Μπισκότα με μέλι και σοκολάτα & Ρόφημα λευκής σοκολάτας

Αυτά τα μπισκότα με μέλι, περιέχουν επίσης κανέλα και μεγαλούτσικα κομμάτια σοκολάτας. Η υφή τους είναι μαλακή και ελαφρώς μαστιχωτή. Η γεύση τους απολαυστική, ειδικά εάν καταναλωθούν λίγα λεπτά αφού βγουν από το φούρνο,

Μπισκότα με μέλι και σοκολάτα

Η Ιφιγένεια, η υπέροχη -μεγάλη- μικρή μας κυρία, γιόρταζε χτες.

Αν και Δευτέρα, ξύπνησε με ένα πανέμορφο λαμπερό χαμόγελο. Καμία γκρίνια και κανένα παράπονο. Ετοιμάστηκε πρώτη και όχι τελευταία ως συνήθως. Φόρεσε την αγαπημένη της φούστα και όση ώρα μας περίμενε να ετοιμαστούμε, στροβιλιζόταν αέρινα στο σαλόνι τραγουδώντας.

Ανυπομονούσε να πάει στον παιδικό σταθμό και να ανακοινώσει καμαρωτή στις δασκάλες και τους φίλους της ότι γιορτάζει. Και κατόπιν να τους προσφέρει τα γλυκά κεράσματα που ετοιμάσαμε το σαββατοκύριακο. Σούπερ σοκολατένια brownies αλλά και το αγαπημένο της (μας) fudge με nutella.

Το μικρό πάρτι στον παιδικό σταθμό ήταν το πρώτο μέρος των εορτασμών. Το δεύτερο μέρος εκτυλίχτηκε το βράδυ… φαγητό σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη, μαζί με τις γιαγιάδες της, τις οποίες λατρεύει.

Οι εορτασμοί προς τιμή της Ιφιγένειας αναμένεται να κορυφωθούν το Σάββατο το βραδάκι, με ένα από τα καθιερωμένα παιδικά μας πάρτι. Το θέμα μας αυτή τη φορά… οι πεταλούδες. Επιλεγμένο από τη μικρή εορτάζουσα, η οποία φάνηκε να ξέρει πολύ καλά τι ακριβώς θέλει.

Εβδομάδα προετοιμασιών αυτή λοιπόν. Η δημιουργική μου διάθεση έχει ξεσηκωθεί για τα καλά, παρόλο που στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα με το θέμα που επέλεξε. Υπόσχομαι ότι θα έχω εκτενές αφιέρωμα όπως πάντα, με ιδέες και προτάσεις.

Ρόφημα λευκής σοκολάτας

Παρένθεση.

Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές δεν μου αρέσω και πολύ ως μαμά. Το παθαίνετε και εσείς αυτό;

Απέναντι στα κορίτσια δεν είμαι ιδιαίτερα εκδηλωτική και ας τα αγαπώ μέχρι τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια και τα σύννεφα όπως συνηθίζω να τους λέω. Καμία σχέση με τον Κωστή δηλαδή, που πρέπει να είναι ο πιο τρελός και παιχνιδιάρης μπαμπάς ever.

Είμαι αρκετά αυστηρή, απαιτητική και φωνακλού, αλλά σε ανύποπτες στιγμές με διαβεβαιώνουν ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Έτσι με βλέπουν… η δική τους αγάπη μοιάζει να είναι άνευ όρων.

Και εγώ πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτή. Χαμηλώνοντας τους τόνους, προσδιορίζοντας τις ισορροπίες, αντιδρώντας με ηρεμία, υπομονή και κατανόηση, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί τους και προσπαθώντας τελικά να δικαιώσω τον τίτλο που μου απέδωσαν.

Κλείνει η παρένθεση.

Μπισκότα με μέλι και σοκολάτα

Η αρχική σκέψη για κέρασμα στους συμμαθητές από τον παιδικό σταθμό ήταν μπισκότα + fudge.

Η πρώτη παρτίδα που φτιάξαμε ήταν πλήρως αποτυχημένη. Όχι μόνο γιατί τα μπισκότα άπλωσαν πολύ κατά τη διάρκεια του ψησίματος, οπότε σχεδόν ενώθηκαν όλα μαζί σε ένα γιγαντιαίο μπισκότο που έπρεπε κατόπιν να κόψουμε με μαχαίρι. Αλλά και γιατί γευστικά ήταν πραγματικά άσχημα και η υφή τους θύμιζε (σύμφωνα με χαρακτηρισμούς του συζύγου) εκείνα τα καραμελάκια που τρώγαμε μικροί και “έσκαγαν” στο στόμα. Επική αποτυχία με άλλα λόγια.

Τέτοιου είδους αποτυχίες με πεισμώνουν. Δε με στενοχωρούν ούτε με απογοητεύουν. Απλά μου υποδεικνύουν λάθη και πώς να τα διορθώσω.

Η δεύτερη παρτίδα ήταν τόσο καλή, που αποφασίσαμε να μείνει στο σπίτι και να φτιάξουμε κάτι άλλο για να προσφέρουμε στα παιδάκια. Τα brownies δηλαδή.

Ρόφημα λευκής σοκολάτας

Αυτά τα μπισκότα συνδυάζουν μέλι, μια τσιμπιά κανέλα (την οποία προσθέτω μανιωδώς στα γλυκά μου τώρα τελευταία) και μεγαλούτσικα κομμάτια σοκολάτας. Η υφή τους είναι μαλακή και ελαφρώς μαστιχωτή.

Η γεύση τους απολαυστική, ειδικά εάν καταναλωθούν λίγα λεπτά αφού βγουν από το φούρνο, με τη σοκολάτα να είναι ακόμα ρευστή και να πασαλείβει τα δάχτυλα. Και το στόμα. Και τα ρούχα, εάν μιλάμε για τις μικρές κυρίες, γιατί εάν τους αρέσει κάτι πολύ ξεχνούν τους καλούς τους τρόπους.

Εάν αποφασίσετε να τα φτιάξετε, φροντίστε να παγώσετε καλά τη ζύμη. Αλλιώς προετοιμαστείτε για το σενάριο του γιγαντιαίου μπισκότου που λέγαμε παραπάνω.

Μπισκότα με μέλι και σοκολάτα

Πιστεύω ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο εάν συνδυαστεί με κάτι άλλο επίσης καλό. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να συνοδεύσουμε τα μπισκότα με ένα “ενήλικο” ρόφημα λευκής σοκολάτας. Ενήλικο διότι περιέχει πολλά μπαχαρικά και οι μικρές κυρίες δεν είναι ακόμα σε θέση να εκτιμήσουν τη ζεστή επίδραση τους στη γεύση. Εμείς όμως είμαστε και το κάναμε και χαρήκαμε με τις ιδέες που έχω ώρες ώρες.

Την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε κάποιο ορεινό σαλέ, με χιόνια και αναμμένο τζάκι, ελπίζω ειλικρινά να μου σερβίρουν αυτό το ρόφημα. Ή μπορεί απλά να το ξαναφτιάξω εκεί κοντά στα Χριστούγεννα… νομίζω ότι είναι ιδανική πρόταση για τις γιορτές.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα των tastes στα Food blog awards που διοργανώνονται από το Βήμα Gourmet, κάνοντας like εδώ (εφόσον είστε συνδεδεμένοι στον προσωπικό σας λογαριασμό στο facebook).

Ρόφημα λευκής σοκολάτας

Μπισκότα με μέλι και σοκολάτα

Eτοιμασία: 10 minutes
Μαγείρεμα: 14 minutes
Αναμονή: 1 hour
Συνολικά: 1 hour 24 minutes
Γεύμα: πρωινό, σνακ
Λέξη-κλειδί: μπισκότα με μέλι
Μερίδες: 32
Αυτά τα μπισκότα με μέλι, περιέχουν επίσης κανέλα και μεγαλούτσικα κομμάτια σοκολάτας. Η υφή τους είναι μαλακή και ελαφρώς μαστιχωτή. Η γεύση τους απολαυστική, ειδικά εάν καταναλωθούν λίγα λεπτά αφού βγουν από το φούρνο,

Υλικά

  • 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 175 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 25 γρ. μέλι
  • 1/4 κ.γ. κανέλα
  • 220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση
 

  • Με το μίξερ ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.
  • Προσθέτουμε το αυγό, το μέλι και την κανέλα.
  • Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
  • Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ και ενσωματώνουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα χρησιμοποιώντας μια ελαστική σπάτουλα.
  • Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον (δεν παραλείπουμε αυτό το βήμα, καθώς τα μπισκότα απλώνουν αρκετά κατά τη διάρκεια του ψησίματος).
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και στρώνουμε με λαδόκολλα 2 μεγάλα ταψιά του φούρνου.
  • Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί αφήνοντας αρκετή απόσταση μεταξύ τους.
  • Ψήνουμε τα μπισκότα για 12-14′ ή μέχρι να δούμε ότι έχει χρυσίσει η περιφέρεια τους.

Σημειώσεις

Η αρχική συνταγή εδώ.
 
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

Ρόφημα λευκής σοκολάτας

Eτοιμασία: 20 minutes
Συνολικά: 20 minutes
Γεύμα: ρόφημα
Λέξη-κλειδί: ρόφημα λευκής σοκολάτας
Μερίδες: 4
Ένα ρόφημα λευκής σοκολάτας με άφθονα μπαχαρικά και ζεστή γεύση.

Υλικά

  • 200 γρ. λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 500 ml φρέσκο γάλα
  • 2 ξύλα κανέλας
  • 1 ολόκληρο μοσχοκάρυδο
  • 4 κόκκους μπαχάρι
  • 5 ολόκληρα γαρύφαλλα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση
 

  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.
  • Μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, αφήνουμε το μίγμα να βράσει για 2-3′ και κατόπιν αποσύρουμε το σκεύος από την εστία.
  • Αφαιρούμε τα μπαχαρικά και σερβίρουμε αμέσως.

Σημειώσεις

Η αρχική συνταγή εδώ.
Δοκιμάσατε τη συνταγή;Αφήστε το σχόλιο και την αξιολόγησή σας παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Εάν έχετε απορία σχετικά με τη συνταγή, αφήστε το σχόλιό σας και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν. Εάν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε μαζί με το σχόλιό σας να τη βαθμολογήσετε χρησιμοποιώντας τα αστεράκια. Όταν βαθμολογείτε τη συνταγή, βοηθάτε άλλους αναγνώστες να την ανακαλύψουν στο διαδίκτυο.




26 ΣΧΟΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ 1 Νοεμβρίου 2016 - 14:46

καταπληκτικά μπισκότα…μόλις τα φτιάξαμε κ εχει ξετρελαθεί ο μικρός…θα ειναι το κέρασμά μας για την επερχόμενη γιορτή του…ευχαριστω και καλή συνέχεια…φιλικά Μαρια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Annamaria 3 Φεβρουαρίου 2016 - 09:40

Πόσο όμορφα όλα!!!! Εμείς είμαστε πιο πολύ των δημητριακών, βρώμη κτλ… Δοκιμάσαμε τα μπισκοτάκια σου και βγήκανε τρέλα! Φτιάξε και μια συνταγούλα με μπισκότα με rice krispies!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρηγώ 19 Νοεμβρίου 2015 - 12:34

Να τη χαίρεστε την κορούλα σας!Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!Θα τα δοκιμάσουμε οπωσδήποτε τα μπισκότα σας γιατί είμαστε fan των σπιτικών μπισκότων.
Επίσης μας αρέσουν και οι πεταλούδες-ήταν το θέμα στην βάφτιση της μικρής μας (το 2013) και είχα φτιάξει μπισκότα και cupcakes σε σχήμα πεταλούδας για κέρασμα στους μικρούς καλεσμένους!!!Όσο για την κανέλλα….χειμώνας χωρίς κανέλλα δεν γίνεται. Τέλειες οι φωτογραφίες σου, όπως πάντα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 19 Νοεμβρίου 2015 - 09:17

Να την χαίρεσαι και να είναι γερή και ευτυχισμένη! Σ’ευχαριστούμε για το όμορφο κέρασμα! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Cook Taste Live 19 Νοεμβρίου 2015 - 00:33

Μπισκότα και πάλι! Και είχα αρχίσει να ανησυχώ.. που είχε περάσει τόσο καιρός από την τελευταία μπισκοτο-συνταγή. Και τι μπισκότα εεε. Εορταστικά, οπότε αυτό τα κάνει ακόμα πιο νόστιμα.
Αγαπάμε σοκολάτα παντού! Σε ρόφημα, σε μπισκότο κ ας λερώνει χέρια, ρούχα και στόμα!
Χρόνια πολλά στην μικρή σας και να την χαίρεστε. Είμαι σίγουρη πως θα τα περάσετε σούπερ το σκ! Καλές προετοιμασίες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tante Kiki 19 Νοεμβρίου 2015 - 00:27

Να την χαίρεστε Ερμιόνη! Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη κι εσείς να την καμαρώνετε την κούκλα σας!!!!
Αχχχ!! Αυτά τα μπισκότα είναι νοστιμότατα και μαστιχωτά εεεε;;;;;;; Πωπωωωω!! Λατρεύω την μαστιχωτή υφή σε μπισκότα!!! Αλλά κι αυτό το ρόφημα λευκής σοκολάτας… μου βγάζει χειμώνα, ζεστασιά, τζάκι αναμμένο και βιβλίο!!!
Πολλά φιλιά και του χρόνου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 18 Νοεμβρίου 2015 - 23:19

Χρόνια Πολλά και Καλά Ερμιόνη μου!!!
Τα μπισκότα απίθανα και όπως πάντα υπέροχα παρουσιασμένα! Θα δοκιμάσω και έγώ ένα!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 18 Νοεμβρίου 2015 - 20:14

Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΑ στο μικρό Φιφίνι, που μεγάλωσε πια κι’ αυτό!!!
Παναγία μου, πως περνά έτσι ο χρόνος. Συναρπαστικά – τρομακτικό θα το χαρακτήριζα, Ερμιόνη μου.

Μυρωδάτα και γαργαλιστικά τα μπισκότα σου. Θα την κάνω την δοκιμή μου άμεσα, γιατί οι 3 λαμαρίνες που έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε…πέρασαν με την σειρά τους στην Ιστορία.

Φιλιά πολλά, καλό σας βράδυ και πάλι Χρόνια Πολλά στην ομορφούλα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Martha Tompoulidou 18 Νοεμβρίου 2015 - 18:35

Ναναι γερό και δυνατό το κοριτσάκι σας, και να το γιορτάζετε πάντα με τέτοια εκλεκτά εδέσματα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tanja 18 Νοεμβρίου 2015 - 13:01

Χρόνια Πολλά στο μικρο – μεγάλο- κοριτσάκι σας!!!!
Μου φαίνεται ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο “κακός” καθώς εμείς καλούμαστε να βάλουμε τα όρια και να επιβάλουμε την τάξη (εδώ γελάμε δυνατά), αλλά τέλος πάντων κατάλαβες τι θέλω να πω. Επίσης δεν υπάρχει ούτε manual χρήσης, ούτε Job Description, ούτε δείκτες επίδοσης ή βαθμολογία, οπότε λογικό να μας πιάνουν οι ανασφάλειες μας που και που (ωραία τα γράφω θα τα τυπώσω για να θυμηθω όταν με πιάσει και μένα η δική μου).
Πολύ ωραία τα μπισκοτάκι αλλά και το ρόφημα, μου κάνει πολύ χουχουλιάρικη κατάσταση και χε ιμωνιάτικη (εν αντιθέσει με τον καιρό που έχουμε) αλλά δεν πειράζει εμείς θα επιμείνουμε σε τέτοια.
Τελευταία περνάω και εγώ φάση “κανέλλας” οπότε σε νιωθω απολυτα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελική 18 Νοεμβρίου 2015 - 11:56

Χρόνια πολλά μικρή Ιφιγένεια!!
Καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες, είμαι σίγουρη αλλά είμαι σίγουρη για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Ο συνδυασμός μπισκότου και ζεστής σοκολάτας είναι ονειρεμένος! Σας καταλαβαίνω που τα κρατήσατε για εσωτερική κατανάλωση ;)
Φιλιά!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marion 18 Νοεμβρίου 2015 - 09:18

Να την χαίρεστε Ερμιόνη μου, να είναι πάντα καλά.

Νομιζω κι εγώ το παθαίνω το σύνδρομο αυτό που νομίζω πως δεν ειμαι καλή μαμά..μα όπως βλέπεις μόνο εμείς το νομίζουμε. Τα παιδιά έχουν άλλη άποψη ;)

Υπέροχα μπισκότα, αλλα και το ρόφημα με ξεσήκωσε. Αν και δεν είμαι της λευκής σοκολάτας εν τούτοις με τόσα μυρωδάτα μπαχαρικά θέλω να το δοκιμάσω.

Καλές εορταστικές προετοιμασίες ;)

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 17 Νοεμβρίου 2015 - 22:58

εγω περιμενω πως κ πως το παρτυ σας γτ σιγουρα θα ειναι φανταστικο οπως ολα τα προηγουμενα!!!!!
τι υπεροχη σοκολατα….. οντως να εισαι καπου με τζακι να χιονιζει κ να πινεις σοκολατα ζεστη με εξτρα σαντιγι κ φυσικα αυτα τα υπεροχα μπισκοτακια!!!! ο λα λα!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΓΙΩΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ 17 Νοεμβρίου 2015 - 22:43

Xronia Polla gia thn koroula sou.Na thn xaireste.oi idees sou,fainontai aristes.Tha ta dokimasoume ta mpiskotakia kai asfalos kai to rofhma.Kalo vradi….

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dimitra 17 Νοεμβρίου 2015 - 22:07

Γιόρταζε το κοπελούδι σου;;; χρόνια πολλά στο φωτεινό αυτό πλασματάκι!!! Να πεταλουδίζει χαρούμενα σε ολη της τη ζωη εύχομαι:)
Μας πέθανες με το συνδυασμό σου σήμερα!!! Ήθελα να πιάσω μια κουβέρτα, να κάτσω σε αναμμένο τζάκι, να τρώω τα μπισκότα σου και να πίνω αυτό το ξελιγωτικό ρόφημα!!!!
Για την παρένθεσή σου απλά θα πω πως είναι το μόνιμό μου άγχος. Όλες οι σκέψεις σου είναι και δικές μου. Ειδικά κάποιες κακές μέρες που θα είμαι αυστηρή και φωνακλού. Και μετά ως δια μαγείας τα ξεχνάμε όλα και αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε:)
Είσαι υπέροχος άνθρωπος Ερμιόνη και μου αρέσει πάντα να σε διαβάζω. Να διαβάζω όσα μοιράζεσαι μαζί μας και σε γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα. Είσαι μια αληθινή μαμά με πραγματικές ανησυχίες:)
Περιμένουμε το πεταλουδοπάρτυ σας λοιπόν!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To love life for what it is 17 Νοεμβρίου 2015 - 21:57

Νομίζω κι εγώ, πως τα μπισκότα με το ρόφημα λευκή σοκολάτας της σημερινής ανάρτησης θα είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων! Βάζω σελιδοδείκτη, λοιπόν και μετράω αντίστροφα, μέχρι να τα φτιάξω! (Τι όμορφα τα φλυτζάνια και οι χαρτοπετσέτες στις φωτογραφίες… Τα ζήλεψα!) Καλή συνέχεια! :-)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγή 17 Νοεμβρίου 2015 - 21:00

Να την χαίρεστε!!!! Να ζήσει χαρούμενη, τυχερή και αισιόδοξη η μικρή/μεγάλη σας!!!!!!!
Ερμιόνη η πρώτη σου φωτογραφία τα σπάει!!!!!!!!!!! Τόσο πολύ που δεν μου έκανε καρδιά να προχωρήσω παρακάτω. Μου άρεσε πολύ η ζεστασιά του καφέ φόντου της και οι διακριτικές θολές κανέλες που βλέπω αχνά πίσω από τα μπισκότα.
Σούπερ οι συνταγές και η κάθε μία μόνη της αλλά και σαν συνδυασμό (μπισκότο με ρόφημα, ή ρόφημα με μπισκότο!!!!!)
Περιμένουμε λοιπόν και τα του πεταλουδοπάρτι σύντομα!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 17 Νοεμβρίου 2015 - 18:33

Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας! Να είναι πάντα γερό και τόσο χαμογελαστό!
Αυτή τη φάση του “δεν είμαι καλή μαμά” την περνάμε όλες, και δεν κάνω καν τον κόπο να γράψω “νομίζω ότι την περνάμε όλες”.
Μου άρεσε πολύ αυτή η τόσο ολοκληρωμένη πρόταση ροφήματος-μπισκότου, και ειδικά με αυτή την τόσο προσεγμένη παρουσίαση!
Τελικά έχουμε το ίδιο γούστο… Έχω πάρει αυτές τις κούπες για το γραφείο, βοηθούν να ξεκινάει η μέρα στη δουλειά λίίίγο πιο εύκολα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νανά @ kouzinista 17 Νοεμβρίου 2015 - 16:13

Ερμιόνη, να τη χαίρεσαι την πεταλουδίτσα σου!
Όταν βλέπω στις φωτογραφίες, που κατά καιρούς ανεβάζεις, τα χαμόγελα των κοριτσιών σου και τα ματάκια τους που λάμπουν από χαρά, είμαι απόλυτα σίγουρη για το πόσο καλή μαμά είσαι κι ας μην σε γνωρίζω από κοντά. Όλες οι μαμάδες υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε ανεπαρκείς και ανησυχούμε για το αν τα κάνουμε όλα σωστά. Μάλλον είναι στη φύση μας.
Νομίζω ότι πολύ καλά κάνατε και κρατήσατε τα μπισκότα για τον εαυτό σας, φαίνονται τόσο νόστιμα! Με χαλάει και μένα αυτή η αναγκαστική παραμονή της ζύμης στο ψυγείο, αλλά την έχω πάθει κι έχω μάθει να μην βιάζομαι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξηρουχάκη Μαρία 17 Νοεμβρίου 2015 - 14:32

Χρόνια πολλά ,να τη χαίρεσαι ! Και τις δυό! Ζηλεύω τα κεράσματα.
Φιλάκια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιωάννα 17 Νοεμβρίου 2015 - 14:04

Να χαίρεστε την Ιφιγένεια αλλά και την μικρούλα σας!! Ωραία ιδέα τα μπισκότα καθώς πλησιάζουν τα γενέθλια μας οπότε θα πρέπει να σκεφτώ κέρασμα για τους συμμαθητές της μικρής μου. Όσο για το “πόσο καλή μαμά είμαι?”, το σκέφτομαι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.Και είναι φορές που πιστεύω ότι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά και μέρες που δεν με αναγνωρίζω…..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΎΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 17 Νοεμβρίου 2015 - 13:14

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΕΣ ΣΑΣ!!!!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΆ. ΤΑ ΜΠΙΣΚΌΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξηρουχάκη Μαρία 17 Νοεμβρίου 2015 - 12:44

Να τις χαίρεσαι κ τις δυο κούκλες σου! Αχ,πόσο λατρεύω την ενέργεια κ τη διάθεση σου! Ακόμη κ την αμφιβολία σου για το ποσο καλη μαμά είσαι..
Τα μπισκοτάκια σου θαύμα! Δεν ειμαι και πολυ οπαδός της ..λευκής σοκολάτας ,αλλα υπόσχομαι να δοκιμάσω το ρόφημα στις γιορτές που κατα τα φαινόμενα θα ειμαι Στοκχόλμη! Θα τη φτιάξω για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας φιλακια κ πάντα χαρές!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 17 Νοεμβρίου 2015 - 12:13

Καταρχήν να χαίρεσαι την Ιφιγένεια!! Να είναι πάντα τόσο ενθουσιώδης, πάντα υγιής και χαρούμενη!! Πάρα πολύ νόστιμα τα μπισκοτάκια αλλά απλά λάτρεψα την λευκή σοκολάτα!! Είναι ιδανική για τις γιορτές θα την δοκιμάσω το δίχως άλλο !! Αναμένουμε με αγωνία το πάρτυ σας (κουράγιο μάνα σε νοιώθω!!) Υ.Γ. και εγώ το νοιώθω αυτό για το πόσο καλή ή κακή μαμά και καμιά φορά νοιώθω η κακιά μάγισσα που όλο φωνάζει και μαλώνει… χμμ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία Π. 17 Νοεμβρίου 2015 - 11:51

Να την χαίερσαι την μικρή και την μεγάλη κορούλα σου. Γερές και πάντα ευτυχισμένες.
Και καλά μαγειρέματα μανούλα…! Όταν φτιάξω τα μπισκότα θα σου πως εντυπώσεις….!
Πολύχρονη και πάλι. περιμένουμε τις φωτογραφίες από το πάρτυ σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 17 Νοεμβρίου 2015 - 11:08

Πολύ όμορφα και τα δύο! Να τη χαίρεστε την μικρή κυρία σας, να είναι πάντα ευτυχισμένη!
Και μόνο το ότι αισθάνεσαι ότι δεν είσαι καλή μαμά εμένα μου δείχνει πόσο τέλεια μαμά είσαι!
Φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα