Πίτσα με πολέντα και η αγαπημένη μου σειρά

Πίτσα με πολέντα

Σέλντον, Λέοναρντ, Χάουαρντ, Ραζ, Πένυ.

Ελπίζω ότι τα παραπάνω ονόματα σας είναι γνωστά και ιδιαιτέρως αγαπητά. Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω.

Όταν τελείωσαν τα Φιλαράκια, ήμουν πεπεισμένη ότι ποτέ ξανά δεν θα γελούσα τόσο πολύ με άλλη κωμική σειρά. Μέχρι που ξεκινήσαμε να βλέπουμε το “The Big Bang theory“. Και το λάτρεψα. Με δεδομένο το χαρακτήρα μου, ήταν μάλλον αναπόφευκτο.

Πίτσα με πολέντα

Ο Σέλντον και ο Λέοναρντ είναι συγκάτοικοι και λαμπροί φυσικοί επιστήμονες. Είναι αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες και ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και ειδικά του αντίθετου φύλου. Ο Ραζ, ένας Ινδός αστροφυσικός και ο Χάουαρντ, Εβραίος μηχανικός είναι συνάδελφοι και φίλοι τους. Και οι τέσσερις τους είναι η πιο απίστευτη παρέα από σπασίκλες. Λατρεύουν τη φυσική, τα κόμικ, τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας (ειδικά τα Star Wars και Star Trek), το paintball και τα παιχνίδια DnD.

Μια ωραία ημέρα, στο απέναντι διαμέρισμα μετακομίζει η Πένυ, μια ξανθιά καλλονή που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός αλλά που προς το παρόν εργάζεται ως σερβιτόρα στο Cheesecake Factory. Η παρέα των νεαρών επιστημόνων αρχίζει να γνωρίζει τον εντελώς διαφορετικό κόσμο που συμβολίζει η Πένυ και αυτό με τη σειρά του δημιουργεί μια ατελείωτη σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Πίτσα με πολέντα

Το The Big Bang Theory είναι μια πολύ έξυπνη κωμωδία, με χαρακτήρες καλοδουλεμένους που δεν γίνεται να μην συμπαθήσεις ή ακόμα και να ταυτιστείς μαζί τους. Μετρά ήδη 6 σεζόν σταδιακά αυξανόμενης επιτυχίας και αναμένουμε πώς και πώς την έβδομη.
Νομίζω ότι είναι μια σειρά που αξίζει να δείτε, ειδικά αν υπήρξατε (και χμ, εξακολουθείτε εν μέρει να είστε) ένα συμπαθητικό σπασικλάκι (όπως η υποφαινόμενη γκούχου γκούχου).

Θέλω να σας πω πολλά ακόμα για τη σειρά και ακόμα περισσότερα για τον Σέλντον, αυτή την εκνευριστική, αλλά τόσο αγαπημένη και υπέροχα ξεκαρδιστική φιγούρα, με τα bazinga, τα κλασικά κοφτά γελάκια του (τα οποία μιμείται εξαιρετικά η ούτε 7 μηνών κόρη μου και ίσως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για τον μικρό εκκολαπτόμενο Σέλντον που έχουμε στο σπίτι) και τα απαραίτητα 3 χτυπήματα στην πόρτα, αλλά δεν θέλω να σας δώσω άλλα spoilers.
Απλά δείτε το The Big Bang Theory και γελάστε με την καρδιά σας.

Πίτσα με πολέντα

Όπως έχω πει αρκετές φορές και σίγουρα θα ξαναπώ, μια καλή σειρά ή ταινία μαζί με ένα αξιόλογο φαγάκι είναι ο δικός μου ορισμός για την οικιακή ψυχαγωγία.

Το αγαπημένο μας συνοδευτικό για την καινούρια αγαπημένη μας σειρά είναι η πίτσα με πολέντα. Μια παραλλαγή για πίτσα διαφορετική, εύκολη, σχετικά γρήγορη και υπέροχα νόστιμη.

Πίτσα με πολέντα

Ξέρω ότι ο καθένας μας έχει τη δική του τεκμηριωμένη άποψη σχετικά με τον συνδυασμό υλικών που θεωρεί ιδανικό για την πίτσα του, όμως σας προτείνω να δοκιμάσετε και αυτόν που σας δίνω εδώ.

Πιστέψτε με, λίγα φρέσκα μανιτάρια, μια χούφτα ζουμερά ντοματίνια και 2 ωραία τυριά είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για να δημιουργήσουν συνδυαζόμενα ένα πιάτο που αρέσει πολύ!

Big Bang Theory + πίτσα με πολέντα λοιπόν και καλή μας απόλαυση!

Πίτσα με πολέντα

Πίτσα με πολέντα

Eτοιμασία: 30 minutes
Μαγείρεμα: 40 minutes
Γεύμα: κυρίως πιάτο
Λέξη-κλειδί: πίτσα με πολέντα
Μερίδες: 10
Η πίτσα με πολέντα είναι εύκολη και διαφορετική. Την επικαλύπτουμε με λαχανικά και τυράκια που λιώνουν υπέροχα και την απολαμβάνουμε.

Υλικά

Για την πολέντα:

  • 1 λίτρο ζεστό νερό
  • 220 γρ. καλαμποκάλευρο
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • αλάτι, πιπέρι

Για την επικάλυψη:

  • 150 γρ. λευκά μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 150 γρ. ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • 150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
  • 150 γρ. τυρί έμμενταλ τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. ρίγανη ξερή

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους και το φέρνουμε σε βρασμό. Ελαττώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε σταδιακά το καλαμποκάλευρο, ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα.
  • Μόλις πυκνώσει το μίγμα το αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε την παρμεζάνα και το μοσχοκάρυδο και νοστιμίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και βουτυρώνουμε καλά τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσουμε.
  • Ρίχνουμε περίπου 2 κουταλιές από την πολέντα σε κάθε ραμεκέν και με το χέρι μας την πιέζουμε απαλά, να πλατύνει και να ισιώσει η επιφάνεια της.
  • Απλώνουμε από πάνω τις μισές πιπεριές. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τα ντοματίνια καθώς και τα μισά μανιτάρια.
  • Πασπαλίζουμε με το τυρί γκούντα και συνεχίζουμε με ακόμα μία στρώση από πιπεριές. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα ντοματίνια και μανιτάρια και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το έμμενταλ.
  • Τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη.
  • Ψήνουμε την πίτσα για 35-40′, μέχρι να λιώσει το τυρί και να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Σημειώσεις

  • Χρησιμοποίησα 2 μεγαλύτερα ατομικά σκεύη και 1 στρογγυλό πυρέξ με διάμετρο 24 εκ.
  • Η αρχική ιδέα εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




35 ΣΧΟΛΙΑ

Συννεφούλα 27 Μαρτίου 2014 - 13:21

Ω! Bing Bang!! τι τέλεια σειρά…
Χαίρομαι να διαβάζω ανθρώπους με τα ίδια γούστα.είμαι στον 7ο κύκλο.όσο για την πίτσα θα την φτιάξω ΣΚ :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 11 Ιουλίου 2013 - 07:50

ααααχ έκανα την ίδια γέμιση, αλλά σε φύλλο σφολιάτας! Πόσο δίκιο έχεις!!!
Υπέροχο πιάτο! Δεν έμεινε ούτε ψίχουλο.Πρόσθεσα μόνο και λίγο ξινόγαλα.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 3 Ιουλίου 2013 - 22:52

Τοκ τοκ Ερμιόνη!Τοκ τοκ Ερμιόνη!Τοκ τοκ Ερμιόνη!!!!!!!
Κατάλαβες νομίζω ότι η σειρά μου αρέσει πάρα πάρα πολύ, χιχι:)
Όσο για την πίτσα σου είναι πραγματικά υπέροχη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 3 Ιουλίου 2013 - 16:03

Πολύ πρωτότυπη Ερμιόνη! Το καλαμποκάλευρο που χρησιμοποιούν στις θεσσαλικές πίτες, σε μια διαφορετική εκδοχή, από μια δημιουργική μαγείρισσα!
Η σειρά κυκλοφορεί σε dvd ή παίζεται σε κάποιο κανάλι; Δεν βλέπω πια συχνα τηλεόραση εκτός αν κάποιος που εμπιστεύομαι που συστήσει κάτι…Τα φιλαράκια τα βλέπαμε οικογενειακώς και τα παιδιά μου βλέπουν ακόμη και τις …νιοστές επαναλήψεις τους!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 3 Ιουλίου 2013 - 13:41

Για τη σειρά δεν έχω να πω πολλά, πέρα από το ότι έχω συλλογή από όλα τα επεισόδια της και τη βλέπω ανελλιπώς!
Τώρα ας περάσουμε στην πίτσα… Έχω φάει πολέντα και μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ σε πίτσα. Για να την προτείνεις, είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ νόστιμη. Θα τη δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 3 Ιουλίου 2013 - 11:19

Την σειρά την παρακολουθώ ανελειπώς και θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλη και καλοδουλεμένη. Δεν εχω δοκιμάσει να φάω πίτσα με τέτοια βάση, αλλά είναι μια ωραία παραλλαγή, που φτιάχνεται πολύ πιο γρήγορα και δεν εχει και χρόνο αναμονης απ’οτι είδα. Επίσης τρελαίνομαι για καλαμποκάλευρο. Μπηκε στα “προσεχως”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 2 Ιουλίου 2013 - 22:53

Ερμιόνη μου πέρνα μια βολτίτσα από εδώ να παραλάβεις ένα βραβείο που σε περιμένει!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ 2 Ιουλίου 2013 - 22:01

πολεντα,ε;δεν εχω δοκιμασει ποτε!επισης δεν εχω δει και την σειρα που αναφερεις, αλλα τα φιλαρακια ειναι λατρεια!!!!σε φιλω γλυκα!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 2 Ιουλίου 2013 - 18:40

Καλό μήνα Ερμιόνη μου!!!Υπέροχη συνταγή η πίτσα σου!!!Εχω δοκιμάσει πολέντα,καί πολύ ευχάριστα αντικαθιστά τό ζυμάρι τής πίτσας!!!Καί μιά παγωμένη μπύρα,τού ταιριάζη απόλυτα!!!Σούπερ γουάου,καί η παρουσιάση αλλά καί η φωτογράφηση!!!Τό παγωτό τής περασμένης ανάρτησης,τό έφτιαξα!!!Μέ λίγες παραλαγές!!Ενθουσιάστηκαν όλοι!!!Καλό βράδυ!!!!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 2 Ιουλίου 2013 - 15:59

Να είχα ενα απο αυτα τα μικρούλια, να δοκιμάσω χα χα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 2 Ιουλίου 2013 - 12:42

Πολύ ιδιαίτερη η πίτσα σου, Ερμιόνη μου. Όσο για το bing bang theory, δεν έτυχε να το δω. Μου έδωσε μία φίλη κάτι επεισόδια, τα είχα γράψει στον εξωτερικό σκληρό δίσκο, αλλά παραμένουν στα αζήτητα. Μου κίνησες την περιέργεια τώρα. Θα πάω να τα ξεθάψω :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 2 Ιουλίου 2013 - 12:05

Ωραία, διαφορετική και νόστιμη η πίτσα σου Ερμιόνη μου.
Η πολέντα, απ΄όταν την πρωτογεύτηκα, παραμένει αγαπημένη γεύση!

Καλό απόγευμα!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
me (maria) 2 Ιουλίου 2013 - 12:02

Πολέντα ε?…να μια πολύ καλή ιδέα!!
όσο για τη σειρά, είναι πραγματικά απίστευτη, αλλά ποιος χρειάζεται τηλεόραση πια για να δει σειρές?..ας είναι καλά το ίντερνετ και τσακ..όλα τα επεισόδια στα πόδια σου!!
Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν!!
Ο Σέλντον είναι η μεγάλη μου αδυναμία..χαχα!!
Φιλιά και καλό μήνα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 2 Ιουλίου 2013 - 11:57

Λατρεύω πολλές αμερικάνικες σειρές αλλά οι κωμωδίες τους δεν με ενθουσιάζουν. Αντίθετα στις αστυνομικές/scifi/κοινωνικές είναι master. Η πίτσα είναι η αδυναμία μου σε οποιαδήποτε μορφή με οποιαδήποτε υλικά. Ίσως στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν Ιταλίδα ή Ιταλός χαχα! Τέλεια η πίτσα/πολέντα σου Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 2 Ιουλίου 2013 - 09:08

Τέτοια να βλέπω πρωί πρωί!!!!
Μα τη υπέροχη πίτσα βρε Ερμιόνη, μου άνοιξες την όρεξη… :))
Φιλιά πολλά, καλό μήνα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nemecis 2 Ιουλίου 2013 - 07:48

Τρελαίνομαι για καλαμποκΑλευρο, αγαπάω την πίτσα και βαριέμαι να περιμένω να φουσκώσει το ζυμαρι. Αρα; Η πρόταση σου θα εκτελεστεί άμεσα…..τώρα για τη σειρά, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου οτι πλέον θα βλέπω σειρές που είτε έχουν τελειώσει είτε διανύουν την τελευταία χρόνια. Δεν αντέχω να περιμένω κάθε βδομάδα νέο επεισόδιο. Φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 2 Ιουλίου 2013 - 02:29

Προς στιγμήν νόμισα πως η αγαπημένη σειρά είναι των σκευών σου που πολύ μου άρεσαν στ’ αλήθεια. Την άλλη σειρά δεν την ξέρω γιατί δε βλέπω τηλεόραση. Η δε πιτσούλα ελκυστικότατη Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 2 Ιουλίου 2013 - 00:00

Δεν έβλεπα τα φιλαράκια,δεν μπορω να εκφερω γνώμη,αλλα νομίζω οι Ελληνες φίλοι δεν έχουν καμμία σχέση με τους Αμερικάνους έχουμε άλλη κουλτούρα εμείς,ουτε την άλλη σειρά βλεπω ,γενικα βαριέμαι κάτι να τραβαει σε μάκρος,αν και έβλεπα Ελληνικες σειρές πιο παλιά,όχι πολλές μια δυό.Προτιμώ να δω μια ταινία και να δω γρηγορα το τέλος.Όσο για την πίτσα τη λιγουρευτηκα,πολύ νόστιμη φαίνεται,καλό μήνα ,καλό βράδυ ,φιλιά πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 1 Ιουλίου 2013 - 23:12

Ερμιόνη μου δείχνει πολύ λαχταριστή και σίγουρα θα τη δοκιμάσω!Δεν έχω δοκιμάσει πίτσα με πολέντα και τώρα που μας δίνεις αυτη τη συνταγή είναι ευκαιρία!Σε ευχαριστούμε πολύ!Καλό μήνα!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 1 Ιουλίου 2013 - 21:37

Με τα τηλεοπτικά μάλλον θα με βρεις “αδιάβαστη” καθώς την μικρή οθόνη την έχω σχεδόν κλειστή ή μονίμως απασχολημένη και παιδικές εκπομπές!!!

Όο για την εναλλακτική πίτσα σου, καλή μου Ερμιόνη,εγώ απλώς θα σου πω ΠΙΤΣΑ να ‘ναι και όπως να ναι!!!

Φιλιά πολλά και καλό μήνα εύχομαι ολόψυχα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 1 Ιουλίου 2013 - 21:33

Καλό μήνα Ερμιονη μου!!!
Τι ωραία πίτσα είναι αυτή ,δεν έχω δοκιμάσει ποτέ πολέντα!!
Την σειρά δεν την έχω δει!!
Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 1 Ιουλίου 2013 - 20:51

To Big Bang Theory το βλέπω ήδη από την 2η σεζόν και μου αρέσει πολύ! Δεν έχει βέβαια αντικαταστήσει τα Friends, τα οποία παρακολουθώ ακόμη, αλλά είναι απολαυστικό, ειδικά ο Σέλντον.

Τι υπέροχη ιδέα η πίτσα σε πολέντα! Ακούγεται και μοιάζει πεντανόστιμη, θα δοκιμαστεί με την πρώτη ευκαιρία!
Πολλά φιλιά και καλό μήνα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 1 Ιουλίου 2013 - 19:51

Μμμμμμμμ! Φαίνεται πολύ νόστιμη Ερμιόνη μου η πίτσα σου… έτσι κι αλλιώς λατρεύω την πολέντα, το καλαμποκάλευρο, το καλαμπόκι!!
Φιλάκια και καλό μήνα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 1 Ιουλίου 2013 - 18:39

Τα φιλαράκια τα βλέπω ακόμα.Έχω μάθει όλες τις ατάκες και ακόμα να βαρεθώ τη σειρά.Αυτή που παρακολουθείς τώρα δεν την γνωρίζω, αλλά αν μοιάζει έστω και στο μισό με τα φιλαράκια,θα είναι ενδιαφέρουσα.
Η πίτσα με την πολέντα πρέπει να γίνεται πολύ νόστιμη!Διαφορετική!Και κάθε αλλαγή καλοδεχούμενη!!Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία γευστική πρόταση από τα χεράκια σου!
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 1 Ιουλίου 2013 - 17:37

Τα Φιλαράκια ήταν ανεπανάληπτα, καμία σχέση με το bing bang theory νομίζω, το οποίο δεν το πολυ-παρακολουθώ, ενώ τα Φιλαράκια δεν έχανα επισόδειο.
Για την ιδιαίτερη πίτσα δεν λέω τίποτε, τρέχω να φέρω μπυρίτσες!
Καλό μήνα Ερμιονάκι μου, φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 1 Ιουλίου 2013 - 17:36

Να σου πω την αλήθεια η πολέντα δε μ αρέσει καθόλου αλλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά που έχεις βάλει, θα τη ξαναδοκίμαζα!!!
Καλό μήνα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Create Taste 1 Ιουλίου 2013 - 17:31

Αν και θα διαφωνήσω για το big bang theory θα ταυτιστώ απόλυτα με τη συνταγή και φυσικά με τις φωτογραφίες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofi Koukoubagia 1 Ιουλίου 2013 - 17:03

Λατρεύω και Φιλαράκια και Big Bang Theory! Τα έχω όλα σε dvd και τα βλέπω σε κάθε ευκαιρία, όποτε δεν παίζει τίποτα η τηλεόραση!
Η πίτσα τέλεια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 1 Ιουλίου 2013 - 16:50

Για μπυρίτσα εκπληκτική νοστιμιά πρέπει να είναι!
Την σειρά την έχω δει κάποιες φορές και γέλασα με το χιούμορ τους, όμως το στερεότυπο με κούρασε…
Πολλά φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 1 Ιουλίου 2013 - 16:48

Φανταζομαι οτι η βαση της πιτσας θα ειναι υπεροχη.. Αχ βρε Ερμιονη μου, δεν εκοβες ενα κομματακι και σε μας να δουμε το ιδιαιτερο ζυμαρακι να ξελιγωθουμε λιγο ακομα;

Καλο σας μηνα και καλο υπολοιπο καλοκαιριου!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 1 Ιουλίου 2013 - 16:36

Πολύ ωραίος και εναλλακτικός συνδυασμός για πίτσα! Το big band είναι τέλειο και ξεκαρδιστικότατο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 1 Ιουλίου 2013 - 15:51

Εγώ δεν ξέρω καν τι παίζει η τηλεόραση οπότε δεν γνωρίζω καμιά από τις σειρές, πίτσα όμως θα δοκίμαζα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 1 Ιουλίου 2013 - 15:35

Η εναλλακτική αυτή πτσα φαίνεται πολύ νόστιμη, δεν χωρεί αμφοβολία! Θα την δοκιμάσω. Θα σταθώ όμως ιδιάιτερα στο big bang theory το οποίο λατρευώ, ειδικά ο Σέλντον με τις παραξενιές του και ο Χαουαρντ με τα…απωθημένα του με κάνουν να γελάω ξεκαρδισμένη κάθε φορά. Πολύ γέλιο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 1 Ιουλίου 2013 - 15:22

Δεν εχω φάει ποτέ πίτσα με πολέντα, φαίνεται και ακούγεται νοστιμότατη και η μπύρα στο πάλι σούπερ καλοκαιρινος συνδυασμός !

Οσο για τη σειρά δεν τη ξερω … αλλα τα φιλαράκια τα λατρεύω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 1 Ιουλίου 2013 - 15:08

Να πάω κατευθείαν για κομμάτι από την λαχταριστή πίτσα-πίτα με πολέντα την οποία λατρεύω (την τιμάμε κι αρκετά στα μέρη μου :) γιατί με τη σειρά, δεν… Ούτε τα φιλαράκια συμπαθούσα, ούτε αυτήν εδώ -η οποία όντως έχει πολλούς οπαδούς- θέλω να δω. Τι να γίνει, τα γούστα μας δε μπορούν να ταυτίζονται και παντού!

Με ωραίο μπυρο-μεζέ ξεκίνησες τον Ιούλιο, καλό μήνα λοιπόν και καλά να περνάς Ερμιόνη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα