {kouzinista} 17 Οκτωβρίου 2014 - 10:50

Ερμιόνη μου, για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Τελικά η αγάπη, η καλοσύνη και τα καλά λόγια που μοιράζεις απλόχερα σε όλους, επιστρέφουν πίσω πολλαπλάσια σε σένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lolipop 17 Οκτωβρίου 2014 - 10:49

Ερμιόνη μου έχω προσπαθήσει να ξανασχολιασω αλλά δεν έβλεπα πουθενά το σχόλιο.Καταρχάς να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου για όλα. Που είσαι μια εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα, σύζυγος,blogger τώρα και συγγραφέας και από ότι φαίνεται τα καταφέρνεις μια χαρά κρατώντας τις σωστές ισορροπίες.Απορώ ειλικρινά πως τα καταφέρνεις.Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Ερμιόνη μου και ελπίζω σε μια παρουσίαση στην Κρήτη ώστε να μπορέσω να σε γνωρίσω από κοντά. Πολλά φιλιά superwoman

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 17 Οκτωβρίου 2014 - 10:45

Μπράβο βρε Ερμιόνη μου! Συγχαρητήρια!! Λάμπεις στις φωτογραφίες!! Μακάρι να μπορούσα να ήμουν κι εγώ εκεί. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία με το βιβλίο. Το κοριτσάκι σου μια γλύκα!!!
Σε φιλώ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parentslandgr 17 Οκτωβρίου 2014 - 10:36

Ερμιόνη μου τωρα που ειδα τις φωτογραφίες λυπαμαι ακόμα πιο πολύ που δεν ήμουν εκει. Ολοι δειχνουν τόσο ενθουσιασμένοι!!! Δεν πειράζει όμως. Την επόμενη φορά;)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 17 Οκτωβρίου 2014 - 10:20

Ερμιόνη μου περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά και ας μην είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας. Η παρουσία του βιβλίου σου έγινε σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Ελπίζω να το χάρηκες! Καλό ταξίδι στο βιβλίο σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαργαρίτα 17 Οκτωβρίου 2014 - 10:05

Πολύ χαρήκαμε που ήρθαμε Ερμιόνη και σε γνωρίσαμε!
Η παρουσίαση ήταν πολύ ωραία, σαν οικογενειακή συνάντηση.
Καλοτάξιδο το βιβλίο σου και πάλι!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα