Pot pie με κοτόπουλο

Η pot pie με κοτόπουλο είναι ένα ιδιαίτερο και απολαυστικό πιάτο. Αποτελείται από ένα κρεμώδες μίγμα με κοτόπουλο και λαχανικά. Από πάνω τοποθετούνται τα αλμυρά μπισκότα που δίνουν μια ιδιαιτερότητα στο πιάτο.

Pot pie με κοτόπουλο

Ας ξεκινήσουμε με μια ερώτηση:

Εάν μπορούσατε να επιλέξετε ένα επάγγελμα εντελώς διαφορετικό από αυτό με το οποίο ασχολείστε αυτή τη στιγμή ή ακόμα και από το αντικείμενο των σπουδών σας, ποιο θα ήταν; Και ποιο θα απορρίπτατε χωρίς δεύτερη σκέψη;

Εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω αεροσυνοδός. Γιατί φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα :) Ωστόσο θα μου άρεσε πολύ να ήμουν κριτικός κινηματογράφου. 

Τον τελευταίο καιρό είδαμε μερικές πολύ αξιόλογες ταινίες.

Και όπως πάντα θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας. Και κάπως έτσι σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να είναι αυτό το επάγγελμα μου: να βλέπω ταινίες και να γράφω για αυτές. Σίγουρα το να είσαι κριτικός κινηματογράφου δεν είναι πάντα τόσο ελκυστικό και ρόδινο όσο ενδεχομένως το φαντάζομαι. Αλλά δεν ξέρω, νομίζω ότι θα μου ταίριαζε και θα ήμουν καλή σε αυτό!

Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά λοιπόν, αλλά ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ, με τις κρύες νύχτες του να κάνουν επιτακτική σχεδόν την ανάγκη για θαλπωρή και χουχούλιασμα στον καναπέ.

Καταλαβαίνω ότι μια ταινία μου άρεσε πραγματικά, όταν οι τίτλοι τέλους με βρίσκουν συναισθηματικά φορτισμένη και γεμάτη σκέψεις. Μου αρέσουν οι ταινίες που εστιάζουν στη θετική πλευρά της ζωής χωρίς ωστόσο να είναι υπερβολικές ή ουτοπικές.

Οι παρακάτω ταινίες με κάνουν να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, έτσι απλά:

  • Silver Linings Playbook: η θετική σκέψη σε όλο της το μεγαλείο
  • The Perks of being a Wallflower: εάν έστω και για λίγο έχετε υπάρξει εσωστρεφείς και μοναχικοί, έχετε νιώσει διαφορετικοί ή ακόμα και προβληματικοί, τότε αυτή η ταινία είναι για σας!
  • The best exotic Marigold hotel: επτά Βρετανοί συνταξιούχοι σε ένα ινδικό ξενοδοχείο. Υπέροχες ερμηνείες, γλυκόπικρες στιγμές.
Pot pie με κοτόπουλο

Και δύο αγαπημένες που δεν χορταίνω να ξαναβλέπω:

  • Amélie: τι μπορώ να πω για αυτή την εκπληκτική ταινία με το απίστευτο soundtrack που δεν έχει ειπωθεί ήδη;
  • As good as it gets: εάν μου πείτε ότι ο χαρακτήρας του Νίκολσον δεν είναι το λιγότερο απολαυστικός θα σας μαλώσω!

Ο χειμώνας απαιτεί φαγάκια χουχουλιάρικα, της ζεστασιάς και της θαλπωρής. Φαγάκια που με κάθε κουταλιά μοιάζουν να γεμίζουν ολόκληρο το είναι μας με αγαλλίαση. Που θέλουμε να απολαύσουμε με παρέα καλή, ξεχωριστή και με ένα δροσερό κρασί.

Είναι όμορφος (και) ο χειμώνας…
Η πέτρα, το ξύλο, η μυρωδιά από το τζάκι. Ο παγωμένος αέρας στο πρόσωπο, το χιόνι, η πρωινή υγρασία. Οι υπέροχες μυρωδιές που αναδύονται από την κατσαρόλα και το φούρνο. Όλα αυτά είναι στοιχεία που με κάνουν να τον αγαπώ (αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει που η μέρα λίγο-λίγο μεγαλώνει).

Ας μιλήσουμε για pot pie με κοτόπουλο

Η pot pie με κοτόπουλο είναι κάπως περίεργη και ιδιαίτερη. Είναι πίτα αλλά όχι ακριβώς. Είναι δύσκολο να αποδώσουμε το όνομά της στα ελληνικά. Οπότε συγχωρέστε με που χρησιμοποιώ τον αγγλικό όρο pot pie.

To μίγμα κοτόπουλου και λαχανικών είναι κρεμώδες και πλούσιο σε γεύση. Τα αλμυρά μπισκότα συμπληρώνουν μοναδικά το σύνολο. Έχουν τριφτή υφή και χαρίζουν μια ιδιαιτερότητα στο πιάτο.

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!
Χρόνια πολλά και στην αγαπημένη, χαριτωμένη μου ανιψούλα! 

Pot pie με κοτόπουλο

Pot pie με κοτόπουλο

Eτοιμασία: 1 hour
Μαγείρεμα: 2 hours
Συνολικά: 3 hours
Γεύμα: κυρίως πιάτο
Κουζίνα: αγγλική
Λέξη-κλειδί: pot pie με κοτόπουλο
Μερίδες: 6
Η pot pie με κοτόπουλο είναι ένα ιδιαίτερο και απολαυστικό πιάτο. Αποτελείται από ένα κρεμώδες μίγμα με κοτόπουλο και λαχανικά. Από πάνω τοποθετούνται τα αλμυρά μπισκότα που δίνουν μια ιδιαιτερότητα στο πιάτο.

Υλικά

  • 1300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
  • 2 μεγάλα καρότα καθαρισμένα και πλυμένα
  • 3 πατάτες μεσαίου μεγέθους καθαρισμένες και πλυμένες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο και κομμένο στη μέση
  • 1 μεγάλη πιπεριά κομμένη στη μέση και καθαρισμένη από τα σποράκια της
  • 1 1/2 lt ζωμό κοτόπουλου
  • αλάτι πιπέρι
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 3 κ.σ. αλεύρι
  • 3 φλ. φρέσκο γάλα
  • 130 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο

Για τα μπισκότα:

  • 260 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
  • λίγο αλάτι
  • 3 κ.σ. βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
  • 3/4 φλ. ξινόγαλα

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε το ζωμό κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους και τον ζεσταίνουμε σε μέτρια θερμοκρασία. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός προσθέτουμε το κοτόπουλο μαζί με τα λαχανικά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν για 1 ώρα και 30′ περίπου, μέχρι το κοτόπουλο να γίνει πολύ μαλακό.
  • Για την κρεμώδη σάλτσα, λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα για να μη σβολιάσει. Σταδιακά προσθέτουμε το γάλα, εξακολουθώντας να ανακατεύουμε. Μόλις πήξει η σάλτσα, την αποσύρουμε από τη φωτιά και νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και βουτυρώνουμε ελαφρά ένα μεγάλο πυρέξ.
  • Στραγγίζουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά από τα περισσότερα υγρά τους, τα ψιλοκόβουμε και τα μεταφέρουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι και αδειάζουμε το μίγμα στο πυρέξ. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με τα 3/4 του τυριού και ψήνουμε το φαγητό για 10′.

Για τα μπισκότα:

  • Βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το βούτυρο στον κάδο του μίξερ και τα ανακατεύουμε με το γάντζο. Σταδιακά προσθέτουμε το ξινόγαλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις δούμε ότι η ζύμη μας έχει πάρει τη μορφή μπάλας και έχει κολλήσει στο τοίχωμα του κάδου σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε μπισκότα λίγο μεγαλύτερα από ένα καρύδι και τα πιέζουμε με την παλάμη μας να πλατύνουν ελαφρά.
  • Βγάζουμε το πυρέξ από το φούρνο και τοποθετούμε τα μπισκότα στην επιφάνεια. Τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20-30′ περίπου, μέχρι τα μπισκότα να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
  • Βγάζουμε το φαγητό από το φούρνο και περιμένουμε να κρυώσει λίγο για να το σερβίρουμε.

Σημειώσεις

Ιδέες από εδώ και εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




31 ΣΧΟΛΙΑ

Marion Cine 12 Φεβρουαρίου 2014 - 23:17

Πολύ ωραίο πιάτο και γευστικό! Και πολύ ωραίες και οι επιλογές στις ταινίες!:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 12 Φεβρουαρίου 2014 - 19:30

Ερμιόνη το ίδιο επάγγελμα θα ήθελα να κάνω λέμε!! Να βλέπω συνεχεια ταινίες και να τις αξιολογώ!!! Αγαπώ παθολογικά τον κινηματογράφο και τις καλές ταινίες. Βλέπω άπειρες και στο dvd.
Εκτός απο τις ταινίες τρόμου και με διαβόλους, όλες τις άλλες τις βλέπω! Ιστορικές, πολεμικές, φαντασίας, εποχής, αστυνομικές, κοινωνικές, δράμα, περιπέτειες, κλπ κλπ κλπ
Απο αυτές που αναφέρεις, η Αμελί και ο Οδηγός Αισιοδοξίας ειναι λατρεμένες μου. Αυτή με το Ινδικό ξενοδοχείο δεν την εχω δει αλλά θα φροντίσω άμεσα.
Έχω να σου προτείνω μια γαλλική που είδα πρόσφατα στο σινεμά. Εγώ, ο εαυτός μου και η μαμά. Δίαβασε εδώ http://www.monopoli.gr/cinema/cinema-categories/item/125096-Egw,-o-eaytos-moy-h-mama
Θα ενθουσιαστείς. Περιμένω εντυπώσεις!!
Το φαγάκι σου φαίνεται μούρλια. Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Και τα μπισκότα πόσο το κάνουν ξεχωριστό!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 12 Φεβρουαρίου 2014 - 10:26

Καλημέρα Ερμιόνη μου!!! Καλά είμαι απίστευτη!!! Εχθές μπήκα διάβασα το ποστ σου, λάτρεψα το χουχουλιάρικο φαγάκι σου διάβασα για τις ταινίες που σου αρέσουν… την τελευταία δεν την έχω δει και θα την πάρω αφού λες τόσο καλά λόγια και έφυγα χωρίς να σου πω τίποτε!!!!!!!!!!!!!!
Τέλος πάντων αυτό το φαγάκι είναι υπέροχο και για τις φωτό τί να πω χωρίς να επαναλάβω τα ίδια… τέλειες!!!
Φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 12 Φεβρουαρίου 2014 - 09:18

Καλημέρα Ερμιόνη μου, πολύ νόστιμο το φαγητό σου,μου αρέσει ιδιαίτερα ότι το έκανες κρεμώδες και πρόσθεσες τα μπισκοτάκια!! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 11 Φεβρουαρίου 2014 - 23:38

Πολύ ωραίο το πιάτο που μας παρουσίασες Ερμιόνη!!!! Εξίσου καλές πρέπει να είναι και οι ταινίες που προτείνεις!!!!
Καλό βράδυ να έχετε!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Έλενα 11 Φεβρουαρίου 2014 - 21:37

Όμορφη συνταγή
Φιλάκια …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Elenis Cooking 11 Φεβρουαρίου 2014 - 19:28

Ερμιόνη μου πεντανόστιμο φαγάκι και αυτό το μπισκότο απο πάνω είναι τέλειο!!!!!Υπέροχη συνταγή!θα σου ταίριαζε πάρα πολύ να γίνεις κριτικός ταινιών είμαι σίγουρη γι αυτό!!!
Φιλάκια πολλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 11 Φεβρουαρίου 2014 - 12:03

Πολύ όμορφο και ζεστό φαγάκι Ερμιόνη μου! Δυστυχώς με τους ρυθμούς που τρέχω οι μόνες ταινίες που βλέπω είναι τα όνειρά μου χαχα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kouzinista 11 Φεβρουαρίου 2014 - 11:36

Φαντασία και μεράκι είναι δύο συστατικά απαραίτητα σε κάθε συνταγή που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα βαρετό και αδιάφορο πιάτο με κοτόπουλο σε ένα πεντανόστιμο και πρωτότυπο φαγητό σαν το δικό σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco 11 Φεβρουαρίου 2014 - 11:11

κοίτα εάν εξαιρέσεις την καλλιτεχνική μου φύση και την αγάπη μου για την αρχιτεκτονική, θα μπορούσα ΑΝΕΤΑ να γίνω ζαχαροπλάστης … μην γελάσεις … τι καλύτερο? Δημιουργείς γεύσεις και όμορφα γλυκά σκηνικά γεύσεων, ενώ παράλληλα χαρίζεις χαμόγελα σε όλους !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 11 Φεβρουαρίου 2014 - 10:25

Ερμιόνη και εγώ προτιμώ τον χειμώνα, με όλα τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του. Πάντα αγαπούσα τον κινηματογράφο και παρατηρημένα οι καλύτερες ταινίες, βγαίνουν τον χειμώνα. Τον αγαπώ επισης και για τα χουχουλιάρικα φαγάκια του, όπως το κοτοπουλάκι σου με τα μπισκοτάκια. Τέλειο φαγάκι!!!
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 11 Φεβρουαρίου 2014 - 00:08

Περιέγραψες πολύ όμορφα τι μας χρειάζεται για τις κρύες μέρες του χειμώνα, άσχετα ότι δεν μπορούμε να το έχουμε πάντα…
Και οι ταινίες και το φαγάκι χουχουλιάρικα.
Εγώ αγαπώ ακόμη τη δουλειά μου- τα μαθηματικά μου και τα παιδάκια μου- αλλά μερικές φορές αποζητώ κάτι πιο δημιουργικό και ίσως πιο καλλιτεχνικό…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 10 Φεβρουαρίου 2014 - 23:06

Ενδιαφέρον επάγγελμα και φαίνεται πως θα σου πήγαινε πολύ!!

Το κοτόπουλο της θαλπωρής σου πάει κι αυτό πολύ, μιας και το αγαπάς το κρέας αυτό. Το στόλισες όμορφα με τα θρεπτικά λαχανικά και τα τραγανά μπισκότα. Το μπισκότο μου έκανε κλικ λοιπόν!!! Πολύ όμορφη σκέψη να το συμπεριλάβεις στο πιάτο σου!!

Καλή σου βδομάδα Ερμιόνη μου!!
Φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 10 Φεβρουαρίου 2014 - 22:54

καλησπερουδια και καλη εβδομάδα!! τι ωραίο και πρωτότυπο φαγάκι ειναι αυτό!! οσο για τις ταινίες θα συμφωνήσω μονο στην αμελί και μου κινησες την περιέργεια με το μπολυγουντ! φαίνεται ενδιαφέρον η ιστορία και θα ψάξω να την δω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 10 Φεβρουαρίου 2014 - 22:42

Πρωτότυπο και ευπαρουσίαστο πιάτο Ερμιόνη!Όπως πάντα είναι απόλαυση να βλέπω το μπλοκ σου! Όσο για το ερώτημα που έθεσες θα ήθελα να είμαι πολλά πράγματα, τόσα που δεν με φτάνουν 3 ζωές! Κριτικός κινηματογράφου πάντως είναι μια πολύ καλή επιλογή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 - 22:31

Πολύ ωραίο χουχουλιάρικο φαγάκι, όπως το λες! Εγώ πάντως θα ήθελα να ήμουν από την άλλη πλευρά της οθόνης.. εσύ να κρίνεις κι εγώ να παίζω :-)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 10 Φεβρουαρίου 2014 - 21:57

Το Amelie και το Aς good as it gets τις έχω δει και συμφωνώ. Τις υπόλοιπες ομολογώ πως δεν τις ξέρω και θα τις ψάξω μια και σου εχω εμπιστοσύνη ως εν δυνάμει κριτικός κινηματογράφου..χιχι :).

Εγώ αυτό το διάστημα θα ήθελα να είμαι τηλεκριτικός να κρίνω κάποια πράγματα που τα περνάνε χαλαρά..
Αλλά πραγματικά θα ηθελα να είχα αμπέλια πολλά και να κάνω δικό μου κράσί (άσχετο…)

το φαγάκι εξαιρετικό, πρωτότυπο και μοναδικό. Πολύ ωραία ιδέα.
Είμαι σίγουρη πως το ευχαριστηθήκατε.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 10 Φεβρουαρίου 2014 - 19:02

Για τις ταινίες, το “The Perks of being a Wallflower”, μου έκανε κλικ και θα το αναζητήσω! Όσο για το Amelie και το Aς good as it gets, συμφωνώ και επαυξάνω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 10 Φεβρουαρίου 2014 - 18:57

Νομίζω πως αν ξεκινούσα τώρα, θα επέλεγα κάτι πιο φιλολογικό ως προς κατεύθυνση σπουδών. Επίσης, ήμουν πάντα καλή και με τις ξένες γλώσσες. Βέβαια, θα ήμουν καλή και ως κριτικός… εστιατορίων! :)
Ή ίσως πρέπει να τα αφήσω όλα και να ανοίξω ζυθοποιία τώρα που γυρίζει :))
Το κρεμώδες κοτόπουλου με λαχανικά να υποθέσω πως φτιάχτηκε για να “ξεγελάσει” τις μικρές κυρίες σου?
Πάντως φαίνεται πολύ νόστιμο και χορταστικό.
Φιλιά Ερμιόνη, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 10 Φεβρουαρίου 2014 - 17:59

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!Μού αρέση πολύ ο Νίκολσον,καί τήν ταινία τήν έχω δεί,άπειρες φορές!!Πολύ όμορφη η συνταγή σου,καί πρωτότυπη!!Τό δέ μπισκότο,τήν απογειώνη!!!Εξαιρετική όπως πάντα η φωτογραφική σου παρουσίαση!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mageirissa 10 Φεβρουαρίου 2014 - 17:13

Καλή εβδομάδα! Μια ζεστή συνταγή για το χειμώνα, αν και το μπισκότο ‘κλέβει’ την παράσταση.Κι εμένα μου αρέσει να βλέπω ταινίες,οπότε οι προτάσεις σου είναι χρήσιμες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To love life for what it is 10 Φεβρουαρίου 2014 - 16:42

Καλησπέρα, Ερμιόνη. :-)
Μπορείς, σε παρακαλώ, να πας λίγο πίσω και να δεις την ανάρτηση για το Chicken bacon and blue cheese burger, που θέλω να σε ρωτήσω κάτι; Δεν το γράφω εδώ, για να συγκεντρώνονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν σε μια συνταγή στη σχετική δημοσίευση. Ευχαριστώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 10 Φεβρουαρίου 2014 - 16:17

Εγώ όταν ήμουν μικρή (!!!!) ήθελα να γίνω δημοσιογράφος αλλά δεν με αφήσανε κλαψ!
Για χρόνια ήταν το απωθημένο μου, αλλά πλέον το ξεπέρασα, ίσως γιατί δεν μου αρέσει η δημοσιογραφία όπως έχει πλέον εξελιχθεί.

Ερμιονάκι μου θα σου ταίριαζε πάρα πολύ να γίνεις κριτικός ταινιών, το χεις!!!

Το μπισκοτο-κοτόπουλο καταπληκτικό!!!!!!!! Εγραψες!!

Φιλιά πολλά, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 10 Φεβρουαρίου 2014 - 15:54

Ωραία συνταγή!Κοτόπουλο που σχεδόν όλοι αγαπάμε και ένα μπισκότο που πρωταγωνιστεί σε ρόλο έκπληξη.Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου λοιπόν,μιας και μιλάμε για κινηματογραφικά δρώμενα..
Όσο για επαγγελματικά απωθημένα…οτιδήποτε έχει να κάνει με μεταφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα,θα μου κινούσε το ενδιαφέρον…
Καλή εβδομάδα!Φιλιά πολλά,πολλά!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 10 Φεβρουαρίου 2014 - 15:40

The Perks of being a Wallflower….. Τη λάτρεψα αυτή την ταινία! Και με τις υπόλοιπες επιλογές σου συμφωνώ, αλλά αυτή… Έχει και ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στο soundtrack.
Τόσο πρωτότυπο το σημερινό σου πιάτο Ερμιόνη μου!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 10 Φεβρουαρίου 2014 - 14:56

Ωραίο το κοτοπουλάκι αλλά νομίζω οτι το μπισκότο κλέβει τη παράσταση!!!
Ωραία ιδέα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 10 Φεβρουαρίου 2014 - 13:10

Θα ήθελα να κάνω κάτι που να μην απαιτεί επαφή με άλλους ανθρώπους!Έχω κουραστεί!Κάτι που να απαιτεί επαφή μόνο με ζώα….επικοινωνώ καλύτερα!

Καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 10 Φεβρουαρίου 2014 - 12:02

Πολύ πρωτότυπη συνταγή!!
Καλή εβδομάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna G. 10 Φεβρουαρίου 2014 - 11:57

Καλή εβδομάδα Ερμιόνη! Θα ήθελα να είχα σπουδάσει την πρώτη μου επιλογής, Μέσα Ενημέρωσης, κι όχι Διοίκηση Επιχειρήσεων όπως μου πρότειναν “για πιο σίγουρη δουλειά”. Όσον αφορά το επάγγελμα, επιτέλους κάνω κάτι που μου αρέσει, είμαι full time blogger! ;) Μ’αρέσει η ιδέα με τα “μπισκότα” στο κοτόπουλο! Καλημερούδια!

http://www.foodaki.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 10 Φεβρουαρίου 2014 - 11:13

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Νομίζω πως το επάγγελμα που δεν θα μπορούσα να κάνω εύκολα (γιατί στη σημερινή εποχή δεν αποκλείω τίποτα, ανάγκη γαρ!) είναι κάποιο που να απαιτεί δημόσια προβολή, δεν το έχω καθόλου! Από την άλλη, θα επιθυμούσα διακαώς να είμαι μουσικός ορχήστρας, μου αρέσει πολύ σαν περιβάλλον! Το κοτοπουλάκι σου το βρίσκω ωραιότατο καθημερινό φαγητό και θα το δοκιμάσω σύντομα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 10 Φεβρουαρίου 2014 - 09:47

Καλή εβδομάδα Ερμιόνη μου! Πολύ ωραίο το φαγητό σου, μόνο που το βλέπω πεινάω :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα