Παγωμένο γιαούρτι με 3 υλικά

παγωμένο γιαούρτι

Έχετε πάει στο McArthur Glen, το Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα;

Αυτό με τα σπιτάκια νεοκλασικού στιλ, τα όμορφα πλακόστρωτα σοκάκια, τα σιντριβάνια, τις περιποιημένες ολάνθιστες εκτάσεις, τα καταστήματα με τα επώνυμα brands και τον μεγάλο παιδότοπο;

Από τότε που μπήκε το καλοκαιράκι, το Χωριό έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς, ειδικά τις καθημερινές. Η αλήθεια είναι ότι η ώρα μας εκεί περνά αρκετά ευχάριστα. Και όσο περισσότερο το επισκεπτόμαστε, τόσο περισσότερο διαμορφώνουμε ένα πολύ συγκεκριμένο τελετουργικό, το οποίο πάνω-κάτω έχει ως εξής:

  • Στεκόμαστε στο κεντρικό σιντριβάνι και παρακολουθούμε την Ιφιγένεια να τρέχει ενθουσιασμένη γύρω από αυτό.
  • Αφού την πείσουμε -άλλοτε χωρίς και άλλοτε με αρκετό κόπο- να μας ακολουθήσει, κάνουμε τη βόλτα μας στα καταστήματα μήπως και βρούμε κάποια καλή προσφορά.
  • Ακολουθεί απαραίτητη στάση στον παιδότοπο, για να ανταμείψουμε τη μικρή μας κυρία για την υπομονή και την υποδειγματική συμπεριφορά της.
  • Κάποια στιγμή, καθώς χαίρεται, τρέχει και φωνάζει χαρούμενα μαζί με άλλα παιδάκια εντοπίζει το καρουζέλ που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από τον παιδότοπο. Έτσι, μαμά και κόρη καβαλάμε από ένα αλογάκι και ξεκινά το γύρω-γύρω.
  • Εάν έχουμε χρόνο στη διάθεση μας κάνουμε και τραμπολίνο, αλλιώς ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο για παγωμένο γιαούρτι στο Yasu.

Δεν σας κρύβω ότι το συγκεκριμένο το έχουμε συμπαθήσει ιδιαίτερα.

Στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι με ωραία γεύση, πλούσια κρεμώδη υφή και πάρα μα πάρα πολλές επιλογές για να το συνοδεύσουμε.

Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι παγωμένο γιαούρτι με βανίλια Μαδαγασκάρης και σιρόπι σοκολάτα-πραλίνα. Απλά υπέροχος. Νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα τον βαρεθώ και θα τον αλλάξω.

παγωμένο γιαούρτι

Ξέρετε τι γίνεται όμως;

Δεν είναι εύκολο να πηγαίνουμε καθημερινά στα Mc Arthur Glen και το Yasu. Κάτι τέτοιο είναι ασύμφορο όχι μόνο οικονομικά αλλά και χρονικά.

Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Ετοιμάζουμε το παγωμένο γιαούρτι στην άνεση του σπιτιού μας.

Με μόλις 3 υλικά, ετοιμάζουμε ένα υπέροχο και πολύ δροσερό επιδόρπιο.

Η υφή του όταν βγαίνει από την παγωτομηχανή είναι προκλητικά κρεμώδης, οπότε είναι προτιμότερο να το καταναλώσουμε εκείνη την ώρα, διότι όσο το παγωτό μένει στην κατάψυξη σκληραίνει.

Για να είμαι ειλικρινής, έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να το συνοδεύσω με φρούτα, μαρμελάδα, μέλι ή γλυκό του κουταλιού, με κάτι πιο υγιεινό τέλος πάντων. Και κάθε φορά νιώθω ότι κάτι μου λείπει και έτσι καταλήγω στη σοκολάτα με πραλίνα. Αλλά μη με αφήνετε να σας παρασύρω, εσείς να κάνετε το συνδυασμό που σας αρέσει και που σας ταιριάζει.

Φτιάξτε το παγωμένο γιαούρτι λοιπόν, προσθέστε τα συνοδευτικά της προτίμησής σας και απολαύστε.

Θέλετε και άλλες ιδέες για παγωμένο γιαούρτι;

Παγωμένο γιαούρτι

Eτοιμασία: 30 minutes
Αναμονή: 3 hours
Συνολικά: 3 hours 30 minutes
Γεύμα: επιδόρπιο
Λέξη-κλειδί: παγωμένο γιαούρτι
Μερίδες: 1200 γρ.
Με 3 μόλις υλικά, φτιάχνουμε ένα ελαφρύ και δροσερό παγωμένο γιαούρτι. Το σερβίρουμε με τα συνοδευτικά της επιλογής μας και απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις.

Υλικά

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 2 βανιλίνες

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε ένα μεταλλικό μπολ στην κατάψυξη να παγώσει.
  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο και ανακατεύουμε ξανά, για να βεβαιωθούμε ότι η ζάχαρη έχει λιώσει.
  • Μεταφέρουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και φτιάχνουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της. Βγάζουμε το μπολ από την κατάψυξη, αδειάζουμε εκεί μέσα το παγωτό και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
  • Επειδή το παγωτό σκληραίνει αρκετά στην κατάψυξη, όταν θέλουμε να το σερβίρουμε το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15'.

Σημειώσεις

Προσαρμογή συνταγής από το περιοδικό Γλυκές Ιστορίες – τεύχος 21 – Μάιος 2012.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




40 ΣΧΟΛΙΑ

Dimitra 23 Ιουλίου 2013 - 13:55

Μπορώ να απολαύσω frozen yogurt με τέτοια μπέμπα να με κοιτάει??? Τι φατσούλα τρομερή!!! Νομίζω διακρίνω μια σκανταλιά στο βλέμμα ή κάνω λάθος??? Αν μοιάσει στην αδελφή της, θα διαπρέψει:)))
Καλέ σου είπα??? Πήρα παγωτομηχανή χτες αλλά δεν την χρησιμοποιήσα ακόμα! Λείπαμε κάποιες μέρες, έμπλεξα με δουλειές και δεν έχω βρει χρόνο να της αφιερωθώ ολοκληρωτικά!
Φιλάκια στις ομορφιές σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 16 Ιουλίου 2013 - 11:38

Ωωωωω μωλέεεεεε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 15 Ιουλίου 2013 - 17:59

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!!Εχω πάη άπειρες φορές στό McArthur ,είναι καί κοντά μας,μέ τήν μικρή μου κόρη όταν ήταν εδώ!!!Πολύ όμορφο διαμορφομένο!!!Καί πάντα δοκιμάζουμε στό Yasu τό frozen yogurt!!
H συνταγή σου,πολύ δροσερή καί εύκολη!!!Σίγουρα θά τήν δοκιμάσω!!!Τό μωράκι σου,σκέτη γλύκα!!!Πώς μεγάλωσε!!!Νά τό χαίρεσαι!!Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 14 Ιουλίου 2013 - 09:53

Ερμιόνη μου τέλειο, μου αρέει πάρα πολύ το παγωμένο γιαούρτι είναι απολαυστικό και light!!!Η μικρούλα σου μεγάλωσε και είναι μια σκέτη γλύκα, να τη χαίρεστε!!!
πολλα΄φιλιά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eva Evita 13 Ιουλίου 2013 - 15:09

Ναι, είσαι τέλεια!! Σ΄ ευχαριστώ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria Fl 13 Ιουλίου 2013 - 15:06

Ωραία συνταγή και εύκολη!!!!θα μπει στην my to-do list!
H μπέμπα χωρίς να σε έχω φυσικά γνωρίσει από κοντά μου φαίνεται πως σου μοιάζει πολύ στο προσωπάκι!να σας ζήσει είναι κούκλα! φιλιά από Χίο χ χ χ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 13 Ιουλίου 2013 - 14:58

Eva Evita,
θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τη γνωστή μέθοδο με τα χτυπήματα.
Δηλαδή, μόλις ετοιμαστεί το μίγμα το βάζουμε στην κατάψυξη για 45′.
Στη συνέχεια το βγάζουμε από την κατάψυξη και το χτυπάμε με μίξερ χειρός ή ακόμα και ραβδομπλέντερ. Επαναλαμβάνουμε ανά 30′ για 3-4 φορές, μέχρι το παγωτό μας να μην έχει κρυστάλλους.
Ελπίζω να βοήθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eva Evita 13 Ιουλίου 2013 - 14:39

Θα μπορούσες να μας κάνεις μια αναπροσαρμογή της συνταγής για όσες δεν έχουμε παγωτομηχανη;; To βάζουμε κατάψυξη και ανακατεύουμε κάθε 1.5 ωρα επί 4-5 φορες;

Οντως το μωράκι σου είναι πανέμορφο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 12 Ιουλίου 2013 - 20:43

Θέλω να βουτήξω το παγωμένο γιαούρτι και να ζουπήξω το φοβερό μωρό!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 12 Ιουλίου 2013 - 20:18

Δεν χρειάζεται να σου πω πόσο υπέροχη είναι η μπέμπα σου, σου το έγραψαν όλοι φαντάζομαι! Συγχαρητήρια για το πιο εύκολο παγωτό ever! Μου αρέσει πολύ το παγωμένο γιαούρτι και σίγουρα θα το δοκιμάσω.
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 12 Ιουλίου 2013 - 18:18

Τι κορίτσαρος είναι αυτός. Προχτες κάναμε και εμεις ένα από τα παγωτά σου. Τα παιδια ξετρελάθηκαν. Θα τα κάνω όλα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
maria z 12 Ιουλίου 2013 - 10:47

συγνωμη πιο γιαουρτι και πρασινα αλογα? το μωρο ειναι αυτο??? αυτο θα φαω και θα αφησω το υπεροχο γιαουτροπαγωτο για τις αλλες!! απαιτω σε καθε αναρτηση να υπαρχει φωτο αυτου του αγγελου και του μεγαλυτερου φυσικα!!!φιλακια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lenia 12 Ιουλίου 2013 - 08:35

Υπέροχο το παγωτάκι σου,αλλά πιο υπέροχη η παρέμβαση!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 12 Ιουλίου 2013 - 08:26

Εγώ μια παράκρουση με το frozen yoghurt την έχω πάθει εδώ και καιρό! Ακόμη και το χειμώνα το έτρωγα σαν τρελή… Η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ από το κανονικό παγωτό γιατί είναι λιγότερο γλυκό και έχεις απίστευτους συνδυασμούς ανάλογα με τα κέφια της στιγμής!
Η συνταγή που μας δίνεις είναι πανεύκολη και πολύ οικονομική! Πρέπει να τη δοκιμάσω! Αλλά φοβάμαι ότι μετά δεν θα σταματάω να τρώω…
υ.γ. Πολύ μου άρεσαν οι παρεμβολές κατά την ώρα της φωτογράφισης!
Πολλά φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 12 Ιουλίου 2013 - 05:58

Toso efkolo kai toso afthendiko frozen yogurt!!!!!
Filia!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 11 Ιουλίου 2013 - 22:24

Ερμιόνη μου να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!
Τι ζουζουνάκι γλυκό είναι αυτό!!!
Το παγωτό σου είναι στα αγαπημένα μου, σου εύχομαι να χαίρεσαι τις όμορφες βόλτες της ζωής σου με τους ανθρώπους που αγαπάς!!!
Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 11 Ιουλίου 2013 - 21:06

Τι μωρό είναι αυτό!!!!Για φάγωμα!!!
Θα πάρω μηχανή δεν γίνεται!
Μου αρέσει πολύ το παγωμένο γιαούρτι!
Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Litsa Ch 11 Ιουλίου 2013 - 19:43

Μπορεί λόγω καλοκαιριού να χάθηκα, αλλά όταν μπαίνω τα βλέπω όλα μαζεμένα.
Με τρέλανες πάλι με τα παγωτά σου αχ και βαχ. Και oreo και nutela και γιαούρτι. Και η πίτα του βοσκού. Λάτρεψα μακαρονάδα και πίτσα. Ειδικά την πίτσα θα την φτιάξω. Ε, με ξέρεις τώρα…
Αλλά τα κουκλιά σου είναι όνειρο! Το Φιφίνι με το κουνελάκι τι γλύκα!
Και το μικρό παρεμβατικό σου πλάσμα είδε παγωτό κι έτρεξε. Έχει πιάσει το νόημα νομίζω!
Να τις χαίρεσαι κοριτσάκι μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nasia 11 Ιουλίου 2013 - 19:32

τι όμορφο που είναι!!!!! το μωρό φυσικά γιατί παγωτά δε φτιάχνω χαχαχαχα φιλάκια σε όλους σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenArt 11 Ιουλίου 2013 - 19:09

Αν συνεχίσεις την…τεκνοποίηση, να ξέρεις ότι το επόμενο θα είναι γιος……η μπουμπού σκέτη γλύκα αλλά με μιά εσάνς αγοριού…χα χα χα. Το παγωμένο γιαούρτι θα γίνει άμεσα….φιλάκια στις ζουζούνες και σε σένα Ερμιονάκι μου…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
athina μπασιούκα 11 Ιουλίου 2013 - 16:49

Εννοείται με σοκολάτα! Αλλά και το γλυκάκι βύσσινο, ακλό είναι :-) Ἠ η κομπόστα ροδάκινο. Όπως βλέπεις, κι εγώ κάνω διαιτητικές επιλογές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 11 Ιουλίου 2013 - 16:37

Αρχίζω λέγοντας σου να σου ζήσει το κουκλάκι σου :)

Δεν ήξερα οτι ειναι τόσο εύκολο! Δεν εχω παγωτομηχανή … κακώς τελικά! Αλλα θα το δοκιμάσω με ραβδομπλέντερ οπως διάβασα απο μια κοπέλα στα σχόλια και εχει ο θεός. Σίγουρα όμως θα το συνόδευσω με σοκολάτα :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 11 Ιουλίου 2013 - 16:34

να σε ρωτησω γτ ειναι πολυ απλη η συνταγη: δεν σου νερουλιαζει με σκετο γιαουρτι ή παιζει ρολο οτι εχεις παγωτομηχανη;

η μπεμπα ολα τα λεφτα!! σα ζωγραφια ειναι κουκλακι να τη χαιρεστε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mari Beika 11 Ιουλίου 2013 - 16:13

Έχω πάει στο MC μια φορά κι έχω δει την ουρά στο μαγαζί με το παγωτό γιαούρτι, αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω αυτό που παίρνεις γιατί έχουμε τα ίδια γούστα!
Φέτος έφτιαξα κι εγώ frozen yogurt και παρατήρησα ότι όντως σφίγγει πολύ αν μείνει στο ψυγείο, αναρωτιόμουν μήπως μπορώ να κάνω κάτι γι’αυτό και αποφάσισα να πειραματιστώ λίγο ακόμα!
Πάντως αυτό το παγωτό θα το ήθελα τόσο απλό όσο το δικό σου!
Φιλιά πολλά και στο όμορφο ζουζουνάκι σου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 11 Ιουλίου 2013 - 15:15

Αναμφισβητητα την παρασταση εκλεψε το μωρο σου!!! Ποια συνταγη να προσεξεις οταν βλεπεις αυτες τις ματαρες, τις μαγουλες και τα λαχταριστα μπουτακια;!! Φτου σκορδα! Να σου ζησει!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 11 Ιουλίου 2013 - 14:59

Να φάω το παγωτάκι….αλλά μπορώ να έχω και μια δαγκωνιά από αυτές τις λαχταριστές μπουτίτσες????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 11 Ιουλίου 2013 - 14:48

Ερμιόνη μου!!!!Είχα καιρό να δω τόσο όμορφο μωρό!!!Φιλώ γλυκά τα στρουμπουλά μπουτάκια της και το μαγουλάκι της!!!Να την χαίρεστε,όπως και την γλυκύτατη Ιφιγένεια!!!
Κεράστηκε παγωτό το μωρό ή μόνο το έβλεπε?….
Εμείς πάντως θα το τιμήσουμε !!!Αγαπάμε frozen yogurt με πραλίνα και σάλτσα σοκολάτας…όπως παρατηρείς και εμείς είμαστε της υγιεινής διατροφής!!!!
Φιλάκια πολλά,πολλά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 11 Ιουλίου 2013 - 14:36

Τι όμορφο μωρό είναι αυτό!!! Να το χαίρεστε Ερμιόνη μου.
Ωραία και εύκολη πρόταση, θα την δοκιμάσω.
Φιλιά πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 11 Ιουλίου 2013 - 13:58

Μια φορά πήγαμε, ωραία ήταν αλλά μας πέφτει λίγο μακριά..
Το frozen yogurt το λατρεύω όπως κι εσύ!
Η μικρή παρέμβαση…κούκλα!!! Ένα γλύκισμα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 11 Ιουλίου 2013 - 13:02

Πωπωωωω! Πώς μεγάλωσε η μπουμπούκα;; Κούκλα είναι!!! Να τις χαίρεστε και τις δυο τις κούκλες Ερμιόνη μου!!!
Όσο για το παγωτό γιαούρτι μου αρέσει αρκετά αλλά δεν τρελλαίνομαι κιόλας …εμένα το αγαπημένο μου είναι η μόκα και η φράουλα… αλλά λέω να το φτιάξω για το πάρτυ της μικρής μας!!! Γεια στα χέρια σου!
Φιλάκια!
Καλά να περνάτε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 11 Ιουλίου 2013 - 12:46

Πάνω που πήγαινα να θαυμάσω το υπέροχο και τόσο εύκολο γιαουρτοπαγωτο σου, είδα την μπουμπούκα και αποφάσισα ότι αυτήν αξίζει να την θαυμάσω πιο πολύ!
Μα πως μεγάλωσε, κουκλίτσα είναι!!
Να τις χαίρεσαι και τις δυο Ερμιονάκι μου!!
Ααααα, και να μην ξεχάσω να πάρω το μπολάκι μου φεύγοντας!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 11 Ιουλίου 2013 - 12:33

Εύκολο και γρήγορο με μόνο 3 υλικά??? Μέχρι και το μωρό το βλέπω έτοιμο να καταβροχθήσει το μπολάκι του.

Είναι πράγματι μια κουκλίτσα!!!
Όλο πτυχές και ζυμαράκια για τσίμπημα και φάγωμα έχει!!!

…Αχ, έκλεψε την παράσταση το μωρό!!!!!!!!

Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 11 Ιουλίου 2013 - 12:30

Καλέ τι μας λες τώρα για γιαούρτια και εμπορικά χωριά;;;;
Τι κούκλα είναι αυτή;;;;!!!!!Τι ωραία φωτογραφία!!!!!ΦΤΟΥ!!!!

Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 11 Ιουλίου 2013 - 12:05

Τι γλυκο μωρακι, για τσιμπημα ειναι!
Αν και σ’ εμενα αρεσει πολυ, το γιαουρτι δεν το πολυσμπαθουν οι αντρες μου, οποτε αποφευγω να φτιαξω. Τωρα που το σκεφτομαι ομως, την τελευταια φορα που εφτιαξα και το παντρεψα με το βυσσινο, σημειωσε ιδιαιτερη επιτυχια!
Φιλακια Ερμιονακι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 11 Ιουλίου 2013 - 11:29

Η μικρή είναι καταπληκτική, γλυκούλα και τσαχπινούλα! Να τις χαίρεστε και τις δύο! Το MacArthurGlen μου αρέσει κι εμένα για βόλτα, αλλά μου πέφτει μακριά κι έτσι έχουμε πάει λίγες φορές. Το παγωτό γιαούρτι θα το δοκιμάσω διότι είμαι φανατική γιαουρτοφάγος και βλέπω ότι έχει μπόλικο γιαούρτι μέσα άρα η γεύση θα είναι αυθεντική!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 11 Ιουλίου 2013 - 10:53

Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει δυο φορές το παγωμένο γιαούρτι με δυόσμο από την Dark Chef.
Δεν έχω παγωτομηχανή και το χτυπάω με το ραβδομπλέντερ πιστεύω ότι και η δική σου πρόταση μπορεί να γίνει έτσι.
Εκπληκτικό !!πότε μεγάλωσε η μικρή σου να τις χαιρόσαστε και τις δύο
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 11 Ιουλίου 2013 - 10:35

Πως μεγάλωσε το μωρό! Να σου ζήσει!
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ frozen yogurt αλλά η συνταγή σου είναι τόσο εύκολη που δεν νομίζω να μου ξεφύγει.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
gio kar 11 Ιουλίου 2013 - 10:28

κουκλακι το μωρο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 11 Ιουλίου 2013 - 10:15

Δεν εχω παει στο MC.
μου πεφτει καπως μακρια.

Επιτελους και ενα light δροσερο γλυκακι ;)

Τι ομορφο μωρακι ειναι τουτο!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 11 Ιουλίου 2013 - 09:37

Είναι η πιο απλή συνταγή για frozen yogurt που έχω δει και με την πιο αυθεντική γεύση γιαουρτιού φαντάζομαι!
Είχα δοκιμάσει το Yasu στο Mall στη Νερατζιώτισσα αλλά δε μου πολυάρεσε, το βρήκα πολύ πηχτό/συμπαγές για τα γούστα μου.
Αυτό το μέρος στα Σπάτα που λες όμως δεν το ξέρω καθόλου και μοιάζει ενδιαφέρον για καμιά πρωινή Σαββατιάτικη βόλτα!
Καλημέρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα