Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Αυτά τα μπισκότα βουτύρου είναι μικρά, τραγανά και υπέροχα γευστικά. Περιέχουν άφθονα κομμάτια σοκολάτας. Τα τρώμε δυο-δυο (οκ μπορεί και τρία-τρία).

Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Εντάξει. Αρχίζω σιγά-σιγά να αντιλαμβάνομαι ότι κάποιες στιγμές δεν έχει απολύτως καμία σημασία η έντονη επιθυμία μου να είμαι μια συνεπέστατη food blogger με 2 αναρτήσεις την εβδομάδα.

Καμία σημασία επίσης δεν έχει το γεγονός ότι δεν παραλείπω να διαβάσω κάθε άρθρο που θα βρεθεί μπροστά μου και το οποίο σχετίζεται με τη βέλτιστη διαχείριση του χρόνου μιας blogger που είναι παράλληλα μαμά και full time εργαζόμενη.

Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Μερικές φορές οι καταστάσεις είναι απλές και ξεκάθαρες. Σαν να λέμε 1 + 1 = 2

Όταν τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσω είναι τρομακτικά περισσότερα από αυτά που στα αλήθεια προλαβαίνω, η λογική επιλογή είναι μία: να μειώσω τις ώρες ύπνου και τις ώρες που αφιερώνω στο blog.

Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη, πιεστική και αγχωτική. Τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι.

Δεν θα αναφερθώ εκτενώς στα της δουλειάς. Φανταστείτε απλά τα κλισέ: εκτεταμένα ωράρια και projects που πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουν. Τίποτα πρωτότυπο δηλαδή!

Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Και οι μικρές κυρίες είχαν υψηλό πυρετό. Ούτε αυτό είναι πρωτότυπο, αλλά εξαντληθήκαμε οικογενειακώς, ψυχικά και σωματικά. Δεν διαχειρίζομαι καθόλου καλά το άγχος μου, οπότε όταν το θερμόμετρο έδειχνε 40.5 και ο πανικός κυριαρχούσε στις σκέψεις και τα συναισθήματα μου, αναλάμβανε δράση ο πιο ήρεμος και ψύχραιμος Κωστής.

Εννοείται ότι έψησα μπισκότα. Μικρά, τραγανά και υπέροχα βουτυρένια. Με άφθονα κομμάτια σοκολάτας. Και ένιωσα καλύτερα. Ειδικά την ώρα που τα έτρωγα δυο-δυο (οκ μπορεί και τρία-τρία).

Να σας πω τι σκεφτόμουν καθώς ετοίμαζα αυτά τα μπισκότα βουτύρου; Ότι τη συγκεκριμένη ζύμη -καθώς δεν περιέχει καθόλου αυγά- μπορούμε να την πλάσουμε και σε νοστιμότατα τρουφάκια. Έχω κάνει άλλωστε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. θυμάστε τον Φούσκα και την παρέα του;

Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Οκ ήμουν λακωνική, αλλά τουλάχιστον έδωσα το παρόν εδώ. Και χαίρομαι πολύ για αυτό!

Να σας πω τέλος ότι αυτή την Κυριακή μαζί με το Βήμα, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του BHMAgourmet με εκτενές αφιέρωμα στα BHMAgourmet Food Blog Awards και φυσικά ανυπομονώ να το διαβάσω.

Εκτός απροόπτου θα τα ξαναπούμε την Τρίτη, όχι με γλυκό αυτή τη φορά, αλλά με κάτι πιο ζεστό και χουχουλιάρικο.
Να έχετε ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο!

Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Μπισκότα βουτύρου με βρώμη και σοκολάτα

Eτοιμασία: 50 minutes
Μαγείρεμα: 20 minutes
Αναμονή: 30 minutes
Συνολικά: 1 hour 40 minutes
Γεύμα: πρωινό, σνακ
Κουζίνα: αμερικάνικη
Λέξη-κλειδί: μπισκότα βουτύρου, μπισκότα βουτύρου με βρώμη
Μερίδες: 22
Αυτά τα μπισκότα βουτύρου είναι μικρά, τραγανά και υπέροχα γευστικά. Περιέχουν άφθονα κομμάτια σοκολάτας. Τα τρώμε δυο-δυο (οκ μπορεί και τρία-τρία).

Υλικά

  • 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 75 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1 βανιλίνη
  • 170 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 70 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, τις νιφάδες βρώμης, το αλάτι και τη βανιλίνη και ανακατεύουμε με το σύρμα.
  • Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
  • Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και σιγά-σιγά προσθέτουμε το αλεύρι.
  • Σταματάμε το μίξερ αμέσως μόλις ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τις ενσωματώνουμε στο μίγμα χρησιμοποιώντας μια ελαστική σπάτουλα.
  • Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30′.
  • Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μεγάλο ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια (υπολογίζουμε η διάμετρος τους να είναι 2,5 εκ.) και τα τοποθετούμε στο ταψί.
  • Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να πλατύνουν.
  • Ψήνουμε τα μπισκότα για 20′ περίπου. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Σημειώσεις

Η αρχική ιδέα εδώ.
 
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




29 ΣΧΟΛΙΑ

spoon-stories 13 Φεβρουαρίου 2016 - 21:11

Καταπληκτικά φουσκωμένα μπισκοτάκια!!!
Τι να πω φέτος με τις ιώσεις?Περαστικά στις μικρές σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Cook Taste Live 11 Φεβρουαρίου 2016 - 00:02

Μια χαρά συνεπέστατη Blogger είσαι Ερμιόνη!
Κάθε φορά που παραπονιέμαι για τα δικά μου 12ωρα και για το πόσο παραμελώ το Blog, σκέφτομαι εσάς τις bloggo-μαμάδες που έχετε και ένα κάρο έγνοιες επιπλέον καθώς και κάτι πιτσιρίκια που απαιτούν το 150% του χρόνου σας! Α και με την ευκαιρία να σας ευχηθώ αυτοί να ήταν οι τελευταίοι σας πυρετοί και από δω και πέρα να πηγαίνετε εκδρομές και να τρώτε μπισκότα! Τέτοια στρουμπουλά και σοκολατένια! :)

πσ: Εντάξει είναι φοβερό που κάθε φορά που ξεκινάω να σου αφήσω comment, βλέπω στην πορεία πως με έχεις επισκεφθεί λίγη ώρα πρίν! Και πάντα τέτοιες ώρες εεε! [τα δωδεκάωρα που λέγαμε!] Καλή ξεκούραση λοιπόν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Theodora 10 Φεβρουαρίου 2016 - 22:45

Πολύ λαχταριστά τα μπισκοτάκια σου Ερμιόνη. Όπως πρέπει, με αρκετή σοκολάτα. Γιατί τι να το κάνεις ένα μπισκότο με σοκολάτα αν ψάχνεις να τη βρεις στο εσωτερικό; Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 10 Φεβρουαρίου 2016 - 11:46

Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι στην αρχή με πολλές συνταγές και πολλά posts όμως η ζωή έχει τον τρόπο της να σου αλλάζει τα σχέδια και εσύ να προσαρμόζεσαι υποχρεωτικά. Περαστικά στα κοριτσάκια σου, κυκλοφορεί πολύ αρρωστίλα τελευταία. Είμαι σίγουρη ότι τα μπισκότα σου τους έφτιαξαν το κέφι! Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 9 Φεβρουαρίου 2016 - 23:38

Αυτό με τα 40άρια το καταλαβαίνω απόλυτα, το έχω ζήσει ουκ ολίγες φορές φέτος, και σε καταλαβαίνω απόλυτα… Καλά που υπάρχουν και οι ψύχραιμοι της υπόθεσης (και τα κινητά των παιδιάτρων…). Αφού έχεις το κουράγιο και φτιάχνεις και μπισκότα, μπράβο σου…
Ας ελπίσουμε ότι από τον επόμενο μήνα θα χαλαρώσουμε τουλάχιστον από τις αρρώστιες, για να μας μένουν μόνο τα υπόλοιπα-καθημερινά-ούτως-ή-άλλως-εξοντωτικά ωράρια!
(ελπίζω μέχρι σήμερα, Τρίτη, να είστε καλύτερα…)
Περαστικά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tanja 9 Φεβρουαρίου 2016 - 23:23

Το ίδιο θέμα διαχείρισης χρόνου έχω και εγώ τον τελευταίο καιρό, χωρίς 2 μικρά να καίγονται στον πυρετό βέβαια και σε νιώθω απόλυτα (στο βαθμός που γίνεται βεβαια). Αλλά τελικά δεν γίνονται όλα, χωρίς να πάθουμε burnout, οπότε καλό θα έιναι να μπουν προτεραιότητες και όλα θα γίνουν κάποτε….
Πολύ μου αρέσουν τα στρουμπουλά σου μπισκοτάκια, φαντάζομαι μοιάζουν πολύ στην υφή με shortbreads. Μα πως τα κανεις και δείχνουν έτσι ωραία και ομοιόμορφα?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γωγω 9 Φεβρουαρίου 2016 - 18:49

Μολις βγηκαν απο τον φουρνο…Απλα τελεια……

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βένια 9 Φεβρουαρίου 2016 - 16:32

Ερμιόνη μου καταπληκτικά τα μπισκότα σου!! Αφράτα, τραγανά, μοσχομυριστά, εξαιρετικά!! Δεν εχω λόγια!! Από τις καλύτερες και ευκολότερες συνταγές! Τα φτιάξαμε μαζί με την μεγάλη μου κόρη ακολουθώντας πιστά την συνταγή σου την οποία εννοείται πως έχω απο προχθές ανεβάσει το site!. Το σπίτι μοσχομύρισε και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν τα τελειώσουμε όλα!! Ευχαριστούμε για μια ακόμη υπέροχη συνταγή! Να είσαι καλά και περαστικά στα παιδάκια σου . Ολοι λίγο πολύ τα ίδια περνάμε αυτόν τον καιρό! <3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελική 9 Φεβρουαρίου 2016 - 16:05

Πρώτα από όλα, ελπίζω να έχετε συνέλθει οικογενειακώς τόσο σωματικά όσο και ψυχικά!!
Η χαρά του blogging για να μείνει χαρά και όχι υποχρέωση, θα πρέπει να γίνεται ανάλογα με τον χρόνο και την όρεξή μας. Για μένα δεν έχει νόημα να κάνεις μια ανάρτηση μόνο και μόνο για να μην χαθείς…Οι αναγνώστες σου είναι εδώ και σε περιμένουν.
Τι νόστιμα και αγχολυτικά μπισκότα!! Είμαι σίγουρη ότι σε έκαναν να νιώσεις καλύτερα!
Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 9 Φεβρουαρίου 2016 - 08:09

Πολύ αφράτα δείχνουν τα μπισκοτάκια σου, Ερμιόνη μου, εύχομαι να έχουν αναρρώσει οι μικρές πριγκίπισσες και να είστε όλοι καλά! Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ΧΟΧΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 8 Φεβρουαρίου 2016 - 20:25

Μετά τα πολλά μαγειρέματα της προηγούμενης εβδομάδας, αισθάνομαι ελαφρώς “εξαντλημένη” και λιγάκι “μη δημιουργική” σε ότι αφορά τα της κουζίνας μου, Ερμιόνη. Αλλά από χθες σκέφτομαι πως θέλω να τους φτιάξω μπισκότα αύριο… και πάω μάλλον για αύριο… Είδα τώρα τα δικά σου, είδα και τα τυρένια κρακεράκια της Νανάς, και πάω σίγουρα για διπλο-βάρδια στα φουρνίσματα :-))

Ψυχραιμία και υπομονή καλή μου! Και φυσικά περαστικά σας να είναι όλα.

Καλό σας βράδυ και πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby 8 Φεβρουαρίου 2016 - 19:28

Καταρχήν, περαστικά στις μικρούλες σου, Ερμιόνη μου! Εύχομαι τώρα που σου γράφω να έχουν συνέλθει τελείως!
Κατά δεύτερον, η εισαγωγή σου ήταν σαν να την έγραψα εγώ. Σε νιώθω απόλυτα, αφού βρισκόμασατε στην ίδια φάση. Full time εργαζόμενες, μαμάδες με 2 παιδιά, bloggers + τελειομανείς (τολμώ να πω ψυχαναγκαστικές ώρες-ώρες). Οπότε θέλουμε να τα κάνουμε ΟΛΑ (ή όσα περισσότερα γίνεται), και όχι μόνο αυτό, αλλά με τον τρόπο που θέλουμε. Δεν κάνουμε εύκολα “εκπτώσεις” στον τρόπο γιατί ρισκάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε επίσης να είναι άψογο (αναφέρομαι γενικά, με ό,τι καταπιανόμαστε). Οπότε σε καταλαβαίνω πώς νιώθεις και τι περνάς ώρες-ώρες. Και εγώ αν κόψω από κάπου, αυτό θα είναι ο ύπνος και το blog/blogging/μπλογκογειτονιά γενικότερα. Από που αλλού να κόψω;;;
Τα μπισκοτάκια, φαίνονται λαχταριστά (όπως πάντα) και οι φωτός υπέροχες (όπως πάντα). Σου έρχεται να απλώσεις το χέρι και να αρπάξεις ένα μπισκοτάκι από το πιάτο :)
Σε φιλώ! Καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζωή 8 Φεβρουαρίου 2016 - 12:57

Κατά την ταπεινή μου άποψη, καμία σημασία δεν έχει ο χρόνος. Σημασία έχουν μόνο οι συνθήκες.
Είναι και κάποιοι άλλοι π.χ. που ενώ έχουν άπειρο (λέμε) χρόνο, δε ΜΠΟΡΟΥΝ (όχι δε θέλουν) να φτιάξουν ένα blog και να περνούν δημιουργικά, ζεστά και επικοινωνιακά τον χρόνο τους μέσω αυτού… Ίσως όμως ούτε οι βλακείες που γράφω να έχουν σημασία.
Για την ώρα λοιπόν επικεντρώνομαι στα πανέμορφα αυτά μπισκότα που φτιάχνονται και πανεύκολα και σου στέλνω τα φιλιά μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marion 8 Φεβρουαρίου 2016 - 00:08

Περαστικά κι υπομονή Ερμιόνη μου. Λίγο υπομονή ακόμα. Είναι μικρούλες ακόμα και οι ιώσεις είναι συχνές. Το ξέρω πολύ καλά απο τα δικά μου. Κάθε βδομάδα τα πήγαινα εναλλάξ στη παιδίατρο.

Και μην αγχώνεσαι με τα υπόλοιπα, όλα στη σειρά τους και όταν μπορείς εσύ και μόνο.

Πάντως αυτά τα μπισκοτάκια τα λιγουρεύομαι και με την πρώτη ευκαιρία θα τα φτιάξω. Φαίνονται πολύ ωραία.

Φιλιά πολλά : )

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
evi@thehealthycook 7 Φεβρουαρίου 2016 - 18:37

περαστικά σας!!
τα μπισκοτάκια σου φαίνονται απίθανα! νομίζω πως θα τρώγονται δυο-δυο και χωρίς πρόβλημα άγχους… ;)
όσο για το blogging, πράγματι οι ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές μας ξεπερνούν. μην αγχώνεσαι γι’ αυτό. οι αναγνώστες σου θα είναι πάντα εδώ και θα περιμένουν την επόμενη λαχταριστή συνταγή σου!
σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
NELI 7 Φεβρουαρίου 2016 - 17:26

Ειναι ενα κι ενα τα μπισκοτακια σου για αυτη την ωρα με καφεδακι η τσαι,πεντανοστιμα φαινονται,καλο σου απογευμα Κυριακης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
aris 6 Φεβρουαρίου 2016 - 22:56

Άπειρα μπράβο Ερμιόνη που τα καταφέρνεις όλα αυτά! 2 posts την εβδομάδα;;;; Εμένα μου φαίνεται τραγικά δύσκολο …Τον πρώτο καιρό το είχα και εγώ στόχο. Αλλά δεν τα κατάφερνα :( Είναι ωραίο να ποστάρουμε συχνά, αλλά αν δεν μπορούμε δεν πειράζει και πάλι όλα καλά :-)

Τα μπισκοτάκια σου φαίνεται τόσο τέλεια στις φωτογραφίες, τόσο ζωντανά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νανά @ kouzinista 6 Φεβρουαρίου 2016 - 19:10

Δυστυχώς το 24ωρο είναι αδύνατον να χωρέσει όλες τις υποχρεώσεις μιας εργαζόμενης μαμάς, πολύ περισσότερο μιας εργαζόμενης-μαμάς-blogger! Υπομονή, κουράγιο, ψυχραιμία και πολλά πολλά cookies (εννοείται με άφθονα κομμάτια σοκολάτας) είναι μερικά από τα πιο απαραίτητα «όπλα» κάθε μαμάς!
Να σου θυμήσω για άλλη μια φορά ότι πρέπει να είσαι πιο επιεικής με τον εαυτό σου, είναι θαύμα που τα προλαβαίνεις όλα!
Φιλιά και περαστικά σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 5 Φεβρουαρίου 2016 - 18:43

Πολλά πολλά περαστικά στα κοριτσάκια σου Ερμιονάκι μου!!! Μα με το δίκιο σου να αγχώνεσαι στο 40!!! Και εγώ το ίδιο παθαίνω!!!
Ευτυχώς που οι άντρες μας είναι πιο κουλ:))
Εγώ πάντως στο έχω ξαναπεί. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και για το blogging. Όσοι σε διαβάζουμε και σε αγαπάμε, πάντα θα ερχόμαστε εδώ, είτε ανεβάζεις δύο, είτε μία, είτε καμία τη βδομάδα!! Είναι σταθμός το tastes στη γευστική διαδρομή αναζήτησης πετυχημένης και ιδιαίτερης συνταγής!!!!
Λοιπόν μπισκότα=Ερμιόνη=συνώνυμες λέξεις!!! Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε και αύριο κιόλας μιας κ διαθέτω όλα τα υλικά. Η προσθήκη βρώμης και η έλλειψη αυγού με ιντρίγκαραν!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 5 Φεβρουαρίου 2016 - 17:15

Καλημέρα και περαστικά Ερμιόνη μου!! Ελπίζω οι κούκλες σου να είναι καλά τώρα και να είστε γενικά πιο χαλαροί!
Φοβερά τα μπισκότα σου, από κείνα που όταν αρχίζεις δεν μπορείς να σταματήσεις!.
Εγώ σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις σταγόνες σοκολάτας με κράνμπερις που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία!
Πολλά φιλιά και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To love life for what it is 5 Φεβρουαρίου 2016 - 17:03

Αυτό με τις πολλές ώρες δουλειάς, τις προθεσμίες και τα projects.. Ουφ! Πόσο τα νιώθω αυτήν την περίοδο!
Αν και κατάφερα, επιτέλους, να ξεκινήσω καλή διατροφή εδώ και κάτι μέρες (και φτου-μου-μη-με-ματιάσω!), αυτές τις μπισκοτομπουκίτσες τις λιγούρεψα! Φαντάζομαι τη βουτυρένια τους ευωδιά όταν θα βγαίνουν από το φούρνο και την τραγανούλα (λόγω βρώμης) ζύμη τους και έχω από τώρα αυτήν την παρηγορητικο-χουχουλιάρικη αίσθηση που θα προκαλεί το μασούλημά τους. Και με μια κούπα (πόσο μου άρεσαν οι δικές σου, με την ευκαιρία!) ζεστό γαλατάκι δίπλα… θαύμα! Σαν να αισθάνομαι λίγο πιο ξεκούραστη και μόνο που το σκέφτομαι. :-)
Καλή συνέχεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάσω 5 Φεβρουαρίου 2016 - 16:59

Διαβάζοντας το κείμενό σου αισθάνθηκα ότι βρήκα μια αδελφή ψυχή. Κι εμένα οι υποχρεώσεις στο γραφείο με κρατούν μέχρι αργά και αδυνατώ να φανώ συνεπής στο blog μου. Αρνούμαι όμως και να το εγκαταλείψω και να χάσω την ευκαιρία να επικοινωνώ και να ασχολούμαι με αυτά που μου αρέσουν.
Τα μπισκοτάκια σου δείχνουν τέλεια και θα τα δοκιμάσω σήμερα κιόλας για να δώσω ένα αισιόδοξο ξεκίνημα στο ΣΚ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 5 Φεβρουαρίου 2016 - 16:39

Ντελιτσιόζα!

Have a lovely weekend :)
http://beautyfollower.blogspot.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξηρουχάκη Μαρία 5 Φεβρουαρίου 2016 - 15:50

Νοστιμότατη η συνταγή σου,Ερμιονάκι!
Σου στέλνω Λουξεμβουργιανά φιλάκια κ λιγο..κρύο απο δω.
Όσο απο πυρετούς κ ιώσεις..χορτάσαμε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα-two boys and hope 5 Φεβρουαρίου 2016 - 14:02

περαστικα σας Ερμιονη μου!! Ελπιζω να ειστε καλυτερα τωρα!! Και υπομονη… Το να εισαι εργαζομενη, μαμα και Blogger θελει 36 ωρες τη μερα κι οχι μονο 24…Πουθα παει θα οργανωθειτε…. Τα μπισκοτα σουπερ by the way!!! πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 5 Φεβρουαρίου 2016 - 13:31

Ωχ περαστικά σας Ερμιόνη μου!! Και εγώ στο 40 πανικό παθαίνω!! Ναι ναι ξεκίνησε νομίζω για όλους μας πολύ δυνατά αυτή η χρονιά!! Υγεία και όλα τα κάνουμε!! Όσο για τον προγραμματισμό το πόσο σε νοιώθω… δε λέγεται!! Εντάξει καλύτερα είμαι τώρα, παίρνω το yummi μπισκοτάκι μου και φεύγω !! Πολλά φιλιά, καλό ΣΚ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Π. 5 Φεβρουαρίου 2016 - 12:18

Καλημέρα και από εμένα :)
Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα τώρα, οι μικρούλες να είναι καλά και στη δουλειά να ηρεμήσατε…
Τα μπισκοτάκια φαίνονται πολύ νόστιμα! Είδα βέβαια και στα προτεινόμενα από κάτω κάποια άλλα με μέλι και μιαμ… Θέλω να φτιάξω μπισκότα και αυτή η συνταγή μου άρεσε!
Δοκίμασα και τις φακές με τον κιμά και το κάρυ τις προάλλες και αν και στην αρχή ήμουν επιφυλακτική (κιμάς με φακές;;;) τελικά το γλείψαμε όλοι το πιάτο μας! Πάρα πολύ ωραίο! Και είχα βάλει και ανάμεικτο κιμά, πού να έβαζα μόνο μοσχαρίσιο.
Να είσαι καλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 5 Φεβρουαρίου 2016 - 11:53

Περαστικά σας Ερμιόνη μου και καλό κουράγιο! Δύσκολος ο φετινός χειμώνας για πολλούς από εμάς, ειδικά όταν προκύπτουν και ιώσεις, το κερασάκι στην τούρτα! Τα μπισκότα πάντα φέρνουν μία ανακούφιση και μία γλύκα, ειδικά όταν είναι τόσο βουτυρένια και μυρωδάτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 5 Φεβρουαρίου 2016 - 11:33

Καλημέρα και περαστικά εύχομαι. Νομίζω κι εγώ, αν έδειχνε το θερμόμετρο 40,5 δεν θα ήμουν καθόλου ψύχραιμη. Μάλλον θα καλούσα ασθενοφόρο από τον φόβο μου.
Τα μπισκότα σου νομίζω θα γίνουν το βρώσιμο δώρο μου σε μία αυριανή επίσκεψη.
Έχουμε τις ίδιες κούπες, δεν έχουν πολύ πλάκα;! Φιλάκια και καλό Σαβ/κο με υγεία αγαπημένη μου Ερμιόνη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα