Ρολάκια με nutella και κανέλα

Ρολάκια με nutella και κανέλα

Νιώθω πολύ κουρασμένη. Υπερβολικά πολύ όμως.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι και πιθανολογώ ότι δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Αλλά είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο κουρασμένη.
Το πρωί καταβάλλω τεράστια προσπάθεια να σηκωθώ από το κρεβάτι και να αντιμετωπίσω την καινούρια ημέρα με αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Άλλοτε τα καταφέρνω και άλλοτε όχι.
Ακούω πολλή μουσική (ακόμα περισσότερη από το συνηθισμένο μου) και συχνά χάνομαι στις σκέψεις μου.
Η επιστροφή από τη δουλειά με βρίσκει συνήθως νευρική και εξαντλημένη. Ανυπόμονη να χωθώ κάτω από το πάπλωμα.

Τις δύο αυτές εβδομάδες που μεσολάβησαν από την τελευταία μου ανάρτηση, πέρασα αρκετό χρόνο μπροστά από τον υπολογιστή, προσπαθώντας να σκεφτώ ένα ωραίο κείμενο για να προλογίσω μια οποιαδήποτε συνταγή και να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου.
Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άξιο αναφοράς. Και αφού συνειδητοποιούσα ότι δεν μπορώ να γράψω, διάβαζα λίγες σελίδες από την «Επιστροφή του ιππότη με τη σκουριασμένη πανοπλία» και έκλεινα τα μάτια… λίγο μελαγχολική, αρκετά απορημένη και αβέβαιη.

Είναι πραγματικά πολύ περίεργο να συνειδητοποιείς ότι κάτι που σε γέμιζε στο παρελθόν δεν σε γεμίζει πια. Και είναι εξαιρετικά αγχωτική και πιεστική η σκέψη του να μην ξέρεις προς ποια κατεύθυνση θέλεις να οδηγήσεις τα βήματα σου. Να μην ξέρεις τι στόχους να θέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ρολάκια με nutella και κανέλα

Ελπίζω να μη σας μπερδεύω (πολύ) ούτε να σας ανησυχώ. Είμαι καλά, απλά πολύ προβληματισμένη. Μπορεί να είναι και ζωδιακό.
Καθότι Τοξότης ομολογώ ότι είμαι άτομο που βαριέται σχετικά εύκολα και που συχνά-πυκνά διακατέχεται από ένα βασανιστικό συναίσθημα ανικανοποίητου.

Πληκτρολογώ γρήγορα και χαίρομαι. Οι σκέψεις ξεκλειδώνονται.
Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα μεταβώ από την ψυχανάλυση που κάνω τώρα στα ρολάκια με nutella και κανέλα που θέλω να σας προτείνω, αλλά κάπως θα το κάνω και αυτό!
Μαγείρεψα αρκετά τις μέρες της απουσίας μου, χωρίς ωστόσο να έχω διάθεση να φωτογραφίσω. Κάπως πρωτοφανές (και αυτό) για τα δεδομένα μου αλλά το αποδέχτηκα. Προτιμώ το τίποτα από τη μετριότητα άλλωστε.

Ρολάκια με nutella και κανέλα

Αυτά τα ρολάκια με nutella, με έκαναν να πάρω τη φωτογραφική μου μηχανή ανά χείρας, να (προσπαθήσω να) προσπεράσω τις δυσκολίες που δημιουργεί στο φωτισμό ο γκρίζος και μελαγχολικός ουρανός και να τα αναδείξω όσο καλύτερα μπορώ.

Με 3 μόλις υλικά και 35’ συνολικό χρόνο προετοιμασίας, μοιάζουν να αποτελούν συνταγή-παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες.
Τραγανή σφολιάτα, αγαπημένη nutella και λίγη κανέλα για ένα πιο φθινοπωρινό touch. Απλές, ξεκάθαρες και πλήρως ικανοποιητικές γεύσεις. Σας συμβουλεύω να μην παραλείψετε το γλάσο. Ετοιμάζεται πανεύκολα, ενισχύει την αίσθηση απόλαυσης και χαρίζει μια κομψή πινελιά.

Ευελπιστώ ότι θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή. Καλό μήνα!

Ρολάκια με nutella και κανέλα

Ρολάκια με nutella και κανέλα

Eτοιμασία: 10 minutes
Μαγείρεμα: 25 minutes
Γεύμα: πρωινό
Λέξη-κλειδί: ρολάκια με nutella
Μερίδες: 12
Τραγανή σφολιάτα, αγαπημένη nutella και λίγη κανέλα για τη φθινοπωρινή πινελιά. Με 3 υλικά και 35' ετοιμασίας, αυτά τα ρολάκια με nutella είναι φανταστικά!

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτα βουτύρου Χρυσή Ζύμη
  • 200 γρ. μερέντα ή nutella
  • 1 κ.γ. κανέλα

Για το γλάσο:

  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • ½ κ.γ. κανέλα
  • 5-6 κ.σ. νερό

Εκτέλεση
 

  • Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε την επιφάνεια του με τη nutella. Πασπαλίζουμε με την κανέλα και τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό (διπλώνουμε κατά μήκος της μικρότερης πλευράς του). Για να μπορέσουμε να το κόψουμε ευκολότερα, το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 30-40’.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αέρα.
  • Κόβουμε το ρολό σε 12 κομμάτια και τα τοποθετούμε σε φόρμα με υποδοχές για μάφινς. Εναλλακτικά, μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε στρογγυλό ή παραλληλόγραμμο ταψί κατάλληλου μεγέθους.
  • Ψήνουμε τα ρολάκια για 25’, μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
  • Εντωμεταξύ, ετοιμάζουμε το γλάσο. Βάζουμε τη ζάχαρη μαζί με την κανέλα σε μπολ και προσθέτουμε το νερό κουταλιά-κουταλιά, ανακατεύοντας ζωηρά με το σύρμα μέχρι να έχουμε την επιθυμητή πυκνότητα.
  • Μόλις ψηθούν τα ρολάκια, τα περιχύνουμε με το γλάσο και σερβίρουμε αμέσως.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




35 ΣΧΟΛΙΑ

bristol plasterers 25 Μαρτίου 2015 - 09:55

Wow cinnamon and nutella together. Heaven. Thank you for sharing this.

Simon

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατερίνα 10 Δεκεμβρίου 2014 - 12:57

Καλό κουράγιο Ερμιόνη μου! Τα ρολάκια φαίνονται πεντανόστιμα! Θα τα δοκιμάσω σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Ξηρουχακη 5 Δεκεμβρίου 2014 - 21:29

Γλυκειά μου Ερμιόνη,πόσο σε νιώθω! Ήμουν 21 ετους,μαμά,φοιτήτρια στο Πάντειο κ εργαζόμενη σε μια πολύ απαιτητική,ιδιωτική τράπεζα.
Δεν ήταν η δουλειά που ήθελα,τη μισούσα! Ήθελα να πάω Φιλοσοφική αλλά οικονομικοί λόγοι,με αναγκασαν να δουλέψω κ το Πάντειο δεν είχε υποχρεωτική παρακολούθηση.Κάθε μέρα έκλαιγα Ερμιόνη,ο παιδικός σταθμός έκλεινε νωρίτερα,ο άνδρας μου εργαζόταν κ γω ήμουν κάποια στιγμή με 2 παιδιά,μακριά από τους δικούς μου ,χωρίς φίλους ,στην επαρχία.Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου,έβαλα 30 ολόκληρα κιλά,τρωγωντας γλυκα,με 2 παιδιά που με χρειάζονταν.
Έτσι πήρα την απόφαση κ παραιτήθηκα απο τη δουλειά,παίρνοντας μικρή μηνιαια αποζημίωση κ ζήσαμε με τον ενα μισθό.
Ούτε σπίτι δεν είχαμε ακόμη.Σήμερα οι γιοι μου,λαμπροί επιστήμονες κ εξαιρετα άτομα,λυπούνται που μου στέρησαν την..πιθανή καριέρα μου,αλλά είναι υπερήφανοι κ πολύ ευχαριστημένοι που ειχαν δίπλα τους τη μητέρα τους,φύλακα άγγελο κ ξέρουν πολύ καλά πως κ εκείνη στερήθηκε όνειρα κ δυνατοτητες,γ’ αυτούς.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες κάτι η σε βοηθησα Ερμιόνη μου.
Εγώ από το να κλαίω στη παλιοδουλειά κ να εχω οικονομική όμως άνεση,επέλεξα να μείνω στα παιδιά κ να χαίρομαι σήμερα αυτό που έγιναν.Ίσως κ συ να βάλεις κάποιες προτεραιότητες.Είσαι πανεξυπνη κ ευαίσθητη,θα βρεις τη χρυσή τομή.
Δεν μπορείς να τα προλαβαίνεις όλα,δεν είσαι ρομπότ.
Φιλάκια,Μαρία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
maraki 5 Δεκεμβρίου 2014 - 15:22

σε καταλαβαίνω απόλυτα…και εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι πολλές φορές…προσπαθώ όμως να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι κουραστική μα και τόσο γλυκιά…σαν τα ρολλάκια σου που τα έφτιαξα χτες και ξετρελάθηκε η κόρη μου και ο άντρας μου!!!και τόσο εύκολα στην παρασκευή!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenisCooking 4 Δεκεμβρίου 2014 - 10:31

Ερμιόνη μου νομίζω πως όλοι μας τη περνάμε αυτή τη φάση και δυστυχώς δε συμβαίνει μόνο μια φορά! Μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι καθόλου, θα δεις πως θα ‘ρθει πάλι η στιγμή που θα έχεις άλλη διάθεση και ψυχολογία!Ίσως χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα για να χαλαρώσεις και σ’αυτό σίγουρα θα βοηθήσει το να είσαι δίπλα στην οικογένειά σου και τα πρόσωπα που αγαπάς.
Τα νουτελορολάκια σου δείχνουν υπέροχα και πολύ προκλητικά!!!
Πολλά φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 3 Δεκεμβρίου 2014 - 11:13

Ερμιoνάκι μου, νομίζω πως το σώμα και το πνεύμα σου χτυπάνε το καμπανάκι για να σου πουν ότι πρέπει λίγο να χαλαρώσεις τους ρυθμούς. Ίσως απλά χρειάζεσαι χρόνο και ένα διάλειμμα κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω όταν νιώθω κουρασμένη. Αφήνω για λίγο κατά μέρος όλα όσα έχω αναλάβει (κι ας μου αρέσουν ή μου άρεσαν κάποια στιγμή) και αποστασιοποιούμαι για όσο νιώθω πως χρειάζεται. Είναι ο μόνος τρόπος για να συνειδητοποιήσω ποια είναι τα σημαντικά, με ποια αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω και ποια πρέπει να αφήσω για να γίνει η καθημερινότητά μου πραγματικά ποιοτική (για μένα αλλά και για τους δικούς μου ανθρώπους, που σίγουρα επηρεάζονται από τη δική μου κούραση -είτε το δείχνουν είτε όχι). Μετά από αυτή τη διαδικασία, βλέπω τα πράγματα πάντα πιο καθαρά. Και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται… :-)
Πολλά φιλιά και καλή ξεκούραση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 2 Δεκεμβρίου 2014 - 18:49

Πολύ λαχταριστά τα ρολάκια σου και κυρίως πανεύκολα Ερμιόνη!!!! Σίγουρα χρειάζεται λίγο να χαλαρώσεις!!! Θα πάρεις δυνάμεις και θα επανέλθεις δριμύτερη!!!
Καλό μήνα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 2 Δεκεμβρίου 2014 - 17:57

Δεν νομίζω πως θα σε “παρηγορήσει” το γεγονός πως θα σου πω: ότι τη φάση αυτή, θα την ξαναπεράσεις… και θα την ξαναπεράσεις… και θα την ξαναπεράσεις ;-)) Ερμιόνη μου!!

Πάντα υπάρχει η “στιγμή”, η “ώρα” του “fed up with…”!!!

Μετά όμως επανέρχεσαι και προσπαθείς και πάλι για το καλύτερο (σε όλους τους τομείς) και νομίζω πως κατά την επαναφορά, έχοντας ορίσει το τι εσύ θέλεις και επιθυμείς να κάνεις…, έχεις γίνει και σαν άτομο σοφότερη.
Πίστεψε με :-))

Φιλιά σας πολλά και καλό Χριστουγεννιάτικο μήνα να έχετε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mari 2 Δεκεμβρίου 2014 - 16:05

Αχχχχχχχ!!! Ερμιόνη μου!! Σου μιλάει άλλο ένα τοξοτάκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα, διανύω κι εγώ μια παρόμοια φάση και το μόνο που κάνω είναι να φιλοσοφώ την κατάσταση.
Είναι σίγουρο ότι δεν πρέπει να πιεζόμαστε γιατί αυτό επιδρά στην υγεία μας και στους γύρω μας, στους αγαπημένους μας! Κάνε αυτό που σε ξεκουράζει και σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους! Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Τα ρολάκια σου πρέπει να είναι εθιστικά!!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίλα 2 Δεκεμβρίου 2014 - 13:56

Ερμιόνη μου κι εγώ τον τελευταίο καιρό έτσι νιώθω, ίσως φταίει σε μένα ο ωροσκόπος Τοξότης!! Επίσης ένα άλλο συναίσθημα που νιώθω είναι οτι βαρέθηκα να απολογούμαι……….και γιατί άλλωστε πρέπει να το κάνω!!! Τα ρολάκια σου είναι ονειρεμένα….δεν το συζητώ!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 2 Δεκεμβρίου 2014 - 12:24

Εγώ πιστεύω πως η κούραση δεν κάνει διακρίσεις σε παντρεμένους και ανύπαντρους, γονείς και μη γονείς. Και το ίδιο φυσικά και η ρουτίνα.
Αν κάτι όμως είναι κρίμα να παραμεληθεί είναι ο εαυτός σου και οι δικοί σου άνθρωποι. Το blog και τα ιντερνετικά “καθήκοντα” λογικό είναι να έρχονται τελευταία.
Ερμιόνη σου εύχομαι να βρεις γρήγορα τους ρυθμούς σου και την ενέργεια που νιώθεις ότι σου λείπει. Αν και δεν σε ξέρω βέβαια από κοντά, μου φαίνεται πως παραείσαι αυστηρή με τον εαυτό σου, ίσως αυτό να είναι μια κατάσταση που θα έπρεπε να αλλάξει για να νιώσεις καλύτερα.
Σεντόνι έγραψα :)
Πολύ ωραία τα ρολάκια και πολύ εύκολα!
Ζύμη και νουτέλα είναι υλικά που συνήθως δεν μας λείπουν :)
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 2 Δεκεμβρίου 2014 - 10:58

Τα ρολάκια είναι τέλεια και η κανέλα από τα αγαπημένα μου μπαχαρικά. όσο για όλα τα άλλα, μακάρι να μπορούσα να σου πω κάτι ενθαρρυντικό αλλά δυστυχώς δεν μπορώ γιατί εμένα αυτή είναι η ζωή μου. Άλλες φορές μου αρέσει αυτή η τρέλα άλλες φορές με κουράζει. Όμως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπως αλλιώς! Αν όμως κάτι εσένα σε ενοχλεί βρες τη δύναμη να το αλλάξεις! Μπορείς!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimi 2 Δεκεμβρίου 2014 - 09:41

Καλημέρα Ερμιόνη μου!Καλό μήνα!!Σέ νοιώθω!!
Εργαζόμενη μητέρα καί μέ τόσες υποχρεώσεις,μέ τό δίκιο σου νοιώθης κουρασμένη!
Βλέπω καί τήν κόρη μου μέ τρία παιδιά καί μέ πολύ βοήθεια από εμένα καί πάλι δέν τά βγάζει πέρα!Τά ρολάκια σου λαχταριστά καί τό γλάσο κανέλας σίγουρα τά απογειώνει!!Θά τά δοκιμάσω!!!Καλή εβδομάδα καί καλή δύναμη!!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marion 2 Δεκεμβρίου 2014 - 09:29

Καλό μήνα Ερμιόνη μου. Καλό γιορτινό μήνα.

Αργησες λίγο αλλά δεν πειράζει. Η κούραση είναι φυσικό και επόμενο επακόλουθο αφού κάνεις τόσα πολλά. Μην αγχώνεσαι. Ξεκουράσου. Πρέπει να το κάνουμε και αυτό κάποια στιγμή. Μην σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις εκείνο, πρέπει να κάνεις άλλο, αλλά μόνο γιατί το θες. Και το πρώτο που θες είναι να είσαι εσύ καλά και χαρούμενη. Και τα άλλα θα τα βρεις.

Τα ρολλάκια σου τώρα μας γλυκαναν ευχάριστα. Ωραίο και το γλάσο που σίγουρα του πάει πολύ.

Πολλά πολλά φιλιά :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parentslandgr 2 Δεκεμβρίου 2014 - 08:31

Ερμιόνη μου
Τον τελευταιο καιρό κουραστηκες πολύ. Τωρα είναι καιρός να δωσεις χρόνο σε εσενα. Οι γιορτες θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Σκεψου παντως οτι και στα πολύ κάτω σου μας εδωσες μια τοσο όμορφη συνταγη. Σε αγαπαμε και σε θέλουμε χαμογελαστη και χαρούμενη. Φιλάκια πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νeli 2 Δεκεμβρίου 2014 - 02:01

Kαλο μηνα ,καταπλητικα φαινονται να ειναι γλυκος σαν αυτα ο μηνας σου και να ξαναβρεις την καλη σου διαθεση πολλα φιλια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
evi@thehealthycook 1 Δεκεμβρίου 2014 - 22:59

ξεκουράσου και εμείς θα είμαστε εδώ. δεν χρειάζεται να πιέζεσαι.
καλό μήνα και καλή ξεκούραση!!

ΥΓ. σούπερ τα ρολλάκια!! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Artemis Tsipi 1 Δεκεμβρίου 2014 - 22:49

Πόσο σε καταλαβαίνω!
Να μην πιέζεσαι και να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι όσο μπορείς.
:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Artemis Tsipi 1 Δεκεμβρίου 2014 - 22:50

δυό φορές το ίδιο περίπου μήνυμα… Καλά πάμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Artemis Tsipi 1 Δεκεμβρίου 2014 - 22:47

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Μη πιέζεσαι. Να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι όσο μπορείς.
Δεν είσαι μόνη.
:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 1 Δεκεμβρίου 2014 - 22:13

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!Και καλό μήνα. Ίσως έχεις ανάγκη λίγο να ξεκουραστείς από σκέψεις και υποχρεώσεις…όλοι μας την έχουμε κατά εποχές. Μην αναχώνεσαι για πράγματα που δεν είναι σημαντικά και άσε τον εαυτό σου και το σώμα σου να επιλέξει αυτό τι ανάγκη έχει. Αν θέλει ύπνο και νιώθει κουρασμένο..ύπνο θα του δώσεις …
Τώρα όσο αφορά τα λιγουρευτά ρολάκια σου μόνο θετικά σχόλια έχω να κάνω. Τα φαντάζομαι να λιώνουν σε κάθε δαγκωνιά μου !!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 1 Δεκεμβρίου 2014 - 22:09

Προκλητική και χάρμα οφθαλμών η πρότασή σου Ερμιόνη μου! Λίγα, απλά αλλά αγαπημένα υλικά δίνουν ένα απολαυστικό γευστικό αποτέλεσμα, ιδανικό για πρωινό ή για τον απογευματινό καφέ.
Αυτό που εσύ χρειάζεσαι όμως, είναι λίγη ηρεμία και ξεκούραση για να μην καταρρεύσεις. Πρόσεχε τον εαυτό σου!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 1 Δεκεμβρίου 2014 - 22:01

Από το πρωί σκέφτομαι τι να σου γράψω… κάτι που δεν θα έχεις ήδη σκεφτεί ή δεν σου έχει πει άλλος ήδη… Δεν έχω κάτι τετοιο.
Καταλαβαίνω πώς νιώθεις, όλες περνάμε από αυτή τη φαση, πόσο μάλλον όταν κάποιες είναι τόσο πολυάσχολες όσο εσύ!
Κάνε ό, τι σε ευχαριστεί, όταν σε ευχαριστεί!
Κάνε και άλλες τέτοιες πανευκολες νοστιμιές, κι αν το νιώσεις, πιασε πάλι τη μηχανή… Εμείς εδώ θα είμαστε.
Φιλιά πολλά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 1 Δεκεμβρίου 2014 - 21:57

Καλησπέρα Ερμιόνη μου…
κι εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και προσπαθώ, προσπαθώ με αβέβαιο βήμα!!! Πού θα πάει όμως;;;; Κάπου θα βγάλει όλο αυτό …είναι σίγουρο!! Μη στενοχωριέσαι… όλα θα διορθωθούν!!!!
Γλυκιά μου Ερμιόνη τα ρολάκια σου είναι άκρως επικίνδυαν και εθιστικά!!! Έτσι όπως τα βλέπω θέλω να απλώσω το χέρι μου και να πάρω ένα να το γευτώ αλλά αυτή η οθόνη δεν με αφήνει!!! Ένα θα σου πω… ζωγράφισες!!!!
Φιλιά και καλό μήνα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 1 Δεκεμβρίου 2014 - 18:06

Αγαπημενη νοθτέλα… και τοσο ευκολη η συνταγή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco 1 Δεκεμβρίου 2014 - 18:01

Δυστυχώς Ερμιόνη μου για εμάς τις νέες μαμάδες τα πράγματα είναι δύσκολα, αυτή η κούραση και η υπερπροσπάθεια να ανταπεξέλθουμε σε όλες μας τις υποχρεώσεις συχνά μας βγάζουν off. Ελπίζω να βρεις γρήγορα τους ρυθμούς σου και ειδικά τις γιορτινές ημέρες να πάρεις extra δύναμη. Τα ρολλάκια σου πάντως ζωγράφησαν !!! Φάε 5-6 να δεις πως θα πετάξεις χιχιχιιχ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερη 1 Δεκεμβρίου 2014 - 16:41

Φαίνονται τόσο τραγανά και γλυκά! Μου κάνουν ότι πρέπει για ένα χαλαρό πρωινό με την οικογένεια μας, αυτά τα χαλαρά πρωινά που όσο περνούν τα χρόνια τα νοσταλγούμε όλο και συχνότερα. Φιλάκια Ερμιονάκι μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νατάσα 1 Δεκεμβρίου 2014 - 15:09

Καλησπέρα και από μένα.Η αλήθεια είναι οτι μας έλειψες. Και λέω εγώ οτι κουράζομαι που έχω ακόμα ένα μήνα να επιστρέψω στη δουλειά. Εύχομαι να βρεις τους ρυθμούς σου σύντομα. Τα ρολάκια σίγουρα θα βοηθήσουν! Καλή δύναμη!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 1 Δεκεμβρίου 2014 - 14:33

καλο μηνα!!!! ολοι εχουμε περασει τετοια φαση! ισως με τα χριστουγεννα να φτιαξει λιγο η διαθεση σου !!! τελει ατα ρολλακι αοτι πρεπει για μασουλημα οταν τεμπελιαζουμε αγκαλια με βιβλια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 1 Δεκεμβρίου 2014 - 14:32

Ερμιονάκι μου το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι οι δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου!
Δηλαδή θα δώσεις εκεί όλη την προσοχή σου, και μετά στο χόμπυ σου!
Τα χόμπυ μας είναι για να μας ξεκουράζουν και όχι για να μας αγχώνουν και να μας κουράζουν, αλλιώς παύουν να είναι κάτι το διασκεδαστικό.
Είσαι εργαζόμενη, σύζυγος, μανούλα και όλοι αυτοί οι ρόλοι απαιτούν πολύ μεγάλο μέρος από τον χρόνο σου. Φυσικό είναι να έχεις κουραστεί.
Κάνε ένα διάλειμμα, ξεκουράσου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου στους αγαπημένους σου και στον εαυτό σου, κι εμείς όλοι εδώ είμαστε και θα σε περιμένουμε!
Μην καταπιέζεσαι γιατί έρχονται χρόνια που οι μικρούλες σου θα έχουν όλο και πιο πολλές απαιτήσεις (σχολεία, διαβάσματα, εφηβεία κλπ) κι εσύ πρέπει να έχεις μαζεμένα κουράγια και δυνάμεις.
Είμαι σίγουρη ότι όποια επιλογή και να κάνεις, θα την έχεις σκεφτεί και μελετήσει πολύ προσεκτικά!
Σε φιλώ, και μην ξεχάσω φεύγοντας να πάρω και το λαχταριστό νουτελογλυκάκι σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίδα 1 Δεκεμβρίου 2014 - 14:16

Ερμιονακι… ισως απλα θελεις χρονο να σκεφτεις και να αναδιοργανωθεις!! Ξεκουρασου και σε περιμενουμε!! Απλη και καταπληκτικη η συνταγη σου!! πολλα φιλια και καλο μηνα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κικη 1 Δεκεμβρίου 2014 - 11:18

….σε νιωθω Ερμιονη απολυτα….ετσι καπως νιωθω συχνα πυκνα κ γω και για αυτο δεν μπορω ουτε συμβουλη να σου δωσω…το σιγουρο ειναι οτι χαιρομαι που επεστρεψες με αυτα τα τραγανα ρολακια σου,keep cooking Ερμιονη και keep walking!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 1 Δεκεμβρίου 2014 - 11:50

Νομίζω πως όλες κάποιες στιγμές βρισκόμαστε στην κατάσταση που περιγράφεις, αυτή της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης. Εγώ τουλάχιστον τη βιώνω αρκετά συχνά και πέραν των υποχρεώσεων που αναγκαστικά πρέπει να διεκπεραιώσω λόγω καθημερινότητας, δεν έχω την απαιτούμενη ενέργεια και διάθεση για ο,τιδήποτε άλλο. Καμιά φορά ανησυχώ μήπως παγιωθεί αυτή η κούραση και γίνει μόνιμη, ευτυχώς μέχρι τώρα πρόκειται για παροδική κατάσταση που εναλλάσσεται με πιο δημιουργικές περιόδους. Είναι τόσες οι υποχρεώσεις μας σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο, συν την ρευστή κατάσταση της κοινωνίας μας, που τελικά νομίζω θα ήταν παράλογο να μη μας επηρεάζει. Άρα ακόμα και η κούραση προφανώς είναι δείγμα υγιούς αντίδρασης! Ελπίζω να ανακάμψεις σύντομα Ερμιόνη μου αλλά μέχρι τότε…μην το καταπιέζεις, ρίξε λίγο τους ρυθμούς και άσε τον εαυτό σου να σου δείξει το δρόμο. Α…και τα ρολάκια νομίζω πως βοηθούν, τουλάχιστον την ψυχολογία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tanja@the green mixer 1 Δεκεμβρίου 2014 - 11:13

Καλό μήνα!
Πολύ όμορφα και φωτογενή τα ρολάκια και έιμαι σίγουρη ότι με τον συνδυασμό των υλικών πρέπει να είναι πολύ γευστικά. Η κανέλλα συμπληρώνει τόσο όμορφα την σοκολάτα, δίνοντας της άλλη διάσταση. Ελπίζω να ξεμπλοκάρει το μυαλό σύντομα…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vaya 1 Δεκεμβρίου 2014 - 10:24

Καλό μήνα Ερμιόνη! Με την υπεροχη συνταγή σου που σίγουρα θα δοκιμάσω. Πάντως πρέπει να πω οτι σε νιώθω απόλυτα! Μόνο η λέξη κούραση βγαίνει από το στόμα μου. Η αλήθεια είναι οτι η καθημερινότητα μιας εργαζόμενης μητέρας είναι ιδιαίτερα πιεστική. Αλλά ο σκοπός είναι να βρίσκουμε τις ισορροπίες. Όσο για τους προβληματισμούς σου νομίζω ότι δεν χρειάζονται. Ισως πρέπει να αφήνουμε και λίγο τα πράγματα να έρθουν μόνα τους κι αν δεν έχουμε διάθεση για κάτι ..απλά δεν το κάνουμε.Σε όλα χρειάζεται ένα διάλειμμα Εκεί έχω καταλήξει μετά από τους δικούς μου προβληματισμούς και από πολλές ενοχικές σκέψεις.Καλημέρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα