Μπέργκερ με αυγό και μπέικον

Μπέργκερ με αυγό και μπέικον και crisp με ροδάκινο. Το κοινό τους σημείο; Βασικό υλικό και για τα 2 είναι η βρώμη!

Μπέργκερ με αυγό και μπέικον

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν κάπως δύσκολο.

Η μικρότερη κυρία είχε πολύ υψηλό πυρετό από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι. Κάποια στιγμή μάλιστα το θερμόμετρο έδειξε 40.4°C. Σοκ και δέος για εμένα και τον Κωστή, μια άνετη πρωτιά για την Ισμήνη στο οικογενειακό μας all time high score πυρετών.

Χτες το βράδυ κάθισα στον υπολογιστή μου και μπόρεσα επιτέλους να ξεφυσήσω με ανακούφιση. Μια ακόμα δυσκολία είχε έρθει στη μικρή μας οικογένεια και ευτυχώς είχε περάσει.
Τώρα βέβαια σκέφτομαι ότι είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να δω την Ιφιγένεια με αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και μάτια να γυαλίζουν από τον πυρετό, αλλά προς το παρόν και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες είμαστε όλοι μας καλά και σκοπεύω να το απολαύσω για όσο διαρκέσει.

Μπέργκερ με αυγό και μπέικον

Και αφού λοιπόν ηρέμησα και έκανα τον απαραίτητο έλεγχο στο blog μετά την πρόσφατη ανανέωση του (θέμα στο οποίο θα επανέλθω λίγο αργότερα), το βλέμμα μου στάθηκε στην ανάρτηση μου για τα 4 χρόνια των tastes. Και λίγα δευτερόλεπτα μετά κοκκίνισα από ντροπή, καθώς συνειδητοποίησα ότι δεν έχω ανακοινώσει ακόμα τους δύο τυχερούς αναγνώστες που κερδίζουν τα αντίτυπα της Κουζίνας των γεύσεων.
Οι έγκυρες συμμετοχές ήταν 103 (και σας ευχαριστώ θερμά που πήρατε μέρος στο διαγωνισμό), η κλήρωση έγινε χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο που παρέχεται από το random.org και λίαν συντόμως η φίλη του blog Άννα Καμηλάκη και ο Άρης από το εξαιρετικά προσεγμένο Νεανικόν θα παραλάβουν τα αντίτυπα τους.

giveaway_results

Το blog ανανεώθηκε λοιπόν.

Όσοι από εσάς το επισκέπτεστε μέσω desktop, θα δείτε ότι δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Όσοι όμως χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή για την περιήγηση σας εδώ, θα δείτε μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές!
Έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν και θα συνεχίσω να λέω με κάθε ειλικρίνεια ότι εσείς, οι αναγνώστες, είστε η κινητήρια δύναμη που ωθεί τα tastes προς τα εμπρός, με μικρά και αργά βήματα, πλην όμως υπαρκτά και ουσιαστικά.
Και μερικές φορές η αγάπη που εισπράττω από εσάς είναι πολύ πιο δυνατή από την αγάπη μου για τη μαγειρική.
Ένα μήνυμα σας, ένας εγκάρδιος λόγος, είναι ικανός να μου φτιάξει τη διάθεση, να με κάνει να χαμογελάσω και να μου υπενθυμίσει πόσο πολύ αξίζει τον κόπο όλη αυτή η προσπάθεια.
Θέλω λοιπόν η εμπειρία σας εδώ να είναι ευχάριστη, να βρίσκετε εύκολα αυτό που ψάχνετε και να έχετε λόγους να επιστρέφετε.

Μπέργκερ με αυγό και μπέικον

Μεταξύ των αλλαγών που έγιναν είναι και οι εξής δύο:

Στην πλευρική στήλη του blog υπάρχει ένα εικονίδιο και ένα συνοδευτικό μήνυμα το οποίο σας προτρέπει να ψηφίσετε τα tastes στο διαγωνισμό Food blog awards που διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος από το Βήμα Gourmet.
Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα η υποψηφιότητα του blog στην κατηγορία Best design and site architecture.
Εάν επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του διαγωνισμού είμαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιαστείτε από το υψηλό επίπεδο όλων των συμμετεχόντων.
Ελπίζω να παρακολουθήσετε από κοντά και ενεργά την προσπάθεια μου και να με στηρίξετε με την αγάπη σας για ακόμα μια φορά.

Η δεύτερη αλλαγή που έγινε, αφορά την εγγραφή στο newsletter. Για ρίξτε μια ματιά στην πλευρική στήλη πάλι, αλλά στο ροζ πλαίσιο αυτή τη φορά!
Με κάθε καινούρια εγγραφή στο blog λοιπόν, αποκτάτε εντελώς δωρεάν το καινούριο μου ebook με τίτλο The one with all the Cookies. Πρόκειται για μια συλλογή από μπισκότα που στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί εδώ. Φυσικά, αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι αναγνώστες μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα email και θα σας το στείλω άμεσα.

Μπέργκερ με αυγό και μπέικον

Ωραία, σας το είπα και αυτό!
Σειρά έχει το φθινοπωρινό τεύχος του Cook Craft Create, σε γήινες αποχρώσεις φυσικά, με πολλές προτάσεις για μοναδικές do-it-yourself κατασκευές και λαχταριστές συνταγές (και σας ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων για αυτό).

Αυτή τη φορά ετοίμασα ένα crisp με ροδάκινο.

Με τα crisps έχω άριστη σχέση, καθώς είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστα γλυκά που σκαρώνονται σχεδόν από το τίποτα και συνοδεύονται (για μένα τουλάχιστον απαραιτήτως) με παγωτό (βανίλια κατά προτίμηση).

crisp με ροδάκινο

Επειδή αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία σας να βρείτε ροδάκινα αυτή την περίοδο μπορείτε:

  • να τοποθετήσετε έναν σελιδοδείκτη στη συνταγή και να περιμένετε μερικούς μήνες να τη δοκιμάσετε (από την πλευρά μου σας υπόσχομαι ότι είναι μια αναμονή που αξίζει τον κόπο)
  • να αντικαταστήσετε τα ροδάκινα με μήλα, αχλάδια ή συνδυασμό των δύο αυτών φρούτων
crisp με ροδάκινο

Δεν υπάρχει τίποτα ωστόσο που να σας σταματά από το να φτιάξετε αυτά τα μπέργκερ με αυγό και μπέικον.

Και που είναι ζυμωμένα με βρώμη. Ναι, με βρώμη!
Οκ καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να φαίνεται λιγάκι περίεργο. Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά (το γράφω εις τριπλούν για να καταλάβετε πόσο πολύ το εννοώ), το μόνο που κάνει η βρώμη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να δημιουργεί ένα φοβερά αφράτο αποτέλεσμα.
Θα ήθελα επίσης να λάβετε υπόψη σας ότι μάλωνα τα κορίτσια επειδή έφαγαν πολλά μπιφτέκια. Ποιος, εγώ…
Τέλος, αξίζει να σας αναφέρω ότι η προσθήκη αυγού και μπέικον στο μπέργκερ είναι ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω κάνει τον τελευταίο καιρό.

Μπέργκερ με αυγό και μπέικον

Μπέργκερ με αυγό και μπέικον

Eτοιμασία: 20 minutes
Μαγείρεμα: 12 minutes
Γεύμα: κυρίως πιάτο
Κουζίνα: αμερικάνικη
Λέξη-κλειδί: μπέργκερ με αυγό
Μερίδες: 14 μεγάλα μπιφτέκια
Αφράτα μπέργκερ ζυμωμένα με βρώμη, σερβιρισμένα με μπέικον και αυγό!

Υλικά

  • 1500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 50 γρ. βρώμη σε νιφάδες
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  • 2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο + 2 ακόμα για το σκεύος
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • αλάτι, πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

  • ψωμάκια για μπέργκερς κομμένα στη μέση
  • από 1 κ.γ. μαγιονέζα για κάθε μπέργκερ
  • από 1 αυγό για κάθε μπέργκερ
  • από 1-2 φέτες μπέικον για κάθε μπέργκερ
  • φύλλα μαρουλιού
  • ντομάτες σε ροδέλες

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε όλα τα υλικά για τον κιμά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας.
  • Πλάθουμε το μίγμα σε μεγαλούτσικα μπιφτέκια.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
  • Ψήνουμε τα μπιφτέκια σε μέτρια θερμοκρασία, για 5-6' από κάθε πλευρά. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και τα διατηρούμε ζεστά.
  • Παράλληλα τηγανίζουμε τα αυγά σύμφωνα με την προτίμηση μας και ψήνουμε το μπέικον στο γκριλ του φούρνου για λίγα λεπτά.
  • Για τη συναρμολόγηση, ανοίγουμε πρώτα στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε τα μισά με μαγιονέζα. Κατόπιν τοποθετούμε διαδοχικά το μαρούλι, την ντομάτα, το μπιφτέκι, το αυγό και το μπέικον. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα ψωμάκια και σερβίρουμε.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

Crisp με ροδάκινο

Eτοιμασία: 15 minutes
Μαγείρεμα: 35 minutes
Μερίδες: 6
Ένα εύκολο επιδόρπιο με ζουμερά ροδάκινα και τραγανό crisp!

Υλικά

  • 4 μεγάλα ροδάκινα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Για το crisp:

  • 40 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 110 γρ. ζάχαρη καστανή
  • ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ¾ κ.γ. κανέλα
  • ½ κ.γ. τζίντζερ τριμμένο
  • ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 1/3 κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
  • 60 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση
 

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και βουτυρώνουμε καλά ένα πυρίμαχο σκεύος με διαστάσεις 20×15 εκ.
  • Βάζουμε τα ροδάκινα στο σκεύος, τα πασπαλίζουμε με τη 1 κ.σ. αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά.
  • Ρίχνουμε στο δοχείο του πολυκόφτη όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα δουλεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα μίγμα που να μοιάζει με ψίχουλα.
  • Το σκορπίζουμε πάνω από τα ροδάκινα.
  • Ψήνουμε το crisp για 35′ και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Το σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




22 ΣΧΟΛΙΑ

spoon-stories 29 Οκτωβρίου 2015 - 19:16

Βρώμη έβαζε η μαμά μου από χρόνια στο μπιφτεκάκι μας! Έτσι όμως όπως το παρουσίασες κούκλα ξελιγώθηκα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marian 24 Οκτωβρίου 2015 - 19:12

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!
Καλή επιτυχία στα awards. Την αξίζεις!
Σου έχω γράψει ξανά ότι οι συνταγές σου είναι για μένα -την κόρη ακαμάτρα- εγγύηση, οπότε θα τη δοκιμάσω σίγουρα τη συνταγή. Χώρια που τρελαίνομαι για βρώμη σε αντίθεση με το τρίμα φρυγανιάς.
Ήθελα να ρωτήσω, για τα ψωμάκια του μπέργκερ έχεις καμία συνταγή;
(ίσως υπάρχει σε παλιό ποστ και μου ξέφυγε)
Αυτά της αγοράς συνήθως είναι λίγο άνοστα γαρ :)
Ευχαριστούμε και πολλά πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιωάννα 23 Οκτωβρίου 2015 - 14:26

Καλησπέρα Ερμιόνη :)
Βρώμη βάζω και εγώ στα μπιφτέκια και τα τιμάμε με το παραπάνω μικρή & μεγάλοι. Επίσης προσθέτω και μία αλεσμένη αποφλοιωμένη ντομάτα, και πραγματικά το μπιφτέκι γίνεται πολύ ζουμερό.Άσχετο, αλλά νομίζω πως δεν μου ήρθε ειδοποίηση για τη νέα ανάρτηση σου.. Πρέπει να κάνω πάλι εγγραφή?
Υ.Γ. Περαστικά σας και μακάρι φέτος να μην ταλαιπωρηθούν τα ζουζούνια πολύ από τις ιώσεις…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tanja 22 Οκτωβρίου 2015 - 13:13

Με ‘γεια οι αλλαγες στο blοg και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό (και περαστικά σας αν δεν εχετε αναρρώσει ακόμα- τα περνάμε και εμείς τώρα).
Νιφάδες βρώμης άρχισα να βάζω και εγώ σε κάποια φάση αναλαμπής (και έλλειψης ψωμιού) και δνε μετάνιωσα ποτέ. Στην αρχή τις άλεθα για να μην φαινονται και μου κανουν παραπονα οι πελάτες, αλλα΄τελικα΄δεν χρειάζεται… Θα κρατήσω την ιδέα του αυγού, τα λατρέυω και θα είναι φοβε΄ρη προσθήκη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 21 Οκτωβρίου 2015 - 13:59

Mmmm μου άνοιξες την όρεξη!
Πάω να φάω…. καλό μεσημερι ;)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νανά @ kouzinista 21 Οκτωβρίου 2015 - 10:05

Αχ, περαστικά Ερμιόνη μου! Χρειάζεται ψυχραιμία και κουράγιο όταν βλέπεις τα πιτσιρίκια σου να ψήνονται στον πυρετό. Ελπίζω η Ιφιγένεια να την γλιτώσει.
Το κολπάκι με τη βρώμη στα burger το εφαρμόζω κι εγώ από τότε που το ανακάλυψα. Νομίζω ότι τους δίνει μια επιπλέον νοστιμιά και τα διατηρεί αφράτα και ζουμερά. Το μόνο που κάνω διαφορετικά είναι να μουλιάζω τις νιφάδες σε λίγο γάλα, μέχρι να το απορροφήσουν και να μαλακώσουν.
Η προσθήκη του αυγού μου αρέσει πολύ σαν ιδέα, θα την δοκιμάσω την επόμενη φορά.
Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
evi@thehealthycook 20 Οκτωβρίου 2015 - 18:39

καταρχήν περαστικά Ερμιόνη μου!
καλορίζικες οι αλλαγές στο μπλογκ! είναι καλαίσθητο και πολύ λειτουργικό!
όσο για το μπέργκερ… ποιος μπορεί να του αντισταθεί…. :)
η βρώμη όντως είναι πολύ ωραίο κόλπο στον κιμά!
σε φιλώ!
καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 20 Οκτωβρίου 2015 - 16:23

Το είδα πρωί-πρωί στο FB, και δεν κρατήθηκα!
Με ξελίγωσες βρε Ερμιόνη, και ήμουν έτοιμη να μετατρέψω τον κιμά που είχα έτοιμο…σε μπέρκερ. Τελικά όμως νίκησαν τα κεφταδάκια που είχα ήδη υποσχεθεί από χτες :-))
Φιλιά πολλά σε όλους σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco.gr 20 Οκτωβρίου 2015 - 16:04

like … done καλή επιτυχία Ερμιόνη μου !!!! Αααααχχχ χαθηκαμε θα σε επισκέφτομαι πιο συχνα γιατί με το τρέξιμο και την δουλειά έχω χάσει την φαντασία μου στην κουζίνα. Τέλειο το burger για όλες τις ηλικίες !!! Σε ακολουθώ και στο Pinterest φιλια πολλά !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία 20 Οκτωβρίου 2015 - 13:32

Λατρεύω burger σχεδόν σε όλες τις εκδοχές τους! Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ μόνο βρώμη κι όντως τα κάνει πολύ αφράτα! Ευχαριστούμε για τη συνταγούλα Ερμιόνη! Περαστικά στο κοριτσάκι σας! Είναι αγχωτικός ο υψηλός πυρετός, τον περάσαμε κι εμείς πριν εβδομάδες με το μωρό μου! φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Athina 20 Οκτωβρίου 2015 - 08:52

Λατρεύουμε τα burgers, και τα συγκεκριμένα με την βρώμη φαίνονται υπέροχα. Σίγουρα θα τα δοκιμάσω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 20 Οκτωβρίου 2015 - 00:12

Καλησπέρα Ερμιόνη μου!!
Κατ’ αρχήν περαστικά σας και μακάρι η Ιφιγένεια να μην κολλήσει!!!
Με υγεία το νέο site και όσο για το διαγωνισμό σε στηρίζουμε έτσι κι αλλιώς γιατί το αξίζεις!!!! Όσο για τα μπιφτέκια είναι πράγματι ενδιαφέροντα και πολύ αφράτα … μια φορά είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο και οι μικρές είχαν ξετρελλαθεί. Τώρα θα δοκιμάσω και τα δικά σου γιατί τα λάτρεψα!! Οι φωτό με …ξελίγωσαν!!
Πολλά φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
aris 19 Οκτωβρίου 2015 - 23:13

Ερμιόνη χίλια ευχαριστώ !! Και για το υπέροχο δώρο και για την όμορφη αναφορά στο blog μου !! Θα έλεγα πως αρκετοί bloggers φανταζόμαστε αυτό το άπιαστο όνειρο, να εκδώσουμε κάποια στιγμή ένα βιβλίο …
Είναι τόσο εντυπωσιακό και τόσο αξιοθαύμαστο το ότι εσύ το έχεις ήδη καταφέρει !!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 19 Οκτωβρίου 2015 - 22:28

Το είδα πρώτα από το κινητό και το βρίσκω σούπερ λειτουργικό! Σου πάει!
Την μία και μοναδική φορά που το είχαμε πάθει αυτό με το 40άρι, τα είχα δει όλα, σε καταλαβαίνω απόλυτα… Περαστικά στη μικρή Ισμήνη, εύχομαι να είναι όλα καλά.
Τη βρώμη στα μπιφτέκια δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά θέλω πολύ να το κάνω, την επόμενη φορά που θα ψήσω, θα το κάνω!
Φιλάκια και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 19 Οκτωβρίου 2015 - 22:24

Καλησπέρα Ερμιόνη. Πολύ ωραίο το καινούργιο site. Eύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. Πολλή ωραία η σημερινή συνταγή. Θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε. Η μεγάλη μου αδυναμία όμως είναι οι απίθανες συνταγές σου με τα ΜΠΙΣΚΟΤΑ. Συνέχισε έτσι και πάντα επιτυχίες!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΩΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ 19 Οκτωβρίου 2015 - 21:29

Megia kai me xara.Apithano to blog.Perastika sthn mikroula.Dystyxos exoun arxisei oi ioseis.Pollh kalh epityxia ston diagonismo.Euxomai na proteuseis!!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 19 Οκτωβρίου 2015 - 20:48

απλα ουαουυυυυ!!! θα το καταβροχθιζα στο δευτερολεπτο!!! δεν εχω δοκιμασιε ποτε βρωμη στον κιμα κ απ οτι διαβαζω παραπανω τον κανει κ αφρατο ε λοιπον θα τοδοκιμασω κ εγω!!!! περαστικα στη μικρουλα κ καλη επιτυχι στον διαγωνισμο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 19 Οκτωβρίου 2015 - 17:10

Το τσέκαρα αμέσως και από το κινητό το new super responsive blog…χεχε κι εγώ αυτή την περίοδο αυτά φτιάχνω :-) Θα το δοκίμαζα άνετα αυτό το burger, μου αρέσουν αυτές οι συνταγές σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρηγώ 19 Οκτωβρίου 2015 - 12:18

Κατ΄αρχάς περαστικά για την μικρούλα σου!Κι εγώ είχα ένα παρόμοιο περιστατικό με την δική μου μικρή αλλά είχαμε φτάσει μέχρι 39,9-εσείς μας ξεπεράσατε!Καταλαβαίνω απόλυτα τον τρόμο σας-κι εμείς είχαμε πάθει σοκ!Όσο για τα μπιφτέκια με βρώμη,τα κάνω εδώ και αρκετό καιρό και απλά είνα υπέροχα-και τα παιδάκια μου τρελαίνονται!Άσε που όταν ξεμένω από φρυγανιά, προτιμώ να βάζω νυφάδες βρώμης!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 19 Οκτωβρίου 2015 - 12:00

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Περαστικά σας και σύντομα εύχομαι! Καλορίζικες οι αλλαγές σου, που όπως πάντα είναι καταπληκτικές! Στα μπιφτέκια κι εγώ την έχω καθιερώσει τη βρώμη καθώς είναι υγιεινή και τα βοηθά να γίνουν ιδιαίτερα αφράτα και νόστιμα. Σε όποιον δεν είναι δεκτικός σε πειραματισμούς… κρατάμε το συστατικό ως μυστικό και δεν το κοινοποιούμε, δεν πρόκειται έτσι κι αλλιώς να το καταλάβει στη γεύση! Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΜΗΛΑΚΗ ΑΝΝΑ 19 Οκτωβρίου 2015 - 11:03

καλημερα κ καλη εβδομαδα.κ πως να μην ειναι αν ξεκιναει με αυτο τον τροπο.ευχαριστω πολυ για το δωρο. σου υποσχομαι οτι θα φτιαξω ολες της συνταγες του βιβλιου :-)(το μονο σιγουρο).τα μπεργκερς πρεπει να δοκιμαστουν αμεσα…μου τρεχουν τα σαλια..
ευχομαι περαστικα στην μικρη σου ζουζουνα.
ευχαριστω κ παλι για το δωρο.καλη συνεχεια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 19 Οκτωβρίου 2015 - 10:09

Καλημέρα Ερμιόνη!! Καταρχήν μεγειές το νέο σου site!! Το είδα και από το κινητό μου και είναι σούπερ!! Επίσης περαστικά στην μικρούλα σας!! Το είδαμε και εμείς αυτό τον αριθμό στο θερμόμετρο και μετά το σοκ συνειδητοποιήσαμε ότι κυκλοφορεί τέτοια ίωση με υψηλό πυρετό… Βρώμη και εγώ αγαπώ στον κιμά τον κάνει σούπερ αφράτο!! Το burger σου ο άντρας μου θα το καταβρόχθιζε ως έχει! Ευχαριστούμε για τη συνταγή!! καλή εβδομάδα εύχομαι και καλή επιτυχία και πάλι στον διαγωνισμό!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα