Ελαφρύ παγωτό φράουλα

Ελαφρύ παγωτό φράουλα

Πόσο συντηρητική μπορεί να είναι μία food blogger όσον αφορά το φαγητό;
Δεν το οφείλει τόσο στον εαυτό της όσο και στο αναγνωστικό της κοινό, να είναι ας πούμε λίγο παράτολμη και να δοκιμάζει ακόμα και τους πιο περίεργους συνδυασμούς υλικών;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ιδιαίτερα τολμηρή σε ότι αφορά τα υλικά που επιλέγω να συνδυάσω.
Δεν ξέρω γιατί. Ίσως οφείλεται στο ότι γενικά δεν είμαι παράτολμος άνθρωπος. Το αντίθετο. Δυσκολεύομαι κάθε φορά που χρειάζεται να αφήσω οποιασδήποτε μορφής ασφάλεια.
Επιπρόσθετα νομίζω ότι μπορώ σε μεγάλο βαθμό να φανταστώ μια γεύση και καταλαβαίνω όταν κάποια έχει λίγες πιθανότητες να με ενθουσιάσει.

Αν περιηγηθείτε στις συνταγές του blog, θα καταλάβετε ίσως καλύτερα τι εννοώ.
Κάποιες μπορεί να έχουν μια τσαχπινιά, 1-2 υλικά ας πούμε πιο ιδιαίτερα ή ασυνήθιστα, αλλά δύσκολα θα βρείτε κάποιον συνδυασμό που να ταράζει τα ήρεμα νερά στα οποία πλέει αυτό εδώ το blog.

Αυτό δεν το αναφέρω ως κάτι αρνητικό. Είναι απλά ένα γεγονός.

Αγόρασα ένα σκαφάκι υπέροχες, κατακόκκινες και ζουμερές φράουλες.
Και ούτε μία στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να τις χρησιμοποιήσω ας πούμε σε μια σαλάτα. Είναι μία πολύ επίκαιρη και άκρως εμφανίσιμη πρόταση που κυκλοφορεί πολύ στα μαγειρικά blogs τέτοια εποχή, αλλά διστάζω. Μάλλον φοβάμαι ότι δεν θα μου αρέσει το γευστικό αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη πώς μπορώ να λέω κάτι τέτοιο όταν δεν το έχω δοκιμάσει; Μετά σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω μια δοκιμή, για να αποκτήσω και άποψη στο κάτω-κάτω, αλλά όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα επιλέγω να συνεχίσω εκ του ασφαλούς.

Πού και πού επιτρέπεται να έχουμε χαζά διλήμματα σωστά; Για παράδειγμα Star Wars ή Star Trek; Σουβλάκι ή πίτσα;
Και αν αυτή τη στιγμή σκέφτεστε κάτι της μορφής “φτιάξε μια σαλάτα με φράουλες και σταμάτα να μας ζαλίζεις”, δεν θα σας κατηγορήσω. Το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή θα το κάνω άλλωστε.

Όχι αυτή τη φορά και όχι με αυτές τις φράουλες όμως.
Αυτές αγοράστηκαν για συγκεκριμένο λόγο: να μεταμορφωθούν στο πιο ελαφρύ παγωτό φράουλα. Για να το φτιάξουμε χρησιμοποιούμε τα παρακάτω τέσσερα υλικά:

  • φράουλες
  • ξινόγαλα
  • χυμό λεμονιού
  • μέλι

Καθώς το παγωτό δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη παρά μόνο μέλι, το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικά γλυκό. Εάν δεν περιείχε ξινόγαλα θα το λέγαμε σορμπέ και η αλήθεια είναι ότι η υφή του μοιάζει πολύ με εκείνη του σορμπέ.

Η κουβερτούρα είναι προαιρετική, αν ωστόσο διαβάζετε το blog συχνά, καταλαβαίνετε ότι στην περίπτωσή μου είναι απαραίτητη και δεν γίνεται να παραλειφθεί.

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ελαφρύ παγωτό φράουλα που σας προτείνω είναι μια ωραία πρόταση για τον επίλογο του πασχαλινού τραπεζιού. Αν ωστόσο έχετε διάθεση για ένα πιο πληθωρικό επιδόρπιο, λίγη υπομονή μέχρι τη Μ. Πέμπτη. Θα σας ευχηθώ Καλό Πάσχα με σούπερ εύκολη πρόταση που συνδυάζει δύο αγαπημένες μου κατηγορίες γλυκών. Μήπως μπορείτε να μαντέψετε; Και όχι, η μία δεν είναι μπισκότα!

Ελαφρύ παγωτό φράουλα

Ελαφρύ παγωτό φράουλα

Eτοιμασία: 30 minutes
Αναμονή: 6 hours
Συνολικά: 6 hours 30 minutes
Γεύμα: επιδόρπιο
Λέξη-κλειδί: παγωτό φράουλα
Μερίδες: 1200 γρ.
Ένα ελαφρύ παγωτό φράουλα, που ετοιμάζεται με τέσσερα υλικά, έχει ωραία γεύση, υφή που θυμίζει σορμπέ και χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο.

Υλικά

  • 500 γρ. φράουλες καθαρισμένες και πλυμένες
  • 500 γρ. ξινόγαλα
  • 200 γρ. μέλι
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 100 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες (προαιρετικά)

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε, μέχρι να προκύψει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  • Το αδειάζουμε σε σκεύος που κλείνει με καπάκι και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-6 ώρες.
  • Μόλις το μίγμα είναι αρκετά κρύο, το αδειάζουμε στην παγωτομηχανή και ετοιμάζουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
  • Μεταφέρουμε το παγωτό σε κατάλληλο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Όταν θέλουμε να το καταναλώσουμε, το αφήνουμε εκτός ψυγείου για 15-20′.

Σημειώσεις

Η αρχική ιδέα εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




32 ΣΧΟΛΙΑ

Natasha 28 Ιουλίου 2013 - 14:59

yummy,yummy….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 8 Μαΐου 2013 - 17:09

Μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η χρηση του ξυνόγαλου, παρότι και εγώ είμαι σαν και σενα, σχετικα συντηρητική στα υλικά που χρησιμοποιώ και στο τι φτιάχνω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Olga StarDec 2 Μαΐου 2013 - 08:53

Μμμμ…. θα το δοκιμάσω σίγουρα, τα παιδιά μου θα ξετρελαθούν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 2 Μαΐου 2013 - 07:32

Καλή Ανάσταση Ερμιόνη μου! Καλά να περάσετε!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
donkey and the carrot 1 Μαΐου 2013 - 22:11

Μα πόσο τέλεια τα ποστ σου! Τι φωτογραφίες! Εχω μια σαλάτα τέλεια με φράουλες και σπανάκι!!! Σε φιλώ στα μαγουλάκια γλυκειά μανούλα και σου εύχομαι καλό Πάσχα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 1 Μαΐου 2013 - 00:10

Πρέπει να είναι και πού νόστιμο και δροσερό ,μου αρέσει πολυ σαν ιδέα,εξάλλου φράουλες με γιαουρτι ταιραζουν καταπληκτικα ,γιατι όχι και με ξυνόγαλα? φιλια πολλά,καλό ΠΆΣΧΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 30 Απριλίου 2013 - 16:44

Εγώ πάλι βρίσκω ότι ταιριάζουν τα γευστικά μας γούστα και δεν θεωρώ ότι για να είναι κάποιος τολμηρός πρέπει να βάλει φράουλες στη σαλάτα..
Ένα είναι σίγουρο και το έχω αποφασίσει! Θα πάρω παγωτομηχανή! Χαχα, σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 30 Απριλίου 2013 - 15:08

Τέλεια συνταγή Ερμιόνη μου!!Τό ξινόγαλο μού αρέση πολύ σάν γεύση!!Σίγουρα θά είναι πολύ νόστιμο!!Μετά τήν νηστεία θά δοκιμαστεί!!Εξαιρετική η παρουσίαση σου καί καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου!!Εγραψες πάλι!!Καλή Μεγάλη εβδομάδα!!Καλή Ανάσταση!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 30 Απριλίου 2013 - 13:04

Ερμιόνη μου, εγώ πάλι πάω στο άλλο άκρο! Από τους πολλούς πειραματισμούς, έχω αλλάξει τα φώτα σε όλα τα φαγητά… χαχαχα!
Το παγωτάκι φαίνεται σούπερ και σίγουρα οι φράουλες αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο! Την επόμενη φορά φτιάξε και τη σαλάτα όμως!!!
Πολλά φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 30 Απριλίου 2013 - 11:40

Να γιατί μου αρέσει η άνοιξη! Όλοι οι bloggers αρχίζουμε τα παγωτά που τα λατρεύω. Τέλειο, δροσερό και απόλυτα στο πνεύμα της εποχής το παγωτό σου Ερμιόνη μου! Ότι πρέπει για να αλλάξουμε γεύση μετά την κρεατοφαγία της Κυριακής! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 30 Απριλίου 2013 - 09:05

Κική μου, η σοκολάτα είναι εντελώς προαιρετική! Φυσικά και μπορείς να την παραλείψεις!

Έφη μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Μαριλένα, το ιδανικό για μένα πασχαλινό τραπέζι έχει -εκτός από τα κρέατα- σαλάτες, 1-2 πίτες, τζατζίκι, αυγά και τυράκια! Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο!

Δημητρούλα μου, αν δεν κάνω λάθος το αριάνι είναι ξινόγαλα, οπότε μπορείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσεις! Ελλείψει παγωτομηχανής, θα μπορούσες ίσως να δοκιμάσεις τον παραδοσιακό τρόπο με τα χτυπήματα!

Μαριαλένα, όπως έγραψα και παραπάνω, μπορείς να δοκιμάσεις τον κλασικό τρόπο με τα χτυπήματα!

Λίτσα μου, ευελπιστώ κι εγώ ότι κάποια στιγμή θα τα πούμε, που θα μας πάει;;

Ελενάκι, ήμουν σίγουρη ότι θα με προέτρεπες να φτιάξω τη σαλάτα!!

Μίνα μου, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Πράγματι το cheesecake αλλά και το brownie είναι από τις πολύ αγαπημένες μου κατηγορίες γλυκών! Έχω ήδη φτιάξει cheesecake brownie βέβαια, οπότε όχι δεν είναι αυτό το γλυκό στο οποίο αναφέρομαι! Ήταν πολύ καλή η μαντεψιά σου όμως!!

Ασπασάκι, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 29 Απριλίου 2013 - 23:20

Ερμιονάκι μου, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου! Οι συνταγές σου είναι πολύ “ψαγμένες” και έχουν πολλές τσαχπινιές (όχι μόνο μία). Π.χ. χθες το πρωί είχα όρεξη να φτιάξω γλυκό. Λέω, αχ τι ωραία, θα βρω γλυκάκι από την Ερμιόνη. Βέβαια το αποφάσισα την τελευταία στιγμή και δεν είχα φροντίσει να προμηθευτώ τα υλικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά δεν έφτιαξα τίποτα γιατί σε όλες τις συνταγές που επέλεξα, μου έλειπε κάποιο υλικό. Δεν το λέω για κακό. Εγώ φταίω. Έπρεπε να είχα ψωνίσει από το Σάββατο. Απλά είναι τόσο “ψαγμένα” αυτά που φτιάχνεις, που σου βγάζω το καπέλο. Έχεις πολύ εκλεπτυσμένο γούστο για αυτό και λατρεύω το blogάκι σου ;)

P.S. Περαστικά στα ζουζουνάκια σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
effie_ 29 Απριλίου 2013 - 20:16

επειδή ανήκω στην λίγο σπάνια κατηγορία ανθρώπων που δεν τους αρέσει το παγωτό νομίζω οτι είναιμια πολύ ωραία συνταγή για να δροσιζόμαστε με κάτι και εμείς θεωρώ οτι φέρνει πιο πού σε σορμπέ και πραγματικά το ελπίζω γιατί μοιάζει τοοοοόσο λαχταριστό!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 29 Απριλίου 2013 - 19:55

Ερμιόνη, εγώ είμαι της άποψης, ότι πρέπει να τολμάμε καινούργιους συνδυασμους στην κουζίνα. Έστω και για δοκιμή. Το παγωτό φράουλα, είναι πολύ ωραία πρόταση πράγματι, για να κλείσει ένα γεύμα με αρκετά λιπαρά, όπως είναι το πασχαλινό.
Δεν θα μαντέψω τι μας ετοιμάζεις για την επόμενη ανάρτηση. Θα περιμένω την έκπληξη!
Καλή Μ. Εβδομάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 29 Απριλίου 2013 - 19:42

Μια blogger το οφείλει κυρίως στον εαυτό της να δοκιμάζει νέα υλικά και συνταγές, αλλά από την άλλη αφού προτείνει συνταγές στους αναγνώστες της είναι λογικό οι πειραματισμοί της να έχουν ένα όριο. Και το όριο συνήθως είναι η γεύση της και τα υλικά που αγαπά ή αντιπαθεί. Άλλωστε οι περισσότεροι λειτουργούμε με το ένστικτο όταν διαλέγουμε συνταγές και τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται σωστό.
Μην αγχώνεσαι, το blog σου δεν πλέει σε τόσο ήρεμα νερά όσο νομίζεις και καθώς είσαι μια blogger σε αναζήτηση θα το κρατάς πάντα φρέσκο, με νόστιμες συνταγές και όμορφες φωτογραφίες.

Να μαντέψω ότι το ένα είναι cheesecake και το άλλο ένα μπράουνι ίσως, με νουτέλα;
Υπέροχο το παγωτό και τι χρώμα! Πολύ μου αρέσει που χρησιμοποίησες ξινόγαλα (διόλου συντηρητικό).
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 29 Απριλίου 2013 - 17:55

Ερμιονάκι μου καταπληκτικό το παγωτό σου!!!Θα το φτιάξω σίγουρα δε γλυτώνει!!!!
Πολλα φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 29 Απριλίου 2013 - 17:29

Ερμιονάκι
Πρώτον: Φτιάξε οπωσδήποτε σαλάτα με φράουλες, θα την λατρέψεις!!
Δεύτερον: To παγωτό σου και μόνο που το είδα δροσίστηκα, που να το δοκιμάσω κιόλας!!
Θα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ένα όμορφο γεύμα!!
Τρίτον: Mαντεύω νουτέλα (οπωσδήποτε)και μασκαρπόνε (??).
Φιλάκια, καλή Μεγαλοβδομάδα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 29 Απριλίου 2013 - 17:19

Δεν είναι ανάγκη να είσαι παράτολμος για να κάνεις τη διαφορά, Ερμιόνη μου! Ακολούθα τα ένστικτά σου, τις ορέξεις σου και τις διαθέσεις σου, κι αυτός είναι ο πιο σίγουρος κι ευχάριστος δρόμος! Και για σένα και για μας!!! Κουκλίτσα η φραουλίτσα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Litsa Ch 29 Απριλίου 2013 - 17:14

Ωωωωω να είσαι σίγουρη ότι ΑΥΤΟ θα δοκιμαστεί! Και χαίρομαι που έχει μόνο μελάκι, μιας και κάνω δίαιτα. Αμέσως μετά τη νηστεία!
Φαίνεται υπέροχο.
Κρίμα κοριτσάκι μου που δεν κατάφερες να έρθεις στο συνέδριο, αλλά την επόμενη φορά θα τα πούμε οπωσδήποτε!
Σε φιλώ και είμαι περίεργη για την επόμενη ανάρτηση χμμμ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 29 Απριλίου 2013 - 16:49

Τι όμορφο!
Με αγαπημένα υλικά και μάλλον τολμηρή πρόταση παρά τις “αναστολές” σου.:)

Φιλιά Ερμιόνη μου!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 29 Απριλίου 2013 - 16:24

Πολύ ενδιαφέρον, σίγουρα θα κλείνει υπέροχα ένα γεύμα! Δεν εχω δοκιμάσει ακόμα το ξινόγαλα αλλά μάλλον ήρθε καιρός…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 29 Απριλίου 2013 - 16:17

Όταν διάβασα ξινόγαλα σκέφτηκα, ΩΧ!
Αλλά όταν είδα τα συστατικά σκέφτηκα, Yummy! Το μέλι θα το κάνει το παγωτό λουκούμι και οι σταγόνες σοκολάτας θα το απογειώνουν …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 29 Απριλίου 2013 - 15:38

Φαινεται υπεροχο! Συγχρητηρια! Προσοχη στην προελυεση της φραουλας! Μη γινομαστε αθελα μας συνενοχοι στο εγκλημα…
Φιλακια και καλη εβδομαδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marialena Papadopoulou 29 Απριλίου 2013 - 14:38

Κρίμα να μην έχω παγωτομηχανή!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 29 Απριλίου 2013 - 14:22

Πιο αυτούσια η φράουλα σε παγωτό δεν γίνεται! Ουσιαστικά είναι ένα παγωτό υγειινό και φραουλένιο στο έπακρο.
Μου αρέσε πολύ γιατί είναι ιδανικό και για μικούτσικα παιδάκια. Και ένα tought σοκολάτας για να μην μας πιάσει το μάτι… έτσι?? :) :)

Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 29 Απριλίου 2013 - 13:41

Έχεις πολύ πλάκα Ερμιόνη!! Πολύ γέλασα με “τα ήρεμα νερά” αυτού του μπλογκ:))))
Και για μένα πάντως, η πρώτη ιδέα όταν βλέπω φράουλες, είναι το παγωτό που τόσο λατρεύω!!!
Αλλά πάλι ξυνόγαλα; Δεν το βρίσκω βρε Ερμιονάκι στο Σμ. Κάνει το αριάνι; Βαριέμαι να φτιάχνω δικό μου ξυνόγαλα.
Επίσης αν δεν εχουμε παγωτομηχανη δεν μπορούμε να το φτιάξουμε;
Περιμένω τις συνταγές σου αλλα με πιάνεις αδιάβαστη. Δυο αγαπημένες κατηγορίες γλυκών κ η μια δεν είναι μπισκότα;;; Δύσκολος γρίφος! Ντόνατς ή σουφλέ;;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 29 Απριλίου 2013 - 13:31

Τι ωραιες φωτογραφίες… πόσο δροσιτικό φαινεται!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 29 Απριλίου 2013 - 13:20

Μια δροσερή ανάσα στην ΄΄περίεργη΄΄ καλοκαιρινή ζέστη του Απρίλη!Με τα αγαπημένα ανοιξιάτικα μυρωδάτα φρούτα που αυτή την εποχή προτιμώνται από όλους μας και για ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.
Ωαιότατη παρασκευή Ερμιόνη μου!Θα περιμένω και το γλυκάκι της Μεγάλης Πέμπτης για να αποφασίσω…
Φιλάκια πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 29 Απριλίου 2013 - 12:20

Ερμιόνη μου σίγουρα θα το δοκιμάσω για επιδόρπιο στο πασχαλινό τραπέζι! Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με καμιά ιδέα για συνοδευτικά του αρνιού / κατσικιού? Παιδεύομαι και δεν βρίσκω κάτι το ιδανικό! Κάτι που ούτε θα υπερκαλύψει το κατσίκι, αλλά και κάτι που θα είναι “τόσο”.. “όσο” ! Φιλιά και ευχαριστούμε για τις πάντα δροσερές και απλές ιδέες σου!
Μαριλένα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 29 Απριλίου 2013 - 11:21

Φράουλες με ξινόγαλα ή κεφίρ χτυπημένα στο multi πίνω καμιά φορά το πρωί σαν milkshake για να πάρω ενέργεια!
Αν οι φράουλες είναι λίγο ξινές το μέλι ταιριάζει και σίγουρα είναι προτιμότερο από τη ζάχαρη, μια χαρά light και γεμάτο βιταμίνες το σημερινό σου παγωτό. Θα το φυλάξουμε για τη δίαιτα μετά το Πάσχα μου φαίνεται! :)

Τώρα για τη δοκιμή νέων γεύσεων, ο καθένας έχει τα όριά του και τα κολλήματά του! Αν είσαι επαγγελματικά σεφ, είσαι υποχρεωμένος αν αλλάξεις νοοτροπία σχετικά με τις νέες γεύσεις. Αν είσαι όμως μια αγαπητή food blogger, μπορείς να φτιάχνεις και να δοκιμάζεις ό,τι θέλεις εσύ!

Αν δε σε “δω” ξανά μέχρι την Πέμπτη, εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα τις γιορτές, να ξεκουραστείς και χαρείς όσο μπορείς με τους αγαπημένους σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 29 Απριλίου 2013 - 11:14

Υπέροχο, τέλειο, ελαφρύ, αρωματικό και νόστιμο!!!!!! Μόνον που εγώ το θέλω χωρίς τη σοκολάτα αλλά δεν πειράζει…έτσι;;;;
Φιλιά και καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 29 Απριλίου 2013 - 10:03

άντε γειά…..πάω να φτιάξω παγωτό!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα