Το πάρτι πεταλούδες της Ιφιγένειας

πάρτι πεταλούδες

Κάθε φορά που ασχολούμαι με την οργάνωση ενός από τα πάρτι μας, σκέφτομαι πόσο χαρούμενη θα ήμουν αν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο σε μόνιμη βάση. Η διακόσμηση και η γενικότερη επιμέλεια ενός παιδικού πάρτι μπορεί να είναι εξουθενωτική, είναι ωστόσο απίστευτα διασκεδαστική και εκτινάσσει τη δημιουργική διάθεση στα ύψη.

Ένα πάρτι πεταλούδες είναι ιδανικό για αέρινες μικρές κυρίες με ρομαντική διάθεση.
Το δικό μας με παίδεψε και μάλιστα αρκετά. Ωστόσο μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα και πως ούτε για μία στιγμή δεν πέρασαν από το μυαλό μου οι συνήθεις σκέψεις της μορφής “αν είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου θα έκανα αυτό και εκείνο και το άλλο”.

πάρτι πεταλούδες

Ναι, ξέχασα εντελώς να δείξω στις μικρές κυρίες πώς να φτιάξουν πεταλούδες με την τεχνική origami.
Και κακώς επιχείρησα να ετοιμάσω μπογιές για face painting την ώρα του πάρτι και όχι νωρίτερα. Το μίγμα μου ήταν πλήρως αποτυχημένο σε υφή και πυκνότητα. Είχα δει πολλές φορές αυτό το βιντεάκι και ανυπομονούσα να ζωγραφίσω τα πρόσωπα των κοριτσιών.

Δεν πειράζει όμως. Η Ιφιγένεια πέρασε καταπληκτικά (αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε), το ίδιο και οι μικρές μας καλεσμένες (κρίνοντας τουλάχιστον από το γεγονός ότι καμία τους δεν ήθελε να φύγει) και αυτό είναι που έχει σημασία.

Οι λεπτομέρειες του πάρτι

Ένα πάρτι πεταλούδες προσφέρεται για vintage μοτίβα και παστέλ αποχρώσεις.
Έφτιαξα πολλές ροζέτες στις αποχρώσεις του πάρτι μας. Η κατασκευή τους είναι απλή (αν και λιγάκι χρονοβόρα) και δείχνουν εντυπωσιακές όταν κρεμαστούν.

πάρτι πεταλούδες

πάρτι πεταλούδες

Αυτές οι χάρτινες μπάλες με πεταλούδες ήταν νομίζω το πιο όμορφο διακοσμητικό στοιχείο του πάρτι μας.

πάρτι πεταλούδες

Απαραίτητα σε ένα πάρτι με τέτοιο θέμα είναι φυσικά τα λουλούδια.

Αλλά και οι τουρτοδαντέλες.

πάρτι πεταλούδες

ifigeneias_butterfly_party

Οι χαρτοπετσέτες μεταμορφώθηκαν σε φιόγκους. Μία κομψή πινελιά για το τραπέζι των μικρών κυριών.

Οι πεταλούδες ήταν πραγματικά παντού!

Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με τα καλαμάκια -με αυτή την τόσο δα μικρή λεπτομέρεια- και δεν ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν.

πάρτι πεταλούδες

Τα ποτήρια, τα πιάτα, τα σημαιάκια αλλά και τα χαριτωμένα κουτάκια μέσα στα οποία βάλαμε τα δωράκια των κοριτσιών, ήταν από το αγαπημένο μου Sweebies.

πάρτι πεταλούδες

Οι εκτυπώσεις σε κορνίζες είναι αγαπημένο διακοσμητικό στοιχείο που δεν λείπει από τα πάρτι μας.

πάρτι πεταλούδες

Όλα τα κορίτσια ζήτησαν το καρτελάκι με το όνομα τους.

πάρτι πεταλούδες

Τα δωράκια

Το δωράκι για κάθε μικρή καλεσμένη ήταν μια πεταλούδα (σε ιβουάρ ή τιρκουάζ απόχρωση), στην οποία πέρασα ένα ροζ κορδονάκι και τύλιξα κατόπιν γύρω από ένα σακουλάκι με marshmallows.

Αν και είχα σκεφτεί κάποιες δραστηριότητες (εκτός από origami και face painting), η 14χρονη ανιψούλα του Κωστή απασχόλησε πολύ δημιουργικά τις μικρές κυρίες. Έτσι, τις σελίδες ζωγραφικής που είχα εκτυπώσει, τις πήραν φεύγοντας.

ifigeneias_butterfly_party

Το μενού

Ως προς το μενού, η μικρή εορτάζουσα ζήτησε μπιφτέκια, πατατούλες φούρνου, τυροπιτάκια, σάντουιτς και ντοματίνια.
Για αρχή λοιπόν είχαμε κριτσίνια και παξιμαδάκια, διάφορα τυριά, λαχανικά κομμένα σε στικς, ντοματίνια και μια πιο πικάντικη σάλσα.

Το κυρίως μενού περιλάμβανε:

Το γλυκό

Το επιδόρπιο ήταν φυσικά πεταλουδένιο (αν και η μεγαλύτερη ανιψιά μου είπε ότι η τούρτα μοιάζει περισσότερο με φιόγκο). Την ώρα που τη στόλιζα με τα σοκολατένια καραμελάκια, η Ιφιγένεια είχε ανέβει στην καρεκλίτσα της για να βλέπει και όλη την ώρα με ρωτούσε “μα πώς τα κατάφερες και έφτιαξες τούρτα-πεταλούδα; πώς ξέρεις και τα κάνεις αυτά τα πράγματα;”

Η ομόφωνη γνώμη του κοινού ήταν πως επρόκειτο για την καλύτερη τούρτα που έχω φτιάξει. Το κέικ ήταν απίστευτα ζουμερό (χωρίς προσθήκη σιροπιού) και η σοκολατένια κρέμα λαχταριστή. Ακόμα και ο Κωστής, που με μάλωσε επειδή έφτιαξα τούρτα και όχι το γνωστό cheesecake, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη γεύση της. Μάλλον πρέπει να την ξαναφτιάξω για να τη φωτογραφίσω όμορφα και να τη μοιραστώ μαζί σας.

πάρτι πεταλούδες

Η εμφάνιση των κοριτσιών

Ένα από τα πρώτα πράγματα που με ρώτησε η Ιφιγένεια όταν αποφασίσαμε το θέμα του πάρτι, ήταν πώς θα ντύσω εκείνη και την Ισμήνη πεταλούδες.
Με ένα ζευγάρι φτερά, τούλινη φούστα και ραβδάκι (γιατί φυσικά τα κορίτσια μου δεν είναι κοινές πεταλούδες, αλλά πριγκίπισσες πεταλούδες). Ιδανικά και με στέκα με κεραίες (εάν είχα καταφέρει να βρω ή έστω προλάβει να φτιάξω).

Αυτό ήταν λοιπόν το πάρτι πεταλούδες που οργανώσαμε για το μεγάλο μας κορίτσι!
Με ρομαντική διάθεση, παστέλ αποχρώσεις, vintage στοιχεία, πεταλούδες βεβαίως και πολλά λουλούδια!
Σας αφήνω με αγαπημένο τραγούδι.

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Τραπεζομάντιλα, πιάτα, ποτήρια, κουτάκια δώρου, σημαιάκια: Sweebies
  • Πεταλούδες (μεταλλικές, ξύλινες μικρές και μεγάλες): Μπάρκας
  • Τούλινες φούστες, φτερά, ραβδάκια, γλαστράκια: Jumbo
  • Εκτυπώσεις: Κωστής
  • Σύμβουλοι οργάνωσης του πάρτι: Ιφιγένεια και Ισμήνη
  • Σχεδιασμός εκτυπώσιμων, υλοποίηση κατασκευών, μαγείρεμα και φωτογράφιση: Ερμιόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

34 ΣΧΟΛΙΑ

Tante Kiki 30 Νοεμβρίου 2015 - 09:25

Αχχχ Ερμιόνη μου …χρόνια πολλά και να το χαίρεστε το αγγελούδι σας …και τα δύο φυσικά!!! Να είναι πάντα γερό και καλότυχο!!!
Τι να πώ για το πάρτυ…όπως συνήθως ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Η ιδέα, τα χρώματα, ο στολισμός, τα καλούδια …τα πάντα είναι μοναδικά όμορφα και …ροζ!!!! Φανταστικό πάρτυ με πολλή δουλειά δική σου!!!
Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βαγγελιω 28 Νοεμβρίου 2015 - 14:59

να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!μα ποσο ομορφα ολα…μπραβο σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
parentslandgr 28 Νοεμβρίου 2015 - 08:45

Ερμιόνη μου να την χαιρεσαι την κορουλα σου και πάντα να έχεις την χαρά να ετοιμάζεις τόσο ομορφα παρτυ στα παιδάκια σου. Πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
tanja 26 Νοεμβρίου 2015 - 16:22

Καταρχάς, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!
Εκανες φανταστική δουλειά, όπως παντα, αν και μου φαίνεται αυτή τη φορά ανέβασες κατά πολύ τον πήχη στις λεπτομέρειες, που κάνουν ολη τη διαφορά. Σε θαυμάζω που έχιες την υπομονη και την αντοχή και κάνεις όλα αυτά τα καλούδια….Μπράβο!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρυσα 26 Νοεμβρίου 2015 - 15:03

Τ παρτυ αυτο υα μπορουσε να ειναι κ τ δικο μου μιας κ απο μωρο λατρευω τις περαλουδες..ακομη κ τωρα τ σπίτι μου ειναι γεμάτο απο μοτιβα στα πιατα ποτηρια σεντονια κ φυσικα τοιχους κτλ.αρα καταλάβαινε ις ποσο ενθουσιαστηκα!να χαιρεσαι τ κοριτσακι σου κ να ναι η ζωη της πολυχρωμη οπως οι πεταλουδιτσες της!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nicky 26 Νοεμβρίου 2015 - 10:54

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου Ερμιόνη. Να είναι γερό και χαρούμενο πάντα! Και εσύ να είσαι άξια πάντα να δημιουργεις τις πιο γλυκές και ξεχωρισες εμπειρίες. Το πάρτυ σας μου άρεσε πάρα πολύ. Τα διακοσμητικά σου υπέροχα και τα φαγητά σου ακόμα πιο ωραία! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Beauty Follower 26 Νοεμβρίου 2015 - 10:22

Το οργανωσει κανεις παιδικο παρτυ το βρισκω κι εγω ιδιαιτερα δημιουργικο… εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!
Η τουρτα τοσο μα τόσο ρομαντικ!
Να την χαιρεσαι :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νανά @ kouzinista 26 Νοεμβρίου 2015 - 01:18

Να την χαίρεστε την πεταλουδίτσα σας, Να είναι πάντα γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη,
Κάθε φορά μένω άφωνη μπροστά στο ταλέντο, το κέφι, το κουράγιο και τη δημιουργικότητά σου! Πώς τα καταφέρνεις, βρε κορίτσι; Για ακόμη μια φορά, μπράβο! Όλα υπέροχα και προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελική 25 Νοεμβρίου 2015 - 12:40

Εσύ δεν είσαι απλά μαμά, είσαι η μαμά θαύμα!! Κάθε πάρτι είναι και μια υπερπαραγωγή! Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου!! Να σας ζήσει η πεταλουδίτσα και να είναι πάντα χαρούμενη! Και του χρόνου να είστε όλοι καλά, να ξαναγιορτάσετε τόσο όμορφα!
Φιλάκια!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρία 25 Νοεμβρίου 2015 - 10:58

Σούπερ υπέροχο το πεταλουδένιο πάρτι σας Ερμιόνη μου! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο…πραγματικά! Να την χαίρεστε την κορούλα σας και να ΄ναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη! φιλιά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρια Κ. 25 Νοεμβρίου 2015 - 10:08

Να χαίρεσαι το λουλουδακι σου!! Να είναι πάντα υγιής και καλότυχη!! Το πάρτυ που οργανωσες φαίνεται τέλειο! Λύσε μου μια απορία:πότε τα προλαβαίνεις όλα αυτά;;;;; Πάντως μπράβο! Οι αναμνήσεις που δημιουργεις στα παιδάκια σου είναι παντοτινες!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Athina 25 Νοεμβρίου 2015 - 08:33

Να τα χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου, να είναι γερά και ευτυχισμένα. Σούπερ τέλειο το πάρτυ σας με τις πεταλούδες!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mia maria 25 Νοεμβρίου 2015 - 00:33

Πολύ όμορφα όλα όπως πάντα! Να την χαίρεστε Ερμιόνη μου, φιλάκια και στις δυο κούκλες :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Theodora Nan 25 Νοεμβρίου 2015 - 00:03

Τα πάρτι των κοριτσιών τόσο εντυπωσιακά πάντα. Καταπληκτικές οι ιδέες σου Ερμιόνη. Πως να μην περάσουν καταπληκτικά τα παιδάκια; Αυτό όμως που μου αρέσει περισσότερο είναι πως μέσα από τις περιγραφές σου βγαίνει πολλή αγάπη. Δε θα πω κάτι άλλο γιατί συγκινούμαι. Ένα μεγάλο μπράβο, αν και νομίζω πως τα χαμόγελα των γλυκών κοριτσιών είναι η καλύτερη επιβράβευση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Lovable Baby 24 Νοεμβρίου 2015 - 23:55

Να τη χαίρεσαι Ερμιόνη μου! Και τα δύο τα κοριτσάκια σου βασικά! Το πάρτι σας ΤΕΛΕΙΟ! Πολύ όμορφα παλ χρώματα, πολύ ρομαντικό αποτέλεσμα και όπως πάντα άρτια υλοποιημένο και προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια! Φιλιά!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρύσα 24 Νοεμβρίου 2015 - 23:28

Όχι μία, λοιπόν, αλλά πολλές ωραίες πεταλούδες!
Όμορφα, κουκλίστικα, τόσο κοριτσίστικα όλα, χωρίς όμως να είναι κραυγαλέα κοριτσίστικα, αυτό το πάρτυ μου φαίνεται ότι είναι από τα καλύτερά σου! Χαίρομαι τη μικρή που διάλεξε ένα θέμα πιο ιδιαίτερο, και που έχει σαφή άποψη για το μενού!
Μπράβο σου λοιπόν μαμά Ερμιόνη, για άλλη μία φορά, και να χαίρεστε τη μικρή εορτάζουσα κυρία!
Πολλά πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώτα 24 Νοεμβρίου 2015 - 23:18

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Να είσαι πάντα έτσι δημιουργική Ερμιόνη μου! Η τούρτα φαίνεται φανταστική! Πράγματι οι μπάλες ήταν πολύ ωραίες! Αλλά και οι πριγκίπισσες πεταλούδες είναι υπέροχες και μέσα στην τσαχπινιά! Εγώ σήμερα ετοιμάζω τα μπισκότα σου με τα τρία υλικά για να κεράσει η Κατερίνα μου τους συμμαθητές της. Φιλιά πολλά!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατερίνα Ρ. 24 Νοεμβρίου 2015 - 23:06

Συγχαρητήρια!! Για το μεράκι, την έμφαση στη λεπτομέρεια, την υπέροχη διακόσμηση και τον πλούσιο μπουφέ!! Πρέπει να ήταν όλα υπέροχα και στα κορίτσια σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!! Πάντα τέτοια όμορφα!!* :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρυσαυγη 24 Νοεμβρίου 2015 - 22:01

Αλλο ενα κατ’εξοχην κοριτσιστικο θεμα για παρτι καταφερες να το φερεις εις περας σε καθε του λεπτομερεια Ερμιονη!!! Μου αρεσαν παντα οι πεταλουδες και το θεμα με τραβηξε απο την πρωτη στιγμη που το ειδα στην αναρτηση σου. Οι χαρτινες μπαλες με τις πεταλουδες, ο φανταστικος μπουφες με υγιεινο junk food και φυσικα η τουρτα ηταν η προτιμηση μου!!

Μα ποσο μεγαλωσε η μικρη;; Μολις χθες την θυμαμαι μωρο.
Να σας ζησει!! Να ειναι καλοτυχη και παντα ευτυχισμενη!! Χρονια πολλα!!

Τελικα ποσο χαιρονται τα παιδια με ενα τουλι κι ενα ζευγαρι φτερα….. :)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Penelope 24 Νοεμβρίου 2015 - 20:13

Μια ωραία πεταλούδα…
Μια ωραία πεταλούδα…
Εις τους κάμπους μια φορά!!

Η χαρά του ροζ, το υπερθέαμα Ερμιόνη μου, αλλά εγώ την τούρτα πεταλούδα πολύ χάρηκα :-))

Να τις χαίρεστε και τις δύο όμορφες, που φανερά έχουν πια μεγαλώσει αρκετά :-))

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
spoon-stories 24 Νοεμβρίου 2015 - 19:23

Τα αγγελουδάκια μου τι χαριτωμένα που είναι?Καταπληκτικό πάρτυ από κάθε άποψη. Να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου και να τα δεις όπως επιθυμείς! Πολλά φιλιά να τους δώσεις!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dolmadaki 24 Νοεμβρίου 2015 - 19:20

την περιμενα πως κ πως αυτη την αναρτηση γαι το παρτυ!!! αγαπω τα παρτυ που κανεις με το θεμα που διαλεγετε καθε φορα!!!! τελεια ολα!!! πολυχρονη η μικρη !!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελπίδα-two boys and hope 24 Νοεμβρίου 2015 - 18:40

τι υπεροχο πεταλουδενιο παρτι!!! Οτι πρεπει για μικρές δεσποινιδες!!! Πολύχρωμο και αερινο!! Και παλι να τη χαιρεστε Ερμιονη μου!! Πολύχρονη και τυχερη!!! πολλα πολλα φιλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Marion 24 Νοεμβρίου 2015 - 16:55

Για άλλη μια φορά έκανες υπέροχα πράγματα Ερμιόνη μου.
Φαίνεται ότι σου αρέσει όλη αυτή η διαδικασία και την ευχαριστιέσαι, όσο κουραστική και να είναι, που είναι.
Το θέμα πολύ ωραίο, τα χρώματα αλλά και λεπτομέρειες από τα καρτελάκια μέχρι τις πεταλουδίτσες στα καλαμάκια.
Πολλά μπράβο,
Να τις χαίρεσαι τις μικρές σου πεταλουδίτσες ;)

Φιλιά πολλά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ζηνα 24 Νοεμβρίου 2015 - 16:48

καταρχην να την χαιρεσαι την κουκλα σου! χρονια της πολλα και πάντα ευτυχισμενα! οσο για τη διακοσμηση….υπεροχη!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξηρουχάκη Μαρία 24 Νοεμβρίου 2015 - 15:34

Τί υπέροχες τσαχπινιές! Ερμιόνη ,θα με…υιοθετήσεις? φιλακια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθηνά 24 Νοεμβρίου 2015 - 15:33

Πάρα πολύ όμορφο το πάρτυ για την πεταλουδίτσα σου!! Η οποία έχει μεγαλώσει τόσο πολύ!!! Μου άρεσαν όλα πάρα πολύ! Ποτέ δεν κάνουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει αλλά και πάλι τα παιδιά μας δεν χρειάζονται πολλά για να ενθουσιαστούν!! Πολύ θα χαρώ να δώ και την τούρτα σας!! Να τις χαίρεστε τις πεταλούδες σας να είναι πάντα γερές!! Πολλά φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΟΦΙΑ 24 Νοεμβρίου 2015 - 13:57

ΤΕΛΕΙΟ…..ΤΕΛΕΙΟ…..ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευη 24 Νοεμβρίου 2015 - 11:59

Ολα τοσο καταπληκτικαααα!! Πανερμορφα!! Μπραβο σου Ερμιονη!! Να σας ζησει η Ιφιγενεια, παντα να χαμογελαει ετσι χαρουμενη!! Τελεια παρουσιαση κ οργανωση!! Οι πεταλουδες λατρεμενο θεμα!! Κ η τουρτα…μα φαινεται τοσο λιγουρευτικη, πανεμορφη!! Να μας την ‘δειξεις’ οποτε μπορεσεις..ξερεις οτι συμπαθω πολυ τις τουρτες σου…;-) Φιλακια πολλα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δήμητρα 24 Νοεμβρίου 2015 - 11:48

Υπέροχα, υπέροχα, υπέροχα!!! Υπέροχα, το ‘πα;!!! Να τις χαίρεστε τις πεταλουδίτσες σας Ερμιόνη μου, να περνάτε πάντα τέτοιες ονειρεμένες στιγμές και να είστε όλοι καλά!
Πραγματικά είσαι απίστευτα δημιουργική, χίλια μπράβο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Amelie 24 Νοεμβρίου 2015 - 11:04

Μου αρέσει πολύ αυτή η vintage αισθητική, υπέροχο το πάρτυ σας, με τα όμορφα, παλ χρώματα παντού! Να τη χαίρεστε την όμορφη κορούλα σας, να είναι πάντα έτσι γελαστή όπως στη φωτογραφία!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Momma Machi 24 Νοεμβρίου 2015 - 11:04

Χιλιόχρονο το κορίτσι σου! για άλλη μια φορά ένα υπέροχο ρομαντικό πάρτι!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Katerina 24 Νοεμβρίου 2015 - 10:44

Πολύχρονο το κοριτσάκι σου Ερμιόνη μου και μπράβο σε σένα για τον κόπο σου να προετοιμάσεις αυτό το πάρτυ! Φιλιά!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βικτωρία 24 Νοεμβρίου 2015 - 10:23

Ερμιόνη καλημέρα, παρ΄όλο που σε παρακολουθώ έχω πολύ καιρό να αφήσω κάποιο σχόλιο γιατί απλά δεν τα πάω τόσο καλά με το γραπτό λόγο. Σήμερα όμως η εισαγωγή σου με άγγιξε τόσο γιατί ακριβώς έτσι νιώθω κ εγώ, και πραγματικά αυτή τη φορά έκανες απίστευτη δουλειά .Τις μπάλες θέλω οπωσδήποτε να μου δοθεί η ευκαιρία να τις φτιάξω καθώς και την τούρτα. Βλέπεις εμείς κλείσαμε τα έξι κ ίσως το θέμα δεν το προτιμήσουμε.Συγχαρητήρια!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Στα tastes θα βρείτε εύκολες και δοκιμασμένες συνταγές, ιδέες για το παιδικό πάρτι και το ταπεράκι του σχολείου (ή του γραφείου), προτάσεις για οικογενειακές διακοπές και μικρές ιστορίες από την όμορφη -και ενίοτε χιουμοριστική- καθημερινότητά μας.

© 2024 The one with all the tastes | Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

Τα tastes χρησιμοποιούν cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα