Παγωτό cheesecake φράουλα

Ένα αφράτο παγωτό cheesecake φράουλα, που ετοιμάζεται εύκολα χωρίς παγωτομηχανή! Είναι ιδανικό για το κλείσιμο του πασχαλινού -και όχι μόνο- τραπεζιού!

Παγωτό cheesecake φράουλα

Θέλω να μου πείτε την αλήθεια.
Ας υποθέσουμε ότι ο καλός σας έχει πάει βόλτα με τη μικρή. Το κινητό σας χτυπά και είναι ο καλός σας. Η φωνή του ακούγεται χαρούμενη και παιχνιδιάρικη:

«Έλα βρε, θέλω να σου πω κάτι αλλά μη φρικάρεις», σας λέει. Πολύ κακός πρόλογος, δεν συμφωνείτε; Οπλίζεστε με θάρρος και διστακτικά ρωτάτε «Ωχ… τι έκανες»; Ο καλός σας γελά, «Είμαι στο pet shop και πήρα κάτι για τη μικρή. Είναι πολύ ενθουσιασμένη». Καταλαβαίνετε αμέσως περί τίνος πρόκειται. Πλησιάζει το Πάσχα και η αγορά έγινε σε pet shop. Όχι, αυτό το ζωάκι δεν κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Πείτε μου λοιπόν, πώς αντιδράτε;

Και επειδή η ιστορία μας δεν είναι καθόλου υποθετική, αλλά πέρα για πέρα αληθινή, αλλάζω πρόσωπο στην εξιστόρηση και συνεχίζω.

Κλείνω το τηλέφωνο και είμαι εκνευρισμένη. Δεν μου αρέσουν οι βιαστικές αποφάσεις, ούτε οι αποφάσεις που λαμβάνονται εν αγνοία μου. Παίρνω βαθιές ανάσες και λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να έχω ηρεμήσει μέχρι μπαμπάς, κόρη και προφανώς κουνέλι να επιστρέψουν από τη βόλτα τους.

Στιγμιαία περνά από το μυαλό μου η σκέψη ότι το κουνέλι γίνεται ωραιότατο στιφάδο. Τη διώχνω αμέσως και ξεκινώ την γκρίνια υπό μορφή μονολόγου: «Δεν μας φτάνουν τα 5 καναρίνια, αποκτήσαμε και κουνέλι τώρα. Δεν θα είναι μέσα στο σπίτι όμως, το κλουβί θα τοποθετηθεί στο μπαλκόνι, πάει και τελείωσε. Και αφού το αποφάσισε και το αγόρασε ο Κωστής, ας ασχοληθεί εκείνος μαζί του».

Επιστρέφουν.
Τα μάτια της Ιφιγένειας λάμπουν από ενθουσιασμό. «Κοίτα μαμά, κοίτα»! Αρπάζει το κουνέλι από το σβέρκο -η μικρή και ατρόμητη κορούλα μου- και μου το δείχνει. Είναι κατάλευκο, χνουδωτό, με ροζ-κόκκινα μάτια. «Καλά βρε παιδί μου, από όλα τα κουνέλια, το δαιμονισμένο με τα κόκκινα μάτια βρήκατε να πάρετε;» λέω στον Κωστή, που σχεδόν κρατούσε την ανάσα του περιμένοντας να δει πώς θα αντιδράσω. Το παίρνω στα χέρια μου. Έχει πολύ γλυκιά φάτσα και είναι πολύ χαριτωμένο. Το κοιτώ κατάματα και καταλαβαίνω ότι την πάτησα για τα καλά.

Παγωτό cheesecake φράουλα

Κατόπιν δικής μου απαίτησης, το κλουβί τοποθετήθηκε στην κουζίνα για να προσέχω το καινούριο μας κατοικίδιο και να του μιλάω. Και φυσικά από το Σάββατο που το αποκτήσαμε, ασχολούμαι αποκλειστικά με τη φροντίδα του. Πόσο σοφά λέει ο λαός μας «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις».

Το κουνελάκι μας λοιπόν δεν έγινε στιφάδο. (Ακόμα). Αντί αυτού, γιορτάσαμε την άφιξη του στο σπίτι μας με ένα «μακάρι-να-μπορούσα-να-βρω-τα-κατάλληλα-λόγια-για-να-περιγράψω-πόσο-υπέροχο-είναι» γλυκό.

Ένα γλυκό που ήθελα να φτιάξω εδώ και αρκετό καιρό και που συνδυάζει δύο πολύ αγαπημένες κατηγορίες γλυκών: παγωτό και cheesecake. Ένα παγωτό cheesecake φράουλα λοιπόν! Ο Κωστής επιμένει ότι είναι το καλύτερο παγωτό που έχω φτιάξει ποτέ. Εγώ θα ήθελα απλά να σας προτρέψω να το φτιάξετε. Δεν θα χρειαστείτε παγωτομηχανή, ούτε καν πολλαπλά χτυπήματα με το μίξερ. Προμηθευτείτε το απόλυτο φρούτο της εποχής, ετοιμάστε το παγωτό από το Σάββατο και ολοκληρώστε με αυτό το πασχαλινό φαγοπότι.

Με ροζ-κόκκινα στοιχεία και η φωτογράφιση, έτσι για να ταιριάζει με το κουνέλι!

Θα τα ξαναπούμε σε μια εβδομάδα με καινούρια ανάρτηση. Μέχρι τότε να περνάτε όσο πιο όμορφα μπορείτε.
Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι καλό Πάσχα!

Παγωτό cheesecake φράουλα

Παγωτό cheesecake φράουλα

Eτοιμασία: 30 minutes
Αναμονή: 6 hours
Συνολικά: 6 hours 30 minutes
Μερίδες: 1500 γρ.
Ένα αφράτο και νόστιμο παγωτό που ετοιμάζεται χωρίς παγωτομηχανή και που έχει την αγαπημένη γεύση ενός cheesecake φράουλα!

Υλικά

  • 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα (1 συσκευασία)
  • 250 γρ. morfat creamy
  • 200 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 500 γρ. φράουλες
  • 200 γρ. μπισκότα digestive
  • 2 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση
 

  • Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τις αφήσουμε να στραγγίξουν.
  • Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε το morfat creamy μαζί με το τυρί κρέμα να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή κρέμα.
  • Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Προσθέτουμε το βούτυρο και δουλεύουμε το μίγμα μέχρι να μοιάζει με βρεγμένη άμμο.
  • Διαλέγουμε 12-14 φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μούλτι ή σε μπλέντερ. Τις προσθέτουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα να ενσωματωθούν.
  • Ψιλοκόβουμε τις υπόλοιπες φράουλες και τις προσθέτουμε στην κρέμα. Ρίχνουμε επίσης τα μπισκότα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις να ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Αδειάζουμε το παγωτό σε κατάλληλο δοχείο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον να παγώσει.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




51 ΣΧΟΛΙΑ

Νικολέττα 26 Σεπτεμβρίου 2015 - 00:47

Πολύ ωραία συνταγή!!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται να χρησιμοποιήσω παγωτομηχανή.Μήπως δεν θα έπρεπε να χτυπηθεί η Morfat πολλή ώρα και γίνει βούτυρο;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 26 Σεπτεμβρίου 2015 - 20:20

Νικολέττα,
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Δε θεωρώ απαραίτητη την παγωτομηχανή στη συγκεκριμένη συνταγή.
Το ζαχαρούχο γάλα βοηθά στο να πετύχουμε μια ωραία και μαλακή υφή, χωρίς κρυστάλλους.
Η morfat πράγματι δεν χρειάζεται πολλή ώρα χτύπημα, 1′ είναι αρκετό.
Θέλουμε ίσα-ίσα να αφρατέψει.
Ελπίζω να βοήθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 8 Μαΐου 2014 - 00:58

Δεν την είχα διαβάσει αυτή την ανάρτηση και, ξέροντας πόσο σου αρέσει η τάξη και ο “έλεγχος”, με την καλή έννοια πάντα, φαντάζομαι την πρώτη φρίκη που έφαγες, χαχα!
Το έχετε ακόμα το κουνελάκι; Ήθελα κι εγώ να πάρουμε αλλά φοβήθηκα μην το φάει το σκυλί και μην μυρίζει :/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 7 Μαΐου 2014 - 23:14

Σοφία μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται η παγωτομηχανή στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θέλεις ωστόσο το μίξερ για να χτυπήσεις καλά τα υλικά σου και να έχεις ένα ωραίο και αφράτο μίγμα.
Και κατόπιν με απαλές κινήσεις ενσωματώνεις τις φράουλες και τα μπισκότα.
Άρα μίξερ και σπάτουλα και είσαι μια χαρά!
Ελπίζω να βοήθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ShareYourLikes 7 Μαΐου 2014 - 14:01

Ερμιόνη είδα τη φωτό στο λινκ πάρτυ και έσπευσα! Μου τρέχουν τα σάλια! Μια ερώτηση έχω. Έχω παγωτομηχανή. Να το βάλω εκεί ε;
(Πωπω ζημιά που μου κάνεις πάντα!)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Evagelia 7 Μαΐου 2014 - 13:36

Η συνταγή φαίνεται υπέροχη…Θα την κάνω σίγουρα και θα σου πω!!!
από το λινκ πάρτυ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΙΩΑΝΝΑ 7 Μαΐου 2014 - 13:33

Τέλειο φαίνεται,θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!!!(από party craftaholic)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη 7 Μαΐου 2014 - 12:50

ουφ! είμαι και εγκυος!!!! που να το βρω τωρα!! :)))))))))) Γιούλη (από πάρτυ Αθηνάς)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νίκη 7 Μαΐου 2014 - 11:32

Φαίνεται πεντανόστιμοοοο!!! Έρχομαι από το link party! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάγδα 7 Μαΐου 2014 - 11:05

Γιαμ, γιαμ… Τι άλλο να πω; Ό,τι και να πω θα είναι λόγια περιττά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 19 Ιουλίου 2013 - 12:40

Γεια σου Αναστασία!
Χαίρομαι που σου άρεσε το παγωτό!
Η αλήθεια είναι ότι στη δική μου περίπτωση δεν χρειάστηκε να το ανακατέψω ξανά.
Μήπως είχες κατεβάσει πολύ τη θερμοκρασία της κατάψυξης σου;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη διαφορά που θα μπορούσε να υπάρχει ανάμεσα στα δύο παγωτά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 19 Ιουλίου 2013 - 21:57

μαλλον επειδη έχω γεμάτη κατάψυξη (μικρο ψυγείο!!) μικρο το κακο βέβαια αφου μια χαρα βγήκε στο τέλος !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 19 Ιουλίου 2013 - 10:27

υπεροχη συνταγη και πανευκολη!!! την εκανα και σχεδον εξαφανίστηκε! αντι για φράουλες εβαλα μαρμελάδα. ηθελα να ρωτησω δεν το εβγαλες απο την καταψυξη να το ξαναανακατεψεις ; εγω το ελεγξα στις 3 ωρες και ειδα οτι ειχε πιασει σαν κρυσταλλακια απο πάνω. Το ανακάτεψα με μια κουταλα (δεν ηθελα να βαλω μιξερ μη διαλυθουν τα μπισκοτα)και το αφησα παλι στην καταψυξη. εγινε σουπερ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nemecis 26 Ιουνίου 2013 - 08:06

Ερμιονη το έφτιαξαν έχτες το απόγευμα και μέχρι το βράδυ είχαμε φάει σχεδόν το μισό (εννοείται οτι δεν είχαν περάσει 6 ώρες). Αντί για digestive έβαλα μπισκότα κανένας που τα βάζω κ στο κανονικό cheesecake.απλα τέλειο…..ευχαριστούμε πολυ για τη συνταγη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 13 Μαΐου 2013 - 13:25

Το έφτιξα φυσικά Παρασκευή βράδυ. Σάββατο πρωί ήταν έτοιμο 1 και κάτι κιλό παγωτού. Κυριακή μεσημέρι δεν υπήρχε! Μιλάμε μαγικό. Λες και έτρωγα chessecake φράουλα σε παγωτό! Και αυτά τα κομματάκια τα μικρά της φράουλας που τραγάνιζαν στο στόμα μας, ήταν η αποθέωση! Φτιάξτε το και θα γίνει το αγαπημένο σας!!!!
Ερμιόνη σ’ευχαριστούμε!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 9 Μαΐου 2013 - 07:32

Εγώ Ερμιόνη μου εξηγήθηκα από την αρχή, όποιος αγοράσει pet αυτός και θα το φροντίζει αλλιώς θα επιστραφεί στο κατάστημα. Εργάζομαι, φροντίζω αλλά δύο άτομα εκ των οποίων το ένα παιδί, βοηθάω στο διάβασμα, ψωνίζω, μαγειρεύω και έχω και το σπίτι. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι υπεραρκετά για ένα άτομο. Δεν μπορώ άλλες ευθύνες. Έτσι τα μόνα κατοικίδια που έχουμε είναι κάτι αδέσποτες γάτες που όποτε έχουμε τις ταίζουμε, όποτε δεν έχουμε βρίσκουν μόνες τους. Το παγωτάκι σου είναι ότι πρέπει τώρα που καλοκαιριάζει! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 8 Μαΐου 2013 - 16:59

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη και καλώς ήρθε το νέο μέλος στην οικογένεια (ελπίζω να μην γίνει στιφάδο το κακόμοιρο).
Υπέροχο το παγωτό σου και πολύ εύκολο. Μου αρέσει που πρόσθεσες και τα digestive.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 8 Μαΐου 2013 - 10:55

Ερμιονάκι μου χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!
Το παγωτάκι είναι φανταστικό!!!Μπράβο!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 7 Μαΐου 2013 - 22:47

Κατ´ αρχή να ευχηθώ χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Σε βρίσκω πολύ ανεκτική, εγώ ομολογώ ευθαρσώς ότι θα το επέστρεφα το κουνελάκι διότι πολλά τα καθημερινά τρεχάματα, πού να ανταποκριθώ σε ακόμα ένα! Να σας ζήσει πάντως αφού το υιοθετήσατε, πώς το λένε? Το παγωτό μου γνέφει φιλικά και το κρατάω για μελλοντική χρήση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 7 Μαΐου 2013 - 10:24

Βρε καλό μου…υποφέρω όταν μπαίνω εδώ μέσα :-)
Χρόνια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kate'sCakeBox 6 Μαΐου 2013 - 17:34

Χρόνια σας πολλά, με υγεία και ευτυχία!!Σας ανακάλυψα απο κάποια σχόλια!άπαιχτο το μπλογκ σας!!συναρπαστικες δημιουργίες!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 4 Μαΐου 2013 - 22:05

Υπέροχο το παγωτό, υπέροχη η ανάρτηση και το κουνελάκι ελπίζω να μην είναι ιδιαίτερα απαιτητικό!!! -:)))
Καλή Ανάσταση Ερμιόνη μου!!!
Καλά να περάσετε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 4 Μαΐου 2013 - 11:33

αμάν αμάν! Σε νιώθω για το ξαφνικό τηλεφώνημα! Εγώ μπορεί ούτε την πόρτα να μην άνοιγα:)))
Και τελικά καταλήγει η μανούλα να προσέχει το κατοικίδιο, σαν το τρίτο της μωράκι ε? Κάνε πρόβες Ερμιόνη!!!
Το παγωτό σου είναι χάρμα οφθαλμών! Μας αποζημίωσε η αναμονή!
Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 4 Μαΐου 2013 - 10:19

Ερμιόνη μου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! καλη Ανάσταση! Να χαιρεσαι ολη την οικογένεια!!! Το παγωτό θα το κάνω σήμερα, έκπληξη στον άντρα μου Γιώργο -γνωστός φραουλάκιας!- και θα σου γράψω εντυπώσεις! Την κατάλληλη στιγμή έκανες την ανάρτηση, έψαχνα κάτι πρωτότυπο και εύκολο!

Ευχαριστούμε
να εισαι καλα!
Ροδόπη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 4 Μαΐου 2013 - 08:06

Καλημέρα Ερμιόνη μου, μ’έπιασαν λιγούρες με το παγωτό σου,μιαμ…Σε καταλαβαίνω απόλυτα με το “εγκεφαλικό λόγω κουνελιού” γιατί εμείς κάναμε το λάθος ν’αγοράσουμε όχι ένα αλλά δυο κουνέλια στα παιδιά μας όταν ήταν μικρά,και η ακόμα πιο φαεινή ιδέα είναι ότι τους πήραμε αρσενικό και θηλυκό..Δεν προλαβαίναμε να πηγαίνουμε τα μωρά τους στο pet shop..Είναι πάρα πολύ γλυκούλια όμως..Εύχομαι Καλή Ανάσταση, φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 3 Μαΐου 2013 - 22:16

Καλώς το δεχτηκατε το νέο μέλος της οικογένειας! Δεν πιστεύω να δούμε στιφάδο στις επόμενες αναρτήσεις… :-)
Το παγωτό φανταστικό! Με βάζεις σε πειρασμό και δεν κάνει!
Καλή Ανάσταση, Ερμιόνη μου! Να περάσεις όμορφα!!!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 3 Μαΐου 2013 - 17:09

Καλό μήνα Ερμιόνη μου!!Τό πόσο γέλασα μέ τήν αφήγησή σου,δέν λέγεται!!!Εχη κουνελάκι μία φίλη μου,τόν Λουκούκο,καί τόν φέρνη βόλτα σπίτι μου!!Τί υπέροχο παγωτό!!Αγαπημένη γεύση τό cheesecake!Οτι πρέπει μέ τήν ζέστη!!Από παρουσίαση,σκίζεις!!!!Καλό Πάσχα!!Καλή Ανάσταση!!Νά περάσετε υπέροχα μαζί μέ τό κουνελάκι σας!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fan 3 Μαΐου 2013 - 16:26

ΧΕΧΕ! Το διαμονισμένο! Πολύ γέλασα! Ένα “ίδιο” είχε μια φίλη μου και το έλεγα “το κουνέλι του σατανά”! Καλή Ανάσταση! Ευχές για όοολη την οικογένεια και όοολα τα κατοικίδια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 3 Μαΐου 2013 - 14:05

Πολύ λογική τη βρίσκω την αντίδραση σου:)
Να το χαίρεστε λοιπόν το κουνελάκι σας!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Ερμιόνη μου:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαραυγή 3 Μαΐου 2013 - 10:40

Εύχομαι από καρδιάς, η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίσει την καρδιά σου με αγάπη και γαλήνη!! Καλό Πάσχα σε σένα και τους δικούς σου ανθρώπους!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 2 Μαΐου 2013 - 22:24

Kαλό Πάσχα Ερμιόνη μου!
Να χαίρεσε την οικογένεια σου και …το κουνελάκι σας!
Το παγωτό σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τατιάνα 2 Μαΐου 2013 - 21:03

Γέλασα πολύ με την ιστορία σου!
Πάντα οι μαμάδες την πληρώνουν με τα ζωάκια…. χαχαχαχαχα
Το παγωτό δε, καταπληκτικό!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nemecis 2 Μαΐου 2013 - 20:55

Πως την πάτησες έτσι βρε Ερμιόνη? Χαχα!! Το παγωτό σου ειναι ακρως δελεαστικό κ ειμαι σε διαιτα διοτι οσο ημουν εγκυος αλλα κ για αρκετους μήνες αργότερα έφαγα τόνους παγωτο cheesecake

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 2 Μαΐου 2013 - 19:07

Nα χαίρεστε το νέο μέλος της οικογένειας, ευτυχώς ήταν μόνο στιγμιαία η σκέψη.
Καταπληκτικό θα έγινε το παγωτό cheesecake με τα μπισκοτάκια!
Να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά αυτή την εβδομάδα.
Πολλά φιλιά και καλό Πάσχα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 2 Μαΐου 2013 - 17:05

Πολύ ψύχραιμη σε βρίσκω εγώ θα τους είχα διώξει μαζί με το κουνελι
Καλό Πάσχα
Ξάνθη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ 2 Μαΐου 2013 - 17:04

Χα χα! Ωραίο το παγωτό, ωραίο το κουνελάκι, αλλά πιό ωραίο το μπλογκ σου!
Καλό Πάσχα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσούλα 2 Μαΐου 2013 - 16:54

Μου φαίνεται ότι ο άνδρας σου θα έκανε καλή παρέα με το φίλο μου…Εκτός από τα δύο ενυδρεία και τα τρία καναρίνια, τον βλέπω να κουβαλάει και κανένα σκυλάκι από τη δουλειά,γιατί-φυσικά- δουλεύει σε pet shop!!!Ειδικά, αν το πήρανε από τον Χολαργό,πολύ φοβάμαι ότι εκείνος τους το πούλησε το κουνελάκι…
Το παγωτό φαίνεται πολύ λαχταριστό!!!Αλλά από Δευτέρα…
Καλή Ανάσταση!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mari Beika 2 Μαΐου 2013 - 16:54

Ερμιόνη μου έμπλεξες μου φαίνεται με το κουνελάκι, γιατί θέλει φροντίδα.Είχαμε κι εμείς ένα και αναγκάστηκα να το επιστρέψω από κεί που ήρθε, βλέπεις κανένας δεν ασχολιόταν!! τώρα έχουμε σκυλάκι, που κανείς πάλι δεν ασχολείται! τέλος πάντων!!
Το παγωτό μου φαίνεται υπέροχο!!
Εύχομαι να έχετε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, φιλιά πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 2 Μαΐου 2013 - 16:23

Καλώς το δεχτήκατε Ερμιόνη μου το νέο μέλος της οικογένειας!
τι να πω για το παγωτάκι θα δοκιμαστεί λίαν συντόμως.
Καλό Πάσχα φιλενάδα και καλή Ανάσταση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 2 Μαΐου 2013 - 15:47

Φανταστικο παγωτο για μια πολυμελη οικογενεια! Και κουνελι και μωρο και παιδι και καναρινια και η χρονια δεν εχει τελειωσει ακομα. Θα το φτιαξω το παγωτο παντως. Με επεισες. Φιλιααα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bill Bar 2 Μαΐου 2013 - 15:42

Το παγωτό φαίνεται υπέροχο!Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!Όσο για το κατοικίδιο,εύχομαι το καλοκαίρι να σας βρει και με ένα γλυκό σκυλάκι!Καλό Πάσχα εύχομαι(χωρίς κουνέλι στιφάδο)!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 2 Μαΐου 2013 - 15:18

Ααααααα, εσείς πληθύνατε…. επικίνδυνα χα χα χααα!
Μα είδες πόσο πολύ λαχταράνε τα πιτσιρίκια για ένα ζωάκι??
Από την άλλη οι ταλαίπωρες μανούλες καταλήγουν να αναλαμβάνουν την φροντίδα τους!
Εσένα όμως όπως έχω ξαναπεί δεν σε φοβάμαι, είσαι ικανή να προσέξεις παιδάκια, ζωάκια, τα πάντα:)
Το παγωτάκι φοβερό Ερμιονάκι μου, γεια στα χεράκια σου!
Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση, να περάσεις πολύ όμορφα με τους αγαπημένους σου!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 2 Μαΐου 2013 - 13:36

Χμμ, τα κουνελάκια που είχα κάποτε εγώ στο πατρικό μου σπίτι στο χωριό και στην αυλή μετά από επιθυμία (και ασυγκράτητη όρεξη) του μπαμπά-αφεντικού έγιναν στιφάδο..
Σε κατάλληλη εποχή το πήρατε πάντως το κουνέλι, να το χαίρεστε κι ας μην είναι σοκολατένιο! :)

Ωραίο και εύκολο το σημερινό παγωτό και δε θέλει και μπλεντεροχτύπημα!

Φιλιά πολλά Ερμιόνη, καλές γιορτές να έχεις και να περάσεις πολύ όμορφα με (όοολη :) την οικογένειά σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 2 Μαΐου 2013 - 12:32

Σήμερα έψαχνα να βρω τι γλυκό θα κάνω!!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!!!
Καλό Πάσχα Ερμιόνη καλά να περάσετε !!!
Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 2 Μαΐου 2013 - 12:22

Καλώς όρισε το καινούργιο χνουδωτό μέλος στην οικογένεια σας! Δες το θετικά … κάνει καλό στην ψυχολογία των παιδιών ένα ζώο!
Καλό γλυκό Πάσχα σας εύχομαι σαν το σημερινό γλυκό σου … καλά να περάσεις με την οικογένεια σου και θα τα πούμε από βδομάδα :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
athina μπασιούκα 2 Μαΐου 2013 - 11:57

“Στιγμιαία περνά από το μυαλό μου η σκέψη ότι το κουνέλι γίνεται ωραιότατο στιφάδο”.
Χαχα! Γεια σου Ερμιόνη! Πραγματικά γέλασα πολύ!
Μπράβο σου για το ωραίο παγωτό. Εγώ μετ απαγωτό, δεν το ‘χω αλλά τις δικές σου τις γεύσεις τις βλέπω με άλλο μάτι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 2 Μαΐου 2013 - 11:49

Πόσο γλυκιά είσαι Ερμιόνη μου!!!Πόσο παραστατικά γράφεις και μας κάνεις πάντα να χαμογελάμε ή να συγκινούμαστε!!Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας!Θέλει ΚΑΙ αυτό φροντίδα!!!Καλό κουράγιο!
Όσο για το εξαίσιο εποχιακό παγωτό σου δεν έχω λόγια…γλυκό σε μορφή παγωτού με ροζουλί φυσική απόχρωση και επίγευση εαρινής νοστιμιάς!!Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το κάνω!!!
Καλό Πάσχα!!Να είστε καλά,να περάσετε υπέροχα και του χρόνου με υγεία πάλι!Φιλιά πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 2 Μαΐου 2013 - 11:01

Κρίμα….θα τρώγαμε στιφάδο από τα χεράκια σου!!!!

Σούπερ το παγώτο σου και πολύ εύκολο!!!

Καλό Πάσχα Ερμιόνη!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 2 Μαΐου 2013 - 10:59

Μεγάλωνει η οικογένεια βλέπω..χιχι.
Ωραία είναι τα κουνελάκια. Είχαμε κι εμείς πριν 2 χρόνια. Ενα κάτασπρο κουνελάκι τον Ιάσονα! (απεβίωσε μετά απο 4 χρόνια που το είχαμε)
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχει δουλίτσα.. Εγώ το είχα παρκάρει στη μαμά μου. Επαιζαν τα παιδιά μαζί του τον πρώτο καιρό.
Θέλει καθημερινό καθάρισμα το κλουβί, όσο μεγαλώνει, και ιδίως με τη ζέστη μη σου πω και δυο φορές την ημέρα. Αλλά είναι ωραία.

Τώρα στο παγωτό… απανωτά χτυπηματα. Εβαλα στο μάτι το προηγούμενο μου βάζεις κι αυτό τώρα. Φαίνεται πολύ ωραίο.

Ευχές για Καλή Ανάσταση Ερμιόνη μου.
Να περάσετε καλά
Καλό Πάσχα.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nicky Lamprinou 2 Μαΐου 2013 - 10:42

Θα πάρω λίγο παγωτάκι Ερμιόνη αφου το καλοκαίρι ήρθε νωρις φέτος.Φαίνεταιυπέροχο!
Καλό Πάσχα με υγεία, για σένα και την οικογένειά σου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 2 Μαΐου 2013 - 09:50

Ακομη δεν εχω φάει παγωτο… μηπως να αρχίσω με αυτο εδω????!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα