Μπισκότα με cranberries και σοκολάτα

Τα μπισκότα με cranberries και σοκολάτα έχουν όλα τα αρώματα και τις γεύσεις των Χριστουγέννων και είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τον αγαπημένο άγιο!

Μπισκότα με cranberries και σοκολάτα

Ποια είναι η αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη ταινία;

Η δική μου -εδώ και αρκετά χρόνια- παραμένει σταθερά το Love Actually.

Την είδα πάλι την Παρασκευή που μας πέρασε και το συναίσθημα ήταν για ακόμα μια φορά το ίδιο: ζεστό, γλυκό και υπέροχο!

Η ταινία συγκεντρώνει ένα εξαιρετικό καστ και αφηγείται τις παράλληλες ιστορίες των πρωταγωνιστών, ξεκινώντας 5 εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα και καταλήγοντας φυσικά στη μεγάλη αυτή γιορτή της αγάπης.

Το Love Actually συνδυάζει λίγο από όλα:

  • λίγο δράμα
  • αρκετή συγκίνηση
  • άφθονες δόσεις χιούμορ
  • κοινωνικές αναφορές
  • πολλή αγάπη
  • και φυσικά happy end

Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα σε αυτή την ταινία είναι ότι παρουσιάζει πολλές πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων, αλλά και της αγάπης ως έννοιας.

Παρά τη μεγάλη της διάρκεια, βλέπεται πάρα πολύ ευχάριστα. Το Love Actually είναι τόσο πλήρες, αστείο και ενδιαφέρον, που δίκαια αποτελεί την Νο 1 χριστουγεννιάτικη ταινία πλέον.

Ποια από όλες τις ιστορίες είναι η αγαπημένη σας;

  • Μου αρέσει πολύ αυτή του Χιου Γκραντ. Για ακόμα μια φορά υποδύεται υπέροχα το ρόλο του ερωτοχτυπημένου, αμήχανου, συμπαθέστατου και τσαμπουκαλεμένου Βρετανού πρωθυπουργού. Και μη μου πείτε ότι ο χορός του δεν είναι απλά επικός!
  • Εξίσου πολύ μου αρέσει και η ιστορία του συγγραφέα Κόλιν Φερθ. Που μπορεί να μη μιλά την ίδια γλώσσα με τον έρωτα της ζωής του, καταφέρνει ωστόσο να κάνει το αδύνατο δυνατό και να μας δώσει μερικές από τις πιο αστείες στιγμές της ταινίας.
  • Την παράσταση κλέβει εύκολα ο Μπιλ Νάι. Στο ρόλο του ξεπεσμένου ροκ σταρ που προσπαθεί να επανέλθει στο μουσικό προσκήνιο με το Christmas is all around me. Υπέροχος και πολύ εκφραστικός, χαρίζει πολλούς πόντους στην ταινία με την ερμηνεία του.

Αν με αφήσετε, μπορώ να σας μιλάω με τις ώρες και με τον ίδιο ενθουσιασμό για το Love Actually!
Νομίζω ότι είναι μια ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε -στην απίθανη περίπτωση που σας έχει διαφύγει μέχρι τώρα. Και να ξαναδείτε, γιατί πραγματικά είναι τόσο απολαυστική, που σε κάνει να τη χαίρεσαι όσες φορές και αν τη δεις. 

Μπισκότα με cranberries και σοκολάτα

Ας μιλήσουμε και για τα μπισκότα με cranberries και σοκολάτα.

Ωραία. Αφού είμαι σίγουρη ότι σας έπεισα να δείτε το Love Actually, ας προσπαθήσω τώρα να σας πείσω να δοκιμάσετε και αυτά εδώ τα μπισκότα με cranberries και σοκολάτα. Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική με πριν και θα σας πω γιατί αρέσουν σε μένα τόσο πολύ.

  • Έχουν όλα τα αρώματα και τις γεύσεις των Χριστουγέννων: τη ζεστή κανέλα, το δροσερό πορτοκάλι, τα ζουμερά cranberries και την πάντα επίκαιρη σοκολάτα.
  • Έχουν φανταστική υφή, καθώς εξωτερικά είναι τραγανά ενώ εσωτερικά συγκλονιστικά αφράτα.
  • Σας υπόσχομαι ότι θα νιώσετε πανέμορφα όταν τα πρώτα αρώματα ξεκινήσουν να αναδύονται από το φούρνο σας.

Πιστεύω στα αλήθεια ότι ο αγαπημένος άγιος θα ενθουσιαστεί με τα μπισκότα με cranberries και σοκολάτα που θα τον περιμένουν.

Έχει περάσει 1 ολόκληρη εβδομάδα από τότε που γράψαμε την κάρτα μας στον Άγιο Βασίλη και η μικρή επιμένει ότι θέλει να της φέρει ελικόπτερο.
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πως θα είχε αλλάξει γνώμη μέχρι τώρα, αλλά παραμένει σταθερή στην άποψη της. Το Σάββατο μάλιστα κατέβασε την κάρτα από το δέντρο, για να τη διαβάσει (όχι δεν διαβάζει ακόμα) και να επιβεβαιώσει ότι όλα είναι όπως πρέπει.

Μπισκότα με cranberries και σοκολάτα

Μπισκότα με cranberries και σοκολάτα

Eτοιμασία: 20 minutes
Μαγείρεμα: 16 minutes
Συνολικά: 36 minutes
Γεύμα: πρωινό, σνακ
Λέξη-κλειδί: μπισκότα με cranberries
Μερίδες: 20
Τα μπισκότα με cranberries και σοκολάτα έχουν όλα τα αρώματα και τις γεύσεις των Χριστουγέννων και είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τον αγαπημένο άγιο!

Υλικά

  • 220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο
  • 100 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 1 κ.γ. γλυκού κανέλα
  • 140 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 120 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 80 γρ. αποξηραμένα cranberries
  • 100 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

Εκτέλεση
 

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς με αντιστάσεις και στρώνουμε με λαδόκολλα δύο μεγάλα ταψιά.
  • Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα ανακατεύουμε το βούτυρο με τα δύο είδη ζάχαρης. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη κρέμα. Ρίχνουμε επίσης το ξύσμα πορτοκαλιού και την κανέλα.
  • Χαμηλώνουμε τη λειτουργία του μίξερ και ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι εναλλάξ με τη βρώμη. Μόλις ενσωματωθούν στη ζύμη σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε τα cranberries και τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά με μια ελαστική σπάτουλα.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε μπάλες και τις τοποθετούμε στο ταψί, αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους, γιατί τα μπισκότα απλώνουν αρκετά κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Τα ψήνουμε για 14-16′ μέχρι να δούμε ότι η περιφέρειά τους έχει ροδίσει ελαφρά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
  • Μεταφέρουμε τα μπισκότα σε αεροστεγές τάπερ και τα διατηρούμε εκεί.

Σημειώσεις

Η αρχική ιδέα εδώ.
 
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




40 ΣΧΟΛΙΑ

Χριστίνα 7 Φεβρουαρίου 2016 - 10:46

Ερμιόνη καλημέρα! Απλά να πώ κι εγώ πως έφιαξα αυτά τα μπισκότα (και ήταν τα πρώτα που έφτιαξα στη ζωή μου) και ήταν μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ για τη συνταγή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 7 Φεβρουαρίου 2016 - 10:53

Καλημέρα Χριστίνα!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου!
Μόλις κάθισα στον υπολογιστή για να πιω τον πρωινό μου καφέ και το μήνυμα σου ήταν το πρώτο που είδα! Οπότε όπως καταλαβαίνεις, μόλις μου έφτιαξες την ημέρα!
Χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσαν!
Να είσαι καλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ermioni 23 Δεκεμβρίου 2014 - 10:39

Καλημέρα!
Σε μια τέτοια περίπτωση (που ευτυχώς είναι αρκετά συνηθισμένη για πρωτάρες στην κουζίνα αλλά και μη) δύο είναι οι λύσεις: προσθέτουμε με προσοχή και κουταλιά-κουταλιά αλεύρι, μέχρις ότου να έχουμε μια ζύμη που να πλάθεται σχετικά εύκολα ή βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για αρκετή ώρα μέχρι να σφίξει.
Ελπίζω να βοήθησα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sof 30 Δεκεμβρίου 2014 - 13:14

η αληθεια ειναι οτι παρολο που παιδευτηκα,ενω τα μπαλακια που επλασα φαινονταν σαν λασπομπαλες,στο ψησιμο απλωσαν και τα μπισκοταν πηραν το σχημα που επρεπε..και η γευση αρεσε σε ολους!σημερα επειδη εχω τραπεζι θα τα ξαναφτιαξω ακολουθοντας τις συμβουλες σου! :) και ελπιζω σε ακομα καλυτερο αποτελεσμα ;) καλες γιορτες σε ολους!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sof 23 Δεκεμβρίου 2014 - 00:15

καλησπερα σας!!η ταινια πραγματικα ειναι απο τις αγαπημενες μου!και ηταν αρκετα καλος προλογος για να επιλεξω να δοκιμασω τη συγκεκριμενη συνταγη :)
ωστοσο εχω ενα προβλημα,σαν πρωταρα στην κουζινα..η ζυμη μου βγηκε υπερβολικα κολλωδης,σαν λασπη καπως,σε σημειο να μην μπορω να τη πλασω σε μπαλακια..οπως οπως τα τοποθετησα στη λαμαρινα..τι εκανα λαθος?υγ.φοβηθηκα να προσθεσω αλευρι μη μου βγουν πολυ σφιχτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 19 Δεκεμβρίου 2013 - 10:13

Τι ωραία ταινία! Τη βλέπω κι εγώ άνετα 100 φορές! Και τυχερός ο Άγιος Βασίλης να φάει τέτοια μπισκότα!
Εμείς δίνουμε τα δώρα Χριστούγεννα για να τα χαρεί μέσα στις γιορτές.. Και την Πρωτοχρονιά καινούριες πυζάμες και κάλτσες :-)
Τώρα εσείς με το ελικόπτερο.. δεν ξέρω πότε σας βολεύει η παράδοση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 18 Δεκεμβρίου 2013 - 22:49

Tην ταινία δεν την έχω δει, αλλά από την περιγραφή σου σίγουρα θα μου αρέσει.

Τα μπισκότα σου πολύ ωραία, με αγαπημένα υλικά.

Τα δώρα την Πρωτοχρονιά τα φέρνει ο Αι Βασίλης. Νομίζω είναι πιο ωραίο με την αλλαγή του χρόνου. Τώρα για το ελικόπτερο δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να το φέρει..χιχι.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 18 Δεκεμβρίου 2013 - 21:40

Πολυ ωραια τα μπισκοτακια σου,και ιδανικα στο να κατσεις να δεις την αγαπημενη σου ταινια και να φας μια πιατελα απο αυτάαααααα…η δικη μου αγαπημενη ειναι το …Ενω εσυ κοιμοσουν ,μπορω να τη βλεπω μια φορα το μηνα χαχαχ που λεει ο λογος…πολλα φιλια καλο βραδυ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 18 Δεκεμβρίου 2013 - 11:14

Ερμιονάκι μου γλυκό, τι να πρωτοσχολιάσω; Καταρχήν η ταινία αυτή είναι και δική μου αγαπημένη. Άνετα την βλέπω ξανά και ξανά και ξανά…

Κάθε φορά με εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες σου! Απογειώνουν τις δημιουργίες σου που από μόνες τους είναι σούπερ ντούπερ! Στο έχω πει ότι κατά καιρούς έχω φτιάξει πάρα πολλές συνταγές σου! Και όσες έχω δοκιμάσει είναι μία-προς-μία οπότε πλέον σε εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια…και ανοικτό το στόμα :)

Όσο για το ελικόπτερο που ζήτησε η μικρή σου, εμένα η Δάειρα ζήτησε ένα αυτοκίνητο!!! Και μάλιστα ροζ, φούξια και μωβ. Και επιμένει! Ρε τι πάθαμε…

Φιλάκια πολλά!!! Τα μπισκοτάκια είμαι σίγουρη ότι είναι γευστικότατα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 18 Δεκεμβρίου 2013 - 00:53

Ούφφφφ!! Ευτυχώς πρόλαβα αν και δεν ξέρω αν περίσσεψε κανένα μπισκοτάκι για μένα την αργοπορημένη!!! Ερμιόνη μου δεν έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία αλλά θα το κάνω και μάλιστα τρώγοντας μερικά από τα υπέροχα μπισκοτάκια που έφτιαξες!!!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marie-Anne 17 Δεκεμβρίου 2013 - 23:05

Θα φροντισω να δώ την ταινία γιατί δεν έτυχε μέχρι τώρα. Τα δώρα μας, ανέκαθεν τα άφηνε ο Αι-Βασίλης την Πρωτοχρονιά κάτω από το δέντρο. Όσο για τα λαχταριστά μπισκοτάκια σου, θα τα φτιάξω αύριο κι όλας αφού έχω όλα τα υλικά.
Καλές γιορτές σου εύχομαι!!!
Φιλάκια!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 17 Δεκεμβρίου 2013 - 21:23

Ωραία ταινία πραγματικά, ευχαρίστως θα την έβλεπα κι’ εγώ ξανά τούτες τις μέρες.
Μπισκοτάκια τέλεια και ότι πρέπει για την “φανατική” κατανάλωση μικρών και μεγάλων.
Έχω χάσει πια των αριθμό των ταψιών με μπισκότα που ψήνουμε σ’ αυτό το σπίτι…

Τα Χριστούγεννα, εμείς τα δίνουμε γιατί κανείς δεν μπορεί να κρατηθεί μέχρι την Πρωτοχρονιά. Την Πρωτοχρονιά “αθλοθετούμε” το φλουρί της βασιλόπιτας μ’ ένα δώρο και ελπίζουμε πως θα αρέσει και στον κερδισμένο!!
Φιλιά σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 17 Δεκεμβρίου 2013 - 14:20

Εγγύηση τα μπισκοτάκια, μαζί με την σοκολάτα και το άρωμα πορτοκαλιού, νομίζω πως τα cranberries έρχονται και δένουν! Εύκολα στην παρασκευή τους και μου φαίνεται ταιριαστά με τα Χριστούγεννα!
Όσο για την ταινία, την έχω δει και συμφωνώ πως όποιος θέλει στην οθόνη του κάτι ζεστό και τρυφερό αυτές τις μέρες για παρέα στο μασούλημα μπισκότων το βράδυ, είναι μια ιδανική πρόταση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 17 Δεκεμβρίου 2013 - 13:57

Δεν λέω….πράγματι ωραία η ταινία! Αλλά πειράζει που εγώ θα δώσω περισσότερη σημασία στα μπισκοτάκια με τα cranberries;;!! Αδυναμία μεγάλη, πεντανόστιμα, τα προσθέτω και εγώ όπου μπορώ, αλλά κυρίως τα τσακίζω σκέτα! Τώρα μάλλον θα αποκτήσω καινούργια αδυναμια: τα μπισκότα σου με την σοκολάτα και τα cranberries, τα οποία θα τα τσακίσω και μόνα τους, χωρίς την συνοδεία της ταινίας!!
Καλό μας μεσημέρι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kouzinista 17 Δεκεμβρίου 2013 - 10:40

Τυχερός ο Άγιος Βασίλης! Αυτά τα μπισκοτάκια μοιάζουν πεντανόστιμα. Η γευστική αντίθεση της σοκολάτας με τα γλυκόξινα cranberries σίγουρα απογειώνει τη γεύση τους και τα κάνει ξεχωριστά. Επιπλέον, η ιδέα του να φτιάξεις μπισκότα με πρόσχημα την αναμονή του Άγιου Βασίλη, μου αρέσει ιδιαίτερα αν και τα δικά μου παιδιά τον έχουν απομυθοποιήσει εδώ και χρόνια. Tι κρίμα! Ομολογώ ότι μου έχουνε λείψει οι εποχές της παιδικής αθωότητας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleni {The Foodie Corner} 17 Δεκεμβρίου 2013 - 09:31

Το κριτήριό μου συνήθως για μπισκότα, είναι το αν θα ήθελα την ώρα που τα βλέπω να τα βουτήξω σε γάλα ή τσάι. Και αυτά θα τα βούταγα ευχαρίστως, φαίνονται υπέροχα! Η ταινία είναι από τις πολύ αγαπημένες μου και μπορώ να τη βλέπω ξανα και ξανα, όπως επίσης όμως αξιόλογο είναι και το soundtrack. Όταν πρωτοβγήκε το είχα κατεβάσει και το άκουγα στο repeat – ακόμα και τώρα έχω κομμάτια του στο Spotify! Η ταινία όμως που σημάδεψε τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων ήταν η Μελωδία της Ευτυχίας… μόλις μεγαλώσουν οι μικρές σου λίγο βάλτες να τη δουν, είναι τόσο γλυκιά! Α, δώρα οπωσδήποτε το πρωί των Χριστουγέννων (με Αγγλίδα μάνα δε θα γινόταν αλλιώς για μας!)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My home 17 Δεκεμβρίου 2013 - 01:57

Και εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου ταινία για τα Χριστούγεννα. Θυμάμαι όταν βγήκε στους κινηματογράφους, έμενα ακόμα Αθήνα και πήγα μόνη μου να τη δω μετά τη δουλειά, τη πρώτη μέρα προβολής. Σιγά που θα περίμενα να βρω κάποιον να έρθει μαζί μου. Καλύτερη σκηνή φυσικά ο χορός του Hugh!! Δωράκια δίνουμε και εμείς Πρωτοχρονιά !! Το ελικόπτερο δε μου κάνει εντύπωση. Έτσι είναι και η δική μου κόρη. Λαχταριστά τα μπισκοτάκια σου! Μου άνοιξες την όρεξη!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 16 Δεκεμβρίου 2013 - 23:39

Μου αρέσει η αγαπημένη σου ταινία αλλά ο καλός μου τη βαριέται! Αλήθεια ο Κωστής τι λέει;
Τα δώρα σε εμάς ο Άγιος Βασίλης τα έφερνε την Πρωτοχρονιά. Η αλήθεια είναι ότι είχα πάντα τραπέζι τα Χριστούγεννα οπότε έπαιρναν αρκετά δώρα από τους συγγενείς και τους φίλους, θεωρούσαμε λοιπόν ότι θα τα χαρούν περισσότερο αργότερα.
Τα μπισκοτάκια σου είναι πολύ όμορφα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
athina μπασιούκα 16 Δεκεμβρίου 2013 - 23:13

Ετοιμαζόμαστε απόψε να δούμε το Love Actually, παρέα με ζεστή σουπίτσα και φρέσκο ψωμάκι! Κόλιν Φέρθ, δαγκωτό!
Τα δώρα ψηφίζω να τα δίνουμε τα Χριστούγεννα! Εγώ δηλαδή αυτό κάνω, αλλά ο καθένας έχει τους κανόνες που θέλει :-)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 16 Δεκεμβρίου 2013 - 23:06

Θα την δω την ταινία !!!!!!! Θα την δω οπωσδήποτε!!!
Ωραία ιδέα μου έδωσες!!
Λοιπόν τα μπισκότα σου είναι η δεύτερη ωραία ιδέα που δίνεις σήμερα!! Τι θα γίνει μαζί σου κοπελιά? Μια ανάρτηση γεμάτη ενδιαφέρον!!!

Δεν ξέρω τι λέει ο Κωστής και τι εσύ, πάντως εμείς τα δώρα τα δίνουμε την πρωτοχρονιά. Πρωτοχρονιά τα έπαιρνα εγώ ως παιδί, πρωτοχρονιά τα δίνω και ως μαμά στα δικά μου τα παιδιά!!
Μα ελικόπτερο?????????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 16 Δεκεμβρίου 2013 - 22:34

Λοιπόν ένταξή, εμένα με έπεισες! Θα πάω να δω τη ταινία,(αν και εγώ είμαι κορίτσι της περιπέτειας και του τρόμου)και παράλληλα θα τρώω αυτά τα μπισκότα :P
Καληνύχτααα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 16 Δεκεμβρίου 2013 - 20:10

Καλησπέρα, Ερμιόνη μου!
Τα μπισκοτάκια σου υπέροχα, τραγανά και καλοφτιαγμένα. Είσαι πλέον ειδική!
Όσο για τα δώρα παραδοσιακά στη χώρα μας δίνονται την Πρωτοχρονιά, μια και τα φέρνει ό Άγιος Βασίλης.

Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 16 Δεκεμβρίου 2013 - 20:00

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!!Τήν ταινία δέν τήν έχω δεί!!Καί παίζουν καί πολλοί αγαπαπημένοι μου,ηθοποιοί!!Θά φροντίσω νά τήν δώ!!!Τά δώρα,πάντα τά δίνουμε τήν Πρωτοχρονιά!!!!Τά μπισκοτάκια σου,νοστιμότατα !!Καί έχω καί cranberries!!!Θά τά δοκιμάσω!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 16 Δεκεμβρίου 2013 - 19:54

Ερμιόνη μου τέλεια η ταινία, μου αρέσει πάρα πολύ, λατρεύω τα χριστούγεννα!!!
Τα μπισκοτάκια σου τα βρίσκω καταπληκτικά, θα πάρω 2-3 φυσικά!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 16 Δεκεμβρίου 2013 - 18:20

Υπέροχη ταινία και ακόμα πιο υπέροχα τα μπισκοτάκια!!!!!!
Καλό βραδάκι! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 16 Δεκεμβρίου 2013 - 18:03

Ερμιονάκι μου όταν οι γιοι μου ήταν μικροί, τα δώρα τα βάζαμε τα Χριστούγεννα κάτω από το δέντρο, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν …. κρατιόμασταν μέχρι την Πρωτοχρονιά (μεγάλοι και μικροί ;-)
Ιδέα δεν έχω ποια μέρα είναι η σωστή, αλλά πιστεύω ότι η σωστή είναι αυτή που εμείς νοιώθουμε και θέλουμε να δώσουμε τα δωράκια!
Τι ξέχασα???
Μα φυσικά να πάρω υπέροχο, λαχταριστό, χριστουγεννιάτικο μπισκοτάκι!
Φιλάκια, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 16 Δεκεμβρίου 2013 - 17:27

Πως φαινεται οτι λατρευεις τα κρανμπερι;;;
Λοιπον, εμεις παντα διναμε τα δωρα τα Χριστουγενα, πρωτον γιατι γιορταζω και δευτερον γιατι η ημερα που συμβολιζει την αγαπη, το μοιρασμα ειναι η μερα των Χριστουγεννων. Την Πρωτοχρονια ανταλασσαμε κατι εντελως μικρο για το καλο, αλλα παντα μας περιμενε με την αδερφη μου και ενα τελευταιο δωρο που ηταν απο τον Αη Βασιλη και το βρισκαμε κατω απο το δεντρο δυο λεπτα μετα την αλλαγη του χρονου.
Και φετος στο γιο μου, θα του δωσω τα δωρακια του τα Χριστουγενα και θα κρατησω ενα μικρο μπλε αυτοκινητο που ζητησε με γραμμα στον Αγιο Βασιλη να το βρει το πρωι της Πρωτοχρονιας!
Με το καλο και καλες γιορτες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 16 Δεκεμβρίου 2013 - 17:14

Την λατρεύω αυτή την ταινία! Όπως και πολλές άλλες Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Είναι ρομαντικές και σε βάζουν στο κλίμα των εορτών αμέσως. Όπως και τα κουλουράκια σου! Πολύ γιορτινά Ερμιόνη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 16 Δεκεμβρίου 2013 - 16:00

τελεια τα μπισκοτάκια με την ταινία έχω μαι διαφωνία!! χαχαχα δεν είμαι φαν τέτοιων ταινιων γενικά…. οσο για το έθιμο στην ελλάδα τα δώρα δίννται πρωτοχρονιά ενώ στον υπόλοιπο κόσμο χριτούγεννα. εμείς κοζάνη παντως την πρωτοχρονιά κοιτάμε το δέντρο να δούμε το δωρα….ελικοπτρο;;χχαχαχα περίεργα γούστα η μικρη! μηπως ειδε τη διαφήμιση των λιντλ που ειχε ελικοπτερα αυτη τη βδομαδα;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mageirissa 16 Δεκεμβρίου 2013 - 15:40

Καλησπέρα!Το Love Actually είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες για Χριστούγεννα. Ωραία τα μπισκότα σου!Παίρνω κι εγώ!Φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 16 Δεκεμβρίου 2013 - 15:23

Φανταστική ταινία!!! Πολύ ευχάριστη!!!!
Θα φτιάξω μπισκότα και θα κάτσω αναπαυτικά στη πολυθρόνα να τη ξαναδώ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 16 Δεκεμβρίου 2013 - 14:19

Ξεκινώ απ’το τελος.Εμείς δώρα παίρναμε την Πρωτοχρονιά, στο εξωτερικό τα δινουν τα Χριστούγεννα.
Τα μπισκότα θεϊκά. Φουρνίζω όλο το ΣΚ, μπήκαν τώρα κι αυτά στη λίστα.
Η ταινία είναι κι εμένα απ’τις αγαπημένες μου, αν και η ιστορία που μ’αρέσει περισσότερο είναι της Κ.Νάιτλι, που την ερωτεύεται ο κολλητός του άντρα της.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lia Papadopoulou 16 Δεκεμβρίου 2013 - 14:02

Καλησπέρα, Ερμιόνη!!! υπέροχα τα μπισκότα σου!!! εγώ περιμένω τις ημέρες των γιορτών για να δω το love actually!!!Όσο για τα δώρα, εγώ θυμάμαι ότι μου τα έδιναν την Πρωτοχρονιά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lenia 16 Δεκεμβρίου 2013 - 12:17

τι σύμπτωση, το Σάββατο την είδα κ θυμήθηκα πόσο εξαιρετική είναι! Ο ξεπεσμένος ροκ σταρ κλέβει την παράσταση!Υπέροχα τα μπισκοτάκια σου!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 16 Δεκεμβρίου 2013 - 11:59

Αν και κινηματογραφόφιλη,η συγκεκριμένη ταινία μου ξέφυγε!!!!Και ευχαριστώ για την επισήμανση,
θα την δω οπωσδήποτε!!!Εξάλλου οι ταινίες,οι φιλικές και συγγενικές συγκεντρώσεις,το γιορτινό φαγοπότι και η χαρούμενη διάθεση, είναι τα κύρια συστατικά χαλάρωσης και οικογενειακού εορτασμού.
Τα μπισκοτάκια είναι φυσικά στο πρόγραμμα.Υπέροχα και όσο πρέπει τραγανά,θα συνοδέψουν το πρωινό ή απογευματινό μας ρόφημα.
Όσο για τα δώρα…Δε νομίζω ότι παίζει τόση σημασία πότε θα δοθούν.Την ίδια χαρά θα εισπράξουν μικροί μεγάλοι!!!!Στο σπίτι μου,τα δώρα ΄΄γυρίζουν΄΄…αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.Ανάλογα με την χρονική στιγμή που θα έρθει κάποιος ,εισπράττει και την χαρά του δικού του δώρου.Φροντίζω να υπάρχουν και κάποια μικρά ουδέτερα δώρα ,για τους απρόσμενους επισκέπτες.
Φιλιά πολλά πολλά Ερμιόνη μου!!!!
ΥΓ.Πώς καταφέρνεις πάντα και βγάζεις τόσο όμοια τα μπισκοτάκια σου???????Με κάποιο δοσομετρητή??

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 16 Δεκεμβρίου 2013 - 11:43

Εγώ να φανταστείς για τη συγκεκριμένη ταινία κάνω πάντα ειδική προβολή για φίλους, η οποία είναι κάτι σαν παράδοση για την παρέα μας, και είναι το θέμα της ανάρτησης της επόμενης Δευτέρας. Αγαπημένη ιστορία δεν έχω, αγαπημένη σκηνή ο χορός του Χιου Γραντ, πεθαίνω πάντα στο γέλιο! Εμείς τα δωράκια τα δίνουμε τα Χριστούγεννα. Τα μπισκοτάκια σου φαίνονται θεϊκά! Καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 16 Δεκεμβρίου 2013 - 11:40

Η ταινία μου αρέσει κι εμένα πολύ πολύ!!!!Αλλά πρέπει να “καπαρώσω” την τηλεόραση για να την δω αφού ο keyman δεν βλέπει αισθηματικές ταινίες…Τις θεωρεί ανούσιες,χωρίς λόγο ύπαρξης.Εγώ πάλι θεωρώ τις πολεμικές(χωρίς στόρυ,μόνο μπαμ-μπουμ και άφθονο ξύλο)βαρετές!Τι να κάνουμε,δεν μπορώ να τα έχω όλα…τουλάχιστον μισεί τα αθλητικά!Τι παραπάνω να ζητήσω;Αν είχα σύζυγο που βλέπει “μπάλα” θα είχα αυτοπυρποληθεί!

Τα cranberries βλέπω τα χρησιμοποιείς πολύ!Κι εμένα μου αρέσουν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria Naka 16 Δεκεμβρίου 2013 - 11:18

Φαινονται υπεροχα! Κ η ταινια ειναι μια απο τις αγαπημενες μου για τα Χριστουγεννα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 16 Δεκεμβρίου 2013 - 10:07

καλημέρα Ερμιόνη μου!! Αυτή είναι και η δική μου αγαπημένη ταινία.. Τη λατρεύω και τη βλέπω πάντα τα Χριστούγεννα!! Κι όσο για τα δώρα εμείς-Αι Βασίλης, τα δίνουμε Πρωτοχρονιά με το ελληνικο έθιμο.. Ούτως ή άλλως ο Νικόλας δεν ξέρει το αγγλικό έθιμο οπότε.. δεν έχει κι απαιτήσεις.. Η πεθερά μου που έχει μεγαλώσει έξω..του δίνει τα δώρα του τα χριστούγεννα.. Οπότε είναι καλυμένος..χεχε πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 16 Δεκεμβρίου 2013 - 10:06

Πολύ καλημέρα!
Τι συμπτωση, πριν καμια 10ρια μέρες την είχα βάλει στο dvd. Κι εμενα η αγαπημενη μου ιστορια ειναι με τον Πρόεδρο και την χαριτωμενη γραμματεα.
Παιρνω απο τα μπισκοτα σου και φευγω :)

http://beautyfollower.blogspot.gr/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα