Πάρτι πριγκίπισσες της Disney για την Ιφιγένεια

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Το πάρτι πριγκίπισσες της Disney της Ιφιγένειας πραγματοποιήθηκε τελικά το Σάββατο. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις ευχές και τη θετική ενέργεια που στείλατε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Τα παρασκήνια

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα πραγματοποιηθεί. Την Πέμπτη το βράδυ η Ισμηνούλα ανέβασε υψηλό πυρετό (39.4), που διατηρήθηκε μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα. Οι μαμάδες μας ήρθαν εσπευσμένα για βοήθεια.

Το πρωί του Σαββάτου, η Ισμήνη ξύπνησε χωρίς πυρετό, ευδιάθετη και γελαστή. Αλλά! Η φωτογραφική μηχανή έδειχνε να έχει χαλάσει. Δεν καταλαβαίνω πώς το πρόβλημα διορθώθηκε από μόνο του, σχεδόν μαγικά, αλλά δεν θέλω να το ψάξω περισσότερο και σίγουρα δεν παραπονιέμαι. Εάν με βοήθησε η καλή μου νεράιδα, την ευχαριστώ πολύ!

Η ζαχαρόπαστα που προμηθεύτηκα για την επικάλυψη και διακόσμηση της τούρτας με παίδεψε απίστευτα πολύ. Ειλικρινά έφτασα οριακά σε σημείο να πάω με την τούρτα στο πλησιέστερο ζαχαροπλαστείο και να τους παρακαλέσω -να ικετεύσω στην ανάγκη- να την επικαλύψουν εκείνοι.
Ο πάγκος εργασίας ήταν πασπαλισμένος με λίγη ζάχαρη άχνη και η ζαχαρόπαστα ήταν λεπτή και καλοδουλεμένη. Μόλις ωστόσο την έπαιρνα στα χέρια μου και προσπαθούσα να την τοποθετήσω στην επιφάνεια της τούρτας άνοιγε σε 2-3 σημεία.

Το πρόβλημα τελικά λύθηκε με τη βοήθεια λαδόκολλας. Άνοιξα τη ζαχαρόπαστα πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας και με τη βοήθειά του τοποθετήθηκε στην επιφάνεια της τούρτας. Φίου! Επιτέλους επιτυχία!

Οι λεπτομέρειες του πάρτι μας

Ο σχεδιασμός της πρόσκλησης ήταν από τα πιο διασκεδαστικά σημεία της προετοιμασίας:

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Για τη διακόσμηση του χώρου χρησιμοποιήθηκαν μπαλόνια σε παστέλ αποχρώσεις, λευκά λουλούδια που τοποθετήθηκαν σε βαζάκια και πολλά σημαιάκια στο θέμα μας:

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Από την κουρτίνα του σαλονιού και τους καθρέπτες κρεμάστηκαν διακοσμητικά σπιράλ:

Μια μεγάλη εκτύπωση αλλά και οι αγαπημένες μας πριγκίπισσες πήραν θέση σε κεντρικό σημείο του σαλονιού:

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Κορνίζες με εκτυπώσεις στο θέμα μας και το αγαπημένο μας πριγκιπικό κάστρο Little People ενίσχυσαν το παραμυθένιο σκηνικό: 

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Στον πίνακα ζωγραφικής της Ιφιγένειας (πριγκιπικός και αυτός) γράψαμε ευχές για την μικρή εορτάζουσα:

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Νομίζω πως τα καρτελάκια φαγητού ήταν ιδιαίτερα χαριτωμένα!  

Πάρτι πριγκίπισσες της Disney

Το μενού

Είμαι της άποψης πως στα παιδικά πάρτι το μενού πρέπει να είναι απλό, οι γεύσεις να εστιάζουν στους μικρότερους καλεσμένους και ιδανικά τα φαγητά να τρώγονται με το χέρι. Το μενού μας περιλάμβανε τα αγαπημένα φαγητά των πριγκιπισσών και συγκεκριμένα:

  • Το αγαπημένο της Ιφιγένειας: πίτες τορτίγιας με τυρί κρέμα, γαλοπούλα, γκούντα και αγγούρι
  • Το αγαπημένο της Ραπουνζέλ: ρολάκια πίτσας
  • Το αγαπημένο της Μπέλα: αλμυρά μάφινς με γραβιέρα και πιπεριές, συνταγή από την Κουζίνα των γεύσεων
  • Το αγαπημένο της Χιονάτης: κοτομπουκιές
  • Το αγαπημένο της Άριελ: σαλάτα του σεφ
  • Το αγαπημένο της Αυγής: μικρά χοτ-ντογκς, ίσως η πιο επιτυχημένη γεύση του πάρτι μας
  • Το αγαπημένο της Τιάνα: κεφτεδάκια της γιαγιάς Κατερίνας

Και βεβαίως είχαμε μια πολύ πριγκιπική τούρτα, η οποία με παίδεψε αρκετά, αλλά τελικά έγινε πολύ χαριτωμένη! 

Fun fact: η κεντρική φιγούρα με τις 3 πριγκίπισσες είναι το καπάκι από ένα ποτήρι με μικρές σοκολάτες που αγοράσαμε από το αεροδρόμιο, την ημέρα που πήγαμε να πάρουμε το καινούριο μας αυτοκίνητο. Μόλις το είδα, σκέφτηκα ότι θα είναι ιδανικό για τη διακόσμηση της τούρτας μας. 

Στην πραγματικότητα έφτιαξα 2 τούρτες. Αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες εδώ και μία ακόμα η οποία διακοσμήθηκε με smarties. Είχαν 5 διαφορετικές στρώσεις (μπισκότο, μους σοκολάτα, κέικ με σταγόνες σοκολάτας, μους σοκολάτα και γκανάς) και η συνταγή θα δοθεί σε επόμενη ανάρτηση.

Οι καλεσμένοι

Ότι και να γράψω για την εμφάνιση των καλεσμένων μας είναι πραγματικά λίγο. Κάθε φορά που ένα καινούριο άτομο εμφανιζόταν στην πόρτα, ζητωκραυγάζαμε και χειροκροτούσαμε γεμάτοι ενθουσιασμό!

Είχαμε τη Σταχτοπούτα και την Αυγούλα, την Ποκαχόντας και τον Αλαντίν, την Άριελ και τη μικρή Γιατρό, την Κοκκινοσκουφίτσα και την Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων, την Τίνκερμπελ και τη Νεράιδα της μουσικής, τον Τζακ Σπάροου και τη Μαλέφισεντ, τον Πινόκιο και τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Και πολλούς ακόμα! Και πάνω από όλα είχαμε καλή διάθεση και περάσαμε φανταστικά!

Ελπίζω να βρήκατε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για πάρτι πριγκίπισσες της Disney. Εάν έχετε κάποια απορία ή χρειάζεστε κάποια πληροφορία, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο και θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατόν!

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, πιρούνια, κουτάλια, τραπεζομάντιλα, μπαλόνια, σημαιάκια, σπιράλ: Craftbox
  • Εκτυπώσεις: Κωστής
  • Σύμβουλος οργάνωσης του πάρτι: Ιφιγένεια
  • Σχεδιασμός εκτυπώσιμων, υλοποίηση κατασκευών, μαγείρεμα και φωτογράφιση: Ερμιόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

54 ΣΧΟΛΙΑ

ermioni 18 Ιουνίου 2014 - 00:44

Καλησπέρα!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Μπορείς να δεις τη συνταγή της τούρτας εδώ:
https://theonewithallthetastes.com/2014/03/chocolate-mousse-birthday-cake.html
Καλή επιτυχία αν αποφασίσεις να τη φτιάξεις και να χαίρεσαι την κορούλα σου :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΠΕΝΝΥ 18 Ιουνίου 2014 - 00:40

Καλησπέρα, πριν λιγες ημερες ανακαλυψα το blog σου..πολυ καλη δουλεια..εχεις βάλεις κάπου τη συνταγη αυτης της τούρτας. Η κόρη μου εχει γενεθλια και θα ηθελα να την προσπαθησω. Σ’ ευχαριστω

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Litsa 3 Απριλίου 2014 - 20:30

Μα πως το έχασα εγώ αυτό το πάρτι! Μου ξέφυγε…
Να το χαίρεστε το κουκλί σας! Αχ αυτά τα κορίτσια, σωστές πριγκίπισσες!
Γερό κι ευτυχισμένο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Parentslandgr 25 Μαρτίου 2014 - 10:25

Να την χαιρεσαι. Πραγματική πριγκίπισσα. Καλε τι κουκλακι είναι αυτό! Οσο για την προετοιμασία παιρνεις αριστα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
retriever 15 Μαρτίου 2014 - 10:15

wonderfull, greeting from Belgium

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia xara 11 Μαρτίου 2014 - 07:43

Να χαίρεστε τη μικρούλα σας, Ερμιόνη μου!Σκέτη γλύκα είναι! Συγχαρητήρια για τις ετοιμασίες, όλα δείχνουν πολύ όμορφα, ότι έπρεπε για τις μικρές πριγκίπισσες! Και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μarion, 10 Μαρτίου 2014 - 00:19

Καθυστέρησα λίγο Ερμιόνη μου..Να την χαίρεσαι, χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη να είναι.Κι εσείς να είσαστε καλάνα την καμαρώνετε
Σκέτη γλύκα η φωτογραφία της μικρής πριγκίπισσας :)

Ολα πολύ ωραία όπως πάντα. Μια χαρά τα πήγες με την ζαχαρόπαστα για πρώτη φορά, αν και νόμιζα πως η έτοιμη είναι πιο εύκολη στη χρήση.
Ολα καλά όμως.

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleni {The Foodie Corner} 9 Μαρτίου 2014 - 16:47

Εντάξει, τι να πω. Το καπάκι από το ποτήρι με τα σοκολατάκια… τι να πω. Υπέροχο ρε συ Ερμιόνη. Μπράβο. Να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και να είναι όλη της η ζωή σαν παραμύθι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
maria 9 Μαρτίου 2014 - 12:44

Μια γλυκιά πριγκήπισσα η Ιφιγένεια με την καλή της νεράιδα τη μαμά Ερμιόνη που με το μαγικό της ραβδάκι έφτιαξε τα πάντα στην εντέλεια!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένη, να τη χαίρεσαι! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby (by Daeira mommy) 9 Μαρτίου 2014 - 11:33

Ερμιόνη μου, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Διέπρεψες πάλι! Η τούρτα (δεν ξέρω τι λες εσύ) αλλά είναι επαγγελματική δουλειά. Δε συζητώ για τον μπουφέ. Από εμφάνιση σκίζει και από γεύση είμαι σίγουρη ότι επίσης σκίζει. Τα ταμπελάκια για τον μπουφέ, όλα τα λεφτά. Και η πρόσκληση επίσης.
Σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Silena 9 Μαρτίου 2014 - 10:25

Πολύ όμορφα όλα!!!!! Η τούρτα καταπληκτική!!!!!
Να χαίρεσαι τις πριγκίπισσές σου Ερμιόνη μου!!!!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι Παιδί 9 Μαρτίου 2014 - 00:34

Να την χαίρεσαι την μικρή πριγκίπισσα Ερμιόνη. Καλόχρονη και χαρούμενη. Το πάρτι που της ετοίμασες παρά τους απρόβλεπτους παράγοντες..ήταν τέλειο! Προσεγμένα, σεταρισμένα, τούρτα, στολισμός, όλα!
Χίλια μπράβο στην άξια μανούλα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Owl Mommy Βέρα 8 Μαρτίου 2014 - 00:47

Αχ, τι ωραία όλα! Ήμουν σίγουρη ότι θα είχες ωραίες ιδέες κι ας μην είχες τελικά πολύ χρόνο! Η τούρτα βγήκε παραπάνω από μια χαρά, το συζητάς; Και πήρες και το οκ από τη μικρή! Έχουμε κι εμείς αδυναμία στις πριγκίπισσες και καταλαβαίνω :-)
Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας, πάντα χαρούμενη να είναι όπως τη μέρα των γενεθλίων της!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
me (maria) 8 Μαρτίου 2014 - 00:05

Χρόνια πολλά στη μικρή χαμογελαστή, ευτυχισμένη σου πριγκίπισσα!!
Να είναι πάντα γερή και τυχερή και τόσο ευτυχισμένη όσο την έκανες με όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα και την τούρτα που της χάρισες!!
Δημιούργησες όμορφες στιγμές και αναμνήσεις!!
Να είσαι καλά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neli 8 Μαρτίου 2014 - 00:00

Ποσο όμορφα όλα και ποσο καλοφτιαγμένα και με μεράκι,μπραβο Ερμιόνη,να τη χαιρεσαι να ειναι γερη και καλοτυχη η πριγκιπισα σου,πολλα φιλια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BUTTERFLY 7 Μαρτίου 2014 - 19:46

Να τη χαιρεσαι τη γλυκεια σου πριγκιπισσα!Φτου φτου σκορδα!Εγω δεν θα σχολιασω το λαχταριστο μπουφε, αλλα τη σημασια και τη φροντιδα στις λεπτομερειες, κατι που δειχνει τεραστι μερακι και που ειλικρινα ζηλευω, γιατι δεν νομιζω ποτε να το εκανα! Κορδελες στις τορτιγιας, μικρα διακοσμητικα, πανω…ολα απιστευτα! Και του χρονου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Magda 7 Μαρτίου 2014 - 13:52

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου Ερμιόνη! Είναι μια γλύκα! Όλα όσα έφτιαξες είναι πανέμορφα και μου άρεσε πολύ ο στολισμός του σπιτιού με τις πριγκίπισσες. Είσαι τέλεια μανούλα. :)
Σε φιλώ!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dora Petridou 7 Μαρτίου 2014 - 11:58

Ερμιόνη μου πολύχρονη και τυχερή η μικρούλα σας!! Όσο για το πάρτυ σας απλά υπέροχο, τα έφτιαξες όλα τέλεια παρά τα τρεχάματα και την αγωνία σου…μπράβο και πάλι μπράβο!!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
genethlia.gr 7 Μαρτίου 2014 - 11:33

Πολύ ωραίο το πάρτι σας! Να τη χαίρεστε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 7 Μαρτίου 2014 - 11:03

Ήμουν σίγουρη πως θα καταπλήξεις πάλι με τις δημιουργίες σου Ερμιόνη και επιβεβαιώθηκα!!!
Όλες σου οι ιδέες και εφαρμογές, διακοσμήσεις και φαγάκια, με ενθουσίασαν απολυτα!!! Οι τορτίγιες τέλεια ιδέα και γρήγορη. Αφου τις εγκρίνει και η εορτάζουσα, τελος!!!
Η τούρτα είναι πανέμορφη. Και το διακοσμητικό ήρθς κι έδεσε. Αμα εχεις γούστο και αισθητική, όλα τελικά είναι εύκολα:)
Και αυτή η μικρή πριγκήπισσα Ιφιγένεια, με τέτοιο νάζι και γλύκα, είναι οπτασία! Να την καμαρώνετε πάντα και να είναι γερή και τυχερή στη ζωή της!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 7 Μαρτίου 2014 - 10:16

Το χαρούμενο πρόσωπο της ζουζούνας τα λέει όλα! Το πάρτυ θα πρέπει να ήταν ονειρεμένο! Συγχαρητήρια!
Χρόνια της πολλά, να είναι πάντα ευτυχισμένη:)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Notoula 7 Μαρτίου 2014 - 08:45

Καλημέρα! Εύχομαι Χρόνια πολλά στην μικρή σου και να την χαίρεσαι! Να τα εκατοστήσει!Επίσης εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι γερή, δυνατή και να σε έχουν οι κόρες σου πάντα δίπλα τους!!!
Φιλιά πολλά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 7 Μαρτίου 2014 - 08:23

Να τη χαίρεσαι Ερμιόνη μου… ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια και το ευχαριστηθήκατε!! Μπράβο σε σένα για το υπέροχο πάρτυ και χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στην Ιφιγένεια!! Και του χρόνου… αααα,η τούρτα σου έγινε πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!
Μια συμβουλή… όταν ανοίγεις το φύλλο της ζαχαρόπαστας καλύτερα να χρησιμοποιείς νισεστέ γιατί με την άχνη δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα που είπες!!
Πολλά φιλάκια και στις τρεις σας!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφροδίτη 7 Μαρτίου 2014 - 03:27

Πολύχρονη, καλότυχη, πάντα χαμογελαστή! Να την χαιρόσαστε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kitchen Stories 6 Μαρτίου 2014 - 23:39

Χρόνια της Πολλά
Να τη χαίρεσαι Ερμιόνη μου!

Όλα πολύ προσεγμένα και όμορφα. Ζήλεψα τις λιχουδιές κι ευχαρίστως θα άπλωνα χεράκι.

Z.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMI 6 Μαρτίου 2014 - 23:23

Χρόνια πολλά Ερμιόνη μου!!Νά τήν χαίρεστε!!Τό προσωπάκι της δείχνει,τόσο χαρούμενο καί πολύ ευτυχισμένη!!Αλλά καί η ταλαντούχα μαμά Ερμιόνη,τά είχε όλα στήν εντέλεια!!Από τήν υπερπαραγωγή τουρτίτσα,τήν διακόσμηση αλλά καί όλα τά καλούδια πού ετοίμασες!!Σού αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!Μπράβο σου!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
AgapameAnDolmas 6 Μαρτίου 2014 - 22:03

να την χαίρεστε τηνπριγκιπισσα σας!! καλα το παρτυ υπερπαραγωγη! που να μη ειχες και τρεχαματα κιολας τι θα ετοιμαζες! ειμαι σιγουρη οτι οι κορες σου καμαρωνουν για το ταλεντο τηςμαμας!!! περιμενω συνταγη τουρτας!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Lila Xagorari 6 Μαρτίου 2014 - 21:58

Όλα τέλεια Ερμιόνη μου, αυτό το χαμόγελο τα λέει όλα……….να τις χαίρεσαι τις πριγκιποπούλες σου και να χαίρεστε κι εσείς μαζί τους!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- spoonstories- 6 Μαρτίου 2014 - 21:55

Πολύχρονη να είναι και πάντα χαρούμενη όσο τώρα! Όλα εξαιρετικά φαίνονται!Νομίζω ότι είσαι εξπέρ σε πριγκιπικά πάρτυ!!Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεωργία(keywoman.blogspot.gr) 6 Μαρτίου 2014 - 21:02

Αχ τι ευτυχισμένη φαίνεται!!!!!!Να τα εκατοστήσει!!!!!Η τούρτα απλή και όμορφη!Μπράβο Ερμιόνη μου,με δύο παιδιά,εργαζόμενη,τα καταφέρνεις τέλεια!Πολύ σε χαίρομαι!

Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sweet Cinnamon 6 Μαρτίου 2014 - 20:03

Γλυκιά μου Ερμιόνη να τα εκατοστήσει η κουκλίτσα σας και να τα χαίρεστε και τα δυο σας τα κοριτσάκια!!!
Είσαι πολύ άξια και μπράβο σου για όλα!

Φιλιά!

Μαίρη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eri 6 Μαρτίου 2014 - 18:58

Χρόνια πολλά στο γλυκό μουτράκι, όλα υπέροχα Ερμιόνη! Να την χαίρεσται και να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς τέτοια τέλεια πράγματα!
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΛΕΝΑ 6 Μαρτίου 2014 - 17:57

Πω πωωω ομορφιές!!!!
Αψογα τα είχες όλα Ερμιονάκι μου, μα δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από εσένα!!!
Και με τόσες δυσκολίες που αντιμετώπισες, και πάλι δεν πτοήθηκες και τα είχες όλα στην εντέλεια!
Βέβαια η πριγκίπισσα Ιφιγένεια κλέβει την παράσταση, είναι μια κούκλα!!!
Φιλιά πολλά πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Elenis Cooking 6 Μαρτίου 2014 - 16:40

Ερμιόνη μου, πωπω όλα είναι πανέμορφα, μπράβο σου!Να τη χαίρεστε τη πριγκίπισσα σας που είναι μια κουκλίτσα, πολύχρονη, γερή και ευτυχισμένη να είναι πάντα!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eleanna G. 6 Μαρτίου 2014 - 15:52

Πραγματικά πριγκηπικό το πάρτυ αυτό! Χαρά στο κουράγιο και την αντοχή σου! Υπέροχη τούρτα! Να σου ζήσει, να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 6 Μαρτίου 2014 - 15:41

Μια τέτοια πριγκίπισσα, αξίζει το καλύτερο, και η μανούλα της το έδωσε με το παραπάνω! Να τη χαίρεστε και να της δώσεις ένα μεγάλο φιλί για τα χρόνια πολλά!
Ανυπομονώ για την τούρτα, ούτε εγώ έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω κάτι με ζαχαρόπαστα…
Φιλάκια πολλά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
lolipopfamily 6 Μαρτίου 2014 - 15:39

Βρε τι τραβάτε κι εσείς οι κοριτσομάνες με τα παλάτια και τις πριγκίπισσες …Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας και όλα φαίνονται υπέροχα….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 6 Μαρτίου 2014 - 15:25

Συγχαρητήρια Ερμιόνη,η μαμά της πριγκηπισας Ιφιγένειας είναι ..αντάξια της κόρης.Καταπληκτικό το ντεκόρ κ τα φαγητά.Να την καμαρωσεις κ νυφουλα μαζί με τον μπαμπά.
Τί κρίμα να μην έχω κ γω κ ένα κοριτσάκι εγγονουλα.Ας ελπισω από τον δεύτερο γιο,να μου χαρίσει ένα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα 6 Μαρτίου 2014 - 15:01

Χρόνια πολλά στην πριγκίπισσα Ιφιγένεια! Είμαι σίγουρη οτι το παρτι ήταν αντάξιο της!! Η τούρτα φαίνεται υπέροχη!! Περιμένω τη συνταγή!! πολλά φιλιά Ερμιόνη μου!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Claire 6 Μαρτίου 2014 - 14:33

Από τη διακόσμηση, τα ταμπελάκια, τα παιχνιδάκια εδώ κι εκεί, την οργάνωση, ως την εμφάνιση της τούρτας και των υπόλοιπων εδεσμάτων, όλα είναι υπέροχα! Πραγματικά σε θαυμάζω! Να χαίρεσαι την πριγκηπισσούλα σου και να την καμαρώνεις πάντοτε!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen Gr 6 Μαρτίου 2014 - 14:30

Μπράβο, Ερμιόνη μου, συγχαρητήρια, φαίνονται όλα υπέροχα!
Να τη χαίρεστε την μικρή σας πριγκίπισσα, νε έχει υγεία, αγάπη και επιτυχία στη ζωή της!
Πολλά πολλά φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 6 Μαρτίου 2014 - 14:27

Να την χαιρεστε την πανεμορφη πριγκιπισσα σας! Ειναι ενα απο τα πιο ομορφα κοριτσακια που εχω δει! Σε λιγο καιρο θα βαλω κι εγω μπροστα με τον αντρα μου και συγκινουμαι πολυ βλέποντας τη μικρη σας! Να ειναι υγιης και καλοτυχη! Ευχομαι τα καλυτερα στην οικογενεια σου!

Μαρια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xristina @ Dear e-diary 6 Μαρτίου 2014 - 13:59

Υπέροχα πράγματα έκανες! Να σου ζήσει η όμορφη σου προγκίπισσα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 6 Μαρτίου 2014 - 13:44

Αχ, η πριγκιπισσούλα σου είναι πανέμορφη!!! Μπροστά της τύφλα να χουν όλες οι πριγκίπισσες της Disney μαζί! Να την χαίρεσαι! Πολύ όμορφα τα έκανες όλα (όπως πάντα εξάλλου), παραμυθένια και κοριτσίστικα. Ιδανικά τα εδέσματα για παιδικό πάρτυ και μεγάλο hit η τούρτα, μπράβο! Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα διακοσμητικά είναι τα σπιράλ, πολύ γουστόζικα είναι, και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθή 6 Μαρτίου 2014 - 13:44

Να την χαίρεστε και να τη δείτε μεγάλη επιτυχημένη και όπως αγαπά!!
Συγχαρητήρια για την όλη διοργάνωση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Έλενα 6 Μαρτίου 2014 - 13:20

Πολύ όμορφα όλα.
Να τα εκατοστήσει η Ιφιγένεια.
Φιλάκια …

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 6 Μαρτίου 2014 - 13:13

Να τη χαιρεστε την πριγκιπισσα σας,να ειναι παντα γερη και καλοτυχη.Και η μικρουλα βεβαια. Ολυμπια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρήνη Ε. 6 Μαρτίου 2014 - 11:34

Ερμιόνη, παρόλο το άγχος, το πάρτυ ήταν αντάξιο της μικρής πριγκίπισσας Ιφιγένειας!! Όλα φροντισμένα από τα χεράκια της μανούλας και όμορφα παρουσιασμένα!
Και του χρόνου!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nasia 6 Μαρτίου 2014 - 11:02

να τα εκατοστήσει εκπληρώνοντας όλα τα όνειρά της!
κουκλίτσα ζωγραφιστή ,τόσο χαρουμενη για το πάρτι της!!Να ειστε όλοι καλά να ετοιμάζετε πάντα τέτοιες χαρές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέσποινα 6 Μαρτίου 2014 - 11:01

Να την χαίρεσαι την πριγκιπησσα σου!!!Είδες που πήγαν όλα καλά!!!
Πανέμορφα όλα όσα ετοίμασες για άλλη μια φορά!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
athina μπασιούκα 6 Μαρτίου 2014 - 10:31

Να την χαίρεσαι! Ωραίες ιδέες, ωραία φαγητά, ωραία διακόσμηση! Του χρόνου εύχομαι με λιγότερο άγχος!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Anonymous 6 Μαρτίου 2014 - 10:13

Να τη χαίρεσαι Ερμιόνη μου και πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη! Πολύ όμορφες οι δημιουργίες των γενεθλίων και πραγματικά 1000 μπράβο για ό,τι έκανες παρόλα τα πολλαπλά εμπόδια!

Μαριλένα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Craftland gr 6 Μαρτίου 2014 - 10:06

Πω πω μια πριγκιπησσα κουκλα!!!!!Να την χαιρεσαι Ερμιονη!!!Ολα φαινονται υπεροχα!!!Ανυπομονω για την συνταγη της τουρτας!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mageirissa 6 Μαρτίου 2014 - 09:48

Πολύ όμορφα όλα!Αυτός είναι μπουφές για πραγματικές πριγκήπισσες!Να τη χαίρεσαι την μικρή!Φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα