Τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο

Η Έρη από το Captain Cook μας ετοιμάζει τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο παναρισμένο σε σπιτικά πατατάκια. Συνοδεύει το κοτόπουλο με απίθανη σπιτική σάλτσα και λωρίδες λαχανικών.

Τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο

Φιλοξενώντας την Έρη και το CaptainCook

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να φιλοξενώ σήμερα την αγαπημένη μου φίλη Έρη και το Captain Cook. Δεν σας κρύβω ότι τη θεωρώ μία από τις πιο αξιόλογες και δημιουργικές foodblogger. Εξελίσσεται διαρκώς και δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις γευστικές της προτάσεις.

Κάθε της ανάρτηση είναι επιμελημένη και ευπαρουσίαστη. Παρουσιασμένη απλά, με αναλυτικές οδηγίες, φωτογραφίες που περιγράφουν την εκτέλεσή της βήμα-βήμα και αξιοζήλευτες φωτογραφίες του τελικού πιάτου που δημιουργούν ενθουσιασμό και ανυπομονησία!

Η ίδια η Έρη, εκτός από πολύ ταλαντούχα μαγείρισσα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, αισιοδοξία, φαντασία, αυθορμητισμό και ευγένεια. Το μεράκι και η αγάπη της για τη μαγειρική είναι έκδηλα τόσο στα κείμενά της όσο και στα πιάτα που κάθε φορά επιλέγει να μας παρουσιάσει.

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο έχω ξεχωρίσει την Έρη είναι ο παιδοκεντρικός χαρακτήρας των συνταγών του blog. Η Έρη είναι η μαμά του (πολύ τυχερού) Κώστα. Για χάρη του δημιουργεί ευφάνταστα πιάτα, τα οποία ωστόσο είναι θρεπτικά και υγιεινά, ιδανικά για τους μικρούς μας φίλους! Εάν δεν είστε ήδη φανατικοί αναγνώστες του Captain Cook, σας προτείνω να μην καθυστερείτε άλλο την επίσκεψή σας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η πρωτοτυπία των πιάτων, σε συνδυασμό με τον πολύ κατανοητό τρόπο με τον οποίο είναι παρουσιασμένα, αλλά και το πολύ άμεσο και φιλικό στιλ γραφής της Έρης θα σας κερδίσουν και θα σας κάνουν να ανυπομονείτε για την επόμενη ανάρτηση.

Τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο

Οι τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο της Έρης

Αναγνώστες του The one with all the tastes γεια σας! :)

Είμαι η Έρη από το Captain Cook και σήμερα κάνω guest post στην αγαπημένη μου Ερμιόνη. Δεν θα πω πολλά γι’ αυτόν τον γλυκό άνθρωπο που μόνο καλή κουβέντα βγαίνει από το στόμα του. Την αγαπώ πολύ και εγώ αλλά και όλος ο κόσμος. Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι διάλεξα την Ερμιόνη για το πρώτο guest post στο Captain Cook τον περασμένο Φεβρουάριο.

Θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη φιλοξενία και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει από την αρχή της διαδικτυακής μας γνωριμίας και να της ευχηθώ να παραμείνει όπως είναι, ένας δημιουργικός, γενναιόδωρος και φιλικός άνθρωπος.

Διάλεξα για το σημερινό guest post μία συνταγή που νομίζω ότι ταιριάζει στη θεματολογία του The one with all the tastes και ελπίζω να σας αρέσει. Πρόκειται για μια συνταγή φιλική προς τα παιδιά αλλά και προς τα μεγαλύτερα παιδιά!Τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο. Δηλαδή, φιλετάκια από κοτόπουλο μέσα σε κρούστα από πατατάκια, τυλιγμένα σε τορτίγιες ολικής αλέσεως συνοδεία λαχανικών. Εγώ χρησιμοποίησα κορδέλες από καρότα και ένα κινέζικο λαχανικό-πρασινάδα σε λωρίδες. Εσείς όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λαχανικό σας αρέσει.

Μαζί με τα κοτοπουλάκια έφτιαξα και μια γλυκιά σάλτσα η οποία δεν είναι καθόλου πικάντικη, οπότε αν εσείς τη θέλετε καυτερή (όπως εγώ), τότε μερικές σταγόνες ταμπάσκο θα κάνουν το θαύμα τους!

Τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο

Eτοιμασία: 30 minutes
Μαγείρεμα: 40 minutes
Συνολικά: 1 hour 10 minutes
Γεύμα: κυρίως πιάτο
Λέξη-κλειδί: τορτίγιες με κοτόπουλο
Μερίδες: 10
Η Έρη από το Captain Cook μας ετοιμάζει τορτίγιες γεμιστές με κοτόπουλο παναρισμένο σε σπιτικά πατατάκια. Συνοδεύει το κοτόπουλο με απίθανη σπιτική σάλτσα και λωρίδες λαχανικών.

Υλικά

  • 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι ή στήθος
  • 1 κούπα αλεύρι
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 100 ml γάλα
  • 2 κούπες σπιτικά πατατάκια ή εμπορίου
  • 1 κ.σ. κοφτή τριμμένη παρμεζάνα
  • 10 μεσαίες τορτίγιες ολικής αλέσεως
  • 2 καρότα σε λωρίδες
  • 10 φύλλα μαρούλι ή οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα

Για τη σάλτσα:

  • 2 κ.σ. μαγιονέζα ελαιολάδου
  • 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κ.γ. κέτσαπ
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.γ. μηλόξιδο
  • αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση
 

Για τα πατατάκια:

  • Χρησιμοποιούμε μαντολίνο για να τα κόψουμε λεπτά. Τα πλένουμε, τα σκουπίζουμε και τα ανακατεύουμε με λίγο λάδι ώστε να μην κολλήσουν στο τηγάνισμα.
  • Για τα πατατάκια φούρνου κάνουμε την ίδια διαδικασία, τα πλένουμε, τα σκουπίζουμε, ανακατεύουμε καλά με λάδι, αλατίζουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15' ή μέχρι να πάρουν χρώμα στις άκρες.

Για το κοτόπουλο:

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς και στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Κόβουμε τα φιλέτα σε λωρίδες, τις πλένουμε καλά και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, σε ένα άλλο χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τέλος βάζουμε τα πατατάκια σε ένα σακουλάκι μαζί με την παρμεζάνα. Έχουμε το σακουλάκι ανοιχτό και πιέζουμε με τα χέρια μας να σπάσουμε τα πατατάκια σε μικρά κομμάτια. Αφού τα σπάσουμε, αν θέλουμε τα βάζουμε και αυτά σε ένα μπολάκι.
  • Βουτάμε το κάθε κομμάτι κοτόπουλο στο αλεύρι, στη συνέχεια το βουτάμε στο μείγμα με τα αυγά και τέλος στο σακουλάκι ή στο μπολάκι με τα πατατάκια.
  • Αφήνουμε κάθε κομμάτι στο ταψάκι και αφού τα ετοιμάσουμε όλα, τα ψήνουμε για 25'.
  • 2' πριν τα βγάλουμε, στρώνουμε τις τορτίγιες σε ένα ταψάκι και τις ζεσταίνουμε ελαφρώς. Κόβουμε τις κορδέλες από τα καρότα και ετοιμάζουμε τις πρασινάδες μας.

Για τη σάλτσα:

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολάκι και δοκιμάζουμε για αλατοπίπερο.

Για τη συναρμολόγηση:

  • Βάζουμε σε ένα πιατάκι την τορτίγια, στη συνέχεια τις πρασινάδες και 2 κορδέλες από τα καρότα. Συμπληρώνουμε με 2 κομμάτια (εξαρτάται το μέγεθος) από το κοτόπουλο, βάζουμε ένα κουταλάκι από τη σάλτσα μας και κλείνουμε την τορτίγια σαν σουβλάκι.

Σημειώσεις

Τα σπιτικά πατατάκια φούρνου δεν ενδείκνυνται γι’ αυτή τη συνταγή (αντιθέτως τα πατατάκια φούρνου του εμπορίου κάνουν) επειδή γίνονται ή πιο μαλακά ή πολύ τραγανά και με το δεύτερο ψήσιμο θα γίνουν πολύ σκληρά. Η Έρη έφτιαξε πατατάκια πατάτας και γλυκοπατάτας φούρνου για το συνοδευτικό μας, αλλά για την κρούστα χρησιμοποίησε πατατάκια τηγανιτά.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




30 ΣΧΟΛΙΑ

eleni 21 Οκτωβρίου 2012 - 13:21

Το είχα δει πως κέρδισες στον διαγωνισμό και θέλω να δώσω τις καλύετρες ευχές μου στην αγαπημένη μου Ερμιόνη!!!!!!!!!
Πολλά φιλιά και υπέροχες οι τορτίγιες της Έρης μας!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 21 Οκτωβρίου 2012 - 00:27

Ευχαριστουμε πάρα πολύ παιδιά,
Μάρθα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει “ντΕρμπετΕρικο” !!!!!!!!! χαχαχαχαχα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fan 20 Οκτωβρίου 2012 - 22:45

Ωραίο το blog της Έρης και η συνταγή της ιδιαίτερη και πολύχρωμη!

Πολλά συγχαρητήρια για το διαγωνισμό! Θα επισκεφτώ κι εγώ ένα TGI να δω τι καλά ετοίμασες!

Καλή συνέχεια κοριτσάκι! Αργά η γρήγορα θα ξεχώριζες! Και εις άλλα πολλά και καλά!

{Fan, όπως λέμε sofan!}

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
gvarvakis 20 Οκτωβρίου 2012 - 20:30

Πολλά, πολλά, πολλά ……πολλά συγχαρητήρια Ερμιόνη μου!!!!
Μπράβο σου κοπέλα μου, 1000 μπράβο!!!
Πάντα επιτυχίες σε ότι κάνεις
Η δημιουργία της Έρης, αριστούργημα
Καλή συνέχεια
Φιλιά
Καλό βράδυ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στέλλας Κουζινομπερδέματα 20 Οκτωβρίου 2012 - 10:05

Τα συγχαρητήρια μου Ερμιόνη μου!!
Μπράβο σου και σε άλλα σπουδαία, εύχομαι!
Η μικρή στην κοιλίτσα σου πιστεύω πως είναι ‘γουρλού’, όχι οτι η μαμά της δεν έχει μαγειρικό ταλέντο ;)))!!!!!
Φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tanja 20 Οκτωβρίου 2012 - 09:19

Ερμιονη συγχαρητηρια για τη νικη σου στο διαγωνισμο και εις ανωτερα ευχομαι!!!
Συμφωνω με τις κοπελλες απο πανω και για μελλοντικη σας συνεργασια….
Ερη εγραψες παλι με τη συνταγη (και παρουσιαση και φωτογραφιες)!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 20 Οκτωβρίου 2012 - 04:14

Ερμιόνη μου, τα’παμε τα συγχαρητήρια, αλλά κανέναν δεν έβλαψε η επανάληψη! Γιούπιιιι!!!
Όσο για σένα Έρη μου, τι φτιάχνουν τα χεράκια σου, πουλάκι μου; Έλα λίγο να με βοηθήσεις να το κάνω κι εγώ αυτό!
Κι οι δυο μαζί,μήπως να σκεφτείτε τη μελλοντική σας συνεργασία με κάτι που θα θυμίζει την κοινή αρχή των ονομάτων σας “Ερ-Ερ” και να φτιάξετε ένα logo
ντΕΡ-μπεντΕΡ-ικο;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 19 Οκτωβρίου 2012 - 23:51

Συγχαρητηρια καταρχην για τον διαγωνισμο, οι εγκυουλες παντα εχουν καλη τυχη… Και μπραβο που συμμετεχεις στα guest post ειναι υπεροχη η ιδεα της Ερης…
Ελπιζω να συνεχισουμε με τον ιδιο ρυθμο και να συμμετεχουν και αλλα blog…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 19 Οκτωβρίου 2012 - 22:15

Ερμιόνη μου πολύ χάρηκα που έμαθα (από την Έρη) ότι κέρδισες τον διαγωνισμό. Μπράβο σου …το αξίζεις!
Όσο για την ανάρτηση μπράβο σας είστε υπέροχες και οι δύο και το ξέρετε ότι είμαι φαν σας!!!!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 19 Οκτωβρίου 2012 - 21:48

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για τη νίκη σου Ερμιόνη μου, πάντα τέτοια!
Όσο για την ανάρτηση τι να πω. Δυο από τα πιο αγαπημένα μου κοριτσάκια μαζί δε θα μπορούσαν να παρουσιάσουν κάτι λιγότερο! Μπράβο Έρη:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 19 Οκτωβρίου 2012 - 21:36

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου γιά τόν διαγωνισμό!Πολύ χάρηκα!!Τό μπλόγκ της Ερης τό παρακολουθώ !Πολύ ενδιαφέρων συνταγή!Τό δωράκι σου θά τό στείλω τήν Δευτέρα!Πάντα τυχερή σού εύχομαι!Καλό Σ/Κ!Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 19 Οκτωβρίου 2012 - 16:33

Αγαπητές κυρίες θα πρέπει να ξέρετε ότι η αγάπη μου και για τις δυο σας είναι μεγάλη. Τα φαγητά και γλυκά ιδιαίτερα για παιδιά τα έχω συστήσει σε μικρομαμάδες και από τις δυο σας.
Μπράβο σας και καλή συνέχεια.
Τα του διαγωνισμού Ερμιόνη εμείς τα είπαμε.
Καλό Σ/Κ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
SpIrToKoYto 19 Οκτωβρίου 2012 - 15:32

Ερμιονη μου,πολλά πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη σου χθες…σου τα λέω και από δω ,μια που είχα την ευκαιρία χθες να σου τα πω από κοντά,αλλά να δω και το υπέροχο πιάτο σου…
πάντα τέτοια χαρούμενα και σύντομα και τα άλλα τα πιό χαρούμενα…-:))

( για το πιάτο της Ερης,τί να πω…??…μιά εικόνα χίλιες λέξεις…μπράβο και στις δυό σας…)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 19 Οκτωβρίου 2012 - 15:24

Ερμιόνη μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η συνταγή, σ’ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ εγώ εύχομαι με την σειρά μου να έχουμε πολλές τέτοιες συνεργασίες!
Φιλάκια πολλά φίλη μου, θα τα πούμε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία 19 Οκτωβρίου 2012 - 15:02

Συγχαρητήρια για τη νίκη σου, γλυκιά μου Ερμιόνη!!!! Χάρηκα πολύ, πραγματικά, το άξιζες και με το παραπάνω!! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 19 Οκτωβρίου 2012 - 14:59

Ερμιόνη μου πολλά συγχαρητήρια που κέρδισες στο διαγωνισμό,χάρηκα πάρα πολύ, μπράβο!!!Συγχαρητήρια και για τη συνεργασία σας κορίτσια, τα είπα και στην Έρη, η παρουσίαση φανταστική, η συνταγή τέλεια!!!Τα blogs σας είναι απο τα αγαπημένα μου!
Φιλάκια πολλά, καλό Σαββατοκύριακο!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 19 Οκτωβρίου 2012 - 13:52

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου,
Σίγουρα το άξιζες και από όσο βλέπω από τις συνταγες σου αξίζεις ακομη περισσότερα! Εγώ πάντως θα επισκεφτώ τα Fridays για να δοκιμάσω από κοντά το πιάτο σου και θα σου πω εντυπωσεις…
Όσο την ανάρτηση της φίλτατης Έρης, φαίνεται πολύ λαχταριστό πιάτο και σίγουρα ταιριαστό με το blog σου.
Συγχαρητήρια και πάλι Ερμιόνη μου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Jenny 19 Οκτωβρίου 2012 - 14:19

Μπράβο στα φανταστικά κορίτσια για τη συνεργασία, στην Έρη για τη συνταγή και στην Ερμιόνη για την επιτυχία στο διαγωνισμό! Είστε και οι 2 από τις αγαπημένες μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
notoula 19 Οκτωβρίου 2012 - 14:04

Εύχομαι συγχαρητήρια για την νίκη σου.
Είστε και οι δύο καταπληκτικές και φαίνεται ότι ό,τι κάνετε το κάνετε με μεράκι.
Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 19 Οκτωβρίου 2012 - 13:53

Όταν δύο νεαρές,πρόθυμες,δημιουργικές,δυναμικές κυρίες συνεργάζονται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι, παρά μια συναρπαστική περιπέτεια στον ατελείωτο κόσμο της μαγειρικής!!Υπέροχη η πρόταση της Έρης,πικάντικη και λαχταριστή,η δε εμφανιση συναρπαστική!!!
Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή, αλλά και τη νίκη σου στον διαγωνισμό!Πιστεύω πως ότι έχεις παρουσιάσει μέχρι σήμερα αξίζουν συγχαρητηρίων και βραβείων,αφού είναι ευφάνταστο,νόστιμο,πρωτότυπο και ευκολομαγείρευτο!Και εις ανώτερα!!Με φιλιά πολλά,πολλά σου εύχομαι να είσαι πάντα δημιουργική και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 19 Οκτωβρίου 2012 - 11:44

Οταν δύο από τις αγαπημένες μου food bloggers συνεργάζονται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι τέλειο από κάθε άποψη!!!
Υπέροχη η συνταγή της Ερης, και τόσο όμορφα στημένη που δεν σου κάνει καρδιά να χαλάσεις αυτό το αριστούργημα!
Φιλιά και στις δυο σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 19 Οκτωβρίου 2012 - 11:28

Ερμιόνη, συγχαρητήρια για την χθεσινή σου επιτυχία στον διαγωνισμό των Friday’s. Συγχαρητήρια και στην Έρη, για τις ωραίες τορτίγιες που μας προτείνει σήμερα. Θα τις τιμήσουμε. Μπράβο κορίτσια, για την όμορφη φιλία που διατηρείτε, έστω και εξ απόστάσεως!
Καλό μεσημέρι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
elena 19 Οκτωβρίου 2012 - 10:50

Πολλά πολλά συγχαρητήρια Ερμιόνη που κέρδισες στον διαγωνισμό, πιστεύω το άξιζες. Μας το έχεις ήδη αποδείξει με τις συνταγές που αναρτάς που σκίζουν τόσο από γεύση όσο και από παρουσίαση…
Όσον αφορά την ‘Ερη , τι να πω… άλλη μια αξιόλογη food blogger με υπέροχες συνταγές, καταπληκτικά παρουσιασμένες! Για τις τορτίγιες θέλω να πω ότι φαίνονται πεντανόστιμες και σκίζουν από εμφάνιση!!!!!

Φιλιά και καλό Σ/Κ Ερμιόνη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 19 Οκτωβρίου 2012 - 10:38

Συγχαρητήρια, Ερμιόνη μου, και πάντα επιτυχίες στη ζωή σου!
Κι εσύ και οι Έρη είστε εξαιρετικές και δημιουργικές και χαίρομαι πολύ που είστε φίλες! Τι πιο όμορφο!
Κι εμείς σας καμαρώνουμε.
Φιλάκια πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria B. 19 Οκτωβρίου 2012 - 10:26

Ωραιότατη η συνταγή σου που φιλοξενεί η γλυκυτατη Ερη. Θερμά συγχαρητήρια για το διαγωνισμό !!!

Να χαίρεσαι την οικογενειά σου και με το καλό το καινουργιο σου μωράκι !!

φιλια πολλά και καλό σ/κ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 19 Οκτωβρίου 2012 - 10:09

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου για το διαγωνισμό.
Το άξιζες και η μπουμπού σου έφερε τύχη. Πολλά μπράβο και πάντα νίκες γενικώς και ειδικώς :)

Το blog της Ερης είναι απο τ αγαπημένα μου και νομίζω η συνταγή της ταίριαξε στο blog σου.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 19 Οκτωβρίου 2012 - 09:32

Γλυκεια μου Ερμιονη, χαιρομαι ιδιατερα που κερδισες στον διαγωνισμο! Το αξιζεις και ακομη παραπανω! Θα δοκιμασω την συνταγη σου συντομα και θα σου πω εντυπωσεις…
Καλα για την Ερη τι να πω? Υπεροχη συνταγη και συναρπαστικη παρουσιαση!
Χαιρομαι παρα πολυ που ειμαι φιλη σας και σας ευχομαι παντα επιτυχιες!
Πολλα φιλια
Μαρινα ♥♥♥

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 19 Οκτωβρίου 2012 - 09:28

Καλημέρες…τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα (και όχι μόνον τα κακά ευτυχώς!!) και πρωί-πρωί είδαμε όλες τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Συγχαρητήρια λοιπόν, κι’ από εδώ καλή μου Ερμιόνη.

Όσο για τις δημιουρίες σου αλλά και αυτές της Ερης, κόρες μου καλές κι’ αγαπημένες να σας προτείνω να συνεργαστείτε και να κάνετε κάτι απτό! Ενα ταχυφαγείο με τέτοιες απίστευτες μεξικάνικες γεύσεις….και να κάνετε delivery στους πεινασμένους (σχεδόν πάντα) αναγνώστες σας :-)))

Πολλούς πολλούς χαιρετισμούς και στις δύο σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 19 Οκτωβρίου 2012 - 09:13

Κέρδισες!!!! Γιούπιιιιιι!!! Μπράβο! Συγχαρητήρια! Πρέπει να πάω να το δοκιμάσω τώρα! Αααα! Θα πω, είναι η συνταγή μιας φίλης μου!!!
Πολύ χάρηκα! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 19 Οκτωβρίου 2012 - 08:56

Θερμότατα συχγαρητήρια που κέρδισες στο διαγωνισμό!!!!!!!!!!!!!!! Το ήξερα!! Το άξιζες!!! Και εις ανώτερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα