Κέικ με μπανάνα και nutella

Ένα κέικ με μπανάνα και nutella που τρώγεται εξαιρετικά ευχάριστα όλες τις ώρες. Η γεύση του είναι πλούσια, είναι αρκετά αρωματικό και καθόλου στεγνό.

Κέικ με μπανάνα και nutella

Το αποφάσισα: Και η δεύτερη ανάρτηση του χρόνου θα είναι γλυκιά.

Δεν ξέρω, ίσως κάπως έτσι, με λίγη μαγεία, αρκετή αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, η χρονιά να είναι διπλά γλυκιά.
Τα χρειάζομαι, τα θέλω όλα: τη μαγεία, τη θετική διάθεση, το χαμόγελο ακόμα και στα δύσκολα. Ένα γλυκό συναίσθημα για τη ζωή να με παρακινεί και να με κάνει να θέλω να προχωρήσω, να εξελιχτώ, να ανακαλύψω και να εξερευνήσω.

Το ξέρω όμως ότι εγώ είμαι εκείνη που πρέπει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όλα τα παραπάνω. Μερικές φορές ναι, το σύμπαν θα συνωμοτήσει και όλα θα γίνουν όπως τα ονειρευτήκαμε. Αλλά τελικά-τελικά εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας.

Σκέψεις, συναισθήματα, απορίες και αμφιβολίες.
Σταματώ εδώ για την ώρα αλλά σκεφτείτε λίγο αυτά που διαβάσατε παραπάνω.

Είναι μερικά υλικά που μοιάζουν να είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο. Γεύσεις που συμπληρώνονται και που αναδεικνύονται όταν είναι μαζί.

Σαν να λέμε μπανάνα και nutella. Το ότι είμαι εθισμένη στη nutella είναι μάλλον περιττό να το γράψω, αλλά θα το κάνω παρόλα αυτά.

Κέικ με μπανάνα και nutella

Το ότι τείνω να εξωτερικεύω τα συναισθήματα μου ψήνοντας κέικ, ίσως και να το έχω αναφέρει παλιότερα, ίσως όχι. Εντάξει όχι μόνο κέικ. Αλλά όταν είμαι χαρούμενη, ανυπόμονη, μελαγχολική, αγχωμένη, εκνευρισμένη κλπ. θα μπω στην κουζίνα. Και θα βγω από αυτή με ένα κομμάτι κέικ, 2 μπισκότα ή 5-6 κυβάκια fudge.

Και θα είμαι πιο ήρεμη. Θα έχω ελέγξει τα συναισθήματα μου ή απλά θα τα έχω εκτονώσει.

Κέικ με μπανάνα και nutella

Ένα κέικ με μπανάνα και nutella λοιπόν.

Που τρώγεται όλες τις ώρες. Είναι ένα από εκείνα τα κέικ που πρέπει να το πάρουμε απόφαση εξαρχής και να βάλουμε ένα μεγάλο κομμάτι στο πιάτο. Διαφορετικά θα καταλήξουμε να τρώμε 2-3 μικρά κομμάτια και να νιώθουμε και άσχημα που δεν καταφέραμε να είμαστε εγκρατείς.

Γλάσο δεν χρειάζεται νομίζω. Η γεύση του είναι πλούσια, είναι αρκετά αρωματικό και καθόλου στεγνό. Δε χρειάζεται να το φορτώσουμε με επιπρόσθετες θερμίδες.

Κέικ με μπανάνα και nutella

Για το συγκεκριμένο κέικ χρησιμοποίησα μια ωραία φόρμα σιλικόνης της Silikomart και νομίζω ότι το αποτέλεσμα -αισθητικά τουλάχιστον- είναι καλό! Δεν τα πάω καθόλου καλά με το ξεφορμάρισμα των κέικ, οπότε το γεγονός ότι το κέικ μου παρέμεινε ακέραιο και περήφανο με ενθουσίασε!

Και επειδή θέλω να συνεχίσω τις γλυκές αναρτήσεις, η επόμενη είναι giveaway. Έτσι, για να σας γλυκάνω και με διαφορετικό τρόπο!

Κέικ με μπανάνα και nutella

Κέικ με μπανάνα και nutella

Eτοιμασία: 15 minutes
Μαγείρεμα: 1 hour
Συνολικά: 1 hour 15 minutes
Γεύμα: πρωινό, σνακ
Λέξη-κλειδί: κέικ με nutella, κέικ με μπανάνα
Μερίδες: 1 στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση
Ένα κέικ με μπανάνα και nutella που τρώγεται εξαιρετικά ευχάριστα όλες τις ώρες. Η γεύση του είναι πλούσια, είναι αρκετά αρωματικό και καθόλου στεγνό.

Υλικά

  • 2 κ.σ. κακάο
  • 170 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 220 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 3 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες πολτοποιημένες στο μούλτι
  • 150 γρ. nutella
  • 2 βανιλίνες
  • 130 γρ. γάλα

Εκτέλεση
 

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 160 βαθμούς με αέρα.
  • Βουτυρώνουμε καλά μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση (εάν χρησιμοποιήσουμε φόρμα σιλικόνης, μπορούμε να παραλείψουμε αυτό το βήμα).
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
  • Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
  • Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα.
  • Ρίχνουμε τις μπανάνες, τη nutella και τις βανιλίνες και τα ενσωματώνουμε και αυτά στο μίγμα.
  • Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε το μίγμα του αλευριού εναλλάξ με το γάλα.
  • Αδειάζουμε το κέικ στη φόρμα και το ψήνουμε στο κατώτερο 1/3 του φούρνου για 1 ώρα, μέχρι να φουσκώσει και να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο εσωτερικό του.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




40 ΣΧΟΛΙΑ

Pepi 4 Φεβρουαρίου 2016 - 10:16

Συνεχεια : εκανα ακριβως οτι λες στη συνταγη ( εκτος από το χρόνο ψησιματος ) το έβγαλα νωρίτερα γιατι φοβήθηκα μη καει και μεσα ειναι λιγο ζουμερο. Ηθελα να ρωτησω ετσι πρέπει να ειναι η ηθελε περισσότερο ψησιμο, ευχαριστω!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 7 Φεβρουαρίου 2016 - 10:55

Λοιπόν… :)
Εάν δεις την τελευταία φώτο της ανάρτησης, φαίνεται το κέικ σε τομή.
Γενικά δεν είναι ένα “στεγνό” κέικ, αλλά δεν είναι και τύπου “λάβα”.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει το εσωτερικό του να μοιάζει με ζύμη που απλά δεν έχει ψηθεί καλά.
Η αλήθεια είναι ότι καθώς φούρνος από φούρνο διαφέρει, οι χρόνοι ψησίματος και ενδεχομένως και οι θερμοκρασίες που αναφέρονται σε μια συνταγή είναι σχετικοί.
Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι να βγαίνει στεγνή μια οδοντογλυφίδα που θα βυθίσουμε στο εσωτερικό του κέικ, χωρίς βέβαια να έχουμε κάψει την επιφάνεια του.
Οπότε πιθανόν να χρειαζόταν λίγο παραπάνω ψήσιμο.
Σε περιπτώσεις που βλέπουμε ότι η επιφάνεια ψήνεται πιο γρήγορα σε σχέση με το εσωτερικό μπορούμε να:
– κατεβάσουμε μία θέση τη σχάρα πάνω στην οποία ψήνεται το κέικ
– χαμηλώσουμε τη θερμοκρασία του φούρνου
– σκεπάσουμε το κέικ με αλουμινόχαρτο
Αυτά!
Ελπίζω να βοήθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pepi 4 Φεβρουαρίου 2016 - 09:59

Καλημέρα αν και βλέπω οτι η συνταγή εχει δημοσιευτεί ενα χρόνο πριν εγω την εντοπισα στο google χθες ψάχνοντας για ενα καικ με νουτελα. Εχει τις αγαπημένες μου γευσεις ηταν ακριβώς αυτο που ηθελα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 6 Μαΐου 2015 - 15:08

Σήμερα το πρωί που έφτιαχνα το κέικ σου δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο νόστιμο! Ζουμερό και γευστικότατο. Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν αντί βούτυρο να βάλω καλαμποκέλαιο. Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 6 Απριλίου 2015 - 23:51

Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου και για τα καλά σου λόγια… Να ‘σαι καλά!​
Λοιπόν… ένα κέικ που δε φουσκώνει είναι κάτι πολύ σύνηθες στη ζαχαροπλαστική :)
Το έχουμε πάθει όλες μας και αρκετές φορές νομίζω και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία το αν είμαστε αρχάριες ή προχωρημένες. Είναι απλά κλασικό! Και το γιατί δεν φούσκωσε το κέικ, είναι πάντα ένα καλό ερώτημα :)

Καταρχήν κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, οπότε αυτό πάντα το λαμβάνουμε υπόψη μας όταν έχουμε να ψήσουμε.
Ίσως να έπρεπε να αυξήσεις λίγο τη θερμοκρασία στους 170 βαθμούς.
Μπορεί επίσης να χτύπησες τα υλικά αρκετή ώρα με το μίξερ και για αυτό να μην φούσκωσε. Γενικά προσπαθούμε να χτυπάμε το μίγμα τόσο, ώστε μόλις να ανακατευτούν όλα τα υλικά.
Εάν το χτυπάμε για αρκετή ώρα, εγκλωβίζεται αρκετός αέρας μέσα στη ζύμη με τη μορφή θυλάκων οι οποίοι σπάνε κατά τη διάρκεια του ψησίματος, με αποτέλεσμα το κέικ μας να κάθεται.

Και ένα “κολπάκι” που κάνουμε συνήθως: Όταν βάλουμε τη ζύμη στη φόρμα και πριν την τοποθετήσουμε στο φούρνο, ανακινούμε λίγο τη φόρμα μας δεξιά-αριστερά, ούτως ώστε να μην υπάρχουν φυσαλίδες αέρα στο εσωτερικό που να μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα κατά το ψήσιμο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη “φόρμουλα” που να ανταποκρίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αστοχίας, για αυτό προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε παράγοντα που θα μπορούσε να επηρεάζει το αποτέλεσμα.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fani 26 Φεβρουαρίου 2015 - 22:13

Ήθελα καιρό να το φτιάξω αλλά δυστυχώς δεν μου πέτυχε.Φουσκωσε λιγο και με το που το εβγαλα από το φουρνο εκατσε τελείως.Μήπως χρειάζεται περισσότερο αλεύρι,γιατί βγηκε αρκετα υγρό;Σε σχεση με το κλασικο κεικ εχει πολυ λίγο αλεύρι και σκεφτηκα μηπως φταιει αυτο.Συγχαρητηρια για το blog σου παντως.Το παρακολουθω καιρό και εχει πολυ ωραιες συνταγές και φωτογραφίες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εύα 24 Φεβρουαρίου 2016 - 20:54

Κι εμένα ακριβώς το ίδιο .. Συγχαρητήρια πάντως για το μπλογκ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Momma Machi 4 Φεβρουαρίου 2015 - 12:55

Έχω τρελαθει με το σχημα του κεικ! ειναι κοσμημα! οσο για την γευση θα το φτιαξω και θα σου πω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δανάη 27 Ιανουαρίου 2015 - 08:48

Καλά εντάξει… απλώς δεν υπάρχεις!
Το Σάββατο που μας πέρασε δεν ήξερα τι να μαγειρέψω και αποφάσισα να ψάξω στο internet μπας και πάρω καμιά ιδέα. Βρήκα την σελίδα σου και έφτιαξα τα υπέροχα κανελόνια με ανθότυρο και λαχανικά, από τα οποία δεν έμεινε τίποτα για το βράδυ! Οπότε έφτιαξα και την χωριάτικη τάρτα… Εκτός του ότι μου λύνεις τα χέρια δίνοντας μου ιδέες για μαγείρεμα, τα φαγητά σου είναι νοστιμότατη και εύκολα! Αυτό το κέικ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το φτιάξω! Σ’ευχαριστώ για όλα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco 19 Ιανουαρίου 2015 - 11:54

…και καλά έκανες Ερμιόνη μου. Παρόλο που οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα έχουν κάτσει για τα καλά, κάπου μεταξύ κοιλιάς και περιφέρειας, πάντα εκτιμούμε ένα κέικ με μερέντα χιχιχιιχιχ. ΚΑλή εβδομάδα !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελεάννα 18 Ιανουαρίου 2015 - 23:17

Έτσι πρέπει να ξεκινάει η χρονιά Ερμιόνη, γλυκά! Μου αρέσει πολύ κι η φόρμα που έψησες το κέικ. Στείλε μου πού τη βρήκες! Φιλιά πολλά <3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mari 17 Ιανουαρίου 2015 - 16:50

Η ζαχαροπλαστική λειτουργεί και για μένα σαν ψυχοθεραπεία, η οποία έχει άριστα αποτελέσματα!! Κατά τα άλλα έχω στο ψυγείο μπανάνες που οδεύουν προς το τέλος, λες να τρέξω στην κουζίνα; δεν θέλει ρώτημα νομίζω :)
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δήμητρα 16 Ιανουαρίου 2015 - 17:06

KA-TA-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!! Από τα ωραιότερα κέικ που έχω φτιάξει τελευταία (και φτιάχνω πολλά). Υγρό, σοκολατένιο και φρουτένιο ταυτόχρονα, υπέροχο!…Μείωσα λίγο τη ζάχαρη και τα βούτυρο και αύξησα λίγο την μπανάνα, έγινε ένα κέικ τέλειο για τα γούστα μας.
Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη συνταγή Ερμιόνη μου, να έχεις μια πολύ πολύ γλυκιά χρονιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμαλία 16 Ιανουαρίου 2015 - 16:53

Μήπως αν χρησιμοποιούσαμε merenda γινόταν καλυτερο? ( ελληνικό προιόν). Με εκτίμηση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 16 Ιανουαρίου 2015 - 11:14

AAA Δεν σε έχω συνηθίσει Ερμιόνη μου να είσαι down και στις τελευταίες σου αναρτήσεις κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι. Αλλιώς έχεις μάθει το κοινό σου χι χι χι ! Το κεφάλι ψηλά, μην σταματάς να ονειρεύεσαι, εμείς σε αγαπάμε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη 15 Ιανουαρίου 2015 - 23:19

Αυτή η φωτο με το κομμάτι κέικ δίπλα στο ποτήρι με το γάλα είναι ικανή να με στείλει στην κουζίνα κατευθείαν! Φαίνεται τόσο αφράτο και φουλ σοκολατένιο! Πολύ καλό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 15 Ιανουαρίου 2015 - 18:48

Δεν έχω λόγια!!!!!!! Είναι απλά τέλειο!!!!!!!!!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 15 Ιανουαρίου 2015 - 00:48

Ό,τι άποψη και να είχα επί του θέματος Ερμιόνη μου την ξέχασα βλέποντας αυτό το καταπληκτικό κέικ που είναι θεϊκό!!!! Φοβερός συνδυασμός υλικών αλλά και ξεσηκωτικών φωτογραφιών!!! Είσαι μοναδική!!!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 14 Ιανουαρίου 2015 - 22:15

Με νουτέλα και μπανάνα αυτό το κέικ είναι σίγουρα το απόλυτα εθιστικό επιδόρπιο! Συνηθίζεις άλλωστε τους συνδυασμούς στους οποίους δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Καταπληκτικό!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
evi@thehealthycook 14 Ιανουαρίου 2015 - 18:58

και νουτέλα, και μπανάνα, και τέλειο σχήμα…
τέλειο κέικ!!
φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 14 Ιανουαρίου 2015 - 18:54

Γλυκές αναρτήσεις θέλουμε Ερμιόνη μου! Μας αρέσουν! Μας φτιάχνουν το κέφι και ανεβάζουν την διάθεση! Νουτέλα γαρ!! Χαχά!! Ένα κέικ στο οποίο δεν πρόκειται με τίποτα να αντισταθώ, είναι το σοκομπανανένιο σου!!! Από τα αγαπημένα μου! Ζουμερό και σούπερ σοκολατένιο!
Καλό απόγευμα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 14 Ιανουαρίου 2015 - 14:30

Νουτέλα με μπανάνα είναι καταπληκτική συμμαχία! Εννοείται πως θα το φτιάξω!!Φιλιάα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marion 14 Ιανουαρίου 2015 - 13:20

Δεν ξέρω αυτό το σύμπαν τι κάνει ώρες ώρες Ερμιόνη μου..
ποτε συνομωτεί υπέρ μας… γιατί για το εναντίον μας το ξέρω ;)

Συνέχισε έτσι γλυκά λοιπόν με μπόλικη σοκολάτα και γλύκα τις αναρτήσεις σου.. μια χαρά είναι.
Ωραίες αυτές οι φόρμες… το κεικ ξεκολλάει μόνο του ;)

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimi 14 Ιανουαρίου 2015 - 09:12

Kαλημέρα Ερμιόνη μου!!!Ποιός μπορεί νά αντισταθεί σέ ένα τόσο λαχταριστό κέικ,μέ απίστευτες γεύσεις,μπανάνας καί nutela?Αυτή η φόρμα,φοβερή!!
Τό κάνει ακόμα ποιό δελεαστικό τό γλυκάκι σου!!Τί νά πώ γιά τήν υπέροχη φωτογραφική σου παρουσίαση!!!Απαιχτη!!!Καλή εβδομάδα!Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Catherine 14 Ιανουαρίου 2015 - 07:53

Lovely Nutella cake for coffee. xo Catherine

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νανά {kouzinista} 14 Ιανουαρίου 2015 - 00:59

Τελικά, όλες οι κουζινόπληκτες food bloggers όταν έχουμε τα ψυχολογικά μας ξεσπάμε στην κουζίνα. Η μαγειρική είναι το καλύτερο αγχολυτικό όπως και το να τρως στη συνέχεια όσα με μανία μαγείρευες προκειμένου να ηρεμήσεις και να εκτονωθείς. Κάτι τέτοιες ώρες τα κέικ μπανάνας είναι πρώτα στη λίστα των προτιμήσεων μου, με σοκολάτα, με νουτέλα, με ξηρούς καρπούς, με, με, με… Άλλωστε, μερικές φορές, αρκεί ένα κομμάτι σοκολατένιο κέικ για να νιώσεις καλύτερα, ακόμη και να χαμογελάσεις. Ένα κέικ σαν το δικό σου, που συνδυάζει μερικά από τα πιο αγαπημένα μου υλικά. Θα το δοκιμάσω άμεσα!
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 13 Ιανουαρίου 2015 - 23:27

Καλέ καιρός είχες να βάλεις κάτι με νουτέλα! χαχα!
Καλή χρονιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 13 Ιανουαρίου 2015 - 23:05

Ααααα ωραιο… θα το φτιάξω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 13 Ιανουαρίου 2015 - 21:13

Ετσι μπράβο Ερμιόνη μου, πάντα γεμάτη θετική ενέργεια να είσαι!!
Το κεκάκι σου όπως καταλαβαίνεις είναι απολύτως του γούστου μου, με αγαπημένα υλικά!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 13 Ιανουαρίου 2015 - 21:04

Μπανάνα με νουτέλα αγαπημένος συνδυασμός. Πολύ ωραίο το κέικ σου! Εγώ ενθουσιάστηκα και με τη φόρμα.. Πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση μπράβο! Όσο για τη νέα χρονιά! Εύχομαι μόνο υγεία και θετική ενέργεια! Όλα τα άλλα θα έρθουν ! Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 13 Ιανουαρίου 2015 - 19:01

τελειο κεικ και απο εμφανιση και σιγουρα απο γευση!!! μεγαλος ερωτας αναμεσα στην μπανανα κ τη νουτελα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 13 Ιανουαρίου 2015 - 18:59

Εμείς πάντως και τρίτη, και τέταρτη, και πέμπτη συνταγή για γλυκό να μας δώσεις, εδώ θα είμαστε και θα ξερογλυφόμαστε, οπότε, μη μασάς!
Σαφώς ταιριαστός ο συνδυασμός, που ποτέ δεν πρόκειται να αποτύχει! Θα το κάνω το σκ, και πιστεύω ότι δεν θα προλάβει να δει την Δευτέρα!
Φιλάκια και τα καλύτερα είναι μπροστά σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κικη 13 Ιανουαρίου 2015 - 16:23

Γεια σου Ερμιονη!!!!
Ειμαι κ γω της αποψης πλεον οτι οπως στρωνουμε κοιμομαστε, οτι μαγειρεψουμε θα φαμε,ακομα και στη μοιρα να πιστεψω το πως θα χειριστουμε τα “ατυχα” ειναι στο δικο μας χερι! Ας τα αφησω ομως αυτα και ας πω για το σουπερ κεικ σου! Εμφανισιακα ειναι πανεμορφο λες καιειναι ψευτικο!!!! Γευστικα νομιζω οτι με τα υλικα αυτα νουελα μπανανα πρεπει να ειναι κολαση…παραδεισος μαλλον!!!! Φιλια πολλα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 13 Ιανουαρίου 2015 - 15:28

Μεγάλη η κουβέντα για το αν τελικά εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας, αν ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει και αν το σύμπαν συνομωτεί (υπέρ μας ή εναντίον μας). Σταματώ κι εγώ γιατί θα γράψω σεντόνι αν συνεχίσω.
Η μαγειρική εκτόνωση με βοηθάει κι εμένα αρκετά αν και όταν είμαι λυπημένη/θυμωμένη μπορώ μεν να μαγειρέψω, αλλά όχι να φάω… :)
Το κέικ φοβερό και το σχήμα του τέλειο! Με έχουν κερδίσει και μένα αυτές οι φόρμες και τα φορμάκια σιλικόνης αν και είναι λίγο τσιμπημένα σε τιμή.
Αναρωτιέμαι αν θα κάνεις σερί και τρίτη σοκολατένια ανάρτηση :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 13 Ιανουαρίου 2015 - 15:27

Εγώ πάντως σου εύχομαι ολόψυχα όλες οι αναρτήσεις να είναι έτσι γλυκιές Ερμιόνη μου!
Κάνω κι εγώ ένα παρόμοιο κεκάκι συχνά-πυκνά, που παίρνει απευθείας τον δρόμο προς το σχολείο, κομμένο σε κομμάτια μέσα στο ταπεράκι, οπότε ξέρω πως το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!
Πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 13 Ιανουαρίου 2015 - 11:24

Αυτό το στρουμπουλό κομμάτι στην τελευταία φωτογραφία πολύ με βάζει σε πειρασμό! Φαντάζομαι την ωραία γεύση και το υπέροχο άρωμά του! Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ…καταθλιπτικός μήνας. Η απότομη προσγείωση στην κρύα και σκοτεινή καθημερινότητα μετά την λαμπερή εορταστική περίοδο είναι πάντα δεδομένη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 13 Ιανουαρίου 2015 - 10:47

Αυτό τον καιρό Ερμιόνη μου όλοι κάπως έτσι είμαστε. Όλοι θέλουμε τη μαγεία, τη θετική διάθεση, το χαμόγελο!
Το κέικ σου πάντως είναι υπέροχο! Και μόνο που το βλέπω, μου φτιάχνει λίγο η διάθεση :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 13 Ιανουαρίου 2015 - 10:15

Δε λέω ποτέ όχι σε οτιδήποτε σοκολατένιο ή με nutella! Όμορφο και εντυπωσιακό! Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελπίδα 13 Ιανουαρίου 2015 - 10:15

πολυ ωραιο και ζουμερο το κεικ σου Ερμιόνη μου!! Και σουπερ σοκολατενιο!! θα το δοκιμασω για το Νικολα!! πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tanja@the green mixer 13 Ιανουαρίου 2015 - 10:03

Καλά έκανες που ανέβασες πάλι γλυκιά ανάρτηση, δε νομίζω να πει κανείς όχι σε ένα τέτοιο γλυκό συνδυασμό. Εχω φτιάξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν και έχω να πω ότι ταιρίαζει άψογα η μπανάνα με τη noutella.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα