4 χρόνια tastes, σκέψεις και δωροθεσία

4 χρόνια tastes. Πολλές σκέψεις -μαγειρικές και μη- για τη χρονιά που πέρασε και δωροθεσία το βιβλίο μου με τίτλο στην Κουζίνα των γεύσεων!

4 χρόνια tastes. Μάλιστα.

Ας το επαναλάβω -πιο αργά αυτή τη φορά- μήπως καταφέρω να το εμπεδώσω.
4 χρόνια The one with all the tastes. Όχι… καμία ελπίδα.
Δεν μπορώ να προσδιορίσω εάν μου φαίνονται πολλά ή λίγα. Είναι απλά τόσα.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος για μένα και το blog. Ίσως περισσότερο για το blog.
Το παραμέλησα αρκετά, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξα ασυνεπής ως προς τις τακτικές αναρτήσεις μου κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Πολλά σχόλια απαντήθηκαν με καθυστέρηση και ζητώ συγνώμη για αυτό. Πέρασα αρκετά βραδιά στο γραφείο μου, κοιτώντας την οθόνη του υπολογιστή και αναλογιζόμενη τι να γράψω. Και κυρίως για ποιο λόγο.

Αμφισβήτησα, αναρωτήθηκα, απογοητεύτηκα, πείσμωσα και επαναπροσδιόρισα: φίλους, στόχους, εμένα την ίδια.
Δεν σας κρύβω πως όταν σκέφτομαι τους στόχους που είχα θέσει για το blog πέρυσι τέτοια εποχή, έχω ένα αίσθημα μη πληρότητας. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι η χρονιά που πέρασε δεν ήταν πλήρης εμπειριών, συνταγών, σκέψεων.

4 χρόνια tastes, σκέψεις και δωροθεσία

Επιτρέψτε μου να κάνω το σχετικό απολογισμό, ξεκινώντας από την πραγματοποίηση ή όχι των στόχων:

Στόχος 1: Να βελτιωθώ στη φωτογραφία και το styling φαγητού

Πραγματοποιήθηκε; Δεν είμαι σίγουρη.

Στόχος 2: Να παρακολουθήσω 3 τουλάχιστον σεμινάρια μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής

Πραγματοποιήθηκε; Χμ, έτσι και έτσι. Παρακολούθησα 2 σεμινάρια που με ενδιέφεραν πραγματικά. Εάν υπήρχε και τρίτο, το πιθανότερο είναι ότι θα το παρακολουθούσα.

Στόχος 3: Να δοκιμάσω 5 τουλάχιστον υλικά που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα

Πραγματοποιήθηκε; Ναι. Δοκίμασα:

Στόχος 4: Να βελτιωθώ στη διακόσμηση των γλυκών μου

Πραγματοποιήθηκε; Μάλλον όχι.
Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια με αυτά τα κεκάκια, αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε νομίζω ότι δεν μου αρέσουν τελικά οι περίτεχνες διακοσμήσεις (να τις φτιάχνω, όχι να τις βλέπω) και πως προτιμώ το στιλ των πιάτων να είναι καθαρό, λιτό και κομψό.

Στόχος 5: Να αφιερώνω περισσότερα από 10′ στη φωτογράφηση κάθε πιάτου

Πραγματοποιήθηκε; Άλλοτε ναι και άλλοτε όχι. Όταν τα υπόλοιπα 3 μέλη της οικογένειας γίνονταν ανυπόμονα (ενίοτε και απειλητικά) η φωτογράφιση διαρκούσε 4-5′.

Στόχος 6: Να οργανώσω περισσότερες δωροθεσίες

Πραγματοποιήθηκε; Έγιναν 7 δωροθεσίες τη χρονιά που πέρασε, οπότε ναι.

Στόχος 7: Να φιλοξενηθεί το blog σε κάποιο περιοδικό σχετικής ύλης

Πραγματοποιήθηκε; Ναι (και το λέω με πολύ πλατύ χαμόγελο). Είχα τη χαρά να δω τις παρακάτω συνταγές μου στο περιοδικό Αλάτι & πιπέρι:

  • Κορμός σοκολάτας
  • Ντόνατ με γιαούρτι και κανέλα
  • Πίτα μπισκότου με κομμάτια σοκολάτας και καραμέλα
  • Ψητό τσουρέκι με σιρόπι πορτοκαλιού και ρόδι.

Στόχος 8: Να εμφανίζομαι σε περισσότερα μαγειρικά δρώμενα

Πραγματοποιήθηκε; Όχι. Αλλά αυτή την Κυριακή θα βρίσκομαι στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, μαζί με την ομάδα Food4Good και πολλές ακόμα αγαπημένες φίλες food bloggers.

4 χρόνια tastes, σκέψεις και δωροθεσία
4 χρόνια tastes, σκέψεις και δωροθεσία

Το οποίο και σας προσκαλώ να κερδίσετε!

Δύο τυχεροί από εσάς λοιπόν, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου.
Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, αφήστε το σχόλιο σας (γράψτε ότι θέλετε, μια ευχή, κάτι που θέλετε να αλλάξει ή να δείτε στα tastes, ποια ανάρτηση σας άρεσε περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε) μέχρι την επόμενη Παρασκευή 12 Ιουνίου, μαζί με το όνομά σας και ένα email επικοινωνίας.
Επιπρόσθετα εάν έχετε facebook, κοινοποιείτε την ανάρτηση. Και εάν δηλώσετε ότι σας αρέσει η σελίδα του blog, θα σας ευγνωμονώ!

Το blog μπαίνει σήμερα στον πέμπτο του χρόνο. Και ειλικρινά θέλω να βλέπω αυτό το γεγονός ως μια φρέσκια αρχή. Δεν έχω ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα και το blog. Θέλω να ελπίζω ότι θα το ανακαλύψουμε μαζί.

Στόχοι;

  • Να είμαι συνεπής απέναντι σε εσάς αλλά και στον εαυτό μου.
  • Να πειραματίζομαι, να μοιράζομαι, να εξελίσσομαι, να τολμώ, να δοκιμάζω.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την υποστήριξη σας, για όλα τα σχόλια και τα μηνύματα που στείλατε, για το ενδιαφέρον, για όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που μοιραστήκατε μαζί μου. Πολλές φορές μου φτιάξατε τη μέρα και με κάνατε να χαμογελάσω.

Έτοιμοι για έναν ακόμα χρόνο; Πάμε…

4 χρόνια tastes, σκέψεις και δωροθεσία

109 ΣΧΟΛΙΑ

Μαριλένα 12 Ιουνίου 2015 - 15:13

Ερμιόνη μου χρόνια σας πολλά!

αννα κοτζαμανιδου 12 Ιουνίου 2015 - 01:08

Ερμιονη εγω σε ανακαλυψα μεσω της αδελφης μου και εχω το μπλογκ σου πυξιδα στην εργενικη μαγειρικη μου!…Σε ευχαριστω και σε συγχαιρω

Αννα Κ.

ολγα κοτζαμανιδου 12 Ιουνίου 2015 - 01:04

Στο εχω ξαναγραψει:αφηνεις μεγαλη παρακαταθηκη στα παιδια σου και εμπνευση σε εμας.Συνεχισεεεε!

Ολγα Κ.

Μαρία Υφαντοπούλου 11 Ιουνίου 2015 - 23:39

Ερμιόνη μου, χρόνια πολλά για το blog σου και καλή συνέχεια στις νόστιμες δημιουργίες σου! Για μένα τα τυροπιτάκια χωρίς φύλλο ήταν μεγάλη λατρεία και έχουμε κολλήσει οικογενειακώς! Φιλιά!
hopkins.hope@gmail.com
fb: Maria Ifadopoulou

Δάφνη Μπούσιου 11 Ιουνίου 2015 - 18:13

Σου εύχομαι τα καλύτερα και για την επόμενη χρονιά!

ΧΡΥΣΑ 11 Ιουνίου 2015 - 15:56

θα σταθω στο σχολιο με τις φωτογραφιες που θεωρεις οτι δεν το χεις..εγω τουλαχιστον καθομαι και χαζευω το food styling καθε φορα..χρονια δημιουργικα γεματα χρωματα και αρωματα…

Penny Zafeiraki 10 Ιουνίου 2015 - 20:43

Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

μαρία 10 Ιουνίου 2015 - 15:20

Ερμιόνη σου εύχομαι να δημιουργείς όμορφα κειμενα και συνταγές για όσο ακόμα καιρο θέλεις, οι συνταγές σου είναι υπέροχες, τα κείμενά σου ευχάριστα και οι φωτογραφίες ολοζώντανες, η δουλειά που κάνεις είναι υπέροχη και θα χαρούμε να σε διαβάζουμε για πολλά χρόνια ακόμα

Νάσια 10 Ιουνίου 2015 - 10:56

Χρόνια πολλά, νόστιμα και δημιουργικά! Δεν πάει πολύς καιρός που ανακάλυψα το blog σου και πρέπει να ομολογήσω πως έχω γίνει μεγάλη fan σου. Ταυτίζομαι με τις γεύσεις, την αισθητική, τις σκέψεις σου αλλά και τη χαρά της δημιουργίας που αποκομίζω κάθε φορά που μαγειρεύω για τις δικές μου μικρές κυρίες, τον αντρούλη μου και όλους όσους αγαπώ…
Έχω φτιάξει αρκετές συνταγές σου με αγαπημένες μου τις αλμυρές τάρτες, τις εύκολες πίτες αλλά και τα λαχταριστά μπισκότα και κέικ- με ή χωρίς νουτέλα!!!
Σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι πάντα καλά εσύ και η οικογένειά σου,να θέτεις υψηλούς στόχους και να τους κατακτάς!

Ευγενια 10 Ιουνίου 2015 - 00:31

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά!ευχομαι να είσαι πάντα δημιουργική!το blog με έκανε να αλλάξω παλιές συνήθειες μαγειρικής, με τα καλύτερα πάντα αποτελέσματα. Μου αρέσει που όλες οι συνταγές που προτείνεις ειναι δοκιμασμένες και πάντα πετυχαίνουν στη δίκη μου εκτέλεση. Αγαπημένες ειναι οι αναρτήσεις με τα party, τα cheesecake, τα κέικ, οι τούρτες, κ φυσικά τα κυρίως πιάτα με ζυμαρικά ή κοτόπουλο. Εφάρμοσα πολλές στο party του μικρού μου κι έσκισαν!

Ακελα 9 Ιουνίου 2015 - 22:09

Καλε χρόνια πολλά! Σας μαγειρεύουμε συνεχώς κυρίως γλυκα! Θέλω πολυ το βιβλιαράκι σου. Η σοφία ( ετών 3,5) θα τρελαθεί, θα θέλει να τα φτιάξουμε όλα. Καλή συνεχεια πάντα υγιής και δημιουργική. Πολλά φιλια

Δέσποινα 9 Ιουνίου 2015 - 21:39

Η επόμενη χρονιά του blog σου ας σε “γεμίζει” ακομα περισσότερο.. Να πειραματιστεις , να μεγαλουργήσεις και να συνεχίσεις να μας εμπνέεις .. ! Περισσότεροι στόχοι για περισσότερη πρόοδο !

Rania 9 Ιουνίου 2015 - 20:54

Εύχομαι δύναμη και υγεία για να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να μας χαρίζεις ενδιαφέροντα post και συνταγές.Αν και λάτρης της σοκολάτας μια από τις αγαπημένες συνταγές σου που έφτιαξα επανειλημμένα είναι τα fudge λεμονιού με τη λευκή σοκολάτα. Χάρηκα που τα πέτυχα με την πρώτη απόπειρα και από τότε τα φτιάχνω συνέχεια και ενθουσιάζονται όλοι. Αυτό είναι και ένα στοιχείο που μου άρεσε στο blog σου, ό,τι έφτιαχνα πετύχαινε και δεν είναι λίγο για κάποια που δεν είχε (παλιότερα ) την καλύτερη σχέση με την κουζίνα!
Καλή επιτυχία !!

Μαρία Π 9 Ιουνίου 2015 - 18:42

Πολλές ευχές για δημιουργική έμπνευση, γευστική αναζήτηση και ευφάνταστη απεικόνιση που μας κάνει τα σάλια να τρέχουν…. και να θέλουμε να τρέξουμε στην κουζίνα για να μαγειρέψουμε…
Εύχομαι να συνεχίσεις να μας πλουτίζεις με όμορφες συνταγές που θα κάνουν τα ματάκια των παιδιών μας να γουρλώνουν με την πρώτη μπουκιά…
Υγεία, ευτυχία και καλό κουράγιο για όλες τις μαμάδες, συζύγους, εργαζόμενες και πλήρους απασχόλησης κυρίες του Blog…
Καλή επιτυχία σε όλα.

Tatiana 9 Ιουνίου 2015 - 15:58

Χρόνια πολλά για το blog σου Ερμιόνη! Εύχομαι να συνεχίσεις να μας χαρίζεις τόσο όμορφες συνταγές! Η αγαπημένη μου είναι το Ελαφρύ σοκολατένιο κέικ! Αλλά και οι ιδέες σου για party είναι φανταστικές!

Marion 9 Ιουνίου 2015 - 13:23

Aργησα λίγο αλλα ήρθα να ευχηθώ…

Χρόνια πολλά στο blog αλλα και σε σένα να είσαι πάντα καλά και δημιουργική.
Ολα είναι υπέροχα στο blog σου Ερμιόνη μου, όλα όσα κάνεις αλλά και αυτά που ακόμα δεν κάνεις και απλά τα σκέφτεσαι.
Εύχομαι να έχεις πάντα στόχους και μην αγχώνεσαι αν κάποιους δεν τους κάνεις πράξη. Θα έρθει η ώρα τους, όπως και νέοι στόχοι θα βγουν στην επιφάνεια.

Καλή συνέχεια και δύναμη :)

(μην με βάλεις στην κλήρωση, μια κι έχω το βιβλίο)

Πολλά φιλιά :)

efi pastog 9 Ιουνίου 2015 - 12:31

Χρονια πολλα στο blog σου Ερμιονη και χρονια δημιουργικα και με υγεια σε σενα! Ευχομαι να εξακολουθεις να μας εμπνεεις για καιρο…

ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ 9 Ιουνίου 2015 - 10:18

Σας εύχομαι ολόψυχα τα χρόνια που θα ακολουθήσουν μα είναι ακόμα πιο δημιουργικά, ακόμα πιο χρωματιστά, ακόμα πιο ταξιδιάρικα. Υγεία και χαρά στο σπίτι σας.

tanja@thegreenmixer 9 Ιουνίου 2015 - 10:18

Εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και στο blog σου και κυρίως να έχεις πάντα κέφι και όρεξη να μαγειρεύεις/γράφεις/φωτογραφίζεις. Καμιά φορά που χάνουμε το κουράγιο μας ή την έμπνευση μας καλό είναι να γυρνάμε πίσω στις πρώτες αναρτήσεις μας και να τις διαβάζουμε και να θυμόμαστε πως και γιατί το ξεκινήσαμε όλο αυτό.
Χρόνια σου πολλα!

Marion 9 Ιουνίου 2015 - 10:10

Χρόνια πολλά στο blog σου και σε σένα μαζί! Σου έχω αφήσει κι άλλες φορές θετικά σχόλια για τις συνταγές και τη δουλειά που κάνεις εδώ γενικότερα. Μετά από 4 χρόνια συνεχίζω να πιστεύω οτι διαχειρίζεσαι ένα απο τα καλύτερα ελληνικά food blogs. Με αμείωτο ενδιαφέρον το επισκέπτομαι 2-3 φορές την εβδομάδα και πάντα βρίσκω κάτι να με κερδίσει και να με κάνει να πω μπράβο!
Είναι πολύ καλό που έχεις όρεξη και διάθεση για εξέλιξη, αλλά δε χρειάζεται να είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σού! Ελπίζω να συνεχίσεις έτσι!
Σε ευχαριστώ, Μαρία

Νατάσα 9 Ιουνίου 2015 - 09:43

Χρόνια Πολλά και Γλυκά!
Πανέμορφο blog, και άκρως “ξεσηκωτικό”…όπως πρέπει ένα blog με συνταγές!

mia xara 9 Ιουνίου 2015 - 07:29

Συγχαρητήρια Ερμιόνη μου, να τα 100στήσει το μπλογκοσπιτάκι σου! Εύχομαι να συνεχίσεις την πραγματοποίηση των στόχων σου με επιτυχία και πάντα να στοχεύεις ψηλότερα! ΧΟΧΟ

TaniaM 9 Ιουνίου 2015 - 01:35

Χρόνια πολλά! Εύχομαι οι επόμενοι στόχοι σου να πραγματοποιηθούν σε σημείο που να είσαι εσύ ικανοποιημένη χωρίς ίχνος αμφιβολίας (αν και είναι δύσκολο για τους δημιουργικούς ανθρώπους!)! Εγώ πάντως για άλλη μια χρονιά ανυπομονούσα να λάβω το newsletter σου και να ταξιδέψω μαζί σου! Σε ευχαριστώ πολύ!
Τάνια Μητροσίλη

aris 8 Ιουνίου 2015 - 22:00

Καλή και δημιουργική συνέχεια !!! Άπειρα μπράβο για την μέχρι εδώ πορεία !!!!!

Chris Dem 8 Ιουνίου 2015 - 21:26

Συγχαρητηρια Ερμιονη, εχεις φτιαξει ενα υπεροχο blogακι μαγειρικης! Χρονια πολλα και εις ανωτερα!!!

Μαίρη Σημαντηράκη 8 Ιουνίου 2015 - 17:21

Θα έπρεπε να αναρωτηθείς και για το σημαντικότερο στόχο, αν κατάφερες να μας κρατάς καλή συντροφιά και να μας κάνεις ,έστω και για λίγο, να ξεφεύγουμε από αυτή την ανούσια και μίζερη πραγματικότητα και πίστεψέ με, το κατάφερες!! Το blog σου είναι από τα λίγα που πραγματικά απολαμβάνω να διαβάζω και θεωρώ από τα πιο αξιόλογα όσον αφορά και τις συνταγές!!Keep going λοιπόν,πολύχρονο να είναι!!

Αγγελική 8 Ιουνίου 2015 - 15:36

Χρόνια πολλά στο διαδικτυακό σου παιδάκι!! Πάντα όμορφες δημιουργίες και πολλές πολλές επιτυχίες σε όλους τους τομείς!
Και του χρόνου!
Χάρηκα πολύ που σε είδα χθες από κοντά, πολλά φιλιά!

Μαρία Πίκλα 8 Ιουνίου 2015 - 15:21

Χρόνια πολλά στο δημιούργημά σου που μας δίνει ωραίες συνταγές, πολύ φωτογραφίσεις και όμορφες σκέψεις. Να είσαι καλά και να έχεις δύναμη!

margkw 8 Ιουνίου 2015 - 14:29

Ολα τα καλά Ερμιόνη μας!!Να μας μαθαίνεις τόσα ωραία πράγματα πάντα!

Ευη 8 Ιουνίου 2015 - 13:32

Πολλα συγχαρητηρια για τη μεχρι τωρα πορεια σου Ερμιονη μου!! Εχεις καταφερει τοσα πολλα, να εισαι υπερηφανη γι’αυτο!! Ευχομαι καλη κ δυνατη συνεχεια! Να λαμβανεις αγαπη, αισιοδοξια, ικανοποιηση κ χαρα οπως επιλεξεις να συνεχισεις!!Παντα χαιρομαι να διαβαζω το blog σου κ να εμπνεομαι απο τις ιδεες σου κ τις συνταγες σου!!
Το βιβλιο σου, αν το κερδισω, θα το χαρισω μιας που το εχω ηδη!! :-)))
Φιλακια!

Κατερίνα 8 Ιουνίου 2015 - 13:16

Χρονια πολλα στο υπεροχο blog σου!
Ειναι παντα το πρωτο που ανοιγουμε με τις μικρες μου οταν ψαχνουμε καινουριες συνταγες για μπισκοτα και συνηθως δεν τα προλαβαινουμε (τα εξαφανιζει ο μπαμπας μας!)
Χρονια πολλα, δημιουργικα γεματα γευσεις και ομορφες μυρωδιες και εικονες απ´την κουζινα σου!
Κατερινα

Dimitra 8 Ιουνίου 2015 - 11:57

Έγινες κιόλας 4 ετών???? Nόμιζα πως σε διάβαζα από παντα αγαπημένο μου The one with all the tastes!!!! Μ’έμαθες να μαγειρεύω γουστόζικα και γευστικά φαγάκια και γλυκάκια, να κάνω τρομερό μπαμ με τις ευφάνταστες ιδέες σου, να εξυψώνομαι στα μάτια της φαμίλιας και των φίλων μου κάθε φορά που παρουσιάζω μια καταπληκτική συνταγή σου,να το παίζω έξυπνη στέλνοντας με email στις μαμαδοφίλες μου άλλη μια ουάου συνταγή σου που πέτυχε εύκολα και γρήγορα!!!
Το βιβλίο σου δε, βίβλος δίπλα στο προσκεφάλι μου, βοηθός στις δύσκολες μαγιερικές μου στιγμές, εγχειρίδιο για μένα την άσχετη μαγείρισσα:)))
Ερμιόνη μου σου εύχομαι να κάνεις πάντα όλα αυτά που αγαπάς, να εκπληρώνεις τους στόχους σου και….να σταματήσεις να είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου! Οι φωτογραφίες σου είναι εξαιρετικές και καθόλου δεν έχεις παραμελήσει το blog σου όπως αναφέρεις. Προσωπικά σαν μια ταπεινή αλλά φανατική αναγνώστρια, θεωρώ πως είσαι άψογη σε όλους τους τομείς!!!
Χρόνια πολλά λοιπόν, πιο χαλαρά:)

Ντόρα Μ. 8 Ιουνίου 2015 - 11:01

Συγχαρήτρια πολλά για τις
πάντα δημιουργικές σου αναρτήσεις!
Καλή πορεία στο βιβλίο σου!!

Μαρία Αρχάβλη 8 Ιουνίου 2015 - 10:43

Χρονιά πολλά και δημιουργικά!!! Μου αρέσουν πολύ όχι μόνο οι συνταγές σου αλλά και όλη σου η προσέγγιση στα θέματα που επιλέγεις!Καλή συνέχεια!!

ΣΟΦΙΑ 8 Ιουνίου 2015 - 08:19

Σε παρακολουθώ το τελευταιο χρόνο και μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου blog μαγειρικής. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι συνταγές που μας προτείνεις αλλά και ο τρόπος που μας τις παρουσιάζεις, πιο πολύ βέβαια απολαμβάνω το γεγονός ότι όταν τις μεγειρευω στην κουζίνα μου έχω πάντα το επιθυμητό αποτελέσμα και τα χαμόγελα των κοριτσιών μου!!!Καλή συνέχεια για τα επόμενα χρόνια!

Εύη 8 Ιουνίου 2015 - 02:07

Σου εύχομαι να τα εκατοστίσει το blog σου! Όσο για τους στόχους, σημασία έχει η προσπάθεια και οπότε keep trying!Φιλιά!

Μαρία Μαντζουράνη 8 Ιουνίου 2015 - 02:03

Καλή δύναμη, καλή έμπνευση και αισιοδοξία, ώστε να συνεχίσεις την καταπληκτική πραγματικά δουλειά που παρουσιάζεις! Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις!

Σοφία 7 Ιουνίου 2015 - 22:34

Ερμιονη μου σου ευχομαι παντα να εχεις τοσο δημιουργικες και ευφανταστατες ιδεες και να μας τις παρουσιαζεις οπως τοσο ομορφα ξερεις…Εκανα αρκετες συνταγες σου φετος, η πιο προσφατη το παγωτο βανιλια με μπισκοτα oreo, το οποιο εχω λατρεψει!Τα φιλια μου!

Γιασεμή 7 Ιουνίου 2015 - 20:36

Καλή επιτυχιά και ωραίες γευστικές ιδέες!!!

afroditiNt 7 Ιουνίου 2015 - 19:47

εδώ και εναμιση περιπου χρόνο σε ανακαλυψα και είμαι μεγάλη θαυμάστρια.Εχω δοκιμάσει πολλές από τις ςυνταγες σου και ολες ειχαν μεγαλη επιτυχία. Αγαπημενα μας ειναι το cheesecake με ferrero , οι tortillias με cranberry και φετα και σημερα εφτιαξα και τις πατατες ακορντεον που ηταν πολύ γιαμι γιαμι!
συνεχισε να μας δινεις τοσο ωραίες συνταγές!

Margarita - MommyWiki 7 Ιουνίου 2015 - 18:57

χρονια πολλα στο blogoσπιτακι σου Ερμιονη μου!!

Ελένη Νέστορα 7 Ιουνίου 2015 - 11:43

Αγαπητή, Ερμιόνη,
κάθε φορά περιμένω με ανυπομονησία μία καινούρια ανάρτησή σου στο mail μου για να γεμίσει με χρώματα κι αρώματα η οθόνη του υπολογιστή μου κι όχι μόνο. Χαίρομαι που όλες αυτές οι συνταγές οδήγησαν στη δημιουργία ενός γευστικού βιβλίου.
Βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμες τις συνταγές του “Εύκολα και γρήγορα”, μια που ως εργαζόμενη μαμά τις προτιμώ λόγω έλλειψης χρόνου.
Εύχομαι υγεία και αστείρευτη δημιουργικότητα πάντα. Καλοτάξιδο το βιβλίο σου.

Nicky 7 Ιουνίου 2015 - 00:05

Ερμιόνη χρόνια πολλά στο γευστικότατο blog σου. Δεν νομίζω πως θα σου πω ποια συνταγή σου ξεχώρισα, γιατί απλούστατα είναι αδύνατο. Ευχές λοιπόν θα σου χαρίσω για ξεχωριστές συνταγές και αναρτήσεις. Πολλά φιλιά
Νίκη

βαγγελιώ 6 Ιουνίου 2015 - 20:45

εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και στο υπέροχο ιστολόγιό σου που μας χαρίζει τόσες φανταστικές λιχουδιές!σε ευχαριστούμε!καλή δύναμη και καλή συνέχεια με δημιουργικότητα και έμπνευση!

Tante Kiki 6 Ιουνίου 2015 - 18:21

Ερμιόνη μου γλυκιά να τα χιλιάσεις κι εσύ και το πανέμορφο μπλογκοσπιτάκι σου!!! Νομίζω πώς έτσι κι αλλιώς ό,τι κάνεις το κάνεις με τη ψυχή σου κι αυτό σημαίνει ότι το κάνεις πράγματι υπέροχα!!! Οι αναρτήσεις σου πάντα με κάνουν να ξεχνιέμαι, να χαλαρώνω, να λιμπίζομαι και να θαυμάζω την παρουσίαση και τις φωτό σου!!
Καλοτάξιδο και το βιβλίο σου!!!
Σου εύχομαι πάντα χαρές, δημιουργικότητα και ευτυχία!!!
Πολλά φιλιά!

Αλεξανδρα Craftland 6 Ιουνίου 2015 - 18:04

Νομιζω πως εισαι λιγο αυστηρη με τον εαυτο σου Ερμιονη μου!!! Εγω βλεπω πως τα εχεις παει περιφημα!! Συγχαρητηρια για ολα οσο εχεις καταφερει!! Ευχομαι τα καλυτερα!!!

Marina 6 Ιουνίου 2015 - 15:53

Σου ευχομαι νσ εχεις υγεια και δυναμη να εκπληρωσεις ολους τους στοχους σου! Καλη επιτυχια την Κυριακη!

Σοφία Σωτηράκη 6 Ιουνίου 2015 - 15:24

Συγχαρητήρια! Καλοτάξιδο το βιβλίο! Ευχαριστούμε πολύ!

Sonia Pap 6 Ιουνίου 2015 - 14:00

Κορίτσι μας γλυκό! Πάντα επιτυχίες και μόνο χαρές. Σε διαβάζω καθημερινά από τα newsletter και πάντα κάτι έχεις να μας δώσεις. Μπορώ να πω ότι οι στόχοι σου πραγματοποιήθηκαν σε άριστο βαθμό (αυτά που βλέπουμε εμείς τέλος πάντων!). Απλά, σου το είχα γράψει και πιο παλιά, θα ήθελα σε κάποιες συνταγές οι φωτογραφίες να δίνουν και κάποια βήματα από την εκτέλεση. Για διευκρίνηση περισσότερο. Έχω φτιάξει αρκετά πραγματάκια σου, αλλά αυτό που έφτιαξα πρώτα και μου έκανε την καλύτερη εντύπωση είναι τα “Μπισκότα σοκολάτας με άνθος αραβοσίτου”. Τα φτιάχνω ακόμα και πάντα κάνω εντύπωση! Keep up the good work και συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις!

Μαρία 6 Ιουνίου 2015 - 12:04

Ερμιόνη μου, χαίρομαι τόσο πολύ που αυτά τα 2 χρόνια (σχεδόν) έχω γνωρίσει το διαδικτυακή σου κουζίνα! Εύχομαι να τα εκατοστήσει και να μας κρατάς συντροφιά πάντα με εύκολες και νόστιμες προτάσεις! Εύχομαι επίσης, να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους και τα όνειρα, όπως εσύ επιθυμείς! Πολλές πολλές επιτυχίες, φιλάκια

elen 6 Ιουνίου 2015 - 11:35

Συγχαρητήρια για το υπέροχο blog σου! κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή είσαι από τις πρώτες επισκέψεις μου!Οι συνταγές όλες που έχω κάνει άξιζαν! Καλή συνέχεια!

HelenD 6 Ιουνίου 2015 - 11:34

Χρονιά πολλά να ακολουθήσουν!
Εύχομαι κάθε σου βήμα να ειναι μια καινούρια επιτυχία και κάθε μέρα να σε φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

spoon-stories 6 Ιουνίου 2015 - 11:21

Ερμιόνη μου να τα χιλιάσεις! Το μπλοκ σου είναι από τα αγαπημένα μου και εσύ από τα καλύτερα παιδιά του χώρου!
Δεν ξέρω πόσο καλύτερη μπορείς να γίνεις αλλά εγώ θα σου το ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου!Πάντα δημιουργική κοριτσάκι…
Πάμε δυνατά για τον 5 χρόνο λοιπόν…

ΚΑΜΗΛΑΚΗ ΑΝΝΑ 6 Ιουνίου 2015 - 11:20

χρονια πολλα για τα 4χρονια του blog.ευχομαι κ στα 100!!!υπεροχες οι συνταγες σου.μου αρεσε κ εφτιαξα το κεϊκ με μπανανα κ nutella και το νηστισιμο κεϊκ με ταχινι.επισης θα ηθελα να φτιαξω quesadellas με κοτοπουλο κ πιπεριες αλλα δεν το αποφασιζω.παντως ειναι οτι φτιαχνεις φενεται υπεροχο.βρησκω την παρουσιασει κ φωτογραφια πολλοι καλη.ευχομαι καλη συνεχεια στο blog σου κ σ’εσενα.

Παπιγκιώτη Γλυκερία 6 Ιουνίου 2015 - 10:45

Ερμιόνη χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!Εύχομαι να πραγματοποιηθούν ολοι σου οι στόχοι και τα όνειρα!Φυσικά έχω κάνει like στην σελίδα σου στο facebook για να μην χανω ανάρτηση! Προσωπική μου αδυναμία τα κέικ σου(το κέικ καρύδας με κομμάτια σοκολάτας και κραμπλ έχει αφήσει εποχή) αλλά και τα fudge! Καλή συνέχεια και καλά μαγειρέματα!

KatRap 6 Ιουνίου 2015 - 10:03

Στο δικό μου μυαλό, το (αγαπημένο) theonewithallthetastes είναι συνώνυμο των συνταγών-εγγύηση για μπισκότα!! Ναι, έχει υπέροχες συνταγές και για άλλες γλυκές και αλμυρές νοστιμιές, αλλά στα μπισκότα, είναι κορυφαίο!!
‘Οποτε φτιάχνω κάτι, γίνεται ανάρπαστο και φίλες μου που δεν έχουν καλή (μπορεί και καμία…) σχέση με την κουζίνα, μπαίνουν στη διαδικασία να δοκιμάσουν τις συνταγές και φυσικά, να τις απολαύσουν, χωρίς να το πιστεύουν κι οι ίδιες πώς τα κατάφεραν…Εγγυημένες συνταγές!!
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη,
τα αφράτα μπισκότα με βανίλια και κανέλλα που μοσχοβολάνε τρυφεράδα
και τα μπισκότα σοκολάτας με άνθος αραβοσίτου με τη μαγική υφή και τη σοκολασμένη γεύση,
πρέπει να τα δοκιμάσει όλος ο κόσμος!!! Τα λατρεύω!! Και όλοι περιμένουν πώς και πώς πότε θα τα ετοιμάσω…για να τα εξαφανίσουν!!!
Καλή συνέχεια!!*

antigone_marcelena 6 Ιουνίου 2015 - 09:03

Τρελαινομαι για τις αναρτήσεις σου. Οι συνταγές σου είναι πολύ κατατοπιστικες και μς γευστικά τέλειο αποτέλεσμα. Να συνεχισεις έτσι Ερμιόνη μου…. Χρόνια πολλά
Αντιγόνη

Αννα 6 Ιουνίου 2015 - 08:26

Παρακολουθώ το blog σου εδώ και ένα χρόνο,έχω μελετήσει και φτιάξει αρκετές απο τις συνταγες σου οι οποίες είχαν απόλυτη επιτυχία.Καλη δύναμη !

mathe 6 Ιουνίου 2015 - 02:04

Ερμιονη χρονια πολλα για το υπεροχο μπλογκ σου!!!να τα χιλιασει και να συνεχισεις να μας “χορταινεις” και να μας “γλυκαινεις” για πολλα πολλα χρονια ακομη!!!ευχομαι ολοι σου οι στοχοι να πραγματοποιουνται και να νιωθεις πολυ πολυ πολυ χαρα!!!!και φυσικα εχω κανει Like στη σελιδα σου στο facebook!!!πολλα φιλια!!!

me (maria) 6 Ιουνίου 2015 - 00:06

Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και στο blog σου!
Οι στόχοι σου να πραγματοποιούνται πάντα όπως και τα όνειρά σου!
Και φυσικά έκανα μόλις like στη σελίδα σου και απορώ πως μου είχε ξεφύγει!
Να είσαι πάντα καλά!

me (maria) 6 Ιουνίου 2015 - 00:10

Κοινοποίησα στη σελίδα του blog μου για να το δουν περισσότεροι!

Χρύσα 5 Ιουνίου 2015 - 23:51

Αγαπημένο tastes να τα εκατοστίσεις! Να είσαι πάντα εδώ να γεμιζεις τις οθόνες μας με πανέμορφες εικόνες προσεγμενων πιατων που ξεχειλίζουν φροντίδα και αγάπη…
Κι εσυ αγαπημένη μου Ερμιόνη, να είσαι παντα γερή και γεμάτη έμπνευση για να κάνεις αυτό που τόσο αγαπάς! Οι στόχοι είναι για να αναπροσδιοριζονται όποτε το θέλουμε εμείς… Όχι για να μας αγχώνουν!
Το βιβλίο σου όχι μόνο το έχω, αλλά το έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές, γι’ αυτο θα ήθελα να με εξαιρέσεις!
Φιλιά πολλά και πάμε για τα επόμενα 4!

μαγδα 5 Ιουνίου 2015 - 23:29

Σε διαβάζω οταν κοιμούνται τα παιδιά μου και χαλαρώνω σκεφτομενη τι ωραία ιδέα για φαγητακι μου εδωσες. Καλή συνεχεια

Elsa 5 Ιουνίου 2015 - 22:17

Ερμιόνη μου, αν και για μένα δεν έχει καλά καλά κλείσει ακόμη ένας χρόνος από τότε που ανακάλυψα το μπλόγκ σου, οφείλω να πω ότι με έχεις εμπνεύσει τόσο στον τομέα της μαγειρικής όσο και γενικότερα στον τομέα της δημιουργίας. Αν και το τελευταίο διάστημα λόγω εξετάσεων δεν μπορώ να εκδηλώσω τις δημιουργικές μου ανησυχίες με τον τρόπο και στην έκταση που θα ήθελα, ξέκλεψα λίγο χρόνο για να σου δηλώσω ότι μου αρέσει πολύ το στυλ σου, οι ιδέες σου, οι συνταγές σου καθώς και το γεγονός ότι δεν παραμένεις στάσιμη και ότι προσπαθείς συνεχώς να γίνεσαι καλύτερη. Ακόμη κι όταν θεωρείς πως στην προσπάθειά σου αυτή δεν πετυχαίνεις πάντα (αν και μεταξύ μας πιστεύω ότι αδικείς τον εαυτό σου κι ότι είσαι απλά τελειομανής με την καλή έννοια), οι ίδιες οι δυσκολίες που σε ταλανίζουν σε κάνουν ακόμα πιο δυνατή. Πολλά φιλιά!!!

ΓΙΩΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ 5 Ιουνίου 2015 - 19:37

Χρονια Πολλα.Και στα 100.Ερμιονη μου εχεις το καλυτερο blog.Οσες φορες θελω κατι,εκει πηγαινω.Εισαι μια πολυ επιτυχημενη συζυγος,μητερα και foodblogger.Μην αδικεις τον εαυτο σου.Να κανεις ονειρα,βεβαια και να βαζεις στοχους,γιατι εισαι νεος και δημιουργικος ανθρωπος,αλλα,μην εισαι σκληρη με τον εαυτο σου.Ξερω,οτι θα σε εχουμε κοντα μας για πολλα χρονια και θα μας δημιουργεις,πραγματα νοστιμα και ξεχωριστα.Να εισαι παντα καλα,με την οικογενεια σου.Φιλια!!!!!

Ζ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 5 Ιουνίου 2015 - 19:15

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ!!!!!!!

Μaria Elena 5 Ιουνίου 2015 - 18:21

Να τα εκατοστήσεις
Φιλάκια …

Xρυσούλα 5 Ιουνίου 2015 - 17:34

Eρμιόνη γειά σου!
Δεν συνηθίζω να σου αφήνω σχόλιο,όμως διαβάζω τις αναρτήσεις σου κάθε φορά που μου έρχεται μέιλ.
Μου δίνεις έμπνευση και με ξεσηκώνεις να δοκιμάσω τη συνταγή σου(βλέποντας τις φωτογραφίες ,πως μπορώ να μη δοκιμάσω τη κάθε συνταγή που μας προτείνεις;;;)
Μακάρι να κερδίσω το βιβλίο σου..και στα 100 εύχομαι!
Να σαι πάντα καλά να μας δίνεις ιδέες να φτιάχνουμε καινούργιες συνταγές γι αυτούς που αγαπάμε!

Σοφία 5 Ιουνίου 2015 - 16:06

Μου αρέσει πολύ το blog σου ( το έχω ξανά πει ) και έχω δοκιμάσει αρκετές από συνταγές σου.
Οπότε και το βιβλίο σου θα είναι εξαιρετικό πιστεύω και θα το ήθελα πολύ να το έχω στην συλλογή μου.
Καλή συνέχεια στο blog σου λοιπόν !!!

Πατρίσια 5 Ιουνίου 2015 - 16:03

Καλησπέρα Ερμιόνη μου! Χρόνια πολλά για το blogoσπιτάκι σου! Εγώ εύχομαι πάνω απ´ όλα να είσαι δυνατή και υγιής για να μας φτιάχνεις όχι μόνο για τα επόμενα 4 αλλά για τα επόμενα 1.004 χρόνια ΥΠΕΡΟΧΕΣ συνταγές.

Πολλά φιλιά,
Πατρίσια.

νικολέττα 5 Ιουνίου 2015 - 15:27

Χρόνια πολλά και δημιουργικά.
Έχω φτιάξει πολλές συνταγές σου για τα γενέθλια της κόρης μου και ήταν όλες υπέροχες. Ευχαριστούμε.

butterfly 5 Ιουνίου 2015 - 15:22

Σημερα που κλεινεις 4 χρονια μπλογκινγκ, κλεινω 5 χρονια γαμου!!! Σημαδιακο; Σιγουρα ναι, οτι δηλαδη θα κερδισω το βιβλιο να φτιαχνω στον αντρουλη μου ομοργα φαγητα και γλυκα!
Ερμιονη μου, εκανες παρα πολλα μεσα σε αυτο το χρονο, μην αισθανεσαι καθολου οτι δεν ηταν επαρκη! Και φυσικα, παντα εχουμε πολλους στοχους και ονειρα!
Συγχαρητηρια για ολα, κυριως για τη γλυκια και γαληνια παρουσια σου στα μπλογκ!
Χρονια δημιουργικα! Φιλια!

Μαρια 5 Ιουνίου 2015 - 15:12

Τι να πω ?έχω ξετρελαθει με τις συνταγές σου!το όλο στυλ η ποιότητα? Τι να πρώτο πω?μαλλον ολα!καλή συνέχεια και στα 100!

Magda 5 Ιουνίου 2015 - 15:08

Ερμιόνη μου να τα χιλιάσει το blog σου! Είσαι φοβερή πραγματικά, μην αμφισβητείς ούτε λεπτό τη δημιουργική δουλειά που κάνεις η οποία είναι καταπληκτική. Όσα δεν κατάφερες να βελτιώσεις, θα το κάνεις τα επόμενα χρόνια, κι εμείς θα είμαστε εδώ να σου δίνουμε δύναμη να συνεχίσεις! Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα μοιράζεσαι μαζί μας!! Φιλιά πολλά!

Φλώρα 5 Ιουνίου 2015 - 14:58

Χρόνια πολλά και πάντα γευστικά :)

Penelope 5 Ιουνίου 2015 - 14:50

Πιστεύω πως την “συνέχεια” και τα επόμενα χρόνια, την έχεις στο “τσεπάκι” Ερμιόνη μου.

Ξέρω καλά πως είναι πολλές οι φορές που αναθεωρούμε, αποτιμούμε και σκεφτόμαστε: το γιατί, το έχει νόημα, το τι γράφουμε, το ότι ο χρόνος μας δεν είναι αρκετός πια, το ότι δεν έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό που ενδεχομένως είχαμε παλαιότερα.

Οι στόχοι, τα όνειρα, οι ενέργειες και οι φιλίες είναι πάντα προς “αναθεώρηση” και “αξιολόγηση” … γιατί αυτό είναι το Α και το Ω της ενεργής ζωής μας.

Σε φιλώ. Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα και πάνω απ’ όλα Υγεία σε σένα και την όμορφη οικογένειά σου.

Το βιβλίο το έχω ήδη με την αφιέρωσή σου, οπότε μην με βάλεις στην κλήρωση σου για να πάει σε κάποια άλλη φίλη.

Καλό απόγευμα.

Φανή 5 Ιουνίου 2015 - 14:34

Συγχαρητήρια! Εγώ φέτος ανακάλυψα το blog σου και το παρακολουθώ κάθε εβδομάδα, παρότι γενικά δεν διαβάζω blog. Τα πας περίφημα και δεν πρέπει να αμφισβητεις τον εαυτό σου. Να τα εκατοστήσει!

ΣΠΑΡΙΝΓΚ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 5 Ιουνίου 2015 - 14:17

Ερμιόνη μου χρόνια πολλά και δημιουργικά σου εύχομαι! Οι συνταγές σου είναι εύκολες και πολύ νόστιμες! Προσωπική μου επιθυμία;Περισσοτερες πιτες! Καλή συνέχεια και καλά μαγειρέματα!

mm_skg 5 Ιουνίου 2015 - 14:09

Ερμιονη μου κατ’ αρχην ευχομαι το tastes να τα χλιασει.
Νομιζω οτι εχεις καταφερει πολυ περισσοτερα απ’ οτι νομιζεις και παρ’ ολο το γεματο προγραμμα σου με δυο ζουζουνακια στο σπιτι, συνεχιζεις να εισαι δυναμικα παρων στο foodblogging. Ευχομαι τα καλυτερα γιατι το αξιζεις!

μαρια πανδρεμμενου 5 Ιουνίου 2015 - 13:50

Να τα χιλιασει το πολυαγαπημενο μας μπλογκ και να βλεπουμε πολλες δημιουργιες, νοστιμες και με πολλη αγαπη πασπαλισμενες! Σε αγαπαμε πολυ!

ΕΛΕΝΑ 5 Ιουνίου 2015 - 13:48

Θα σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους που θα βάλεις αυτήν την νέα χρονιά για το blog σου!
Σου έχω πάντα εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρη ότι μπορείς να καταφέρεις ότι βάλεις στο μυαλό σου!
Σε φιλώ πολύ πολύ!

My Lovable Baby 5 Ιουνίου 2015 - 13:46

Ερμιόνη μου, σου εύχομαι τα καλύτερα για το tastes και να συνεχίζεις να μοιράζεσαι μαζί μας όλα τα υπέροχα, δημιουργικά, γευστικά, ιδιαίτερα, αλμυρά ή γλυκά πιάτα που φτιάχνεις. Αυτή η χρονιά ήταν ιδιαιτέρως δημιουργική για εσένα, έκανες ΠΑΡΑ πολλά οπότε οποιαδήποτε αμφιβολία σου για αυτό είναι απλά μετριοπάθεια :) Έθεσες πολλούς στόχους και τους πέτυχες όλους (και το 3ο ενδιαφέρον σεμινάριο αν υπήρχε, θα το παρακολουθούσες).
Σου στέλνω τα φιλιά μου, την αγάπη μου και την ευγνωμοσύνη μου που μου έδωσες τη χαρά να βρίσκομαι δίπλα σου την ημέρα που παρουσίασες το βιβλίο σου. Νομίζω το βιβλίο ήταν ένας στόχος που δεν είχες θέσει για τον 4ο χρόνο του tastes και όμως πέτυχες ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!
Φιλιά πολλά!!!
Ασπασία

Δωρα 5 Ιουνίου 2015 - 13:44

Χρονια πολλα , να τα εκατοστησετε!! φτιαχνω συνεχεια τα fudge σου (ποσο τελεια) και τα κρουασανακια με πραλινα…τρελαινονται τα αγορια μου!!καλη συνεχεια στην πολύ καλή δουλεια

Ανθή 5 Ιουνίου 2015 - 13:42

Κάθε χρόνο να πετυχαίνεις νέους στόχους και να μας προσφέρεις ωραίες συνταγές! Να τα εκατοστήσεις!

AMALIA 5 Ιουνίου 2015 - 13:30

Ερμιόνη μου σου εύχομαι να έχεις πάντα επιτυχίες που αυτό είναι σίγουρο βέβαια :-).
Οι αναρτήσεις σου, που τρελαίνομαι να διαβάζω είναι τα πάρτι των ζουζουνιών σου.
Λοιπόν δεν θα το πιστέψεις. Σήμερα το πρωί είχα πάει στα Public της Θεσσαλονίκης και το μάτι μου έπεσε στο βιβλίο σου. Ήταν σε stand με βιβλία μαγειρικής και το είχαν “πρώτη μούρη”. Δυστυχώς δεν είχα εκείνη την ώρα τη δυνατότητα να το αγοράσω γι’ αυτό και ελπίζω να είμαι τυχερή να το κερδίσω. Φιλιά πολλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Μαρία 5 Ιουνίου 2015 - 12:58

Χρόνια Πολλά και δημιουργικά!!!
Φιλιά
Μαρία

Katerina 5 Ιουνίου 2015 - 12:53

Χρόνια Πολλά Ερμιόνη! Να τα τα 100στήσεις! Το blog σου είναι τέλειο γιατί περιλαμβάνεις λίγο από όλες τις κατηγορίες φαγητών και έτσι μπορούμε και εμείς να δημιουργούμε….Συνέχισε έτσι! Η δική μου αγαπημένη ενότητα είναι αυτή των πάρτυ και θα ήθελα να βλέπω αρκετές τέτοιες ιδέες….
Σ’ευχαριστούμε!

'Ολγα 5 Ιουνίου 2015 - 12:42

Χρόνια σας πολλά και καλές δημιουργίες πάντοτε! Το blog σας αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς όταν αναζητώ συνταγές για παιδιά ή για παιδικό πάρτυ! Σας ευχαριστώ θερμά για αυτό!

Μαρία Ξηρουχακη 5 Ιουνίου 2015 - 12:36

Είσαι η πιο γλυκειά,χαριτωμένη food-blogger που έχω γνωρίσει.
Λατρεύω τις αναρτησεις σου που συνοδεύονται από τις σκέψεις σου κ τα συναισθηματά σου και δεν είναι απλά βαρετή απαρίθμηση υλικών.
Σε βρίσκω τέλεια σύζυγο κ φοβερή μανούλα και αν είχα μια κόρη,έχω μόνο γιούς,θα ήθελα να σου έμοιαζε.
Δεν συνηθίζω να κολακευω η να επαινω,τυχαία άτομα.
Ερμιόνη μου,είσαι εκπληκτική.Μείνε όπως είσαι!

Matina 5 Ιουνίου 2015 - 12:35

Χρόνια Πολλά!!! Εύχομαι αυτό το υπέροχο blog να συνεχίσει να υπάρχει για πολύ καιρό ακόμη, καθώς οι αναρτήσεις σου είναι πάντα δελεαστικές!
Συγχαρητήρια Ερμιόνη!!

alexandra tzana 5 Ιουνίου 2015 - 12:21

Ευχομαι για πολλα χρονια ακομη με περισσοτερη φαντασια, εμπνευση καινουρια υλικα και δημιουργια!!!!!!!!!!

Λαμπρινή 5 Ιουνίου 2015 - 12:08

Έτοιμοι για έναν ακόμα χρόνο και για πολλά πολλά περισσότερα Ερμιόνη μου!Τρέχω στο blog σου όποτε θέλω να μαγειρέψω κάτι ιδιαίτερο και για τα πάρτι μας,για γλυκά και μπισκότα!Συνέχισε όπως τώρα την άψογη δουλειά σου!Εμείς σ’ευχαριστούμε!

ΓΙΩΤΑ 5 Ιουνίου 2015 - 11:54

ΕΜΕΙς ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΕΡΜΙΟΝΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑ 2 ΣΥΝΤΑΓΕς ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΕς ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕς! νΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗς, ΟΛΟΙ ΜΑς ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

ΕΛΛΗ ΤΣΑΜΑΚΗ 5 Ιουνίου 2015 - 11:53

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ. ΤΟ BLOG ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MENU ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ (ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΝ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΣΟΛΟΜΟ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΛΕ!!!)

Ξανθή 5 Ιουνίου 2015 - 11:51

Σου εύχομαι από καρδιάς να βρίσκεις τη δύναμη και το χρόνο να συνεχίζεις στους στόχους σου.
Χρόνια Πολλά!!

Άννα 5 Ιουνίου 2015 - 11:49

Ερμιόνη χρόνια πολλά στο blog σου, γιατί μας αρέσειιι!
Περιμένω με αγωνία τις νέες συνταγές που θα αναρτήσεις κάθε βδομάδα!
Καλή επιτυχία στα όσα έρχονται!

Ελπίδα-two boys and hope 5 Ιουνίου 2015 - 11:44

χρονια πολλα στο blogoσπιτακι σου Ερμιονη μου!! Να εισαι γερη και να το γεμιζεις με χαρες και νοστιμες συνταγες!!Πολλα φιλια

Φαιη 5 Ιουνίου 2015 - 11:28

συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια !
πιο πολλα μπισκοτακια….please!

Νανά @kouzinista 5 Ιουνίου 2015 - 11:21

Ερμιόνη μου, χρόνια πολλά! Εύχομαι το The one with all the tastes να συνεχίσει να μας χαρίζει νόστιμες συνταγές και όμορφες εικόνες για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!
Πρέπει να σου πω ότι το blog σου ήταν ένα από τα πρώτα που άρχισα να παρακολουθώ όταν ξεκίνησα να κάνω τα πρώτα μου δειλά βήματα στο blogging και ήσουν η πρώτη blogger που με καλωσόρισε και με στήριξε στο ξεκίνημά μου. Σε διαβάζω, σε εκτιμώ και σε θαυμάζω για όλα όσα έχεις πετύχει και νομίζω ότι είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Μια ματιά σε όλες αυτές τις υπέροχες συνταγές που μοιράστηκες μαζί μας τον τελευταίο χρόνο είναι αρκετή για να σε πείσει για όσα έχεις καταφέρει. Άλλωστε πιστεύω ότι αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα! Ακόμη κι αν αφιερώνεις 5 μόνο λεπτά στη φωτογράφιση κάθε πιάτου, όπως λες, αυτό είναι προς τιμήν σου γιατί οι φωτογραφίες σου είναι πάντα προσεγμένες, κομψές και καλοστημένες. Ό,τι κάνεις, το κάνεις με πολύ αγάπη και μεράκι κι αυτό φαίνεται.
Εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να είναι το ίδιο δημιουργικά, απολαυστικά και γεμάτα επιτυχίες!

VOULA 5 Ιουνίου 2015 - 11:14

Να τα εκατοστησει το blog σου.Εγω το θεωρω απο τα πιο ωραια και προσεγμενα blog που υπαρχουν! Μου αρεσουν πολυ οι συνταγες σου γιατι δεν ειναι περιπλοκες! Συγχαρητηρια!

Stavroula K 5 Ιουνίου 2015 - 11:06

Ερμιόνη μου, να τα εκατοστήσεις!!! Χαρούμενα, γεμάτα υγεία, αγάπη και υπέροχες δημιουργίες!!! Σε νιώθω δικό μου άνθρωπο και περιμένω κάθε φορά να διαβάσω τη νέα σου ανάρτηση… Χαίρομαι με τις χαρές σου, στεναχωριέμαι με τις λύπες σου… Στόχευσε ψηλά και φτάσε στην κορυφή!!! Το αξίζεις!!!!

Ελένη Λ. 5 Ιουνίου 2015 - 11:02

Ερμιόνη, σου εύχομαι καλή συνέχεια με το blog σου. Σου εύχομαι να συνεχίσεις δημιουργικά και να μας παρουσιάσεις στο μέλλον πολλές νέες συνταγές !!! Το blog σου, είναι ένα blog που ανατρέχω όταν ψάχνω να φτιάξω κάτι ιδιαίτερο, έχω δοκιμάσει αρκετές από τις συνταγές σου και είμαι πλήρως ικανοποιημένη από το γευστικό τους αποτέλεσμα. Η πιο πρόσφατη συνταγή σου που έφτιαξα ήταν ο κορμός με νουτέλα. Φανταστικός στη γεύση, ευπαρουσίαστος και πανεύκολος!!!

Λία 5 Ιουνίου 2015 - 10:48

Ερμιόνη μου χρόνια πολλά και καλά και δημιουργικά και πάμε γι’ άλλα!!! Γιατί είμαι σίγουρη ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμη από σένα… Κι όσο κουρασμένη, απογοητευμένη, στενοχωρημένη και ανικανοποίητη κι αν αισθάνεσαι κάποιες στιγμές, είμαι σίγουρη ότι η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις θα βρει το καλύτερο σημείο σου και θα εκπλήξεις και τον εαυτό σου και σίγουρα κι εμάς που σε παρακολουθούμε!!!! Καλή συνέχεια με ότι εμπνευστείς!!! Εμείς θα το περιμένουμε ανυπόμονα όπως πάντα!

Natasa 5 Ιουνίου 2015 - 10:48

Ερμιόνη εγώ σε γνωρίζω λίγο καιρό αλλά το blog σου και συ (ο τρόπος που γράφεις, που μαγειρεύεις, που φωτογραφίζεις) μου φαίνονται συναρπαστικά!
Μπράβο σου!
Εγώ θέλω να δοκιμάσω τόσες πολλές συνταγές από δω μέσα! σιγά σιγά θα τα καταφέρω!
Συγχαρητήρια για το blog και την δουλειά σου!

Υ.Γ και δεν νομίζω οτι δεν κατάφερες τους στόχους σου για την χρονιά που πέρασε! ίσα ίσα! :-)

CONGRATULATIONS!

ΝΙΚΗ Α. 5 Ιουνίου 2015 - 10:42

Ερμιόνη μου χρόνια πολλά και δημιουργικά σου εύχομαι! Οι συνταγές σου είναι εύκολες και πολύ νόστιμες! Προσωπική μου αδυναμία τα κέικ σου γενικά και τα brownies! Καλή συνέχεια και καλά μαγειρέματα!

Αθηνά 5 Ιουνίου 2015 - 10:41

Καλημέρα Ερμιόνη μου !! Χρόνια πολλά στο διαδικτυακό σου σπιτάκι!! Πολλά μπράβο για όλα όσα έχεις πετύχει! Σου εύχομαι και άλλα τόσα!! Καλά κάνεις και θέτεις στόχους!! Είναι απλά σημεία αναφοράς και όχι λόγος άγχους!! Εμένα μου φαίνονται τέλεια όλα όσα πέτυχες και συνεχίζεις να πετυχαίνεις!! Εγώ είμαι έτοιμη Πάμε! ( το έχω το βιβλίο σου μη με βάλεις στην κλήρωση please!!)

Μαρια Κ. 5 Ιουνίου 2015 - 10:23

Χρόνια δημιουργικά κι ακούραστα σου εύχομαι! Να είσαι παντα καλά να μας δείχνεις γιαμ συνταγές! Θα ξεχάσω την πρώτη τούρτα μου; Μέχρι και σε μέιλ μου απαντησρς γιατί ειχα τρελαθει απο το άγχος μου! Μου προτεινες να φτιαξω την “πιο εύκολη τούρτα” και βγηκα ασπροπροσωπη!! Πραγματικα σ’ευχαριστω για τη “δουλεια” που κανεις…!

Νίκη 5 Ιουνίου 2015 - 10:14

Και στα 100!!! ΝΕυχαριστούμε για τις τόσο ωραίες συνταγές! Δική μου αγαπημένη η τούρτα με maltisers

Γιώτα 5 Ιουνίου 2015 - 10:11

Ερμιόνη μου, σου εύχομαι ότι καλύτερο! Το blog σου είναι υπέροχο και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Μου αρέσουν πολύ οι συνταγές σου, έχω δοκιμάσει τις περισσότερες. Εύκολη μαγειρική, αλλά ποιοτική! Το βιβλίο σου το έχω (για αυτό και δεν χρειάζεται να μπω στην κλήρωση) και μου αρέσει πάρα πολύ!
Έχω λατρέψει το brownie με το cheesecake (ενίοτε φτιάχνω μόνο το brownie και το συνοδεύω με το παγωτό σου με την nutella), αγαπημένη της οικογένειας είναι η εύκολη ζύμη σου για πίτσα (με μόνη προσθήκη την ρίγανη), τα muffin σου με το φρέσκο κρεμμυδάκι και την γαλοπούλα ψάχνω δικαιολογία να τα φτιάχνω, δεν συζητώ για το σοκολατένιο κέικ σου που το μεταμόρφώνω και σε cake pops.Στα προσεχώς είναι η ομελέτα σου με το καρβέλι και το σπανάκι. Για τις καλοκαιρινές μας βραδιές στην βεράντα έρχονται τα πίτσα nachos και τα ζυμαρικά σου! Φιλιά πολλά!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα