Πάρτι ζωάκια της φάρμας για την Ιφιγένεια

Πάρτι ζωάκια της φάρμας

Την προηγούμενη Δευτέρα το Φιφίνι είχε γενέθλια. Το υπέροχο κοριτσάκι μας έγινε κιόλας 2 χρονών.
Το Σάββατο λοιπόν ήταν η ημέρα του πάρτι μας. Ένα πάρτι ζωάκια της φάρμας. Και περάσαμε φανταστικά, μαζί με γιαγιάδες και νονούς, θείους και αγαπημένα ξαδέρφια.

Πάρτι ζωάκια της φάρμας

Για αυτό το πάρτι ανυπομονούσαμε μέρες.
Αποτελούσε μόνιμο θέμα συζήτησης κάθε βράδυ που ξαπλώναμε για να κοιμηθούμε. Κουβεντιάζαμε για όλα όσα σχετίζονταν με αυτό. Με την ίδια σειρά πάντα: ποιοι θα έρθουν, τι φαγητά θα ετοιμάσουμε, πώς θα είναι η τούρτα, πόσα μπαλόνια θα χρησιμοποιήσουμε, πού ακριβώς θα τα τοποθετήσουμε, πόσο όμορφα θα περάσουμε.

Και βεβαίως πώς θα μεταμφιεστούμε, καθώς το πάρτι μας ήταν μασκέ: ο μπαμπάς Κινέζα, η μαμά μάγειρας, η μπέμπα ποντικάκι και η Ιφιγένεια Χιονάτη!

Η οργάνωση του πάρτι ζωάκια της φάρμας είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό νωρίτερα. Θέλαμε ένα όμορφο, χαρούμενο και παιδικό θέμα. Και περισσότερο από όλα θέλαμε το Φιφίνι να περάσει τέλεια, περιτριγυρισμένη από πολλούς ανθρώπους που την αγαπούν. Κυρίως επειδή στη γιορτή της τον Νοέμβρη δεν γιορτάσαμε έτσι όπως θέλαμε, λόγω διάφορων δυσκολιών που είχαν προκύψει στην τότε εγκυμοσύνη μου.

Για το πάρτι προμηθευτήκαμε μερικά πολύ χαριτωμένα αναλώσιμα.

Η επιλογή του μενού της βραδιάς ήταν βεβαίως το δυσκολότερο τασκ. Καλά, και η υλοποίησή του! Έπρεπε να ευχαριστήσουμε 25 καλεσμένους που και τρώνε αρκετούτσικα και εκτιμούν τις ωραίες γεύσεις. Το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να αποφασίσω το είδος και τον αριθμό των πιάτων που θα έχουμε: μία πράσινη σαλάτα, ένα πιάτο ζυμαρικών, ένα με κοτόπουλο, ένα με κιμά, ένα με πατάτες, ένα με πρωταγωνιστή το τυρί.

Πάρτι ζωάκια της φάρμας

Και βεβαίως τούρτα. Η οποία έπρεπε να είναι ιδιαίτερη, εντυπωσιακή σε εμφάνιση, αέρινη αλλά παράλληλα πλούσια σε γεύση.

Θέμα: τσεκ. Μενού: τσεκ. Το μόνο που απέμενε ήταν να βρω το χρόνο για να μπορέσω να υλοποιήσω αυτά που είχα σκεφτεί. Με ένα δίχρονο και ένα μωράκι 3 μηνών στο σπίτι.

Και κάπως έτσι, η προηγούμενη εβδομάδα κύλησε γοργά, με τις προετοιμασίες για το πάρτι να κορυφώνονται σταδιακά.

Δευτέρα

Κρέμασα τα banner, που στην πραγματικότητα δεν ήταν banner γιατί έγινε λάθος στην παραγγελία και αντί αυτών μου έστειλαν τσαντούλες για δωράκια. Αφού άνοιξα τη συσκευασία και συνειδητοποίησα ότι είχα παραλάβει κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα παραγγείλει, πήρα μερικές βαθιές ανάσες, άνοιξα τρυπούλες στις τσάντες, πέρασα ένα κορδόνι από μέσα και έτσι απλά μεταμορφώθηκαν σε banner.

Πάρτι ζωάκια της φάρμας

Τρίτη

Τα ράφια στολίστηκαν με χάρτινα καπελάκια και με παιχνίδια της Ιφιγένειας σχετικά με το θέμα του πάρτι.

Πάρτι ζωάκια της φάρμας

Τετάρτη

Έστρωσα τα τραπεζομάντιλα στα τραπέζια, τύλιξα κάθε πιρούνι σε χαρτοπετσέτα και την έδεσα με κορδόνι, φούσκωσα και κρέμασα τα μπαλόνια.

Πέμπτη

Ετοίμασα το κέικ που θα χρησιμοποιούσα αντί για παντεσπάνι στην τούρτα. Ακολούθησα -με κάποιες μικρές αλλαγές- τη συνταγή που προτείνει η Κωνσταντίνα στη σοκολατότουρτα της και το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ ικανοποιητικό. Έφτιαξα επίσης την κρέμα με maltesers για τη γέμιση της τούρτας.

Παρασκευή

Οι ρυθμοί ανέβηκαν σημαντικά. Μέχρι το μεσημέρι, η σαλάτα ζυμαρικών ήταν έτοιμη. Και οι 2 τούρτες ήταν ολοκληρωμένες. Για τη διακόσμηση της τούρτας συμβουλεύτηκα την ανάρτηση τούρτα ζωολογικός κήπος της Χρυσαυγής.

Μέχρι το βράδυ το ρολό κιμά είχε ψηθεί και οι κοτομπουκιές είχαν παναριστεί.

Σάββατο

Οι κοτομπουκιές ψήθηκαν και ετοιμάστηκαν τα υπόλοιπα πιάτα. Περιέργως πρόλαβα να πεταχτώ μέχρι το ανθοπωλείο και να αγοράσω μερικά φρέσκα λουλούδια για το πορτοκαλί ποτιστήρι.

Πάρτι ζωάκια της φάρμας

Ετοιμάστηκαν και τα καρτελάκια φαγητού. Είναι μια μόδα πρακτική που μου αρέσει πολύ.

Το μενού

Πάρτι ζωάκια της φάρμας

Σκόπευα να παραγγείλω και 2 μεγάλες πίτσες. Έτσι να υπάρχουν στο τραπέζι, μιας που τρώγονται εύκολα και με μεγάλη ευχαρίστηση από όλους. Το ξέχασα όμως. Και δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές άκουσα να με ρωτάνε “που είναι οι πίτσες Ερμιόνη;” και “γιατί πάλι μας άφησες νηστικούς;”

Οι ετοιμασίες με άγχωσαν λιγάκι, κυρίως γιατί παράλληλα είχα να φροντίσω δύο μωρά. Όλα όμως εξελίχτηκαν όμορφα και ομαλά. Το κοριτσάκι μας πέρασε τέλεια και μαζί της όλοι εκείνοι που την αγαπούν.

Την ώρα που τραγουδούσαμε το τραγούδι των γενεθλίων της, στεκόμασταν με τον Κωστή απέναντί της. Και ο τρόπος με τον οποίο μας κοιτούσε εναλλάξ τα έλεγε όλα. Αυτό το αθώο, γλυκύτατο και σπινθηροβόλο βλέμμα ήταν ο τρόπος της να μας ευχαριστήσει.

Μείνετε συντονισμένες/οι γιατί σε λίγες ημέρες έρχεται η συνταγή την τούρτα. Είναι εύκολη και εντυπωσιακή και πιστεύω ότι θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και τους αγαπημένους σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

65 ΣΧΟΛΙΑ

Zampia 29 Μαρτίου 2017 - 12:55

καλησπέρα!!!Πολύ ωραίο post !!!Μήπως μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω αυτά τα ζωάκια που έβαλες επάνω στην τουρτίτσα σου?

Θέλω να φτιάξω μια παρόμοια και έχω φάει τον τόπο να βρω ζωάκια φάρμας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ ΜΩΡΑΙΤΟΥ 8 Μαρτίου 2017 - 16:26

Καλησπερα,
Που μπορβ να βρω τη συνταγη για την τουρτα ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία 21 Μαρτίου 2013 - 16:47

Τι σύμπτωση!!! Γιορτάσαμε και εμείς τα γενέθλια του γιου την ίδια μέρα (τότε ήταν κανονικά!) και στολίσαμε το σπίτι μας με το ίδιο θέμα!!

Να ζήσει η μικρούλα Ιφιγένεια! Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!
Υπερπαραγωγή το πάρτι σας! Χίλια μπράβο, Ερμιόνη μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 19 Μαρτίου 2013 - 15:09

Να την χαιρεσε ολα ηταν ενα και ενα!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Christina D 17 Μαρτίου 2013 - 13:39

Να χαίρεσαι την μικρή σου, Ερμιόνη μου!!! Είχα πολύ καιρό να κάνω την βόλτα μου στα blogs, κι έχασα το πάρτυ, υπέροχα όλα, μοναδικά!! Και του χρόνου!! Είδα κάποιες από τις συνταγές σου, μου κάνεις ζημιά, είμαι σε δίαιτα εδώ και καιρό!! φιλάκια πολλά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη 15 Μαρτίου 2013 - 23:34

να χαιρεσαι το κοριτσι σου, ναειναι παντα χαμογελαστο!απολαυσα πολυ αυτο το ποστ!εξαιρετικες φωτογραφιες, εξαιρετικη παρουσιαση, καταπληκτικη τουρτα, πανεμορφοσ στολισμος, και τελοςμια τουρτα που πολλα ζαχαροπλαστεια θα ζηλευαν!πολλα μπραβο σου για την αγαπη στην μαγειρικη αλλακαι για τον τοσο κοπο σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Stella Papadaki 15 Μαρτίου 2013 - 22:24

Καλώς σε βρήκα!
Καταρχήν να σου ζήσει η τυχερή κορούλα, που έχει μια τέτοια μαμά, που τις έκανε τόοοοσα υπέροχα πράγματα για το πάρτυ! Μου φάνηκαν όλα καταπληκτικά …..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
donkey and the carrot 15 Μαρτίου 2013 - 00:39

Δεν έχω λόγια… να σου ζήσει να τα χιλιάσει και εσύ να είσαι πάντα έτσι, ακούραστη και τέλεια μαμά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
manousina 14 Μαρτίου 2013 - 16:45

Να την χαίρεστε. Να είναι υγιής και ευτυχισμένη. Πανέμορφη η τούρτα όπως και όλα όσα έκανες. Ένα βλέμμα τους αξίζει όλη την κούραση και το άγχος.
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
athina μπασιούκα 13 Μαρτίου 2013 - 18:20

Ερμιόνη, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Να χαίρεστε την μικρή σας και να σας πηγαίνουν όλα καλά!
Παρεπιπτόντως, εγώ έχω γενέθλια στις 17 Ιουνίου. Μην νομίζεις ότι έχω κάποια σκοπιμότητα και το λέω, έτσι τυχαία το αναφέρω βρε αδερφέ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 13 Μαρτίου 2013 - 16:45

Σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας!
Ελένη μου (aka ElenArt) η μικρή ήταν πανταχού παρούσα! Χόρευε σε όλη τη διάρκεια του πάρτι!

Χρυσαυγή μου ναι ναι Κινέζα ο μπαμπάς και μάλιστα πολύ πετυχημένη αλλά είπα να μην τον εκθέσω (ακόμα)!

Δώρα μου (aka Pretty Party ideas), το banner το παρήγγειλα από ebay. Να σου πω την αλήθεια την έχω πατήσει πολλές φορές με λάθος πράγματα, αλλά δεν βάζω μυαλό!

Λιτσάκι, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Φοβόμουν ότι αυτό θα μου έλεγες, δηλαδή ότι είναι από Γερμανία τα κουταλάκια κλαψ κλαψ!

Ροδόπη μου, καμία σχέση η δουλειά μου -χημικός μηχανικός- με την αγάπη μου για τη μαγειρική! Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση! Να τον περιποιηθείς τον Γιώργο σου, τα 30 είναι μεγάλη υπόθεση!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 13 Μαρτίου 2013 - 13:16

Να σας ζήσει το Φιφίνι! Η τουρτα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή – περιμένουμε τη συνταγή!
Η δουλειά σου ήταν επαγγελματική- δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά θα έπρεπε να το σκεφτείς λιγάκι…! Μουτς

Γιώργος + Ροδόπη

ΥΓ Καθώς ο Γιώργος είναι … το παιδί της οικογένειας μας (30 χρονων ανθρωπος!), ενθουσιάστηκε και απαιτεί την αντίστοιχη περιποίηση για τα δικά του γενεθλια! Και ξερεις τωρα, εχεις ανεβάσει τον πύχη πολύ ψηλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 12 Μαρτίου 2013 - 23:48

Να χαιρεστε το Φιφινακι σας Ερμιονη μου! Κι εσεις να ειστε γεροι και δυνατοι και να βλεπετε τα ομορφα κοριτσακια σας να μεγαλωνουν χαρουμενα και ευτυχισμενα!
Τιποτα δεν ετοιμασες παλι, χαρα στο κουραγιο σου με δυο μωρα…
Η τουρτα υπεροχη, παιρνω ιδεες για να φτιαξω κι εγω μια τουρτα για την ανηψια μου που γιορταζει σε ενα μηνα!
Πολλα φιλια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 12 Μαρτίου 2013 - 23:35

Να το χαίρεστε το φιφινάκι Ερμιόνη μου! Όλα είναι υπέροχα, πολύ δουλειά αλλά το αποτέλεσμα καταπληκτικό!
Να είστε πάντα καλά και να έχετε πάντα τόσο όμορφες στιγμές!
Η τούρτα τέλεια, περιμένουμε τη συνταγή:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 12 Μαρτίου 2013 - 20:49

Παντα τετοια!
Να την χαιρεστε και να σας χαιρεται το κοριτσακι σας.
Παντως μεγαλουργησες (και με δυο παιδια να φροντιζεις)!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Litsa Ch 12 Μαρτίου 2013 - 19:11

Αχ μωρέ να το χαίρεστε το Φιφίνι!! Τι ωραίο θέμα! Τα έκανες όλα υπέροχα και ούτε που κατάλαβα ότι κρέμασες σακουλάκια, αν δεν το έλεγες δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι! Κι εμένα μ΄αρέσει να γράψω κάπου το μενού, αλλά και τα ονόματα των καλεσμένων και γενικά όλα αυτά που είναι τώρα στη μόδα!
Η τούρτα φαίνεται υπέροχη, μου άρεσε πολύ!
Αχ καταλαβαίνω το άγχος σου, μιας και ετοιμάζομαι κι εγώ για το πάρτι μας τέλος του μήνα. Βασικά δεν έχω σκεφτεί ακόμα τίποτα… Μου δίνετε ιδέες εσείς και μου αρέσει!
Λοιπόν Ερμιονάκι τα πουά κουταλάκια τα πήρα από Γερμανία. Κι εγώ εδώ δεν βρίσκω τίποτα δυστυχώς, οπότε όταν πηγαίνω Γερμανία οργώνω την αγορά και ψάχνω τέτοια πραγματάκια… Θα έπαιρνα κι άλλα, αλλά δεν τα λες και φθηνά…
Φιλιά
Χρόνια πολλά στο ζουζούνι

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
peps 12 Μαρτίου 2013 - 17:59

Na sas zhsei!!!!! Ola yperoxa!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 12 Μαρτίου 2013 - 17:03

Ερμιονάκι!!!!!!! Να σου ζήσει το Φιφινάκι σου!!!! τι υπέροχα καλούδια έφτιαξες!!! Το θέμα ήταν ξεχωριστό και πρωτότυπο! Λάτρεψα και όλες τις λεπτομέρειες. Κρατώ την ανάρτησή σου για δικά μας γενέθλια!!! Η τουρτα είναι απίστευτη και περιμένουμε σχετικά ανάρτηση.
Μπράβο σου που με δυο μικρά παιδιά στο σπιτι έκανες τόσα πράγματα!!!!
Άξια, άξια!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 12 Μαρτίου 2013 - 16:56

Ερμιονάκι μου χρόνια πολλά να χαίρεστε το κοριτσάκι σας, να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!
Όλα είναι απίθανα, γεια στα χέρια σου!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kathycallie 12 Μαρτίου 2013 - 14:31

τι γλυκούλα η τούρτα!!
Αλλά και τα εδέσματα τέλεια φαίνονται!
kathy by anthomeli

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 12 Μαρτίου 2013 - 14:18

Καλημέρα Ερμιόνη μου!!Χρόνια πολλά στό “Φιφίνι”σας!!Νά σάς ζήσει!!Τί πανδαισία γεύσεων καί χρωμάτων είναι αυτή!! Ολα άψογα!!Μπράβο σου!!Η τούρτα,είναι τέλεια!!!Αξια!!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vivika Vain 12 Μαρτίου 2013 - 13:41

Είναι όλα απίθανα! Μπράβο! Να τη χαίρεστε τη ζουζούνα σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 12 Μαρτίου 2013 - 13:18

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου Ερμιόνη μου! Να είναι γερό και τυχερό! Πολύ όμορφα και τα αλμυρά και τα γλυκά που ετοίμασες. Η τούρτα σίγουρα έκλεψε την παράσταση! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 12 Μαρτίου 2013 - 10:32

Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου Ερμιόνη μου! Να είναι πάντα καλά! Και μιας και το Φιφίνι είχε την τιμητική της λόγω γενεθλίων, να στείλω ένα φιλάκι παραπάνω στο Φιφίνι :)

Θα σου πώ ότι είσαι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η!!!!!!!!!!!!! Τι να πρωτοσχολιάσω; Το μενού; Την τούρτα; Τη διακόσμηση; Όλα τέλεια!
Και δεν υπερβάλλω καθόλου. Μου αρέσει πολύ το γούστο σου (το κατάλαβα και από το σπίτι σου) :)

Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα 12 Μαρτίου 2013 - 10:11

Κι εγώ συγκινήθηκα! Τι όμορφα που τα έφτιαξες όλα βρε Ερμιόνη! Τέλεια! (σιγά που τους λείψανε οι πίτσες!)
Να το χαίρεστε το Φιφίνι, να’ναι πάντα γερή και τυχερή! Μέσα απ’την καρδιά μου σας στέλνω τις πιο όμορφες ευχές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 12 Μαρτίου 2013 - 09:30

Nα την χαίρεστε Ερμιόνη μου, πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είναι.

Θελω να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια και ενα μεγάλο μπράβο. Είναι όλα φανταστικά. Υπέροχα τα ζωάκια και ο στολισμός.
Η τούρτα ΤΕΛΕΙΑ! Παιδική τούρτα για ενα γλυκο κοριτσάκι.
Ολα προσεγμενα και με στυλ.
Και του χρόνου με υγεία.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pretty Party Ideas 12 Μαρτίου 2013 - 09:19

Πολλές ευχές και από εμένα για την μικρούλα σου!!
Η διακόσμηση για το πάρτυ ήταν πολύ όμορφη αλλά η τούρτα υπερπαραγωγή…. αναμένουμε την συνταγή

Αλήθεια το banner από που το παρήγγειλες?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 12 Μαρτίου 2013 - 08:02

Καλημέρα Ερμιόνη μου, να σας ζήσει το Φιφίνι και η μπέμπα σας!!! Πολύ όμορφη η τούρτα και όλα τα συνοδευτικά φαγητά και διακοσμήσεις!!Εύχομαι είστε πάντα χαρούμενοι και να είσαι πάντα άξια να κάνεις κάθε γιορτή αξέχαστη!Πολλά φιλιά(ένα μεγάλο ειδικά για το Φιφίνι)και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 12 Μαρτίου 2013 - 08:01

Καλημέρα Ερμιόνη μου, να σας ζήσει το Φιφίνι και η μπέμπα σας!!! Πολύ όμορφη η τούρτα και όλα τα συνοδευτικά φαγητά και διακοσμήσεις!!Εύχομαι είστε πάντα χαρούμενοι και να είσαι πάντα άξια να κάνεις κάθε γιορτή αξέχαστη!Πολλά φιλιά(ένα μεγάλο ειδικά για το Φιφίνι)και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 12 Μαρτίου 2013 - 01:53

Χρόνια πολλά στο Φιφινάκι βρε Ερμιόνη μου!
Τι να πω τώρα για όλα αυτά που έφτιαξες, είναι όλα καταπληκτικά και η τούρτα είναι πολύ όμορφη!
φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 11 Μαρτίου 2013 - 23:44

Να τη χαιρόσαστε και να είναι πάντα ευτυχισμένη πολυ ωραία όλα όσα έκανες, μου άρεσαν πολύ και η τουρτα σκέτο ποιημα ,παραμυθένια,μπράβο Ερμιόνη μου πολλά φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
maria 11 Μαρτίου 2013 - 22:37

Λοιπόν κυρία μου, σας βγάζω το καπέλο… όλα φαίνονται φανταστικά!

Πολύχρονη να ναι η Ιφιγένεια και πάντα ευτυχισμένη!!!
και μαζί με τη μικρότερη της οικογένειας να συνεχίσουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη σούπερ μαμά τους :)

φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 11 Μαρτίου 2013 - 22:17

Καλά, όλα εξαιρετικά, Ερμιόνη!!!! Μπράβο για το γούστο, τις ιδέες και πάνω απ’ όλα για τη διάθεση να κάνεις όλα αυτά!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 11 Μαρτίου 2013 - 22:12

Αν κρίνω απ΄ αυτό το πάρτυ, φαντάζομαι τι έχει να γίνει στο μέλλον με τις δύο σας μικρές κυρίες!!

Τι να πω βρε Ερμιόνη? Τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Με ένα μωρό στην αγκαλιά και ένα δίχρονο μεγλύτερο μωρό, πως τα κατάφερες όλα αυτά??

Να την χαίρεστε από τα βάθη της καρδιάς μου και να είναι πάντα γερή και δυνατή η μικρή σας!

…αλλά ο μπαμπάς κινέζα και δεν έχεις βάλει ούτε μία φωτογραφία?? Τς, τς τς…!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mookies 11 Μαρτίου 2013 - 22:12

Συγχαρητήρια Ερμιόνη!
Συγχαρητήρια για τα γενέθλια της κόρης σου! Να την χαίρεσαι και να την βλέπεις ευτυχισμένη και χαρούμενη όσο μεγαλώνει.
Συχναρητήρια για την οργάνωση και την πραγματοποίηση ενός τόσο φιλόδοξου παιδικού πάρτι.
Συγχαρητήρια για της οργανωτικές σου ικανότητες. Μοίρασες και οργάνωσες τις δουλειές σου άψογα.
Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου να ετοιμάσεις ένα τέτοιο πάρτι με ένα μωρό δυο μηνών στο σπίτι.
Συγχαρητήρια για τις συνταγές σου, τη διακόσμηση και την πανέμορφη τούρτα.

Και του χρόνου!
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Vita 11 Μαρτίου 2013 - 21:59

Ερμιόνη μου να χαίρεσαι το Φιφίνι σου. Να είναι γερό, πολύχρονο και ευτυχισμένο! Υπέροχος ο μπουφές σου, αλλά δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο με τις ικανότητές σου! Μ’ αρέσει και το χρονικό των ετοιμασιών. Μας έβαλες στο κλίμα…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Christina Leli 11 Μαρτίου 2013 - 20:40

Υπεροχη τουρτα, υπεροχες στιγμες! Τι να πω… ξερεις να φροντιζεις αυτους που αγαπας! Να τη χαιρεστε!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lolipopfamily 11 Μαρτίου 2013 - 20:17

Να τη χαίρεστε την μικρούλα σας.Όσο για τα υπόλοιπα, τι να πω κορίτσι μου. Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 11 Μαρτίου 2013 - 19:41

Ερμιόνη, πολύχρονο το Φιφίνι σας. Πάντα γερή και ευτυχισμένη.
Της ετοιμάσατε φοβερό πάρτι!! Φαντάζομαι πόσο διασκέδασε, μαζί με τους καλεσμένους της!!
Και του χρόνου!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 11 Μαρτίου 2013 - 19:38

Χρόνια Πολλά στο Φιφίνι σας, τη μασκώτ της webικής γειτονιάς μας, Ερμιόνη μου.
Όλα τέλεια!

Να είστε καλά να χαρίζετε πάντα τέτοιες όμορφες στιγμές στα παιδιά σας!

Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pela 11 Μαρτίου 2013 - 19:10

να το χαίρεστε το Φιφίνι σας, χιλιόχρονη!! τέλεια τα έκανες όλα φιλενάδα μπράβο σου!! πρέπει να σου βγήκε ο τάκος εεεεεε?? άξιζε όμως τον κόπο!
φιλούρες πολλές, καλή βδομάδα :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
effie_ 11 Μαρτίου 2013 - 18:57

Να σας ζήσει να είναι ευτιχισμένη,υγιής και καλότυχη ,να την χαίρεστε!!!!Η τούρτα φαίνεται εξαιρετική!!!!!Μπράβο σου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 11 Μαρτίου 2013 - 18:53

Να τη χαίρεστε! Δεν έχω λόγια για την τούρτα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thegreenmixer.com 11 Μαρτίου 2013 - 18:51

Πω πω, φανταστικά ολα τα καλούδια που ετοιμάσες Ερμιόνη και φοβερό το στήσιμο που τους έκανες (η παρουσίαση είναι μεγάλη υπόθεση)! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας, να είναι υγιής και ευτυχισμένη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
princess 11 Μαρτίου 2013 - 17:45

Όλα υπέροχα Ερμιόνη μου! Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 11 Μαρτίου 2013 - 17:26

Να τη χαίρεστε και αν τη δείτε όπως αγαπά!!
Για τις ετοιμασίες σου δεν έχω λόγο με έχεις συγκινήσει.Ναι είσαι μια “τρελή” χαζομαμά και γιαυτό σε θαυμάζω και σε αγαπώ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria B. 11 Μαρτίου 2013 - 17:05

Να την χαίρεστε Ερμιόνη μου !!!! Να είσαστε καλά και να την κάνετε πάντα ευτυχισμένη !!! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας !!

Υπέροχα αυτά που της ετοιμασες και η τούρτα σου απαιχτη !!!!!!!!!

και του χρόνου Ερμιονάκι μου !

φιλια πολλά και καλή βδομάδα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 11 Μαρτίου 2013 - 15:57

Να σας ζήσει Ερμιόνη μου, να είναι γερή και καλότυχη και να είναι η ζωή της χαρούμενη και νόστιμη σαν τα στολίδια και τα καλούδια της!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 11 Μαρτίου 2013 - 15:50

Να την χαίρεστε, Ερμιόνη μου! Πάντα υγιής, χαμογελαστή και καλότυχη να είναι! Κι εσείς να την καμαρώνετε και να την γεμίζετε φιλιά και αγκαλιές!
Καλά, ο μπουφές τέλειος! Απορώ ποιος ασχολήθηκε με τις πίτσες με τόσα καλούδια που τους είχες ετοιμάσει!
Και η τουρτίτσα χάρμα οφθαλμών! Περιμένουμε τη συνταγή!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 11 Μαρτίου 2013 - 15:38

Αχ Ερμιονάκι μου τι τρυφερή και όμορφη ανάρτηση!!
Να σου ζήσει η κούκλα σου, κι εσύ να είσαι πάντα γερή και να της χαρίζεις τόσες όμορφες στιγμές!
Είμαι σίγουρη ότι όλα τα καλούδια σου θα ήταν εξαιρετικά, και ότι πάνω απ’ όλα θα το χάρηκε και θα το ευχαριστήθηκε η εορτάζουσα!
Φιλάκια, καλή βδομάδα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 11 Μαρτίου 2013 - 14:31

Να την χαίρεστε Ερμιόνη μου!!! Να είναι πάντα γερή και τυχερή!! Η τουρτα υπέροχη…και ο μπουφές επίσης !! Τυχεροί οι καλεσμένοι σας!! πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Crazy Tourists 11 Μαρτίου 2013 - 13:49

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα χαμογελαστό!

ΥΓ. Μια τέτοια τούρτα θέλω για τα δικά μου γενέθλια! Με caprice γύρω γύρω!!! Σούπερ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Margarita Niki 11 Μαρτίου 2013 - 13:43

Φαίνονται όλα υπέροχα! Αλλά ειδικά η τούρτα καταπληκτική!
Να σου ζήσουν και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 11 Μαρτίου 2013 - 13:34

Α, να το χαίρεσαι το Φιφίνι, πάντα γελαστό και γερό να είναι!
Η τούρτα μοιάζει ΤΕΛΕΙΑ, ανυπομονώ για τη συνταγή! Το μενού που σκέφτηκες το βρίσκω επίσης άψογο αλλά πω πω, με τόσα που έφτιαξες ήθελαν και πίτσα μετά? Αχόρταγοι οι φίλοι σου, χα χα!
Καλή βδομάδα, φιλιά και αγκαλιές στο Φιφίνι! :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 11 Μαρτίου 2013 - 13:06

Να σας ζήσει !!!Να είναι γερή και τυχερή!!!!Πολύ ωραία διακοσμηση και ο μπουφές πεντανόστιμος!!!!Φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 11 Μαρτίου 2013 - 12:58

Να ζήσει!!!
Να ζήσει και να ευτυχήσει!!
Να ζήσει και να γίνει μεγάλη και τρανή σαν τα ψηλά βουνά!!!
Να είναι πάντα η ζωή της ένα “μέλι” και μια μόνιμη χαρά :-)))

Άριστα σε όλα, Ερμιόνη μου καλή.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 11 Μαρτίου 2013 - 12:48

Ερμιόνη μου,να σας ζήσει το Φιφίνι και να το καμαρώνετε όλοι οι: χαζομαμά-μπαμπάς-γιαγιά κι όλο το χαζο-σόϊ που ξεχειλίζει από αγάπη,και να μας δίνετε κι εμάς έτσι τη χαρά να’μαστε με κάποιο τρόπο καλεσμένοι στις χαρές σας και συνδαιτημόνες στα πλούσια τραπέζια σας. Περιμένω εναγωνίως τη συνταγή για την τούρτα. Φιλιά πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ElenArt 11 Μαρτίου 2013 - 12:39

Χρόνια πολλά πολλά στο Φιφίνι σου, Να είναι πάντα γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη μέχρι να γίνει….”γριούλα με κάτασπρα μαλλιά”. Το μενού το βρήκα εξαιρετικό και μου έδωσε πολλές ιδέες. Θα τις μελετήσω μία μία όταν έλθει η ώρα τους. Πολλά φιλιά σε όλους σας (δεν μας είπες πού ήταν η μικρή μέσα σε όλο αυτό το χαβαλέ….)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 11 Μαρτίου 2013 - 12:38

Η ιδέα του μασκέ ήταν τέλεια! Πολύ πετυχημένη βραδιά από πολλές απόψεις γιατί ήταν όλα όμορφα!!! Χρονιά πολλά στη μικρή χιονάτη!!!!

Αντωνινος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 11 Μαρτίου 2013 - 11:59

Ερμιόνη μου να χαίρεστε την Ιφιγένεια !Πολύχρονη,καλότυχη και ευτυχισμένη !Να είστε άξιοι να προσφέρετε πάντα χαρές στην οικογένειά σας και να καμαρώνετε τις κορούλες σας να μεγαλώνουν ευτυχισμένες και ισορροπημένες!
Το οργανωτικό μυαλό φάνηκε στην άψογη προετοιμασία του παιδικού πάρτυ!Προνόησες και τακτοποίησες σταδιακά τις υποχρεώσεις σου και έτσι το αποτέλεσμα σε δικαίωσε.Συγχαρητήρια για την υπέροχη διακόσμηση,για τα πεντανόστιμα εδέσματα και κυρίως για το κέφι με το οποίο ετοίμασες την μέρα αυτή!Και του χρόνου με υγεία!
Φιλιά πολλά,πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 11 Μαρτίου 2013 - 11:53

Να σας ζήσει το Φιφίνι σας, Ερμιόνη μου, να είναι υγιής, χαρούμενη και τυχερή. Κι εσείς, οι γονείς της, γεροί και χαρούμενοι να την καμαρώνε και να μοιραστείτε πολλές άλλες όμορφες στιγμές!
Ήσουν τέλεια σε όλα σου, προγραμματισμό, διακόσμηση, φαγητά κι ας μην είχες πίτσες! Και του χρόνου, εύχομαι, χωρίς άγχος!
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 11 Μαρτίου 2013 - 11:45

Να σας ζήσει το Φιφίνι Ερμιόνη μου… πάντα να είναι υγιής, χαρούμενη και τυχερή κι εσείς γεροί και δυνατοί να την καμαρώνετε!
Τέλεια όλα και τα φαγητά σου και η διακόσμηση με όλες τις υπέροχες λεπτομέρειες!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 11 Μαρτίου 2013 - 11:45

Να ζήσει η μικρή σου! Να είναι καλότυχη και πάντα αγαπημένη με την αδερφούλα της!
Ετοίμασες τόσα όμορφα πράγματα!
Περιμένω και την συνταγή για την τούρτα.

Με συνγκίνησες.
Πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 11 Μαρτίου 2013 - 11:10

Κατ΄αρχήν να σας ζήσει! Να είναι πάντα υγιής και χαρούμενη! Συγκίνήθηκα κι εγώ, τι ωραίες αναμνήσεις είναι αυτές και πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια! Η διακόσμηση και τα φαγητά σου φαίνονται υπέροχα, μπράβο Ερμιόνη μου, και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 11 Μαρτίου 2013 - 10:58

Aχ!συγκινήθηκα!Να σας ζήσει Ερμιόνη μου!!!Μέσα από την καρδιά μου!Να είναι πάντα ευτυχισμένη και περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που αγαπά!

όσο για τα φαγητά και την τούρτα και τις φωτογραφίες τι να πω;;;;;Άψογα όπως πάντα!Μα πώς τα πρόλαβες όλα αυτά με μικρό μωρό;;;;Μπράβο σου για το κουράγιο σου!
Και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα