Cheesecake με ferrero rocher

Cheesecake με ferrero rocher

Την Παρασκευή είχε γιορτή η μικρή κυρία και όλα εξελίχτηκαν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με αυτό που είχαμε αρχικά προγραμματίσει. Κάπως έτσι δεν γίνεται συνήθως άλλωστε;

Είχα οργανώσει τα πάντα εδώ και αρκετές μέρες.
Είχαμε διαλέξει το θέμα της γιορτής μας μαζί με τον Κωστή, είχαμε αγοράσει τα απαραίτητα αναλώσιμα και διακοσμητικά, είχα καταλήξει στο μενού και ανυπομονούσα να ξεκινήσω τον μίνι μαγειρικό μου μαραθώνιο.

Μέσα στο μυαλό μου όλα έμοιαζαν τόσο όμορφα. Ήμουν σίγουρη ότι η μικρούλα θα ενθουσιαζόταν με τις ετοιμασίες, με τα πολύχρωμα μπαλόνια που λατρεύει και με τα οποία θα στολίζαμε όλο το σπίτι, με τα δώρα που θα της χάριζαν με τόση αγάπη.
Τη φανταζόμουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής όλων, να παίζει χαρούμενη μαζί με τις ξαδερφούλες της, να χορεύει και να τραγουδά, έχοντας αυτό το υπέροχο χαμόγελο με το οποίο φωτίζεται το προσωπάκι της.

Cheesecake με ferrero rocher

Η μικρότερη μικρή κυρία ωστόσο -αν και κουρνιασμένη ακόμα μέσα στην κοιλιά μου- είχε διαφορετική άποψη.
Κάποια μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν στην εγκυμοσύνη τον τελευταίο καιρό, δεν μου επιτρέπουν να κουράζομαι πολύ. Για την ώρα τουλάχιστον, η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρή. Χρειάζεται όμως να προσέχω ιδιαίτερα τη διατροφή μου, να ξεκουράζομαι όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο (και αυτό είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα) και να επισκέπτομαι το γιατρό μου κάθε 10 ημέρες, ούτως ώστε να με εξετάζει και να δίνει οδηγίες για τη συνέχεια.

Είμαστε αισιόδοξοι, σκεφτόμαστε θετικά και πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Cheesecake με ferrero rocher

Αναγκαστική αλλαγή σχεδίων λοιπόν.
Γιορτάσαμε την Ιφιγένεια πολύ οικογενειακά, μαζί με τις γιαγιάδες και τους νονούς της.
Δεν μαγείρεψα τίποτα και παραγγείλαμε σουβλάκια.

Το γλυκό όμως ήταν χειροποίητο: Cheesecake με ferrero rocher!
Ένα cheesecake εύκολο (καθώς δεν χρειάζεται ψήσιμο όπως τα αμερικάνικου τύπου), πλην όμως εντυπωσιακό σε εμφάνιση και γεύση.

Για τη βάση του έχουν χρησιμοποιηθεί μπισκότα oreo, ανακατεμένα με λίγο βούτυρο. Γευστικά ταιριάζουν καλύτερα νομίζω με τα υπόλοιπα υλικά του γλυκού. Μπορείτε βεβαίως να τα αντικαταστήσετε με ότι μπισκότα έχετε διαθέσιμα.
Η κρέμα είναι επίσης πολύ εύκολη. Τυρί κρέμα και κρέμα γάλακτος σε αναλογία 1:1. Άχνη ζάχαρη για την εξισορρόπηση της ξινούτσικης κρέμας και χοντροσπασμένα ferrero rocher που ενσωματώνονται απαλά στην κρέμα και λειτουργούν σαν εκρήξεις απόλαυσης.

Για την επικάλυψη του cheesecake με ferrero rocher ετοιμάζουμε μια γκανάς με nutella και βομβαρδίζουμε την επιφάνεια με ακόμα περισσότερα σοκολατάκια.

Χρόνια πολλά Φιφίνι!

Cheesecake με ferrero rocher

Cheesecake με ferrero rocher

Eτοιμασία: 40 minutes
Αναμονή: 6 hours
Συνολικά: 6 hours 40 minutes
Γεύμα: επιδόρπιο
Κουζίνα: αμερικάνικη
Λέξη-κλειδί: cheesecake με ferrero rocher
Μερίδες: 1 στρογγυλή φόρμα με διάμετρο 23 εκ.
Το cheesecake με ferrero rocher είναι εύκολο στην ετοιμασία του, καθώς δεν χρειάζεται ψήσιμο και πολύ εντυπωσιακό σε εμφάνιση και γεύση.

Υλικά

Για τη βάση:

  • 400 γρ. μπισκότα oreo θρυμματισμένα (εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα)
  • 120 γρ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο

Για την κρέμα:

  • 500 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
  • 500 γρ. φυτική σαντιγί παγωμένη (χρησιμοποίησα morfat creamy)
  • 10-12 ferrero rocher χοντροσπασμένα

Για την επικάλυψη:

  • 6 κ.σ. nutella ή μερέντα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 8 ferrero rocher ολόκληρα
  • λίγη τριμμένη σοκολάτα ή τρούφα

Εκτέλεση
 

Για τη βάση:

  • Βάζουμε τα μπισκότα και το βούτυρο σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά.
  • Τα απλώνουμε σε μία φόρμα-δαχτυλίδι με αποσπώμενη βάση και διάμετρο 23 εκ.

Για την κρέμα:

  • Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί και την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε σε μέτρια ταχύτητα.
  • Σε δεύτερο μπολ, χτυπάμε τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει. Τη ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά στην κρέμα του τυριού, ανακατεύοντας παράλληλα με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα.
  • Μόλις ενωθούν όλα τα υλικά σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ, ρίχνουμε και τα θρυμματισμένα ferrero rocher και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με μία σπάτουλα ή μαρίζ.
  • Αδειάζουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τοποθετούμε το cheesecake στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον (ιδανικά για ολόκληρο το βράδυ).
  • Λίγο πριν το σερβίρουμε, ετοιμάζουμε και την επικάλυψη. Βάζουμε τη nutella και την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να λιώσει η nutella και να σχηματιστεί μια σος που να ρέει εύκολα.
  • Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και στη συνέχεια την απλώνουμε στην επιφάνεια του γλυκού. Ολοκληρώνουμε με τα ολόκληρα ferrero rocher και την τριμμένη σοκολάτα.

Σημειώσεις

Η αρχική συνταγή εδώ.
 
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




61 ΣΧΟΛΙΑ

Parentslandgr 29 Μαΐου 2014 - 22:46

Η συγκεκριμένη τουρτα μου θυμισε τα παδικά μου χρόνια. Σε καποια τουρτα που εφτιαχνε η μαμα μου.
Σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 2 Μαΐου 2014 - 23:59

Ερμιόνη μου γεια σου! Σκοπεύω να το φτιάξω αύριο το απόγευμα για ένα τραπέζι που έχω την Κυριακή το μεσημέρι. Έχεις να μου δώσεις καμία συμβουλή? Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 1 Νοεμβρίου 2013 - 13:01

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΦΥΤΙΚΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΚΑΙ 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (300 ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ) ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΕΜΑ.
ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ.ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΚΛΗΡΟ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 17 Μαρτίου 2013 - 18:42

Α με λένε Θάλεια και τα γλυκά σου παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.
Τα αλμυρά σου απλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 17 Μαρτίου 2013 - 18:39

Η τούρτα ήταν πάρα πολύ ωραία!Οι συνδυασμοί των υλικών απίστευτοι!Ευχαριστούμε για την ωραία συνταγή.Να προσθέσω ότι στο στολισμό της τούρτας αντί για τρούφα έκοψα-έτριψα κομματάκια σοκολάτα γάλακτος και ταίριαζε απίστευτα!
Κι εμένα το μπισκότο μου βγήκε λίγο σκληρό αλλά αυτό δεν μας πτόησε καθόλου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 4 Μαρτίου 2013 - 17:06

Καλησπέρα Εμμέλεια!
Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε το cheesecake! Είναι ένα από τα αγαπημένα μας, για συναισθηματικούς αλλά και γευστικούς λόγους!

Η βάση πρέπει να είναι κάπως σκληρή, αλλά όπως είπες κι εσύ, την επόμενη ημέρα είναι πιο μαλακή.
Μπορείς να παραλείψεις το ψήσιμο στο φούρνο, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλύτερα να φτιάχνεις το cheesecake από την προηγούμενη ημέρα, ώστε να έχουν δέσει καλύτερα οι γεύσεις και οι υφές.

Το έφτιαξα ξανά την Παρασκευή για τα γενέθλια της πεθεράς μου, οπότε το ξαναφωτογράφισα και έκανα μερικές αλλαγές οι οποίες απλοποιούν τη διαδικασία, χωρίς ωστόσο να αλλάζουν το γευστικό αποτέλεσμα!

Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Emmeleia 4 Μαρτίου 2013 - 16:36

Ερμιόνη, χθες έκανα τη συγκεκριμένη τούρτα-cheesecake και ήταν πολύ ωραία! Απέσπασε θετικότατα σχόλια απ’ τους καλεσμένους! Σ’ ευχαριστώ πολύ για την ιδέα!

Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρη αν έγινε σωστά είναι η βάση με τα μπισκότα. Όταν πήγα να τη σερβίρω κοβόταν με δυσκολία γιατί ήταν σκληρή. Έτσι έπρεπε να είναι; Σήμερα που ξαναδοκίμασα ήταν πιο μαλακή.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν τιμώ το site σου μόνο με τις επισκέψεις μου, αλλά και με το να δοκιμάζω τις γευστικές προτάσεις σου! :-)

Υ.Γ. Παρατήρησα και αλλαγές στις φωτογραφίες αλλά και στις δοσολογίες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ματίνα 10 Ιανουαρίου 2013 - 10:50

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleni 4 Δεκεμβρίου 2012 - 21:38

Ερμιόνη μου έφτιαξα την τούρτα για μια φίλη που γιόρταζε και τους ενθουσίασε όλους!! Ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή αλλά και για το στόλισμα που μας παρουσίασες:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 25 Νοεμβρίου 2012 - 10:31

Χρόνια της πολλά! Μα τι υπέροχο γλυκό!!! Και πρόσεχεεε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 21 Νοεμβρίου 2012 - 23:15

Αν και δεν είμαι φαν αυτού του τύπου γλυκού, και το αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι (που λέει ο λόγος!) το δικό σου μου φαίνεται τόσοοοοο δελεαστικό!!!! Να το χαίρεστε το παιδάκι σας και φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kamikaze 21 Νοεμβρίου 2012 - 22:08

Υπέροχο !Δεν περιγράφεται η γεύση του!
καλό βράδυ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 21 Νοεμβρίου 2012 - 20:34

Ερμιόνη μου γλυκιά, να χαίρεσαι το Φιφινάκι σου!! Να είναι υγιές και καλότυχο!! Δεν πειράζει για το πάρτυ, θα’ρθουν κι άλλες πολλές γιορτές. Το πιο σημαντικό είναι να προσέχεις τον εαυτό σου αυτή την περίοδο.
Η τούρτα σου είναι φοβερή. Το ήξερες ότι αυτός που ανακάλυψε τα ferrero rocher ανακάλυψε και την Nutella; Έχεις και τις δυο δημιουργίες του κου Peitro Ferrero σε μια τούρτα!
Σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
L. 21 Νοεμβρίου 2012 - 14:50

Γλυκό μου Ερμιονάκι δεν θα στενοχωρηθώ, γιατί είμαι πολύ αισιόδοξη και σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Καταλαβαίνω ότι το θέμα της ξεκούρασης είναι δύσκολο όταν το πρώτο παιδί είναι μικρούλη, αλλά ακόμη κι ένα λεπτό να έχεις στη διάθεσή σου, θα το κάθεσαι και θα ξεκουράζεσαι!! Παράλληλα θα το απολαμβάνεις γιατί έτσι πρέπει και γιατί κάθε γυναίκα στην εγκυμοσύνη της (ειδικά την δεύτερη, τρίτη κλπ) το δικαιούται!
Και τώρα στα της συνταγής. Καλά δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Και oreo και ferrero και nutella; Όνειρο!!
Κι επειδή εγκυμονείς σε συγχωρώ και αρπάζω κι ένα κομμάτι και σου στέλνω τις καλύτερες κι αγαπησιάρικες ευχές μου για το Φιφινάκι σας, αλλά και για το μικρό ζουζούνι.
Πολλά φιλιά κορίτσι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 21 Νοεμβρίου 2012 - 08:36

Last but not least….εύχομαι στο κοριτσάκι σας τα καλύτερα, το δώρο που θα της κάνετε φέτος είναι το πιο πολύτιμο από κάθε άλλη φορά! Να είστε γεμάτοι υγεία να την καμαρώνετε τη μια τώρα….τα παιδιά σας αργότερα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna G. 20 Νοεμβρίου 2012 - 23:14

Και cheesecake, και Oreo, Και Nutella??!! Αμάν!!! Τι καταπληκτικό πράγμα είναι αυτό??? Να χαίρεσαι τη μικρούλα σου Ερμιόνη μου, πάντα γλύκες! Και κοίτα κάτσε φρόνιμα τώρα, άσε τα πολλά μαγειρέματα και μην κουράζεσαι, το μωράκι σου προέχει πάνω από όλα, εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε :) Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 20 Νοεμβρίου 2012 - 20:08

Να το χαίρεσαι το Φιφινάκι σου,και για σένα εύχομααι το καλύτερο,το γλυκό σου με ενθουσίασε τέλειο!!!!!!!!!!,να έχετε πάντα ωραίες και γλυκές στιγμές εύχομαι σε όλη την οικογένεια σου.Πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 20 Νοεμβρίου 2012 - 18:47

ΠΟλυ ωραιο φατσικώς!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleni 20 Νοεμβρίου 2012 - 18:29

Ερμιόνη μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!
Η τούρτα είναι υπέεεροχη!! Θα την φτιάξω για το γιορτινό μας τραπέζι, φαίνεται λαχταριστήη:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
manousina 20 Νοεμβρίου 2012 - 15:50

Χρόνια πολλά στην μικρούλα. Κάνε υπομονή, ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού και όλα θα πάνε καλά. Η τουρτίτσα τα σπάει!!!!!!!!!!!!! Σε φιλώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Villy @ For the love of Feeding 20 Νοεμβρίου 2012 - 14:42

Ερμιόνη τα έδωσες όλα πάλι! Τέλειο φαινεται!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 20 Νοεμβρίου 2012 - 10:41

Ερμιόνη, να το χαίρεστε το Φιφίνι σας. Με τέτοια ωραία τούρτα που της έφτιαξες, θα ξετρελάθηκε στα σίγουρα. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε πως δεν έγινε η γιορτή που της ετοιμάζατε, είναι άλλωστε μικρή ακόμα. Δεν πειράζει, του χρόνου που θα έχετε και την μικρή σας μπουμπού, θα ετοιμάσεις ένα μεγάλο πάρτυ και για τις δυο. Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Με το καλό να έλθει και το νέο μέλος της οικογένειας.
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 20 Νοεμβρίου 2012 - 10:41

Αμάν! Γιόρταζε το Φιφινάκι σου??? Χαμπάρι δεν πήρα… Συγνώμη…
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ την πρωτότοκη σε λίγες μέρες κορούλα σου!
Σε φαντάζομαι εσένα, σκασμένη που δεν μπόρεσες τελικά να δημιουργήσεις στην κουζινα σου και αναγκάστηκες να παραγγείλεςι. Δεν πειράζει όμως. Η τούρτα τους αποζημίωσε:) ¨Αλλωστε, δεν ήρθαν για το φαί οι καλεσμένοι αλλά για το Φιφίνι!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 20 Νοεμβρίου 2012 - 09:54

Να χαίρεσαι την μικρούλα σου!
Να είναι καλότυχη και πάντα ευτυχισμένη!
Άντε και του χρόνου θα γιορτάσει με την αδερφούλα της.
Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι.

Πολλά φιλιά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 20 Νοεμβρίου 2012 - 09:50

Χρονια πολλα στην ζουζουνα σου. Μην στεναχωριεσαι. Αλλωστε εισαι για μενα απο τωρα μανουλα και ενος αλλου ζουζουνιου που σε χρειαζεται περισσοτερο. Ζητα βοηθεια και μην κουραζεσαι.Ολα θα πανε καλα. Οσο για την τουρτα αν προλαβω να ψωνισω αυριο που γιορταζω εχει μπει στη λιστα! Καλα μονο αυτο υπαρχει στη λιστα αφου δουλευω και δεν θα καλεσω ουτε παππουδογιαγιαδες αλλα τα Χριστουγεννα ειναι κοντα να κανουμε πολλα γλεντια. Φιλακια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 20 Νοεμβρίου 2012 - 02:09

Ερμιόνη μου, να χαίρεστε το Φιφίνι σας, και να προσέχεις τη μαμά του, δηλαδή να ξεκουράζεσαι και να μην ανησυχείς καθόλου. Όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ! Και τέλεια είναι και η τούρτα, μανούλα μου νοστιμιά και εμφάνιση! Έχεις την αγάπη και τις θετικές σκέψεις όλων μας!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 20 Νοεμβρίου 2012 - 00:58

Χρόνια Πολλά στο Φιφίνι σας! Μεγαλούργησες πάλι, σίγουρα δεν έμεινε ούτε ένα κομματάκι! Καλύτερα που τα κάνατε πιο στενά. Και να ξεκουράζεσαι!
Ξέρεις αυτό που λένε οι γιατροί;
Στην 1η εγκυμοσύνη: “έγκυος είσαι, δεν είσαι άρρωστη, όλα να τα κάνεις!”. Στη 2η εγκυμοσύνη: “έγκυος είσαι, μην τα κάνεις όλα εσύ!”.
Θα πάνε όλα καλά, μην ανησυχείς, απλά να προσέχεις!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 19 Νοεμβρίου 2012 - 23:30

Η εγκυμοσύνη έχει πολλές εκπλήξεις τις έζησα και εγω πέρσυ τέτοιο καιρο…. Να προσέχεις τον ευατο σου και ολα θα πανε καλα , Να χαιρεσε το Φιφινάκι σου οπως επιθυμεις να το καμαρωσεις και του χρονου 3πατη τουρτα για να πατσισεις απο φέτος…..
οι τουρτα φαινετε υπεροχη πραγματικα και οι φωτογραφιες για ακομη μια φορα τα λενε ολα!!!!!
Και παλι να την χαιρεσε και με το καλο το δευτερο μωρακι σου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 19 Νοεμβρίου 2012 - 23:13

Εύχομαι να είναι όλα περαστικά και σύντομα να αποτελούν μακρινή ανάμνηση! Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που ενδέχεται να προκύψουν σε μιά εγκυμοσύνη και καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλά πιστεύω πως θα πάνε όλα μια χαρά! Για το γλυκό, τι να πω! Φαίνεται καταπληκτικό και επειδή το έταξα στην κόρη μου για την Κυριακή που θα έχουμε καλεσμένους, θα σου πω και τις εντυπώσεις μου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 19 Νοεμβρίου 2012 - 22:44

Ααααααααααα! Το γλυκό σου υπέροχο και πήρα ένα μεγάλο κομμάτι γιατί ξετρελλάθηκα!!!!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 19 Νοεμβρίου 2012 - 22:44

Καλησπέρα Ερμιόνη μου. Χρόνια πολλά για το Φιφινάκι, να είναι γερό, δυνατό κι ευτυχισμένο κι εσείς πάντα καλά να το καμαρώνετε μαζί με την μικρή σας ζουζούνα που θα εμφανιστεί σε λίγο!!
Μην σκας για τα γενέθλια… σημασία έχει να είσαι καλά και το Φιφίνι θα είναι ευτυχισμένο με τους γονείς του και την αδερφούλα του σου το λέω γιατί το ξέρω και από την αδερφή μου που είχαμε διάφορα και δεν μπορέσαμε όταν ήταν έγκυος στη μικρή Βασιλικούλα τη γιορτή της Ιωάννας. Αλλά τέλος καλό όλα καλά!
Λίγη υπομονή και όλα θα πάνε τέλεια!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 19 Νοεμβρίου 2012 - 22:35

Υπέροχο το γλυκό σου Ερμιόνη μου! Να το χαίρεστε το γλυκό σας φιφινάκι να είναι πάντα καλά και να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Εύχομαι τα προβλήματα με την εγκυμοσύνη σου να είναι περαστικά και υπομονή λίγο ακόμα μέχρι να έρθει το φιφίνι Νο 2:))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 19 Νοεμβρίου 2012 - 21:58

Αχ Ερμιονάκι μου, τον έφαγες τον γάιδαρο αλλα ξέρω πως σχεδόν πάντα αυτη η ουρά είναι που μας κάνει να τραβάμε ζόρια! ευχομαι όλα να είναι καλά, εσυ να ξεκουράζεσαι, τίποτα δεν έμεινε και του χρόνου θα κάνεις εν απαρτάκι τέλειο στο Φιφίνι μας.
Ε το γλυκό φανταστικό όπως πάντα εξάλλου.
Χρόνια της πολλά για την γιορτή της, φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
antoninos 19 Νοεμβρίου 2012 - 20:32

Χρόνια Πολλά στο Φιφινάκι!!!
Και συγχαρητήρια που παρά τις δυσκολίες δε θέλατε να στερήσετε τη γιορτούλα στο μικρό ζουζουνάκι!!! Το γλυκό παιδιά ήταν κόλαση…είχαμε την τύχη να το δοκιμάσουμε…χεχε…και την ίδια μέρα και την επόμενη!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 19 Νοεμβρίου 2012 - 20:11

Καταρχας να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, γερο και τυχερο να ειναι και παντα ευτυχισμενο!
Επισης, να εχεις θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα! Με το καλο να κρατησεις το μωρο σου αγκαλια!
Τριτον, οκ μου τρεχουν τα σαλια! Αυτο ειναι το απλο; Υπερπαραγωγη ειναι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 19 Νοεμβρίου 2012 - 19:25

Να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου Ερμιόνη μου και εύχομαι όλα να πάνε καλά και για σένα! Εννοείται ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείς πιστά τις εντολές του γιατρού. Μην σκεφτείς ούτε στιγμή να τον παρακούσεις! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marina 19 Νοεμβρίου 2012 - 19:21

Μας κακομαθαίνετε κυρία…Ερμιόνη!!!
Χρόνια πολλά και πάντα καλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 19 Νοεμβρίου 2012 - 19:15

Χρόνια Πολλά στην Ιφιγένεια!
Να τη χαίρεστε Ερμιόνη μου, πάντα με το όμορφο χαμόγελό της στα χείλη.

Άξιζε να αφιερώσεις χρόνο και κούραση για αυτό το νοστιμότατο Cheesecake!

Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 19 Νοεμβρίου 2012 - 18:59

Χρόνια πολλά στό Φιφινάκι σας!Νά τό χαίρεστε Ερμιόνη μου!Εύχομαι τά καλύτερα καί γιά εσένα φίλη μου!Η συνταγή σου,υπέροχη!Αγαπημένο μου γλυκό τό τζίζκεικ!Καλή εβδομάδα εύχομαι!!Φιλάκια καί καλή ξεκούραση!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Conna 19 Νοεμβρίου 2012 - 18:28

Να είναι πολύχρονο το Φιφίνι σας.

Οσο για τα απρόβλεπτα .. προέχει η υγεία μας .. το Φιφινάκι έχει τόόοοοσα γεννέθλια να γιορτάσει με τζέρτζελο !!!

Ειχες όμως δεν είχες την υπερπαραγωγή την έφτιαξες.

Λατρεύω το γλυκό σου .. μμμμ

Καταχωρείται στα κιτάπια μου.

Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 19 Νοεμβρίου 2012 - 18:11

Να το χαίρεστε το κορίτσι σας και εσύ γρήγορα στο κρέββατι/καρέκλα/καναπέ/πολυθρόνα!
Το cheesecake πρέπει να είναι τ ε λ ε ι ο και από εμφάνιση σκίζει!!!!!!!!!! Αναρωτιέμαι τι θα έφτιαχνες αραγε αμα δεν επρεπε να κατσεις και να προσέχεις?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 19 Νοεμβρίου 2012 - 18:10

Ερμιόνη μου, να προσέχεις και να μην κουράζεσαι. Αυτό είναι σημαντικό και για το μωράκι που περιμένεις. Να χαίρεσαι το Φιφίνι, πολύχρωνη. Θα χαρεί πολλές γιορτές, μαζί με τη αγελφούλα του!
Μου άρεσε το κέικ σου και το κρατώ. πρέπει να έχει υπέροχη γεύση.
Πολλά πολλά φιλάκια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Jenny 19 Νοεμβρίου 2012 - 17:41

Υπέρονη η τούρτα cheesecake! Να σου ζήσει η μικρούλα και να πάνε όλα καλά Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 19 Νοεμβρίου 2012 - 16:32

Μμμ, τόσο απλή ιδέα διακόσμησης με αυτά τα σοκολατάκια κι όμως δεν την είχα σκεφτεί. Μπισκότα, σοκολατάκια και νουτέλα, σκέτος πειρασμός το τσιζκέικ!
Να το χαίρεσαι το Φιφίνι και να προσέχεις το αδελφάκι του. Και με μαμά κουρασμένη γίνεται; Δε γίνεται!
Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια, όλα όμορφα να πάνε! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
princess 19 Νοεμβρίου 2012 - 16:26

Χρόνια πολλά στη ζουζουνίτσα σου! Να προσέχεις Ερμιόνη μου! Δεν πειράζει να απέχεις και λιγάκι από τις πολλές δουλειές! Όταν με το καλό γεννήσεις θα επανέλθεις και πάλι! Εδώ είμαστε εμείς, δεν χανόμαστε! Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 19 Νοεμβρίου 2012 - 16:01

Να τη χαίρεστε κι εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Λαχταριστές φωτογραφίες!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 19 Νοεμβρίου 2012 - 15:01

Χρόνια πολλά στο Φιφίνι!! Υπέροχο το γλυκάκι Ερμιόνη μου!! Να ξεκουράζεσαι τώρα και να μην αγχώνεσαι!! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη πιτσιρίκα!! πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
elena 19 Νοεμβρίου 2012 - 14:57

Ερμιόνη πάνω από όλα σημασία έχει να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου, η μικρή σου Ιφιγένεια θα έχει πολλά πολλά χρόνια την μαμά της να της διοργανώνει γιορτές με υπέροχο μενού και με πολλούς αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Αλλά επειδή η υγεία η δική σου και την μικρούλας στην κοιλίτσα σου προηγούνται αυτόν τον καιρό καλά έκανες. Του χρόνου που θα είναι πιο μεγάλη η Ιφιγένεια, θα καταλάβει πολλά περισσότερα και θα έχει και την μικρή αδερφούλα μαζί της στην γιορτή της!!!

Να την χαίρεσαι την Ιφιγένεια σου , να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη, περιτριγυρισμένη με ανθρώπους που την αγαπούν και αγαπά και αυτή!!!!
Όσο για το cheasecake σου , άπαικτο, μου τρέχουν τα σάλια!!!!

Φιλάκια και να προσέχεις!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 19 Νοεμβρίου 2012 - 14:29

Χρόνια πολλά στο Φιφινάκι, και του χρόνου να γιορτάσει παρέα με την αδελφούλα της!
Το γλυκό σου υπερπαραγωγή Ερμιόνη μου, ζωγράφισες για μιαν ακόμη φορά!
Τώρα όμως δεν θα ξανακουραστείς, θα καθίσεις φρόνιμα φρόνιμα μέχρι να έλθει με το καλό η δεύτερη μπεμπούλα, σύμφωνοι??
Φιλιά πολλά, καλή βδομάδα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 19 Νοεμβρίου 2012 - 14:19

Ε δε λείπει και τίποτα από αυτή τη τούρτα!!!!
Έλεος….και ορέο, και φερέρο και νουτέλα!!!Τς τς τς…

Χρόνια του πολλά, λοιπόν και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 19 Νοεμβρίου 2012 - 13:30

Ερμιόνη μου δεν πειράζει που δε καταφέρατε τελικά να κάνετε το πάρτυ για τη μικρή, φτάνει που είσαι εσύ καλά!!!Να προσέχεις και να μη κουράζεσαι!Χρόνια πολλά για το Φιφινάκι σας να το χαίρεστε, εύχομαι ότι καλύτερο απο καρδιάς!Όσο για το γλυκό τι να πω;;;Κόλαση, σκέτος πειρασμός!Μπράβο σου για ακόμη μια φορά!!!
Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 19 Νοεμβρίου 2012 - 13:07

Να το χαιρεστε το γλυκουλι Φιφινακι!
Ονειρο το cheese cake, θελω κι εγω τετοιο για τα γενεθλια μου!!!!
Κανε υπομονη Ερμιονη μου, καλα τα γλυκα και οι μαγειρικες, αλλα πρωτα απ’ολα η υγεια η δικια σου και του μωρου! Εμεις θα κανουμε υπομονη και θα περιμενουμε να επανελθεις δριμυτερη!
Πολλα φιλια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman) 19 Νοεμβρίου 2012 - 13:00

Kαταρχάς να την χαίρεστε!!!!!!Και του χρόνου να γιορτάσετε με το καλό μαζί με την αδερφούλα της!Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για εκείνη…όλα τα άλλα ξεχνιούνται από τα παιδιά τόσο μα τόσο γρήγορα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 19 Νοεμβρίου 2012 - 12:58

Nα χαίρεστε το Φιφινάκι σας Ερμιόνη μου, να είστε όλοι καλά.

Μην κουράζεσαι πολύ και άσε κάποια πράγματα χωρίς οργάνωση, δεν πειράζει. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς,το αντίθετο μάλιστα έπρεπε να το εκμεταλλεύεσαι και να είσαι αραχτή. Ολα θα πάνε καλά με πολύ ξεκούραση και θετική σκέψη.

Τώρα για την τούρτα τι να πω.. εχει τα τρια αμαρτήματα μέσα: ferrero, oreo & nutella. Δεν χρειάζεται νομίζω να πω κάτι :)

Τα φιλιά μου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 19 Νοεμβρίου 2012 - 12:57

Καλημέρα Ερμιόνη μου!
Όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου και το Φιφινάκι θα γιορτάσει πολλές πολλές φορές με οοοολες τις ετοιμασίες της μανούλας της!
Έχω διαβάσει ότι στις μικρές ηλικίες είναι καλύτερα να καλείς λίγα παιδάκια! Τα μεγάλα πάρτι τα κουράζουν! Υπάρχει κάποιος συντελεστής που αφορά την ηλικία συν 2 ή 3 (δεν θυμάμαι πια) που δίνει τον ιδανικό αριθμό καλεσμένων! Οπότε ίσως το “εμπόδιο” να ήταν καλό για την μικρούλα σου!
Το τζιζ κέικ σου υπέροχο! Τα Ferrero Rocher είναι πολύ ωραία διακοσμητική ιδέα!
Να είσαστε καλά και του χρόνου όλοι μαζί να γιορτάσετε το Φιφίνι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 19 Νοεμβρίου 2012 - 12:35

Eρμιόνη μου εύχομαι να χαίρεστε την Ιφιγένεια!Να είναι χαρούμενη,δημιουργική,να έχει πρόοδο στη ζωή της και να περιβάλλεται πάντα από αγάπη!
Το γλυκό που της έφτιαξες ..καταπληκτικό!Πλούσιο σε γεύση-αλλά και σε..θερμίδες-,με τη σοκολάτα να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο,με εμφάνιση που εντυπωσιάζει και σε προδιαθέτει για τη νοστιμιά που πρόκειται να ακολουθήσει!
Μπράβο Ερμιόνη που παραμέρισες τα όποια μικροπροβλήματα και πρόσφερες τη χαρά του χειροποίητου γλυκίσματος στην κορούλα σου,αλλά και στους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς!!Φαντάζομαι πόσο το εκτίμησαν!!Και του χρόνου με υγεία, αλλά και περισσότερη χαρά,μιας που στη γιορτούλα σας θα βρίσκεται με το καλό και το καινούργιο μέλος της οικογένειάσ σας!!!Φιλιά πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! 19 Νοεμβρίου 2012 - 12:30

Τελικά δεν έπρεπε να την δω την συγκεκριμένη ανάρτηση….
Τόσες μέρες κάνω την διατροφή μου μια χαρά και τώρα ξαφνικά μου έχεις δημιουργήσει μια απίστευτη μανία για γλυκό…

Αυτά τα Ferrero Rocher κάτι μου κάνουν…

Να την χαιρόμαστε και πάλι!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 19 Νοεμβρίου 2012 - 12:29

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)
Να χαίρεσαι το Φιφίνι σου :)
Υπέροχη, λαχταριστή, απολαυστική συνταγή. Η φωτό τα λέει όλα. Με έπιασε μία υπογλυκαιμία τώρα. Πάω να χτυπήσω μία Lacta (είναι το μόνο που μπορώ να βρω στο γραφείο)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 19 Νοεμβρίου 2012 - 11:53

Μας κακομαθαίνετε κυρία Ερμιόνη (κατά το “κύριε Πρέσβη”)!!!

Το γλυκό που έφτιαξες τα σβήνει όλα… Και το ότι παραγγείλατε και το ότι είχατε κάνει όλες τις ετοιμασίες που τελικά πήγαν στο βρόντο.

Ερμιόνη μου βλέποντας αυτό το γλυκό υπερπαραγωγή, το μονο που μπορώ να σκεφθώ είναι… τι στο καλό θα έκανες βρε κορίτσι αν είχες όλες τις δυνάμεις και την συναίνεση του γιατρού? Τι πάρτυ θα οργάνωνες? Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι του χρόνου για να το ανακαλύψω.

Όπως και να έχει, η υγεία είναι πάνω και πέρα απ΄όλα. Για την Ιφιγένεια το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι καλά η μαμά της και η μικρή αδελφή της. Τίποτα παραπάνω. Όπως ξέρεις, τα παιδιά δεν έχουν απαιτήσεις. Όλα είναι στο μυαλό των μεγάλων…

Αρα, να την χαίρεστε, να την καμαρώνετε και να την δείτε μεγάλη γυναίκα, όπως αυτή το επιθυμεί!!

Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσετε οι 4 σας πια!!

Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 19 Νοεμβρίου 2012 - 11:28

Μπάνιο στην σοκολάτα λέγεται αυτό καλή μου Ερμιόνη!!!
΄Η για την ακρίβεια “οφθαλμόλουτρο” :-))))

Χρόνια πολά στο Φιφίνι σας. Να είναι πάντα γελαστό με το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό της…

Και “κάτσε καλά” μέχρι νεωτέρας γιατί τελικά η κούραση σου βγαίνει πάντα εκεί που δεν το περιμένεις (ξέρω καλά τι σου λέω…)
Καλημέρες πολλές-πολλές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 19 Νοεμβρίου 2012 - 11:18

Δεν πειράζει που δεν καταφέρατε να γιορτάσετε με περισσότερους καλεσμένους. Σημασία έχει να ξεκουράζεσαι και να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου. Άλλωστε, στο μέλλον θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες για συγκεντρώσεις και πάρτυ.
Η τούρτα που έφτιαξες είναι υπέροχη και από εμφάνιση και από υλικά! Θα πρέπει να είχε υπέροχη γεύση!
Να σου ζήσει η κούκλα σου και όλα να πάνε κατευχήν με την εγκυμοσύνη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα