Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries

Η κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries ετοιμάζεται εύκολα, με λίγα υλικά. Χαρακτηρίζεται από έντονες γεύσεις και τρώγεται απολαυστικά βλέποντας την αγαπημένη μας σειρά!

Η Τετάρτη ήταν μια μέρα αφιερωμένη στην ξεκούραση και τη χαλάρωση.

Μια μέρα που πραγματικά χρειαζόμασταν και κατά τη διάρκεια της οποίας κάναμε -αυστηρά και μόνο- πράγματα που μας ευχαριστούν. Ήταν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, έχοντας παράλληλα και τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της «κοπάνας».

Ξεκίνησε με πρωινό στο Paul στην Κηφισιά.

Ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισαμε να μας προσφέρουμε την πολυτέλεια ενός πλούσιου πρωινού σε ένα προσεγμένο μέρος. (Τα πρωινά στα ξενοδοχεία κατά τη διάρκεια διακοπών εξαιρούνται φυσικά!)

To Paul λοιπόν μου άρεσε από κάθε άποψη.

  • Ο χώρος έχει φινέτσα και αρκετά ρετρό στοιχεία. Πολυέλαιοι, ταπετσαρίες και κουρτίνες δημιουργούν ένα πολύ κομψό διακοσμητικό στιλ. Στους τοίχους φωτογραφίες από τη Γαλλία του 1890.
  • Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και φιλόξενη. Η εξυπηρέτηση άψογη πραγματικά.
  • Κόσμος έμπαινε και έβγαινε συνεχώς, τα πρόσωπα στα τραπέζια χαμογελαστά.
  • Αυτό που με κέρδισε εξαρχής βέβαια είναι η υπέροχη βιτρίνα του. Μπαίνοντας μέσα στο κατάστημα, έμεινα να την κοιτώ σα μαγεμένη και να σκέφτομαι τι να πρωτοδοκιμάσω. Ωραίοι προβληματισμοί είναι αυτοί!
Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries

Τελικά κατέληξα σε καπουτσίνο, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι, ζουμερή ομελέτα σερβιρισμένη με ολόφρεσκη τραγανή σαλάτα και φρυγανισμένο ψωμί, σφολιάτα με κρέμα πατισερί και σταφίδες και μπριός με κομματάκια σοκολάτας.

Η καλή ποιότητα των πρώτων υλών και η δεξιοτεχνία με την οποία όλα είναι καμωμένα, γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας μπουκιά. Το μόνο «ψεγάδι» που βρήκα αν θέλετε σε αυτά που δοκίμασα είναι το φρυγανισμένο ψωμί με το οποίο συνοδεύεται η ομελέτα. Κατά την προσωπική ταπεινή μου άποψη, ένα πιο ιδιαίτερο ψωμάκι, ένα ψωμάκι με κάποια τσαχπινιά, θα «ανέβαζε» πολύ το πιάτο.

Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries

Επιστρέφοντας στο σπίτι, κάναμε κάτι που είχαμε χρόνια να κάνουμε.

Χωθήκαμε κάτω από το πάπλωμα και είδαμε με εξαιρετική αφοσίωση ολόκληρο σχεδόν τον πρώτο κύκλο του True Detective.

Και φυσικά το λατρέψαμε:

  • για τη χημεία ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό δίδυμο
  • για τον απίστευτο ρεαλισμό και τα ψαγμένα φιλοσοφικά μηνύματα
  • για το ενδιαφέρον σενάριο
  • για τη μουντή και ενίοτε γοτθική ατμόσφαιρα
  • για τα φοβερά σκηνοθετικά πλάνα
  • για το χαρακτήρα του Ράστι Κόουλ
  • για αυτό το τραγούδι που ακούμε ξανά και ξανά

Γιατί ήταν τόσο καλό όσο το περίμεναμε. Ίσως και περισσότερο. Ναι, αυτή η σειρά μας καθήλωσε και μας έκανε να χάσουμε την αίσθηση του χρόνου.

Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries

Μπορεί το πρωινό μας γεύμα να ήταν εξαιρετικά χορταστικό, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι παραλείψαμε το μεσημεριανό.

Ετοίμασα βέβαια κάτι πολύ εύκολο και ελαφρύ: μια κάπως διαφορετική κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries. Λίγα υλικά, γεύσεις δυνατές και κάπως αντιφατικές. Αποτέλεσμα που χαίρεσαι να απολαμβάνεις, βλέποντας παράλληλα μια σειρά που προστέθηκε επάξια στη λίστα με τις αγαπημένες σου.

Το πρωινό στο Paul, το True Detective, το σάντουιτς με την -ας την πούμε και αυτή ψαγμένη- κοτοσαλάτα με κάρυ… μου άρεσε πολύ αυτή η Τετάρτη. Κύλησε αργά, νωχελικά και με ανανέωσε. Ξέρω ότι δεν θα επαναλάβω σύντομα μια τέτοια μέρα. Με χαροποιεί ωστόσο η γνώση ότι θα την επαναλάβω.

Οι διακόπτες πρέπει να κλείνουν ενίοτε και ο οργανισμός να κάνει restart. Μη σας πω και format…
Καλό σαββατοκύριακο.

Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries

Κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries

Eτοιμασία: 15 minutes
Συνολικά: 15 minutes
Γεύμα: σνακ
Λέξη-κλειδί: κοτοσαλάτα με κάρυ
Μερίδες: 5
Η κοτοσαλάτα με κάρυ και cranberries ετοιμάζεται εύκολα, με λίγα υλικά. Χαρακτηρίζεται από έντονες γεύσεις και τρώγεται απολαυστικά βλέποντας την αγαπημένη μας σειρά!

Υλικά

  • 500 γρ. ψητό κοτόπουλο
  • 80 γρ. cranberries αποξηραμένα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Για τη σος:

  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 10% λιπαρά
  • 100 γρ. μαγιονέζα χαμηλών λιπαρών
  • 4 κ.γ. κάρυ
  • λίγο πιπέρι
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1/2 λεμόνι το χυμό

Εκτέλεση
 

  • Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα cranberries και το κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε.
  • Ετοιμάζουμε τη σος: βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε ζωηρά με το σύρμα, μέχρι να ενωθούν καλά και να έχουμε μια ομοιόμορφη και λεία σάλτσα.
  • Την αδειάζουμε στο μπολ με το κοτόπουλο και ανακατεύουμε απαλά.
  • Μοιράζουμε την κοτοσαλάτα σε 5 ψωμάκια για σάντουιτς και καλή μας όρεξη!
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




27 ΣΧΟΛΙΑ

Beauty Follower 8 Δεκεμβρίου 2014 - 22:19

Μμμμ τα σαντουτσακια σου φαινονται πολύ λαχταριστα!

Το αστειο ειναι οτι οι γάλλοι το Paul το εχουν οπως εμεις τον αντιστοιχο ΓΡΗΓΟΡΗ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Georgette 8 Δεκεμβρίου 2014 - 10:45

Είναι πολύ όμορφο αυτό που έκανες για τον εαυτό σου.Μπράβο σου!Χαίρομαι τους ανθρώπους που αγαπούν τον εαυτό τους και τον φροντίζουν, γιατί έτσι γεμίζουν μπαταρίες.Μικρές, αλλά άκρως απαραίτητες στιγμές!Το σήριαλ δεν το ανακαλύψει, μου έβαλες δουλειά.Όσο για τη κοτοσαλάτα σου,μου φαίνεται ένα ενδιαφέρον πιάτο για βραδυνό και νομίζω ότι τα παιδιά ειδικά θα το χαρούν ιδιαίτερα.Καλή συνέχεια και καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco.gr 7 Δεκεμβρίου 2014 - 22:59

Αυτές οι κοπάνες έχουν την αξία τους, εγώ βάζω στο κόλπο και τον άντρα μου και απολσμβάνουμε καφεδάκι στο paul στα νότια !!! Η κοτοσαλάτα με ενθουσίασε ψάχνω καινουργιες γευσεις τον τελευταιο καιρό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 7 Δεκεμβρίου 2014 - 09:34

Πολύ σημαντικό να μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας την ξεκούραση που έχει τόσο ανάγκη, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνεται και τόσο συχνά! Γυρίζουμε στην καθημερινότητά μας με περισσότερη ενέργεια! Η κοτοσαλάτα απίθανη!
Καλό πρωϊνό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 7 Δεκεμβρίου 2014 - 03:51

Η τέλεια ημέρα χαλάρωσης και ηρεμίας, μου θυμίζει μια ήσυχη Κυριακή! Για το Paul δεν ξέρω αλλά το True Detective, σίγουρα ήταν καθηλωτικό.
Τη δροσερή και νόστιμη κοτοσαλάτα θα την απολάμβανα μπροστά στην τηλεόραση με ένα ποτήρι κρύα μπίρα, για να μην χάσω και το True Detective! Ιδανικό φαγητό για τέτοιες περιπτώσεις.
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 6 Δεκεμβρίου 2014 - 22:56

Μπραβο Ερμιονη, μακαρι να σου τυχει συντομα μια ακομα μερα απολειστικα αφιερωμενη στον εαυτο σου…και μακαρι να τυχει και σε μενα αχαχα!!!μου δωσες ωραιαωιδεα για την σειρα! Ψαχνω τελευταια μια σειρα για να κολλησω!!! Η κοτοσολατα σου εντυπωσιακη και δημιουργικη και τολμηρη θα τολμήσω να πω!!!! Θα τη δοκιμασω σιγουρα!!!
φιλια πολλα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vaya 6 Δεκεμβρίου 2014 - 18:50

Πολύ χαίρομαι Ερμιόνη που κατάφερες να κάνεις restart και να αφιερώσεις στον ευατό σου αυτή τη μέρα. Εγώ γίνομαι τόσο καταναγκαστική πολλές φορές που ακόμη κι αν έχω χρόνο για μένα -λέμε τώρα- δεν κάθομαι σε ησυχία να τον απολαύσω. Την Παρασκευή είχε μια ιωσούλα η κόρη μου και αναγκαστικά έμεινα σπίτι και τα κατάφερα. Έριξα τους ρυθμούς μου, ξάπλωνα κι εγώ μαζί της και ένιωσα επιτέλους οτι ξεκουράστηκα. Είναι όμως σημαντικό να το κάνουμε συνειδητά και όχι με τον δικό μου τρόπο. Υπέροχη φαίνεται η κοτοσαλάτα. Την βάζω στη λίστα για τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
maria pandremmenou 6 Δεκεμβρίου 2014 - 17:04

αγαπω κοτοσαλατα, αγαπω πλουσιο πρωινο, αγαπω true detective. εγω επειδη δεν εργαζομαι αυτον τον καιρο, κανονιζω πρωινα σαν και το δικο σου! ερωτηση κρισεως :τα παιδια τι τα εκανες???χαχαχα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 7 Δεκεμβρίου 2014 - 10:54

Τα παιδιά… η Ιφιγένεια στο σχολείο, η Ισμήνη με την καλή μου τη μαμά κι εγώ μαζί με τον Κωστή σπίτι λοιπόν :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη {The Foodie Corner} 6 Δεκεμβρίου 2014 - 16:00

Λατρεύω σάντουιτς με κοτοσαλάτα! Λατρεύω και True Detective. Πρέπει να κανονίσω σύντομα μέρα σαν τη δική σου…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 6 Δεκεμβρίου 2014 - 12:28

Ξέρεις πως μουσικά, κινηματογραφικά και σειριακά (καινούρια λέξη) και γευστικά τα γούστα μας σχεδόν ταυτίζονται!!! Είμαι μαγεμένη με τη σειρά true detective αν και δεν έχω καταφέρει λόγω έλλειψης χρόνου να την ολοκληρώσω ακόμα! Το opening song είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά με λίγο από country rock και folklore και η φωνή του τραγουδιστή μου θυμίζει Nick Cave που αγαπώ.
Για τον φούρνο Paul έχω ακούσει τα καλύτερα και χαίρομαι που το επιβεβαίωνεις και εσύ μιας και εκτός από τη γευστική σου απογείωση, υπήρξε και η αισθητική και φυσικά η ψυχολογική:) Η κοτοσολάτα πολύ ιδιαίτερη με τα cranberries και το κάρυ. Μιάμ:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 6 Δεκεμβρίου 2014 - 08:47

Τι ωραία αισθάνεται κανείς παίρνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα Ερμιόνη μου! Πολύ γευστική η κοτοσαλάτα σου,τα cranberries ταιριάζουν πολύ όμορφα!Καλό Σ/Κ, ΧΟΧΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimi 5 Δεκεμβρίου 2014 - 22:56

Καλησπέρα Ερμίονη μου!!Σίγουρα τό χρειαζόσουν τό διάλειμμα,καί πόσο μάλλον γιά πρωινό στό Paul!Είναι στό πρόγραμμα,τώρα πού έρχεται η κόρη μου από Ολλανδία νά τό επισκεφτούμε γιά τά ξακουστά macarons,στήν Γλυφάδα!
Πολύ ωραία η κοτοσαλάτα σου!!Θά τήν τιμήσω δεόντως στίς γιορτές!Συνδύασες τόσο όμορφα γεύσεις αγαπημένες!!Θά τήν λατρέψουν!Καλό Σ/Κ!!Καλά νά περάσης!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μaria Elena 5 Δεκεμβρίου 2014 - 22:41

Όμορφα πολύ
Φιλάκια …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 5 Δεκεμβρίου 2014 - 21:45

Ερμιόνη μου, χαίρομαι πολύ για το “restart” που νομίζω πως έκανες σε σχέση με την προηγούμενη ανάρτησή σου.

Χαίρομαι ακόμη δε, πιο πολύ για την ιδέα αυτής της κοτοσαλάτας!
Και ξέρεις γιατί… Έχω τραπέζι την Κυριακή και έψαχνα στο διαδίκτυο συνταγές για κοτοσαλάτα (λίγο διαφορετική) προκειμένου να γεμίσω αύριο τορτίγιες.
Μου “έδωσες πολύ καλή πάσα”!

Καλό βράδυ και καλό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νατάσα 5 Δεκεμβρίου 2014 - 18:20

Πέρασες τέλεια! Και θεωρώ οτι είναι κάτι που πρέπει να καθιερώσεις! Επιβάλλεται να αφιερώνουμε και σε μας λίγο χρόνο με κάτι που μας ευχαριστεί! Παίρνουμε δύναμη και τα βλέπουμε όλα ξανά υπέροχα! Και η κοτοσαλάτα ακούγεται τόσο δελεαστική με τα cranberries να της δίνουν μια τσαχπινιά που μάλλον θα μας αρέσει!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dora 5 Δεκεμβρίου 2014 - 18:01

Ερμιονη να ξερεις οτι απο τα εκατομμυρια ανθρωπων του internet εισαι ο αγαπημενος μου ανθρωπος γιατι με κανεις να βλεπω την ζωη απο αλλη σκοπια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 5 Δεκεμβρίου 2014 - 15:55

Αντε μπράβο!
Πολύ χαίρομαι που ακούω ότι χάρισες στον εαυτό σου μια μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης, την οποία φυσικά και την δικαιούσαι και φυσικά πρέπει να την επαναλάβεις!
Η κοτοσαλάτα σου δείχνει δελεαστική, μια πολύ νόστιμη ιδέα!
Καλό Σαββατοκύριακο Ερμιονάκι μου, φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 5 Δεκεμβρίου 2014 - 15:52

Τελικά μερικά απλά πράγματα μπορούν να μας κάνουν να νιώσουμε υπέροχα. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις μικρές απολαύσεις της ζωής έξω από την καθημερινότητα μας…Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ στη τελική.
Η κοτοσαλάτα σου τώρα είναι νόστιμη και διαφορετική!Την λιμπίστηκα έτσι όπως την είδα βρε παιδί μου!Καλό Σαββατοκύριακο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tanja@the green mixer 5 Δεκεμβρίου 2014 - 15:12

Επρεπε να πας και για λίγο beaute μετά το πρωινό και μετά να πας σπίτι για να δεις την τέλεια σειρά (δυστυχώς η νεα σαιζόν θα είναι με άλλους ηθοποιούς).
Πολύ νόστιμη φαίνεται η κοτοσαλάτα και σχετικά ελαφρια με την προσθήκη γιαουρτιού, καλό έιναι να μην φορτώνουμε πριν τις γιορτές (γιατί εχουμε να φάμε αρκετά).

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 5 Δεκεμβρίου 2014 - 14:04

Α, τώρα πριζώθηκα Χ 3!
1. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βρω επιτέλους τον διάδοχο του Breaking Bad που ψάχνω απελπισμένα? (λατρεύω τον Harrelson)
2. Θέλω κι εγώ να χαρίσω στον εαυτό μου ένα περιποιημένο πρωινό – brunch πριν τις γιορτές (ευτυχώς έχει Paul και πιο κοντά στα μέρη μου)
3. Πειραματίζομαι με ψωμί/ψωμάκια/ζυμαράκια αυτόν τον καιρό. Η κοτοσαλάτα σου ανάμεσα σε σπιτικά αφράτα ψωμάκια φαίνεται τέλεια ιδέα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 5 Δεκεμβρίου 2014 - 13:16

Αυτές οι κοπάνες πολύ μου αρέσουν, έχω κάνει κι εγώ μερικές τη…μετά παιδιού εποχή! Όσο για τον Paul…μεγάλη αγάπη! Και πού να δεις στη Γαλλία Ερμιόνη μου που η ποικιλία στις γεύσεις του είναι πολύ μεγαλύτερη και οι τιμές πολύ χαμηλότερες, απόλαυση σωστή! Η κοτοσαλάτα είμαι 100% βέβαιη ότι θα μου αρέσει, όλα τα συστατικά της είναι αγαπημένα μου και θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Zambia 5 Δεκεμβρίου 2014 - 13:13

Πολύ ενδιαφέρουσα η κοτοσαλάτα με γλυκίζοντες τόνους στην επίγευση, που λατρεύω!
Όλα τα επί μέρους συστατικά συνθέτουν ένα νοστιμότατο σύνολο, το οποίο υπερτερεί έναντι των ψωμακίων, τα οποία μάλλον αδικούν την όλη εικόνα!

Καλό σας Σ/Κ!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίδα 5 Δεκεμβρίου 2014 - 12:51

πολυ ωραια η κοτοσαλατα!! Κι οσο για το διάλειμμα.. σιγουρα το χρειαζοσουν Ερμιόνη μου!! Κι εμεις το είδαμε το True detective και μολις τελειωσαμε το How to get away with murder!! Καταπληκτικο!! πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 5 Δεκεμβρίου 2014 - 11:02

Ε, μα αξίζουμε καμιά φορά λίγη περιποίηση! Πολύ ενδιαφέρουσα η κοτοσαλάτα αυτή! Και το true detective υπέρ-φανταστικό για όλα όσα έγραψες.. κι εμείς το ρουφήξαμε σε 5 μέρες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Cook Taste Live 5 Δεκεμβρίου 2014 - 10:45

Και πολύ καλά έκανες. Την άξιζες μια τέτοια κοπανα για ένα καλο restart.
Το πρωινό/brunch σου ακούγεται εξαιρετικό.
Η σειρά δε ακόμα πιο εξαιρετική! Μόλις τελειωσa το πρώτο επεισόδιο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βρω το τραγούδι.. εννοείται!
Όσο για το burger, το ιδανικό μεσημεριανό για μια τέτοια μέρα-απόλαυση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 5 Δεκεμβρίου 2014 - 10:09

Τι υπέροχη μέρα! Εσύ, ο εαυτός σου, αγαπημένες γεύσεις και μια από τις πιο καθηλωτικές σειρές που έχω δει ποτέ!
Μπράβο Ερμιονάκι, πολύ καλά έκανες, τέτοια διαλείμματα είναι απαραίτητα μερικές φορές, ειδικά όταν ο οργανισμός και η ψυχή μας δείχνουν ότι τα έχουν ανάγκη!
Η κοτοσαλάτα σου είναι πολύ ιδιαίτερη, πολύ “τσαχπίνα” τολμώ να πω, και τα σαντουϊτσάκια ως μοντέλα έγραψαν!
Καλό σαββατοκύριακο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα