Κορμός με κακάο και μπισκότα

Κορμός με κακάο και μπισκότα

Από το πρωί έχω ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο.

Είμαι ελαφρώς τρομοκρατημένη, πολύ-πολύ συγκινημένη και εξαιρετικά χαρούμενη.
Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα για μένα και το blog.
Το βιβλίο μου με τίτλο «Στην κουζίνα των γεύσεων» είναι πλέον διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία.
Κι εγώ θέλω να βγω στο δρόμο και να αγκαλιάσω όλο τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα. Είναι που δεν το έχω πιάσει και στα χέρια μου ακόμα, να το ξεφυλλίσω και να αναπολήσω.
Τα ατελείωτα μαγειρέματα, τις φωτογραφίσεις άλλοτε με τον Κωστή και άλλοτε με τη μαμά μου να συγκρατούν τα κορίτσια για να μην γκρεμίσουν το σκηνικό. Τις ώρες που καθόμουν μπροστά από τον υπολογιστή προσπαθώντας να σκεφτώ τον κατάλληλο τρόπο για να προλογίσω την κάθε συνταγή και να αποτυπώσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου μέσα σε λίγες αράδες.

Ίσως το μεσημέρι πεταχτώ στο Public που έχουμε εδώ κοντά στη δουλειά και το αναζητήσω.

Κορμός με κακάο και μπισκότα

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου αφανή ήρωα.

Τον καλύτερό μου φίλο, στον οποίο και είναι αφιερωμένο αυτό το βιβλίο.
Κωστή, ευχαριστώ! Που για ακόμα μια φορά ήσουν δίπλα μου να με ενθαρρύνεις, να με κρίνεις με την πρέπουσα αυστηρότητα, να με πιέζεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να ακούς την γκρίνια μου, να με παίρνεις αγκαλιά όποτε το χρειαζόμουν και να με βοηθάς να ελέγξω το άγχος μου.
Ευχαριστώ που έτρεχες στο σούπερ μάρκετ κάθε λίγο και λιγάκι, που έμαθες να ξεχωρίζεις τα πράσα από τα φρέσκα κρεμμυδάκια, που κρατούσες το λευκό μακετόχαρτο ενώ εγώ φωτογράφιζα και που εξαφανιζόσουν με τα κορίτσια όποτε στο ζητούσα, μόνο και μόνο για να μπορέσω να μαγειρέψω και να φωτογραφίσω με ηρεμία.
Ευχαριστώ που ξενυχτούσες στο πλευρό μου ενώ επεξεργαζόμουν τις φωτογραφίες των συνταγών και δούλευα πάνω στα κείμενα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη φανταστική ομάδα του εκδοτικού οίκου.

Δομινίκη, Αγγέλα, Κλειώ, Ειρήνη, Ευαγγελία, Πόπη σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με εμπιστευτήκατε και που αγκαλιάσατε με τόση αγάπη αυτή την προσπάθεια.

Κορμός με κακάο και μπισκότα

Ένας κορμός με κακάο και μπισκότα για σήμερα.

Μια συνταγή που έστειλε μια φίλη και αναγνώστρια του blog, η Μαρία.

Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρω κάτι πιο ταιριαστό για την περίσταση, καθώς η αγάπη και η υποστήριξη σας όλον αυτόν τον καιρό έχουν συμβάλει καταλυτικά στην εξέλιξη και τη μέχρι τώρα πορεία του blog.
Μια δική σας συνταγή σήμερα λοιπόν.

Μια συνταγή τρυφερή και μαμαδίστικη που έχει αγαπηθεί όσο λίγες και που πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Η εκδοχή της Μαρίας χρησιμοποιεί φρέσκο γάλα, επέλεξα ωστόσο να το αντικαταστήσω με κρέμα γάλακτος για πιο πλούσια υφή και γεύση. Το κακάο δίνει απίστευτη ένταση στον κορμό και υπέροχο βαθύ χρώμα.
Πρόσθεσα επίσης Frangelico, αυτό το καλά ισορροπημένο λικέρ με το φινετσάτο άρωμα των ψημένων φουντουκιών.
Ένα εύκολο και απολαυστικό γλυκό, ένας πλούσιος σε γεύση κορμός με κακάο και μπισκότα.

Σας αφήνω με αγαπημένο κομμάτι και απίστευτα γλυκό συναίσθημα.

Κορμός με κακάο και μπισκότα

Κορμός με κακάο και μπισκότα

Eτοιμασία: 20 minutes
Αναμονή: 6 hours
Γεύμα: επιδόρπιο
Λέξη-κλειδί: κορμός με κακάο, κορμός με μπισκότα
Μερίδες: 1 μακρόστενη φόρμα για κέικ
Ένας εύκολος και μαμαδίστικος κορμός με κακάο και μπισκότα. Με εύκολη ετοιμασία, πλούσια υφή και γεύση, ιδανικός για το βιβλίο μου που κυκλοφορεί!

Υλικά

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 350 γρ. ζάχαρη
  • 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 100 γρ. κακάο κοσκινισμένο
  • 450 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
  • 4-5 κ.σ. λικέρ Frangelico (ή άλλο της προτίμησής μας)

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε κατόπιν το βούτυρο και το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και περιμένουμε λίγη ώρα να πέσει η θερμοκρασία του μίγματος.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας.
  • Αδειάζουμε το σοκολατένιο μίγμα στο μπολ και προσθέτουμε το λικέρ. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Αδειάζουμε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα για κέικ (κατά προτίμηση σιλικόνης) και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες, ιδανικά για ολόκληρο το βράδυ.

Σημειώσεις

Ευχαριστώ την κάβα Το Φουρνάκι για την ευγενική προσφορά του λικέρ.
 
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




50 ΣΧΟΛΙΑ

ElenisCooking 13 Οκτωβρίου 2014 - 21:20

Ερμιόνη μου εύχομαι το βιβλίο σου να είναι καλοτάξιδο, καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις στη ζωή σου!!!Το κέρασμα είναι πράγματι εκπληκτικό, σε ευχαριστούμε πολύ!Συγχαρητήρια για όλα!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασιλική 14 Ιουνίου 2023 - 13:34

Υπέροχες συνταγές της Ερμιόνης μας σύγχρονες και ρεαλιστικές! Συγχαρητήρια για το βιβλίο!!!! Συνέχισε έτσι😘

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby 11 Οκτωβρίου 2014 - 13:43

Ερμιόνη μου, σου τα είπα για το υπέροχο βιβλίο σου, θα τα ξαναπώ και σε λίγες μέρες! Είμαι απόλυτα σίγουρη για την επιτυχία του.
Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, τρώω το κέικ μπανάνας σου. Σκέτη μούρλια είναι!!!
Θα τα πούμε από κοντά. Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Elsa 11 Οκτωβρίου 2014 - 13:29

Κάθε επιτυχία να έχει το βιβλίο σου Ερμιόνη μου! Αποτελείς παράδειγμα και πρότυπο για νέες δημιουργίες! Ανυπομονώ να δοκιμάσω αυτή τη συνταγή, όπως κι ένα σωρό άλλες που έχω βάλει στο μάτι από το εξαιρετικό blog σου και το πανέμορφο βιβλίo σου και ελπίζω να καταφέρω να πεταχτώ την Τετάρτη μέχρι τα Public! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 11 Οκτωβρίου 2014 - 10:52

Ξέρειςμε τι καμάαρι πήγα στα public και το βρήκα και όταν ήρθε μια υπάλληλος να μου πει πως είναι καινούριο κλπ, της απαντώ “το ξέρω, είναι φίλη μου!”. Φαντάζομαι το δικό σου καμάρι, σαν δημιουργός:)
Στα έγραψα και στο email, ενθουσιάστηκα!!! Οι φωτογραφίες, η αφιέρωση στον άνθρωπό σου, οι κατηγορίες όπως είναι χωρισμένες, τα φιλικά λογάκια σε κάθε συνταγή, οι συνταγές που συμπεριέλαβες!! Όλα φωνάζουν Ερμιόνη!!!
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!
Θα τα πούμε στις 15 του Οκτώβρη!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mari 10 Οκτωβρίου 2014 - 17:09

Το βιβλίο σου είναι συναρπαστικό, είμαι σίγουρη!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία, καλοτάξιδο να είναι!! Είμαι λίγο μακριά, μακάρι να μπορούσα να έρθω στην εκδήλωση. Υπέροχος ο κορμός!!
Πολλά φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 10 Οκτωβρίου 2014 - 09:23

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου,εύχομαι καλή επιτυχία στο βιβλίο σου!!!Μπράβο τόσο σε σένα όσο και στους αγαπημένους σου, για την υποστήριξή τους!!! Πολύ γευστικός δείχνει ο κορμός σου και η επιλογή του λικέρ δένει απίθανα με το κακάο! Φιλάκια :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δήμητρα 9 Οκτωβρίου 2014 - 12:57

Ερμιόνη μου, δεν θυμάμαι αν έχω αφήσει ποτέ κάποιο σχόλιο στο υπέροχο ιντερνετικό σου σπίτι, παρόλο που σε παρακολουθώ χρόνια κι έχω φτιάξει πολλές συνταγές σου με μεγάλη επιτυχία.
Σήμερα το πρωί απέκτησα το βιβλίο σου κι ένιωσα την ανάγκη να σου γράψω.
Έχω άπειρα βιβλία μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής (ξενόγλωσσα κυρίως), κάποια τα αγαπάω πολύ, κάποια δεν με ενθουσίασαν τόσο, αλλά έχω να πω ότι το δικό σου βιβλίο είναι πραγματικά ένα υπέροχο απόκτημα!…Συνταγές έξυπνες και λαχταριστές, τέλεια φωτογραφημένες, ιστορίες τρυφερές, έχω ήδη “μαρκάρει” πάρα πολλές συνταγές που θα δοκιμάσω σύντομα, και είμαι σίγουρη για την επιτυχία τους.
Σ’ ευχαριστούμε οικογενειακώς, συγχαρητήρια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τante Kiki 9 Οκτωβρίου 2014 - 10:40

Καλημέρα Ερμιόνη μου!
Καλοτάξιδο το βιβλίο σου… αν και αυτό είναι σίγουρο!!! :0
Τί υπέροχο να σε βοηθούν οι δικοί σου άνθρωποι και μπράβο τους!!
Να περνάς καλά!
Φιλιά πολλά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tzina Varotsi 8 Οκτωβρίου 2014 - 20:47

καλή επιτυχία στο βιβλίο σου και θα σου ομολογήσω κάτι.. περισσότερο από τις συνταγές σου απολαμβάνω τις εξαιρετικές φωτογραφίες που τις συνοδεύεις :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΩΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ 8 Οκτωβρίου 2014 - 18:32

Ερμιονη μου γλυκια,καλοταξιδο το βιβλιο σου.Ειμαι σιγουρη οτι θα παει πολυ καλα.Συγχαρητηρια σε σενα και στον συζυγο σου.Και να ξερεις,οτι ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις εναν ενθερμο βοηθο και συμπαραστατη,στο εργο σου.Και αυτος να ειναι ο συζυγοςσου.Οπωσδηποτε θα αγορασω το βιβιλιο σου,και θα πειραματιστω στις συνταγες σου.Υπεροχος ο κορμος σου.Θυμομαστε τα παιδικα μας χρονια και το καλοκαιρι.Καλη αρχη σαν συγγραφεας και ευχομαι και σε αλλα πολλα. Καλη επιτυχια και πολλα φιλια.Γιωτα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 8 Οκτωβρίου 2014 - 17:33

Ααααα πάντα τετοια… καλή και γλυκιά συγγραφικη αρχή ;)
Πράγματι το ιδανικό κέρασμα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 8 Οκτωβρίου 2014 - 16:49

Μπράβο, συγχαρητήρια! Ερμιόνη μου πάντα επιτυχίες να έχεις εύχομαι και να βλέπεις όλα όσα ονειρεύτηκες να πραγματοποιούνται. Θα το τσεκάρω το βιβλίο σήμερα κιόλας στο δρόμο του γυρισμού για το σπίτι!
Υπέροχο το γλυκό που μας κέρασες με ένα λικέρ που ταιριάζει τέλεια με τη σοκολάτα.
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΑΝΑ Κ. 8 Οκτωβρίου 2014 - 10:16

…..Ναι είναι αλήθεια!!!Κυκλοφόρησε..Χαίρομαι που ένα απ’τα όνειρά σου έγινε πραγματικότητα. Ελπίζω και εύχομαι ό,τι επιθυμείς και εύχεσαι να γίνεται πραγματικότητα.Χάρηκα επίσης πολύ όταν διάβασα ότι αφιέρωσες το πρώτο σου βιβλίο στον σημαντικό σύντροφο της ζωής σου που τυγχάνει να είναι και ο καλύτερός σου φίλος. Είναι πολύ συγκινητικό, και το αντιλαμβάνομαι απόλυτα αφού πιστεύω ότι ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …..Πολλά συγχαρητήρια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
KaterinaR 8 Οκτωβρίου 2014 - 10:05

Καλοτάξιδο το βιβλίο!! Κρίνοντας από το blog, είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ προσεγμένο και γεμάτο νοστιμιές!!!*

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Louki@ 8 Οκτωβρίου 2014 - 01:07

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Μπράβο Ερμιόνη! Για όλη την προσπάθεια που περικλείει το σημερινό αποτέλεσμα και αυτό το ξέρετε ο Κωστής και εσύ καλύτερα από όλους! Θα πάει τέλεια το βιβλίο είμαι σίγουρη! Φιλιά :-)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
evi@thehealthycook 8 Οκτωβρίου 2014 - 00:04

συγχαρητήρια Ερμιόνη!!! να είναι καλοτάξιδο!!!
ο κορμός….. delicious!!! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 7 Οκτωβρίου 2014 - 23:02

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το βιβλίο σου Ερμιόνη!Είμαι σίγουρη για την επιτυχία σου γιατί είσαι ταλαντούχα και αγαπάς ότι κάνεις.Ανυπομονώ να το αγοράσω.
Το γλυκό κορμός πάντα αγαπημένο<3
Φιλιά πολλά^^

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη 7 Οκτωβρίου 2014 - 22:41

Εύχομαι το βιβλίο σου να γίνει κλασικό, όπως το γλυκό που μας προτείνεις σήμερα! Αντί άλλων ευχών, λέω να το “τσιμπήσω” από το βιβλιοπωλείο! Εύγε και πάλι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 7 Οκτωβρίου 2014 - 22:08

Έφτασε επιτέλους η μεγάλη μέρα Ερμιόνη μου, φαντάζομαι την ανυπομονησία σου! Τι να σου ευχηθώ; Καλή επιτυχία; Είναι σαν να σου εύχομαι το αυτονόητο γιατί δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα σκίσει το βιβλίο σου!
Πολύ δημιουργικά και γευστικά τον εμπλούτισες τον κορμό!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 7 Οκτωβρίου 2014 - 22:06

Μπράβο σου για την αστείρευτη διάθεσή σου για δημιουργία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αριάδνη 7 Οκτωβρίου 2014 - 20:53

Καλοτάξιδο Ερμιονη μου, θα πάω να το αγορασω!
Καλό μας βράδυ :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 7 Οκτωβρίου 2014 - 18:49

καλοταξιδο το βιβλιο σου ερμιονη!!! παντα επιτυχιες!!! ο κορμος ειναι το ιδανικο γλυκο για χαρες μιας και στο μυαλο μας ειναι ταυτισμενος με τα παιδικα χρονια, τα γελια και τις χαρες!! το φρατζελικο δεν το ξερω θα ψαξω να το βρω και θα τον δοκιμασω!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Zambia 7 Οκτωβρίου 2014 - 18:20

Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Ερμιόνη μου!
Εύχομαι να έχει την επιτυχία, που αξίζει μια τέτοια προσπάθεια. Σίγουρα θα την έχει!
Δικαιολογημένη, λοιπόν, η χαρά και η συγκίνησή σου.

Υπέροχο το γλυκό κορμός και το Frangelico του προσθέτει γευστικούς τόνους!
Ζ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 7 Οκτωβρίου 2014 - 16:38

Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου! Θα πάω μια βολτίτσα το απόγευμα να το ψάξω….
Σου εύχομαι και πάλι ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο, να πάει πολύ καλά και να μας προσφέρει έμπνευση για δημιουργικά μαγειρέματα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
olga k. 7 Οκτωβρίου 2014 - 16:18

ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙς ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙς ΜΑΣ!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ:1.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΙΚΕΡ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ Ο,ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΑΒΑ ΜΟΥ,ΠΧ ΚΡΑΝΟ;2.ΔΕΝ ΘΕΛΩ 35% ΛΙΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΙΠΑΡΑ ή ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΛΟ ΓΑΛΑ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟ ΒΙΛΒΙΟ ΣΤΝΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ!
ΟΛΓΑ Κ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 7 Οκτωβρίου 2014 - 22:58

Καλησπέρα Όλγα!
Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι λικέρ έχεις / θέλεις!
Και ναι, μπορείς να βάλεις κρέμα γάλακτος με λιγότερα λιπαρά ή γάλα. Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο πιθανόν να χρειαστεί να αυξήσεις την ποσότητα των μπισκότων.
Ελπίζω να βοήθησα!
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 7 Οκτωβρίου 2014 - 15:26

Ερνιόνη μου, χαίρομαι πολύ για το βιβλίο σου! Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να κάνει παντού γνωστο το καλό, προσωπικό σου γούστο, την εξαιρετική εκτέλεση των συνταγών και την άψογη παρουσίασή τους! Εύγε, κορίτσι μου!
Για μένα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Πολλά πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 7 Οκτωβρίου 2014 - 15:07

Καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια, Ερμιόνη! Καλοτάξειδο το βιβλίο!! Είναι φυσικό να έχεις τόση χαρά! Το βιβλίο αυτό, είναι κατά κάποιον τρόπο “παιδί” σου!!!
Το κέρασμα καταπληκτικό!! Σούπερ σοκολατένιος κορμός και αρωματικός!!
Καλό μεσημέρι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vaya 7 Οκτωβρίου 2014 - 14:37

Καλή επιτυχία στο βιβλίο σου Ερμιόνη! Σήμερα κιόλας θα το αναζητήσω και θα το παραγγείλω !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimi 7 Οκτωβρίου 2014 - 14:18

Συγχαρητήρια καί καλοτάξιδο τό βιβλίο σου καλή μου Ερμιόνη!!Η επιτυχία του,είναι σίγουρη!!Μπράβο καί στόν Κωστή σου,γιά τήν βοήθειά του καί τήν στήριξή του!!Ο κορμός,θεσπέσιος!!Πολύ εύκολη συνταγή!!Θά τήν δοκιμάσω!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 7 Οκτωβρίου 2014 - 14:03

Μπράβο Ερμιόνη!! Καλή επιτυχία να έχει το βιβλίο σου! Είναι πολύ όμορφο που ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου στα βήματα που κάνεις και σε υποστηρίζει. Τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό όταν κάνεις μια τέτοια προσπάθεια.
Ο κορμός σου απίθανος. Σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco 7 Οκτωβρίου 2014 - 13:52

Συνχαρητήρια Ερμιόνη μου !!! Δεν ξέρεις πόσο συγκινήθηκα διαβάζοντας την σημερινή σου ανάρτηση, σε φαντάζομαι με ένα τεράστιο χαμόγελο και δίπλα σου όλους τους αγαπημένους ανθρώπους. Νομίζω πως η στιγμή που θα δεις το βιβλίο σου στο βιβλιοπωλείο θα είναι μοναδική, λίγη ανατριχίλα, λίγη συγκίνηση και πολλή χαρά !!! Και φυσικά ένα παραδοσιακό γλυκάκι από τα παιδικά μας χρόνια με μια πινελιά από εσένα Ερμιόνη μου !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πατρίσια 7 Οκτωβρίου 2014 - 13:40

Γλυκιά μου Ερμιόνη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Να χαρείς με την επιτυχιά σου! Να ´σαι σίγουρη ότι το βιβλίο θα σκίσει! Θα παραγγείλω να μου το ταχυδρομήσουν και εδώ στο μακρινό Σίδνεϋ! Φιλιά πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 7 Οκτωβρίου 2014 - 13:12

Καλοτάξιδο, Ερμιόνη μου!!!! Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσεις! Ανυπομονώ να δούμε και την παρουσίασή του! :-)
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίδα 7 Οκτωβρίου 2014 - 12:33

Συγχαρητηρια Ερμιονη μου!! Καλη επιτυχία στο βιβλίο σου!! Ανυπομονω να το πάρω!!! πολλα πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στέλλα 7 Οκτωβρίου 2014 - 12:27

Συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Ο κορμός είναι τέλειος, αγαπημένη γεύση από τα παιδικά μας χρόνια. Φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νίκη (mommywiki) 7 Οκτωβρίου 2014 - 11:58

Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο το βιβλίο σου Ερμιόνη!Είσαι ταλαντούχα, εργατική και υπέροχη και αξίζεις να δεις το βιβλίο σου να προχωρήσει, να σταθεί και να πουλήσει! Εύχομαι η επιτυχία του να σου χαρήσει τις χαρές που περιμένεις και να σου δώσει τη δύναμη να ετοιμάσεις κι άλλα βιβλία! Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΜΗΛΑΚΗ ΑΝΝΑ 7 Οκτωβρίου 2014 - 11:50

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΥΠΕΡΟΧΟ Κ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ…ΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Ο ΚΟΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΑΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευη 7 Οκτωβρίου 2014 - 11:23

Συγχαρητηρια κ παλι συγχαρητηρια Ερμιονη για το βιβλιο σου! Καλοταξιδο να ειναι! Ευχομαι μεσα απο τις σελιδες του πολυς κοσμος να αντλησει ομορφες μαγειρικες ιδεες, εμπνευση και δημιουργικοτητα! Να εισαι περηφανη για το βιβλιο σου πολυ μα πολυ! Φιλακια!!
Α! οσο για τον κορμο…ε τα σχολια ειναι περιττα….μιαμμμ…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marion 7 Οκτωβρίου 2014 - 11:21

Το 7 το θεωρώ τυχερό νούμερο Ερμιόνη μου,οπότε δεν είναι τυχαία η σημερινή μέρα. Είμαι σίγουρη πως το βιβλίο σου θα σκίσει.
Και συμφωνώ με την mia maria έτσι όπως το έθεσε: κι εμείς χαιρόμαστε ακόμα πιο πολύ : )

Υπέροχη η συνταγή σου και ανυπομονώ να πάρω κι εγώ το βιβλίο στα χέρια μου.

Πάντα να έχεις αυτό το πλατύ χαμόγελο (που το έχεις)όπως σήμερα : )

Φιλιά πολλά :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 7 Οκτωβρίου 2014 - 11:11

Καλή επιτυχία στο βιβλίο σου Ερμιόνη μου! Πολύ γευστικός ο κορμός!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλγα 7 Οκτωβρίου 2014 - 11:08

Συγχαρητήρια..συγχαρητήρια..συγχαρητήρια..:))))))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parentslandgr 7 Οκτωβρίου 2014 - 11:07

Καλοτάξιδο το βιβλίο!!!Ο κορμός είναι το αγαπημενο μου γλυκό!!! Μου θυμίζει μανούλα. Αλλά και το γλυκό που ειχαν φτιάξει τα αγόρια της παρέας στις πρωτες διακοπές μετα τις πανελληνιες!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Evgenia 7 Οκτωβρίου 2014 - 10:58

Καλοτάξιδο και καλή επιτυχία να έχει το βιβλίο!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βικτωρία 7 Οκτωβρίου 2014 - 10:50

Ωραία συναισθήματα και τόσες όμορφες, ζεστές εικόνες πέρασαν από μπροστά μου σήμερα διαβάζοντας αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας. Είμαι σίγουρη πως όλα αυτά έχουν “περάσει” στο βιβλίο και μαζί με τη δουλειά που εσύ ξέρεις να κάνεις θα έχει μια πολύ καλή πορεία. Στο εύχομαι ολόψυχα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 7 Οκτωβρίου 2014 - 10:38

Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Ερμιόνη μου! Η δική σου χαρά είναι και λίγο χαρά όλων μας που σε ξέρουμε και σε αγαπάμε!
Περιμένω με χαρά την επόμενη Τετάρτη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 7 Οκτωβρίου 2014 - 10:23

Καλημέρα! Μία πολύ όμορφη μέρα ξημέρωσε σήμερα για εσένα Ερμιόνη μου! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το βιβλίο σου να γίνει πολύ γνωστό και αγαπητό! Ανυπομονώ να έρθει η επόμενη Τετάρτη και να συναντηθούμε και από κοντά! Ο σημερινός σου κορμός καταγράφεται, γιατί λατρεύω τους κορμούς!
Φιλιά πολλά και πάντα χαρές!

Α ναι και είσαι πολύ τυχερή που έχεις έναν σύντροφο να σε υποστηρίζει με όλη την σημασία της λέξης!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαργαρίτα 7 Οκτωβρίου 2014 - 10:21

Ερμιόνη μου! Καλή επιτυχία στο βιβλίο σου! Ανυπομονούμε να το ξεφυλλίσουμε!
Συγχαρητήρια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 7 Οκτωβρίου 2014 - 10:08

Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Ερμιόνη μου! Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι εσύ επιθυμείς! Εμείς έχουμε ήδη σημειώσει στην ατζέντα μας το ραντεβού της επόμενης Τετάρτης και έτσι, εκτός απροόπτου, θα τα πούμε από κοντά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα