Πάρτι Shimmer & Shine για την Ισμήνη

Πάρτι Shimmer & Shine

Καλή χρονιά εύχομαι, με υγεία, αμέτρητα χαμόγελα και πολλές, πάρα πολλές όμορφες στιγμές!

Εδώ στα tastes, η χρονιά δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με μια ανάρτηση αφιερωμένη στα έκτα γενέθλια της Ισμήνης.
Με μια ανάρτηση πολύχρωμη, χαρούμενη και μαγική!

Η επιλογή του θέματος

Δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη φορά που η Ισμήνη ανέφερε ότι θα ήθελε το πάρτι γενεθλίων της να έχει θέμα Shimmer & Shine, τις γλυκύτατες δίδυμες αδερφούλες που τυχαίνει να είναι και τζίνι! Νομίζω πως ήταν λίγο μετά το πάρτι γενεθλίων της Ιφιγένειας με θέμα τη λίμνη των κύκνων.

Για περίπου 9 μήνες λοιπόν, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα στεκόταν μπροστά μου και σχεδόν επιτακτικά δήλωνε το εξής: “Μαμά το θυμάσαι έτσι; Το δικό μου πάρτι θέλω να έχει θέμα Shimmer & Shine”.

Όσο δύσκολη και αν ήταν για την οικογένειά μας η χρονιά που πέρασε, ήμασταν αποφασισμένοι να την αποχαιρετήσουμε με ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων. Και το καταφέραμε!

Το φωτογραφικό υλικό δεν είναι τόσο πλούσιο όσο άλλες φορές, ωστόσο αν αποφασίσετε να παραδοθείτε στη μαγεία της Shimmer και της Shine, θα βρείτε παρακάτω μερικούς ωραίους και λαμπερούς τρόπους για να το πετύχετε!

Βάζουμε το τραγούδι των τίτλων και -boom zahramay!- ξεκινάμε:

Η πρόσκληση

Χρειάστηκαν αρκετές ώρες προκειμένου να υλοποιηθεί, αλλά τη λατρέψαμε οικογενειακώς.
Δίνει μία πολύ αντιπροσωπευτική πρώτη γεύση του πάρτι μας: άφθονο χρώμα, πολύτιμα πετράδια και ατμόσφαιρα Bollywood:

Πάρτι Shimmer & Shine

Το μενού

Έχοντας αποκτήσει μία σχετική άνεση στην οργάνωση παιδικών πάρτι, μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι τα μικρά παιδιά προτιμούν τις πιο απλές και ξεκάθαρες γεύσεις.

Πριν ξεκινήσει το πάρτι μας, είχα στο μυαλό μου να φωτογραφίσω κάποια στιγμή τον μπουφέ συνολικά, γιατί πραγματικά έδειχνε πολύ προσεγμένος και λαχταριστός. Δεν ξέρω γιατί ξεχάστηκα στην πορεία, αλλά ειλικρινά στενοχωριέμαι που λείπει αυτή η φωτογραφία από το αρχείο μας.

Όλα σχεδόν τα φαγητά που ετοιμάσαμε είχαν ήδη δοκιμαστεί και εγκριθεί σε προηγούμενα πάρτι.
Είχαμε:

Ετοίμασα επίσης μπουρεκάκια πίτσας, τα οποία αδιαμφισβήτητα κέρδισαν τις εντυπώσεις. Έχω σημειώσει τη συνταγή ευτυχώς, οπότε πιστεύω ότι θα καταφέρω κάποια στιγμή να σας την παρουσιάσω.

Τις εντυπώσεις κέρδισε και η αγαπημένη μας σπιτική λεμονάδα, τη συνταγή της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ.

Η τούρτα

Λοιπόν. Πιστεύω ότι η τούρτα πρέπει να είναι απλή, ανάλαφρη και -ιδανικά- σοκολατένια. Στο προηγούμενο πάρτι με θέμα τη λίμνη των κύκνων, η τούρτα μας ήταν στην ουσία εναλλασσόμενες στρώσεις μπισκότων και σοκολατένιας κρέμας και είχε αρέσει πολύ.
Αποφάσισα να κινηθώ στο ίδιο πλαίσιο, κάνοντας δύο μικρές αλλαγές:

  1. αφαίρεσα τα θρυμματισμένα μπισκότα από τη σοκολατένια κρέμα
  2. ετοίμασα μία γκανάς με nutella, την οποία άπλωσα πάνω από κάθε στρώση μπισκότων

Για τη διακόσμηση της χρησιμοποίησα πολύχρωμα βρώσιμα κομφετί και πέρλες από ροζ ζαχαρόπαστα.

Πάρτι Shimmer & Shine

Δεν πίστευα πόσο πολύ ξετρελάθηκε η Ισμήνη όταν την είδε!
Η Ιφιγένεια από την άλλη, παραπονέθηκε λέγοντας ότι για εκείνη δεν έχω φτιάξει ποτέ μια τόσο ωραία τούρτα :)

Τα αναλώσιμα

Ειλικρινά χαίρομαι να συνεργάζομαι με την Έλλη.
Κάθε φορά με υποδέχεται στο Craftbox με το πιο μεγάλο και εγκάρδιο χαμόγελο, είναι απίστευτα -εξωφρενικά σχεδόν- εξυπηρετική και στο κουκλίστικο κατάστημα της οδού Προμπονά, βρίσκω πάντα τα πιο όμορφα και προσεγμένα προϊόντα.

Δείτε τι χαριτωμένα πραγματάκια ανακάλυψα αυτή τη φορά.

Πάρτι Shimmer & Shine
Πάρτι Shimmer & Shine
Πάρτι Shimmer & Shine

Η διασκέδαση

Οκ, η αλήθεια είναι ότι τα πιτσιρίκια δεν χρειάζονται πολλά για να περάσουν φανταστικά. Μπορούν να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να χοροπηδήσουν και να κάνουν και μερικές κολοτούμπες; Τότε όλα είναι καλά και εκείνα νιώθουν απερίγραπτα χαρούμενα!

Παρόλα αυτά, η παρουσία της Δήμητρας στα πάρτι μας προσδίδει αρκετούς έξτρα πόντους διασκέδασης. Η εμφάνισή της είναι πάντα προσεγμένη και εναρμονισμένη με το θέμα του πάρτι μας. Είναι γλυκύτατη και φιλική, ενώ στο τέλος της βραδιάς παιδάκια και μαμάδες την έχουν λατρέψει.

Τα δωράκια

Εκτός από τα μικροδωράκια που η Shimmer / Δήμητρα πρόσφερε στους μικρούς μας καλεσμένους, είχαμε ετοιμάσει και εμείς το κατιτίς μας: αναπτυσσόμενες σφυρίχτρες, μικρά βαζάκια με σοκολατένια καραμελάκια και αρκετά φύλλα δραστηριοτήτων.

Πάρτι Shimmer & Shine
Πάρτι Shimmer & Shine

Η διακόσμηση

Πολύχρωμη βεβαίως, με πολλές γιρλάντες, πολύτιμους λίθους, διακοσμητικές βεντάλιες, honeycombs, μπουκάλια σε διάφορα μεγέθη, λουλούδια και μαγικά λυχνάρια!

Πάρτι Shimmer & Shine

Πάρτι Shimmer & Shine

Οι κατασκευές και τα εκτυπώσιμα

Η προετοιμασία των εκτυπώσιμων αποτελεί αγαπημένο κομμάτι της οργάνωσης του πάρτι.

Μια μεγάλη εκτύπωση μεταμορφώνει εύκολα το σαλόνι μας, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα φανταστικό φόντο φωτογράφισης.

Τι άλλο φτιάξαμε αυτή τη φορά;
Προσκλητήρια, φύλλα δραστηριοτήτων, topper για την τούρτα, καρτελάκια για τα φαγητά, banner με το όνομα της μικρής εορτάζουσας, κορνίζες με τα χαρακτηριστικά των δίδυμων τζίνι και photo booth props.

Πάρτι Shimmer & Shine

Α! Και αυτό εδώ, που δεν ξέρω πως λέγεται με μία λέξη, αλλά είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που κάνεις μια ερώτηση/ευχή, επιλέγεις έναν αριθμό από το 1 μέχρι το 8 και διαβάζεις αν θα πραγματοποιηθεί η ερώτηση/ευχή σου.

Πάρτι Shimmer & Shine

Αυτά νομίζω!
Πώς σας φάνηκε το πάρτι Shimmer & Shine που οργανώσαμε για την μικρότερη μικρή μας κυρία; Ελπίζω να πήρατε μερικές όμορφες ιδέες και να τις εφαρμόσετε την επόμενη φορά που θα οργανώσετε ένα πάρτι γενεθλίων.
Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση σε σχέση με κάτι που είδατε εδώ και σας άρεσε, μη διστάσετε να με ρωτήσετε.

Να σε χαιρόμαστε γλυκιά Ισμήνη! Σε αγαπάμε μέχρι τον ουρανό!

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Τραπεζομάντιλα, πιάτα, ποτήρια, καλαμάκια, χάρτινες μπάλες, ροζέτες, κεράκι, μπαλόνι, αναπτυσσόμενες σφυρίχτρες, βαζάκια για καραμελάκια, χρυσά διαμάντια: Craftbox
  • Γιρλάντες με χάντρες: Jumbo
  • Ανιματέρ: Δήμητρα (Magic Moments)
  • Μαγικό λυχνάρι: θεία Χριστίνα
  • Εκτυπώσεις: Κωστής
  • Σύμβουλοι οργάνωσης του πάρτι: Ιφιγένεια και Ισμήνη
  • Σχεδιασμός εκτυπώσιμων, υλοποίηση κατασκευών, μαγείρεμα και φωτογράφιση: Ερμιόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

22 ΣΧΟΛΙΑ

Μαρκελλα 7 Μαΐου 2019 - 13:14

Συγχαρητήρια για τη διακόσμηση και τον όμορφο μπουφέ! Να χαίρεστε τα κορίτσια σας! Ήθελα να ρωτήσω για την τούρτα! Βάλατε στρώση μπισκότων, στρώση γκανάς νουτέλας και από πάνω σοκολατένια στρώση (χωρίς τα θρυμματισμένα μπισκότα) και ξανά πάλι μπισκότα κλπ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 3 Ιουλίου 2019 - 22:24

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλά λόγια!
Σε σχέση με αυτό που με ρωτάς, η σειρά των στρώσεων είναι: μπισκότα, σοκολατένια κρέμα (χωρίς τα θρυμματισμένα μπισκότα, σωστά!), γκανάς, μπισκότα, σοκολατένια κρέμα, γκανάς, μπισκότα, σοκολατένια κρέμα, γκανάς, μπισκότα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadakigr 26 Μαρτίου 2019 - 11:31

υπερπαραγωγη!!!! τελεια ολα και διακοσμηση και μπουφες και η τουρτα!! να την χαιρεστε ! ναι ειναι γερη χαρουμενη ευτυχισμενη και λαμπερη οπως το παρτυ της!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δήμητρα 18 Μαρτίου 2019 - 07:46

Να τις χαίρεστε τις κορουλες σας. Το πάρτι σας ήταν εξαιρετικό. Μας δώσατε πολύ ωραίες ιδέες για το πάρτι μας. Μπορείτε να μου πείτε από που πήρατε τα πετραδια; ευχαριστώ 😊😊😊

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΦΡΟΣΩ 22 Ιανουαρίου 2019 - 12:06

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ! ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ. . . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ! ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ … ΧΑΘΗΚΑ … ΕΜΕΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ….ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΓΡΙΠΕΣ , ΧΙΟΝΙΑ ,ΚΡΥΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ… ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ. . . ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ! ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ. ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ….ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΠΙΑ! ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Natassa's blog tips 21 Ιανουαρίου 2019 - 10:27

Πολύ καλή δουλειά μπράβο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία 19 Ιανουαρίου 2019 - 17:42

Χρόνια πολλά και καλά. Πάντα χαμογελαστή και ευτυχισμένη να είναι στη ζωή της. Το πάρτυ, επιτυχημένο, όπως πάντα. Και του χρόνου να είστε καλά και να ξαναγιορτασετε. Η τούρτα υπέροχη. Θα την δοκιμάσω σύντομα και χωρίς λόγο,!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 17 Ιανουαρίου 2019 - 20:31

Υπέροχο πάρτυ! Να την χαίρεστε την Ισμηνούλα σας! Να ειναι πάντα ευτυχισμένη! Να είναι γερά και χαρούμενα και τα δυο τα κορίτσια σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 17 Ιανουαρίου 2019 - 13:40

Χρόνια πολλά στο όμορφο κορίτσι σας!Υπέροχο το πάρτι σας, όπως όλα άλλωστε. Περιμένω πως και πως κάθε φορά να διαβάσω και να πάρω ιδέες από τα πάρτυ σας. Φτιάχνω πολλές από τις συνταγές που μας προτείνεις και πάντα λαμβάνω σχόλια διθυραμβικά. Στα περσινά γενέθλια της μικρής μου έφτιαξα την πανευκολη σου τούρτα και όλοι ενθουσιάστηκαν, σκοπεύω να την φτιάξω και φέτος με την παραλλαγη που αναφέρεις…την γκαναζ όμς τη συγκεκριμένη πως τη φτιάχνεις? Επίσης, έχω παρατηρήσει πως όλα τα πάρτυ των κοριτσιών τα κάνετε στο σπίτι, συνήθως πόσους καλεσμένους έχετε? Με συγχωρείς που ρωτάω, απλα προβληματίζομαι και εγω σχετικά με το που θα κάνω το πάρτι μας…Οι γνωστοί χωροί που γίνονται τα παιδικά πάρτυ δεν μου αρέσουν καθόλου, συν όι στο σπίτι έχω την ευκαίρια να κάνω ότι θέλω και όπως το θέλω…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 17 Ιανουαρίου 2019 - 15:04

Καλησπέρα Αθηνά,

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, τα καλά λόγια και την εμπιστοσύνη!
Αυτή η τούρτα με τα μπισκότα έχει γίνει η αγαπημένη μας και νομίζω ότι θα τη φτιάχνω για πολλά γενέθλια ακόμα!
Θεωρώ ότι με αυτή την παραλλαγή έγινε ακόμα καλύτερη, αλλά αυτό είναι και λιγάκι θέμα προσωπικού γούστου :)
Σε σχέση με αυτό που με ρωτάς, την γκανάς τη φτιάχνω λιώνοντας σε αντικολλητικό σκεύος / χαμηλή θερμοκρασία nutella + κρέμα γάλακτος, σε αναλογία 2:1.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν θυμάμαι καλά, χρησιμοποίησα 200 γραμμ. nutella + 100 γραμμ. κρέμα γάλακτος, τα οποία ζέστανα σε μικρό κατσαρόλι, μέχρι να λιώσει η nutella και να ενωθούν τα υλικά.

Μέχρι στιγμής, όλα μας τα πάρτι έχουν γίνει πράγματι στο σπίτι μας!
Παρόλο που έχουμε προτείνει στα κορίτσια να πάμε σε παιδότοπο κλπ. (επειδή και όλοι σχεδόν οι φίλοι/συμμαθητές προτιμούν εξωτερικούς χώρους), εκείνα επιλέγουν πάντα την άνεση του σπιτιού. Οπότε για όσο καιρό το θέλουν, θα συνεχίσουμε με κέφι και μεράκι στο ίδιο μοτίβο.
Το σπίτι μας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο και περιοριζόμαστε λίγο ως προς τον αριθμό των καλεσμένων. Επίσης, επειδή τα πάρτι μας γίνονται το χειμώνα, παρόλο που έχουμε άνετη βεράντα δεν μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε. Συνήθως έχουμε από 20 μέχρι 30 καλεσμένους (μικρούς και μεγάλους).
Οι εξωτερικοί χώροι για πάρτι πάντως δεν με ενθουσιάζουν καθόλου και όταν θα καταφύγουμε σε μια τέτοια λύση θα πρέπει να προσπαθήσω πάρα πολύ προκειμένου να υπάρχει κάποιο έστω προσωπικό στοιχείο. Θα δούμε!

Αυτά!
Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά λόγια και αν χρειάζεσαι οτιδήποτε άλλο, παραμένω στη διάθεσή σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευτυχία Καλλέργη 17 Ιανουαρίου 2019 - 07:25

Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργία και μόνο χαρές! Πολύχρονη η Ισμηνούλα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Ένα υπέροχα προσεγμένο πάρτι, όπως πάντα! Ευχαριστούμε για τις εξαιρετικές ιδέες!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
daphnie 16 Ιανουαρίου 2019 - 09:09

Να τις χαίρεσαι! Προσεγμένα όλα όπως πάντα! well done!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
daphnie 6 Οκτωβρίου 2019 - 08:51

Επανέρχομαι καθώς ετοιμάζομαι για τα γενέθλια της μικρής και το θέμα θα είναι Shimmer κ Shine και εννοείται θα σε αντιγράψουμε ;) είναι φοβερές οι ιδέες, τα χρώματα και φυσικά και το αποτέλεσμα.
Ερώτηση , αυτές τις γιρλάντες με τις χάντρες πού τις βρίσκω?? (τώρα που δεν είναι Χριστούγεννα..)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 7 Οκτωβρίου 2019 - 09:35

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)
Με το καλό τα γενέθλια και το πάρτι της μικρής σας!
Εύχομαι τα καλύτερα με υγεία πάνω από όλα!
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και τα καλά λόγια. Χαίρομαι πολύ σας άρεσαν οι ιδέες μας :)
Σε σχέση με τις χάντρες τώρα, ίσως είναι λίγο δύσκολο να βρεις αυτή την περίοδο.
Θα πρότεινα καταρχήν να ρίξεις μια ματιά σε μαγαζιά με είδη διακόσμησης και συσκευασίας (πχ. Μπάρκας).
Επίσης:
– Στο Craftbox βρήκα κάποιες γιρλάντες που ταιριάζουν στο θέμα
– Εναλλακτικά, μπορείς να αγοράσεις πομ πομ ή χάντρες σε αντίστοιχα χρώματα και να φτιάξεις τις γιρλάντες. Νομίζω είναι αρκετά εύκολη κατασκευή που μπορείτε να κάνετε μαζί με τη μικρή :)
Εάν χρειάζεσαι οτιδήποτε άλλο πες μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιωάννα 16 Ιανουαρίου 2019 - 07:17

Να τα χαίρεστε και τα δυο σας τα κορίτσια. Γερά & χαμογελαστά να είναι (μα καλά, πότε έγινε 6!!? ).
Μπράβο σου και πάλι μπράβο που έχεις το κουράγιο να ετοιμάζεις τόσο προσεγμένα και όμορφα πάρτι, αν και εργαζόμενη μαμά :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Ξηρουχακη 15 Ιανουαρίου 2019 - 20:52

Εκπληκτικό πάρτι απο μια εκπληκτική μαμά! Μπράβο!
Να χαίρεσαι την εορτάζουσα κ τις δυο κουκλίτσες βασικά!
Να εισαι παντα καλα Ερμιόνη να ετοιμάζεις τόσο υπέροχα πάρτι !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κοραλία Τσαγκαράτου 15 Ιανουαρίου 2019 - 17:28

Να τις χαίρεσαι! Πόσο μεγάλωσαν! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία 15 Ιανουαρίου 2019 - 16:57

1ον) να την χαίρεστε και να τις θαυμάζετε και τις δυο τους
2ον) απλώς ξεπερνάς τον ίδιο σου τον εαυτό κάθε φορά! Δημιουργείς υπέροχες παιδικες αναμνήσεις στα παιδιά σου, το ξέρεις αυτό, φαντάζομαι…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 15 Ιανουαρίου 2019 - 16:45

Καλά….πότε πήγε 6;;;
Τι θα γίνει με αυτόν τον χρόνο που περνάει αφάνταστα γρήγορα, όταν τα παιδάκια όλου του κόσμου μεγαλώνουν;

Πολύχρονη να είναι η Ισμήνη σας, Ερμιόνη.
Γερή, χαμογελαστή και γεμάτη όρεξη για ότι αποφασίσει να κάνει στη παιδική αλλά και την ενήλικη ζωής της.

Φυσικά, να έχετε μια όμορφη χρονιά όλοι

Χαιρετισμούς πολλούς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
paraxeno pirouni 15 Ιανουαρίου 2019 - 12:09

Ερμιόνη μου καλή και γελαστή χρονιά σου εύχομαι! Να είστε καλά και να χαίρεστε πολλές τέτοιες στιγμές. Να σου ζήσει η όμορφη μικρή κυρία, και αυτή αλλά και η αδελφή της είναι κουκλίτσες. Φαίνεται από τα χαμόγελά τους πως πέρασαν πολύ ωραία στο μαγικό πάρτι που ετοίμασες! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΜΑΛΙΑ 15 Ιανουαρίου 2019 - 11:43

Μα τι όμορφες κοπέλες είναι αυτές!!!! Να χαίρεσαι την Ισμηνούλα σου, να τα εκαοστήσει και να είναι πάντα χαμογελαστή και τυχερή! Το πάρτυ σας για ακόμα μία φορά ήταν καταπληκτικό, πολύ όμορφα όλα, πολύχρωμα, ζωηρά και με μια εσάνς πολυτέλειας με τόσα πετράδια! Η τούρτα δε…υπέροχη, απόλυτα ταιριαστή!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα - two boys and hope 15 Ιανουαρίου 2019 - 11:21

εξαιρετικο το παρτι σας για αλλη μια φορα Ερμιονη μου!! Η τουρτα πραγματικα πανεμορφη και πολυχρωμη!! Να την χαιρεστε την Ισμηνουλα σας!! Να ειναι γερη και τυχερη!! Πόσο μεγαλωσαν τα κοριτσια σου!! Κουκλιτσες!! Να τις χαιρεστε και να τις καμαρώνετε!!πολλα πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα