Μπάρες με μέλι και σοκολάτα

Αυτές οι μπάρες με μέλι και σοκολάτα, περιέχουν επίσης δημητριακά και καρύδα. Είναι εύκολες, υγιεινές και πολύ χορταστικές.

Μπάρες με μέλι και σοκολάτα

Πέμπτη βράδυ.
Καθισμένη μπροστά από τον υπολογιστή. Εδώ και αρκετή ώρα. Δεν ξέρω τι να γράψω.
Σκέφτομαι ότι νυστάζω πολύ. Λογικό μάλλον. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκα καλά. Τα λατρεύω τα κορίτσια μου αλλά τα νυχτερινά τους ξυπνήματα με έχουν εξοντώσει.
Ακούω Kasabian. Με μουσική αποδίδω καλύτερα. Με βοηθά να απομονώνομαι από το γύρω κόσμο και να συγκεντρώνομαι στο τώρα και το εδώ μου.

Σκέψεις πολλές και σκόρπιες. Θέλω να σας πω πολλά. Πάλι.
Προχτές το βράδυ τελείωσα την ανάγνωση αυτού του βιβλίου. Υπέροχο. Με άγγιξε, με έκανε να χαμογελάσω, να ακολουθήσω τον ιππότη σε μια περιπέτεια αναζήτησης του εαυτού του και στο τέλος να λυτρωθώ.
Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι υπάρχει και συνέχεια. Ανυπομονώ να τη διαβάσω.

Και χτες το βράδυ τελείωσα τον πρώτο κύκλο του Vikings. Μ’ αρέσει; Ναι. Με κέρδισε αμέσως; Όχι.
Πολλοί το συγκρίνουν με το Game of Thrones. Μην το κάνετε. Απλά δείτε το.

Για μία ακόμα φορά συλλογίστηκα ότι κοντά στα κορίτσια μου, γίνομαι ξανά παιδί. Ένα μικρό παιδί που ενθουσιάζεται με τα απλά, τα πολύχρωμα, τα χαρούμενα. Με τα παλαμάκια και το χορό. Ακόμα και με αυτό!

Εάν δεν έχετε κανονίσει κάτι για την Κυριακή το μεσημέρι, έχετε υπόψη ότι η αγαπημένη ομάδα Food4Good επιστρέφει δυναμικά στους χώρους του ιστορικού περιοδικού Ρομάντζο και αυτή τη φορά υπόσχεται να μας χορτάσει με τις πιο υπέροχες και μαμαδίστικες νοστιμιές.

Η πρώτη Παρασκευή στη δουλειά μετά τη λήξη του μειωμένου ωραρίου δεν ήταν και τόσο δύσκολη τελικά. Και το Σαββατοκύριακο ξύπνησα νωρίτερα από τους άλλους και συγύρισα το σπίτι. Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα ύπνο μπορώ να κόψω ούτως ώστε να έχω λίγο παραπάνω χρόνο για μένα.

Οι μπάρες με μέλι και σοκολάτα

Οι σκέψεις δεν μαζεύονται τελικά οπότε αναπόφευκτα θα σας ζαλίσω.
Και όμως πρέπει κάπως να σας πω για αυτές τις μπάρες με μέλι και σοκολάτα. Γιατί είναι εύκολες, γευστικές και θρεπτικές. Δεν χρειάζονται ψήσιμο και περιέχουν μερικά πολύ αγαπημένα υλικά. Α ναι! το μούσλι είναι αγαπημένο υλικό. Δεν πιστεύω να απορείτε. Όπως επίσης αγαπημένα είναι η καρύδα και τα cranberries.

Οι μπάρες αυτές έχουν και μια ιδιαιτερότητα που προσωπικά με ενθουσίασε: περιέχουν άλειμμα φουντουκόπαστας με μέλι, γευστικό, τονωτικό και υγιεινό, αναμφίβολα έδωσε στις μπάρες γεύση ξεχωριστή.

Μπάρες με μέλι και σοκολάτα

Και μια μικρή δωροθεσία

Θέλω να σας κάνω ένα δώρο. Έτσι απλά.
Γιατί δοκίμασα γεύσεις που μου άρεσαν και θέλω να τις δοκιμάσετε και εσείς. Να πειραματιστείτε και να εκπλαγείτε (ελπίζω).
Ένα βαζάκι μέλι με μαστίχα (αυτό που χρησιμοποίησα σε αυτές τις τηγανίτες) και ένα βαζάκι φουντουκόπαστα με μέλι για να φτιάξετε και να μοιραστείτε γεύσεις γλυκές, γεμάτες αρώματα.

Μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας σε αυτή την ανάρτηση, μαζί με το όνομα σας και ένα email επικοινωνίας μέχρι την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.
Καλή επιτυχία! Και πολύ καλό σαββατοκύριακο!

Μπάρες με μέλι και σοκολάτα

Μπάρες με μέλι και σοκολάτα

Eτοιμασία: 15 minutes
Μαγείρεμα: 15 minutes
Συνολικά: 30 minutes
Γεύμα: σνακ
Κουζίνα: ελληνική
Λέξη-κλειδί: μπάρες με μέλι
Μερίδες: 14
Αυτές οι μπάρες περιέχουν άφθονο άλειμμα μελιού με φουντουκόπαστα, κουβερτούρα, δημητριακά και καρύδα. Είναι εύκολες, υγιεινές και χορταστικές.

Υλικά

  • 230 γρ. μούσλι
  • 40 γρ. καρύδα τριμμένη
  • 80 γρ. cranberries αποξηραμένα
  • 125 γρ. κουβερτούρα
  • 300 γρ. άλειμμα μελιού με φουντουκόπαστα
  • 110 γρ. βούτυρο ανάλατο

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε το μούσλι στο μούλτι και το πολτοποιούμε, αλλά όχι εντελώς.
  • Το αδειάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε την καρύδα και τα cranberries.
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το άλειμμα μελιού και το βούτυρο. Αδειάζουμε το μίγμα στο μπολ και ανακατεύουμε να ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ορθογώνιο πυρέξ με διαστάσεις 20×30 εκ. περίπου.
  • Μεταφέρουμε το μίγμα στο πυρέξ και ισιώνουμε την επιφάνεια του με την ανάποδη ενός κουταλιού.
  • Το βάζουμε στο ψυγείο για ένα ολόκληρο βράδυ.
  • Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, το κόβουμε σε μπάρες.

Σημειώσεις

Ευχαριστώ θερμά το Φουρνάκι για την ευγενική προσφορά των προϊόντων.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

66 ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ 5 Νοεμβρίου 2014 - 00:28

Πολύ ωραία ιδέα και πάλι έχεις να προτείνεις, όποια συνταγή, δική σου, έχω φτιάξει είχε μεγάλη επιτυχία!!!

Αθηνά 4 Νοεμβρίου 2014 - 09:49

Εξαιρετικές φαίνονται!! Θα τις δοκιμάσω

mookies 3 Νοεμβρίου 2014 - 19:05

Αμάν βρε Ερμιόνη μου, πως την πάτησα έτσι! Βγήκα από το blog σου με την προϋπόθεση να αφήσω αργότερα μήνυμα και το ξέχασα τελείως, νόμιζα ότι είχα ήδη αφήσει! Ευτυχώς δεν με παρεξηγείς.
Υπέροχες οι μπάρες σου! Αν και δεν είμαι πολύ του υγιεινού, αυτές έχουν θαυμάσια συστατικά και πρέπει να έγιναν πολύ νόστιμες. Η φουντουκόπαστα φυσικά δίνει ιδιαίτερη γεύση.
Πολλά φιλιά

Μαρία 3 Νοεμβρίου 2014 - 14:19

Γευστικότατες οι μπάρες!
Ευχαριστούμε!

My Lovable Baby 3 Νοεμβρίου 2014 - 06:49

Καλημέρα Ερμιονάκι μου γλυκό και καλό μήνα!!!
Kasabian γουστάρω τρελά και ο Ιππότης με την σκουριασμένη πανοπλία είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία :) Και μάλιστα το είχα αγοράσει από το Public Συντάγματος μαζί με κάτι βιβλία του Yalom και του Jorge Bucay τα οποία τα είχα “ξεπετάξει” σε χρόνο dt (τότε που ήμουν ακόμη μη-μαμά και είχα άπλετο χρόνο για διάβασμα). Τώρα ρε παιδί μου δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βρω χρόνο για διάβασμα. Πες μου το μυστικό σου, plz :)
Σχετικά με το food4good ήθελα πολύ να πάω αλλά ήταν ένα πολύ έντονο -από άποψη δραστηριότητας ΣΚ- και τελικά δεν τα κατάφερα. Χθες, Κυριακή, το πρωί είχαμε playdate στο σπίτι μίας κολλητής της από το σχολείο και το απόγευμα παιδικό party, οπότε θα ήταν σκότωμα να πεταχτώ στο ενδιάμεσο.
Όσο για τις μπάρες, φυσικά και θα τις δοκιμάσω. Είπαμε, το blog σου είναι για μένα ένα αγαπημένο ηλεκτρονικό βιβλίο συνταγών το οποίο ανοίγω κάθε φορά που θέλω να φτιάξω κάτι εξεζητημένο, ξεχωριστό, εναλλακτικό :)
Και φυσικά στο διαγωνισμό θα συμμετάσχω με μεγάλη μου χαρά. Και για να είμαστε politically correct: Ασπασία Κάντα, aspasia_kanta@hotmail.com
(με συγχωρείς για το τεράστιο σχόλιο, αλλά είχα καιρό να έρθω -έπηξα τις τελευταίες μέρες μετά την παρουσίαση- οπότε πολυλόγησα πάλι).
Φιλάκια :)

TaniaM 2 Νοεμβρίου 2014 - 22:15

Φαίνονται πεντανόστιμες! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα προιόντα αυτά!
Αναστασία Μητροσίλη

Mari 2 Νοεμβρίου 2014 - 18:04

Πολύ ενδιαφέρον το βιβλίο, η μουσική και η ταινία Ερμιόνη. Οι μπάρες βέβαια πολύ νόστιμες φαίνονται και κυρίως υγιεινές!!Και πως να μην είναι με τα ωραία υλικά που χρησιμοποίησες;
Φιλιά πολλά!!

Tzina Varotsi 2 Νοεμβρίου 2014 - 17:19

Επειδή δεν φημίζομαι για την τύχη μου, θα το εκτιμούσα αν με πληροφορούσες πού μπορώ να βρω το συγκεκριμένο μέλι..
Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου :)

Ζωή 2 Νοεμβρίου 2014 - 12:50

Ότιδηποτε με σοκολατα, φουντούκια και μελι μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα!!!!Θα τις φτιαξω με την πρώτη ευκαιρία!

HelenD 2 Νοεμβρίου 2014 - 11:47

Αγαπητή Ερμιόνη, πάντα μας εκπλήττεις ευχάριστα με τις συνταγες σου, τις προτάσεις σου , αλά και τα χρήσιμα δώρα σου!
Ευχαριστούμε

KaterinaR 2 Νοεμβρίου 2014 - 10:10

Τις μπάρες θα τις κάνω σίγουρα!! Είναι και δική μου αδυναμία το μούσλι και αγαπώ κάτι τέτοιες συνταγές που δεν απαιτούν πολύ χρόνο και προσφέρουν υγιεινό αποτέλεσμα!
‘Οσο για τα δωράκια, ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Και ποιος δε θέλει να δοκιμάζει νέες γεύσεις και ευφάνταστους συνδυασμούς?!
…Καλή ξεκούραση!!*

Μaria Elena 1 Νοεμβρίου 2014 - 23:55

Όμορφη συνταγή
Φιλάκια …

Penelope 1 Νοεμβρίου 2014 - 22:32

Έχοντας πια περάσει στην “άλλη” όχθη, χωρίς την καθημερινή ρουτίνα της 10ωρης και βάλε (πολλές φορές…) δουλειάς, μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα ναι μεν είναι κάπως πιο χαλαρά. Ερμιόνη μου. Αλλά όχι, όμως τόσο που να έχω πάψει να ξυπνάω πρώτη και να κοιμάμαι σχεδόν τελευταία :-)))

Παίρνε λοιπόν κουράγιο, από ότι νομίζεις πως γεμίζει τις μπαταρίες της ψυχής και του σώματος…και κάνε κάθε μέρα, αυτά που πραγματικά μπορείς.

Καλά μαγειρέματα…

Ωραίες και άκρως ενδιαφέρουσες οι μπάρες σου, αν κι’ εμείς τελικά δεν είμαστε από αυτούς που εύκολα θα τις κατανάλωναν!!!

Φιλιά σας.

kiki 1 Νοεμβρίου 2014 - 21:30

Γεια σου Ερμιονη!
Αχ αυτα τα ξενυχτια….να φανταστεις αν τυχει καποιο βραδυ(λεμε τωρα) και δεν με “ζητησουν” τα παιδακια μου, ξυπναω απο μονη μου….το βιολογικο μου ρολοι εχει παθει σοκ! Γερα να ναι τα μικρουλια μας!
Οι μπαρες σου, φαινονται λαχταριστες…..και τα δωρακια σου επισης!!!!
Φιλια!!!

ΓΙΩΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ 1 Νοεμβρίου 2014 - 20:11

Eρμιονη μου,γραφεις παρα πολυ ωραια,οπως μαγειρευεις και πολυ ωραια.Οι μπαρες σου,ειναι στα υπ οψιν.να κοιτας
να ξεκουραζεσαι,με τα κοριτσακια σου.Καλο βραδυ.

ευη 1 Νοεμβρίου 2014 - 19:44

Φουντουκοπαστα με μελι? Γεμιζει το στομα και μονο που το προφερω Ερμιονη! Για μπαρες μιλαγα τις προαλλες με φιλους..ξερεις..στους μεν αρεσουν οι μαλακες-ετσι να κολλανε καπως στα δοντια (σε αυτην την κατηγορια ειμαι εγω χιχιχι) στους δε οι τραγανες..ολα τα super foods σχεδον μαζι, χωρις αυγα, τρως με λιγοτερες τυψεις…αλλα οι τιμες των μπαρων στα υψη..και τωρα να!..μας δινεις συνταγη με το γαντι! Εννοειται θα τις φτιαξω!!Ευχαριστουμε πολυ για το τελειο δωρακι!! Καλο υπολοιπο ΣΚ!
Φιλακια!

Κατερίνα 1 Νοεμβρίου 2014 - 14:19

Καλημέρα!
Πραγματικά φαίνονται υπέροχες οι μπάρες!
Θα τις δοκιμάσουμε οπωσδήποτε!

The Dark Chef 1 Νοεμβρίου 2014 - 10:55

Αύριο εκτός απροόπτου θα περάσω μια βόλτα! Το Vikings που λες το σνόμπαρα, είδα το πρώτο επεισόδιο και δε μου φάνηκε τίποτα το σπουδαίο. Αλλά προφανώς γίνεται καλύτερο στη συνέχεια για να το προτείνεις. Μπράβο που έχεις ακόμα κουράγιο και συγκέντρωση και διαβάζεις βιβλία! Εγώ λόγω δουλειάς και μόνο ομολογώ πως έχω καιρό να πιάσω κάποιο στα χέρια μου, παλιότερα ήμουν αρκετά βιβλιοφάγος.
Τι ωραίες και εύκολες αυτές οι μπάρες! Και σαν τρουφάκια θα είναι πολύ ωραίο αυτό το μίγμα.
Καλό υπόλοιπο Σ/Κ!

Δαφνη 1 Νοεμβρίου 2014 - 10:12

Ομορφη συνταγη κ πολυ ομορφα δωρα!

Vaya 1 Νοεμβρίου 2014 - 09:17

Αχ, Ερμιόνη μου πως σε καταλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου ξυπνούσα κάθε κάθε βραδυ. Και μπορώ να πω οτι ακόμα νιώθω την ελλειψη του ύπνου,χαχα. Μάλλον η κούραση συσσωρεύεται, γι αυτο φρόντισε να βρίσκεις χρόνο και για λίγο ύπνο παραπάνω. Καταπληκτικές οι μπάρες! Καλό Σ/Κ!

Γεωργία 1 Νοεμβρίου 2014 - 07:05

Φοβερές φαίνονται οι μπάρες!

Μακριδου Δεσποινα 1 Νοεμβρίου 2014 - 06:49

Καλημερα φαινονται λαχταριστες.

Elsa 1 Νοεμβρίου 2014 - 01:34

Η αγαπημένη μου φράση αυτές τις μέρες Ερμιόνη είναι το “τόσος λίγος χρόνος…” Μαγειρική, πιάνο, διάβασμα, συναντήσεις, οικογένεια, φίλοι, χορός, επαγγελματικά σεμινάρια, γυμναστήριο, βιβλία, μουσική, εθελοντισμός, κατοικίδια… πού να χωρέσουν όλα; Η αλήθεια είναι ότι με μπάρες δεν έχω πειραματιστεί ξανά και αυτές οι συγκεκριμένες μιλάνε στο sweet tooth μου! Να έχεις καλό Σαββατοκύριακο και έναν δημιουργικό και όμορφο Νοέμβριο!

Βαρβάρα 1 Νοεμβρίου 2014 - 01:21

Οι μπάρες σου φαίνονται λαχταριστές και λέω να επιχειρήσω να τις φτιάξω γιατί βαρέθηκα του εμπορίου!!! Φιλιά

Νίκη (mommywiki) 1 Νοεμβρίου 2014 - 00:44

Καλησπέρα Ερμιόνη. Θέλω τόσο πολύ να έρθω στο food4Good. Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά! Το άλειμμα μελιού με φουντουκόπαστα δεν το ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ καλό… Όσο για τις μπάρες σου υπέροχες! Πολλά φιλιά

Silena 1 Νοεμβρίου 2014 - 00:25

Θα ψάξω το βιβλίο, θα ψάξω και τη φουντουκόπαστα, αν και δεν νομίζω να τη βρω και θα φτιάξω τις μπάρες γιατί είναι πολύ εύκολες και απολαυστικές!!!!
Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!!!

Leonitsa 1 Νοεμβρίου 2014 - 00:23

Άλλη μία εύκολη και νόστιμη συνταγή σου!!! Για αυτά τα Κρύα χειμωνιάτικα Σαββατα που έρχονται και θέλουμε να πειραματιστούμε με μία γλυκιά συνταγη να γεμίσουμε τη μέρα μας ευχάριστα! Τέλειο και το give away..

Βικυ Βαμβακα 1 Νοεμβρίου 2014 - 00:16

Μμμ φαινεται πολυ ενδιαφερον αυτη η συνταγη. παντα ηθελα να φτιαξω μπαρες δημητριακων αλλα ποτε δεν το αποφασιζα..μαλλον καιρος ειναι :) ευχαριστουμε για τη συνταγη και για το δωρακι!!!

Χαρα προβοπουλου 1 Νοεμβρίου 2014 - 00:13

Σ ευχαριστουμε πολυ!! ;)

ΛΑΜΠΡΙΝΗ 1 Νοεμβρίου 2014 - 00:05

Ειλικρινά μένω άφωνη με τη δουλεία που γίνεται με αυτό το μπλογκ!!συνεχίστε έτσι, δεν υπάρχει καλύτερο!!!

Κωνσταντίνα 31 Οκτωβρίου 2014 - 23:56

Και ότι εψαχνα συνταγές για Homemade μπάρες.Ηρθες την κατάλληλη στιγμή!
Οσο για τον ύπνο, σου στέλνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους. Σχεδόν 4 χρόνια έχω να κοιμηθω καλά. Ολη νύχτα θηλαζω τον μικρό μου γιο, ο μεγάλος απουηλασε πρόσφατα. Ειμαι και έγκυος στο τρίτο οπότε καταλαβαινεις. Μανα κουράγιο

lila 31 Οκτωβρίου 2014 - 23:14

Foveri geystiki synantisi to meli me ti fountoukopasta..mpravo sou..

ελπίδα 31 Οκτωβρίου 2014 - 23:06

τελεια τα δωρακια αλλα και η συνταγη σου Ερμιονη μου!! πολλα φιλια
elpda2701@hotmail.com

fusalida 31 Οκτωβρίου 2014 - 22:26

ευχαριστουμε πολύ!

Helen Gr 31 Οκτωβρίου 2014 - 22:25

Φοβερές οι σοκολατοφουντουκένιες μπάρες σου, Ερμιόνη μου! Φαίνονται νόστιμες, τραγανές, λαχταριστές! Πρέπει κι εγώ κάποτε να φτιάξω.
Αυτό το spread βρίσκεται εύκολα στην αγορά; θα είναι υπέροχο σε τουρτα.
Φιλάκια πολλά!

Tante Kiki 31 Οκτωβρίου 2014 - 22:17

Τα βιβλία είναι υπέροχα!!! Όσο για το “Μαλλιά κουβάρια” κι εγώ το λατρεύω Ερμιόνη… ειδικά τη σκηνή του τέλους είναι αυτή που μου αρέσει υπερβολικά!! Οι μπάρες σου είναι υπέροχη παρέα για διάβασμα και ταινία!
Φιλιά!

Ελένη 31 Οκτωβρίου 2014 - 21:53

Αχ, αυτά τα σοκολατοφουντουκένια αλείμματα! Ευθύνονται κατά ένα μεγάλο μέρος που ακόμα κουβαλάω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αυτά και τα μπισκότα. Και τα ζυμαρικά. Και τα κέικ. Και κάνα δυο πέντ’ έξι ακόμα πραγματάκια… Όπως και να έχει, αυτές οι μπάρες φαίνονται υπέροχες! Και έχουν και καρύδα, που μου αρέσει τόσο πολύ! (Αφού προλαβαίνεις και βλέπεις και σειρές και διαβάζεις… Το τελευταίο μου βιβλίο το διάβασα τέλη ’13!)

evi@thehealthycook 31 Οκτωβρίου 2014 - 21:49

καλησπέρα Ερμιόνη μου!!
οι μπάρες σου είναι πολύ δυνατές! η σοκολάτα και τα υπόλοιπα υλικά είναι ένα κι ένα! τη μαργαρίνη που δεν τη συμπαθώ θα την αντικαθιστούσα με ταχίνι. έχω κι εγώ τα κολλήματά μου……. :)
ελπίζω να σε δω την κυριακή!
φιλιά πολλά!

Akela 31 Οκτωβρίου 2014 - 21:03

Κουράγιο και υπομονή με τα ξύπνημα τα σε καταλαβαίνω δεν ξέρεις πόσο. Ο γιος μου ειναι 11 μηνών και ξυπνάει συνέχεια. ( η μάνα μου λέει ότι ειναι εκδίκηση επειδή κάποτε δεν ξύπναγα με τίποτα) θέλω μέλια και φουντουκοπαστες να φχαριστηθω τις αϋπνίες μου, να φτιάξω και τις μπάρες με το μεγάλο μου το κοριτσάκι. Φιλία πολλά και καλή συνεχεια

maria pandremmenou 31 Οκτωβρίου 2014 - 20:29

οι μπαρες ειναι αδυναμια της κορης μου, θα τις δοκιμασουμε! καλο χειμωνα και καλοταξιδο το βιβλιο σου!

Dimi 31 Οκτωβρίου 2014 - 20:16

Τέλειες οι μπάρες σου Ερμιόνη μου!!Καί σίγουρα τό σοκοφουντουκένιο μέλι τις κάνει σίγουρα ιδιαίτερες!!Πότε τά προλαβαίνης όλα??Είσαι αξιοθαύμαστη!!Μπράβο σου!!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

Dimitra 31 Οκτωβρίου 2014 - 19:20

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο που μας προτείνεις και ούτε εχω δει τη σειρά αυτή:( Τα σημειώνω λοιπόν Ερμιονάκι μου!!
Το κομμάτι από Ραπουνζέλ αγαπημένο:)
Καλα, με kasabian θέλω να λικνίζω κάθε κύτταρο του κορμιού μου. Ειδικά μες το αμάξι θέλω τα γκάζια τέρμα:)))
Όσο για τον σούπερ γλυκό διαγωνισμό σου φυσικά και συμμετέχω μιας και η μαστίχα είναι αγαπημένη μου γεύση. Ο συνδυασμός με το μέλι πρέπει να είναι ασυναγώνιστος!!! Και τη φουντουκόπαστα θα την τιμήσω εάν κερδίσω φυσικά:)
Την Κυριακή θα είμαι σχεδόν σίγουρα εκεί στο Ρομάντζο να φάω μέχρι σκασμού και να στηρίξω την προσπάθεια!!!
Ελπίζω να βρεθούμε Ερμιονάκι μου!!!

ΛΙΛΑ 31 Οκτωβρίου 2014 - 18:38

ανυπομονω να τα δοκιμασω και τα 2!

anap 31 Οκτωβρίου 2014 - 17:30

ο γιος μου λατρεύει τις μπάρες οπότε θα μπουν σίγουρα στο πρόγραμμα!!!!! Καλή προσαρμογή στο νέο ωράριο….

spoon-stories 31 Οκτωβρίου 2014 - 16:40

Οι μπάρες αυτού του είδους είναι το νέο μου πάθος!! Ως να βρω άλλο λοιπόν θα τις δοκιμάσω και αυτές γιατί είναι απίθανες!!
Σε ευχαριστούμε για το δωράκι!!

φωτεινή 31 Οκτωβρίου 2014 - 14:55

τι ωραία!!! ευχαριστούμε!!!

Ναταλία 31 Οκτωβρίου 2014 - 13:55

Όπως πάντα πρωτότυπη συνταγή και καλογραμμένο κείμενο.
Το βιβλίο σου επίσης πάρα πολύ καλό !!
Ναι αλήθεια, πότε διαβάζεις και λογοτεχνικά βιβλία??!!!

tanja@the green mixer 31 Οκτωβρίου 2014 - 13:14

Πολύ ωραίες και δυναμωτικές οι μπάρες! Λύσε μια απορία, πότε προλαβαίνεις και διαβάζεις και βιβλία (εκτός από αυτά μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής;)
Ελπίζω να τα καταφέρω την Κυριακή γιατί αξίζει πραγματικά να πάμε όλοι και να υποστηρίξουμε αυτή την κίνηση.

mathe 31 Οκτωβρίου 2014 - 12:58

Τι ομορφες συνταγες και τοσο ομορφες παρουσιασεις!!να σαι παντα καλα να μας “ταξιδευεις” γευστικα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!καλο ειναι να γινομαστε παιδια με τα παιδια μας!!!πολλα φιλια και ευχαριστουμε για το γλυκο δωρακι!!!

Ματίνα 31 Οκτωβρίου 2014 - 12:51

Πολύ ωραίες οι συνταγές και φανταστικό το giveaway.
Μου αρέσει πολύ όταν μας προτείνεις ταινίες, σειρές και βιβλία.
Φιλιά!

nantia oikonomou 31 Οκτωβρίου 2014 - 12:38

ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ…..

dolmadaki 31 Οκτωβρίου 2014 - 12:31

αχ αυτες οι βραδινες σκέψεις….. καλο κουραγιο στην προσαρμογη στη δουλεια σιγα σιγα!! το μουσλι αγαπημενο ;; περιεργα γουστα ερμιονη μου!!τελεια η συνταγη και πανευκολη!! σιγουρα το αλειμα την απογείωσε!!!σας παραδεχομαι τις μανουλες γτ καταφερνετε και το 24ωρο το κανετε 48ωρο ενω εγω δεν προλαβαινω ουτε λεπτο παραπανω!!

τελειο το δωρακι ! μες στη γλυκα!

Χρύσα 31 Οκτωβρίου 2014 - 12:22

Ακούω τη λίστα που διάλεξες στη δουλειά (αγαπώ Kasabian!)και προσπαθώ να βάλω και τις δικές μου σκέψεις σε σειρά…. Δύσκολη δουλειά κοπελιά! Σε συμπονώ στη νύστα, να το ξέρεις…
Οι μπάρες τέλειες, και το σοκοφουντουκένιο μέλι τις κάνει σίγουρα ιδιαίτερες!
Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι! Πόσο μ’αρέσουν κάτι τέτοια!
Φιλάκια και καλή ξεκούραση το σκ (λέμε τώρα)!

BILLY 31 Οκτωβρίου 2014 - 12:08

Ωραία πρόταση για σπιτικές μπάρες!!!!!

VOULA 31 Οκτωβρίου 2014 - 11:55

Πολύ ωραίες οι μπάρες. Πολύ ωραία λύση για πρωινό αλλά και για το σχολείο των παιδιών!

Μαρία Κ 31 Οκτωβρίου 2014 - 11:52

Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς τα προλαβαίνεις ολα?? Εγω παιδιά δεν εχω ακόμα, αλλά και μόνο που φαντάζομαι το πρόγραμμά σου…ψιλοφρικαρω:-S Η συνταγή σου τέλεια-ως συνήθως! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!!

Σοφία 31 Οκτωβρίου 2014 - 11:49

Αχ βρε Ερμιονη μου, κι οτι εψαχνα για τετοιο μελι στη Θεσσαλονικη (δεν βρηκα τελικα)-υποσχομαι να κανω αμεσως τις τηγανιτες αν κερδισω!

Οσο για το χρονο σε σπιτι με μικρα παιδια-24 ωρες ποτε δεν θα ειναι αρκετες!

Γιώτα 31 Οκτωβρίου 2014 - 11:37

Καλημέρα! Έχω δει κι εγώ τους Vikings. Μου άρεσαν πολύ και περιμένω με αγωνία να δω την συνέχεια! Καμία σχέση με το Game of Thrones, δεν μπορείς να το συγκρίνεις, δύο εντελώς διαφορετικα είδη. Σου προτείνω να δεις και το Homeland. Όσο για το βιβλίο, αφού σου άρεσε τόσο πολύ θα το ψάξω με την πρώτη ευκαιρία (είναι και οικονομικό).
Οι μπάρες μου άρεσαν, με ξεμυάλισες πάλι!!!!

littledeco 31 Οκτωβρίου 2014 - 11:36

Αρκετά φιλοσόφημένη Ερμιόνη μου, σήμερα. Να σου πω και εγώ χωρίς μουσική δεν λειτουργώ. Πάντα στην δουλειά, στο πανεπιστήμιο στο σπίτι πάντα έχω παρεούλα. Οι μπάρες σου ιδανικές για σοκολατένιο, θρεπτικό πρωινό !!! ΚΑλό ΣΚ !!!

ΕΛΕΝΑ 31 Οκτωβρίου 2014 - 11:29

Φοβερές οι σοκολατοφουντουκένιες μπάρες σου Ερμιονάκι, δείχνουν απίστευτα νόστιμες και λαχταριστές!
Αυτό το spread πρέπει να το ψάξω, μου έκανε πολύ κλικ.
Και να μην κόψεις ύπνο από τον εαυτό σου, το αντίθετο μάλιστα, να προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο να ξεκουράζεσαι παραπάνω. Άκουσέ με σε αυτό που σου λέω!!
Φιλιά πολλά!

Νατάσα 31 Οκτωβρίου 2014 - 10:48

Τέλειες οι μπάρες! Και πολύ καλή λύση για σνακ! Το δωράκι φαίνεται λαχταριστό..Υπέροχη και η πρόταση για την Κυριακή! Καλημέρα!

Μαρία 31 Οκτωβρίου 2014 - 10:48

μμμμ!!!! πολύ ωραιές μπάρες!!!

Όλγα 31 Οκτωβρίου 2014 - 10:42

Ευχαριστούμε Ερμιόνη πολύ :)…

ΕΛΕΑΝΑ 31 Οκτωβρίου 2014 - 10:40

Η αφήγησή σου πέρασε σαν ταινία απο μπροστά μου…θέλω επειγόντως το βιβλίο..Μου μετέδωσες μια ηρεμία, προφανώς ο ιππότης έκανε καλή δουλειά!!!! Καλό Σ.Κ.

Penny 31 Οκτωβρίου 2014 - 10:10

Τι όμόρφες αναρτήσεις!
Και τι υπέροχα μαγειρέματα!
Ευχαριστούμε

Φαιη 31 Οκτωβρίου 2014 - 10:05

παντα γλυκες & κανενα γλυκο ονειρο (που και που)!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα