Μεξικάνικα αυγά (Huevos rancheros)

Μεξικάνικα αυγά

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι αγαπημένος σεφ και χαίρομαι που μπόρεσα να παρακολουθήσω ένα από τα σεμινάριά του λίγο πριν γεννήσω. Απλός, φιλικός και προσιτός ως άνθρωπος, μεταδοτικός και υπομονετικός ως δάσκαλος, μεθοδικός και γεμάτος ενθουσιασμό ως μάγειρας.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε συμμετείχα -επιτέλους και γιούπι- για πρώτη φορά σε σεμινάριο μαγειρικής και ειλικρινά έφυγα από το εργαστήρι με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλή διάθεση να επιστρέψω στο σπίτι και να μαγειρέψω επί τόπου όλα όσα είδα και έμαθα.

Το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου ήταν το αυγό, ένα υλικό που λατρεύουμε οικογενειακώς και που δεν λείπει ποτέ από το ψυγείο. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σεφ είχε την ίδια ενέργεια από την αρχή μέχρι το τέλος του μαθήματος, ενώ με δική του πρωτοβουλία παρέκλινε από το αρχικό πρόγραμμα και μας παρουσίασε συνταγές που δεν συμπεριλαμβάνονταν κανονικά.

Έφτιαξε ένα υπέροχο σουφλέ τυριών το οποίο νομίζω πως με στιγμάτισε για πάντα, μια απίθανη και αρωματική crème brule (πάντα ήθελα να δω από κοντά πώς φτιάχνεται αυτή η τόσο δημοφιλής κρέμα με την καραμελωμένη ζάχαρη στην επιφάνεια) που με έκανε να ξεχάσω για λίγο τη διατροφή μου και να απολαύσω χωρίς τύψεις 2 ολόκληρες κουταλιές και πολλά ακόμα γευστικότατα πιάτα τα οποία σκοπεύω να φτιάξω όταν με το καλό μπορώ και πάλι να τρώω κανονικά.

Μεξικάνικα αυγά

Μας έδωσε πολλές χρήσιμες συμβουλές και καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου είχα την αίσθηση ότι η παρουσίαση κάθε πιάτου ήταν ακριβής και λεπτομερής, χωρίς μυστικά, κρυφά υλικά και σκοτεινά σημεία.

Ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία, από αυτές που μας κάνουν να νιώθουμε ανανεωμένοι και ικανοποιημένοι. Ελπίζω να καταφέρω να παρακολουθήσω και το σεμινάριο για την Κρητική κουζίνα που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Μετά από ένα σεμινάριο με πρωταγωνιστή το αυγό λοιπόν, μεξικάνικα αυγά για σήμερα.
Τα μεξικάνικα αυγά είναι ένα γευστικό πιάτο, εύκολο στην ετοιμασία, με ζωηρά χρώματα και υλικά που συνδυάζονται όμορφα.

Η ιδέα είναι απλή.
Πάνω σε τορτίγιες τακτοποιούνται όμορφα πουρές από κόκκινα φασόλια, πικάντικη σάλσα και αυγά μάτια. Θα ήθελα να έχω κάνει τη σάλσα λιγάκι πιο πικάντικη, αλλά λόγω εγκυμοσύνης διατηρήθηκε σε ήπια επίπεδα.
Για μια ελληνική πινελιά, το σύνολο πασπαλίζεται με τρίμματα φέτας και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μεξικάνικα αυγά

Μεξικάνικα αυγά

Eτοιμασία: 30 minutes
Μαγείρεμα: 35 minutes
Συνολικά: 1 hour 5 minutes
Κουζίνα: μεξικάνικη
Λέξη-κλειδί: μεξικάνικα αυγά
Μερίδες: 4
Τα μεξικάνικα αυγά είναι ένα γευστικό πιάτο, εύκολο στην ετοιμασία, με ζωηρά χρώματα και υλικά που συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους. Τα απολαμβάνουμε ως κυρίως γεύμα, brunch ή ακόμα και βραδινό!

Υλικά

  • 4 μεγάλες τορτίγιας
  • 480 γρ. φασόλια κόκκινα στραγγισμένο βάρος
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.γ. πάπρικα
  • αλάτι

Για τη σάλσα:

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
 

  • Ετοιμάζουμε πρώτα τη σάλσα.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 8-10', μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, ρίχνουμε το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε τη σάλσα σύμφωνα με τη γεύση μας.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την αφήνουμε να σιγοβράσει για 20-25', μέχρι να σωθούν τα περισσότερα υγρά.96390984
  • Στη συνέχεια ετοιμάζουμε το μίγμα των φασολιών. Πολτοποιούμε σε μπλέντερ ή μούλτι τη μισή ποσότητα των φασολιών, μαζί με το χυμό λεμονιού, το κύμινο, το αλάτι και την πάπρικα.
  • Αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φασόλια. Ανακατεύουμε καλά.
  • Βάζουμε τα φασόλια σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε και τα διατηρούμε ζεστά.
  • Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, για 2-3' από κάθε πλευρά και τις μεταφέρουμε σε μια πιατέλα.
  • Τέλος, τηγανίζουμε τα αυγά σύμφωνα με την προτίμησή μας.
  • Βάζουμε μία τορτίγια σε ένα μεγάλο πιάτο και στο κέντρο της τοποθετούμε το αυγό. Βάζουμε 2-3 κ.σ. από το μίγμα των φασολιών και 3-4 κ.σ. σάλσα. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα και αν θέλουμε με λίγα φυλλαράκια μαϊντανού.
  • Μπορούμε να διπλώσουμε την τορτίγια στη μέση και να τη φάμε με το χέρι μας, αλλιώς την αφήνουμε ανοιχτή.

Σημειώσεις

Ιδέες από εδώ και εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




39 ΣΧΟΛΙΑ

Kitchen Stories 26 Νοεμβρίου 2012 - 08:18

Ερμιόνη μου, γράφτηκαν τόσα όμορφα σχόλια για αυτό το πιάτο σου, που η δική συνεισφορά σε αυτό θα φαινόταν πολύ…χλωμή!

Όντως είναι εντυπωσιακά απλό για κάτι τόσο έντονο γευστικά και εμφανισιακά!

Καλή καινούρια εβδομάδα με δύναμη!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kamikaze 25 Νοεμβρίου 2012 - 17:44

Φανταστικό!Εξαιρετικό!
Καλή συνέχεια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 25 Νοεμβρίου 2012 - 12:44

Τα καλά της πρωτεύουσας: τα σεμινάρια :-)
Ωραία η πρότασή σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
L. 24 Νοεμβρίου 2012 - 14:46

Τι λαχταριστό που φαίνεται! Και τόσο χρωματιστό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
donkey and the carrot 24 Νοεμβρίου 2012 - 00:25

ω… και ετοιμάζω μεξικάνικο ξεφάντωμα την Κυριακή.. ωωω… τι καλάαα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 23 Νοεμβρίου 2012 - 23:36

Με σκότωσες Ερμιόνη μου… αυτά τα αβγά σου με την πιτούλα τους και τα φασόλια με πέθαναν… τα θέλω!!!!!!!
Όσο για το σεμινάριο …φαντάζομαι περάσατε τέλεια και εποικοδομητικά!!
Θέλω κι εγώ να έρθω στην Αθήναααα!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 23 Νοεμβρίου 2012 - 21:24

Ερμιόνη μου μπράβο είσαι πολύ τυχερή που μπόρεσες να παρακολουθήσεις σεμινάριο μαγειρικής και μάλιστα απο έναν ιδιαίτερα αγαπητό σεφ, χαίρομαι!!!Τι απίθανη χρωματική αλλά και γευστική πρόταση είναι αυτή;Πάρα πολύ ωραίο!!!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσούλα 23 Νοεμβρίου 2012 - 16:47

Φαίνεται πολύ νόστιμο!!
Υπέροχη παρουσίαση..μπράβο σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 23 Νοεμβρίου 2012 - 16:01

Αγγελική μου έχεις απόλυτο δίκιο! Υπάρχουν πάρα πολλά φαγάκια που είναι ελαφριά και μας κάνουν καλό! Οι μηχανικοί κάνουν κορίτσια λοιπόν ε; Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι τώρα!

Ελένη μου, το συγκεκριμένο αυγουλάκι είναι λίγο μελάτο μιας που έτσι αρέσει στον σύζυγο! Εννοείται όμως ότι μπορούμε να τα καλοψήσουμε, αν έτσι τα προτιμάμε!

Φωτεινή μου η Χρυσαυγή είναι πράκτορας οπότε με ξεσκέπασε κανονικά! :)
Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Έρη μου σε ευχαριστώ πολύ!

Ελένη μου το σεμινάριο ήταν πράγματι μια πάρα πολύ όμορφη και διδακτική εμπειρία! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Όσο για το σουφλέ θα το κάνω οπωσδήποτε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
me (maria) 23 Νοεμβρίου 2012 - 13:37

Πάρα πολύ όμορφο πιάτο…φαίνεται τόσο λαχταριστό ακόμα και σε μένα που δεν τρώω τυρί…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleni 23 Νοεμβρίου 2012 - 13:28

Ερμιόνη μου μπράβο που πήρες την ευκαιρία και παρακολούθησες το σεμινάριο.. Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή να κάνω κάτι αντίστοιχο!
Πολύ όμορφο και όλο χρώμα πιάτο! Περιμένουμε τη συνταγή για το σουφλέ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 23 Νοεμβρίου 2012 - 08:33

Φοβερό το πιάτο δεν το έχω φτιάξει και θέλω εδώ και καιρό, εννοείται την δική σου συνταγή θα κάνω!
αχ βρε Ερμιόνη μου τι μου θύμισες, το σπίτι μου στην Αγία Παρασκευή ήταν στον ίδιο δρόμο με το εργαστήριο του Αλέξανδρου.. κλαψ κλαψ..
Φιλάκια πολλά, σε σκέφτομαι συχνά πυκνά κατα την διάρκεια της ημέρας, κουράγιο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dhmhtra 23 Νοεμβρίου 2012 - 08:08

Υπέροχο πιάτο εύκολο και θρεπτικό!
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 23 Νοεμβρίου 2012 - 06:58

Καλημέρα Ερμιόνη μου, πολύ πικάντικα τ’αυγουλάκια σου..ΜΙΑΜ..Εύχομαι να μπορέσεις να φτιάξεις όλες τις συνταγές που “λιγουρεύεσαι” από το σεμινάριο και να παρακολουθήσεις και άλλα στο μέλλον..Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 23 Νοεμβρίου 2012 - 06:28

Ερμιόνη μου, παρόλο που αυτές οι γεύσεις δεν είναι πολύ του γούστου, ωστόσο, ο τρόπος που ανέδειξες αυτό το πιάτο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες,το κάνει πολύ εκλυστικό!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 23 Νοεμβρίου 2012 - 01:30

Ωραια χρωματα. Παντα μας αρεσει να δοκιμαζουμε καινουργιες γευσεις και κουζινες!Φιλακια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 22 Νοεμβρίου 2012 - 21:42

Λατρεύω μεξικάνικο, κόκκινα φασόλια και τορτίγιας! Το πιάτο είναι ξεχωριστό όπως πάντα και μοναδικά εκτελεσμένο. Εύκολο, ακόμα και για μένα:)
Τι όμορφη εμπειρία που έζησες με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, λίγο πριν ζήσεις την δεύτερη μεγαλύτερη της ζωής σου (μετά το Φιφίνι σου). Με το καλό να γεννήσεις ένα σούπερ υγιές μωράκι!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 22 Νοεμβρίου 2012 - 20:32

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!Τόν Παπανδρέου,τόν έχω παρακολουθήση σέ εκπομπές καί φτίαχνη φανταστικά φαγητά !!Αλλά καί αυτό τό πιάτο είναι μία γευστική πανδαισία!!Μού αρέση!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 22 Νοεμβρίου 2012 - 19:46

Είναι πολύ ωραία τα σεμινάρια. Κι ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ένας αξιόλογος σεφ. Κι εγώ θέλω να παρακολουθήσω κάποια αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει.

Παντως πραγματικά είναι σαν ζωγραφιά το πιάτο σου Ερμιόνη μου.
Παρουσίασες τη συνταγή πολύ ωραία. Οι γεύσεις ενδιαφέρουσες.
Θα το έτρωγα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Να ξεκουράζεσαι,να προσέχεις & και να τρως :-)

Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 22 Νοεμβρίου 2012 - 19:11

Κάπου εδώ κοντά ,στις ημερομηνίες που περνάνε,[σήμερα,αύριο,μεθαύριο??] ,κατάλαβα-μετά την ΄΄μαρτυρική΄΄ κατάθεση της φοβερής και τρομερής Χρυσαυγής-ότι έχεις τα γενέθλιά σου!Αυτά Ερμιόνη μου τα λένε!!!!Να σου στείλουμε την αγάπη μας,τις ολόθερμες ευχές μας για την καινούργια μπέμπα που καταφθάνει,όλη μας τη θετική ενέργεια για παντοτινή ευτυχία!Ξανά φιλάκια πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 22 Νοεμβρίου 2012 - 17:43

Πρέπει να έχεις καταβολές από το Μεξικό και να μη το γνωρίζεις Ερμιόνη μου..κάτι σε τραβά προς αυτή την κατεύθυνση και μας χαρίζεις ιδιαίτερες και πικάντικες συνταγές!Όπως η συγκεκριμένη που πραγματικά εκπλήσσει με την θαυμάσια πολυχρωματική εμφάνιση και την πολυποίκιλη σύστασή της!Ο τρόπος παρουσίασης πολύ εντυπωσιακός με την έντονη χρωματική αντίθεση να κερδίζει το μάτι!Τι ωραία που είχες την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αυτό το τόσο ενδιαφέρον σεμινάριο!!!Φιλιά πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 22 Νοεμβρίου 2012 - 17:40

θα το ξαναπω γιατι ολα να γινοντε στην Αθηνα?????
Και δευτερον ποτε θα με φιλοξενησεις σπιτι σου να ερθω να φαω?
Κοιτα να προσεχεις εφαγες τον γαιδαρο η ουρα εμεινε υπομονη μετα θα κανουμε μαγειρικα γλεντια!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 22 Νοεμβρίου 2012 - 17:34

Ξανθή μου χαίρομαι που έχεις κι εσύ καλή γνώμη για τον συγκεκριμένο σεφ! Θα σας πω εντυπώσεις και από το άλλο σεμινάριο, αν όλα πάνε καλά βέβαια!

Χρυσαυγή εντάξει δεσμεύομαι! Να σου πω την αλήθεια είναι από τα πρώτα πράγματα που θα φτιάξω όταν με το καλό γεννήσω, γιατί αυτό το σουφλέ ήταν πραγματικά αξιοζήλευτο!
Το σεμινάριο ήταν πραγματικά πολύ καλή εμπειρία και στο προτείνω ανεπιφύλακτα!

Βέρα μου δεσμεύτηκα, οπότε με λίγη υπομονή θα το φτιάξω και θα σας το παρουσιάσω!

Ασπασία μου, είναι πολύ εύκολο φαγάκι!
Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια!

Πηνελόπη μου φαντάσου ότι τώρα είμαι και μετρημένη σε ότι αφορά τα διάφορα μπαχαρικά! Κανονικά θα το έκανα ακόμα πιο πικάντικο!

Κωνσταντίνα μου, ελπίζω ειλικρινά να παρακολουθήσεις κάποιο από τα σεμινάρια του Α.Π.
Αξίζουν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 22 Νοεμβρίου 2012 - 16:31

¡Ay, qué rico!
Καλά το παιδί θα βγει και θα μιλάει ισπάνικα, είμαι σίγουρη με τέτοια ωραία φαγητά που φτιάχνεις.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 22 Νοεμβρίου 2012 - 16:30

Να ευχαριστηθείς το σεμινάριο και να μας δώσεις ωραίες ιδέες.
Η παρουσίαση του πιάτου σου είναι τέλεια, με χρώμα και ποικιλία υλικών. Εύγε!
Όμως βλέπω τα αυγά λίγο ωμά ή κάνω λάθος; Έχω ένα πρόβλημα με αυτό…
Φιλάκια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 22 Νοεμβρίου 2012 - 16:29

Πολύ όμορφο πιάτο, τόσο οπτικά όσο και γευστικά!
Είσαι πολύ τυχερή που παρακολούθησες ένα τόσο ενδιαφέρον σεμινάριο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 22 Νοεμβρίου 2012 - 16:27

Αυγά υπερπαραγωγή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 22 Νοεμβρίου 2012 - 16:00

Τι ωραία που φαίνονται τα αυγά. Για άλλη μια φορά μας δίνεις μία συνταγή διαφορετική με τόσο απλά υλικά.
Τον συμπαθώ κι εγώ τον κ Παπανδρέου. Μου αρέσει γιατί είναι σεμνός. ότι συνταγές του έχω κάνει έχουν πετύχει χωρίς να με δυσκολεύουν.
Πόλλά φιλιά και να ξεκουράζεσαι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 22 Νοεμβρίου 2012 - 15:59

Xromata ki aromata !!!
Kai apo gefsi tha skizei sigoura!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 22 Νοεμβρίου 2012 - 15:55

Ερμιόνη μου, το όμορφο πιάτο σου είναι απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να φορτώνουμε τον οργανισμό μας με τροφές που μας επιβαρύνουν! Μπορούμε να ικανοποιηθούμε γευστικά και χρωματικά και με απλές λύσεις αρκεί να τις αναζητήσουμε! Θα το δοκιμάσω σύντομα!
Εγώ δεν θα έλεγα μόνο προτεραιότητα στο μωράκι, θα έλεγα προτεραιότητα στην Ερμιόνη μου! (Αλήθεια έχεις προσέξει ότι οι μηχανικοί γεννούν κορίτσια? Σύμπτωση?:))
Πολλά φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 22 Νοεμβρίου 2012 - 15:34

Ερμιονάκι ζωγράφισες, και το εννοώ, μιας και το πιάτο σου είναι μια χρωματική πανδαισία!
Για την γευστική πανδαισία, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία εννοείται!
Πολλά φιλιά και να προσέχεις την μπεμπούλα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 22 Νοεμβρίου 2012 - 15:01

Α, έρχεσαι στα λημέρια μου σήμερα, γιατί σαν ισπανικού την εκτιμώ την μεξικανικη κουζίνα πολυυυυυυυ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Conna 22 Νοεμβρίου 2012 - 13:57

Τέλεια .. χαίρομαι που κατάφερες να παρακολουθήσεις το σεμινάριο και σου εύχομαι να τα καταφέρεις και στο επόμενο.

Ο Α.Παπανδρέου είναι πράγματι χαρισματικός. Εχω και εγώ στο πρόγραμμα να παρακολουθήσω σεμινάριό του.

Οσο για τα αυγουλάκια σου … τα έχω στα “προσεχώς” μου ήδη .. με σπρώχνεις να τα φτιάξω !!!

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 22 Νοεμβρίου 2012 - 13:50

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ σαν ουράνιο τόξο Ερμιόνη μου!
Αλλά εξακολουθώ ν’ αναρρωτιέμαι πως καταφέρνεις και τρως τα πικάντικα και καυτέρα σε τούτη την φάση!!!
Με έχεις εντυπωσιάσει το έχω ξαναπεί.

Σου εύχομαι ολόψυχα να καταφέρεις να παρακολουθήσεις και το επόμενο σεμινάριο καλή μου. Αντε και μετά καλή λευτεριά…και ποιός σε πιάνει :-))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 22 Νοεμβρίου 2012 - 13:33

Και έλεγα τι θα φτιάξω σήμερα…!!!???
Μόνο που δεν έχω ούτε τορτίγιας, ούτε κόκκινα φασόλια, ούτε κύμινο :( Με βλέπω βουρ για το SM :)

Θα σου το ξαναπώ ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακάλυψα το blog σου! Είναι καταπληκτικό!!! Μοιράζεσαι μαζί μας υπέροχες συνταγές με υπέροχο τρόπο και φωτογραφίες που κυριολεκτικά σου ανοίγουν την όρεξη! Thanks for sharing!

Φιλιά xxx

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 22 Νοεμβρίου 2012 - 12:48

Τι φανταστικά χρώματα! Όλους εμάς τους αυγολάτρεις μας τσίμπησες λίγο τώρα! Αυτό που λες για τα μυστικά στις συνταγές είναι τόσο αλήθεια! Και μπράβο του που τα μοιράστηκε όλα. Ένας άλλος που το κάνει επίσης είναι ο Παρλιάρος.
Αναμένουμε και το σουφλέ που μας το έταξες τώρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 22 Νοεμβρίου 2012 - 12:37

Ερμιόνη, θα έρθει και πάλι ο καιρός που θα μπορείς να απολαμβάνεις ότι θέλεις. Τότε θα του δώσεις να καταλάβει!! Τώρα όμως, η μπουμπού έχει προτεραιότητα!! Αν και τα αυγουλάκια, είναι νοστιμότατα, πικάντικα, δεν τους λείπει τίποτα για να το ζηλέψεις!!! Πλήρες το πιάτο, από εμφάνιση και γεύση.
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 22 Νοεμβρίου 2012 - 12:21

Τι χρωματιστό πιάτο Ερμιόνη μου!!! Ανοιξιάτικο θα έλεγα, με γεύσεις απλές και ωραίες.

Τώρα ομως τι ήθελες και είπες για το σουφλέ τυριών που σε στιγμάτισε??? Τι το ήθελες και δεν μπορείς να το φτιάξεις λόγο εγκυμοσύνης!! Δώσε υπόσχεση τώρα ενώπιον όλων ότι μόλις γεννήσεις και μπορέσεις θα μας το κεράσεις για να στιγματιστούμε και εμείς οι υπόλοιπες!!

Χαίρομαι που παρακολούθησες σεμινάριο μαγειρικής. Θα ήθελα κι εγώ πολύ μπορούσα.

Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 22 Νοεμβρίου 2012 - 11:17

Καλημέρα σήμερα δεν μαγειρεύω είμαι μόνη μου, μου κάνεις το τραπέζι;;
Τον κ. Παπανδρέου είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά και να μιλήσω μαζί του, εκτιμώ τη δουλειά του και την παρουσίαση όσων κάνει αν και δεν τον έχω παρακολουθήσει ζωντανά.
Θα περιμένουμε τις εμπειρίες σου από τα σεμινάρια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα