Πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι

Το πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι έχει μια απίστευτη, βελούδινη σάλτσα. Και φυσικά σπιρτόζικο χαρακτήρα! Το συνοδεύουμε με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Όπως επίσης και με το κρασί που χρησιμοποιήσαμε για το μαγείρεμά του.

Πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι

Πριν από ακριβώς 1 εβδομάδα, βρέθηκα στο φιλόξενο εργαστήρι του πολύ αγαπημένου σεφ Βαγγέλη Δρίσκα.

Μαζί με 17 ακόμα bloggers, ήμασταν καλεσμένοι της Maggi. Για να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της εταιρίας και να δούμε πώς μπορούμε να ετοιμάσουμε εύκολα -αλλά παράλληλα γευστικά και ιδιαίτερα- πιάτα για το καθημερινό μας τραπέζι. Εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη βραδιά.

Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά τον σεφ. Είναι πραγματικά ένας πολύ γλυκός και φιλικός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός μάγειρας. Γελαστός και πρόσχαρος, μας καλωσόρισε στο χώρο του και μας έκανε να νιώσουμε πολύ άνετα. Και φυσικά μας έβαλε να μαγειρέψουμε!

Είδα πρόσωπα οικεία που συμπαθώ και εκτιμώ πολύ. Γνώρισα food bloggers που ξεχειλίζουν από αγάπη και μεράκι για τη μαγειρική.

Χάρηκα πολύ που πέρασα λίγη ώρα με άτομα με τα οποία εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος σε ότι αφορά τη μαγειρική. Είναι όμορφο να κουβεντιάζω για υλικά, τεχνικές, πιάτα, φωτογράφιση φαγητού και props. Και να γνωρίζω ότι ο συνομιλητής μου δεν βαριέται, δεν απορεί με την κατάσταση μου, αλλά αντίθετα συμμερίζεται τον ενθουσιασμό μου.

Δοκίμασα κολοκύθα για πρώτη φορά στη ζωή μου και ξετρελάθηκα.

Ήταν μια όμορφη βραδιά γεμάτη χαρούμενα πρόσωπα, ευχάριστες συζητήσεις, πολύ κέφι και μαγείρεμα. Με την καθοδήγηση του σεφ και τα προϊόντα της Maggi, φτιάξαμε σε πολύ λίγο χρόνο πιάτα που μας ενθουσίασαν. Που επιπρόσθετα -τουλάχιστον σε μένα- έδωσαν τροφή για έμπνευση και δημιουργία.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας είχαν την καλοσύνη να προσφέρουν στον καθένα από εμάς ένα δώρο: ένα κουτί που περιείχε τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε για την παρασκευή των πιάτων.

Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ πουρέ σε σκόνη ή έτοιμα μίγματα για πανάρισμα. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτώ ότι σε καταστάσεις που ο χρόνος πιέζει πολύ, κάτι τέτοιες λύσεις αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμες.

Τη “Νοστιμιά” της Maggi δεν την είχα ξαναδοκιμάσει και είχα κάποια περιέργεια. Πρόκειται λοιπόν για ένα μίγμα μπαχαρικών και αρωματικών σε σκόνη, που ενισχύει τη γεύση των συστατικών του φαγητού.
Τη χρησιμοποίησα σε αυτό το πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι και μου άρεσε η πινελιά που του έδωσε.

Πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι

Τι χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε αυτό το πιάτο;

Οκ η λίστα υλικών μπορεί να φαίνεται λίγο μεγάλη και τρομακτική αλλά αν διαβάσετε προσεκτικά, θα δείτε ότι η συνταγή είναι εύκολη και απλή.

Για να φτιάξουμε το πικάντικο κοτόπουλο λοιπόν χρησιμοποιούμε:

  • Κοτόπουλο. Αυτό ήταν μάλλον προφανές!
  • Σκόρδο σε σκόνη, πάπρικα, μπούκοβο, θυμάρι. Τα στοιχεία που θα δώσουν πικάντικο χαρακτήρα στο πιάτο. Επειδή δεν μου αρέσουν οι πολύ πικάντικες γεύσεις, εδώ το αποτέλεσμα είναι σχετικά ήπιο. Αν θέλετε, μπορείτε να αυξομειώσετε τις προτεινόμενες ποσότητες σύμφωνα με τα δικά σας γούστα.
  • Ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο, κρασί (που θα το πιούμε κιόλας, σωστά;). Επίσης βούτυρο, αλεύρι και ζωμό. Αυτά τα χρειαζόμαστε για την σάλτσα. Που είναι πλούσια σε γεύση, με ωραία πυκνή υφή.
  • Γιαούρτι. Αντισταθμίζει τα μπαχαρικά. Επιπρόσθετα δίνει βελούδινο χαρακτήρα στη σάλτσα.

Και πώς το φτιάχνουμε;

  • Σοτάρουμε πρώτα το κοτόπουλο. Λίγο-λίγο όμως για να ροδίσει όμορφα.
  • Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το διατηρούμε ζεστό, σκεπάζοντάς το με αλουμινόχαρτο.
  • Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σοτάρουμε πρώτα τα λαχανικά και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το βούτυρο, το αλεύρι και το ζωμό. Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, ρίχνουμε το κοτόπουλο και αφήνουμε να μαγειρευτεί.
  • Τέλος προσθέτουμε και το γιαούρτι.
  • Σερβίρουμε με έξτρα γιαούρτι και ψιλοκομμένο μαϊντανό (για να δώσουμε και λίγο χρώμα στο πιάτο).

Με τι συνοδεύουμε το πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι;

Θα προτείνω τους συνήθεις υπόπτους:

  • Πουρέ πατάτας
  • Πατάτες τηγανητές (στο φούρνο όμως, ναι;)
  • Ζυμαρικά ή ρύζι

Οπωσδήποτε το συνδυάζουμε με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Και το συνοδεύουμε με το κρασί που χρησιμοποιήσαμε για το μαγείρεμα.

Πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι

Πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι

Eτοιμασία: 15 minutes
Μαγείρεμα: 1 hour 30 minutes
Συνολικά: 1 hour 45 minutes
Γεύμα: κυρίως πιάτο
Λέξη-κλειδί: πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι
Μερίδες: 5
Το πικάντικο κοτόπουλο με γιαούρτι έχει μια απίστευτη, βελούδινη σάλτσα. Και φυσικά σπιρτόζικο χαρακτήρα! Το συνοδεύουμε με μια ωραία πράσινη σαλάτα. Όπως επίσης και με το κρασί που χρησιμοποιήσαμε για το μαγείρεμά του.

Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιές
  • 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. μπούκοβο
  • 1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 2 κ.γ. "Νοστιμιά" Maggi διαλυμένα σε 1 λίτρο νερό
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό με 10% λιπαρά
  • λίγος ψιλοκομμένος μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση
 

  • Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο σε σκόνη, την πάπρικα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
  • Ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
  • Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 3-4' από κάθε πλευρά, μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα. Ιδανικά το μαγειρεύουμε σε 2-3 δόσεις. Αποφεύγουμε να βάλουμε όλα τα κομμάτια μαζί στην κατσαρόλα, διότι σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι ότι το κοτόπουλο θα βράσει, αντί να καραμελώσει και να χρυσίσει όπως είναι το ζητούμενο.
  • Βγάζουμε από την κατσαρόλα το κοτόπουλο χρησιμοποιώντας μια τρυπητή κουτάλα και το μεταφέρουμε σε πιατέλα.
  • Ρίχνουμε τις υπόλοιπες 2 κ.σ. ελαιόλαδο στην κατσαρόλα (την οποία δεν καθαρίζουμε από τα υπολείμματα του κοτόπουλου διότι είναι γεμάτα γεύση και ουσία) και μόλις ζεσταθούν, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα μαγειρεύουμε για 5-6', μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν.
  • Τα σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγη ώρα ακόμα μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Καθώς ανακατεύουμε, απομακρύνουμε από τον πάτο της κατσαρόλας τα υπολείμματα του κοτόπουλου.
  • Κάνουμε ένα πηγαδάκι στο κέντρο της κατσαρόλας και ρίχνουμε εκεί τις 2 κουταλιές βούτυρο. Μόλις λιώσει, προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε ζωηρά με μια ξύλινη κουτάλα.
  • Σταδιακά προσθέτουμε το ζωμό και ανακατεύουμε.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει βράση και να πυκνώσει ελαφρά.
  • Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κομμάτια του κοτόπουλου (μαζί με τα υγρά) και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 40-45′ ακόμα, μέχρι να μειωθεί αρκετά η ποσότητα της σάλτσας και να πυκνώσει.
  • Τέλος, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Μόλις δέσει η σάλτσα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
  • Σερβίρουμε το κοτόπουλο μαζί με πουρέ ή ζυμαρικά της αρεσκείας μας, μαζί με 1 κ.σ. γιαούρτι ακόμα και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Σημειώσεις

Η παρούσα ανάρτηση δεν είναι διαφημιστική. Οι απόψεις είναι αποκλειστικά δικές μου και όπως πάντα τις μοιράζομαι μαζί σας.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




37 ΣΧΟΛΙΑ

ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ 10 Οκτωβρίου 2013 - 15:18

ηταν οπως το ειχα φανταστει!!!!φανταστικο, και η γνωμη ειναι μετα δοκιμης!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 9 Οκτωβρίου 2013 - 19:58

Ωραίο πιάτο και ωραία παρουσιασμένο,πεντανόστιμο φαίνεται,θα το ετρωγα πολυ ευχάριστα έχεις τις γεύσεις που μου αρέσουν πολυ,πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 9 Οκτωβρίου 2013 - 17:52

Πεντανόστιμο φαγάκι και οι φωτογραφίες σου …υπέροχες!!!!!Ο Δρίσκας είναι καταπληκτικός σεφ, είσαι πολύ τυχερή που τον γνώρισες Ερμιόνη μου!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 9 Οκτωβρίου 2013 - 17:43

Εμείς με τον πουρέ στο σπιτικό μας δεν τα πάμε και πολύ καλά, οπότε πολύ σπάνια μαγειρεύεται… Όμως το καλομαγειρεμένο κοτόπουλο είναι πάντα αποδεκτό με ιδιαίτερη ευχαρίστηση από όλους, Ερμιόνη μου.
Και το δικό σου είναι ξεχωριστό.
Χαιρετισμούς πολλούς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 8 Οκτωβρίου 2013 - 19:55

Μου αρέσουν πολύ τέτοιου είδους συναθροίσεις που μπορείς να βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο με σένα πάθος!!!!!!!
Το κοτόπουλο υπέροχο!!! Κι εγώ σχεδόν ποτέ δε χρησιμοποιώ έτοιμα μίγματα!!!
Καλό βράδυ! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΠΛΕΧΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ 8 Οκτωβρίου 2013 - 17:33

σιγουρα θα περασατε φανταστικα!το κοτοπουλακι θα το δοκιμασω εννοειται-το βλεπω στην φωτο πανω απ’τον πουρε και μ’εχει πιασει σιελορροια!!!!
φιλια πολλα πολλα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 8 Οκτωβρίου 2013 - 14:30

Φαντάζομαι τί όμορφα περάσατε Ερμιόνη μου!!! Όσο για το φαγάκι σου είναι υπέροχο αν κι εγώ αποφεύγω τα έτοιμα μίγματα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 8 Οκτωβρίου 2013 - 14:00

Πρέπει να περάσατε υπέροχα! Και σίγουρα μάθατε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα!
Το φαγάκι που ετοίμασες φαίνεται πεντανόστιμο!!! Μπράβο, Ερμιόνη μου!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Olives Olive 8 Οκτωβρίου 2013 - 13:07

Καλησπέρα!!!σήμερα σκεφτόμουν σε ποιο από τα σεμινάρια του Οκτωβρίου, να πάω!!!χαίρομαι που πέρασες καλά!!!δεν έχω πια ενδιασμούς!!!ωραία φωτογραφία,Ερμιόνη μου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 8 Οκτωβρίου 2013 - 12:14

Ο Δρίσκας είναι ξεχωριστός άνθρωπος τον γνωρίζω. Διαφέρει από πολλούς του χώρου του. Ούτε εγώ χρησιμοποιώ μίγματα αλλά σε ώρες ανάγκης βοηθούν πολύ! Το κοτόπουλο είναι τέλειο! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 8 Οκτωβρίου 2013 - 11:57

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες συνταγές σου έχω φτιάξει τώρα τελευταία! Και αυτή είναι μία από τις υποψήφιες :) Προχθές έφτιαξα το κέικ με λεμόνι και καρύδα :) Νοστιμότατο.
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 8 Οκτωβρίου 2013 - 10:39

Τι τέλειο φαγάκι είναι αυτό!!!Αγαπώ και κοτοπουλάκι και πουρέ, πολύ ωραίος συνδυασμός!!
Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 8 Οκτωβρίου 2013 - 09:26

Ερμιόνη, αυτό είναι φαγάκι, που θα λυγίσει κάθε δύσκολο πιτσιρίκι!! Δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην νοστιμιά του και θα το τσακίσει!! Πέρα όμως από την νοστιμιά του φαγητού, οι φωτογραφίες του, είναι από τις καλύτερες!!!
Αυτή την συνταγή με την δελαστική σαλτσούλα, μπορώ να την φανταστώ σερβιρισμένη ακόμα και πάνω σε ψημένες πιτούλες. Γιατί όχι;
Καλή σου ημέρα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Loulou lolita 8 Οκτωβρίου 2013 - 08:26

Το κοτόπουλο έχει την τιμητική του! Πολύ ωραίο πιάτο και η εμπειρία με τον Β. Δρίσκα πολύτιμη φαντάζομαι…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 7 Οκτωβρίου 2013 - 22:28

Πρέπει να ήταν πολύ ωραία εμπειρία!
Κι εγώ πάντως έτοιμο πουρέ δεν έχω φτιάξει ποτέ..περίεργο,ε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mari Beika 7 Οκτωβρίου 2013 - 21:51

Πολύ ωραία να συναντιέσαι με ομοϊδεάτες!! Το φαγητό υπέροχο και αυτά τα έτοιμα προϊόντα χρησιμεύουν πολύ μερικές φορές!! Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τον αγαπητό Δρίσκα, μου αρέσει!
Φιλιά πολλά Ερμιόνη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 7 Οκτωβρίου 2013 - 21:33

Ti na po…pikantiko – drosero- iperoxo.. Se euxaristoume pou ti moirastikes mazi mas!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 7 Οκτωβρίου 2013 - 20:05

Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ δεν χρησιμοποιώ έτοιμα μείγματα αλλά κάποιες φορές σου λύνουν τα χέρια. Πεντανόστιμο φαίνεται το κοτόπουλο με ενδιαφέροντα υλικά.
Πολύ όμορφες οι φώτο σου, ειδικά η τρίτη πολύ ατμοσφαιρική!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 7 Οκτωβρίου 2013 - 19:19

Χαίρομαι που περάσατε όμορφα! Ο Δρίσκας είναι πολύ συμπαθής. Πολύ ωραίο το φαγάκι σου, η σαλτσούλα θα πρέπει να είναι νοστιμότατη!
Καλή εβδομάδα :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 7 Οκτωβρίου 2013 - 19:01

Ερμιονάκι μου μόλις επέστρεψα από το χωριατοσπιτάκι μου και σε τι νόστιμο φαγάκι πέφτω??
Υπέροχο το πικάντικο κοτοπουλάκι σου, και τόσο όμορφα παρουσιασμένο.
Με τον έτοιμο πουρέ έχω πάρει διαζύγιο από χρόνια, θεωρώ ότι γευστικά δεν έχει καμία σχέση με τον σπιτικό, όμως σίγουρα όταν ο χρόνςο πιέζει είναι μια καλή λύση.
Φιλάκια, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
amelie 7 Οκτωβρίου 2013 - 18:09

Νόστιμο φαγάκι, χουχουλιάρικο και παρείστικο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 7 Οκτωβρίου 2013 - 18:02

Ιδιαίτερα όμορφα παρουσιασμένο και σίγουρα νόστιμο!

Το κοτόπουλο είναι μέσα στις γευστικές μου προτιμήσεις και η πρότασή σου είναι δελεαστικότατη!

Φιλάκια Ερμιόνη μου!
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 7 Οκτωβρίου 2013 - 17:28

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!!!Είσαι πολύ τυχερή πού γνώρισες από κοντά τόν αγαπημένο μου,σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα!!!Παρακολουθώ τίς εκπομπες του!!!Πολύ όμορφη η συνταγή σου,καί πολύ νόστιμη!!!Κάποια προιόντα τής Maggy,χρησιμοποιώ!!!Η παρουσίασή σου,άπαιχτη!!!Φοβερές φωτογραφίες!!!!Καλή εβδομάδα!!!!Φιλάκια!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 7 Οκτωβρίου 2013 - 16:03

Ωραία είναι να μαζεύεστε σε κάθε ευκαιρία, να τα λέτε και να μοιράζεστε μετά αγαπημένες γεύσεις ! Εγώ δεν είμαι πολύ του πικάντικου αλλά το πιάτο αυτό έχει τη ζεστασιά του comfort ! Φιλιά και καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 7 Οκτωβρίου 2013 - 15:19

Τον συγκεκριμένο chef τον εκτιμώ πολύ! Μαγειρεύει καλά και φαίνεται φιλικός.
Το κοτοπουλάκι σου εξαιρετικό, νόστιμο και εξαιρετικά παρουσιασμένο! Μπράβο, Ερμιόνη μου!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 7 Οκτωβρίου 2013 - 15:07

Αυτες οι βραδιες πρεπει να ειναι πολυ ομορφες!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 7 Οκτωβρίου 2013 - 14:45

Έχω ένα βιβλίο του, το “Αρωματική Κουζίνα”. Μου αρέσουν πολύ οι συνταγές του, ειδικά όταν έχουν πολλά βότανα και μυρωδικά.
Έτοιμο πουρέ δε χρησιμοποιώ ποτέ, τώρα για μίγματα μπαχαρικών, κύβους κτλ, πάλι δεν έχω και την καλύτερη άποψη αλλά που και που όταν βιάζομαι, ναι, ομολογώ πως την κάνω την “πονηριά”. Η σάλτσα όμως του κοτόπουλου πρέπει να γίνεται πεντανόστιμη και το φαγητό μου φαίνεται πως ταιριάζει πολύ και με το περισσότερο κρύο αυτών των ημερών.
Καλό απόγευμα και καλή βδομάδα εύχομαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 7 Οκτωβρίου 2013 - 14:16

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ τρελαίνομαι για τον πουρέ σε σκόνη!!!!!Έτσι που τον βλέπω τώρα δα στις φωτογραφίες σου,μου τρέχουν τα σάλια…..Κι αυτή σάλτσα…..μμμμμ.

Η φωτογράφιση άψογη!Σε Φθινοπωρινά χρώματα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 7 Οκτωβρίου 2013 - 13:56

α τι ωραια!! πολυ ωραιο το κονσεπτ της ματζι!
κοτοπουλο +γιαουρτι= γιαμι!! φοβερη η συνταγη σου!! ανατολίτικη!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
chryssa 7 Οκτωβρίου 2013 - 12:54

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Δεν ξέρω αν είναι η συνταγή ή οι φωτογραφίες που με προδιαθέτουν τόόόσο θετικά για αυτό το κοτόπουλο, πάντως θα δοκιμαστεί εντός της εβδομάδας οπωσδήποτε!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 7 Οκτωβρίου 2013 - 12:42

Ερμιόνη μου καλημέρα! Πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα! Ο Δρίσκας έχει μια φυσική ευγένεια και άνεση, που τον ξεχωρίζει!
Για να είμαι ειλικρινής, αποφεύγω τα έτοιμα μείγματα όσο μπορώ. Είμαι λίγο… άπιστος Θωμάς με τις εταιρίες τροφίμων και τα πρόσθετα…
Το φαγάκι σου φαίνεται λαχταριστό! Και όπως πάντα οι φωτογραφίες σου είναι καλύτερες και από των καλών περιοδικών που ασχολούνται με το φαΐ!!!!
Πολλά φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 7 Οκτωβρίου 2013 - 12:19

Pikadiko kai nostimo to kotopoulaki sou! Kai o poures mou xei leipsei!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
athina μπασιούκα 7 Οκτωβρίου 2013 - 11:50

Ό,τι εμπεριέχει την λέξη “πικάντικο” με προδιαθέτει θετικά! Υπέροχη φωτογραφία. Όσο για τον σεφ, μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και όσες συνταγές του έχω φτιάξει, με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστημένη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mageirissa 7 Οκτωβρίου 2013 - 11:49

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Πρέπει να περάσατε πολύ ωραία!Ο Δρίσκας είναι από τους αγαπημένους μου σεφ. Πολύ όμορφη η παρουσίαση του φαγητού.
Θα την δοκιμάσω γιατί μ’αρέσει πολύ το κοτόπουλο. Και όντως όταν ο χρόνος πιέζει τα έτοιμα μείγματα μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 7 Οκτωβρίου 2013 - 11:16

Καλή εβδομάδα!!!
Το ζήλεψα το φαγάκι σήμερα!!!
Θα περάσατε απίστευτα φαντάζομαι!!!
φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 7 Οκτωβρίου 2013 - 09:25

Κι εγώ δεν βλέπω την ανάρτηση στον blogger. Από φέις ήρθα. :(

Το κοτοπουλάκι σου υπέροχο. Σούπερ comfort μαζί με τον πουρέ. Πολύ όμορφη παρουσίαση.

Ο Δρίσκας μου αρέσει πολύ. Και μόνο που χαμογελάει συνέχεια αυτός ο άνθρωπος, μ΄αρέσει!!

Φιλιά πολλά! Καλή εβδομάδα και πολλές καλημέρες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 7 Οκτωβρίου 2013 - 09:19

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Ο blogger δεν θέλει να δείξει την ανάρτηση σου και να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα του καλά θα ήταν.
Με τα άλλα μέσα την είδα και ήρθα.
Κι εγώ δεν χρησιμοποιώ έτοιμα μείγματα εκτός πολύ βιαστικών περιπτώσεων.
Το φαγητό σου υπέροχα παρουσιασμένο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα