Πολύχρωμη πιπερόπιτα με φέτα και κασέρι

Μια πιπερόπιτα γεμάτη χρώματα και ωραίες γεύσεις. Με μπόλικη φέτα και κασέρι που λιώνει υπέροχα, ετοιμάζεται εύκολα και την απολαμβάνουμε ευκολότερα!

πιπερόπιτα

Οκ τα μαλλιά της Ισμήνης πρέπει να μακρύνουν το συντομότερο δυνατό.

Είναι λίγο κουραστικό να ακούω “τι όμορφο αγοράκι” και “πώς τον λένε το μικρούλη” κάθε φορά που βγαίνουμε έξω.
Εντάξει, σίγουρα φταίει και το γεγονός ότι το καρότσι μας είναι λαχανί, όπως επίσης και το ότι αποφεύγω να την ντύνω σε ροζ αποχρώσεις από πάνω μέχρι κάτω.

Η Ισμήνη, το μικρό υπέροχο κοριτσάκι μας, θα γίνει 11 μηνών τον επόμενο μήνα.

Ώρες-ώρες την κοιτώ και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ έχει μεγαλώσει.

Είναι πολύ χαμογελαστή και τσαμπουκού. Της αρέσει να στέκεται όρθια και έχει έντονη την τάση να δαγκώνει τα πάντα. Και δεν εννοώ μόνο τα παιχνίδια της γιατί αυτό είναι προφανές.
Η κούνια της είναι γεμάτη σημάδια από τα δοντάκια της που προφανώς την ενοχλούν. Τα επάνω 2 κεντρικά δοντάκια έχουν μια μικρή απόσταση το ένα από το άλλο, κάνοντας τη να μοιάζει με τον Γκούφη! 

πιπερόπιτα

Την έχω βρει να δαγκώνει τη σύνθεση του σαλονιού, τον ενισχυτή, τα πόδια από τις καρέκλες, τα πόμολα από τα ντουλάπια της κουζίνας, όλα τα τηλεχειριστήρια, τη λεκάνη με τα πλυμένα ρούχα που περιμένουν να σιδερωθούν, ενώ επιχείρησε χωρίς επιτυχία να δαγκώσει και τον κουβά για το σφουγγάρισμα.
Βασικά δαγκώνει τα πάντα.

Είναι πολύ παρατηρητική και έχει πολύ καλό έλεγχο των κινήσεων της. Είναι ιδιαίτερα βολική στο φαγητό της (με το αυγό δεν τα πάμε καλά ακόμα, αλλά θα το βρούμε και αυτό πιστεύω) και έχει άριστες σχέσεις με τον ύπνο.
Δεν είναι γκρινιάρα, εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις που θέλει να την πάρουμε αγκαλιά. Τότε ναι χαλάει τον κόσμο.

Λατρεύει και συγχρόνως φοβάται την Ιφιγένεια, αλλά είπαμε και η μεγάλη έχει απειλητικές διαθέσεις απέναντι της.
Είναι ένα υπέροχο πλασματάκι.

Έχει ενδιαφέρον και γέλιο να μαγειρεύεις με ένα παιδί μέσα στην κουζίνα.

Καταρχήν τα πάντα γίνονται με χορευτικές κινήσεις, αποτέλεσμα της προσπάθειας να μην την πατήσω άθελά μου. Εκείνη με κοιτά και γελά με τις απίστευτες φιγούρες που προκύπτουν.

Όσο κρατιέται από τα πόμολα της κουζίνας και πηγαίνει γύρω-γύρω είμαστε καλά. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν μπλέκεται στα πόδια μου ή κρατιέται από τα μπατζάκια μου και κάνει βηματάκια την ώρα που εγώ ας πούμε τρίβω τη φέτα ή κόβω τις πιπεριές.

Σας πληροφορώ ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να ετοιμάζεις πιπερόπιτα (ή οποιαδήποτε άλλη πίτα), έχοντας ακινητοποιημένο το κάτω μέρος του σώματος.

πιπερόπιτα

Παρέα με το Μινάκο λοιπόν φτιάξαμε αυτή τη γεμάτη χρώματα πιπερόπιτα και δεν σας κρύβω ότι το ευχαριστήθηκα. Και τη διαδικασία, αλλά και την ίδια την πιπερόπιτα. Η αλήθεια είναι βέβαια πως οι πίτες είναι πάντα υπέροχες, σωστά;

Σε άλλα νέα χτες πήγαμε στην παρέλαση (εσείς αλήθεια πώς τα περάσατε;) και καμαρώσαμε τον υπέροχο ανιψιό μας. Ο οποίος λιγάκι έντρομος με ρώτησε “θεία, δεν πιστεύω να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία στο blog σου;”
Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα αν αυτό το είπε προκειμένου να με παροτρύνει να το κάνω ή αν πραγματικά αγχώθηκε μήπως και το κάνω.

Όπως και να έχει, συγχαρητήρια Στέφανε!

Πιπερόπιτα με φέτα και κασέρι

Eτοιμασία: 20 minutes
Μαγείρεμα: 1 hour
Συνολικά: 1 hour 20 minutes
Κουζίνα: ελληνική
Λέξη-κλειδί: πιπερόπιτα
Μερίδες: 1 στρογγυλό ταψί με διάμετρο 36 εκ.
Μια πιπερόπιτα γεμάτη χρώματα και ωραίες γεύσεις. Με μπόλικη φέτα και κασέρι που λιώνει υπέροχα, ετοιμάζεται εύκολα και την απολαμβάνουμε ευκολότερα!

Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 8 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  • 600 γρ. φέτα τριμμένη
  • 200 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 3 μεγάλα αυγά ελαφρά χτυπημένα
  • άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • 2 κ.σ. σουσάμι

Εκτέλεση
 

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και λαδώνουμε καλά ένα ταψί με διάμετρο 36 εκ.
  • Για τη γέμιση, βάζουμε τα τυριά και τις πιπεριές σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τα αυγά και πασπαλίζουμε με άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο ταψί και από πάνω αδειάζουμε τη γέμιση. Ισιώνουμε την επιφάνεια της με την ανάποδη ενός κουταλιού και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο.
  • Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια χρησιμοποιώντας ένα κοφτερό μαχαίρι.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το γιαούρτι και με το μίγμα αυτό αλείφουμε την επιφάνεια της πίτας.
  • Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το σουσάμι και ψήνουμε την πίτα για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει όμορφα.
  • Περιμένουμε λίγη ώρα να κρυώσει ελαφρά για να μπορούμε να την κόψουμε.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




39 ΣΧΟΛΙΑ

kathycallie 18 Δεκεμβρίου 2013 - 14:22

Μετά από παρότρυνση της Δήμητρας η πίτα σου έκλεισε για το Σάββατο το βράδυ που θα έχω κόσμο. Οσο για την οικογένειά σου, είστε υπέροχοι. Μπράβο στον σημαιοφόρο και φυσικά ένα μεγάλο σμουτς στα κορίτσια σου!!! Κάλη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 10 Νοεμβρίου 2013 - 16:46

Την έφτιαξα για το κυριακατικο τραπεζι και πραγματικα κέρδισε τις εντυπώσεις!!!
Τη φοβήθηκαν στην αρχή ακούγοντας “πιπερόπιτα” αλλα καμία σχεση, μιλάμε σκέτη γλυκα!!! Μέλι, αφρός, φινα γεύση!!! Τη συστηνω ανεπιφυλακτα και σε μας θα γινει απο τα καθιερωμενα φαγάκια!!!!
Η οικογενεια σας Ερμιονη ειναι πανέμορφη!!! Εχετε μια καλοσυνη που εκπεμπετε και μια γλυκα και κλέβετε την καρδία των άλλων:)))
Τα κοριτσάκια σου ειναι κουκλάκια και τοσο ξεχωριστα!! Ξέρεις τι λενε ε;;; Αφου η Ισμήνη μοιάζει με αγόρι, το τρίτο θα ειναι αγοράκι:))))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 8 Νοεμβρίου 2013 - 08:17

Η πίτα δειχνει υπεροχη!!! Και μεσα απο τις φωτογραφίες σου μου θυμισε πικνικ. ΟΣο για την οικογένεια ειστε ολοι κουκλοι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 2 Νοεμβρίου 2013 - 09:21

Τέλεια φωτό!!!!Όντως μοιάζει με αγοράκι…χιχι!!!Κι εγώ στην ηλικία της,πιο κοντοκουρεμένη,ίδια με μπόμπιρα ήμουν….!!!Να τα χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου και τον ανιψιο!!!

Η πιπερόπιτα με το έτοιμο φύλλο θα γίνει σίγουρα!!!!Με απενοχοποιείς και αισθάνομαι λιγότερο άχρηστη!

Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 30 Οκτωβρίου 2013 - 22:27

Τι όμορφη και τρυφερή φωτογραφία! Και τα κορίτσια πόσο μεγαλώσανε! Το θέμα με τα μαλλάκια το είχαμε κι εμείς :-P
Η πιπερόπιτα πολύ μου άρεσε! Και η μικρή έχει φάει πια και όλα τα είδη των πιπεριών!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 30 Οκτωβρίου 2013 - 20:28

Υπέροχη οικογένεια,η μικρη ειναι πανομοιοτυπο σου,θα εχει πολλα και ωραια γερα μαλλια αργοτερα,βεβαια τωρα ναι εχει οψη αγοριστικη και μια σπιρταδα στο ματι,μια γλυκα ειναι,κουκλια και οι δυο τους και ο ανηψιος δικιο εχεις,και παμε στη φανταστικη πολύχρωμη και πεντανόστιμη πιτα σου,πολυ μου άρεσε,μπραβο για όλα,πολλα φιλια ,καλο βραδυ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 30 Οκτωβρίου 2013 - 16:07

Μας έπεισες λοιπόν πως πέρασες οικογενειακά και όμορφα το τριήμερο! Το ίδιο όμορφα και ξεκούραστα περάσαμε κι εμείς αλλά χωρίς παρελάσεις, σ’ ευχαριστούμε που ρωτάς!
Ωραίο παιδί ο ανιψιός, πες του πως τον εγκρίνουμε να μη ντρέπεται :))
Τώρα η πιπερόπιτα είναι επίσης κούκλα και με πλούσιο λαχταριστό εσωτερικό κόσμο, χε χε !!
Καλά να περνάς με την αγαπημένη σου οικογένεια Ερμιόνη, πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
donkey and the carrot 30 Οκτωβρίου 2013 - 15:54

Καλά ειναι πανέμορφα τα μικρά! την αφήνεις και τριγυρνά ε; εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα και ακόμα τρέχω πίσω του…. τι ωραία πιτούλα!Σου στελνω πολλά φιλιά Ερμιόνη μου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 30 Οκτωβρίου 2013 - 13:32

Τι κουκλιά είναι και τα δύο σου παιδάκια Ερμιόνη μου!!! Η Ιφιγένεια μεγάλωσε πάρα πολύ!!! (κρίνω από παλαιότερη φωτογραφία που είχα δει). Η Ισμήνη, σκέτη γλύκα! Αυτό με το κούρεμα και το αγοράκι το είχαμε και εμείς όταν η Δάειρα είχε κοντά μαλλάκια. Ακόμη και όταν την είδε μέσα στο φούξια καρότσι μας, με ρώτησε κάποιος αν είναι αγόρι η κορίτσι :)
Όσο για την πιπερόπιτα, θα την αποφύγω τώρα που είμαι έγκυος και δεν τρώω πιπέρια και αλάτια. Πάντως, δεν έχω φάει ποτέ μου και είμαι περίεργη τι γεύση έχει…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 30 Οκτωβρίου 2013 - 12:44

Κάνω εικόνα όλα αυτά πουπεριγράφεις με την μικρή σου…:)
Ωραίες και μοναδικές σκηνές.

Τι ωραία η πίτα σου. Κι εύκολη. Μια χαρά σουέγινε κι ας είχες και ”παρενόχληση” απο την μικρή :)

Ωραία η τελευταία φωτο. Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό ναναι καλά να τον καμαρώνετε.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 30 Οκτωβρίου 2013 - 11:07

Μεγαλώνω αγόρι και πολύ ζόρικο μάλιστα, οπότε τα έχω δει όλα! Τίποτε πλέον δεν με εντυπωσιάζει χαχα! Αν είναι δυναμική ακόμα καλύτερα γι’αυτή, δεν θα μπορεί να τη μανιπουλάρει κανείς. Η πιπερόπιτα υπέροχη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 30 Οκτωβρίου 2013 - 10:41

Ερμιόνη μου, πολύ γέλασα με τα καμώματα της μικρούλας σου! Λογικό να δαγκώνει σε αυτή την ηλικία, μωρέ.
Η πίτα σου πολύ λαχταριστή! Ευχαρίστως έτρωγα δύο-τρία κομμάτια! Ή και παραπάνω…
Φιλάκια πολλά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 30 Οκτωβρίου 2013 - 10:18

Η πίτα φαίνεται υπέροχη, όπως όλες σου οι συνταγές! Τα δόντια είναι στο πρόγραμμα, το ξέρεις ήδη από τη μεγάλη. Άμα δεν κυκλοφορείς με δαγκωματιές επάνω σου όπως εγώ, είσαι πολύ τυχερή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 30 Οκτωβρίου 2013 - 09:08

Κούκλος ο ανηψιός! Να τον χαίρεστε και αυτόν και την όμορφη οικογένεια σας! Να μεγαλώσουν και τα μαλλάκια της Ισμήνης και όλα καλά, χαχα!
Η πιπερόπιτα τέλεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Loulou lolita 30 Οκτωβρίου 2013 - 08:34

….γραμμή….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Loulou lolita 30 Οκτωβρίου 2013 - 08:33

Πολύ γέλασα με την μικρή ατακτούλα!
Επίσης πολύ ζήλεψα την πιπερόπιτα! Εγώ αν την έφτιαχνα με τη “βοήθεια” την μικρού θα ήταν σαν σεισμόπληκτη!
Ερμιόνη μου να χαίρεσαι την πανέμορφη οικογένεια σου!…μια απορία…πώς με τόσες λιχουδιές που φτιάχνεις και με πρόσφατες 2 εγκυμοσύνες κρατάς μια χαρά την γραμμά και την σιλουέτα σου; Πείτε μου βρε παιδιά..απορία το’χω όποτε βλέπω κομψές φρέσκομαμάδες….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχτίδα 30 Οκτωβρίου 2013 - 00:56

Δεν σου λέω για την πιπερόπιτα..γλύφομαι βραδιάτικα δεν με πιάνει ύπνος από τη πείνα της δίαιτας! όσο για τον ανεψιό να τον χαίρεσαι γλυκιά μου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 29 Οκτωβρίου 2013 - 23:12

Den exo pedia alla thimame ton eayto mou pos latreua na anakateyo ta panta ekei mesa oso i mama mou mageireue!!
I piperopita fenete poli laxtaristi me to sousamaki apo pano!Tora pou to skeftomai exo kairo na ftiaxo mia^^
Euxaristoume gia ti sintagi!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 29 Οκτωβρίου 2013 - 22:40

Ωραία χρώματα και γεύση!
Σταθερή νοστιμιά η πίτα σου Ερμιόνη μου… Το πολύ σουσάμι με το οποιο την έχεις πασπαλίσει μου αρέσει πολύ και σίγουρα ενισχύει τη γεύση της.

Αυτά τα ζουζούνια τα μικρά τα δαγκώνουν όλα εκτός από το φαγητό συνήθως!!
χαχαχαα

Όμορφη η φωτογραφία στο τέλος!!!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lenia 29 Οκτωβρίου 2013 - 21:54

Υπέροχη πιτούλα!Μπράβο για τον ανηψιό!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 29 Οκτωβρίου 2013 - 21:42

Τέτοια λάθη με τα μωρά γίνονται συνεχώς. Τον Άγγελο τον χαρακτήριζαν ως “όμορφο κοριτσάκι” για πολλή καιρό. Το θεωρώ μεγάλη χαζομάρα, τα μωρά δεν έχουν αγορίστικα ή κοριτσίστικα χαρακτηριστικά για να μπορείς να κρίνεις.
Υπέροχη και απολαυστική η πιπερόπιτά σου. Άλλωστε πίτα και άσχημη δεν γίνεται!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 29 Οκτωβρίου 2013 - 21:39

Να είσαι καλά Ερμιόνη μου… γέλασα με την εισαγωγή σου αλλά θυμήθηκα και τις ανιψιές μου πιο μικρούλες! Όσο για την πίτα… είναι υπέροχη και φαντάζομαι ιδιαίτερα νόστιμη!!!
Αλλά κι ο ανιψιός …κούκλος, όπως και όλη η οικογένειά σας!!!
Γεια στα χέρια σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 29 Οκτωβρίου 2013 - 21:35

Ερμιόνη να χαίρεσαι την οικογένεια σου κορίτσι μου!
Το μικρό σου είναι μαμούνι έ;
Όλα τα σαρώνει; τι μου θυμίζει….
Η πίτα σου λαχταριστή όπως πάντα πολύ προσεγμένη !
Πολλά φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mageirissa 29 Οκτωβρίου 2013 - 19:28

Καλησπέρα!Πολύ όμορφη η οικογένειά σου!Και η πιπερόπιτα φαίνεται τέλεια!Όταν βρω χρόνο σίγουρα θα την δοκιμάσω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 29 Οκτωβρίου 2013 - 18:50

Tι να πρωτοπώ………..ο ανιψιός κούκλος, ο γιος μου φέτος δεν παρέλασε, ατύχημα στο μπάσκετ τον άφησε να κουτσαίνει πολύ άσχημα, η πιπερόπιτα όντως ξελιγωτική, οι άντρες μου όμως ούτε να δουν τις πιπεριές που εγώ λατρεύω να τρώω……η οικογενειακή φωτό όμως…………….τα λέει όλα!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 29 Οκτωβρίου 2013 - 18:27

Σέ φαντάζομαι μέ τήν μικρή στά πόδια σου νά μαγειρεύης!Η απόλυτη ευτυχία!!!Η πιτουλα σου,πεντανόστιμη!!!Πολύ ωραία η ιδέα μέ τό γιαούρτι στό τέλος!!!Οι φωτογραφίες σου,καταπληκτικές!!!Νά τόν χαίρεστε τόν όμορφο ανηψιό σας!!!Θαυμάζω τήν υπέροχη καί όμορφη οικογένεια!!!Καλό βράδυ Ερμιόνη!!!Νά μού φιλήσης τίς κούκλες σου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 29 Οκτωβρίου 2013 - 18:05

Άρα είναι ώρα τα δοντάκια της μικρούλας να καμακώσουν την υπέροχη πιπεροπιτούλα σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 29 Οκτωβρίου 2013 - 18:02

Αχ με έκανες και γέλασα με την εισαγωγή σου! Την μεγάλη κόρη μου όλοι την λέγαν αγοράκι, ακόμα και όταν την είχα ντυμένη με ροζ φουστανάκι! Είναι μέχρι σήμερα το “αγοράκι” του μπαμπά της…Για όλους τους άλλους είναι ένας κορίτσαρος, που κανέναν δεν μπερδεύει! Επίσης δοκίμαζε-δάγκωνε τα πάντα! Μια φορά μου ξέφυγε και δάγκωσε τα τακούνια στις γόβες μου…

Η πίτα όνειρο!Ξέρεις τι λάτρεψα? Πώς μαθαίνουμε η μια από την άλλη! Το βρίσκω πολύ όμορφο!
Φιλάκια πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Selcouth 29 Οκτωβρίου 2013 - 17:41

Χα,χα,χα,χα! Ερμιόνη μου να τη χαίρεσαι τη… δαγκανιάρα πιτσιρίκα σου! Γέλασα πολύ με την περιγραφή σου!
Όσο για την πίτα, δεν το συζητώ! Πιπεριές και τυριά είναι ό,τι καλύτερο! Πολύ όμορφη φαίνεται, μπαίνει στα αγαπημένα και θα φτιαχτεί το συντομότερο!
Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 29 Οκτωβρίου 2013 - 17:22

Αχ Ερμιονάκι μου, εγώ το πρόβλημα με τα μαλλάκια το είχα με τον γιο μου τον μεγάλο.
Επειδή περιμέναμε την νονά του , η οποία μένει μόνιμα στην Αμερική, να έρθει να τον βαφτίσει, είχε φτάσει 14 μηνών και όλοι μας λέγανε να μην του κόψουμε τα μαλλιά του μέχρι να βαφτιστεί.
Ετσι άκουγα κι εγώ “τι ωραίο κοριτσάκι, να σας ζήσει”, ο γιος μου τσαντιζότανε και ούρλιαζε “μα είμαι αγόρι” και γενικά είχε πλάκα το θέμα!

Ερχομαι στην συνταγή σου τώρα!
Είπαμε κυρία μου να ταυτιζόμαστε στις νουτέλες μας, μα και στις πιπερόπιτες μας?? χα χα χααα
Πιπεροπιτάκια έχω προγραμματίσει να αναρτήσω αυτήν την βδομάδα, οπότε θα διπλοπιπεροφάμε, διότι εγώ οπωσδήποτε θα σερβιριστώ από αυτήν την τόσο γευστική πιπερόπιτα που έφτιαξες!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 29 Οκτωβρίου 2013 - 14:09

Αυτό με το “αγοράκι” μου θύμισε τα δικά μου παιδικά χρόνια!! Πάντα κοντά μαλλιά και σαλοπέτες που έραβε η μάνα μου, για να γλυτώνει από τα πεσίμετα και τα τρεξίματα. Σπάνια φουστάνια και φούστες κάτι που ακόμη και σήμερα τελικά με χαρακτηρίζει.
Θα την βρει την ταυτότητα της η Ισμήνη καλή μου, και θα είναι αυτή που θα την ορίζει.

Όσο για την πίτα, εξαιρετική και άκρως θελκτική ειδικά τούτη την μεσημεριανή ώρα!

Καλό μεσημέρι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 29 Οκτωβρίου 2013 - 13:21

Βρε συ Ερμιόνη μου πόσο γέλασα με τον πρόλογο σου. Υπομονή και θα μακρύνουν τα μαλλιά. χι χι χι
Η πιπερόπιτα φαίνεται ιδιαίτερη και ότι πρέπει για τις γιορτές που έρχονται. Ο ανιψιός κούκλος! Να τον χαίρεστε και να είναι πάντα επιτυχημένος!
Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco.gr 29 Οκτωβρίου 2013 - 12:24

Τέλεια η πίτα σου !!! Τέλεια και η φωτογραφία !!! τι να σου πω, στο θέμα του μαλλιού και εγώ τα ίδια είχα, ντυμένος στα μπλε ο Τίμος μου “τι όμορφο κοριτσάκι” μου έλεγαν …. έχω να σου εξομολογηθώ κάτι. Όταν ο μπεμπάκος μου έβγαλε τα 2 δοντάκια αλλά γκούφη ήθελα να μείνει για ΠΑΝΤΑ έτσι !!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 29 Οκτωβρίου 2013 - 12:01

Καλημέρα μου θύμισες σκηνές απείρου κάλους που έχουν περάσει προ πολλών ετών με δυο παιδιά να θέλουν να κάνουν ότι και η μαμά τους.
Έφτιαξα μια πιπερόπιτα πριν 15 μέρες αλλά που χρόνος για γράψιμο.
Πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 29 Οκτωβρίου 2013 - 11:51

μαλλον ο ανηψιος ηθελε να εχει μια θεση στο μπλογκ σου και στο έφερε γυρω γυρω!! να τον χαίρεστε!! καλα η πιτουλα μουρλια φαίνεται! οτι πρέπει γαι “περπατόπιτα” μιας και η μικρή αρχισε να κάνει βόλτες!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
miranta 29 Οκτωβρίου 2013 - 11:51

Μου αρέσουν τα λαχανί καρότσια και για τα κορίτσια και μου αρέσει επίσης που δεν ντύνεις την κορούλα σου αποκλειστικά με ροζ χρώματα.Η πιπερόπιτα φαίνεται τέλεια και οι φωτογραφίες σου εξαιρετικές!Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kouzinista 29 Οκτωβρίου 2013 - 11:40

Καλημερούδια, Ερμιόνη! Λατρεύω ό,τι περιέχει ως δεύτερο συνθετικό το “πίτα”, γλυκό ή αλμυρό. Η πιπερόπιτα σου με βάζει σε μεγάλο πειρασμό μια και δεν έχω φτιάξει κάτι παρόμοιο. Αναμένεται, λοιπόν, να δοκιμαστεί!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 29 Οκτωβρίου 2013 - 09:51

Η Ισμήνη είναι σε μια περίοδο που ότι βλέπει εμπρός της, είναι υποψήφιο για δάγκωμα! Η κόρη μου, είχε συνήθως ως αντικείμενο δαγκώματος….εμένα!! Και δάγκωνε με όλη της την δύναμη, όπως συνήθως κάνουν τα μωρά στην ηλικία αυτή! Υπομονή! Ακονίζει τα δοντάκια της, ώστε να τα έχει έτοιμα για τις πιπερόπιτες της μανούλας, που θα… δαγκώνει αργότερα!!
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 29 Οκτωβρίου 2013 - 09:29

Καλημέρα! Η πίτα υπέροχη, ωραία ιδεά για να φάνε τα παιδιά πιπεριές (κι εμείς φυσικά!). Ο ανηψιός ωραιότατος, να τον χαίρεστε! Κι εμείς παρελάσαμε χθες, σύσσωμη η οικογένεια στα πεζοδρόμια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα