Μπισκότα με μπανάνα

Τα μπισκότα με μπανάνα είναι εύκολα, αρωματικά και θρεπτικά. Εκτός από μπανάνα, περιέχουν επίσης βρώμη, αμύγδαλα, κουβερτούρα και κανέλα. Είναι μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες που μας έχουν περισσέψει. Και μια επίσης ωραία ιδέα για το ταπεράκι του σχολείου ή του γραφείου.

Μπισκότα με μπανάνα

Χτες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των food bloggers στο Θησείο.

Μια συνάντηση την οποία οργάνωσαν και επιμελήθηκαν η Νίκη και η Βιβή και για την οποία ανυπομονούσα από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε. Και πάλι συγχαρητήρια κυρίες μου για την πρωτοβουλία, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες.

Πήρα αγκαζέ τον Κωστή μου, βολέψαμε τη μικρή κυρία στο καρότσι της και όλοι μαζί δώσαμε το παρόν.

Παρά το βροχερό πρωινό αλλά και την ιδιαίτερα αγχωτική και στενάχωρη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τον τελευταίο καιρό, μαζευτήκαμε αρκετά άτομα. Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα από κοντά ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνώ σε καθημερινή βάση. Άτομα ευγενικά, πρόσχαρα και ξεχωριστά, με όνειρα και φιλοδοξίες, με σεβασμό και αγάπη για τη μαγειρική, τη φωτογραφία και το food blogging.

Μολονότι περίμενα πως θα νιώθω λιγάκι έξω από την “comfort zone” μου, καθώς περνούσε η ώρα και η αρχική αμηχανία εξαφανιζόταν, όλο και περισσότερο ένιωθα πως βρισκόμουν μεταξύ φίλων.

Από μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείπει ένας μπουφές με απίθανα εδέσματα. Ζητώ συγνώμη που δεν παραθέτω φωτογραφίες. Αφενός είναι για το δικό σας καλό, αφετέρου (και στην πραγματικότητα), η φωτογραφική μηχανή ξεχάστηκε στο ράφι της βιβλιοθήκης.

Ομοίως ξεχάστηκαν αυτά τα μπισκότα με μπανάνα.

Όχι στο ράφι της βιβλιοθήκης φυσικά, αλλά στον πάγκο της κουζίνας. Όντας μαμά μιας μικρής κυρίας 11 μηνών υπάρχουν πολλές (μα πάρα πολλές) στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που το μυαλό απλώς… υπολειτουργεί!

Μπισκότα με μπανάνα

Ας μιλήσουμε λοιπόν για αυτά τα μπισκότα με μπανάνα, γιατί είναι κρίμα να μην αναφερθώ και σε αυτά.

Η αγάπη μου για τα μπισκότα είναι λίγο-πολύ γνωστή!

Αυτά τα μπισκότα με μπανάνα λοιπόν είναι μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες που μπορεί να μας έχουν περισσέψει.

Εκτός από μπανάνα, περιέχουν επίσης μερικά ωραία υλικά όπως:

  • βρώμη (δεν θέλω αντιρρήσεις παρακαλώ!)
  • αμύγδαλα
  • κουβερτούρα ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες
  • κανέλα

Έχουν πλούσια γεύση και καθώς περιέχουν μπανάνα είναι ιδιαίτερα αρωματικά. Επιπρόσθετα, αυτά τα μπισκότα με μπανάνα είναι ότι πρέπει για το τάπερ στο σχολείο. Ή στο γραφείο. Για τη δεκατιανή-εντεκατιανή λιγούρα, εκείνη που μας πιάνει ανάμεσα στο πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα.

Και άλλες ιδέες αξιοποίησης μερικών ώριμων μπανανών!

Επειδή για κάποιο λόγο οι ώριμες μπανάνες δεν λείπουν ποτέ από το σπίτι μας, παραθέτω παρακάτω μερικές προτάσεις για να τις αξιοποιήσουμε:

Μπισκότα με μπανάνα

Επιστρέψαμε σπίτι με πολλά όμορφα δωράκια, με τα υπέροχα κεράσματα που έφτιαξαν για όλους τα κορίτσια από τις Συνταγές της Καρδιάς και πρωτίστως με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εις το επανιδείν!

Μπισκότα με μπανάνα

Eτοιμασία: 25 minutes
Μαγείρεμα: 15 minutes
Συνολικά: 40 minutes
Γεύμα: πρωινό, σνακ
Λέξη-κλειδί: μπισκότα με μπανάνα
Μερίδες: 25
Τα μπισκότα με μπανάνα είναι εύκολα, αρωματικά και θρεπτικά. Εκτός από μπανάνα, περιέχουν επίσης βρώμη, αμύγδαλα, κουβερτούρα και κανέλα. Είναι μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες που μας έχουν περισσέψει. Και μια επίσης ωραία ιδέα για το ταπεράκι του σχολείου ή του γραφείου.

Υλικά

  • 240 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 200 γρ. βρώμη σε νιφάδες
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 180 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 βανιλίνες
  • 2 μεγάλες ώριμες μπανάνες λιωμένες με πιρούνι
  • 100 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες
  • 100 γρ. αμύγδαλα χοντροσπασμένα

Εκτέλεση
 

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς με αντιστάσεις και βάζουμε λαδόκολλα σε 2 μεγάλα ταψιά.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα.
  • Με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα δουλεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το βούτυρο, να γίνουν αφράτα.
  • Προσθέτουμε το αυγό και τη βανιλίνη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε το μίγμα για λίγα λεπτά ακόμα.
  • Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ και σιγά-σιγά ρίχνουμε το μίγμα του αλευριού στο μίγμα της ζάχαρης. Ανακατεύμε με ένα κουτάλι να ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Προσθέτουμε την μπανάνα, την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα και τα ενσωματώνουμε στο μίγμα.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε μπισκότα και τα τοποθετούμε στο ταψί, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους γιατί διογκώνονται αρκετά κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
  • Τα ψήνουμε για 15' περίπου, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η περιφέρειά τους και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




27 ΣΧΟΛΙΑ

L. 17 Φεβρουαρίου 2012 - 12:15

Ναι ναι είδα φωτογραφίες από τη ζηλευτή συνάντησή σας! Τον όμορφο μπουφέ, ταν υπέροχο στολισμό, τα κεράσματα, τα δωράκια, εσάς! Τι ωραία! Μπράβο κορίτσια, πάντα τέτοια.
Υ.Γ. πέρα από τα μπισκότα, οι φωτός όπως πάντα, καταπληκτικές!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marί 15 Φεβρουαρίου 2012 - 13:11

Ερμιόνη τα μπισκοτάκια είναι τέλεια!!
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να πούμε πολλά, ελπίζω την επόμενη φορά να μην είμαστε τόσο μακριά. Η κούκλα σου όμως είναι πολύ χαριτωμένη!!(ήρθε και στο τραπέζι μας), να την χαίρεσαι.
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 15 Φεβρουαρίου 2012 - 10:03

Ελένη μου, ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι! Ωραία αφορμή να γνωριστούμε και να μάθουμε το μπλογκ σου!

Ευγενία και Ράνια, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Χρυσαυγή μου, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία!! Πολύ το χάρηκα που σε είδα από κοντά και τα είπαμε… θα ήθελα κι εγώ να έχουμε λίγο χρόνο παραπάνω! Ανυπομονούσα να σε γνωρίσω και μόλις μπήκα και σε εντόπισα, ήρθα τρέχοντας! Γενικά μου άρεσε πολύ το παρεάκι μας, η μικρή ταλαντούχα Ιάνθη με τη φίλη της, οι συμπαθέστατες Μαρία και Μάριον, αλλά και η τυχερή -λόγω φλουριού- Ελένη, που μέχρι εκείνη την ημέρα δεν γνώριζα!
Να είμαστε καλά θα τα ξαναπούμε! Τώρα ειδικά που κάναμε την αρχή!!

Μάριον κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα! Μου ήσουν ήδη πολύ συμπαθής μέσω του μπλογκ σου και σε συμπάθησα ακόμα περισσότερο με την ευγενική παρουσία σου!

Κατερινάκι, πάντα με τον καλό λόγο είσαι! χαρά μου αν βρίσκεις κάτι που σας αρέσει!!

Χαρά μου, η φιλενάδα σου είναι απίστευτη! Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Άντε άμα βρεθείς ξανά στην Ελλάδα να τα πούμε και από κοντά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 15 Φεβρουαρίου 2012 - 05:52

Πολύ ωραία τα μπισκότα σου Ερμιόνη μου,τα υλικά δένουν τέλεια!Η Μαρία μου είπε οτι η συγκέντρωση ήταν πράγματι πετυχημένη!ΖΗΛΕΥΩ..Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαζί... KaPa 15 Φεβρουαρίου 2012 - 00:10

Τι ωραία που βρεθήκατε Ερμιόνη…Μπράβο! Τα μπισκότα φαίνονται απλά συγκλονιστικά…. Έχω φτιάξει μια λίστα από όλα αυτά τα τέλεια δημιουργήματα σου, που θέλω να φτιάξω

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 14 Φεβρουαρίου 2012 - 23:54

Παίρνω 2-3 μπισκότα για αρχή..γιατί λεω να τα φτιαξω.
Καιεπισης χαρηκα πολυ που σε γνωρισα και απο κοντα μαζί με την υπεροχη οικογενεια σου.

Ελπιζω να τα ξαναπούμε.

Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Rania Kelesidou 14 Φεβρουαρίου 2012 - 21:46

αχ πρέπει να είναι πολύ νόστιμα, τέλεια μαζί με το τσάι! μπράβο για το blog σου παρεπιπτόντως, είναι πολύ ωραίο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 14 Φεβρουαρίου 2012 - 20:52

Ερμιονούλα μου γειά σου!!
Συνγώμη που δεν μπόρεσα να σχολιάσω την ανάρτησή σου ποιο πριν, αλλά τρέχω με τα κουτσούβελα και το Δημήτρη άρρωστο.

Λοιπόν, αφήνω κατά μέρος τα μπισκότα μπανάνας γιατί θέλω να σταθώ σε κάτι ποιο σημαντικό για μένα!!! …Δεν σου τα περιφρονώ όμως καθόλου!

Θέλω, πάνω και περισσότερο απ΄ όλα να σου πω ότι ήσουν ένα από τα 1-2 άτομα για τα οποία ήρθα στη συγκέντρωση. Δεν είμαι πολύ των δημοσίων σχέσεων και κυρίως είμαι αρκετά δειλή. Δεν πάω εύκολα κάπου που δεν ξέρω και δεν είμαι σίγουρη ότι θα αιστανθώ καλά.

Ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και δεν έπεσα έξω. Βέβαια δεν σε χόρτασα. Θα ήθελα να είχαμε χρόνο να τα λέγαμε για περισσότερο. Να φανταστείς ότι αγωνιούσα για το πότε θα έρθεις και προσπαθούσα να κρατήσω θέση στο τραπέζι που ήμουν για να καθήσεις. Και χάρηκα που έγινε!!!

Όταν είσαι μεταξύ 50 ατόμων δεν είναι δυνατόν να “δένεις” με όλους. Δεν υπάρχει με όλους χημεία, όχι οτι κάποιος σου έκανε κάτι, απλώς έτσι είναι.

Εσύ όπως σου έχω πει μου έβγαζες ένα ήθος, μια ποιότητα και μια σοβαρότητα! Και δεν έπεσα έξω! Χάρηκα λοιπόν που σε γνώρισα και εσένα και την φοβερή φάτσα που έφερες μαζί σου…. και τον Κωστή φυσικά!!!

Λοιπον φτάνει μεχρι εδώ τα όσα σου είπα, γιατί μπορεί να θεωρηθεί ότι σου κάνω ερωτική εξομολόγηση δημοσίως!! χαχαχαχαχααααααα

Πέρασα πολύ ωραία στη συνάντηση και νιώθω ότι είχα την τύχη να καθήσω σε τραπέζι με πολύ καλά πρόσωπα. Η mia maria και η Marion ήταν πολύ σοβαρές και γελστές κυρίες, και επίσης η μικρή Ιάνθη από το it’s a cook afair, με εξέπληξε ευχάριστα με το πάθος της και τις ικανότητές της σε τόσο μικρή ηλικία!! Ωραία περάσαμε!

Σε φιλώ και εύχομαι να πιούμε και ένα καφεδάκι κάποια στιγμή από κοντά!!!!

Φιλιά πολλά Ερμιόνη μου!
Άντε… παίρνω ένα μπισκότο μπανάνας και φεύγω!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ 14 Φεβρουαρίου 2012 - 20:45

Πάντα τέτοια! και τα μπισκοτάκια είναι χάρμα οφθαλμών!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleni 14 Φεβρουαρίου 2012 - 11:43

Εύχομαι να μπορούσα να ερχόμουν σ’αυτή τη νόστιμη συνάντηση :) Ένα βραβείο σε περιμένει στη σελίδα μου! http://lightsintages.blogspot.com/2012/02/blog-post_14.html

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερμιόνη 14 Φεβρουαρίου 2012 - 11:31

Πελάκι μου, όντως μακάρι να τα πούμε κάποια στιγμή στο μέλλον!

Και με σένα Ελπινίκη!

Νίκη, και πάλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και για την άψογη οργάνωση!

Έλενα, μας έλειψες… και εννοείται ότι τα μπισκοτάκια έχουν πάρει τη θέση τους πάνω στον πάγκο της κουζίνας!

Έρη, πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο των μπλογκοσυναντήσεων μέσω skype :)

Αντιγόνη μου, δεν είχα φέρει τα μπισκοτάκια στη συνάντηση οπότε όλα καλά! Καμία συνωμοσία! Χάρηκα πολύ που σε είδα!

Βιβή μου, χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα! Θαύμασα την ενεργητικότητα και το κέφι σου! Κι επιτέλους κατάλαβα γιατί σε αγαπά τόσο πολύ η “ανώτερη” και μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για σένα!

Ελένη μου, περάσαμε πολύ όμορφα πραγματικά! Καθόμασταν μακριά βέβαια και δεν τα είπαμε αναλυτικά αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον!

Μαρία μου, ειδικά εσένα ήθελα πάρα πολύ να σε γνωρίσω και χάρηκα πάρα πολύ που είχαμε το χρόνο να πούμε μια κουβέντα παραπάνω! Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα! Χαίρομαι που σου άρεσε το βιβλιαράκι, αυτό ήλπιζα άλλωστε!

Κωνσταντίνα μου, τη φίλησα την μπουμπούκα μου! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και εύχομαι εις το επανειδείν!

Ειρήνη, Αγγελική, Ελένη, Χάρις και Δροσοσταλίτσα, σας ευχαριστώ πολύ! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
drosostalitsa 14 Φεβρουαρίου 2012 - 08:45

Λαχταριστά τα μπισκοτάκια!!!

Να έχεις μια όμορφη μέρα ***

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
thalassamov 14 Φεβρουαρίου 2012 - 00:28

τέλεια παρηγοριά τα μπισκοτάκια σου (έχει δίκαιο η Ελπινίκη)!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))

Αναρωτιόμουνα αν ήσασταν ασφαλείς με όσα θα συνέβαιναν στο κέντρο.
Περάσατε τέλεια καθώς φαίνεται, ελπίζω σε μελλοντική συνάντηση να έρθουμε κι άλλοι.

πολλά φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 13 Φεβρουαρίου 2012 - 22:49

Ερμιόνη μου η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω που δε μπόρεσα να έρθω στη συνάντηση!Χαίρομαι που περάσατε καλά!Θα πάρω ένα απο τα υπέροχα μπισκοτάκια σου για να παρηγορηθώ!Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Angelique 13 Φεβρουαρίου 2012 - 22:40

Τι ωραία που κανονίσατε συνάντηση!!!
Τα μπισκότα φαίνονται ωραία και εύκολα!!
Φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
grEAT 13 Φεβρουαρίου 2012 - 21:22

και εγω ζηλευω για την συναντηση σας!
ζηλευω και τα μπισκοτα!
υπεροχα!

ειρηνη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Conna 13 Φεβρουαρίου 2012 - 21:20

Ερμιόνη μου να σου πώ και εδώ πως χάρηκα που σε γνώρισα.

Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να μου φιλήσεις και στα δύο μαγουλάκια τη μπουμπού σου.

Ευχαριστήθηκα την κουβεντούλα μας και ελπίζω να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε ξανά !!!

Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 13 Φεβρουαρίου 2012 - 19:51

Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα από κοντά Ερμιόνη μου και εσένα και τον καλό σου και τη γελαστή μπουμπούκα σου που ήταν η μασκώτ της εκδήλωσης!
Σε ευχαριστώ πολύ και για το βιβλίο (δώρο από το παιχνίδι) και για την αφιέρωση που εκείνη τη στιγμή δεν την είδα! Μακάρι να τα πούμε πάλι από κοντά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
eleni 13 Φεβρουαρίου 2012 - 19:16

Ερμιόνη μου,όντως ήταν όλα υπέροχα και περάσαμε όλοι,θέλω να πιστεύω…ωραία!!Χάρηκα και εγώ πολύ που έχω μπει σε αυτήν την υπέροχη παρέα που όντως κι εγώ ένοιωσα πολύ οικεία!Πάρα πολλά συγχαρητήρια στις διοργανώτριες!!Να χαίρεσαι την υπέροχη μπουμπού σου και τον άντρα σου!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!Όσο για τα μπισκότα σου..φαίνονται λαχταριστά και με φωνάζουν μου φαίνεται…Πολλά φιλιά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
SpIrToKoYto 13 Φεβρουαρίου 2012 - 19:06

Ερμιόνη μου,
η χαρά ήταν δική μας που σε γνωρίσαμε και που ακούμε οτι πέρασες καλά…
η μπουμπού σου έκλεψε τις καρδιές,περιττόν να σου το πω…
πες στην ” ανώτερη ” πιό πάνω μου,οτι τη συγχωρούμε,πρώτον γιατί την αγαπάμε και δεύτερον γιατί ξέραμε οτι ήταν αδύνατον να μην είναι στην υποχρέωση που είχε…
φιλιά σε σένα και στο αγγελούδι σου…-:))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιαγιά Αντιγόνη 13 Φεβρουαρίου 2012 - 18:54

Με λέξεις δεν περιγράφεται εύκολα η χαρά που ένοιωσα!
Καλά γιατί μου “έκρυψαν” τα μπισκοτάκια σου;
Συνωμοσία!!!!
Γλυκά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 13 Φεβρουαρίου 2012 - 16:58

Περιττό να σου πώ ποσο ζηλεύω που βρεθήκατε και το μυαλό μου χθες την μισή μέρα ήταν στην συνάντησή σας.. Την υπόλοιπη μισή δυστυχώς ηταν σε όλα αυτά που συνέβησαν και τα πόσα ακόμη θα ακολουθήσουν..
Τέλεια και τα μπισκοτάκια μπανάνας, έχω μπανάνες στην κατάψυξη και θα τα φτιάξω σίγουρα! Φιλάκια πολλά Ερμιόνη μου, καλή εβδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 13 Φεβρουαρίου 2012 - 16:30

Εγώ γυρίζω στα blogs και το παίζω ανώτερη, ότι δεν έχω σκάσει που δεν τα κατάφερα να έρθω χα χα χαα!
Ερμιονάκι μου πολύ χαίρομαι που πέρασες όμορφα, τα κορίτσια μας μου είπαν το καλυτερότερα για σένα και την πανέμορφη μπουμπούκα σου!
Οσο για τα λαχταριστά μπισκοτάκια σου, ξέρεις που θα μπουν όσα περισσέψουν, ε?
Αν περισσέψουν δηλαδή, γιατί σκέτο πειρασμό τα βλέπω!
Φιλιά, καλή βδομάδα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nicky L.. S f C 13 Φεβρουαρίου 2012 - 15:21

Ερμιόνη Χαίρομαι που πέρασες καλά και ένιωσες μέλος της παρέας. Οι περισσότεροι άλλωστε γνωριστήκαμε για πρώτη φορά απο κοντά αλλά το κοινό ενδιαφέρον και η διαδικτυακή σχέση μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία μεταξύ μας. Θάθελα να τα λέγαμε λίγο περισσότερο αλλά η ευθύνη της οργάνωσης δεν μου άφησε και πολύ χρόνο.
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tina 13 Φεβρουαρίου 2012 - 15:15

These look so tasty, I love all that oatey goodness with the blend of chocolate-yum! Saving this recipe.
Also, glad you had fun at the blogger meeting. I am sure it was enjoyable as well as informative-I have yet to meet any fellow blogger face to face. Happy Monday my friend!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Elpiniki 13 Φεβρουαρίου 2012 - 14:17

Κι εγω, κι εγω ζηλευω…
Τα μπισκοτακια σου ειναι για παρηγορια????
Καλημερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pela 13 Φεβρουαρίου 2012 - 14:13

αχ Ερμιόνη μου πόσο σε ζηλεύω! ήθελα τόσο πολύ να έρθω αλλά τα οικονομικά μου δυστυχώς δε μου το επέτρεψαν…ελπίζω την επόμενη φορά…ας πάρω τώρα μερικά μπισκότα για να γλυκαθώ! φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα