Ένα πάρτι Άριελ για την Ιφιγένεια

Το πάρτι Άριελ της Ιφιγένειας, σε ροζ, θαλασσί και λιλά αποχρώσεις. Το μενού μας και πολλές ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης!

πάρτι Άριελ

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το χαμόγελο ενός μικρού παιδιού. Αγνό, ειλικρινές, λαμπερό και υπέροχο. Και όταν στο τέλος της ημέρας είναι το δικό σου παιδί που σε κοιτά κατάματα και σου χαμογελά όλο αγάπη, νιώθεις πλημμυρισμένη από συναισθήματα και βέβαιη ότι έχεις κάνει κάτι καλό στη ζωή σου.

Μέρες σχεδιάζαμε τη γιορτή της Ιφιγένειας. Από τότε που μας ανακοίνωσε ότι ήθελε ένα πάρτι Άριελ. Υπενθυμίζω ότι η Άριελ είναι η γλυκιά πριγκίπισσα του βυθού. Ήθελα φέτος να περάσει πολύ καλά, ένιωθα ότι της το χρωστούσα από πέρυσι, θυμάστε; Ήθελα να περάσει διπλά καλά φέτος λοιπόν. Και πέρασε.

Οι ετοιμασίες για το πάρτι Άριελ ξεκίνησαν πριν από περίπου 3 εβδομάδες. Αρχικά αποφασίστηκαν τα χρώματα -ροζ, θαλασσί και λιλά- και κατόπιν η διακόσμηση -τι θα φτιάξω και που θα τοποθετηθεί- και το μενού. Παρήγγειλα ότι χρειαζόμουν και ξεκίνησα.

Πρώτα έφτιαξα την tutu φουστίτσα που θα φορούσε την ημέρα της γιορτής της. Ήθελα όχι μόνο να μοιάζει, αλλά κυρίως να νιώθει σαν πριγκίπισσα. Να ξέρει ότι όλα γίνονται για εκείνη.

Κάθε τι που ετοίμαζα έπαιρνε αμέσως τη θέση του στο χώρο. Έτσι, το σπίτι στολίστηκε σταδιακά, μέρα με τη μέρα και όλοι μπαίναμε σε ατμόσφαιρα γιορτής όλο και περισσότερο. Στόχος μου ήταν να δημιουργηθεί η αίσθηση του βυθού, μιας που η Άριελ είναι γοργόνα και ζει μέσα στο νερό.

Τα κύρια διακοσμητικά στοιχεία ήταν τα pom pom – σφουγγάρια. Έφτιαξα πολλά και σε διάφορα μεγέθη.

Φύκια πάνω στη σύνθεση και την κουρτίνα του σαλονιού.

πάρτι Άριελ

Λάτρεψα αυτές τις μέδουσες. Είναι τόσο εύκολο να γίνουν και είναι πολύ όμορφες:

πάρτι Άριελ

Γιρλάντες με ζωάκια της θάλασσας, σημαιάκια με την Άριελ, ένα μεγάλο banner, κοχύλια και αστερίες τοποθετήθηκαν στο χώρο:

πάρτι Άριελ

Toppers στο θέμα μας και χάρτινες θήκες για τα κεκάκια, σε ροζ και σιέλ αποχρώσεις (ξέχασα να φωτογραφίσω τα καρτελάκια για το φαγητό, αλλά όλο και κάπου φαίνονται νομίζω).

(Τις χάρτινες θήκες τις βρήκα στο πολύ κομψό blog της Δώρας, με πάρα πολλές ιδέες για το πάρτι μας και δωρεάν εκτυπώσιμα)

Για τις αγαπημένες μας ξαδερφούλες ετοιμάσαμε αυτά τα μεγάλα λουλούδια, τα οποία προσαρμόσαμε πάνω σε λαστιχάκι για τα μαλλιά και προσφέραμε σαν ένα μικρό αναμνηστικό δωράκι.

Σε όλα τα τραπέζια και τους μπουφέδες στρώθηκαν γαλάζια τραπεζομάντιλα που έδιναν την αίσθηση της θάλασσας:

πάρτι Άριελ

Το μενού ήταν εύκολο, παιχνιδιάρικο και με ονόματα που παρέπεμπαν σε θαλασσινό παραμύθι.

Στρείδια (με τυρί κρέμα, καπνιστή γαλοπούλα και τυρί γκούντα).

πάρτι Άριελ

Αστερίες (με καπνιστή μπριζόλα, τσένταρ, μαγιονέζα και μουστάρδα).

πάρτι Άριελ

Μπουρμπουλήθρες (ψωμάκια με γέμιση πίτσας).

πάρτι Άριελ

Τα ταρτάκια της Άριελ (με πικάντικο κιμά, γραβιέρα και sour cream).

Κοχύλια (με αυτή τη συνταγή), πολλοί Σεμπάστιαν και ζωηρά χταπόδια (λουκανικάκια κοκτέιλ σε σχήμα κάβουρα και χταποδιού), φύκια και μεταξωτές κορδέλες (αυτή η σαλάτα στην οποία πρόσθεσα μαρούλι και άισμπεργκ), υπήρχαν επίσης στον μπουφέ αλλά δεν φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά λόγω περιορισμένου χρόνου.

Πάμε και στα γλυκά!
Ο Φούσκας και οι φίλοι του (τρουφάκια με ζύμη μπισκότου, τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις).

πάρτι Άριελ

Του γιαλού τα βοτσαλάκια (fudge με μερέντα, σοκολάτα και μπισκότα oreo, συνταγή εδώ).

Σοκολατένια βουνά (αυτά τα κεκάκια, χωρίς τη μαρμελάδα και την επικάλυψη. Είχα μια αστοχία στη σοκολατένια επικάλυψη που ετοίμασα και έτσι τα βουνά μου ήταν λίγο φλατ, αλλά τουλάχιστον νόστιμα!).

Η θάλασσα στο ποτήρι (το cheesecake που είχαμε και στη βάφτιση της Ισμήνης. Η κρέμα βάφτηκε γαλάζια και το τριμμένο μπισκότο πασπαλίστηκε στην επιφάνεια).

πάρτι Άριελ

Μπαουλάκια με κρυμμένο θησαυρό, σοκολατάκια με σχήμα κοχυλιού.

Πόσο πολύ χάρηκα τις ετοιμασίες.
Μπορεί να ήρθαν στιγμές που αγχώθηκα, που κουράστηκα, αλλά κάθε φορά που ερχόταν κάποιος στο σπίτι και η Ιφιγένεια έδειχνε το χώρο λέγοντας “Κοίτα, κοίτα τι όμορφα πράγματα που φτιάχνει η μαμά για τη γιορτή μου”, σκεφτόμουν πόσο πολύ αξίζει τον κόπο.

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

70 ΣΧΟΛΙΑ

Μαρία 28 Οκτωβρίου 2014 - 09:17

Έχω πάθει πλάκα με τον φούσκα και τους φίλους του! Μιας και ετοιμάζω κι εγώ πάρτυ για την μικρή μου μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις τη συνταγή από τα τρουφάκια με ζύμη μπισκότου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kouzinista 22 Νοεμβρίου 2013 - 00:01

Ερμιόνη να σου ζήσει η μικρή γοργόνα σου! Έχω μείνει άναυδη με όσα ετοίμασες. Όλα τόσο προσεγμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο χαριτωμένα και πάνω απ’ όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι! Νομίζω ότι θα μπορούσες να το κάνεις κι επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Πολλά, πολλά μπράβο!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 21 Νοεμβρίου 2013 - 21:49

Χρόνια πολλά!!!
Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!!
Το πάρτι υπερπαραγωγή Μπράβο Ερμιόνη !

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφροδίτη 21 Νοεμβρίου 2013 - 18:02

Σας διαβάζω ανελλιπώς, δε χάνω ανάρτησή σας σχεδόν ποτέ, αλλά δεν έχω σχολιάσει καμιά φορά έως τώρα…. Ε, λοιπόν, αυτά τα στρείδια μ’ ενθουσίασαν και μ’ έκαναν ν’ αφήσω κι εγώ το σχόλιό μου για πρώτη φορά! Πολλά, πολλά μπράβο! Δεν έχω λόγια! Να χαίρεστε την κόρη σας και την οικογένειά σας όλη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι Παιδί 20 Νοεμβρίου 2013 - 23:37

Να σου ζήσει η μικρή γοργόνα!!! Πολύ όμορφος στολισμός και φυσικά το menu. Να την χαίρεσαι κορίτσι μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 20 Νοεμβρίου 2013 - 22:20

Α, έχω χάσει πολλά όμορφα πράγματα, χάρη στον “κακό” ΟΤΕ!
Πάντως τις ευχές μου στην μικρή γοργόνα της στέλνω με ένα μεγάλο κύμα όχι αφρισμένο…για να φτάσουν το γρηγορότερο!

Χρόνια σου Πολλά Ιφιγένεια.

Να την χαίρεστε Ερμιόνη μας, αλλά και το Ισμηνάκι σας επίσης.

Χαιρετισμούς πολλούς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 20 Νοεμβρίου 2013 - 08:02

Καλημέρα Ερμιόνη και χρόνια πολλά να χαίρεστε την κορούλα σας. εντυπωσιακότατα τα εδέσματά σου, μου έδωσες πολλές ιδέες για τα γενέθλια της κόρης μου που πλησιάζουν. θα δημοσιεύσεις τη συνταγή για τα ψωμάκια με γέμιση πίτσας; ανυπομονώ! Βασιλική, Κύπρος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha 20 Νοεμβρίου 2013 - 07:50

Είσαι φοβερή μαμά, γεια στα χεράκια σου και να ναι καλά αυτό το γοργονάκι του σπιτιού που είμαι σίγουρη ήταν κατενθουσιασμένο εκείνη τη μέρα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 20 Νοεμβρίου 2013 - 01:18

Μα πώς νόμιζα ότι σου άφησα τις ευχές μου;;;;;
Να την χαίρεστε γλυκιά μου Ερμιόνη την κούκλα σου (πανέμορφη) και να είναι πάντα γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη!!!! Χρόνια της πολλά!!!! Και του χρόνου!!! Κι εσείς να την καμαρώνετε πάντα!!!
Όλα όσα ετοίμασες, λιχουδιές και διάκοσμος είναι τόσο μα τόσο όμορφα!!! Μπράβο σου και πολλά συγχαρητήρια!!! Είμαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν με το ταλέντο σου!!
Πολλά φιλάκια και στις τρεις σας!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mm_skg 20 Νοεμβρίου 2013 - 00:36

Να την χαιρεστε την μικρη γοργονα σας Ερμιονη μου! καταπληκτικα ολα, θαυμασα για μια ακομη φορα το γουστο και την επιδεξιοτητα σου, αλλα πραγματικα ξετρελλαθηκα με τις φουσκιτσες!!!
Πολυχρονη και τυχερη στην ζωη της!
Φιλια πολλα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Athina(Sugar Buzz) 20 Νοεμβρίου 2013 - 00:28

Ερμιόνη τι έφτιαξες??!!Έχω μείνει άφωνη!Είναι υπέροχα και φυσικά να χαίρεσαι τη μικρή σου!Κόλλησα με τις “μπουρμπουλήθρες”!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 20 Νοεμβρίου 2013 - 00:20

Πολυ όμορφα ολα ,να ειναι γερη και ευτυχισμενη παντα ,και εσυ παντα εκει διπλα της να την καμαρωνεις,μπραβο και για την ωραια δουλεια που εκανες και στα φαγητα αλλα και στη διακοσμηση,πολλα φιλια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna G. 20 Νοεμβρίου 2013 - 00:06

Τι όμορφα γενέθλια! Διακόσμηση, φαγητά, όλα τέλεια! Μα αυτά που έφτιαξες είναι επαγγελματικού επιπέδου, έχεις πραγματικό ταλέντο, μπράβο! Να σου ζήσει η κορούλα σου, να την χαίρεσαι!

http://www.foodaki.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 19 Νοεμβρίου 2013 - 20:43

Να χαίρεστε τη γοργόνα σας!!!! Υγεία και ευτυχία σε όλη την οικογένειά σας!!!!
Υπέροχες και απολαυστικές όλες οι δημιουργίες!!!!!!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Olives Olive 19 Νοεμβρίου 2013 - 19:54

Ερμιόνη μου,να σου ζήσει η Άριελ σου!!! απίστευτο πάρτι, απίστευτες γλυκές και αλμυρές νοστιμιές!!! μπράβο!!!φιλιά πολλά!!!καλό βράδυ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 19 Νοεμβρίου 2013 - 19:27

Ερμιόνη πόσο τέλειο γοργονέικο πάρτι???? Καλά τρελάθηκα με όσα έφτιαξες! Τους αστερίες, τα ταρτάκια, τα στρείδια, τα φύκια!!!!
Εντάξει, μπορείς να παραιτηθείς απο τη δουλεια σου και να αρχίσεις οργάνωση πάρτι και βαπτίσεων!!!
Για το κοριτσάκι σου τα είπαμε εμείς, αλλά θέλω και εδώ να σου ευχηθώ να είναι πάντα χαρούμενη και τυχερή, γερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση! είναι μια κουκλίτσα!!! φτου φτου φτου!!!
(καλή αρχή στη δουλίτσα σου ξανά!!!)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 19 Νοεμβρίου 2013 - 18:54

Nα την χαίρεστε Ερμιόνη μου την νεραϊδούλα σας. Μια κούκλα είναι. Σκέτη γλύκα.

Καλά τι να πω γι αυτά που ετοίμασες.
Είσαι πολύ άξια και χρυσοχέρα.
Ολα πανέμορφα
Αυτά που μ άρεσαν πολύ είναι οι μέδουσες. Τι ωραία ιδέα.
Και τα ονόματα των φαγητών εμπνευσμένα.
Και του χρόνου να κάνεις ακόμα πιο πολλά.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 19 Νοεμβρίου 2013 - 17:36

Χρόνια πολλά στήν κούκλα Ιφηγένεια Ερμιόνη μου!!!Νά τήν χαίρεστε!!!Καί οι διακοσμητικές σου ιδέες αλλά καί όλα τά γλυκά καί εδέσματα πού ετοίμασες,είναι φανταστικά!!!Μού άρεσαν πολύ οι μέδουσες καί η πίτσα μέ τά ψωμάκια!!!Μπράβο χρυσοχέρα μου!!!Καί η τούλινη φουστίτσα,σκέτη γλύκα!!!!Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
margarita 19 Νοεμβρίου 2013 - 16:33

Να την χαιρεσε!!! Για τα παιδια μας χαλαλι ολα ηταν τελεια ενα προς ενα!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sundayspoon 19 Νοεμβρίου 2013 - 16:26

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και πάντα τέτοια όμορφα πράγματα να του ετοιμάζεις! Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ περήφανη η Ιφιγένεια για τη χρυσοχέρα και πάντα αεικίνητη μαμά της! Όσα έφτιαξες δείχνουν όχι μόνο φαντασία και δημιουργικότητα αλλά και πολλή αγάπη! Σίγουρα περάσατε υπέροχα! Έτσι να περνάτε πάντα!!!
Φιλιά πολλά και στην εορτάζουσα και σε σένα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 19 Νοεμβρίου 2013 - 15:01

Φοβερό μενού, φωτογραφίες και decor!Χρόνια Πολλά και καλά :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελένη @ The Foodie Corner 19 Νοεμβρίου 2013 - 14:08

Ερμιόνη μου τι να πω. Αυτό δεν ήταν πάρτυ, αυτό ήταν υπερπαραγωγή! Μπράβο σου, και μπράβο που δεν “ενδίδεις” στη νέα πια μόδα του να τα παίρνουμε όλα έτοιμα. Αυτά που ετοίμασες ήταν υπέροχα και η μικρή θα τα θυμάται για όλη της τη ζωή. Και φυσικά το πιο σημαντικό, να σου ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kiki 19 Νοεμβρίου 2013 - 13:51

Πολύχρονη και καλότυχη!
Οι μέδουσες όλα τα λεφτά! Χαχα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Selcouth 19 Νοεμβρίου 2013 - 12:53

Καλέ τί όμορφα πράγματα είναι αυτά! Τί να πρωτοσχολιάσω; Το στολισμό, τα φαγητά, τα γλυκά; Ερμιόνη μου συγχαρητήρια! Όλα ήταν πανέμορφα και προσεγμένα! Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί! Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Να είστε όλοι καλά για να περάσετε κι άλλες τόσο όμορφες γιορτές!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 19 Νοεμβρίου 2013 - 12:53

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ
ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΩ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
donkey and the carrot 19 Νοεμβρίου 2013 - 12:38

Φίλη μου ρισπέκτ! Ονειρεμένο πάρτυ!!! ΤΕΛΕΙΟ! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και πάντα χαρές εύχομαι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 19 Νοεμβρίου 2013 - 09:50

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να είναι πάντα γερό και τυχερό στη ζωή του! Πολύ όμορφα όλα αυτά που έφτιαξες και του χρόνου να είσαι καλά να φτιάξεις ακόμα περισσότερα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
KaPa 19 Νοεμβρίου 2013 - 09:02

Ερμιόνη τι να πω! Αφωνη.όλα μαγικά.όλα από τις γιρλάντες φύκια, τον τέλειο στολισμό , τα φανταστικά χρώματα , τα γλυκά και το τέλειο μπουφέ σου! Τα μικρά σαντουιτσάκια μαργαριτάρια με ξετρέλαναν! Μα τι τέλειες ιδέες….όμως το πιο όμορφο είναι το κοριτσάκι σου!
Το μαγικό σου πλάσμα, μελανούρι κι εξωτικό! Να την χαίρεστε , να την καμαρώνεται γλυκιά μου.Συγχαρητήρια και Χρόνια σας πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 19 Νοεμβρίου 2013 - 08:19

τελειααααααααα!!!! ολα ειναι τελεια!! να χαίρεστε τη μικρή σας γοργόνα! ο μπουφες εκπληκτικός και γενικά όλη η ιδέα του πάρτυ! καθε φορά που ετοιμάζεις γιορτες παρτυ κλπ περιμενω πως και πως να δω γτ πιάνει το χέρι σου και γίνονται ολα θαυμάσια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina G 19 Νοεμβρίου 2013 - 00:55

Χρόνια πολλά και καλά! Να χαίρεσαι την μικρή σου και να είναι πάντα γερή…
Ο μπουφές και τα στολίδια δεν μου έκαναν εντύπωση, γιατί τόσο καιρό που παρακολουθώ το μπλοκ σου ότι κι αν κάνεις φαντάζει είναι φοβερό και δημιουργικό!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελικη Ν 19 Νοεμβρίου 2013 - 00:00

Μπράβο βρε κορίτσι! Φοβερή αισθητική, φαντασία, ευαισθησία! Μπράβο!
Να την χαίρεσαι την Ιφιγένεια! Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή και να της προσφέρεις πάντα απλόχερα!

Πολλά φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parents Land Gr 18 Νοεμβρίου 2013 - 23:44

ΝΑ χαίρεσαι τηνμικρή σου πριγκίπισσα. Ετοίμασες ενα παραμυθένιο πάρτι. Τόσο η διακόσμηση όσο και ο μπουφές είναι το κάτι άλλο.
Φιλάκια πολλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Maria Naka 18 Νοεμβρίου 2013 - 23:43

Να σου ζήσει!Υπέροχο πάρτυ με υπέροχη διακόσμηση κι ακόμα πιο υπέροχες λεπτομέρειες.Τα φαγητά και τα γλυκά δε ένα προς ένα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sofia Sofeto 18 Νοεμβρίου 2013 - 22:48

Να το χαίρεσαι το κοριτσακι σου !!!
Είσαι καταπληκτική!!!!
Όλα είναι τέλεια, υπέροχα!!!
Μπράβο σου για ακόμα μια φορά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 18 Νοεμβρίου 2013 - 22:00

Να το χαίρεσαι το Φιφίνι! Τη μικρή γοργονίτσα σας! Να είναι πάντα χαρούμενη και γελαστή!
Έχω εντυπωσιαστεί με όσα έφτιαξες! Μπράβο βρε Ερμιόνη! Είναι όλα φανταστικά, με κομψή αισθητική και χαριτωμένα συγχρόνως! Και αυτά που είχες ετοιμάσει για το μπουφέ..όλα ένα κι ένα! Μου έδωσες ιδέες τώωωωρα..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη 18 Νοεμβρίου 2013 - 21:19

ειναι ολα εξαιρετικα ομορφα και προσεγμενα, μπραβο για το μερακι σου!χιλιοχρονη να ειναι , με υγεια και αγαπη στην ζωη της!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυς Ορφανού 18 Νοεμβρίου 2013 - 20:59

Nα τη χαίρεσαι τη κορούλα σου!
Κουκλίτσα είναι!
Αναρωτιέμαι πως τα κατάφερες..μπράβο σου!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 18 Νοεμβρίου 2013 - 20:47

Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα γερή και χαρούμενη
κι εσύ να είσαι το ίδιο άξια για να της δίνεις χαρά!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
elena S 18 Νοεμβρίου 2013 - 20:44

Xronia polla!!! na tin xairesai Ermioni!!! kai fysika na xairesai oli tin omorfi oikogeneia sou !!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 18 Νοεμβρίου 2013 - 19:56

Ολα υπέροχα Ερμιόνη μου και η Ιφιγένεια μια κουκλίτσα!!! Πάντα χαρούμενη και γερή!! φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΗ 18 Νοεμβρίου 2013 - 19:00

Ερμιόνη μου χρόνια της πολλά, να τη χαίρεστε, να είναι γερή και πάντα να τη καμαρώνετε!!!Είσαι φοβερή, μπράβο σου, τέλειο το πάρτυ και η μικρή σίγουρα θα έμεινε απολύτως ευχαριστημένη!Όλα καταπληκτικά και φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι!!!
Φιλάκια πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Roula T. 18 Νοεμβρίου 2013 - 18:18

Μπράβο βρε Ερμιόνη μου, όλα τα έκανες καταπληκτικά!!!
Να την χαίρεστε!
Φιλιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 18 Νοεμβρίου 2013 - 18:06

Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα Ερμιονάκι μου, γεια στα χεράκια σου!!
Τα είχες όλα άψογα, φτιαγμένα με μεράκι, φροντίδα και πάνω απ’ όλα με αγάπη!
Να σου ζήσει η πριγκίπισσά σου, να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις πάντα!
Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 18 Νοεμβρίου 2013 - 16:04

Ερμιόνη μου, να σου ζήσει η όμορφή σου νεράδια, να είναι γερή και καλότυχη!
Όλα τα έφτιαξες καταπληκτικά, διακόσμηση και εδέσματα!
Και του χρόνου, μα είστε όλοι καλά!
Πολλά φιλάκια και στις δυό σας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Momma Machi 18 Νοεμβρίου 2013 - 15:43

Να σου ζήσει η ομορφούλα σου! να ναι πάντα γερή!
καλα το πάρτι σας τρομερό! μας απέδειξες οτι το έχεις και εκτός κουζίνας και μάλιστα πάαααρα πολύ! εντυπωσιακό ντεκορ! όσο για τις νοστιμιές…απλά θα θελα να είμαι μια απο τις καλεσμένες κλαψ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dora Petridou 18 Νοεμβρίου 2013 - 15:42

Ερμιόνη μου πολύχρονη η Ιφιγένεια και το πάρτυ σας ΦΟΒΕΡΟ!!! Μην ξεχάσεις ότι περιμένουμε φωτογραφίες και από την τούρτα της…
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xristina @ Dear e-diary 18 Νοεμβρίου 2013 - 15:14

Πολύ πολύ όμορφα όλα… Αυτά τα ψωμάκια με γέμιση πίτσας πως τα έκανες????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Craftland gr 18 Νοεμβρίου 2013 - 15:05

Να την χαιρεσαι την ομορφη γοργονα σου!!!Ολα υπεροχα,μπραβο σου!!ο μπουφες καταπληκτικος,μα ποση φαντασια!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 18 Νοεμβρίου 2013 - 14:10

Μοναδικος στολισμος και τα σαντουιτσάκια με το μαργαριτάρι εγραψαν!
Χρόνια πολλα στην Ιφιγένεια :)

http://beautyfollower.blogspot.gr/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Έλενα 18 Νοεμβρίου 2013 - 13:17

Πολύ όμορφα όλα
Φιλάκια…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Foteini Thes 18 Νοεμβρίου 2013 - 13:03

Για ακόμα μία φορά απέδειξες ότι οι χειροποίητες δημιουργίες,όσο χρόνο και κόπο και αν αναλώσει κάποιος,είναι το σήμα κατατεθέν μιας επιτυχημένης γιορτής.Επίσης για μία ακόμα φορά, ανέδειξες την μητρική αγάπη και μέριμνα, στο ΄΄πρόσωπο΄΄της λεπτομέρειας και της φίνας οργάνωσης.
Ερμιόνη μου, να χαίρεστε την μικρή πριγκίπισσα του βυθού και της ζωής σας!!!Να την βλέπετε πάντα ευτυχισμένη και η προκοπή να χαρακτηρίζει την ζωή της!!!!Και εσύ να είσαι άξια να στήνεις παρόμοιες χαρωπές γιορτές-και ακόμα καλύτερες!-δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές σου να εισπράττουν το πολύτιμο για αυτές συναίσθημα της αγάπης και της μητρικής φροντίδας.
Και του χρόνου με υγεία!!!!
Φιλιά πολλά,πολλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Dark Chef 18 Νοεμβρίου 2013 - 12:55

Πω πω πω… ευτυχώς που δεν ήμουν καλεσμένη σ’ αυτό το πάρτι γιατί θα έφευγα στο τέλος όχι ως γοργόνα αλλά ως… φάλαινα! :)))
Θα συμφωνήσω πως όλα μοιάζουν ΤΕΛΕΙΑ! Δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να μη λυγίσει κοιτώντας τις εικόνες από το μπουφέ!

Να τη χαίρεσαι τη μικρή σου, είναι πράγματι μια γλύκα σκέτη στη φωτο, μιλάμε για ατελείωτα τσιμπομαγουλάκια ! :)
Πολλά φιλιά και καλή βδομάδα να έχεις Ερμιόνη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νίκη 18 Νοεμβρίου 2013 - 12:46

Να την χαίρεστε! Να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη! Να έχει καλή πρόοδο στο σχολείο της. Όσο για σένα… είσαι καταπληκτική. Όλα είναι τόσο τέλεια. Από τη διακόσμηση μέχρι τις νοστιμιές που εφτιαξες και τα ονόματα που τους έδωσες… Μπράβο σου και πάλι μπράβο σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 18 Νοεμβρίου 2013 - 12:34

Χρόνια της Πολλά!

Να χαίρεσαι τη μικρή Ιφιγένεια!
Σίγουρα θα ξετρελάθηκε με το τόσο όμορο πάρτυ της!

Οι ετοιμασίες του μενού μα και όλες οι χειροποίητες κατασκευές έγιναν υπέροχες και πολύ εντυπωσιακές.

Και του χρόνου με υγεία
Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 18 Νοεμβρίου 2013 - 12:32

Να είναι γερή και καλοφωτισμένη!
Χρυσοχέρα μανούλα μπράβο,μπράβο,μπράβο!!!!!

(από θέμα κατασκευής οι μέδουσες σκίζουν,μας λες πως τις έκανες?)..
Όλγα..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 18 Νοεμβρίου 2013 - 12:19

Να την χαίρεστε!!! Να την χαίρεστε!!!
Εκανες πολύ καλή δουλειά και πολύ χρονοβόρα Ερμιόνη μου! Αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε!
Συνοψίζω αυτά που μου άρεσαν περισσότερο και μου έκλεψαν με την πρώτη τη ματιά!
Γελασα πολύ με τα στρείδια!!! Ενώ είναι πολύ απλά ήταν έξυπνα και αστεία!!
Ο φούσκας ήταν όλα τα λεφτά!!!! Το στόμα του, τα πτερύγιά του και τα ματάκια του, καταπληκτικά!!!!! Ίσως θα πρέπει να δώσεις συνταγή γι΄αυτόν ξεχωριστή!!! Για παιδικό πάρτυ είναι καταπληκτικό!
Τέλος η φοβερή και τρομερή φούστα tutu της μικρής γοργόνας ήταν όνειρο!! Την έκανε ξεχωριστή και μπορώ πολύ καλά να φανταστώ πόσο πολύ θα της άρεσε! Τα κορίτσια τρελαίνονται με κάτι τέτοια!!
Μόνο που δεν μας είπες τι ρόλο είχε στο πάρτυ η μικρή …. μήπως μπουρμπουλήθρα?? χαχαχα !!!!!
Αντε και του χρόνου να γιορτάσετε και να χαρείτε!!!
Σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 18 Νοεμβρίου 2013 - 12:04

Συγχαρητήρια,είναι πολύ τυχερό το Φιφίνι που έχει τέτοια μαμά! Φαίνονται όλα υπέροχα και με πολύ μεράκι φτιαγμένα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 18 Νοεμβρίου 2013 - 12:00

ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!! Φανταστικά όλα! Από τη διακόσμηση έως τον μπουφέ. Υπέροχες ιδέες, άρτια υλοποιημένες. Μου αρέσει η τελειομανία σου. Είσαι φοβερή! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου γλυκιά μου Ερμιόνη. Να είναι πάντα καλότυχο και χαμογελαστό. Χρόνια της πολλά και πάνω από όλα καλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 18 Νοεμβρίου 2013 - 11:55

Να τη χαίρεστε και να τη δείτε όπως αγαπά!!
Για το πάρτι τι να πω είσαι απίστευτη!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 18 Νοεμβρίου 2013 - 11:50

Πολύχρονη, η Ιφιγένεια! Πάντα γερή και δυνατή! Της ετοιμάσατε το τέλειο πάρτυ!! Τι άλλο να ζητήσει το παιδί;;
Και του χρόνου!!
Καλή εβδομάδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 18 Νοεμβρίου 2013 - 11:41

Πολυχρονη κ πολυχαρουμενη να ειναι η Ιφιγενεια! Να εχει καθε τι καλο στη ζωη της! Κ εσεις να ειστε καλα να την καμαρωνετε..κ βεβαιως να της κανετε πανεμορφα parties!! Ολα τελεια!! Ολα με γουστο, με αγαπη, με φροντιδα..μονο συγχαρητηρια εχω να πω Ερμιονη! Ευγε!
Καλη εβδομαδα επισης!
ευη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 18 Νοεμβρίου 2013 - 11:15

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!
Είναι πολύ όμορφη με την φούστα της!
Φαντάζομαι πόσο θα καμάρωνε. Ο μπουφές ήταν υπέροχος και οι ονομασίες το κάτι άλλο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:47

Δεν υπάρχει αυτό το πάρτυ!!! Το σκηνικό είναι μαγικό, και η φαντασία σου στο μπουφέ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο νομίζω! Να τη χαίρεστε τη μικρή σας γοργονίτσα, να είναι πάντα η ζωή της έτσι μαγική και παραμυθένια! Φιλιά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
littledeco.gr 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:36

Κούκλα η μικρή να την χαίρεσαι !!! Τέλειο και το πάρτυ σας !!! Αγαπημένο θέμα η Άριελ η γοργονίτσα, την διακόσμηση την πέτυχες. Τι να πω τα pom pom, τα πολύχρωμα φύκια μπράβο, μπράβο !!! Και του χρόνου με υγεία !!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζήνα 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:31

πανεμορφα ολα!!! και τις καλυτερες ευχες μου :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
kathycallie 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:28

Υπέροχος ο μπουφές! Να σου ζήσει η κορούλα σου! Εύχομαι να περάσατε πολύ πολύ όμορφα!
Kathy by anthomeli

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:26

Χρόνια της πολλά! Να είναι πάντα τόσο χαρούμενη όσο την ημέρα του πάρτυ της.
Όσο για σένα τι να πω, υπέροχα όλα!
Πολλά πολλά συγχαρητήρια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:25

Να σας ζήσει η μικρή γοργόνα!!!!!

Τρελάθηκα με την “πίτσα” με τα ψωμάκια αλλά και με τις μέδουσες!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mageirissa 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:17

Καλημέρα Ερμιόνη!Να την χαίρεσαι τη μικρή!Χωρίς υπερβολή όλα αυτά που έφτιαξες είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!Απορώ πώς τα πρόλαβες όλα!Φαίνονται ότι έχουν φτιαχτεί με πολλή αγάπη και φαντασία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 18 Νοεμβρίου 2013 - 10:17

Ερμιόνη μου να σου ζήσει το κοχυλένιο σου κοριτσάκι! Όλα φαίνονται καταπληκτικά (και η διακόσμηση και τα εδέσματα) αλλά το αποκορύφωμα είναι η γοργονίτσα σου με την τούλινη φουστίτσα της! Να είναι πάντα καλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα