Σπιτική lemon curd

Σπιτική lemon curd

Αλλιώς είχα σκεφτεί να ξεκινήσω αυτή την ανάρτηση και αλλιώς μου προέκυψε τελικά. Βλέπετε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είδα το τελευταίο επεισόδιο του How I met your mother.
Και δεν μου άρεσε. Καθόλου όμως. Για την ακρίβεια, κάθε φορά που το σκέφτομαι εκνευρίζομαι και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να είχαν αυτό το τέλος στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι.

Επειδή θα ακολουθήσουν spoilers, εάν δεν έχετε δει ακόμα το φινάλε της σειράς και σκοπεύετε να το κάνετε, παρακαλώ περάστε απευθείας στη συνταγή.
Εάν ωστόσο το έχετε δει, πείτε μου, σας άρεσε;
Προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο από το να πεθάνει η Mother (την οποία έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν) και να καταλήξει τελικά ο Ted με τη Robin (παρόλο που καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς βλέπαμε ότι δεν ταιριάζουν και ότι δεν είναι αυτή η soul mate του).

Σπιτική lemon curd

Η σκηνή που τα παιδιά παροτρύνουν τον Ted να τρέξει στην αγκαλιά της Robin, απλά ισοπέδωσε την πολύ καλή εικόνα που είχα σχηματίσει για τη σειρά.
Διότι δεν γίνεται μία ολόκληρη σεζόν να είναι αφιερωμένη στο γάμο του Barney και της Robin, στην παρουσίαση του χαρακτήρα της Tracey, στη διαπίστωση ότι όλα όσα είδαμε στους προηγούμενους κύκλους ήταν το ταξίδι της συναισθηματικής ωρίμανσης του Ted μέχρι να καταλήξει στο πολυπόθητο happy ending με μια υπέροχη κοπέλα που πραγματικά είναι ιδανική για αυτόν και ξαφνικά να γκρεμίζονται όλα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Τέλος πάντων ας μη μακρηγορώ. Εάν έχετε δει τη σειρά, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Και αν έχετε όρεξη, διαβάστε και αυτό.

Αναρωτιέστε τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το φινάλε του How I met your mother με τη σπιτική lemon curd;
Δύσκολο να μαντέψετε οπότε ας το πάρει το ποτάμι. Την ώρα που το βλέπαμε, μπουκωνόμασταν παράλληλα με την πιο απίθανη τάρτα με κρέμα λεμονιού και φράουλες. Η συνταγή της στην επόμενη ανάρτηση, οπότε μείνετε συντονισμένοι/ες.

Ότι έχετε διαβάσει ή ακούσει για αυτή την κρέμα που μοιάζει να αιχμαλωτίζει τη γεύση και το άρωμα του λεμονιού, ισχύει. Είναι υπέροχη, με βελούδινη και γεμάτη υφή και εθιστική. Από τη στιγμή που θα δοκιμαστεί, δεν υπάρχει επιστροφή.

Ξεκίνησα να την ετοιμάζω με κάποιο δισταγμό και ερωτήματα της μορφής:

  • θα πήξει;
  • θα είναι τόσο καλή όσο λένε όλοι;
  • θα δυσκολευτώ να την ετοιμάσω;
  • θα φαίνεται άραγε το αυγό στη γεύση της;

Ναι, ναι, όχι και όχι.

Διότι μπορεί το How I met your mother να μην τελείωσε με τρόπο που να με ικανοποιεί, αλλά τουλάχιστον η lemon curd μου είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη!

Σπιτική lemon curd

Σπιτική lemon curd

Eτοιμασία: 15 minutes
Μαγείρεμα: 15 minutes
Μερίδες: 1 μεγάλο βάζο
Η σπιτική lemon curd φτιάχνεται αρκετά εύκολα, με 4 μόλις υλικά. Είναι υπέροχη, με βελούδινη και γεμάτη υφή και απολύτως εθιστική.

Υλικά

  • 130 γρ. βούτυρο
  • 180 γρ. ζάχαρη
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • χυμό από 2 1/2 λεμόνια
  • 2 μεγάλα αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα με βαρύ πάτο και το ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Μόλις δούμε ότι έχει λιώσει σχεδόν όλο, κλείνουμε το μάτι της κουζίνας.
  • Βάζουμε τη ζάχαρη μαζί με το ξύσμα και το χυμό σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Ρίχνουμε τους κρόκους μέσα στην κατσαρόλα με το βούτυρο και τα ασπράδια μέσα στο μπολ με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με σύρμα το βούτυρο με τους κρόκους να ενωθούν. Κατόπιν ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη με το ξύσμα, το χυμό και τα ασπράδια.
  • Αδειάζουμε στην κατσαρόλα το περιεχόμενο του μπολ και ανακατεύουμε ζωηρά.
  • Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας ξανά σε χαμηλή ένταση και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας (στη δική μου περίπτωση χρειάστηκε περίπου 15′ αλλά άξιζε τον κόπο μιας που καιρό είχα να νιώσω το αριστερό μου μπράτσο τόσο σφιχτό).
  • Για να καταλάβουμε αν η κρέμα μας είναι έτοιμη, βυθίζουμε μια ελαστική σπάτουλα μέσα στο μίγμα. Εάν η κρέμα στέκεται πάνω στη σπάτουλα και την επικαλύπτει είμαστε εντάξει και μπορούμε να αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
  • Αδειάζουμε την κρέμα σε γυάλινο δοχείο που κλείνει με καπάκι. Εάν θέλουμε προηγουμένως την περνάμε από το σύρμα για να γίνει εντελώς λεία, χωρίς ξύσματα λεμονιού.

Σημειώσεις

  • Διατηρούμε την κρέμα στο ψυγείο για 1-2 εβδομάδες.
  • H αρχική ιδέα εδώ.
 
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




35 ΣΧΟΛΙΑ

Μαρια Υφαντη 14 Ιανουαρίου 2019 - 20:24

Μολις την εφτιαξα ακριβως με τον ιδιο δισταγμο…θα ειναι καλη? Τελικα σηκωθηκα και την εφτιαξα! Αν και τη δοκιμασα ζεστη πρεπει να ομολογησω οτι ειναι θεικη!!!! Να εισαι καλα!!! Παω να ετοιμασω το cheesecake λεμονι λοιπον!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 15 Ιανουαρίου 2019 - 14:03

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και τα καλά λόγια!
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η κρέμα λεμονιού. Νομίζω ότι είναι εύκολη και αρκετά γευστική! Και τώρα που έτυχε να έχω πολλά λεμόνια στη διάθεσή μου θα την ξαναφτιάξω σίγουρα. Να είσαι καλά που μου τη θύμισες :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σισσυ 30 Σεπτεμβρίου 2018 - 11:07

Λοιπον την εφτιαξα και τελος το ψαξιμο

😁. Οντως δεν μυριζει καθόλου – τι επιβεβαίωσε ο αντρας μου που μυριζει την αυγουλιλα απο χιλιομετρα. Μονη της εινσι καπως ξυνη αλλα την ανακατεψα με σαντιγυ και την χρησιμοποιησα σε swiss και ηταν θεικη. Ευχαριστούμε!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σισσυ 27 Ιουνίου 2018 - 13:22

Ανυπομονω να την φτιαξω, απλα αναρωτιέμαι αν καταψυχεται. Βλεπεις τωρα θα λείπουν τα παιδιά και με βλέπω να την καταφερνω μονη μιυ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 3 Ιουλίου 2018 - 22:12

​Στο ψυγείο διατηρείται σίγουρα για 1-2 εβδομάδες, σε καθαρό σκεύος που κλείνει ερμητικά με καπάκι.
Δεν έχω δοκιμάσει να τοποθετήσω τη lemon curd στην κατάψυξη, αλλά κάνοντας μια γρήγορη διαδικτυακή έρευνα διάβασα ότι γίνεται.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρηνη 26 Σεπτεμβρίου 2016 - 11:22

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Ερμιονη σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου θα την φτιάξω άμεσα φιλια στις μελισσουλες σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρηνη 24 Σεπτεμβρίου 2016 - 19:34

Ερμιονη μου τα ασπράδια στη κρεμα τα χτυπάς μαρέγκα η όπως ειναι ;
Σ ευχαριστώ πολυ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Becky 5 Ιουνίου 2014 - 19:47

I’m so glad you’re enjoying my lemon curd recipe!! It’s pure gold!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 26 Μαΐου 2014 - 14:05

Οπαδός κι εγώ της λεμονοκρεμούλας! Για φαντάσου τη πάνω σε ταρτάκια πχ! Αλλά και σκέτη με το κουταλάκι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Ξηρουχακη 23 Μαΐου 2014 - 18:14

Εισαι καταπληκτική Ερμιόνη!
Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου κ τα υπέροχα κοριτσάκια σου.
Είναι ευλογία που είσαι στη ζωή τους.
Μαρία απο Χανια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 22 Μαΐου 2014 - 01:23

Φαίνεται τόσο βελούδινη και αφράτη ,πρωτη φορα βλέπω τέτοια κρέμα αλλά θα ήθελα να τη δοκιμάσω,πολλα φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Cook Taste Live 21 Μαΐου 2014 - 23:15

Καλά που ειδοποίησες περί spoiler. Και εγώ κάπου στην τελευταία season είμαι αλλά την έχω παρατήσει. Ας όψεται το Game of Thrones Α! και το Suits βεβαίως βεβαίως. Δεν ξέρω αν τα βλέπεις, αλλά είναι και τα δύο φοβερά.
Με προβλημάτισες τώρα και με έβαλες σε περιέργεια για το φινάλε. Μάλλον θα βάλω να δω άμεσα.. Όσο για την lemon curd απλά την αγαπώ. Συνδυάζεται με τα πάντα..
Και η δικιά σου φαίνεται υπέροχη! Λεμονάτη και αρωματική!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 21 Μαΐου 2014 - 13:02

καλημερα ερμιονη μου!!! καταρχην η κρεμα ολα τα λεφτα! δεν την εχω κανει ποτ εαλλα εχω δοκιμάσει! δικαιολογημένα να τρελαίνονται ολοι με αυτην ειναι υπεροχη. οσο για τη σειρα, στο ειχα πει οτι εμενα απ την αρχη δεν μου αρεσε. γινοταν κουραστικη αμεσως! οσο γαι το τελος πολυ διαμαρτυρήθηκαν και διαβασα οτι ζητανε να ξαναγραφει το τελευταιο επεισόδιο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαριλένα 21 Μαΐου 2014 - 11:40

Ερμιόνη, Χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον Κωστή σου και όλη την οικογένεια! Τέλεια η lemon curd, αναμένω με ανυπομονησία τη συνταγή για την τάρτα με μεσκαρπόνε και φράουλες!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 21 Μαΐου 2014 - 09:15

Το αγαπώ!!! Το λεμόνι στα καλύτερά του!
Και τι όμορφες φωτογραφίες, μοιάζει με καλοκαιρινός ήλιος!
Φιλάκια Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 21 Μαΐου 2014 - 00:51

Την λατρεύω αυτή την κρέμα!!! Την φτιάχνω κι εγώ πολύ συχνά , έχουμε ακόμα ολόφρεσκα λεμόνια και είναι ότι καλύτερο!!!
Τα παιδάκια μας είναι τυχερά Ερμιόνη μου που τους δίνουμε τα καλύτερα, να είσαι καλά και πάντα να δημιουργείς!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βίκυ 21 Μαΐου 2014 - 00:02

Μπορώ να πω ότι ο συνδυασμός σειράς και lemon curd ταιριάζει. Αγωνία σειράς- κουτάλι στο στόμα.
Εγώ θα τολμήσω να διαφωνήσω με πολλούς ότι η σειρά δεν είχε καλό τέλος. Όλα μέσα στην ζωή είναι. Ο θάνατος. ο χωρισμός του Barney και οι ανακατατάξεις. Τι τέλος θα μπορούσε να έχει; Όλα να είναι ιδεατά;;;Όλοι να παντρεύονται και να ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;;;Ακόμα κι αν παντρευόταν ο Ted την Robin στην αρχή μπορεί να χωρίζαν. Η Robin ξέραμε από την αρχή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και ο Ted ήταν γεννημένος για οικογένεια. Έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να είναι μαζί. Αυτή κατάλαβε το πραγματικό νοιαξιμο του Ted και ο Ted ήταν ώριμος για μια πιο χαλαρή και ώριμη σχέση, αφού στα γεράματα είναι πιο ανάλαφρος τύπος. Του έφυγε η εμμονή να βρεθεί η κατάλληλη.Κι έτσι θα χαρούν την πραγματική αγάπη. Ευχαριστώ πολύ που διαβάζετε αυτή την μακρυγορία. Θα δοκιμάσω την συνταγή για το φινάλε των gilmore girls Που ξεκίνησα να βλέπω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίδα 20 Μαΐου 2014 - 23:53

δεν θα σχολιάσω την κρέμα γιατί φαίνεται υπέροχη… Θα σχολιάσω το φινάλε μιας αγαπημένης σειράς που κι εμένα με απογοήτευσε.. Περίμενα περισσότερο και έχοντας πραγματικά επενδύσει στο Barney και τη Robin ήθελα πραγματικά το Happy ending τους. Όπως και το happy ending του Ted..Κριμα κριμα κριμα.. Η αλήθεια είναι οτι αυτό ήταν το σχέδιο τους απο την αρχή. Το ηξεραν οι σεναριογράφοι μόνο και τα “παιδιά” του Ted τα οποία δεν αποκάλυψαν ποτέ το τέλος..λόγω συμβολαίου.. Καπου στο βάθος ελπίζω να το ξαναγυρίσουν αλλά μπα… ΌΠως και να έχει για μένα η σειρά τελείωσε εκεί στο σταθμό κάτω απο την κίτρινη ομπρέλα.. χεχε πολλά φιλιά Ερμιόνη μου!!! Και ξαναλέω οτι η κρέμα είναι τελεια!! Περιμένω και την επόμενη συνταγή..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
zomak 20 Μαΐου 2014 - 21:48

Η κρέμα φαίνεται καταπληκτική. Έχω και λεμόνια από τον κήπο της μαμάς, οπότε να η ευκαιρία.
Όσο για τη σειρά έχεις απόλυτο δίκιο. Η αγαπημένη μου σκηνή ήταν όταν ο Ted την άκουγε να τραγουδάει το “La vie en rose” από το διπλανό μπαλκόνι. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου. Και σιγά σιγά αποδεικνυόταν πως το σύμπαν συνομωτούσε χρόνια, για να είναι μαζί. Και στο τέλος τι;
Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι μια κατάληξη βγαλμένη απ’ τη ζωή. Εγώ όμως ήθελα το παραμύθι. Να γεράσουν μαζί συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο, ζώντας μια ζωή σαν τριαντάφυλλο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimi 20 Μαΐου 2014 - 19:50

Δέν τήν έχω δοκιμάση ποτέ τήν lemon curd,Ερμιόνη μου!!Αλλά βλέποντάς την ,τήν ζήλεψα!!Περιμένω νά δώ τήν συνταγή μέ τήν τάρτα!Αψογη όπως πάντα η φωτογραφική σου παρουσίαση!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τante Kiki 20 Μαΐου 2014 - 19:00

Φαίνεται τόσο υπέροχη Ερμιόνη μου η κρέμα σου!!! Η αλήθεια είναι ότι μια φορά που την έφτιαξα μου μύριζε αυγό και τώρα έχω καιρό που θέλω να ξαναδοκιμάσω!!! Θα δοκιμάσω τη δική σου γιατί για να λες ότι δεν μυρίζει σου έχω εμπιστοσύνη!! Γεια στα χέρια σου!!!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha Tompoulidou 20 Μαΐου 2014 - 17:38

Αυτή την κρέμα λεμονιού μπορώ να την τρώω με τα βάζα. Και καθότι δεν ευτύχησα από τα βάζα που αγόρασα έτοιμα, θα δοκιμάσω απ’ το δικό σου καλή μου Ερμιόνη!!! Σε φιλώ μετά από πολλούς καιρούς απουσίας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 20 Μαΐου 2014 - 17:36

Σκανδαλώδης!
Και προσπαθώ να την αποφεύγω, γιατί είμαι ικανή να φάω ένα βάζο με το κουτάλι, παντελώς μόνη μου :-))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 20 Μαΐου 2014 - 17:19

Σούπερ το έφτιαξες Ερμιονάκι μου και έχω τρελή αδυναμία στα πάσης φύσεως curds!!
Την σειρά δεν την έχω δει (πως μου ξέφυγε??) έχω ξεκινήσει αισίως 5 νέες σειρές που τις παρακολουθώ μανιωδώς αυτόν τον καιρό!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μaria Elena 20 Μαΐου 2014 - 17:04

Θα την δοκιμάσω.
Φιλάκια …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 20 Μαΐου 2014 - 13:46

Την λεμονόκρεμα την τρώω και σκέτη με το κουτάλι…φαντάσου να είναι και σε γλυκό!! Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω τη δική σου λοιπόν! Όσο για τη σειρά την έχω μισό δει αλλά μπορώ να καταλάβω πόσο σπαστικό είναι ένα τέλος που δεν θες…τουλάχιστον η σειρά σου είχε ένα φινάλε! Κάποιες δικές μου σειρές απλά κόβονται και δεν βλέπεις κανένα τέλος!Καλή συνέχεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 20 Μαΐου 2014 - 13:07

Αρνούμαι να φτιάξω την κρεμούλα διότι μου φαίνεται τόσο…καταπληκτική που θα την φάω όλη μόνη μου! Και δεν το λέω υποθετικά, έχω φάει στο παρελθόν ένα βαζάκι lemon curd και ξέρω ότι μπορώ να το πράξω ανετότατα! Γι΄αυτό, ζηλεύω μεν που το βλέπω αλλά δεν θα το επιχειρήσω. ¨οσο για το How I met your mother, δεν το έχω παρακολουθήσει και δεν έχω άποψη, κρίμα όμως να απογοητευτείτε έτσι μετά από τόσο καιρό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Evgenia 20 Μαΐου 2014 - 12:58

Θα τη δοκιμάσω! Παλιότερα μου είχε αποτύχει και δεν ξαναπροσπάθησα. Ηρθε η κατάλληλη στιγμή!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
keywoman 20 Μαΐου 2014 - 12:02

Φαίνεται καταπληκτική αλλά κι εγώ με τα αυγά πιστεύω θα έχω θέμα….ακόμα κι αν δεν μυρίζουν μόνο που ξέρω πως τα έβαλα….

Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Zambia 20 Μαΐου 2014 - 12:01

Από τις πιο αγαπημένες μου κρέμες και ειδικά η φτιαγμένη από τα χεράκια μας.

Η γλυκόξινη γεύση της στήνει χορό απόλαυσης στον ουρανίσκο μας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Louki@ 20 Μαΐου 2014 - 11:36

Αχ βρε Ερμιόνη μου! Lemon curd ετοιμαζόμουν να φτιάξω προχτές το βράδυ,κυρίως για τον Παν που τρελένεται για λεμόνι, κάτι έγινε και τελικά πήρε αναβολή! Και τώρα έρχεται η ανάρτησή σου για να με βάλει σε πειρασμό να δοκιμάσω τη δική σου συνταγή! Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 20 Μαΐου 2014 - 11:31

Κλασσικη αξια η lemon curd!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 20 Μαΐου 2014 - 11:22

ok, με έπεισες.Την φτιάχνω, την βάζω στο ψυγείο και περιμένω την συνταγή για την τάρτα.

Όσό για το How I met your mother δεν έχω άποψη, διότι δεν το έχω δει καθόλου.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νανά {kouzinista} 20 Μαΐου 2014 - 11:22

Βελούδινη, λεμονάτη κι αρωματική lemon curd! Απλά συγκλονιστική! Αιχμαλωτίζει μέσα της όλη την ευωδιά του λεμονιού που σε πλημμυρίζει σε κάθε κουταλιά. Λατρεύω το κατακίτρινο, σαν ήλιο, χρώμα της και τρελαίνομαι για την ξινούτσικη γεύση της.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lenia 20 Μαΐου 2014 - 11:16

Φαίνεται λαχταριστή!Φαντάζομαι το άρωμα με το που ανοίγεις το βάζο!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα